A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Moby

Hozzászólás #75951 2024.02.18. 10:17

Bámulni a fullhd@50fps-t, és közben rikoltozva tapsolni a nemműködő szervereknek...Dani, a saját topikodban lettél az igénytelen főparaszt. Az agyhalott fanboy, akiket savaztál éveken keresztül. A saját céltáblára tűzted fel a neved a kör közepébe :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #75952 2024.02.18. 10:23

Moby írta:Bámulni a fullhd@50fps-t, és közben rikoltozva tapsolni a nemműködő szervereknek...Dani, a saját topikodban lettél az igénytelen főparaszt. Az agyhalott fanboy, akiket savaztál éveken keresztül. A saját céltáblára tűzted fel a neved a kör közepébe :D
Plusz ms játékokat a win10 storeos xbox appon keresztül játszik a többség, szóval ez a steam stat ez jópofaság, de miért nem az epic store statok? Az meg irrelevánsabb lenne!
Avatar
Moby

Hozzászólás #75953 2024.02.18. 10:29

Botond írta:Plusz ms játékokat a win10 storeos xbox appon keresztül játszik a többség, szóval ez a steam stat ez jópofaság, de miért nem az epic store statok? Az meg irrelevánsabb lenne!
Éntőlem ezek még valós adatok is lehetnekj, ez a helldivers2 hunyorogva is jobb játéknak tűnik, mint az igenkurvaszar halo, vagy a hasonlóan sikeres starfield, csak már az is az igénytelenség egy elég komoly szintje, amikor a siker az, hogy valami le tudja nyomni ezeket. Még akár kurvajó is lehet a HD2, és ha egyszer majd játszható lesz, talán meg is nézem (ha végre működni fog az "infrastruktúra" LOL), de őszintén szólva a kedvem nem hozza meg hozzá egy olyan felütés, hogy a friss kutyaszar mégiscsak jobb, mint a száraz, mert nem ropog az ember foga alatt.
Avatar
Botond

Hozzászólás #75954 2024.02.18. 10:39

Moby írta:Éntőlem ezek még valós adatok is lehetnekj, ez a helldivers2 hunyorogva is jobb játéknak tűnik, mint az igenkurvaszar halo, vagy a hasonlóan sikeres starfield, csak már az is az igénytelenség egy elég komoly szintje, amikor a siker az, hogy valami le tudja nyomni ezeket. Még akár kurvajó is lehet a HD2, és ha egyszer majd játszható lesz, talán meg is nézem (ha végre működni fog az "infrastruktúra" LOL), de őszintén szólva a kedvem nem hozza meg hozzá egy olyan felütés, hogy a friss kutyaszar mégiscsak jobb, mint a száraz, mert nem ropog az ember foga alatt.
Kép
Csak az MCC! 200/700 már az acsi darabszám!
Avatar
insp

Hozzászólás #75955 2024.02.18. 10:47

benőmenő írta:Felmerült bennem hogy vennék egy rendesebb vezetékes, agybadugós fülest. Főleg telefonon hallgatnék zenét vele, illetve a PS kontrollerbe lenne bedugva. Mi az ami tudatosabb választás lenne mint elvenni a mediamarkt polcáról ami épp ott van szimpatikus Sony vagy Sennheiser?


Ha valahol találsz még, akkor személyes tapasztalat alapján nagyon ajánlom:
HK FLY BT
Tavaly vettem főleg melóra. De megdöbbentően jól használható minden másra. Stereo tere simán hozza a sokkal komolyabb fülesek szintjét.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75956 2024.02.18. 11:31

Moby írta:Bámulni a fullhd@50fps-t, és közben rikoltozva tapsolni a nemműködő szervereknek...Dani, a saját topikodban lettél az igénytelen főparaszt. Az agyhalott fanboy, akiket savaztál éveken keresztül. A saját céltáblára tűzted fel a neved a kör közepébe :D
Ez nem a saját topikom, hanem a mi topikunk.

Sálálálá csakaSony!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75957 2024.02.18. 12:22

Moby írta:NEM BÍRJA AZ INFRASTRUKTÚA! :AASASSDSSDADADDSAD
Hát nem. Ha félkegeylműek betalálnak a közízlésnek akkor valóban nem, de valami megmagyarázhatatlank okból annak a nyomrék palworldnek bírja a kétmilliót is :D
Dani, má megint micsoda agyhalott, elbaszott, nyomorék fanboykodás azt hypeolni, hogy megint van valaki, aki csak eladni tudja a játékát, üzemeltetni már nem? :D Mi a jó isten van veled? Megőrültél már totálisan?
Namost akkor a Palworld infrastruktúra jobban volt tervezve, minden tekintetben.

A Helldivers 2 infrastruktúra pedig nem volt jól tervezve, ezért nem bírja. Nem értem itt mi a probléma.

Ma egyébként annyiszor crashelt mint még soha a megjelenése óta.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75958 2024.02.18. 12:34

Botond írta:Plusz ms játékokat a win10 storeos xbox appon keresztül játszik a többség, szóval ez a steam stat ez jópofaság, de miért nem az epic store statok? Az meg irrelevánsabb lenne!
Mert az ugyanúgy nincs szerintem mint annak a szar putri store nak bármilyen egyéb plusz funkcionalitása.

Abból főzünk ami van.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #75959 2024.02.18. 13:00

Botond írta:No de akkor mi van az alap kérdéssel, Mobyval értesz egyet, hogy ami népszerű az szükségszerűen fozs és a jóság csakis a népszerűtlenség által tud megtestesülni a földi halandók számára avagy sem?

Mert a ponyva nem ponyva sikeres nem sikeres témakört könnyebb lenne számok fölött és nem érzések meg benyomások fölött megszakérteni, legalábbis nekem nem derült ki az írásaidból, hogy mennyi tiffany fogyott mennyi montecristo gróffal szemben és abból mi a tanulság a sznobságon túl.
Azt már írtam a beszélgetés során, hogy a népszerű nem feltétlen rossz. Sőt, a minőség is hozhat sikert vagy a silányság bukást, de nincs szó egyenes arányosságról.

