A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
arty

Hozzászólás #73081 2023.05.15. 21:09

DanielT írta:Kipróbáltam az SF6-ot, hogy ellenőrizzem mivel szánta meg az univerzum az Xbox tulajokat... hát megcsináltam a modern controls tutorialt, de ennyire már régen tette valami próbára a türelmemet. :D Próbáljátok ki, érteni fogjátok, asszem elég is volt.
te... te... te végig bírtad csinálni a tutorialt?! :ijedt:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73082 2023.05.15. 21:18

Szeretném megosztani veletek a tegnapi HAMISÍTATLAN HZD-élményemet.

Egy olyan mellékküldire mentem, melynek a végén várt egy überritka és kemény masina. Nem sokkal előtte felfedezés közben belefutottam már egybe, hosszú harc végén kinyírtam, mehettem grindolni lőszert és potiont. Na most a küldetés végén a világ végén belefutottam megint egybe, és konkrét kifogytam a lőszerből a harc végjátékára, amikor még be is spawnoltak a harc előtt letakarított mobok mellém, és belöktek a szakadékba. Következő két-három próbára is hasonló történt, hiába használtam a spéci lőszereket, túl sok kell belőlük tökéletesen lőve és tearblastelve is, ezek a környéken menet közben nem tudtam pótolni semmit, ha elteleportálok, respawn+healing a robotdögöknek. Jó, elmentem, gyűjtöttem alapanyagot, leöltem úgygy 80-100 vaddisznót, illetve még egyéb állatokat is, hogy potion is legyen (könnyen ki lehet gurugatni a támadásokat, meg a resist potionök is frankók, de ha meg akarom gyorsítani a harcot, be kell vállalni néhány sérülés veszélyesebb szituációt). Így már meglett, hiszen csak felszerelés kérdése volt, de azért a tartalékaim egy része lefogyott.

Ezután csináltam még ezt-azt máshol, aztán rámentem egy másik mellékküldi miatt rámentem egy másik ritkább és erősebb fajzatra. Annál is kifogytam. Többször. Jó, elmentem megint rőzsét szedni meg vadászni. Visszamentem, mikor legyaknám, beavatkoznak megint újraspawnoló dögök meg egy másik, aki tök messziről jön, kicsit távolabb futok, erre a zsákmányom minimális HP-je visszatöltött. Újabb próba, sikerül. Nem ér még véget ez a mellékküldi, mert elküldenek még egy gépszörnyre. Igen, az meg még egy a fentebb lévőből, ráadásul nyersanyagért, amelyet megkaptam volna a korábbi kettő 20 perc alatt legyakottakért, ha előbb mondja a pöcs, hogy kell neki valami cucc tőle, mert addig nem lootolható. Szóval most mehetek megint fáért meg húsért. Vagy inkább veszek potiont és lőszert, csak ugye az ultra hardos berögződések miatt megfeledkeztem róla :falbav: , mert úgy reménytelen áruk van (gyakorlatilag a lőszer kraftolása is elviszi a nagy részét, a fegyvereket alig lehet sok-sok grind után megvenni). Most very hardon már legalább anyagilag egyenesben vagyok.

A játék amúgy tényleg abszolválhatónak tűnt végig 50 óra ultra hardon is, van olyan ismerősöm, aki úgy ajánlja, nos, én is mindenkinek, akit vonzza a fenti élmény, még a kisebb szörnyek ellen is. Very hardon is nagyon fárasztó tud lenni, de meghalni csak akkor halok meg, ha meg akarok (jó, nyilván UH-n megedződtem), semmi izgalom, csak hosszú harcok, de legalább még kell használni a mechanikákat. Sokkal jobb lenne ez a játék az NG+-ra kitalált UH túlélős élet-halál harcával, ha nem válna úgy egy végtelen sárdagasztássá. Egyszerűen nincs benne nekem való szint :nemtudom:
Avatar
deep

Hozzászólás #73083 2023.05.15. 21:54

DanielT írta: teljesen meghalt a bal anaglóg karom lefelé irányba.
Még mindig a zero day legelső kontrollerem nyúzom, és nem driftel. Kifogtam az egyetlen jól összerakott darabot :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73084 2023.05.16. 00:29

Pörög az Anno Mutationem credits.


