A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73431 2023.06.09. 17:20

Lies of P demot megnéztem ma, szarul fut, ellenben szarul is néz ki. Egy közepes bloodborne klón csupán fura dolgokkal.
Avatar
arty

Hozzászólás #73432 2023.06.09. 17:24

Botond írta:Ha össze is jön a couchcoop a ps3at én tuti nem vállalom, ahhoz csak Benőnek van gyomra, hogy azokat a töltési időket meg azt a főbontást és detail szintet 23 frémmel bevegye a szemébe, rám ilyenben ne számíts! Nem a 90es évek ez, hogy c64nek örüljünk!
ez kvázi nem ps3, ez kérlekszépen 90-es évekbéli ÁRKÁD PIXELART! :P akinek ehez nincs gyomra, pláne CÉERTÉN, az ide NE IS JÖJJÖN! :P

(a c64-től ez olyan messze volt, mint a japók a 21. századtól)

DanielT írta:Semmiféle tudatos döntés nincs az ocsmány fekete szint mögött, be kell állítani külön a brightnesst a kijelződhöz és ez kb mindenre igaz. De itt mondjuk különösen el van cseszve az alap érték.
máhogymi??
a hádéer feketeszintet nemtom lejjebb kalibrálni a ps5 menüben, hiszen az 0-án van eleve! meg nem is akarom, hiszen ez a művészi szabadosság eredménye, másképpen néznek ki az elkurt feketeszintek általában és más ez a KÉKES fozslé :D

Zóanagyvarázsló írta:A couch co-op se rossz ötlet, de Steamen remote play together is van. Nekem csak PS3-ra van meg Plusban, az a verzió ment végig, de csak ezért újra befizetni drágább, mint megvenni. Konklúzió: a PS Plus drága fos :nezze:
de az olyan béna :( meg itt a "0ms" lag meleltt is meghalsz 39852978x hámég a világ másik feléről +sokfrém laggal!

(amugy viccből megnézhetnénk a hackelt ps3 hackelt remoteplay-ével esetleg.... van psp-d? :D )
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73433 2023.06.09. 17:53

Botond nyilván Benőn élezi a nyelvét, de ez esetben már csak a műfaj miatt se műértő. Amúgy a Tower of Doom és a Shadow over Mystara bárhogy szebb, mint a Wildlands, és nem azért, mert az vállalhatatlan grafikájú lett volna, de arra nem értettem az ömlengést.

Neked nem válaszolok, arty, mert mire telefonon kitörlöm a sallangot a mindenkinek egyszerre válaszolós kommentedből, lejár a ganépassz.

Amúgy a couch co-opban benne vagyok, PSP-t csak emulálni tudok.
Avatar
arty

Hozzászólás #73434 2023.06.09. 18:02

arty írta:a PSVR1 szerintem(!) legjobb címe ( FRACKED ) után a fejlesztők PSVR2-es első munkája is elég tetszetős:

synapse.avi
kiderült, hogy olcsó roguelike szemét lesz. sztornó.
Avatar
arty

Hozzászólás #73435 2023.06.09. 18:05

Zóanagyvarázsló írta:Botond nyilván Benőn élezi a nyelvét, de ez esetben már csak a műfaj miatt se műértő. Amúgy a Tower of Doom és a Shadow over Mystara bárhogy szebb, mint a Wildlands, és nem azért, mert az vállalhatatlan grafikájú lett volna, de arra nem értettem az ömlengést.

Neked nem válaszolok, arty, mert mire telefonon kitörlöm a sallangot a mindenkinek egyszerre válaszolós kommentedből, lejár a ganépassz.

Amúgy a couch co-opban benne vagyok, PSP-t csak emulálni tudok.
ilyesmire pazarolná az isteni mystarát?! :ejnye1:

amint megjött a gém, jöttök a káucsra :) (meg DT is, hiszen kell a negyedik ember és őt ismerem + közel lakik ;) :D )
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73436 2023.06.09. 18:12

arty írta:ilyesmire pazarolná az isteni mystarát?! :ejnye1:

amint megjött a gém, jöttök a káucsra :) (meg DT is, hiszen kell a negyedik ember és őt ismerem + közel lakik ;) :D )
Közel? Én meg azt hittem, hogy Csád alsón még a postás se jár.
Avatar
deep

Hozzászólás #73437 2023.06.09. 21:11

arty írta:A RE4 kalandomon felbuzdulva kölcsönkaptam havertól a RE2 remaket is....
- az átvezetők alatt a HDR és a graf ugy egyáltalán tökre bejött
- de a játékban a kékesvilágosszürkés "fekete" az nagyon nem oké (művészi koncepciónak tűnik, nem tech-elbaszásnak, de mindenhogy NEMJÓ)
- ami még nem jó az a PS5 verza szaggatása, mer sajna RT mellett erősen be-benyal 48 frém alá
- de ami nálam a játék végét jelenti: a 2x4 slotos induló inventory... a RE4 után ez AKKORA visszalépés, olyan szinten a macerázást vetíti előre, hogy tegnap még/már akkor is frusztrált, amíg/amikor volt benne helyem a cuccoknak
- gondolom az X óra játékidő így van kitöltve, hogy minden szirszarért bekktrekkelgess folyamatosan. szerintem visszaadom havernak a korongot, mer' én ezt egy RE4 után képtelen vagyok benyelni.....
Annyira tökéletesen van belőve, annyira profin van felépítve az RE2 remake, olyan zseniálisan adagolja a cuccokat, hogy semmiféle problémádnak nem kéne lennie, de ha van is cucc, amit épp nem tudsz eltenni, mert csirke vagy és easy-n nyomod :D, hát legfeljebb 5 perc elmenni egy ládához és lepakolni. Összesen 15x játszottam végig csak a remake-et, anno az eredetit is szerintem minimum ennyiszer. Ilyeneken ne akadj fent, egy tökéletes játék esetében, azt javaslom, mert megfosztod magad egy fantasztikus élménytől.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73438 2023.06.10. 00:03

Tényleg, itt nem is volt, hogy lesz új Prince of Persia! Azaz Ubi, szóval ilyen hulladék lesz helyette:

phpBB [media]


Meg talán ez az átmeneti PS-exkluzív érdemel említést, legfeljebb a filmjáték az inventoryba is kézen fogva visz ki:

phpBB [media]
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73439 2023.06.10. 00:41

Beneath a Steel Sky

Tényleg, ez is végigment a múltkor.

+ finom pixel art
+ meglepően jól működött a komoly cyberpunk téma és könnyed Revolution-humor
+ jó volt a robot segítőtárs
+ a puzzle design rendben volt, inkább a könnyebb és logikusabb kalandjátékok sorába tartozik
+ a sztori mára már talán nem szupereredeti, és talán nem is a játékipar csúcsa, de az egész játék bizonyítja, hogy óriási wall of textek és többkötetnyi lore-építés, illetve filmmé válás nélkül is lehet mesélni, sőt
+ a szokotthoz képest meglepően jól lereagálják a karakterek a történteket

- amennyire működik a hangvétel, annyira fura az egészhez az inkább komédiához passzoló zene
- volt egy-két rész, amikor a felveendő tárgy nagyon belesimult a háttérbe

Érdekesség: a Watchment rajzoló képregényalkotó Dave Gibbons a játék egyik ötletgazdája, designere, és persze az artot is nekiköszönhetjük.

