A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
donatus13

Hozzászólás #77071 2024.05.09. 12:48

arty írta:valóban nem, de NEM IS NEKED ÍRTAM A VÁLASZT!!!! :D :D

egyébként meg nézőpont kérdése, hogy pl egy hifirush-t le kell-e fejleszteni... hogy "megéri-e". ahol van a menedzsmentnek agya és nem csak nyírandó birkának képzelik a vásárlóikat, ott a brand recognition, meg goodwill, meg csomó minden más is beárazásra kerülHET egy egyébként eladásokból nem nagyon sikeres címet tekintve. EA sem véletlen fejleszt filléres indiszarokat, jót tesz a geci nagymultiról kialakult képnek.

nyilván az is kérdés, hogy tudna-e az 'it takes two' fejlesztő valami Anthem szintű game as service rohadást készíteni, amiből ezerszer annyi jönne be.
az EA azt gondolta, hogy nem.
(amikor azt gondolták h a bioware gyártson anthemet, az szép siker volt, LEHET tanultak belőle valamicskét?)

az MS pedig a redfallal azt gondolta, hogy IGEN, minden épkézláb kóder segítsen a laborban kotyvasztott drog gyártásában. az eredményt meg lehet látni. (függetlenül attól h félre volt-e managelve a cucc, az BIZTOSAN nem mellékes, hogy a csapatnak mennyi kedve volt adott projekthez... éshát az közismert, hogy nekik nem sok volt)

másik példa a rare.... ott is nyilván egy donkey kong vagy egy goldeneye multal óriási kihívás lehetett kinekt-lábtengót fejleszteni, majd ezt egy sea of thieves-el sikerült überelni.
ez utóbbi mondjuk nem extrém bukta, hiszen tök sok drogosuk van/volt ÁLLÍTÓLAG (nyilván a gémpassz miatt eléggé mérhetetlen a valódi teljesítmény), nekem még a drogos kölköm is otthagyta hamar, mert DÖGUNALOM (talán a skull and bones töketlenkedése segít/segített rajtuk)

viszont semmi sincs veszve! vannak még IP-k az MS tarsolyában, azokból még lehet valami :D :D :D


Igazából az okok már kevésbé számítanak, a kár ami folyamatosan keletkezik annál inkább. Ami azt illeti most már úgy is tart a tisztítótűz kell még 1-2 év aztán majd rendeződnek a sorok, ezek a nagy giga cégek és felvásárlások semmi jót nem hoztak az iparnak. Az embereknek előbb utóbb elege lesz és elrohadnak.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #77072 2024.05.09. 13:22

arty írta:1.) találtam pár rejtett kincset, csak most június 9-ig ugye SEMMI időm :D ahoz hogy kincsre leljek, új dolgokat kell venni!!!!! :P

2.) digit cucc a /dev/nul -ba megy, szal az elég kezelhető lesz nekik, a fizikai kiadások eladási árából meg gondtalanul élnek, míg meg nem halnak :P (ha mégse basszák ki a konténerbe és él még majd valaki, akit ez érdekel - ahogy mondtam, a ps360as játékok brutál módon elkezdtek drágulni, egyelőre leginkább a tengerentúlon!!!!!444)

most éppen egy dark sectorrol, space marinesrről és velvet assassin-ról tárgyalok :D
simán lehet, hogy a háromból egy szórakoztató lesz!
A Space Marine tök jó, de a 30 fps-es konzolos verziót inkább kihagynám.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #77073 2024.05.09. 15:34

Mondja mar meg valaki hogy annak mi az ertelme hogy a skyshowtime most betett reklamokat a filmek/sorozatok ele, de ugy hogy sajat magat reklozza? :whatever:
Avatar
arty

Hozzászólás #77074 2024.05.09. 16:58

donatus13 írta:Igazából az okok már kevésbé számítanak, a kár ami folyamatosan keletkezik annál inkább. Ami azt illeti most már úgy is tart a tisztítótűz kell még 1-2 év aztán majd rendeződnek a sorok, ezek a nagy giga cégek és felvásárlások semmi jót nem hoztak az iparnak. Az embereknek előbb utóbb elege lesz és elrohadnak.
ki venne meg egy Xbox Games méretü gigakiadót, IP-ket, stb?

mert ha egy embracer jön mazsolázni, attól előrébb senki nem lesz :D
ez itten már mindenhogy leáldozott és benyaljuk..... (én szeretem a codot, halot, gearset, de egy jó forzára is tudnék még vevő lenni, szóval NEKEM biztosan van veszítenivalóm, ha jön a tisztítótűz)
Avatar
Botond

Hozzászólás #77075 2024.05.09. 16:59

Micsu írta:Mondja mar meg valaki hogy annak mi az ertelme hogy a skyshowtime most betett reklamokat a filmek/sorozatok ele, de ugy hogy sajat magat reklozza? :whatever:
Ez bennem is felmerült vagy két hete, amikor elkezdték ezt.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #77076 2024.05.09. 22:55

phpBB [media]
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #77077 2024.05.09. 22:58

phpBB [media]


phpBB [media]
Avatar
Botond

Hozzászólás #77078 2024.05.09. 23:07

Lepörgött a Ratchet&Clank: Rift Apart. PS5ön, szólóban, harmadszorra, és csippant a platina.

Eleve három a magyar igazság, szóval mindenképpen indokolt volt még egy végigjátszás, és mivel még egy a ráadás, így majd pc-n is lesz még egy, ha kijön gogra, vagy elfogy a türelmem, és egy jó akcióban rá lehet nyúlni steamen olcsóé.