Ez simán lehetett volna egy 8.5 pontos játék, ha nincs a borzalmas történet még borzalmasabban tálalva és ehhez a förtelmes fordítás és az iszonyatos szinkron.

De a játékmenet, grafika, stílus, harc minden nagyon rendben volt, az első harmad után alig bírtam abbahagyni, hát most is fél 1 van már... ilyenkor már rééég aluszni szoktam.


Szal a topikban szerintem senkinek nem ajánlom kötelezően, de én nem bántam meg abszolút/10.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73085 2023.05.16. 00:51

Fél egy? Akkor én nyertem, mert háromnegyed egykor feszítettem le magam a játékról. A Return to Castle Wolfenstein pörgött eddig, jó játszani végre valami izzadságszagmenteset. Miatta és a Vegas miatt tudom még idén, hogy nem a lövöldéket utáltam meg, csak a FOS lövöldéket. Régen sem az akció miatt hagytam abba (már előrébb tartok, mint 2002-ben), hanem a ránk kényszerített béna lopakodós rész miatt, bár végül is nem hosszú meg tragikus. A fejlesztők le se tagadhatnák, hogy ismerték a NOLF-ot, persze annál ez jóval egyszerűbb, lövöldefókuszúbb.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73086 2023.05.16. 08:03

phpBB [media]

Ha valaki szintén ezen nőtt volna fel. :integet2:
Avatar
arty

Hozzászólás #73087 2023.05.16. 09:35

TasManXT írta:[video]https://youtu.be/9VvIXoxmK5g[/vdeo]
Ha valaki szintén ezen nőtt volna fel. :integet2:
ezzel párhuzamosan futott az EA féle F1 is, ami játékként lehet h gagyibb volt, de a szimulációt tekintve messze túlhaladta a GP szériát.... ami a GP1-2 idején még kiemelkedő volt, az szerintem ekkorra már "földbeállt", én spec semmi értékelhetőt nem találtam benne (és ezután/erre építve jött ki az évekre meghatározó F1 játék, az F1 Challenge 99-02, ami minden akkori modok alapjául szolgált :) f1 játékként nálam kb nem is létezett, de minden más szériát "ebben" játszogattam, egészen a komolyabb rFactor modok megjelenéséig)

oh, azok az undorító pöcés évek, nem sírom vissza :D (sok gányolás-taknyolás, kevéske játék, az is a garázsszimel legalja színvonalán... így járt, aki anno pécéonlyként nyomta :D )
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73088 2023.05.16. 09:46

TasManXT írta:GP.avi
Ha valaki szintén ezen nőtt volna fel. :integet2:
Eggyel játszottam, szoktam keverni, de most ellenőriztem, a 3-mal. Azt szerettem, de rajta kívül csak C64-en és NES-en játszottam F1-es játékkal. Az 1989-es első videojátékélményem konkrétan a C64-es volt.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73089 2023.05.16. 09:47

arty írta:ezzel párhuzamosan futott az EA féle F1 is, ami játékként lehet h gagyibb volt, de a szimulációt tekintve messze túlhaladta a GP szériát.... ami a GP1-2 idején még kiemelkedő volt, az szerintem ekkorra már "földbeállt", én spec semmi értékelhetőt nem találtam benne (és ezután/erre építve jött ki az évekre meghatározó F1 játék, az F1 Challenge 99-02, ami minden akkori modok alapjául szolgált :) f1 játékként nálam kb nem is létezett, de minden más szériát "ebben" játszogattam, egészen a komolyabb rFactor modok megjelenéséig)

oh, azok az undorító pöcés évek, nem sírom vissza :D (sok gányolás-taknyolás, kevéske játék, az is a garázsszimel legalja színvonalán... így járt, aki anno pécéonlyként nyomta :D )
A Codemasters-félék közül melyikbe érdemes belenézni?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73090 2023.05.16. 09:52

arty írta:te... te... te végig bírtad csinálni a tutorialt?! :ijedt:
Egy újabb emberkísérlet, mostanában nagyon mennek ezek! És az esetek legalább felében meg is éri, mert új dimenziók nyílnak meg. A másik felében meg belefutok Xbox vételbe, Benedictbe és most éppen a Wolfenstein 2-be, ami nagyjából csak minden percében idegesít, amit vele töltök... utoljára ilyen a Crysis 2 volt. Tehát mindkettő az "oldschool csőFPS" műfaj képviselője, ami úgy tűnik Zóval ellentétben nekem nem annyira jön már be.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73091 2023.05.16. 09:54