Dumas-t sose olvastam, de ő ugye éppen lektűrösen cselekményes regényeket írt a romantika képviselőjeként, és érában alkotott, ma azért is fogy, mert a kánon része. Ami pedig azzá vált, az most már jól fogy, a korábban sikeres, de gyengébb művek pedig hosszabb távon gyakran kikopnak, így pont nem ezek a jellegű összevetések jelentik a jó analógiát (az már jobban mutat valamit, hogy a szórakoztató irodalmi műfajokat is teremtő, formáló Edgar Allan Poe anyagi küzdelmek között élt, a a kamaszoknak romantikus vámpírregényeket Stephanie Meyer meg vagyonos, de ez sem az igazi), én sem ezekről beszélek, hanem arról, hogy az egyszerű és sematikus művek jól tudnak fogyni. Itt egy korábbi példányszámos lista a britektől (nálunk nincsenek ilyenek, a toplisták meg nagyon kutyultak).

Egyébként meg nem csak a szépirodalom lehet jó, meg hát ez definíció kérdése is. A ponyva hajdanán éppen terjesztési-kiadási formát is jelentett, és jellemzően bár nem kizárólag ismert történetek olcsó "kínai" klónjai voltak, de már csak egyszerű nyelvezetük és a terjesztés formája miatt is ezeket fogyasztották a népek (József Attila is terjesztette ponyvakiadásként a verseit, hogy többekhez eljusson), de erre könyvenként adatot mondani a 19. századból csöppet nehéz. A lektűrre és a szórakoztató irodalomra szükség van, ezek is lehetnek a maguk kategóriájában minőségiek.

Több klasszikus éppen az akkor népszerű, hosszú távon lehanyatlott trendeket kritizálja, karikírozza. A Bovarynét a romantikus ponyvák kapcsán említettem. A Don Quijote az igénytelen lovagponyvák ellen (is) íródott, Rejtő (aki maga is lektűríró) meg a gyarmatosítás korában népszerű légiósregényekből űz viccet. Eleve azért születtek meg, mert ezeket zabálta a nép.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #75960 2024.02.18. 13:02

DanielT írta:Mert az ugyanúgy nincs szerintem mint annak a szar putri store nak bármilyen egyéb plusz funkcionalitása.

Abból főzünk ami van.
Viszont nyilvánvaló, hogy az előzés ebben még nem történt meg. Más kérdés, hogy a Starfield-láz látványosan visszaesett, az Oblivion, a Fallout 3 és főleg a Skyrim után a Bethesda relatíve alulteljesített.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #75961 2024.02.18. 13:40

DanielT írta:Jó reggelt kívánok, újabb nap, újabb Helldivers 2 rekord játékos, újabb Sony diadal! :eljen:

Be is jelentették, hogy be kellett vezetniük szerver limitet, mert nem bírja az infrastruktúra.

Kép

Kép

Starfield, Destiny, Halo, az évekig SZARRÁ hypeolt, sokadik rész cuccok mind lenyomva egy kis Pokolbúvárkettő által. (ezek lent a valaha volt napi csúcs számok, Starfield/Halo szétrohadt pillanatok alatt, a Destiny meg természetesen már a Sonyé*.)

Kép

*Mondjuk egy fekélyes szar úgy alapvetően is, nemhogy a HD2-höz képest.
Mult hete meg a pcs jatekoknak legaldozott volt nem? :ravasz1:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75962 2024.02.18. 14:14

Micsu írta:Mult hete meg a pcs jatekoknak legaldozott volt nem? :ravasz1:
Le hát! Sajnos a Sony megint dobott egy mentőövet... Mindegy amíg ez a folyamat az Xbox totális pusztulását segíti elő, addig szükséges rosszként elfogadom. Egyszerre egy fronton kell harcolni.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #75963 2024.02.18. 14:43

DanielT írta:Le hát! Sajnos a Sony megint dobott egy mentőövet... Mindegy amíg ez a folyamat az Xbox totális pusztulását segíti elő, addig szükséges rosszként elfogadom. Egyszerre egy fronton kell harcolni.
Lehet inkabb kozosen kene megmenteni az aaa gaminget mert mar a veget rugja :circling:
Avatar
Moby

Hozzászólás #75964 2024.02.18. 16:23

Micsu írta:Lehet inkabb kozosen kene megmenteni az aaa gaminget mert mar a veget rugja :circling:
Ez nem AAA játék. Ezek a számok kicsit az alacsonyra szabott árcimkének is szól. 27 vagy 30, vagy nem is tudom hányezerért méri mostanság a szotyi az AAA játékait, maximum az ördögszekereket fújdongálná a szél az "infrastruktúrán". Persze az mindig pozitv, ha nem áraznak túl valamit.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75965 2024.02.18. 16:32

Egy Forza fejlesztő elmeséli, hogy szisztematikusan mekkora undorító féreg az MS Gaming struktúra, milyen lélektetlen, megbecsülést még csak hírből sem ismerő féreg intézmény.

phpBB [media]
Avatar
Moby

Hozzászólás #75966 2024.02.18. 17:08

DanielT írta:Egy Forza fejlesztő elmeséli, hogy szisztematikusan mekkora undorító féreg az MS Gaming struktúra, milyen lélektetlen, megbecsülést még csak hírből sem ismerő féreg intézmény.
Ezért az undrító húgyfoltos szarért adnék én olyan megbecsülést mindegyiknek, hogy a fal adná a másikat. Egy moslékot raktak le ezek a férgek az asztalra, és most jönnek az elbeszélések, hogy ki és hogyan tehetett róla. Pedig a valóság ettől egyszerűbb: mindenki, akinek köze volt ehhez a szeméthalomhoz. Nem tudok ki ez a retkes geci, nyilván nem fog kapni tőlem megtekintést, de nagyon remélem azóta krumplit süt a mekiben.
Avatar
Moby