Elég gyorsan végigment, mert úgy voltam vele, mint az Excavation of Hob's Barrow-val, valahogy mindig el akartam indítani. Nem a műfaj legjobbjai, de élmény volt velük játszani. Mivel régóta freeware, meg is vettem a végigjátszás idején akciós viszonylag friss folytatást. Sajnos az eredeti legfőbb atyjának számító Dave Cummins már évek óta meghalt, de eddig szinte nem is találkoztam olyan véleménnyel, hogy elszúrták volna, ha nem is lesz klasszikus.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73440 2023.06.10. 01:25

phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73441 2023.06.10. 08:02

FF VII Rebirth nálam Day1

Alan Wake 2 jobban tetszik mint az előd, bár az nem nagy érdem.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73442 2023.06.10. 08:05

arty írta:máhogymi??
a hádéer feketeszintet nemtom lejjebb kalibrálni a ps5 menüben, hiszen az 0-án van eleve! meg nem is akarom, hiszen ez a művészi szabadosság eredménye, másképpen néznek ki az elkurt feketeszintek általában és más ez a KÉKES fozslé :D
Az igaz, hogy annak idején nem HDR-el láttam, hanem plazmán és ott is szar volt. A játékon belüli menüben viszont be lehetett lőni.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73443 2023.06.10. 08:43

DanielT írta:FF VII Rebirth nálam Day1

Alan Wake 2 jobban tetszik mint az előd, bár az nem nagy érdem.
FF7 talán nálam is az lenne, de a PS5-ös árak mellett nem biztos. A Remake Intergrade-et PC-re azért 30+% kedvezménnyel elő tudtam rendelni. Nem is rossz, csak 12 óra után is egy tutorial cső kb. Azért remélem, a matériakombók jók lesznek már itt is, azok a régiben később voltak igazán ütősek.

Az AW2-ben reménykedem, de inkább a Control, mint az eddig mutatottak alapján.
Avatar
arty

Hozzászólás #73444 2023.06.10. 14:50

deep írta:Annyira tökéletesen van belőve, annyira profin van felépítve az RE2 remake, olyan zseniálisan adagolja a cuccokat, hogy semmiféle problémádnak nem kéne lennie, de ha van is cucc, amit épp nem tudsz eltenni, mert csirke vagy és easy-n nyomod :D, hát legfeljebb 5 perc elmenni egy ládához és lepakolni. Összesen 15x játszottam végig csak a remake-et, anno az eredetit is szerintem minimum ennyiszer. Ilyeneken ne akadj fent, egy tökéletes játék esetében, azt javaslom, mert megfosztod magad egy fantasztikus élménytől.
most, hogy resi veterán lettem (RE4, easymód), természetesen STANDARDON (=medium) kezdtem el és ömlik a cucc, de ilyen picsányi inventorival másról se szólna az egész, hogy rohangáljak vissza, emlékezve hogy melyik ládában mit hagytam :) ez így az első félóra-egyóra után látszott, gondolom nem járok messze a valóságtól. ez semmi másra nem jó, csak a nettó forint per óra feljavítására - a RE4-ben is korlátozott az inventory, ott is kell(ett) nehéz döntéseket hozni, de szerintem az PONT jó volt/elég volt. itt gyakorlatilag folyamatosan le kéne pakolnom a minfenféle színes növényeket, hogy aztán amikor elraktároztam párat, rohanjak vissza és kombináljam össze őket.... egy "félórás vesszőfutás" keretében, hiszen a "megölhetetlen" és "feltámadó" zombik miatt ez nem sima/uncsi séta lenne, hanem lőszergyilkos harc (egy zombi 2x3db PERFEKT fejestől hal meg, az alap kés az három szúrást bír - EZ VICC!?)

szal SIMÁN lehet, hogy első RESI-ként ez ütős lett volna, de a RESI4 után játszhatatlan busywork-nek tűnik (hozd-vidd, pakold le, pakolt át, kombináld, vidd vissza, ... újra és újra), ez az erőltetett survivorkodás sokkal-sokkal kevésbé jön be, mint a négyes akciójellege. ezzel csupán annyi a gondom, hogy ROHADT JÓL néz ki, az atmoszféra perfektó és nem csak te, de akitől kaptam a korongot, ő is dícsérte a játékot (de ő és ugye te is ellenben ezt a RE2/RE3 remaket tolta előbb és utána a RE4-et)

lehet ezt elk*rtam és nekem e RE4-5-6 vonal lehetNE "A" resi (ami rosszakat hallottam az 5-6-ról, nekem azok kvázi előnynek tűntek... csak az 5-ben ugye nincs strafe, az még oldszkúl resi ebben, a 6 pedig tényleg borzalom kritikákat tudhat magáénak :D ). az is lehet, hogy csak el kéne ezt napolnom, pár évre....

DanielT írta:Az igaz, hogy annak idején nem HDR-el láttam, hanem plazmán és ott is szar volt. A játékon belüli menüben viszont be lehetett lőni.
csak a HDR/fényerő csúszka rémlik, de LEHET h ottvan valahol a blacklevel állítás... mindenesetre már letöröltem és ott tartok, hogy talán pár évre ezt backlogba száműzöm.

...de ha valaha resihez nyúlnék, lehet megint nem ez kerülne elő, hanem a RESI4 VR :) szal veszélyes taktika, nehéz döntés ez most nekem :D
Avatar
arty

Hozzászólás #73445 2023.06.10. 14:54

Zóanagyvarázsló írta:FF7 talán nálam is az lenne, de a PS5-ös árak mellett nem biztos. A Remake Intergrade-et PC-re azért 30+% kedvezménnyel elő tudtam rendelni. Nem is rossz, csak 12 óra után is egy tutorial cső kb. Azért remélem, a matériakombók jók lesznek már itt is, azok a régiben később voltak igazán ütősek.