Zóanagyvarázsló írta:Eggyel játszottam, szoktam keverni, de most ellenőriztem, a 3-mal. Azt szerettem, de rajta kívül csak C64-en és NES-en játszottam F1-es játékkal. Az 1989-es első videojátékélményem konkrétan a C64-es volt.
Nálam a GP2 ment sokat, aztán a GP3-mal jött az eső ami hatalmas szám volt. A GP4 teljesen kimaradt, talán egyszer próbáltam ki.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #73092 2023.05.16. 13:21

Valamelyik nap szembejött ez a videó: TLDR; a fuel mapok haszontalanok a GT-ben
A kínszarós dobogók után rögtön másfél perccel nyertem ugyanazt az eventet 1-es FM-on, csak shortshiftelve. :guluszem1:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73093 2023.05.16. 13:43

DanielT írta:Egy újabb emberkísérlet, mostanában nagyon mennek ezek! És az esetek legalább felében meg is éri, mert új dimenziók nyílnak meg. A másik felében meg belefutok Xbox vételbe, Benedictbe és most éppen a Wolfenstein 2-be, ami nagyjából csak minden percében idegesít, amit vele töltök... utoljára ilyen a Crysis 2 volt. Tehát mindkettő az "oldschool csőFPS" műfaj képviselője, ami úgy tűnik Zóval ellentétben nekem nem annyira jön már be.
Látom az idézőjelet, de a csőFPS az a CoD, az RtCW azért más szint. Nem egy NOLF, Dezs Ex, Thief vagy éppen Doom, de más. A Crysis 2-ben viszont nekem nem jött be a level design.

Amúgy most olvasom, hogy a konzolos portok (RtCW) kaptak annak idején exkluzív - igaz, inferior - prológust, sőt Boxon kooperatívban játszható volt a kampány (splitscreen vagy online), illetve új eszközökkel, ellenfelekkel dúsították. Azonnal venném, ha BC-s lenne.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73094 2023.05.16. 14:37

Zóanagyvarázsló írta:Látom az idézőjelet, de a csőFPS az a CoD, az RtCW azért más szint. Nem egy NOLF, Dezs Ex, Thief vagy éppen Doom, de más. A Crysis 2-ben viszont nekem nem jött be a level design.

Amúgy most olvasom, hogy a konzolos portok (RtCW) kaptak annak idején exkluzív - igaz, inferior - prológust, sőt Boxon kooperatívban játszható volt a kampány (splitscreen vagy online), illetve új eszközökkel, ellenfelekkel dúsították. Azonnal venném, ha BC-s lenne.
KurvaMS amúgy a win10 storeban az xbox verziót árulja, amiben van coop.
Ha olyan hülye vagy, hogy a világ legjobb szolgáltatására fizettél elő, amiben ez nincs benne, akkor mázlid van és megúsztad, különben meg szopás, mert ott a ganéban, ráadásul ki se megy, szóval még nem is kell időre tolni, elfér az összes többi játék mellett, amit megvettél, hogy majd sohanapjánkiskedden platinázod. :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #73095 2023.05.16. 15:24

Kép
Railway empire2! Újabb végtelenített timesink felkészül! :pias:
Avatar
Botond

Hozzászólás #73096 2023.05.16. 15:39

És hát eljött az év legfontosabb napja is!
Age of empires 2 definitive edition új dlc-je ma megjelenik!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73097 2023.05.16. 15:44

Botond írta:KurvaMS amúgy a win10 storeban az xbox verziót árulja, amiben van coop.
Ha olyan hülye vagy, hogy a világ legjobb szolgáltatására fizettél elő, amiben ez nincs benne, akkor mázlid van és megúsztad, különben meg szopás, mert ott a ganéban, ráadásul ki se megy, szóval még nem is kell időre tolni, elfér az összes többi játék mellett, amit megvettél, hogy majd sohanapjánkiskedden platinázod. :D
Nekem a linked a PC-st adja be, a kereső se ad ki mást. Az egész internet nem tud róla, hogy BC-s lenne, amúgy ez lenne a teljes címe: Return to Castle Wolfenstein: Tides of War.