Hozzászólás #75967 2024.02.18. 17:11

Mázli, hogy ez a moslék helyett valódi csodák léteznek, szóval a nemlétezése semmiféle csapást nem mér a téma iránt fogékonyakra. És amikor csodát említek, a legkevésbé sem a GT7-re gondolok :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #75968 2024.02.18. 17:24

Viszont nincs még minden veszve, úgy tűnik, hogy a szargyártó-iparág talán még megmenkülhet a teljes széjjelrothadástól, bár akkoriban én egy tudatos rebootra gondoltam, de úgy tűnik ez megtörténik természetes módon is, egyszerűen gazdasági alapokon. Mindegy hogy jutunk el a teljes újraépítéshez, így vagy úgy, de talán megtörténikl.
Kép

A normálisabbja már nyilvánvánvalóan lelépett, mire eljuthanta idáig, de a megújulás talán kitermeli azt a néhány valódi jómunkásembererét, ezek a jelenleg ténykedő féleszűek meg mennek a darálóba. Aztán addig meg lehet gyártani a "mi jót akartunk, meg ha hiszitek, ha nem, min aztán kurvára értünk hozzá, csak a gonoszok nem hagytak" című videókat. A lilahajú nők meg találnak maguknak bevételi forrást az onlyfansen is, maximum kicsit le kell hozzá fogyni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Moby 2024.02.18. 17:28-kor.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #75969 2024.02.18. 17:25

Moby írta:Ez nem AAA játék. Ezek a számok kicsit az alacsonyra szabott árcimkének is szól. 27 vagy 30, vagy nem is tudom hányezerért méri mostanság a szotyi az AAA játékait, maximum az ördögszekereket fújdongálná a szél az "infrastruktúrán". Persze az mindig pozitv, ha nem áraznak túl valamit.
Tisztaban vagyok vele hogy nem az de mar ilyenekbe (ez meg pl Remnant) megy a kapaszkodas jobb hijan mert mas nagyon nincs.
Csoro Dt is max a repat huzogatta volna ha nincs a Dave the diver meg hasonlo indie szekcio :P
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75970 2024.02.18. 17:45

Moby írta:Ezért az undrító húgyfoltos szarért adnék én olyan megbecsülést mindegyiknek, hogy a fal adná a másikat. Egy moslékot raktak le ezek a férgek az asztalra, és most jönnek az elbeszélések, hogy ki és hogyan tehetett róla. Pedig a valóság ettől egyszerűbb: mindenki, akinek köze volt ehhez a szeméthalomhoz. Nem tudok ki ez a retkes geci, nyilván nem fog kapni tőlem megtekintést, de nagyon remélem azóta krumplit süt a mekiben.
Akkor az egyik legfontosabb részt kihozom neked belőle: 12 hónapos szerződéseket kötnek az emberekkel, amit lehet 6 hónappal hosszabbítani, de a 18 hónap után mindenképp menniük kell és 6 hónapig nem jöhetnek vissza. Na ezt el lehet képzelni milyen munkamorált, meg senior fejlesztő/grafikus stb bázist lehet így kialakítani. Semmi nem számít ezeknek, csak a szerződésen van egy állampolgár neve, aki lélegzik és 18 hónapig nyomogatja a billenytűket, utána takarodjon bármit is csinált, tett le az asztalra. :eljen: :eljen: :eljen:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75971 2024.02.18. 17:48

Micsu írta:Tisztaban vagyok vele hogy nem az de mar ilyenekbe (ez meg pl Remnant) megy a kapaszkodas jobb hijan mert mas nagyon nincs.
Csoro Dt is max a repat huzogatta volna ha nincs a Dave the diver meg hasonlo indie szekcio :P
Húzogattam is a répát! Mármint a Dave thr Diverben, mert rohadt jól fizettek a zöldséges sushik és meg kellett hozzá termelni előtte! :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #75972 2024.02.18. 18:26

Moby írta:Mázli, hogy ez a moslék helyett valódi csodák léteznek, szóval a nemlétezése semmiféle csapást nem mér a téma iránt fogékonyakra. És amikor csodát említek, a legkevésbé sem a GT7-re gondolok :D
Viszont a héten kijött HBO maxra a GT film, skyra az impossible mission legutóbbi (fél) része és a halo sorozat második évada (ahalo1 logót a második évadra cserélték a halo2 logóra és a halo:reach előzménye kezd kibontakozni a sztoriból, bár az egész még mindig ilyen low budget izének tűnik, mint a star trek sorozatok/filmek), szóval van élet a GT világában!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #75973 2024.02.18. 21:18

DanielT írta:Húzogattam is a répát! Mármint a Dave thr Diverben, mert rohadt jól fizettek a zöldséges sushik és meg kellett hozzá termelni előtte! :banplz:
Arra majd ranezek en is , jopofanak tunik.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75974 2024.02.19. 08:11

Új napra ébredtünk, ami egyben tudjátok mit jelent... Igen, újabb Sony akarom mondani Helldivers 2 rekord:

Screenshot_2024-02-19-08-10-18-109_com.android.chrome.png


Playstationön az ingyenes Fortnite és COD is lenyomva.
Avatar
Botond

Hozzászólás #75975 2024.02.19. 12:32

DanielT írta:Új napra ébredtünk, ami egyben tudjátok mit jelent... Igen, újabb Sony akarom mondani Helldivers 2 rekord:

Screenshot_2024-02-19-08-10-18-109_com.android.chrome.png


Playstationön az ingyenes Fortnite és COD is lenyomva.
Azért ez lassan steamen is elég lesz a top5re! Most még nem elég, de majd holnap!
Mégiscsak 6,5x akkora szám ez, mint amit a civilization6 fel tud mutatni így hét év után!
Jó, mondjuk ez a cucc annyi playert fog majd felmutatni hét év után, mint a sackboy három hét után, de egyelőre ünnepeljük a már napok óta tartó halhatatlanságot!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75976 2024.02.19. 12:56

Botond írta:Azért ez lassan steamen is elég lesz a top5re! Most még nem elég, de majd holnap!
Mégiscsak 6,5x akkora szám ez, mint amit a civilization6 fel tud mutatni így hét év után!
Jó, mondjuk ez a cucc annyi playert fog majd felmutatni hét év után, mint a sackboy három hét után, de egyelőre ünnepeljük a már napok óta tartó halhatatlanságot!
Steam top 100 ba kerülésért Phil leszopná az összes élő leprást a bolygón, szal' jók vagyunk még így is!