Az AW2-ben reménykedem, de inkább a Control, mint az eddig mutatottak alapján.
amúgy a Control vajon mennyire remedy-bullshit sztoris? (álá alan wake)
Avatar
arty

Hozzászólás #73446 2023.06.10. 15:13

Zóanagyvarázsló írta:Tényleg, itt nem is volt, hogy lesz új Prince of Persia! Azaz Ubi, szóval ilyen hulladék lesz helyette:

phpBB [media]
a nevén kívül nincs ezzel baj :D
ez gyakorlatilag az Assassin’s Creed® Chronicles trilógia negyedik részének tűnik - szteroidon...

el tudom képzelni, hogy a POPREMAKE csődje után ezt sikerült kiizzadni egy gyors redizájn után... mondhatnám, hogy ez az első 2 rész előtt tiszteleg, de sajna még csak az se lelhető fel a trélerben, nyomokban se.
ha végtelen időm lenne, LEHET megnézném azér'!
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #73447 2023.06.10. 16:17

Zóanagyvarázsló írta:Tényleg, itt nem is volt, hogy lesz új Prince of Persia! Azaz Ubi, szóval ilyen hulladék lesz helyette
Még akár jó játék is lehet, de:
-mi a szar volt ez a zene amire összevágták a trailert
-plusz mindenki inkább egy SoT trilógia remake-et várna mint a franchise felélesztésére tett kísérlet
Avatar
deep

Hozzászólás #73448 2023.06.10. 17:58

arty írta:most, hogy resi veterán lettem (RE4, easymód), természetesen STANDARDON (=medium) kezdtem el és ömlik a cucc, de ilyen picsányi inventorival másról se szólna az egész, hogy rohangáljak vissza, emlékezve hogy melyik ládában mit hagytam :) ez így az első félóra-egyóra után látszott, gondolom nem járok messze a valóságtól. ez semmi másra nem jó, csak a nettó forint per óra feljavítására - a RE4-ben is korlátozott az inventory, ott is kell(ett) nehéz döntéseket hozni, de szerintem az PONT jó volt/elég volt. itt gyakorlatilag folyamatosan le kéne pakolnom a minfenféle színes növényeket, hogy aztán amikor elraktároztam párat, rohanjak vissza és kombináljam össze őket.... egy "félórás vesszőfutás" keretében, hiszen a "megölhetetlen" és "feltámadó" zombik miatt ez nem sima/uncsi séta lenne, hanem lőszergyilkos harc (egy zombi 2x3db PERFEKT fejestől hal meg, az alap kés az három szúrást bír - EZ VICC!?)

szal SIMÁN lehet, hogy első RESI-ként ez ütős lett volna, de a RESI4 után játszhatatlan busywork-nek tűnik (hozd-vidd, pakold le, pakolt át, kombináld, vidd vissza, ... újra és újra), ez az erőltetett survivorkodás sokkal-sokkal kevésbé jön be, mint a négyes akciójellege. ezzel csupán annyi a gondom, hogy ROHADT JÓL néz ki, az atmoszféra perfektó és nem csak te, de akitől kaptam a korongot, ő is dícsérte a játékot (de ő és ugye te is ellenben ezt a RE2/RE3 remaket tolta előbb és utána a RE4-et)

lehet ezt elk*rtam és nekem e RE4-5-6 vonal lehetNE "A" resi (ami rosszakat hallottam az 5-6-ról, nekem azok kvázi előnynek tűntek... csak az 5-ben ugye nincs strafe, az még oldszkúl resi ebben, a 6 pedig tényleg borzalom kritikákat tudhat magáénak :D ). az is lehet, hogy csak el kéne ezt napolnom, pár évre....

csak a HDR/fényerő csúszka rémlik, de LEHET h ottvan valahol a blacklevel állítás... mindenesetre már letöröltem és ott tartok, hogy talán pár évre ezt backlogba száműzöm.

...de ha valaha resihez nyúlnék, lehet megint nem ez kerülne elő, hanem a RESI4 VR :) szal veszélyes taktika, nehéz döntés ez most nekem :D
Addig olvastam, hogy melyik ládában mit hagytál... Az ugye megvan, hogy a ládák tartalma mindenhol azonos? :D Csak hardcore-on nem, de az most nem számít :D
Avatar
arty

Hozzászólás #73449 2023.06.10. 18:25

deep írta:Addig olvastam, hogy melyik ládában mit hagytál... Az ugye megvan, hogy a ládák tartalma mindenhol azonos? :D Csak hardcore-on nem, de az most nem számít :D
dehogy van meg, SEMMIT nem hagytam ott SEHOL, ahova VISSZA KÉNE MENNI, mert nem akartam visszamenni :) ez így akkor kicsit gémcséndzser... csak nemtom eléggé az-e.
Avatar
arty

Hozzászólás #73450 2023.06.10. 18:26

benőmenő írta:Még akár jó játék is lehet, de:
-mi a szar volt ez a zene amire összevágták a trailert
-plusz mindenki inkább egy SoT trilógia remake-et várna mint a franchise felélesztésére tett kísérlet
én a forgotten sands közvetlen folytatását várnám :P cinamatik, de kicsit azé prince ugrabugrát!
Avatar
Kandurex

Hozzászólás #73451 2023.06.10. 18:39

arty írta:a nevén kívül nincs ezzel baj :D
ez gyakorlatilag az Assassin’s Creed® Chronicles trilógia negyedik részének tűnik - szteroidon...
néztem én is, valami fasza rouge like cucc lesz ez, ha megfelelően nehéz akkor nem lesz gond. Amúgy meg, ha a Nintendo Switch ex lenne, akkor màr most 10/11 kapna. Mert a Nintendo-nak az jár, bármennyire is unalmas és nem titkoltan 6+ korosztálynak való játékaik vannak. (van kivétel)
Avatar
Botond

Hozzászólás #73452 2023.06.10. 19:02

Kandurex írta:néztem én is, valami fasza rouge like cucc lesz ez, ha megfelelően nehéz akkor nem lesz gond. Amúgy meg, ha a Nintendo Switch ex lenne, akkor màr most 10/11 kapna. Mert a Nintendo-nak az jár, bármennyire is unalmas és nem titkoltan 6+ korosztálynak való játékaik vannak. (van kivétel)
Mondjuk a hat év alattiaknak amúgy is elég kevés játék készül, a többi meg mind 6+, ugye. :)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73453 2023.06.10. 19:07

arty írta:a nevén kívül nincs ezzel baj :D
ez gyakorlatilag az Assassin’s Creed® Chronicles trilógia negyedik részének tűnik - szteroidon...

el tudom képzelni, hogy a POPREMAKE csődje után ezt sikerült kiizzadni egy gyors redizájn után... mondhatnám, hogy ez az első 2 rész előtt tiszteleg, de sajna még csak az se lelhető fel a trélerben, nyomokban se.
ha végtelen időm lenne, LEHET megnézném azér'!
Engem a gettóhangulat taszít. Mármint az egész körítés. Vicces a fake keleti SoT vagy az edgelord WW is, de ez már sok. A zene miatt nagyrészt nyilván. Meg a Ubi miatt nem hiszem, hogy amúgy minden rendben lesz.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73454 2023.06.10. 19:08

Kandurex írta:néztem én is, valami fasza rouge like cucc lesz ez, ha megfelelően nehéz akkor nem lesz gond. Amúgy meg, ha a Nintendo Switch ex lenne, akkor màr most 10/11 kapna. Mert a Nintendo-nak az jár, bármennyire is unalmas és nem titkoltan 6+ korosztálynak való játékaik vannak. (van kivétel)
Roguelike? Ez fogalmi zavar lesz szerintem.
Avatar
Kandurex