Szerk.: Egyelőre a 2009-es Wolfenstein kiszabadulásának is örülnék, mivel részben az Activisioné, vagyis az AB bekebelezése zöld lámpát hozhatna.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73098 2023.05.16. 16:02

Zóanagyvarázsló írta:Nekem a linked a PC-st adja be, a kereső se ad ki mást. Az egész internet nem tud róla, hogy BC-s lenne, amúgy ez lenne a teljes címe: Return to Castle Wolfenstein: Tides of War.

Szerk.: Egyelőre a 2009-es Wolfenstein kiszabadulásának is örülnék, mivel részben az Activisioné, vagyis az AB bekebelezése zöld lámpát hozhatna.
Az a konzol port neve, pc-n az van amit linkeltem, és abban is van coop is.
Legalábbis én így értettem a kommented, mintha a coop az xbox only feature lenne, ezért linkeltem a pc verziót, hogy ebben is van.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73099 2023.05.16. 16:24

Botond írta:Kép
Railway empire2! Újabb végtelenített timesink felkészül! :pias:
Kép
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73100 2023.05.16. 16:29

Mindeközben Playstation május:


GRID Legends (PS5, PS4)
Chivalry 2 (PS5, PS4)
Descenders (PS5, PS4)
Humanity – PS5, PS4
Ratchet and Clank: Rift Apart – PS5
Watch Dogs Legion – PS5, PS4
Bus Simulator 21: Next Stop – PS5, PS4
Lake – PS5, PS4
Thymesia – PS5
Soundfall – PS5
Dishonored 2 – PS4
Dishonored: Death of the Outsider – PS4
Sakuna: Of Rice and Ruin – PS4
Tomb Raider: Definitive Edition – PS4
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration – PS4
Shadow of the Tomb Raider – PS4
The Evil Within 2 – PS4
Wolfenstein Youngblood – PS4
Rain World – PS4
Conan Exiles – PS4
Rune Factory 4 Special – PS4
Story of Seasons: Friends of Mineral Town – PS4
Avatar
Botond

Hozzászólás #73101 2023.05.16. 16:39

DanielT írta:Mindeközben Playstation május:


GRID Legends (PS5, PS4)
Chivalry 2 (PS5, PS4)
Descenders (PS5, PS4)
Humanity – PS5, PS4
Ratchet and Clank: Rift Apart – PS5
Watch Dogs Legion – PS5, PS4
Bus Simulator 21: Next Stop – PS5, PS4
Lake – PS5, PS4
Thymesia – PS5
Soundfall – PS5
Dishonored 2 – PS4
Dishonored: Death of the Outsider – PS4
Sakuna: Of Rice and Ruin – PS4
Tomb Raider: Definitive Edition – PS4
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration – PS4
Shadow of the Tomb Raider – PS4
The Evil Within 2 – PS4
Wolfenstein Youngblood – PS4
Rain World – PS4
Conan Exiles – PS4
Rune Factory 4 Special – PS4
Story of Seasons: Friends of Mineral Town – PS4
Ó, a nosztalgiavonat is befutott! Régen ezek de jó játékok is voltak! Mondjuk az idejére se emlékszem már, hogy mikor, olyan régen!
Ez mindenkinek remek ajánlat aki eddig egy barlangban lakott egy kő alatt, aki meg friss címekre vágyik azok meg bármikor befizethetnek a gpu-ra!

A kettes vagányra nosztalgia vonat érkezik, kérjük a peronoknál vigyázzanak! Tűdüdüdű!
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73102 2023.05.16. 16:59

Botond írta:Ó, a nosztalgiavonat is befutott! Régen ezek de jó játékok is voltak! Mondjuk az idejére se emlékszem már, hogy mikor, olyan régen!
Ez mindenkinek remek ajánlat aki eddig egy barlangban lakott egy kő alatt, aki meg friss címekre vágyik azok meg bármikor befizethetnek a gpu-ra!