Szerintem tovább is kellemes, visszafogott kihívást jelentő, szórakoztató játék, szemet gyönyörködtető grafikával, bár tudom, hogy itt divat nem szeretni.
Csak a csippanás miatt hoztam fel a témát, ezzel már dupláztam a platináim számát, most már van kettő, ami azt is jelenti, hogy Benő és Arty előnye is feleződött, most már mindketten csak egy-egy platinával vannak előttem. :D

40@120 frémmel is teljesen élvezhető volt, kíváncsi leszek a 4k@max-RT@120 verzióra pertíz!
Avatar
Botond

Hozzászólás #77079 2024.05.09. 23:12

Zóanagyvarázsló írta:[video]https://www.youtube.com/watch?v=6y4Ny5yUCvideo]King Arthur videók

[video]https://www.youtube.com/watch?v=Pxvy_pdrRideo]
~15 órát tettem az elsőbe, és próbáltam szeretni, mert hát a mi kutyánk kölke, magyar cucc, de nem sikerült. Az bíztató, hogy a harcrendszert elvitték a totalwaros irányból az xcomos irányba, mert többek között az volt az egyik része, amit nem szerettem az elsőbe.
Nagyon sok patch és árcsökkenés után látom realitását, hogy kapjon egy esélyt.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #77080 2024.05.10. 00:02

Botond írta:~15 órát tettem az elsőbe, és próbáltam szeretni, mert hát a mi kutyánk kölke, magyar cucc, de nem sikerült. Az bíztató, hogy a harcrendszert elvitték a totalwaros irányból az xcomos irányba, mert többek között az volt az egyik része, amit nem szerettem az elsőbe.
Nagyon sok patch és árcsökkenés után látom realitását, hogy kapjon egy esélyt.
Én nem mondanám első résznek, azt, amit gondolsz, csak az artúros téma ugyanaz. Más műfaj amúgy, ja én örülök, hogy lejöttek a diabloid vonalról, mert korábban azok is mentek. És itt már az alapjáték sem arról volt híres, hogy túl sokat vállalva félkész lett. Majd bunfle-ben vagy GOG-os megjelenéskor behúzom. Van egy csomó más frissebb cucc is ebben a stílusban a csőben (XCOM 2, Phoenix Point, Gears Tactics, Chaos Gate 2, Marvel's Midnight Suns, Jagged Alliance 3, Valkyria Chronicles 4, Troubleshooter stb.), nem vagyok Moby, hogy ne tudjak mivel játszani.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #77081 2024.05.10. 07:14

Today, one day after Microsoft announced that it would shut down four of its games studios, Matt Booty, head of Xbox Game Studios, held a town hall to discuss the division's future goals. "We need smaller games that give us prestige and awards," Booty told employees, according to internal remarks shared with The Verge.

For some listeners on the call, it was a surprising goal: Microsoft had just shut down the Japanese developer Tango Gameworks, which was coming off the small, prestigious hit title Hi-Fi Rush.

Vérprofik. :lama:
source
Avatar
DanielT

Hozzászólás #77082 2024.05.10. 07:27

Patkány féreg Microsoft újabb felvonás:

A főnök, aki persze egy néger nő, kitolta a tweetet a cégek egyesülésének emlékére készített merch -ről, a zöld szivecskével, meg minden. Alaposan átgondolta a szöveget, majd felvette érte a százezer milliárd dolláros fizuját.

Xftbgzb.jpg


Aztán megérkezett a cucc a FELSZÁMOLT STÚDIÓK KIRÚGOTT EMBEREIHEZ! :FDDSFDSFDSFDS :worship: :worship: :worship:

DSSCA4I.png
Avatar
Botond

Hozzászólás #77083 2024.05.10. 07:56

Zóanagyvarázsló írta:Én nem mondanám első résznek, azt, amit gondolsz, csak az artúros téma ugyanaz. Más műfaj amúgy, ja én örülök, hogy lejöttek a diabloid vonalról, mert korábban azok is mentek. És itt már az alapjáték sem arról volt híres, hogy túl sokat vállalva félkész lett. Majd bunfle-ben vagy GOG-os megjelenéskor behúzom. Van egy csomó más frissebb cucc is ebben a stílusban a csőben (XCOM 2, Phoenix Point, Gears Tactics, Chaos Gate 2, Marvel's Midnight Suns, Jagged Alliance 3, Valkyria Chronicles 4, Troubleshooter stb.), nem vagyok Moby, hogy ne tudjak mivel játszani.
Bár a “rész” se lett volna feltétlenül túlzás, amennyit tudott változni egymás után a három Dragon age rész, annál ezek se sokkal többet változtak játékról játékra.

Na mindegy, backlog legvégére talán felveszem szint nálam is, ahogy azt te is körbeírtad.
Avatar
Moby

Hozzászólás #77084 2024.05.10. 09:18

Zóanagyvarázsló írta:Én nem mondanám első résznek, azt, amit gondolsz, csak az artúros téma ugyanaz. Más műfaj amúgy, ja én örülök, hogy lejöttek a diabloid vonalról, mert korábban azok is mentek. És itt már az alapjáték sem arról volt híres, hogy túl sokat vállalva félkész lett. Majd bunfle-ben vagy GOG-os megjelenéskor behúzom. Van egy csomó más frissebb cucc is ebben a stílusban a csőben (XCOM 2, Phoenix Point, Gears Tactics, Chaos Gate 2, Marvel's Midnight Suns, Jagged Alliance 3, Valkyria Chronicles 4, Troubleshooter stb.), nem vagyok Moby, hogy ne tudjak mivel játszani.
Jogos. Van talán egyetlen egy olyan játék, ami érdekel nullánál nagyobb mértékben, de az sincs kész, és jelenleg nem is lenne min játszani vele, szóval maradjunk egyszerűen a nullánál.
Avatar
Botond

Hozzászólás #77085 2024.05.10. 10:06

Moby írta:Jogos. Van talán egyetlen egy olyan játék, ami érdekel nullánál nagyobb mértékben, de az sincs kész, és jelenleg nem is lenne min játszani vele, szóval maradjunk egyszerűen a nullánál.
Hű! Melyik? :)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #77086 2024.05.10. 10:12

Botond írta:Bár a “rész” se lett volna feltétlenül túlzás, amennyit tudott változni egymás után a három Dragon age rész, annál ezek se sokkal többet változtak játékról játékra.

Na mindegy, backlog legvégére talán felveszem szint nálam is, ahogy azt te is körbeírtad.
Azért a Dragon Age-ek ennyire nem ugrottak műfajt, meg még átvihető mentés/döntések is vannak köztük. A Final Fantasy jobb példa lenne, az kísérletezik rendszeresen valami újjal, és nem sok közük van egymáshoz a részeknek (a lények visszatérnek, illetve akár korábbi bossok is opcionális superbossként).