Hozzászólás #73455 2023.06.10. 19:12

Zóanagyvarázsló írta:Roguelike? Ez fogalmi zavar lesz szerintem.
azt olvastam valahol…, ha csak meg közelíti a Dead Cells -t már oké. A zene meg. Abba pillanatba kellett volna agyonlőni aki ezt jóváhagyta.
Avatar
Kandurex

Hozzászólás #73456 2023.06.10. 19:13

Botond írta:Mondjuk a hat év alattiaknak amúgy is elég kevés játék készül, a többi meg mind 6+, ugye. :)
igen, igen, rossz az előjel, mivel az negatív akart lenni :nyes:
Castle82

Hozzászólás #73457 2023.06.10. 23:37

Na kitoltam a Breath of the wildet switchen szépen modokkal főleg a zenék tekintetében mert kb a hátamon felállt a szőr amikor csak lóra ültem attól a monoton ismétlődő fos zongorázástól ami az első 5 percben még hangulatos ám amikor a 40. óra után is ugyan az a 2 perces monoton klimpirozás szól... Kiválóan illett a witcher 3 egy egy felfedezős zenéje a játék lovaglós zenéi valamint egy egy helyszin zenéinek a helyére.:)
Nagyon jó kis stuff bár a 9-10 pontozásokat változatlanul erősnek érzem mert cseszettül monoton játék amiben shrine-ról shrine-ra vándorolsz hogy tápold magad miközben a röhejesen gyorsan tönkrevágódó fegyvereidet pótolgatod innen onnan...Ebből áll a játék szine java ráadásul a shrine-ok szerintem iszonyat könnyüek talán 1 volt ahol nem raktam össze 10 másodperc alatt mit hol hogyan, a többin végigrobogtam. Ráadásul ahol meg harci shrine volt ott mindig ugyan az a nyomorult ellenfél fogadott max más fegyverrel.. Valahogy a 9-10 pontos értékelések szépen szemet hunytak afelett hogy az egyik legrepetitivebb játék ez Openworld kategóriában, az utóbbi években kb a Death Stranding ami még ezt is (durván) alul tudta múlni dögunalomban csak a Zeldában legalább a harcok és felfedezés visz előre és élvezed a helyszinek és okosságok miatt. Mindemellett tagadhatatlan a rengeteg innovativ mókás megoldás fizikával időjárással egy egy ellenfél gyengepontjaival, a kedvencem volt mikor a játék felidézte a Tremors cimü kis horrofilmet egy részen.:) A játék lényegi élmény része maga a fő sztori és annak küldetései az pedig belefért volna 10-20 órába, én 89 órával végeztem 104 shrine-al meg vagy 200 korokkal mellékküldetéseket maxolt emlékvisszaszerzéssel egy idő után abbahagytam mert semmi értelmét nem láttam annak hogy MMO szintü feladatokat oldjak meg azért hogy kapjak 50-100 ruppókat meg egyéb szarokat...

Ami viszont nekem feltünt és nem is igazán értem hogy ez a 9-10 pontozó újságiróknak akik a beszáradt meleg szarig benyalnak az összes woke PC és egyéb ödémának hogy nem szúrt szemet a játék egy egy eleme...Egy olyan világban ahol a streaming szolgáltatók 1971-es oscar dijas filmből képesek 10 másodperc jelenetet kivágni mert degradáló kifejezés hangzik el benne, egy olyan világban ahol habzó pofával tolja a PC-t és mindenre rányomja a "sztereotipia" jelzőt az IGN és társai, hogy nem tünt fel senkinek az hogy a játékban adott egy ellenféltipus..Aki történetesen nem szörny hanem emberszerü ráadásul fekete bőrü... És nem gyenge banánfetisizmusban szenved, annyira hogy egy adott részen banánokkal kell elcsalni őket az őrhelyükről, kigyúrt nagy fekákat akik felizgulnak egy fürt banánra emellett nem túl okosak... Vagy a fekete tündérlány aki a legtöbb pénzt kéri hogy feltámadjon és telis tele van fuxokkal.... :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73458 2023.06.11. 08:51

Castle82 írta:Na kitoltam a Breath of the wildet switchen szépen modokkal főleg a zenék tekintetében mert kb a hátamon felállt a szőr amikor csak lóra ültem attól a monoton ismétlődő fos zongorázástól ami az első 5 percben még hangulatos ám amikor a 40. óra után is ugyan az a 2 perces monoton klimpirozás szól... Kiválóan illett a witcher 3 egy egy felfedezős zenéje a játék lovaglós zenéi valamint egy egy helyszin zenéinek a helyére.:)
Nagyon jó kis stuff bár a 9-10 pontozásokat változatlanul erősnek érzem mert cseszettül monoton játék amiben shrine-ról shrine-ra vándorolsz hogy tápold magad miközben a röhejesen gyorsan tönkrevágódó fegyvereidet pótolgatod innen onnan...Ebből áll a játék szine java ráadásul a shrine-ok szerintem iszonyat könnyüek talán 1 volt ahol nem raktam össze 10 másodperc alatt mit hol hogyan, a többin végigrobogtam. Ráadásul ahol meg harci shrine volt ott mindig ugyan az a nyomorult ellenfél fogadott max más fegyverrel.. Valahogy a 9-10 pontos értékelések szépen szemet hunytak afelett hogy az egyik legrepetitivebb játék ez Openworld kategóriában, az utóbbi években kb a Death Stranding ami még ezt is (durván) alul tudta múlni dögunalomban csak a Zeldában legalább a harcok és felfedezés visz előre és élvezed a helyszinek és okosságok miatt. Mindemellett tagadhatatlan a rengeteg innovativ mókás megoldás fizikával időjárással egy egy ellenfél gyengepontjaival, a kedvencem volt mikor a játék felidézte a Tremors cimü kis horrofilmet egy részen.:) A játék lényegi élmény része maga a fő sztori és annak küldetései az pedig belefért volna 10-20 órába, én 89 órával végeztem 104 shrine-al meg vagy 200 korokkal mellékküldetéseket maxolt emlékvisszaszerzéssel egy idő után abbahagytam mert semmi értelmét nem láttam annak hogy MMO szintü feladatokat oldjak meg azért hogy kapjak 50-100 ruppókat meg egyéb szarokat...