Egyébként itt ami ugye érdekes, hogy milyen amikor nem a bullshit marketing hanem a szájhagyomány és a tapasztalat alapján fut fel egy játék. Manapság abszolút az a tipikus, hogy megjelenés napján van a rekord szám és utána megdöglik, itt meg fut fel szépen, hiszen jó a cucc. Vagyis Sony a cucc na, kellene már egy script ide ami helyesen átírja azonnal.

Bőven 2 milliárd felett lenne már persze, ha bírnák a szerverek, szal ha nem éri el ezt a számot annak kizárólag ez az oka.
Avatar
Moby

Hozzászólás #75977 2024.02.19. 14:12

DanielT írta:Steam top 100 ba kerülésért Phil leszopná az összes élő leprást a bolygón, szal' jók vagyunk még így is!
Kb értelmezhetetlen, de az az igenkurvaszar Halo Infnite benne van a alltime top100-ban. Mondjuk az is kb egy hét alatt döglött meg, ahogy szoktak.

/ja meg a starfield is.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75978 2024.02.19. 14:15

Egyetlen dolog ami nem jó, az a Sony részvények árfolyama amire befigyeltek a legutóbbi beszámoló után... 10 milliárd dollár értékben esett az össz állomány.

Jómagam 30% mínuszban vagyok ezzel... Szóval aki a káromon nevetne, az megteheti!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #75979 2024.02.19. 15:17

Részvényt sose szabad "szívből" venni :P
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75980 2024.02.19. 15:50

Micsu írta:Részvényt sose szabad "szívből" venni :P
Hát érted... a rohadt sikeres PS5 és a szétrohadó konkurencia mellett azért nem erre számítottam. Mindegy, a Lucidon 95% bukóban vagyok ahhoz képest ez egy sikersztori. :)
Avatar
Botond

Hozzászólás #75981 2024.02.19. 15:55

DanielT írta:Hát érted... a rohadt sikeres PS5 és a szétrohadó konkurencia mellett azért nem erre számítottam. Mindegy, a Lucidon 95% bukóban vagyok ahhoz képest ez egy sikersztori. :)
Amcsi bankok mikor megbicsaklottak gondoltam csak nem hagyják bedőlni őket, ahogy Európában sem szoktál. Egyik leesett 160 dollárról 13,5re 1 hónap alatt, na majd ott megmentik jól, vettem 5000 dollárért, és ennyi volt a tanulópénz, hogy az USA az nem Európa. 1 centig esett, onnan jött vissza 6-10 cent közötti liftezésbe. Már csak azt várom az ingatlanokat eladják és térül a fele mondjuk, de lehet bukó az egész.
Több is veszett Mohácsnál! 4090est kellett volna inkább venni ennyiért, hármat. :)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75982 2024.02.19. 20:50

Na idén Switch 2 se lesz. Nintendo kiértesítette a partnereket, részvények 8.8% instant estek.
Avatar
Moby

Hozzászólás #75983 2024.02.19. 21:28

DanielT írta:Na idén Switch 2 se lesz. Nintendo kiértesítette a partnereket, részvények 8.8% instant estek.
2 éve mondom(vagy 3?), hogy megbaszódott az egész géming. Lassan elhiszi mindenki. A jelek egyértelműek, tisztán láthatóak voltak, csak kurvalassan főtt le a kávé az embereknek. Ráadásul pont a kedvenc sonydon látszódtak a jelek leghamarabb, és a legszembetűnőbben. Hogy úgy mondjam ők baszodtak széjjel a leglátványosabban. Az MS például nem tudott megbaszódni, ők világ életükben elbaszottak voltak. Náluk nem nagyon tud negatív változtás történni, vagy legalábbis mikroszkóppal vizsgálva tűnne csak fel, hogy valami mégjobban meg van baszódva, mint általában.
Avatar
Moby

Hozzászólás #75984 2024.02.19. 22:05

Remélem ez a wolverin leaked trailer ez valami pre-prealpha változat, mert ez valami rettenetesen fosul fest. Pedig a játék nem tűnik nagyon rossznak, persze marvel szar, de végre valami riöl belezős cucc, nem a szokásos tininyálgeciszar.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75985 2024.02.19. 22:28

Moby írta:Remélem ez a wolverin leaked trailer ez valami pre-prealpha változat, mert ez valami rettenetesen fosul fest. Pedig a játék nem tűnik nagyon rossznak, persze marvel szar, de végre valami riöl belezős cucc, nem a szokásos tininyálgeciszar.
Hát én a belezést nagyon óvatosnak láttam... eleve ha nem szakadnak a végtagok, ujjak, orrok, patkóbelek, akkor az komolytalan. És nem hiszem, hogy "túl" akarják tolni.

szerk: Ja látom van új leakelt trailer... hát agyba+szembe szúrás az volt szépen, de végtagok nem repkednek. ;(
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75986 2024.02.20. 07:52

Picit megint dőlt a Helldivers 2 rekord, de a legviccesebb az Xbox userek reakciója. Most, hogy az MS azt a 4 csoffadt játékot áthozza PS-re is, egyből megy a rinyálás meg a könyörgés, hogy hát akkor a HD2 meg jöjjön oda! LOL.