Azért a taktikai RPG-ket kedvelők körében elég jó vélemények vannak az újféle King Arthurról (mármint az alapjátékról), kimondottan biztatóan hangzik, lásd például itt. Csak hát a backlog túl nagy még az utóbbi évekből is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zóanagyvarázsló 2024.05.10. 10:15-kor.
Avatar
arty

Hozzászólás #77087 2024.05.10. 10:13

DanielT írta:Patkány féreg Microsoft újabb felvonás:
viszont ahogy nézem, ők nem küldtek a kibaszott melósoknak dzsimrájen, izé filszpenszer figurát ????? csóringerek..... :(
Avatar
arty

Hozzászólás #77088 2024.05.10. 10:18

Zóanagyvarázsló írta:minden_szarba_kontradéelcét!.mp4[/video]
pfej. a ps5ös kontrám (Op Galuga) nem jött meg a héten, jövőhétre ígéri a bót :( elkapkodták(tm)
Avatar
Moby

Hozzászólás #77089 2024.05.10. 13:36

Botond írta:Hű! Melyik? :)
No rest for the wicked. Szerintem ez is csak azért érdekel, mert nem játszottam vele.
Avatar
Botond

Hozzászólás #77090 2024.05.10. 22:46

Lepörgött a Storyteller, iOSen, szólóban. Alapvetően nem nagyon érdemelnének szót a mobilos cuccok, de ez érdemel pár szót.

Egy jópofa puzzle játékról van szó, amiben pár építőelemből, diavetítés szerű képeket lehet összerakni, ahol a diákból össze kell állítani egy mini sztorit, ami az adott fejtörő címéből derül ki, hogy mi is a sztorink.
60 pálya van egy fejezetbe és 12-3-4 (nem számoltam, saccra ennyi) alfejezetbe vannak osztva, a győzelem és credits után jön még egy pálya, és 15-20 korábbi pályára beszáll az ördög és kis csavart tesz a fejtörőkbe. A pályák olyan 1-3 percnyi fejtörést okoznak, ami ideális hossz egy mobiljátéknak.

A fejtörők jópofák, kellően változatosak, és néha 1-1 fejtörőt megoldani elő lehet kapni. Az art is passzol, zene is.

A mobilos verziókat a netflix kisajátította, ami azt is jelenti, hogy van netflix előfizunk, akkor ingyen letölthető, ha nincs, akkor pénzért se.

Kár, hogy csak egy fejezete van pertíz!
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #77091 2024.05.11. 06:42

Közben már pár napja nyúzom a Poco F5-öt.
Konkrétan az 5G-vel, a frissebb Androiddal és a 33 helyett 67 Wattos gyorstöltéssel tud többet.
A kamera talán jobb és más hangon zizeg a haptic rezgés.
Egyébként szinte megkülönböztethetetlenek a mindennapokban. Az Always On display szögre ugyanúgy működik mint a Redmi Note 10 Pro-n.
Azért remélem hasonlóan fog szolgálni, mert azóta dobálja fel a telós híreket és egyik megjelenés előtt álló készüléken sincs jack dugó. Szóval a pánikvásárlásom ezzel megerősítést nyert részemről.
Plusz végre így a faternak lesz upgrade a Note 4-ről, ami a mai napig megy, csak a friss appok napi szinten omlanak össze rajta. Egy 6 éves, 40 ezer HUF-ért vásárolt telóról beszélünk.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #77092 2024.05.11. 08:32

Moby írta:No rest for the wicked. Szerintem ez is csak azért érdekel, mert nem játszottam vele.
Az piszok jó lesz, csak meg kell várni a véglegest.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #77093 2024.05.11. 09:19

Ez meg tényleg rohadt jó teljesítmény növekedés, de a pécé menthetetlennek tűnik szaggatás szempontból. Nem létezik, hogy ha eddig nem tudták megoldani a shader cache akadásokat és még ezzel az új módszerrel is szar, akkor erre az UE5 verzióban lenne reális esély. Konzolon frankó legalább.

phpBB [media]
Avatar
Moby

Hozzászólás #77094 2024.05.11. 09:39

DanielT írta:Ez meg tényleg rohadt jó teljesítmény növekedés, de a pécé menthetetlennek tűnik szaggatás szempontból. Nem létezik, hogy ha eddig nem tudták megoldani a shader cache akadásokat és még ezzel az új módszerrel is szar, akkor erre az UE5 verzióban lenne reális esély. Konzolon frankó legalább
100 éve van rá megoldás: nem futásidőben kell lefordítani. Konzolon is ugyanezért frankó, csak ott nem a főmenüben fordítják le neked, hanem a fejlesztők gépén. Hónapokon keresztül könyörögtem a codemasters fejlesztőinek, belinkeltem nekik az ue doksi vonatkozó oldalait, mire megértették, hogy mi a faszomat kéne csinálni. Ez az egész probléma nem azért létezik, mert nincs rá megoldás, hanem azért, mert a kocka fejlesztők képtelenek felhasználói fejjel gondolkodni.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #77095 2024.05.11. 09:48

Moby írta:100 éve van rá megoldás: nem futásidőben kell lefordítani. Konzolon is ugyanezért frankó, csak ott nem a főmenüben fordítják le neked, hanem a fejlesztők gépén. Hónapokon keresztül könyörögtem a codemasters fejlesztőinek, belinkeltem nekik az ue doksi vonatkozó oldalait, mire megértették, hogy mi a faszomat kéne csinálni. Ez az egész probléma nem azért létezik, mert nincs rá megoldás, hanem azért, mert a kocka fejlesztők képtelenek felhasználói fejjel gondolkodni.
Jó hát kéne egy menüpont, hogy "HA NEM AKAROD HOGY SZAGGASSON A 2 MILLIÓS GÉPEDEN AKKOR NYOMD MEG EZT A GOMBOT ÉS VÁRJ 4 ÓRÁT". Perfekt zséming élmény. :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #77096 2024.05.11. 09:52

DanielT írta:Jó hát kéne egy menüpont, hogy "HA NEM AKAROD HOGY SZAGGASSON A 2 MILLIÓS GÉPEDEN AKKOR NYOMD MEG EZT A GOMBOT ÉS VÁRJ 4 ÓRÁT". Perfekt zséming élmény. :banplz:
Ált. pár perc alatt lefordul, de ez nyilván függ a kódok mennyiségétől. A legtöbb játékban mostanában az a divat, hogy kiadják ökör módon, majd amikor elkezd rinyálni a nép, belerakják a precompilationt, és mindenki boldog. De voltak extrém helyzetek, TLOU1 gyengébb gépen hajlamos 40-50 percet is fordítani.
Avatar
Moby

Hozzászólás #77097 2024.05.11. 14:09

Ez a sony egyre inkább érzi a játékokat. Már a rift apart is egy új színt vitt a játszhatóságba kihívás szintjén, de akkor még ez eszembe sem jutott, hogy lehetne készíteni egy videójátékot, amiben lehet NÉZNI meg ÖRVEDEZNI! Szóval itt az idő, végre ennek is lehet örvendezni, ha gondoljátok nyomhattok hozzá gombot is! :buck:
Kép
Avatar
arty