A kettes vagányra nosztalgia vonat érkezik, kérjük a peronoknál vigyázzanak! Tűdüdüdű!
Hmm
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73103 2023.05.16. 17:12

Botond írta:Az a konzol port neve, pc-n az van amit linkeltem, és abban is van coop is.
Legalábbis én így értettem a kommented, mintha a coop az xbox only feature lenne, ezért linkeltem a pc verziót, hogy ebben is van.
Nem co-opot írnak a linkeden, hanem lokális és online multit. PC-n csak modként van co-op, hogy az az MS-félével megy-e, nem tudom.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73104 2023.05.16. 17:21

Botond írta:Ó, a nosztalgiavonat is befutott! Régen ezek de jó játékok is voltak! Mondjuk az idejére se emlékszem már, hogy mikor, olyan régen!
Ez mindenkinek remek ajánlat aki eddig egy barlangban lakott egy kő alatt, aki meg friss címekre vágyik azok meg bármikor befizethetnek a gpu-ra!

A kettes vagányra nosztalgia vonat érkezik, kérjük a peronoknál vigyázzanak! Tűdüdüdű!
Jó látni, hogy ha a cég főnöke már nem is, más még hisz ebben a halott platformban! :eljen:
Avatar
Botond

Hozzászólás #73105 2023.05.16. 18:28

TasManXT írta:Hmm
Jajj, baszki, már örültem, hogy az örökségvédelmi hivatal vonatkozó formanyomtatványát linkeled, amit ki kell tölteni ilyen antik cuccok játszásához!

Ha olyan platformon játszanék, amire az ég egy adta világon semmi se jelenik meg, akkor nekem is kurvasok időm lenne mémeket guglizni, ami persze gyakorlásnak se utolsó, mert hát van aki nem ügyes a guglival, szóval ha lenne ajtókitámasztóm, ami másra nem jó, akkor most ki tudnám guglizni, hogy Dani listájából mennyi ami az ajtókitámaszón vrr, vagy hdr vagy 60 frém mentes szemben azzal, hogy az xsx-en ezek egyike vagy mindegyike adottság (nyilván csak a 60 fps opcionális, a többi nem), amiből azt nem értem, hogy oké, a VRR-t meg a HDR-t nem szeretitek, de a 60 frémmel mi a baj? Miért kínozzátok magatokal ezzel, hogy 30 frém háromszor annyi pénzért?! Értem, hogy semmi se jelenik meg az ajtókitámasztóra, de ennyire leállatiasodni?!

Na megyek, mert xsx-re ma is jelent meg ms cím, igaz csak dlc, de hát a sony egész éves terméke is összesen egy dlc, szóval át tudjátok élni, milyen ha megjelenik egy dlc, még akkor is, ha én nem tudom átélni azt, amikor csak egy dlc jelenik meg egész évben, és semmi, de semmi más, és ezt cáfolandó csak egy 60 metás vásárolt exclu van a zsákban. :D
Mert amúgy a vásárolt excluság nem köcsögség, ezért szeretitek az epiket is. Ez a kettő az azonos szint, az epix meg a szotyi! :banplz:
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73106 2023.05.16. 18:56

Botond írta:Jajj, baszki, már örültem, hogy az örökségvédelmi hivatal vonatkozó formanyomtatványát linkeled, amit ki kell tölteni ilyen antik cuccok játszásához!

Ha olyan platformon játszanék, amire az ég egy adta világon semmi se jelenik meg, akkor nekem is kurvasok időm lenne mémeket guglizni, ami persze gyakorlásnak se utolsó, mert hát van aki nem ügyes a guglival, szóval ha lenne ajtókitámasztóm, ami másra nem jó, akkor most ki tudnám guglizni, hogy Dani listájából mennyi ami az ajtókitámaszón vrr, vagy hdr vagy 60 frém mentes szemben azzal, hogy az xsx-en ezek egyike vagy mindegyike adottság (nyilván csak a 60 fps opcionális, a többi nem), amiből azt nem értem, hogy oké, a VRR-t meg a HDR-t nem szeretitek, de a 60 frémmel mi a baj? Miért kínozzátok magatokal ezzel, hogy 30 frém háromszor annyi pénzért?! Értem, hogy semmi se jelenik meg az ajtókitámasztóra, de ennyire leállatiasodni?!