Ja és ilyen "legyen vége a konzolháborúnak, egy oldalon állunk, segíteni akarunk" narratíva mellett.

"As an xbox member I will fight alongside all consoles, stop the war and let us unite"

"It’s only fair if Xbox shares some of their top games too"

Mert ugye a Helldiversben a közösség a sztori és a gyakorlat szerint is együtt küzd, lehet követni hogy állnak a dolgok, stb.

Na kis Xbotok harcoljatok szépen tovább a Starfieldben meg a Redfallban! :nezze:
Avatar
Necro

Hozzászólás #75987 2024.02.20. 13:31

Holnap jelenik meg a reddit postból indult Last Epoch. Early access-ben már eladtak belőle egymilliót. $35.
phpBB [media]
Avatar
neoreg

Hozzászólás #75988 2024.02.20. 16:41

Ha valaki Banishers-zel akarna játszani az várjon még pár patch-et. Ezek a fakezű programozók valahogy képtelenek voltak rendesen megírni a küldetések scriptjeit, már a második mellékküldetés lett nálam hardlockolva. Először valami nővel kellett volna beszélni, de automatikusan bezárja a játék a dialógusmenüt pár mondat után és vége a dalnak. Egy nagyobbacska részterületet fel se lehet fedezni emiatt a pályán. Másik küldetésben valami kulcsot kellett volna felszednie a karakternek, de nem szedte, így nem lehet egy ládát kinyitni, ami kéne a folytatáshoz. De olvastam olyat hogy valaki a főszálon akadt el teljesen, mert nem jelennek meg dolgok, amiknek meg kéne jelenniük.
Avatar
Moby

Hozzászólás #75989 2024.02.20. 17:32

neoreg írta:Ha valaki Banishers-zel akarna játszani az várjon még pár patch-et. Ezek a fakezű programozók valahogy képtelenek voltak rendesen megírni a küldetések scriptjeit, már a második mellékküldetés lett nálam hardlockolva. Először valami nővel kellett volna beszélni, de automatikusan bezárja a játék a dialógusmenüt pár mondat után és vége a dalnak. Egy nagyobbacska részterületet fel se lehet fedezni emiatt a pályán. Másik küldetésben valami kulcsot kellett volna felszednie a karakternek, de nem szedte, így nem lehet egy ládát kinyitni, ami kéne a folytatáshoz. De olvastam olyat hogy valaki a főszálon akadt el teljesen, mert nem jelennek meg dolgok, amiknek meg kéne jelenniük.
Én elvittem addig a warezverzát, ahol a
Spoiler
faszkalap ette a haverját
, addig nekem nem volt hiba. Mondjuk mire nálam ez sorra kerül, akddigra a stúdió sem fog létezni, nemhogy peccsek :D
Avatar
neoreg

Hozzászólás #75990 2024.02.20. 17:36

Moby írta:Én elvittem addig a warezverzát, ahol a
Spoiler
faszkalap ette a haverját
, addig nekem nem volt hiba. Mondjuk mire nálam ez sorra kerül, akddigra a stúdió sem fog létezni, nemhogy peccsek :D
Ezek 30+ óra után jöttek elő, előtte én se nagyon találkoztam hibával.
Avatar
Moby

Hozzászólás #75991 2024.02.20. 17:38

neoreg írta:Ezek 30+ óra után jöttek elő, előtte én se nagyon találkoztam hibával.
Ja hát annyit én nem nyomtam. Azt tartom továbbra is, hogy ez egy egész jó kis játék, csak én az idei évre marhára túlteljesítettem már a játékot, és nem is nagyon kívánok jóideig semmit. Meg hát korai, és drága, meg lófasz. Majd egyszer, olcsón, a kész változat jöhet.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #75992 2024.02.20. 19:19

Gondoltam tolok egy kis PC gigaexkluzívat a munkatársak unszolására. Counter-Strike 2.
Letölt, elindít, nemmegy. Ellenőriztessem a klienssel, hogy megvan-e az összes fájl épségben. Megtörtént, minden rendben. A játék továbbra sem indul el/10.
Senkiháziak kezében van ez az ipar és természetesen leáldozott.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #75993 2024.02.20. 19:28

Kép

Maneater már volt 1000/1000, a kieg meg fizetős, állítólag nem túl jó, meg elég is volt, így kimarad. A Boltgun jöhet, zsebbe nyúlni úgysem akartam miatta.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #75994 2024.02.20. 19:32

Trélerprivjú! Holnap jön a teljes, remélem, ti is remegve várjátok, mint én! A játékoknál már jobb a gunplaye!

phpBB [media]
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #75995 2024.02.21. 01:35

Moby írta:Ja hát annyit én nem nyomtam. Azt tartom továbbra is, hogy ez egy egész jó kis játék, csak én az idei évre marhára túlteljesítettem már a játékot, és nem is nagyon kívánok jóideig semmit. Meg hát korai, és drága, meg lófasz. Majd egyszer, olcsón, a kész változat jöhet.
Én viszont kívánós vagyok, előkukáztam F.E.A.R.-t, a korai pályák környezete nem volt az asztalom, ezért új korában félretettem (az akció+látvány bejött, de akkoriban ennél többet vártam el), de most majd 19 év után adtam neki egy esélyt. Eddig jó döntés volt, mert egyre inkább az az érzésem, hogy FPS-ként kettéhígszékeli az egész 7. gent (a F.E.A.R. 2-t már annak idején is lebutítottnak éltem meg, egyszerűbb, hülyébb volt az AI, így a harcok feszültsége odalett), a Halo 3 már lassan negatív tartomány. Bőség meg igazán jóból azóta sincs.