Ami viszont nekem feltünt és nem is igazán értem hogy ez a 9-10 pontozó újságiróknak akik a beszáradt meleg szarig benyalnak az összes woke PC és egyéb ödémának hogy nem szúrt szemet a játék egy egy eleme...Egy olyan világban ahol a streaming szolgáltatók 1971-es oscar dijas filmből képesek 10 másodperc jelenetet kivágni mert degradáló kifejezés hangzik el benne, egy olyan világban ahol habzó pofával tolja a PC-t és mindenre rányomja a "sztereotipia" jelzőt az IGN és társai, hogy nem tünt fel senkinek az hogy a játékban adott egy ellenféltipus..Aki történetesen nem szörny hanem emberszerü ráadásul fekete bőrü... És nem gyenge banánfetisizmusban szenved, annyira hogy egy adott részen banánokkal kell elcsalni őket az őrhelyükről, kigyúrt nagy fekákat akik felizgulnak egy fürt banánra emellett nem túl okosak... Vagy a fekete tündérlány aki a legtöbb pénzt kéri hogy feltámadjon és telis tele van fuxokkal.... :banplz:
Az utolsó bekezdés meghozta a kedvem hozzá! :banplz: Egyébként meg nyilván túlpontozott cucc, szokásos Nintendo bónusz circle-jerk.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73459 2023.06.11. 11:46

Summer game fest mai műsör (a tegnapi future game show borzalmas volt):

19:00 Xbox showcase:

phpBB [media]


22:00 Pc Gaming show

phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73460 2023.06.11. 14:50

Ez a Fenix Rising korrekt cucc, csak néhol olyan nehéz challengek vannak, hogy szétcsapnám a gépet. De így van persze sikerélmény is.

De hogy erre hogy írnak 25 órát main sztorira, amikor 15 nél vagyok és első terület. Persze nyilván takarítok, de többek között azért, mert KELL tápolni, hogy haladni lehessen.

És itt végre nincs scaling, szóval a basic vaddisznókat olyan csodás érzés széttrancsírozni, hogy csak na. Mert eleinte még ők is kihívások.
Avatar
arty

Hozzászólás #73461 2023.06.11. 15:30

Castle82 írta:Ami viszont nekem feltünt és nem is igazán értem hogy ez a 9-10 pontozó újságiróknak akik a beszáradt meleg szarig benyalnak az összes woke PC és egyéb ödémának hogy nem szúrt szemet a játék egy egy eleme...Egy olyan világban ahol a streaming szolgáltatók 1971-es oscar dijas filmből képesek 10 másodperc jelenetet kivágni mert degradáló kifejezés hangzik el benne, egy olyan világban ahol habzó pofával tolja a PC-t és mindenre rányomja a "sztereotipia" jelzőt az IGN és társai, hogy nem tünt fel senkinek az hogy a játékban adott egy ellenféltipus..Aki történetesen nem szörny hanem emberszerü ráadásul fekete bőrü... És nem gyenge banánfetisizmusban szenved, annyira hogy egy adott részen banánokkal kell elcsalni őket az őrhelyükről, kigyúrt nagy fekákat akik felizgulnak egy fürt banánra emellett nem túl okosak... Vagy a fekete tündérlány aki a legtöbb pénzt kéri hogy feltámadjon és telis tele van fuxokkal.... :banplz:
szerintem arról van szó, hogy te/ti már mindenhol WOKE-t láttok :D
és emiatt ráadásul mindenben anti-WOKE-t szeretnétek látni, lám már egy banános fekába is mit belelátsz......... micccsoda ellenkultúra, WOW, ez ám a kiállás! :D

... nem lennék ti :)

(vagyis dehogynem, amikor ez minden bajok legbajobbika és megéri minden második mondatban beleszállni a jelenségbe, na AZ az igazi "valós gondoktól" mentes élet :D )
Avatar
arty

Hozzászólás #73462 2023.06.11. 15:33

Kandurex írta:azt olvastam valahol…, ha csak meg közelíti a Dead Cells -t már oké. A zene meg. Abba pillanatba kellett volna agyonlőni aki ezt jóváhagyta.
roguelike nálam azonnal kizárja az érdeklődésem :) szal remélem nem lesz igazad.

a zenét amúgy ignoráltam agyilag, MOST h mondjátok, belehallgatva.... mi a f
Avatar
deep

Hozzászólás #73463 2023.06.11. 16:04

DanielT írta:Ez a Fenix Rising korrekt cucc, csak néhol olyan nehéz challengek vannak, hogy szétcsapnám a gépet. De így van persze sikerélmény is.

De hogy erre hogy írnak 25 órát main sztorira, amikor 15 nél vagyok és első terület. Persze nyilván takarítok, de többek között azért, mert KELL tápolni, hogy haladni lehessen.

És itt végre nincs scaling, szóval a basic vaddisznókat olyan csodás érzés széttrancsírozni, hogy csak na. Mert eleinte még ők is kihívások.
Kb. egyetlen értékelhető ubi cucc az elmúlt évekből. Platoltam is.
Avatar
neoreg

Hozzászólás #73464 2023.06.11. 16:06

Én nem tudom honnan jött ez, hogy az új Prince of Persia roguelike lesz, én mindenhol metroidvania-t olvastam. A kettő messze nem ugyanaz.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73465 2023.06.11. 17:33

arty írta:szerintem arról van szó, hogy te/ti már mindenhol WOKE-t láttok :D
és emiatt ráadásul mindenben anti-WOKE-t szeretnétek látni, lám már egy banános fekába is mit belelátsz......... micccsoda ellenkultúra, WOW, ez ám a kiállás! :D

... nem lennék ti :)

(vagyis dehogynem, amikor ez minden bajok legbajobbika és megéri minden második mondatban beleszállni a jelenségbe, na AZ az igazi "valós gondoktól" mentes élet :D )
Nem hiszem, hogy ez bármilyen ráhatással van az életünkre, ha sokat baszogatnak minket, hogy fehér férfiak vagyunk, akkor simán bármikor kijelenthetjük, hogy valójában fekete leszbikus nők vagyunk, és így egy nagyon kicsi és üldözött kisebbség, és ezért vannak előjogaink meg vigyázni kell ránk és kész.
És manapság amikor ezt másodszor mondjuk el, akkor még diliházba se zárnak, jóság!
Avatar
Kandurex

Hozzászólás #73466 2023.06.11. 18:05

neoreg írta:Én nem tudom honnan jött ez, hogy az új Prince of Persia roguelike lesz, én mindenhol metroidvania-t olvastam. A kettő messze nem ugyanaz.
sajnos igazad lehet és metro-s vonalat erősíti, szóval nulla kihívással csapassuk ugyanazt
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73467 2023.06.11. 19:08

Eddig MS konfon 3 játékból 3 női főhős, micsoda forradalmi progresszivitás! Sőt, az egyik fekete, a másiknak meg olyan arcéle van, hogy a Gigachad könyörögne a sebésze számáért.

Zsémpléy 0.0 sec eddig kumulatívan.

Ó, megjött a fekete nő prezenter is. :eljen:
Avatar
Botond

Hozzászólás #73468 2023.06.11. 19:26

DanielT írta:Eddig MS konfon 3 játékból 3 női főhős, micsoda forradalmi progresszivitás! Sőt, az egyik fekete, a másiknak meg olyan arcéle van, hogy a Gigachad könyörögne a sebésze számáért.

Zsémpléy 0.0 sec eddig kumulatívan.