Hozzászólás #77098 2024.05.11. 19:36

Moby írta:Ez a sony egyre inkább érzi a játékokat. Már a rift apart is egy új színt vitt a játszhatóságba kihívás szintjén, de akkor még ez eszembe sem jutott, hogy lehetne készíteni egy videójátékot, amiben lehet NÉZNI meg ÖRVEDEZNI! Szóval itt az idő, végre ennek is lehet örvendezni, ha gondoljátok nyomhattok hozzá gombot is! :buck:
Kép

F


---

nemtok ÜRES x360 tokot venni... kintről ilyen 1200-1500 az ár, ami azért az 1-2-3ezres jáékárak mellé picit erős volna :(
nem léptem időben.... ps3 tokot bezzeg vettem anno, kell is kétévente egy :D (ami fost oda veszek, az is makulátlan tokban jön, hogy rohadna meg :D )
Avatar
DanielT

Hozzászólás #77099 2024.05.11. 22:55

Moby írta:Ez a sony egyre inkább érzi a játékokat. Már a rift apart is egy új színt vitt a játszhatóságba kihívás szintjén, de akkor még ez eszembe sem jutott, hogy lehetne készíteni egy videójátékot, amiben lehet NÉZNI meg ÖRVEDEZNI! Szóval itt az idő, végre ennek is lehet örvendezni, ha gondoljátok nyomhattok hozzá gombot is! :buck:
[img]https://pbs.twimg.com/media/GNS_gKfWgAAyyLy?format=jpg&name=large[/im]
Csodás, peak zséming! :taps: :idiota:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #77100 2024.05.12. 07:54

Megnéztük csütörtökön ezt az új Majmok Bolygóját. Igazából pont azt adta, mint az előző 3 reboot film.
Ami viszont ledöbbentett, hogy abszolút premier vetítésen voltunk kb. 30-an teremben. :guluszem1: #leáldozott
Avatar
Botond

Hozzászólás #77101 2024.05.12. 08:10

benőmenő írta:Megnéztük csütörtökön ezt az új Majmok Bolygóját. Igazából pont azt adta, mint az előző 3 reboot film.
Ami viszont ledöbbentett, hogy abszolút premier vetítésen voltunk kb. 30-an teremben. :guluszem1: #leáldozott
Új idők szele ezt jelenti, hogy csak a streaming. Én is pont ennél a trailernél, meg két hete vmi vígjátéknál gondolkoztam, hogy elviszem a gyerekeket a domb aljára, a moziba, de aztán lebeszéltem magam. Pedig gyalog is csak 8-10 perc.
Fizetek vagy 3-4 ilyen streaming szart, azokon is 800x több cucc van, mint amit meg bírunk nézni. IMAXbe elmegyünk évente 3-4x a hangulat miatt, meg az egri moziba szüleimmel, ha vmit azonnal nézni akarnak vagy 2x évente, de elmúltak már azok az idők, amikor a nagykörúton jártam gimibe, és a haverokkal a csütörtöki premiereket mindet láttuk már vasárnapra, hétfő-kedd-szerda már duplázás ment a bástya-horizon mozikban.

Viszont ha már új idők szele. Sony leállította a PSN-t a balti államokban, ahogy az oroszoknál sincs az embargó óta. Ők is együtt élnek az aktualitásokkal, szerintük csak idő kérdése, hogy mikor lesz a Baltikum újra orosz. :banplz:
/szerk: szalz Csucsima coop az offos a Baltikumban.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #77102 2024.05.12. 10:30

Botond írta:Új idők szele ezt jelenti, hogy csak a streaming. Én is pont ennél a trailernél, meg két hete vmi vígjátéknál gondolkoztam, hogy elviszem a gyerekeket a domb aljára, a moziba, de aztán lebeszéltem magam. Pedig gyalog is csak 8-10 perc.
Akkor különösen megcsapott az új idők szele, amikor kivezették egy faszit a teremből mert kamerázott. :idiota:
Avatar
arty

Hozzászólás #77103 2024.05.12. 10:56

Botond írta:Viszont ha már új idők szele. Sony leállította a PSN-t a balti államokban, ahogy az oroszoknál sincs az embargó óta. Ők is együtt élnek az aktualitásokkal, szerintük csak idő kérdése, hogy mikor lesz a Baltikum újra orosz. :banplz:
/szerk: szalz Csucsima coop az offos a Baltikumban.
Fura, hogy itt bezzeg nincs leállítva, pedig mi tényleg szorosan oroszországhoz tartozunk már most is ........ egyébként vitán velül áll a japók erkölcsi iránytűje :D kíváncsi lennék, hogy mi van azzal a 6 emberrel, aki aktívan játszott arrafelé ps5-ön? költözzön esetleg leminuszolhatná a sonyt a psn sztórban és -100k körül LEHET kapcsolnának .... javárj, ott nem lehetséges a kritikus megnyilvánulás, pláne nem, ha disabled a psn accod :(

vs

megvettem életem első UMD filmjét (The Punisher), de sajna akkora az utánhúzása a PSP1000 képernyőjének, hogy bár akár hányszor meg tudom nézni a filmet, EZEN a kijelzőn beletört a bicskám :(
(egyébként meglepően jó a formátum képminősége, a menü stb a dvd szolgáltatásait idézi, az ötlet maga nem volt rossz, kár h nem próbálták ki a gyakorlatban :D (oké, tudom h a 2/3000 már jobb képű))
Avatar
Botond

Hozzászólás #77104 2024.05.12. 12:02

arty írta:Fura, hogy itt bezzeg nincs leállítva, pedig mi tényleg szorosan oroszországhoz tartozunk már most is ........ egyébként vitán velül áll a japók erkölcsi iránytűje :D kíváncsi lennék, hogy mi van azzal a 6 emberrel, aki aktívan játszott arrafelé ps5-ön? költözzön esetleg leminuszolhatná a sonyt a psn sztórban és -100k körül LEHET kapcsolnának .... javárj, ott nem lehetséges a kritikus megnyilvánulás, pláne nem, ha disabled a psn accod :(

vs

megvettem életem első UMD filmjét (The Punisher), de sajna akkora az utánhúzása a PSP1000 képernyőjének, hogy bár akár hányszor meg tudom nézni a filmet, EZEN a kijelzőn beletört a bicskám :(
(egyébként meglepően jó a formátum képminősége, a menü stb a dvd szolgáltatásait idézi, az ötlet maga nem volt rossz, kár h nem próbálták ki a gyakorlatban :D (oké, tudom h a 2/3000 már jobb képű))
Steam storeban levették azokban az országokban a csucsimát, ahol nincs psn.
Ez nem jelentős csak 170 ország a ~200ból.
Szóval nem az lett amit mondtam, hogy ebből tanulni fog a Sony és nem lesz pc-s Sony gém megint, csak valahogy mégis.
Viszonylag rövid idő alatt eldöntötte az élet, hogy ki magyaráz bele és ki a hülye aki az orránál se lát tovabb.
Avatar
Moby