Ez van, amikor annyi fos jelent meg azóta, hogy csak jobban tudom értékelni. És mostanában boomer shootereken kívül eszembe sem jut semmi, amihez legalább értelme lenne hozzányúlni. De ha lenne PS5-öm, semmi kétség, minden hónapban pompás új exkluzív FPS-ssel játszhatnék az RPG-k és a stratégiák mellett! Így marad az az 1 GB RAM-os 10 éves fiókkártyán a 120 fps. És alig van kedvem valamit elindítani, amihez erősebb vas kéne.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75996 2024.02.21. 13:33

Necro írta:Holnap jelenik meg a reddit postból indult Last Epoch. Early access-ben már eladtak belőle egymilliót. .
[video]https://youtu.be/ddvY964TCoQ?si=7CUxV87w2lJmVoGa[/vieo]
A Phil által programozott Diablo IV-hez képest valszeg ez is nagyobb megbecsülésnek fog örvendeni, bár ehhez manapság elég megjelenni! :banplz: :eljen:
Avatar
Necro

Hozzászólás #75997 2024.02.21. 17:04

Jön a mod a dark souls 2 modhoz.
phpBB [media]
Avatar
Botond

Hozzászólás #75998 2024.02.21. 17:05

Közben fakéz Fíl leporgramozta a grounded Switch verzióját, de elbaszta ezt is, mint a minecraftot, crossplatform coop van ebben is pc-xbox-Switch között, nem kell a barátok szüleit azonos hw vásárlásra kényszeríteni! Hát hogyan lesz meg így a nagy hw eladási darabszám for the players? Azt hiszik ez az egész géming azért van, hogy bárki tudjon bárkivel együtt játszani?! Abban mi a for the players?!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #75999 2024.02.21. 21:07

Na tehát azon a szánalmas "podcasten" nem nevezték meg a 4 játékot, hogy a stúdiók külön kezelhessék a bejelentéseiket.

Szóval ma az Xbox Twitter account bejelentette mind a 4-et:

- Pentiment February 22 (PlayStation 4, PlayStation 5 and Nintendo Switch)
- Hi-Fi RUSH March 19 (Playstation 5)
- Grounded April 16 (Playstation 4, Playstation 5, Nintendo Switch)
- Sea of Thieves April 30 (Playstation 5)

Gratulálok az ismételt totális marketing balfaszkodáshoz!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #76000 2024.02.21. 21:20

Botond írta:Közben fakéz Fíl leporgramozta a grounded Switch verzióját, de elbaszta ezt is, mint a minecraftot, crossplatform coop van ebben is pc-xbox-Switch között, nem kell a barátok szüleit azonos hw vásárlásra kényszeríteni! Hát hogyan lesz meg így a nagy hw eladási darabszám for the players? Azt hiszik ez az egész géming azért van, hogy bárki tudjon bárkivel együtt játszani?! Abban mi a for the players?!
Ez az a Phil aki bevezette a fizetős multiplayert, hogy még azok se tudjanak alapból együtt játszani akiknek ugyanaz a gépük van? Mármint miután bevezetett egy új gépet a piacra, hogy tovább szegmentálja és még kevésbé tudjanak együtt játszani az emberek akiknek nincs meg minden gépe? Ejj ez a Phil...
Avatar
Botond

Hozzászólás #76001 2024.02.21. 21:35

DanielT írta:Ez az a Phil aki bevezette a fizetős multiplayert, hogy még azok se tudjanak alapból együtt játszani akiknek ugyanaz a gépük van? Mármint miután bevezetett egy új gépet a piacra, hogy tovább szegmentálja és még kevésbé tudjanak együtt játszani az emberek akiknek nincs meg minden gépe? Ejj ez a Phil...
Hát nem tudom, ennyire nem követtem az eseményeket, de Fíl nem később vette át a főkarmesteri pálcát, és még csak inascsicska volt, amikor az általad jelzett események zajlottak?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #76002 2024.02.21. 21:38

Botond írta:Hát nem tudom, ennyire nem követtem az eseményeket, de Fíl nem később vette át a főkarmesteri pálcát, és még csak inascsicska volt, amikor az általad jelzett események zajlottak?
Phil a bolygón volt = ő csinálta. Aki Diablo IV-et és COD ot programoz egyszerre a nyugdíjhoz közel, gondolhatod mire volt képes 20 éve! :nezze:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #76003 2024.02.22. 07:14

Közben megjelent az egyik legegyedibb koncepciójú játék ami manapság világott látott, az értékelései is jók. Xboxon ne keressétek persze ezt se.

phpBB [media]
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #76004 2024.02.22. 08:52

DanielT írta:Közben megjelent az egyik legegyedibb koncepciójú játék ami manapság világott látott, az értékelései is jók. Xboxon ne keressétek persze ezt se.

nemneztemmeg.avi
Végül is csak kb. 10 ponttal áll gyengébben a Metán, mint a Halo Infinite, de felírom, hogy valahol ez már jónak számít.

Spoiler
Amúgy semmi baj nem lenne az értékeléseivel normál esetben (érdekes, hogy a "nagyok a pozitívabbak), de azért a hasonló ismertségű játékokat (vagy mi ez) jobban fel szokták szopni ebben a kategóriában, ha jók. Ez így ránézésre tipikusan az előfizetésben megnézném, ha nem lenne úgyis jobb dolgom kategória. Lassan már nem az exkluzivitásra megy a hájp itt, hanem arra, ha nincs Boxra. Nem baj, mindjárt jön az eddig érdektelen As Dusk Falls PS5-re is, végre érdekes lesz!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #76005 2024.02.22. 08:57

Zóanagyvarázsló írta:Végül is csak kb. 10 ponttal áll gyengébben a Metán, mint a Halo Infinite, de felírom, hogy valahol ez már jónak számít.

Spoiler
Amúgy semmi baj nem lenne az értékeléseivel normál esetben (érdekes, hogy a "nagyok a pozitívabbak), de azért a hasonló ismertségű játékokat (vagy mi ez) jobban fel szokták szopni ebben a kategóriában, ha jók. Ez így ránézésre tipikusan az előfizetésben megnézném, ha nem lenne úgyis jobb dolgom kategória. Lassan már nem az exkluzivitásra megy a hájp itt, hanem arra, ha nincs Boxra. Nem baj, mindjárt jön az eddig érdektelen As Dusk Falls PS5-re is, végre érdekes lesz!
Hm, Metát nem néztem, csak a topikjába linkelte valaki ezt és ennyit láttam, ami impresszívnek tűnt. A Metás már valóban kevésbé az és már az Opencritic is lentebb kúszott.