Ó, megjött a fekete nő prezenter is. :eljen:
Mikor megvettem az xsx-et, akkor az első gém amit kipörgettem rajta a monkey island1 volt. MS együtt él a játékosokkal, az egész monkey island1et beleteszik sztori módnak a sea of thievesbe, zseniális!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73469 2023.06.11. 19:27

Botond írta:Mikor megvettem az xsx-et, akkor az első gém amit kipörgettem rajta a monkey island1 volt. MS együtt él a játékosokkal, az egész monkey island1et beleteszik sztori módnak a sea of thievesbe, zseniális!
Konkértan oktatják a zséminget a többi kutyaütőnek!
Avatar
Botond

Hozzászólás #73470 2023.06.11. 19:39

DanielT írta:Konkértan oktatják a zséminget a többi kutyaütőnek!
Az együtt lélegzését a valós igényekkel, azt oktatják, én arról írtam!
Avatar
Botond

Hozzászólás #73471 2023.06.11. 21:21

Kép
Legalább a fele erősen várós!
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73472 2023.06.11. 21:37

A fele hulladék is, a Starfield jöhet. A Forza valmai kibaszott nagy csalódás.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73473 2023.06.11. 22:16

Diablo4 player metacritic közben a fődbeállt, mert always online, scalingelő ellenfelek, és persze cashgrabelgetés (van benne vásárolható lootbox, vagy mi a szar? utána se néztem még, hogy milyen, majd az első 20 patch után esetleg), ja és persze antiwoke protest szavazók.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73474 2023.06.11. 22:23

TasManXT írta:A fele hulladék is, a Starfield jöhet. A Forza valmai kibaszott nagy csalódás.
Most indul pedig ez a gen, ezek voltak az első trailerek, amiknek a végén nem volt ott az xbox one, csak az xbox series x/s, na meg persze hogy gamepass és steam.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73475 2023.06.12. 09:16

Botond írta:Most indul pedig ez a gen, ezek voltak az első trailerek, amiknek a végén nem volt ott az xbox one, csak az xbox series x/s, na meg persze hogy gamepass és steam.
Jaja, be is jelentették, hogy 30 frém lesz a Starfield, ahogy a szintén Series only Redfall is volt. Beröffent a nextgen, play it with Gamepass day1! :eljen:
Avatar
Botond

Hozzászólás #73476 2023.06.12. 09:44

DanielT írta:Jaja, be is jelentették, hogy 30 frém lesz a Starfield, ahogy a szintén only nextgen Redfall is volt. Beröffent a nextgen! :eljen:
Sajnos a cinematic 24-28 frémes ps3-xbox one fat időszak elmúlt. Meg hát szintén sajnos a fejlesztők nem tologathatnak mindent a végtelenségig (bár a starfield esetén ez a kijelentés felröhögős, ugye), így aztán ki kell adni vmikor, egy módra kell ráoptimalizálni, hogy az piacképes legyen, és hát akkor az többnyire a "nézzenkijól" mód lesz, aztán 6-12 hónap alatt bele lehet patchelni az alacsonyfelbontás@60 módot is, amire nem volt példa a múlt heti patkánymesék2 60 frémes patchelés óta, ugye.
Amúgy meg elmebetegség ez a hirtelen 60 frém a minden, és csakis 60 frém fetisizmus, amikor a bloodborne mai napig vezeti a bestest ps exclu játékok listáját nálad (és asszem Benőnél is), amiben van 60 frém? Akkor hogy is van ez? Ha a 60 frém az egyetlen mércéje a jóságnak, akkor a BB a világ legnagyobb szara?
Amúgy meg starfieldben day1 ott lesz a 60-120 frém mód, merthogy day1 jön a pc-s gamepassba is, és a 7900xtx jobb 60 fps módot fog tudni, mint az xsx valaha, akinek ez a 60 fps a mindene, annak szívesen csinálok oktatóvideót youtubera, hogy hogyan kell a telefont odatartani az alzában a pos terminálhoz a 60-120 fps mód bekapcsolásához...
És aki pc-n az extra drm-ekért rajong, azoknak szintén jön day1 steamre is, ami ugye duplán jóság, egyrészt kapsz plusz drm-t, mert minél több drm, annál jobb, mert az nem eszi a rendszer erőforrásait és nem vesz le az frémből, dehogy, illetve akkor lehet érte 100 eurót fizetni, hogy menőség legyen, nem kell 300 forintos havidíjért nyomni, mert úgy fos a játék, csak 100 euróért jóság!
MS mindenkit kiszolgál!
Ahogy a viccben van, jól, olcsón, gyorsan dolgozik, és mindig kettőt lehet ebből választani. MSnél is, van a nagy felbontás, a sok frém, és az olcsóság, és ebből is kettőt lehet megikszelni. Annyi, hogy nem a kiadáskori állapotában, ott még ők választanak, de majd jön a csodapatch! Nem úgy, mint a BB-nél, hanem úgy, mint a patkánymesék2nél!

Mai troll közegben amúgy se tudnak jót tenni, ha lenne 60 fps mód, kisebb felbontással, akkor mindenki arról csinálna 240p-s youtube videót és abból szakértené, hogy mennyire jön fel a reggelni, mint anno a halo végtelennél. Ebben a közegben én is ezt csinálnám, hogy 4k amit bír a felbontás és detail @30, aztán mikor a "kurvajólnézki" faktor eladta sok példányban, akkor mehet bele a butított látvány@60 oszt kész, akinek meg ez nem megfelelő, semmi baj, vehet pc-t/vga-t milláért, azt rejszoljon a 120 frémre.

/szerk: amúgy én még mindig arra értettem, hogy indul a currgen, hogy ezek voltak az első trailerek, amiknek a végén elmaradt a xbox one felirat, hogy arra is jön, most lett dobó a prevgen, az legalább nem fogja már vissza a fejlesztőket. Ez pl cities2-nél nem mindegy, de railway empire2 is így jött már szerintem, és na, látni is, hogy bivalyabb a cucc, mint az első.