Hozzászólás #77105 2024.05.12. 13:05

Amúgy tök jogos, a világ nagyobbik réasze így csucsima nélkül marad :D
Kép
Avatar
Moby

Hozzászólás #77106 2024.05.12. 13:09

Az afrikai hardkór pc-s közösséggel még nem tudjuk mi lesz. Nem kizárt, hogy megpróbálnak majd az eu-ba emigrálni, bár ezt nem hiszem. Gépestől, monitorostól utazgatni nem egy leányálom.
Avatar
Botond

Hozzászólás #77107 2024.05.12. 13:45

Moby írta:Amúgy tök jogos, a világ nagyobbik réasze így csucsima nélkül marad :D
[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/83/PlayStation_Network_availability_map.sv]
Mondjuk ezért nem szabad beszopni a random honlapok baromságait.
Mikor a steam honlap az random honlap annak megkeresésére, hogy mi van a steamOSel, akkor jön ide a random map a Wikipédiáról?

A valóságban, ha mondjuk megnézed a témában nem túl releváns ps honlapot, amire a Sony írkálja ki, hogy mi a go és a nogo, akkor ott láthatod, hogy oroszok pl nem, ami azért nagyban csökkenti a zöld szín mértékét, meg ugye a héten baszták a ki zöldből a balti államokat is, akik ilyen afrikai világvége országok, csak EU tagok végülis.
Mindegy is, amúgy, ha csak a kínai megszállás alatt levő Tibetben nem lenne psn, és csak ott vették volna le a steamről a csucsimát akkor is az lenne a folyamatábra, hogy ment a pampogás, mondtam hogy a Sony hülye és az lesz a tanulság, hogy ahol pampognak oda nincs többet szonigém, mert rontja az inidzset és hát így is lett.
Kis-nagy-közepes zölddel is igaz ez, ez a zöldség mértéke akarmekkora zöldség, nem cáfolja azt amit mondtam vala.

De ügyes próbálkozás volt, hogy a tények ne azt igazolják, hogy csak belemagyaráztál. Megint.
Avatar
Botond

Hozzászólás #77108 2024.05.12. 13:46

Moby írta:Az afrikai hardkór pc-s közösséggel még nem tudjuk mi lesz. Nem kizárt, hogy megpróbálnak majd az eu-ba emigrálni, bár ezt nem hiszem. Gépestől, monitorostól utazgatni nem egy leányálom.
Már nem mindegy az EU melyik részébe, mert Észtország az új belgakongó!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #77109 2024.05.12. 13:48

Botond írta:Viszonylag rövid idő alatt eldöntötte az élet, hogy ki magyaráz bele és ki a hülye aki az orránál se lát tovabb.
Az orránál se lát tovább? Tehát azok a szolgalelkű talpnyalók, akik mindent benyelnek amit a cégek letolnak a torkukon? Aminek köszönhető minden szarság amivel ma a gamereknek küzdeniük kell? Szerinted ez a lázadás a PSN accok ellen nem az egyének érdeke? Miben lett végülis igazad, azt meg tudnád -e fogalmazni, amire ennyire büszke vagy?

Nem csoda, hogy az MS mellé álltál, imádod ha a tányérodra szarnak. :eljen:
Avatar
Botond

Hozzászólás #77110 2024.05.12. 14:01

DanielT írta:Az orránál se lát tovább? Tehát azok a szolgalelkű talpnyalók, akik mindent benyelnek amit a cégek letolnak a torkukon? Aminek köszönhető minden szarság amivel ma a gamereknek küzdeniük kell? Szerinted ez a lázadás a PSN accok ellen nem az egyének érdeke? Miben lett végülis igazad, azt meg tudnád -e fogalmazni, amire ennyire büszke vagy?

Nem csoda, hogy az MS mellé álltál, imádod ha a tányérodra szarnak. :eljen:
Nekem ezért csak egyszeri kitérő ez az egész ajtókitámasztó5 kaland, mert ilyenek. Mondtam, hogy ilyenek. Ebben a topikban csak egy elmebeteg írta be, hogy reméli ők maradnak egyedül a piacon és az nem én voltam.
Avatar
Moby

Hozzászólás #77111 2024.05.12. 14:18

Botond írta:Mondjuk ezért nem szabad beszopni a random honlapok baromságait.
Mikor a steam honlap az random honlap annak megkeresésére, hogy mi van a steamOSel, akkor jön ide a random map a Wikipédiáról?

A valóságban, ha mondjuk megnézed a témában nem túl releváns ps honlapot, amire a Sony írkálja ki, hogy mi a go és a nogo, akkor ott láthatod, hogy oroszok pl nem, ami azért nagyban csökkenti a zöld szín mértékét, meg ugye a héten baszták a ki zöldből a balti államokat is, akik ilyen afrikai világvége országok, csak EU tagok végülis.
Mindegy is, amúgy, ha csak a kínai megszállás alatt levő Tibetben nem lenne psn, és csak ott vették volna le a steamről a csucsimát akkor is az lenne a folyamatábra, hogy ment a pampogás, mondtam hogy a Sony hülye és az lesz a tanulság, hogy ahol pampognak oda nincs többet szonigém, mert rontja az inidzset és hát így is lett.
Kis-nagy-közepes zölddel is igaz ez, ez a zöldség mértéke akarmekkora zöldség, nem cáfolja azt amit mondtam vala.