Kép
Avatar
DanielT

Hozzászólás #76006 2024.02.22. 09:00

Nade amikor azt hihetnénk, hogy végre csillapodik az a PR katasztrófa amibe az MS sodorta magát... CSAK 4 JÁTÉK JÖN NYUGI stb..

Az Xbox tudja hogyan kell csitítani a kedélyeket! Egy ilyen posztot tettek ki tegnap:

Kép

Érdemes megnézni eredetiben, a kommentek és gyártott mémek miatt:

https://twitter.com/Xbox/status/1760382927353876962

:taps:
Avatar
Botond

Hozzászólás #76007 2024.02.22. 09:07

DanielT írta:Nade amikor azt hihetnénk, hogy végre csillapodik az a PR katasztrófa amibe az MS sodorta magát... CSAK 4 JÁTÉK JÖN NYUGI stb..

Az Xbox tudja hogyan kell csitítani a kedélyeket! Egy ilyen posztot tettek ki tegnap:

Kép

Érdemes megnézni eredetiben, a kommentek és gyártott mémek miatt:

https://twitter.com/Xbox/status/1760382927353876962

:taps:
Á, ez kibírhatatlan! Mi lesz a következő?! A köcsögMS egyszerre adja ki codstationre meg steamre az aktuális évi egy darab játékát, ráadásul crossplatform cooppal? Kinek lesz az jó? És a fortehplayers?!
Avatar
neoreg

Hozzászólás #76008 2024.02.22. 09:08

DanielT írta:Nade amikor azt hihetnénk, hogy végre csillapodik az a PR katasztrófa amibe az MS sodorta magát... CSAK 4 JÁTÉK JÖN NYUGI stb..

Az Xbox tudja hogyan kell csitítani a kedélyeket! Egy ilyen posztot tettek ki tegnap:

[img]https://i.imgur.com/6BSEJcn.png/img]

Érdemes megnézni eredetiben, a kommentek és gyártott mémek miatt:

https://twitter.com/Xbox/status/1760382927353876962

:taps:
Csak annyit írt hogy biggest games, nem azt hogy biggest microsoft made games. Mint köztudott a sony szereti mostanában pécére vinni a játékait, az már biggest is és more than one platform is! :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #76009 2024.02.22. 09:13

De az Xbox elnök, (tudjátok a néger nő, aki egyébként egy ügyvezető zseni) megint a fontos dolgokat retweeteli közben:

Már a GDC -vel kapcsolatban is ez az elsődleges téma:

Kép
Avatar
DanielT

Hozzászólás #76010 2024.02.22. 09:19

neoreg írta:Csak annyit írt hogy biggest games, nem azt hogy biggest microsoft made games. Mint köztudott a sony szereti mostanában pécére vinni a játékait, az már biggest is és more than one platform is! :banplz:
Ez igaz, lehet csak úgy általában körbenézett a piacon, meglátta például a Helldivers 2-t és tett egy megállapítást! :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #76011 2024.02.22. 09:22

Botond írta:Á, ez kibírhatatlan! Mi lesz a következő?! A köcsögMS egyszerre adja ki codstationre meg steamre az aktuális évi egy darab játékát, ráadásul crossplatform cooppal? Kinek lesz az jó? És a fortehplayers?!
Engedd meg, hogy egy random gaf kommenttel válaszoljak erre a csodás és önzetlen ideológiára, amit sugallsz, hogy Szent Phil terjeszt. :)

""More adventures and more fun – for more people. The gaming community thrives when more players can play."

Oh God, I really hate when they try to spin it like this. If this was the case, if you really believe it, then just release ALL of your games on every platform all the time. You know exactly why that's not the case, when can companies be honest for once and stop talking like teenagers to an audience."
Avatar
Botond

Hozzászólás #76012 2024.02.22. 09:30

DanielT írta:Engedd meg, hogy egy random gaf kommenttel válaszoljak erre a csodás és önzetlen ideológiára, amit sugallsz, hogy Szent Phil terjeszt. :)

""More adventures and more fun – for more people. The gaming community thrives when more players can play."

Oh God, I really hate when they try to spin it like this. If this was the case, if you really believe it, then just release ALL of your games on every platform all the time. You know exactly why that's not the case, when can companies be honest for once and stop talking like teenagers to an audience."
Á, ezek csak kolerát terjesztenek, nem játékot.
Nézd meg ebből az autoHDR meg VRR állatságból is mi lett! Mennyire kurvajól elvoltak évtizedekig enélkül a fortehplayers világban a játékosok, aztán jött ez az écesFíl és most mindenkinek ezt tolja a fortehplayers csapat is. Száni!
Most meg ez a crossplatform coopság is a helldivers2ben. Kinek kell ez?
/szerk: hát mit köszönhetünk a rómaiaknak?! Naugye!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #76013 2024.02.22. 09:35

Botond írta:Á, ezek csak kolerát terjesztenek, nem játékot.
Nézd meg ebből az autoHDR meg VRR állatságból is mi lett! Mennyire kurvajól elvoltak évtizedekig enélkül a fortehplayers világban a játékosok, aztán jött ez az écesFíl és most mindenkinek ezt tolja a fortehplayers csapat is. Száni!
Most meg ez a crossplatform coopság is a helldivers2ben. Kinek kell ez?
/szerk: hát mit köszönhetünk a rómaiaknak?! Naugye!
Hehe, épp ezt a tweetet olvastam:

Kép

Fun fact: Playstationön HDR a desktop is. Fortehpaljaz! :nezze:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #76014 2024.02.22. 09:37

DanielT írta:Engedd meg, hogy egy random gaf kommenttel válaszoljak erre a csodás és önzetlen ideológiára, amit sugallsz, hogy Szent Phil terjeszt. :)

""More adventures and more fun – for more people. The gaming community thrives when more players can play."