Na megyek, mert xsx-re ma is jelent meg ms cím, igaz csak dlc, de hát a sony egész éves terméke is összesen egy dlc, szóval át tudjátok élni, milyen ha megjelenik egy dlc, még akkor is, ha én nem tudom átélni azt, amikor csak egy dlc jelenik meg egész évben, és semmi, de semmi más, és ezt cáfolandó csak egy 60 metás vásárolt exclu van a zsákban. :D
Mert amúgy a vásárolt excluság nem köcsögség, ezért szeretitek az epiket is. Ez a kettő az azonos szint, az epix meg a szotyi! :banplz:
Bárcsak ilyen bátor lennék mint te, de sajnos én nem merem fullba tolni a kretént.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73107 2023.05.16. 19:27

TasManXT írta:Bárcsak ilyen bátor lennék mint te, de sajnos én nem merem fullba tolni a kretént.
Na, ne szerénykedj, már hogy ne mernéd, különben nem PS5 lenne a fő géming platformod!
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73108 2023.05.16. 19:37

Botond írta:Na, ne szerénykedj, már hogy ne mernéd, különben nem PS5 lenne a fő géming platformod!
Kép
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #73109 2023.05.16. 19:56

Botond írta:Ó, a nosztalgiavonat is befutott! Régen ezek de jó játékok is voltak! Mondjuk az idejére se emlékszem már, hogy mikor, olyan régen!
Ez mindenkinek remek ajánlat aki eddig egy barlangban lakott egy kő alatt, aki meg friss címekre vágyik azok meg bármikor befizethetnek a gpu-ra!
A kettes vagányra nosztalgia vonat érkezik, kérjük a peronoknál vigyázzanak! Tűdüdüdű!
Bezzeg az Age of Empires 2! :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73110 2023.05.16. 21:28

benőmenő írta:Bezzeg az Age of Empires 2! :banplz:
:eljen:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73111 2023.05.16. 21:50

benőmenő írta:Bezzeg az Age of Empires 2! :banplz:
Amibe a DLC amúgy az AoE1-et teszi be:fogmosas:

Na jó, nem csak azt. Mindenesetre alig várom, hogy kipróbáljam, idei első előrendelésem.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73112 2023.05.16. 23:48

Idén 136 napból 136 nap telt már el sony játék nélkül.
Az ajtókitámasztóra nem jelenik meg semmi! Nincs játék rá! :banplz:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #73113 2023.05.17. 07:54

Botond írta:Idén 136 napból 136 nap telt már el sony játék nélkül.
Az ajtókitámasztóra nem jelenik meg semmi! Nincs játék rá! :banplz:
Tehát ha késik a sajtburesz akkor már az a hely is opció ahol ugyanúgy várni kell, de legalább a nem sütik meg a pogácsát meg még kukacos is (Redfall). Oké, értjük.
Avatar
arty

Hozzászólás #73114 2023.05.17. 08:03

Zóanagyvarázsló írta:A Codemasters-félék közül melyikbe érdemes belenézni?
2021est (gpass!). kérdés h ezek a kissé gagyor CM sztorik mennyire kapnának el ;) én imádom h nem csak monoton aranyozás egy autósjáték.... (de inkább gridlegends-ezz egyet!)

--+

Neeeeeeeeer :(

https://www.globenewswire.com/news-release/2023/05/15/2668381/0/en/Atari-Closes-the-Acquisition-of-Nightdive-Studios.html

RIP fasza retró rimékek :(
Avatar
arty

Hozzászólás #73115 2023.05.17. 08:09

DanielT írta:Egy újabb emberkísérlet, mostanában nagyon mennek ezek! És az esetek legalább felében meg is éri, mert új dimenziók nyílnak meg. A másik felében meg belefutok Xbox vételbe, Benedictbe és most éppen a Wolfenstein 2-be, ami nagyjából csak minden percében idegesít, amit vele töltök... utoljára ilyen a Crysis 2 volt. Tehát mindkettő az "oldschool csőFPS" műfaj képviselője, ami úgy tűnik Zóval ellentétben nekem nem annyira jön már be.
értetlenül állok az eset előtt :( én hittem h a wolf2t majd bírod.... :(