De ügyes próbálkozás volt, hogy a tények ne azt igazolják, hogy csak belemagyaráztál. Megint.
Elnézést! Megint igazad volt. Bizony a sony láthatóan berágott a hisztizőkre, bosszúból ki sem adja az oroszoknál.
Ezt is jól láttad előre!
Avatar
Botond

Hozzászólás #77112 2024.05.12. 14:29

Moby írta:Elnézést! Megint igazad volt. Bizony a sony láthatóan berágott a hisztizőkre, bosszúból ki sem adja az oroszoknál.
Ezt is jól láttad előre!
Oroszokat az invázió miatt baszták ki két éve, a Wikipédia kép ennyivel van lemaradva minimum, mint aktuális infó.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #77113 2024.05.12. 14:34

Botond írta:Nekem ezért csak egyszeri kitérő ez az egész ajtókitámasztó5 kaland, mert ilyenek. Mondtam, hogy ilyenek. Ebben a topikban csak egy elmebeteg írta be, hogy reméli ők maradnak egyedül a piacon és az nem én voltam.
Nyomják a Tsushimát MS konzolon és akkor nem kell PSN acc.
Avatar
Moby

Hozzászólás #77114 2024.05.12. 14:43

DanielT írta:Nyomják a Tsushimát MS konzolon és akkor nem kell PSN acc.

Nyomják le inkább youtubeon. Ami abban a címben jó, az mind elérhető azon is.
Avatar
Botond

Hozzászólás #77115 2024.05.12. 15:28

DanielT írta:Nyomják a Tsushimát MS konzolon és akkor nem kell PSN acc.
Dobálhatod magad a hülyeséggel, de

- csak te nyomod a sony propagandát mindig, hogy bezzeg a szoni és a köcsögMS
- csak te nyomod, hogy a köcsögMS dögöljön meg, és legyen csak a szoni, hiába mondom, hogy ezek ilyen köcsögök, a no VRR, kamuHDR, stb húzásai után is nyomtad a hülyeséget tovább. MS nem győz mindenkit egyesével leszopkodni, hogy a 2013as malőrt elfelejtsék végre a népek, de ők is ilyen csőlátású fanboiok, mint te.
- én mindössze annyit mondtam, hogy a szoni egy köcsög, ha megy a pattogás, akkor nem az lesz, mint az MSnél, hogy hirtelen átváltanak jófejbe, hanem megszopatnak mindenkit egyesével, még akár steamről is kivonulhatnak cakkli-pakkli, ha az ott levő játékokkal még nem, akkor a következőkkel nem jönnek osztcsá
- nem mondtam, hogy ez jó, és hujj-hujj-hajrá, hanem hogy ennek ez lesz a következménye, mert köcsögök, a szoni, nem az ms
- és imígyen is lett
- még mindig nem örülök ennek, csak jelzem, hogy az összegyűlt népek közül nekem kettő meg kettő az négy lett, nektek meg minden is kijött a négyet kivéve, csak hát ugye az a fránya valóság. Pedig gecijó háttérsztoritok volt, hogy kettő meg kettő az miért nem négy, és tényleg csak ennyi malőr lett, hogy de, annyi. Apróság.

Szóval ja, jópofa trükk ez a próbálsz mindenkinek mindent a szájába adni, hogy így meg úgy meg amúgy, meg Moby is ezen az elmebetegségen lovagol, csak ennyi, hogy a szentszoni miután belázadtak a népek, nos előzékenyen delistelte ott a játékait és pont. Mondtam, hogy ez lesz, és ez lett.

Fortehplayerz, nyilván.

És mindenki aki a szentszoni propagandát nyomja, veled az élen az egy Qusling! Reméljük ők is elnyerik hasonló jutalmukat, mint Quisling úr!
Avatar
Botond

Hozzászólás #77116 2024.05.12. 16:12

De legalább alaposak, epicen is levették a pár darab, mindössze 170 ország esetén a storeból.
Belga kongó külső meg 3 EU tag ország esetén is. Mondjuk EU az harmadik világ még Moby szerint is, meg nem piac, kitérdekel!
Avatar
Moby

Hozzászólás #77117 2024.05.12. 16:19

Botond írta:De legalább alaposak, epicen is levették a pár darab, mindössze 170 ország esetén a storeból.
Belga kongó külső meg 3 EU tag ország esetén is. Mondjuk EU az harmadik világ még Moby szerint is, meg nem piac, kitérdekel!
Az EU nem a harmadik világ, hanem kibaszott orkok földje ez már. Annak kell örülni, hogy leszáll itt még repülő, és még nem zárták karanténba az egészet. Azt sem értem miért csak 3 országba nem dugják be az orrukat.
Eurovíziós dalfesztivál győztese:
phpBB [media]
Avatar
Botond

Hozzászólás #77118 2024.05.12. 16:25

Moby írta:Az EU nem a harmadik világ, hanem kibaszott orkok földje ez már. Annak kell örülni, hogy leszáll itt még repülő, és még nem zárták karanténba az egészet. Azt sem értem miért csak 3 országba nem dugják be az orrukat.
Eurovíziós dalfesztivál győztese:
[video]https://korzik.net/uploads/files/2024-05/1715517500_02030232]
Ez kibaszott valid kérdés.
Az én következő kérdésem, hogy ha megindul a balti szabadságharc mondjuk az uniós hatóságok felé, hogy márpedig eztet az unión belül így nem lehet meghúzni, hogy három ország másik kalapba esik, mert csak, akkor a Baltikum visszakerül vagy az egész EU-t kibasszák a gecibe a szentPSNből és megint lehet angol accot csinálni, mert hát ők időben elhagyták a hanyatló nyugatot? No? Ez ügyben mi az előrejelzésetek? Most lehetne egálra hozni a tippelősdit!
KöcsögMS, persze!
Avatar
Moby

Hozzászólás #77119 2024.05.12. 16:33

Botond írta:hogy így meg úgy meg amúgy, meg Moby is ezen az elmebetegségen lovagol, csak ennyi, hogy a szentszoni miután belázadtak a népek, nos előzékenyen delistelte ott a játékait és pont. Mondtam, hogy ez lesz, és ez lett.