Oh God, I really hate when they try to spin it like this. If this was the case, if you really believe it, then just release ALL of your games on every platform all the time. You know exactly why that's not the case, when can companies be honest for once and stop talking like teenagers to an audience."
Nem az a kérdés, hogy az öltönyösök miért mondják, mennyire vetítenek a marketingdumával, hanem hogy a nyomorult fanboyok kapaszkodnak a túszokba. Ha valamiért a játékpiac aggódnak, az még megérthető, a tartalmi egyetérétstől függetlenül, de meggyőződésem szerint ez sokaknál csak önigazolás. Vagyis - gyakran tudatalatti - marketingduma civilben.

Persze van, amikor én is az exkluzivitást pártolom, ha adott játék sérülhet miatta, de ez jellemzően PC-ről konzol felé nyitással tud megtörténni, mert egy Total War vagy StarCraft bajos lenne kontrollerrel, míg a PC-s Tekkent nem fogják billentyűre optimalizálni. Ugyanakkor az AoE-k nyitását nem bánom, azok más tempójú játékok, és egyelőre nem is tűnik úgy, hogy lett volna kompromisszum, bízom benne, ez így is marad.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #76015 2024.02.22. 09:38

Leáldozott a Dead Island 2-nek, már a ganéban úszik.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #76016 2024.02.22. 09:45

Zóanagyvarázsló írta:Nem az a kérdés, hogy az öltönyösök miért mondják, mennyire vetítenek a marketingdumával, hanem hogy a nyomorult fanboyok kapaszkodnak a túszokba. Ha valamiért a játékpiac aggódnak, az még megérthető, a tartalmi egyetérétstől függetlenül, de meggyőződésem szerint ez sokaknál csak önigazolás. Vagyis - gyakran tudatalatti - marketingduma civilben.

Persze van, amikor én is az exkluzivitást pártolom, ha adott játék sérülhet miatta, de ez jellemzően PC-ről konzol felé nyitással tud megtörténni, mert egy Total War vagy StarCraft bajos lenne kontrollerrel, míg a PC-s Tekkent nem fogják billentyűre optimalizálni. Ugyanakkor az AoE-k nyitását nem bánom, azok más tempójú játékok, és egyelőre nem is tűnik úgy, hogy lett volna kompromisszum, bízom benne, ez így is marad.
Minél hamarabb elpusztul az Xbox, annál egyszerűbb lesz mindenki élete. Aki konzolon akar játszani, egyetlen gépet kell vennie, a fejlesztőknek egyetlen gépre kell koncentrálni, mindenki nyer. Nézzük az én példámat: meg vagyok fosztva a Starfieldtől és a Redfalltól is. Ez így nem jó, szeretném, ha változna.

Nintendo-t hagyjuk, más közönség, de persze a legjobb az lenne, ha Máriózni se 720p-ben kéne...

Megvalósulna Botond álma, hogy mindenki tud együtt játszani mindenkivel. :nezze:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #76017 2024.02.22. 09:47

Zóanagyvarázsló írta:Leáldozott a Dead Island 2-nek, már a ganéban úszik.
Ja láttam, kár érte! Persze ők is felismerték, hogy Xboxon nincs eladás, jobban járnak ha megfejik közvetlenül az MS-t.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #76018 2024.02.22. 12:34

DanielT írta:Minél hamarabb elpusztul az Xbox, annál egyszerűbb lesz mindenki élete. Aki konzolon akar játszani, egyetlen gépet kell vennie, a fejlesztőknek egyetlen gépre kell koncentrálni, mindenki nyer. Nézzük az én példámat: meg vagyok fosztva a Starfieldtől és a Redfalltól is. Ez így nem jó, szeretném, ha változna.

Nintendo-t hagyjuk, más közönség, de persze a legjobb az lenne, ha Máriózni se 720p-ben kéne...

Megvalósulna Botond álma, hogy mindenki tud együtt játszani mindenkivel. :nezze:
Play Anywhere nélkül nehéz lesz nekem tartósan eladni PS-t. Az évi jó esetben egy-két divatGIGA marha kevés. Nem hiszem, hogy erős Box nélküa összeszednék magukat. Nem from gamers for gamers, hanem from business suits for fanboys megy.
Avatar
Moby

Hozzászólás #76019 2024.02.22. 13:00

Zóanagyvarázsló írta:Play Anywhere nélkül nehéz lesz nekem tartósan eladni PS-t. Az évi jó esetben egy-két divatGIGA marha kevés. Nem hiszem, hogy erős Box nélküa összeszednék magukat. Nem from gamers for gamers, hanem from business suits for fanboys megy.
Erős box sosem lesz, és a sony jó érzékkel csak a balfaszságokat veszi át tőlük, a jó dolgokat sosem(és viszont), ilyen módon viszonylag kevés gyakorlati haszna van annak, hogy ezek egymás mellett léteznek. Momentán olyan kevéssé potens mindkét banda, hogy az együttes hiányuk sem okozna érezhető zavart az erőben.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #76020 2024.02.22. 13:04

Moby írta:Erős box sosem lesz, és a sony jó érzékkel csak a balfaszságokat veszi át tőlük, a jó dolgokat sosem(és viszont), ilyen módon viszonylag kevés gyakorlati haszna van annak, hogy ezek egymás mellett léteznek. Momentán olyan kevéssé potens mindkét banda, hogy az együttes hiányuk sem okozna érezhető zavart az erőben.
A mostani állapot nem biztató, de ez a versenyhiány nem tesz jót nekik. Van bőven mivel játszanom, de nem nekik köszönhetően.

Vissza: “Leáldozott.hu”