/szerk2: Most tudsz jól visszaszállni a komoly konzolok világába!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73477 2023.06.12. 09:51

Botond írta:/szerk2: Most tudsz jól visszaszállni a komoly konzolok világába!
Megvárom a Benedict 2-t és rohanok érte! :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #73478 2023.06.12. 09:52

DanielT írta:Megvárom a Benedict 2-t és rohanok érte! :banplz:
188k az fh5 premiummal együtt, az minden idők legeslegalacsonyabb ára, sose volt ennyi, sose lesz ennyi már.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73479 2023.06.12. 09:59

Botond írta:188k az fh5 premiummal együtt, az minden idők legeslegalacsonyabb ára, sose volt ennyi, sose lesz ennyi már.
Az a baj, hogy az ára pont annyira érdekel, mint a konzol és amit kínál nekem. :szomoru1:
Avatar
Botond

Hozzászólás #73480 2023.06.12. 10:00

DanielT írta:Az a baj, hogy az ára pont annyira érdekel, mint a konzol és amit kínál nekem. :szomoru1:
Persze, csak ennek semmi köze se a konzolhoz, se az árhoz, se a kínálathoz. Meg úgy általában az objektivitáshoz. :)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73481 2023.06.12. 10:04

Botond írta:Persze, csak ennek semmi köze se a konzolhoz, se az árhoz, se a kínálathoz. Meg úgy általában az objektivitáshoz. :)
Tehát azt mondod, hogy a saját magam ellensége vagyok? Hogy ha van olyan dolog ami érdekel, akkor az nekem nem kell? Hogy amikor jön valami ami kicsit is izgatja a fantáziám és nem érhető el PS-re, akkor nem veszek miatta azonnal gépet? Hát el kéne beszélgetnetek Benedicttel, hátha tudna finomítani a véleményeden! :nezze:
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73482 2023.06.12. 13:21

DanielT írta:Jaja, be is jelentették, hogy 30 frém lesz a Starfield, ahogy a szintén Series only Redfall is volt. Beröffent a nextgen, play it with Gamepass day1! :eljen:
Instant kinyírta a lelkesedésemet. Ráadásul több helyen is beszakad még a 30 frém is a bemutató alatt. Kár érte, kiváló ügynök volt.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73483 2023.06.12. 13:27

Szerintem a látható grafikai fejlődés már annyira lassú, hogy jobban be lehet vállalni a 60 fps-t, mint régen. Ha nem így lenne, akkor jellemzőbb lenne a kínlódás.

Szerk.: Plusz szerintem már az Oblivion is ronda volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zóanagyvarázsló 2023.06.12. 13:31-kor.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73484 2023.06.12. 13:30

Botond írta:Kép
Legalább a fele erősen várós!
Rá fogok nézni párra, de ganépassz híján aligha érdeklődnék komolyan bármelyik iránt is. Persze a Sniper Elite 4-re is azt hittem középszar, aztán végül szépen eladták nekem.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73485 2023.06.12. 14:46

Zóanagyvarázsló írta:Szerintem a látható grafikai fejlődés már annyira lassú, hogy jobban be lehet vállalni a 60 fps-t, mint régen. Ha nem így lenne, akkor jellemzőbb lenne a kínlódás.

Szerk.: Plusz szerintem már az Oblivion is ronda volt.
Amivel az a baj, hogy ha nincs grafikai fejlődés akkor nincs egyre nagyobb hw igény és akkor nem pörögnek a hw eladások, nincs tervezett avulás.
Na most ezt az RT (annak a legkamubb változata is) szépen megoldotta, hogy exponenciálisan megnövekedett gépigényt 6-8 vga gen legyen utolérni, de konzolok még nem tartanak itt, azok még a korábbi dolgokkal is küzdenek erősen, lásd pl a sima natív 4K RT nélkül.
Mindig is a jobb látvány volt a fő konzolos irány a frémet feláldozva, ez a két év valós nextgen játékok nélkül, a prevgen cuccokat 60ra duplázva különösebb kínszarás nélkül, mert nem volt génről genre alapvető hw irányváltás csak egy pillanatnyi szerencse volt.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #73486 2023.06.12. 14:59

Botond írta:https://cdn.rios.hu/dl/upc/2023-06/1142_kep_2023-06-11_204247263.png
Legalább a fele erősen várós!
Össze akartam szedni tételesen, de rohadtul nem érné meg az erőfeszítést. Szóval az MS végre legalább a tőle elvárt, kötelezőt hozta.
A showcase csúcspontja kb. a Flight Simulator volt, kár hogy valószínűleg sose fogom rászánni magam hogy elindítsam, mert nem vagyok repcsis nörd.
Annyira azért "jó" volt ez a hosszas, kínos Starfield bemutató, hogy mostmár a TES 6-ot se várjam. Szánalomhegy mivel házal a BGS a Skyrim óta!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára benőmenő 2023.06.12. 15:03-kor.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73487 2023.06.12. 14:59

Botond írta:Amivel az a baj, hogy ha nincs grafikai fejlődés akkor nincs egyre nagyobb hw igény és akkor nem pörögnek a hw eladások, nincs tervezett avulás.
Na most ezt az RT (annak a legkamubb változata is) szépen megoldotta, hogy exponenciálisan megnövekedett gépigényt 6-8 vga gen legyen utolérni, de konzolok még nem tartanak itt, azok még a korábbi dolgokkal is küzdenek erősen, lásd pl a sima natív 4K RT nélkül.
Mindig is a jobb látvány volt a fő konzolos irány a frémet feláldozva, ez a két év valós nextgen játékok nélkül, a prevgen cuccokat 60ra duplázva különösebb kínszarás nélkül, mert nem volt génről genre alapvető hw irányváltás csak egy pillanatnyi szerencse volt.
Semmi szükség a natív 4k-ra. PONT.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73488 2023.06.12. 15:46

Botond írta:Amivel az a baj, hogy ha nincs grafikai fejlődés akkor nincs egyre nagyobb hw igény és akkor nem pörögnek a hw eladások, nincs tervezett avulás.
Na most ezt az RT (annak a legkamubb változata is) szépen megoldotta, hogy exponenciálisan megnövekedett gépigényt 6-8 vga gen legyen utolérni, de konzolok még nem tartanak itt, azok még a korábbi dolgokkal is küzdenek erősen, lásd pl a sima natív 4K RT nélkül.
Mindig is a jobb látvány volt a fő konzolos irány a frémet feláldozva, ez a két év valós nextgen játékok nélkül, a prevgen cuccokat 60ra duplázva különösebb kínszarás nélkül, mert nem volt génről genre alapvető hw irányváltás csak egy pillanatnyi szerencse volt.
Én arra gondoltam, hogy már nagyon nehéz erőből látványbeli ugrást összehozni. Egyszerűen generációról generációra kisebb az ugrás, az ultra és a medium között is egyre kevésbé látom a különbséget, míg az fps-ben különbség érzékelhetőbb maradt.