A sony abban a pillanatban delistelte a 170 országban a HD2-t, ahogy a PSN kényszert bekapcsolták. Semmi köze nem volt az egésznek ahhoz, hogy a cikrusz kirobbant. Éppen azért robbant ki a cirkusz többek között, mert ezt tették. Ez így megvan azért?
Avatar
Moby

Hozzászólás #77120 2024.05.12. 16:41

Botond írta:Ez kibaszott valid kérdés.
Az én következő kérdésem, hogy ha megindul a balti szabadságharc mondjuk az uniós hatóságok felé, hogy márpedig eztet az unión belül így nem lehet meghúzni, hogy három ország másik kalapba esik, mert csak, akkor a Baltikum visszakerül vagy az egész EU-t kibasszák a gecibe a szentPSNből és megint lehet angol accot csinálni, mert hát ők időben elhagyták a hanyatló nyugatot? No? Ez ügyben mi az előrejelzésetek? Most lehetne egálra hozni a tippelősdit!
KöcsögMS, persze!
Ez éppen tőlem szeretnéd megkérdezni, aki 2k nyereségért argentín, meg kolumbiai sztórokból vásárol? Tényleg az én véleményemre vagy kíváncsi az óriási gamer gondokról, meg hogy mi lesz, ha kibasszák az EU-t a gecibe?
Ok, akkor mondom: én már kibasztam volna réges rég.A legtöbb törtszoftver itt fordul meg, a legtöbb hozzám hasonló fillérbaszó errefele él, a sok prifithajhásznak a világ ezen a felén a legkevesebb keresnivalója, mert a legkisebb profit mellett a legtöbb problémát okozza a világnak ez a faszom EU az agonyszabályozott, agyonbürökratikus létezésével.
Avatar
Botond

Hozzászólás #77121 2024.05.12. 17:08

Moby írta:A sony abban a pillanatban delistelte a 170 országban a HD2-t, ahogy a PSN kényszert bekapcsolták. Semmi köze nem volt az egésznek ahhoz, hogy a cikrusz kirobbant. Éppen azért robbant ki a cirkusz többek között, mert ezt tették. Ez így megvan azért?
Csucsimáról van már szó, ahol opcionális a coophoz psn, de a negatív review bombolást megelőzve delistelte 170 országban a szentszoni. Fortehplayerz!
A hd2 az tényszerűen követhető volt az első sorból, ott nem volt nyitott kérdés, hogy mi történik, egyedül abban nem értettünk egyet, hogy a többi játék esetén mi lesz a következmény.
De már ezt is tudjuk, az amit én tippeltem és amire teli torokból mondtátok, hogy hülyeség. De hát az élet már csak ilyen, egy hülyeség.
Avatar
Botond

Hozzászólás #77122 2024.05.12. 17:10

Moby írta:Ez éppen tőlem szeretnéd megkérdezni, aki 2k nyereségért argentín, meg kolumbiai sztórokból vásárol? Tényleg az én véleményemre vagy kíváncsi az óriási gamer gondokról, meg hogy mi lesz, ha kibasszák az EU-t a gecibe?
Ok, akkor mondom: én már kibasztam volna réges rég.A legtöbb törtszoftver itt fordul meg, a legtöbb hozzám hasonló fillérbaszó errefele él, a sok prifithajhásznak a világ ezen a felén a legkevesebb keresnivalója, mert a legkisebb profit mellett a legtöbb problémát okozza a világnak ez a faszom EU az agonyszabályozott, agyonbürökratikus létezésével.
Összességében akkor köcsögMS, ha jól értem. A stúdió bezárások miatt meg az always kinect miatt van ez is, gondolom!
Avatar
Moby

Hozzászólás #77123 2024.05.12. 17:23

Botond írta:Összességében akkor köcsögMS, ha jól értem. A stúdió bezárások miatt meg az always kinect miatt van ez is, gondolom!
Ezt nem tudom, az MS nem köcsög, velem legalábbis nem voltak azok, csak hülyék ehhez az egészhez, mint a faszom. Ez sem bánt engem olyan nagyon, csak kicsit sajnálom, hogy ehhez képest pont náluk van végtelen forrás mindenre, amivel viszont semmit nem tudnak kezdeni. Legalábbis olyat nem, ami ennek az iparágnak a jövőjét szebbé tehetné a játékosok szempontjából. De ez az egész kérdéskör engem kevésbé bánt ahhoz képest, amennyire azokat, akik nálam aktívabbak, többet játszanak, stb. Én legainkább csak a kiskapuikat használtam ki, de már azt sem nagyon. Egyrészt mert alig érdekel már, másrészt meg ők is egyre többet zárnak már be. A ténykedésük jellemzően nem érint meg semmilyen szempontból. Szóval szerintem nem köcsög az MS, inkább csak jelentéktelen, jellegtelen, nincs igazán miről beszélni velük kapcsolatban. Nem sok vizet zavarnak.
Avatar
Moby

Hozzászólás #77124 2024.05.12. 17:25

Botond írta:Csucsimáról van már szó, ahol opcionális a coophoz psn, de a negatív review bombolást megelőzve delistelte 170 országban a szentszoni. Fortehplayerz!
A hd2 az tényszerűen követhető volt az első sorból, ott nem volt nyitott kérdés, hogy mi történik, egyedül abban nem értettünk egyet, hogy a többi játék esetén mi lesz a következmény.
De már ezt is tudjuk, az amit én tippeltem és amire teli torokból mondtátok, hogy hülyeség. De hát az élet már csak ilyen, egy hülyeség.
Magyarán pont ugyanazt csinálják a cirkusz után, mint amit a cirkusz előtt csináltak. Hát ez aztán tényleg meglepő fordulat! Szerintem is tök hülyeség volt cirkuszolniuk a pécéseknek, mert ha nem teszik, most minden egészen más lehetne :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #77125 2024.05.12. 17:27

Moby írta:Magyarán pont ugyanazt csinálják a cirkusz után, mint amit a cirkusz előtt csináltak. Hát ez aztán tényleg meglepő fordulat!
Ja, ilyen pofoneccerű ez. Nem is értettem, hogy miért mondtátok habzószájjal az ellenkezőjét.
Avatar
Moby

Hozzászólás #77126 2024.05.12. 17:34

Botond írta:Ja, ilyen pofoneccerű ez. Nem is értettem, hogy miért mondtátok habzószájjal az ellenkezőjét.
Habzó szájjal? Fél oldalak írsz tele a saját igazad kergetéséről :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #77127 2024.05.12. 19:28

Eredeti symkariai nyelvjárás ("Symkrija Kiralysog"), ami egy balkáni ország:
phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #77128 2024.05.12. 20:13

Moby írta:Eredeti symkariai nyelvjárás ("Symkrija Kiralysog"), ami egy balkáni ország:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=16yUjIV7-dk[/vdeo]
LOÁL. :banplz: Majd folytatom valamikor, csak most kicsit felborultak errefelé a dolgok, de hónap végétől már lesz zséming.

Erről még csak egy pixelt se láttam soha, pedig a videóban elhangzottak alapján egy ultra kompetens platformer...