zó:
és a boxos ős wolf végigjátszása unlockolja a wolf3dt :)
persze nem mintha a wolf2ben nem lehetne egy árkád gwpen nyomni... az is jópofa :) wolf a kedvenc fps szériám, pedig anno nemigazán szerettem (zombi vonal)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73116 2023.05.17. 08:28

arty írta:értetlenül állok az eset előtt :( én hittem h a wolf2t majd bírod.... :(
Lehet le kéne vennem a nehézséget, mert 50 hp a max ami a mostani szinten lehet és elég gyorsan elporladok és 5x csinálok újra elég hosszú részeket. De azért veszem fel, hogy ne tudjak rajta végigmenni akadály nélkük, így komolyabban veszem és jobban odafigyelek.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73117 2023.05.17. 08:34

benőmenő írta:Tehát ha késik a sajtburesz akkor már az a hely is opció ahol ugyanúgy várni kell, de legalább a nem sütik meg a pogácsát meg még kukacos is (Redfall). Oké, értjük.
A Sony a redfall szintjét szeretné megütni, vagy miért az a referencia pont? Miért nem a hifirush? Az ellen készült a nagy semmi?
Szóval szerinted Sony=Redfall? Elég merész mondás ez. Végülis amúgy az aljas tetű módon vásárolt excluzív forspoken is téged támaszt alá, szóval elfogadom ezt az állításod!
Avatar
arty

Hozzászólás #73118 2023.05.17. 10:42

DanielT írta:Lehet le kéne vennem a nehézséget, mert 50 hp a max ami a mostani szinten lehet és elég gyorsan elporladok és 5x csinálok újra elég hosszú részeket. De azért veszem fel, hogy ne tudjak rajta végigmenni akadály nélkük, így komolyabban veszem és jobban odafigyelek.
über-en nyomod? :) (az a csúcs, de az alattin is sokat kell újrázni... ezek max akkor jók, ha kényszeríteni akarod magad a lopakodásra, időnkénti "difficulity spike"-al.... ha nem, akkor egyel alattiban lehet jól ritkítani)

---

Zó! (és retrópécézők)
veszed? https://www.fanatical.com/en/bundle/retro-rampage-bundle
észak és dél remaket lenyomnám egyszer, de a konzolos 3k (önmagában) mindig elriasztott....
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73119 2023.05.17. 10:45

arty írta:2021est (gpass!). kérdés h ezek a kissé gagyor CM sztorik mennyire kapnának el ;) én imádom h nem csak monoton aranyozás egy autósjáték.... (de inkább gridlegends-ezz egyet!)

--+

Neeeeeeeeer :(

https://www.globenewswire.com/news-release/2023/05/15/2668381/0/en/Atari-Closes-the-Acquisition-of-Nightdive-Studios.html

RIP fasza retró rimékek :(
Gondoltam a 2021-re, amúgy Steamen a 2011, 2012, 2015, 2018, 2019, 2020 van meg, nem tudom, hogy ezek felé érdemes-e visszanézni. Az első kettőben még kell lennie Schumachernek, és ismerősebb számomra a mezőny, mert akkor még néztem.

A Nightdive felvárlásának nem örülök, ha technikailag el is sülhet jól, nem bízom az Atariban. Blade Runner EE-t mindenesetre elcseszte a Nightdive.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73120 2023.05.17. 10:56

arty írta:über-en nyomod? :) (az a csúcs, de az alattin is sokat kell újrázni... ezek max akkor jók, ha kényszeríteni akarod magad a lopakodásra, időnkénti "difficulity spike"-al.... ha nem, akkor egyel alattiban lehet jól ritkítani)

---

Zó! (és retrópécézők)
veszed? https://www.fanatical.com/en/bundle/retro-rampage-bundle
észak és dél remaket lenyomnám egyszer, de a konzolos 3k (önmagában) mindig elriasztott....
Über az az TNO-ban és a TOB-ban van, a TNC-ben már más elenevetések vannak. A TNO nem volt vészes überen, persze néha lopakodtam, és végig egerésztem. Szerintem az a játék nem kontrollerre született elsősorban.