Eközben meg ott az Avowed, tök rosszul fest, kisebb büdzséből szebbet csinált az Obsidian. Még jó, hogy a projektet egy noname fejlesztőNŐ viszi, hogy DT örüljön. Persze lehet még szebb, legalább nem kamu, de elég lelkesedéslohasztó lett volna, ha valaha lelkesedtem volna érte.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73489 2023.06.12. 16:35

Ma 19:00-tól ubisoft

phpBB [media]
Avatar
Botond

Hozzászólás #73490 2023.06.12. 16:42

TasManXT írta:Semmi szükség a natív 4k-ra. PONT.
De tökre kell. Semmi szükség az ilyen köztes megoldásos dinamikus random felbontásokra, ahol vagy mosottszar a kép egy része avagy sem, mint anno, amikor a 720p játékok próbáltak vmi formát felvenni a FHD kijelzőkön, több kevesebb sikerrel.
Mármint oké, ideiglenes megoldásnak amíg odaérünk elmegy, de kurvára illene már odaérni, mert az 1142p és az 1528p meg a többi random faszság az egy idő után ciki.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73491 2023.06.12. 16:55

Botond írta:De tökre kell. Semmi szükség az ilyen köztes megoldásos dinamikus random felbontásokra, ahol vagy mosottszar a kép egy része avagy sem, mint anno, amikor a 720p játékok próbáltak vmi formát felvenni a FHD kijelzőkön, több kevesebb sikerrel.
Mármint oké, ideiglenes megoldásnak amíg odaérünk elmegy, de kurvára illene már odaérni, mert az 1142p és az 1528p meg a többi random faszság az egy idő után ciki.
Jah, nem véletlen van felháborodva a nép amikor valami nem 4K felbontás. Lásd például a Starfield: mindenki elégedett, sehol nem téma, hogy 1 pixellel kevesebbet renderel akár.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73492 2023.06.12. 16:58

DanielT írta:Jah, nem véletlen van felháborodva a nép amikor valami nem 4K felbontás. Lásd például a Starfield: mindenki elégedett, sehol nem téma, hogy 1 pixellel kevesebbet renderel akár.
Skyrimből a héten jelentették be, hogy már elment 60 milliónál is több, szóval mivel továbbra is viszik, mint a cukrot, akkor valójában az a grafika tök oké 2023ban is, és csak Benő játsza az agyát az egész neten itt alattunk pár kommenttel, hogy annál azért már szebb kellene?
Ezt próbálod mondani?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73493 2023.06.12. 16:59

TasManXT írta:Ma 19:00-tól ubisoft

[video]https://youtu.be/f2CtbFCyyjc[/vido]
Oda jutottam, hogy ezt várom leginkább... :wilting:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73494 2023.06.12. 17:03

Botond írta:Skyrimből a héten jelentették be, hogy már elment 60 milliónál is több, szóval mivel továbbra is viszik, mint a cukrot, akkor valójában az a grafika tök oké 2023ban is, és csak Benő játsza az agyát az egész neten itt alattunk pár kommenttel, hogy annál azért már szebb kellene?
Ezt próbálod mondani?
Ha bármit valaha akartam volna mondani, az biztos nem ez.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73495 2023.06.12. 17:04

Mindeközben Bakhmutban, a Ferenc Jóska festmények árnyékában:
phpBB [media]
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73496 2023.06.12. 17:06

Botond írta:De tökre kell. Semmi szükség az ilyen köztes megoldásos dinamikus random felbontásokra, ahol vagy mosottszar a kép egy része avagy sem, mint anno, amikor a 720p játékok próbáltak vmi formát felvenni a FHD kijelzőkön, több kevesebb sikerrel.
Mármint oké, ideiglenes megoldásnak amíg odaérünk elmegy, de kurvára illene már odaérni, mert az 1142p és az 1528p meg a többi random faszság az egy idő után ciki.
A natív 1080p is rendben szokott lenni.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73497 2023.06.12. 17:19

Botond írta:De tökre kell. Semmi szükség az ilyen köztes megoldásos dinamikus random felbontásokra, ahol vagy mosottszar a kép egy része avagy sem, mint anno, amikor a 720p játékok próbáltak vmi formát felvenni a FHD kijelzőkön, több kevesebb sikerrel.
Mármint oké, ideiglenes megoldásnak amíg odaérünk elmegy, de kurvára illene már odaérni, mert az 1142p és az 1528p meg a többi random faszság az egy idő után ciki.
Inkább az a ciki, hogy ezt megpróbálják creative choice-nak eladni.

https://twitter.com/tomwarren/status/16 ... 9294166017

Vannak helyzetek, amikor elfogadható a 30 frém... de most nem az. 2023-ban azért legyen már perfomance opció.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73498 2023.06.12. 17:43

Zóanagyvarázsló írta:A natív 1080p is rendben szokott lenni.
Natív az ugye 1080p render 1080p kijelzőre. Na most ez kezd sci-fi lenni. Kapni már nem lehet, a régiek döglenek ki sorban és egy marék szotyiért is 4K kijelzőt kapsz, azon meg a 2160p a natív, pont erről beszélek én is, hogy a natív az igazi.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73499 2023.06.12. 17:56

TasManXT írta:Inkább az a ciki, hogy ezt megpróbálják creative choice-nak eladni.

https://twitter.com/tomwarren/status/16 ... 9294166017

Vannak helyzetek, amikor elfogadható a 30 frém... de most nem az. 2023-ban azért legyen már perfomance opció.
Be tudom újra másolni a 73476-os kommentem, mert azóta nem sokat változott a témában a véleményem.
De hogy érzékeltessem neked, hogy miért jobb ha egyszerre egy módra, és a játékot eladó szebb módra koncentrálnak, és majd utólag rakják bele a 60 frém módot, akkor vegyünk egy 2022-es példát, mondjuk a HFW-t. Ott ugye az 1.16os patchre sikerült összerakni élvezhetőre a 60 fps módot, ami benne volt rögtön, de hát inkább a picsogás volt miatta, mert nem sikerült.
Egyszerűen fejlesztési idő a 30 frém sok p mód és a 60 frém kevesebb p mód is, és amikor kiadják a játékot, onnan hoz pénzt.
És ez üzleti döntés valójában, hogy mivel a látvány adja el, ezért belenyomjuk az előfinanszírozást, és összerakjuk a 30 frém sok p módot zsebből, kiadjuk így, majd amikor dől a lé, akkor a játékosok pénzéből finanszírozzuk meg azt, hogy legyen 60 frém kevés p mód is (itt hozhatnék megint egy 2022es példát, pl az unchated4et).
Egyszerűen a 30 frém sok p-nek van marketing értéke, azzal ütnek két legyet egy csapásra, a 60 frém meg egy szűk réteget érdekelhetne, elméletben, de valójában, a gyakorlatban őket se érdekli, mert ha érdekelné őket, akkor mindnek otthon lenne a 4090es vagy a 7900xtx és a pc gamepassból pörgetnék a cuccot.
Castle82

Hozzászólás #73500 2023.06.12. 18:08

arty írta:szerintem arról van szó, hogy te/ti már mindenhol WOKE-t láttok :D
és emiatt ráadásul mindenben anti-WOKE-t szeretnétek látni, lám már egy banános fekába is mit belelátsz......... micccsoda ellenkultúra, WOW, ez ám a kiállás! :D

... nem lennék ti :)

(vagyis dehogynem, amikor ez minden bajok legbajobbika és megéri minden második mondatban beleszállni a jelenségbe, na AZ az igazi "valós gondoktól" mentes élet :D )



Félreértesz le se szarom, csak kicsit fura hogy mig A. tartalomban bármit észrevesz a közönség addig B. tartalomban szemet hunynak. Hidd el megfelelő fórumba ezt a lasztit beguritva kikelne magából a slepp ahogy kell....:)

Vissza: “Leáldozott.hu”