[video]https://youtu.be/qdNPlk121lk[/video]
Avatar
Moby

Hozzászólás #77129 2024.05.12. 21:02

DanielT írta:LOÁL. :banplz: Majd folytatom valamikor, csak most kicsit felborultak errefelé a dolgok, de hónap végétől már lesz zséming.
Nálam most meglepően jól halad. Tavaly egyszer már nekikezdtem, de 1-2 óra után érdektelenségbe fulladt (az első pillanatban elkapott a "má megint a faszompók" érzés, és nem is eresztett), most viszont tők jól visz a hátán. Szopókembertől meglepő módon nem öklendezek a storytól sem, meghát fura is lenne pont emiatt siránkoznék itt szimkária közepén... :idiota:
Avatar
Botond

Hozzászólás #77130 2024.05.12. 21:15

Moby írta:Eredeti symkariai nyelvjárás ("Symkrija Kiralysog"), ami egy balkáni ország:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=16yUjIV7-d]
Nem egy Halo Reach. Ott legalább Visegrádon beszéltek magyarul. :)
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #77131 2024.05.12. 21:30

Botond írta:Nem egy Halo Reach. Ott legalább Visegrádon beszéltek magyarul. :)
Az ODST-ben viszont Afrikában beszéltek magyarul. :nezze:
Avatar
Botond

Hozzászólás #77132 2024.05.12. 21:36

benőmenő írta:Az ODST-ben viszont Afrikában beszéltek magyarul. :nezze:
Az is tök authentikus, gróf Benyovszky Móric volt egy időben Madagaszkár "királya", ugye. :banplz:
Avatar
arty

Hozzászólás #77133 2024.05.12. 23:22

Moby írta:Az EU nem a harmadik világ, hanem kibaszott orkok földje ez már. Annak kell örülni, hogy leszáll itt még repülő, és még nem zárták karanténba az egészet. Azt sem értem miért csak 3 országba nem dugják be az orrukat.
Eurovíziós dalfesztivál győztese:
phpBB [media]
húbazmeg :D

DE szerintem ez TÉNYLEG csak a mindent-wokézók agyvérzéséért került a dobogóra :D ilyen nincs :D

Moby írta:Ez éppen tőlem szeretnéd megkérdezni, aki 2k nyereségért argentín, meg kolumbiai sztórokból vásárol? Tényleg az én véleményemre vagy kíváncsi az óriási gamer gondokról, meg hogy mi lesz, ha kibasszák az EU-t a gecibe?
Ok, akkor mondom: én már kibasztam volna réges rég.A legtöbb törtszoftver itt fordul meg, a legtöbb hozzám hasonló fillérbaszó errefele él, a sok prifithajhásznak a világ ezen a felén a legkevesebb keresnivalója, mert a legkisebb profit mellett a legtöbb problémát okozza a világnak ez a faszom EU az agonyszabályozott, agyonbürökratikus létezésével.
én még emlékszem az EU előtti világr, amikor minden egyes országban mindenre ugyan az volt a szabály.... dejóisvót.... :D

(és persze véletlenül se a fasszopó orbánféle nacionalista gennyek miatt van ez, neeeeeeem, ez az mocskosEU miatt van, DIREKT! :D )

amúgy mivan veled? nem olvasol mostanában túl sok origót? csökkenteni kéne az adagot, ez nem vezet semmi jóra.......
Avatar
arty

Hozzászólás #77134 2024.05.12. 23:29

Botond írta:Csucsimáról van már szó, ahol opcionális a coophoz psn, de a negatív review bombolást megelőzve delistelte 170 országban a szentszoni. Fortehplayerz!
A hd2 az tényszerűen követhető volt az első sorból, ott nem volt nyitott kérdés, hogy mi történik, egyedül abban nem értettünk egyet, hogy a többi játék esetén mi lesz a következmény.
De már ezt is tudjuk, az amit én tippeltem és amire teli torokból mondtátok, hogy hülyeség. De hát az élet már csak ilyen, egy hülyeség.
te ugye a maradék 30 országra beintést is tippelted, az annyira nem jött be és mi itt a ződ részen leginkább ebben vagyunk érdekeltek! ;)

de egyébként, ha a sony durciból nem kérné a pénzem, max megoldanám argentínából pezóér' vagy warezból. itt egyvalaki tud bukni, a japók.
(bocsánat, hogy a multifüggő drogosokat nem tekintem emberi lényeknek és így az egyvalakikbe nálam nem férnek bele :P )
Avatar
arty

Hozzászólás #77135 2024.05.12. 23:35

fákje!

https://prohardver.hu/hir/a_corsair_egisze_ala_kerul_a_fanatec.html

talán így továbbra is lesz support és gari a kormányomra.... :(

és egyszer, TALÁN, valami helyi forgalmazótól, pár nap alatt is lehet fana cuccom, garizásom, stb.
áh, ez már túl szép, h igaz legyen....

(-70M, az azért szép eredmény :( pedig neméppen ár alatt értékesítették a cuccaikat szvsz)
Avatar
Moby

Hozzászólás #77136 2024.05.12. 23:54

arty írta:(-70M, az azért szép eredmény :( pedig neméppen ár alatt értékesítették a cuccaikat szvsz)
Annyit nem lehet kiárulni, amit a komplett GT széria főszponzorációja, meg a többi fasság elvisz. Szerinted mennyibe kerülhet, hogy minden versenyen összes autóján, összes reklámhelyén, egész évben a tied legyen? Az élesszeműek ezen az egy pillanatfelvételen vajon hány fanatec logót tudna összeszámolni? 200 alatt, vagy felett? Ez biztos olcsó hobbi...
Kép
Avatar
DanielT

Hozzászólás #77137 2024.05.13. 07:10

arty írta:fákje!

https://prohardver.hu/hir/a_corsair_egisze_ala_kerul_a_fanatec.html

talán így továbbra is lesz support és gari a kormányomra.... :(
Őőőőőő.... :help:

phpBB [media]
Avatar
Botond

Hozzászólás #77138 2024.05.13. 07:29

DanielT írta:Őőőőőő.... :help:

[video]https://youtu.be/kGFknFivmH]
Hű, nekem is feldobta ezt a tumbnailt miután Arty írta, de annyira lelkes volt, hogy se megnézni, se linkelni nem mertem. :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #77139 2024.05.13. 08:59

Én má nem akartam tegnap elkeseríteni, mert pár napos a cikk, amit linkelt, de azóta már úgy néz ki, hogy ki is farolt a dolog mögül a corsair is.

Vissza: “Leáldozott.hu”