A retrócuccok egy része megvan GOG-on (a Flashback és a XIII telepítve is van), a többi mérsékelten izgat. A Moto Racer ment annak idején, de nem kapott. De ha nem lenne meg belőle semmi, akkor már csak a említett miatt venném. A MegaRace meg érdekelne. A North vs South annak idején kimaradt nekem.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73121 2023.05.17. 11:09

arty írta:zó:
és a boxos ős wolf végigjátszása unlockolja a wolf3dt :)
persze nem mintha a wolf2ben nem lehetne egy árkád gwpen nyomni... az is jópofa :) wolf a kedvenc fps szériám, pedig anno nemigazán szerettem (zombi vonal)
Jópofaság az unockolás és az arcade, de azért az a játék ma már anélkül is megvan, meg hát a level deisngját annyira szeretem, mint a CoD-okért.

A TNC még nem ment, az RtCW után megy majd egyáltalán a soft remake TOB. Ugyanakkor nekem nem ez az új vonal a kedvencem. Jó, hogy dolgozgatják ki a lore-t és egész ügyesen pakolják belé a tálalást, de a látottak alapján a TNC kínosan over the top lesz már, nekem az RtCW is jobban átjön, mint a TNO. Azon csak kínomban tudtam röhögni, hogy

Spoiler
a zsidók titokban feltaláltak minden technikai csodát (de nem használatra, csak technológiai istenkeresésükben), mert okosak, szépek és jók, de a gonosz nácik azt ellopták, és ezért tudták elfoglalni a világot.

Ez azért már túltolás, AC-szintű minden az aszaszinokról és a templomosokról szóló ökörség. Nekem az okkult nácis vonal jobban bejött, csak a szupermacákat gyűlölöm, mert sokszor szétaláztak :kuss:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73122 2023.05.17. 11:12

DanielT írta:Mindeközben Playstation május:
Méretes lista, bár a Bethesda-játékokon túl tele van bundle-szökevényekkel, jó párat meg lehetett venni annyiért, hogy Ft/percre drága lenne őket előfizetésből játszani. Egyébként van friss, tegnap megjelent is közte, a jó értékeléseket kapó PC-s/PS-es Humanity.
Avatar
arty

Hozzászólás #73123 2023.05.17. 11:54

Zóanagyvarázsló írta:Über az az TNO-ban és a TOB-ban van, a TNC-ben már más elenevetések vannak. A TNO nem volt vészes überen, persze néha lopakodtam, és végig egerésztem. Szerintem az a játék nem kontrollerre született elsősorban.

A retrócuccok egy része megvan GOG-on (a Flashback és a XIII telepítve is van), a többi mérsékelten izgat. A Moto Racer ment annak idején, de nem kapott. De ha nem lenne meg belőle semmi, akkor már csak a említett miatt venném. A MegaRace meg érdekelne. A North vs South annak idején kimaradt nekem.
Eh, irigylem a memóriád :D
Én anno az übert - ezekszerint nemtom melyikben - megnéztem, de kb méterenként volt halál, egy sima folyosón, átlagnáciktól.
És TUDOM h később vannak durva részek, ahol az alatti nehézségen is kb mákkal mentem át, szal überen el se tudom képzelni.

MotoRacer1 nemindul
MotoRacer2 indul, de totál grafbugos
MotoRacer3 perfekt, de sajna az már fosi rész...
(ps1-re megvan az első kettő, szal akkor ez továbbra is ottjátszós...)

MegaRace1 az emlékeimben egy csodaként élt, de ez még játékként is egy vicc (a grafikán nem keresek fogást, mégiscsak cd-s videofájl az egész a 90es évekből)

Pure is elindult, egy ISO kell bemountolva legyen egy virtual cd-be - win10-ben alapból ez történik, ha iso-ra kattintasz, szal 4k60 BÉBI! és a korábbi vidiaszopással ellentétben SEMMIFÉLE grafbug/árnyékbug nincs, SUHHHHAN :D

.... na szerintem megyek játszani (konzol resi4remake), nem ezé vagyok szabin :D

Zóanagyvarázsló írta:Méretes lista, bár a Bethesda-játékokon túl tele van bundle-szökevényekkel, jó párat meg lehetett venni annyiért, hogy Ft/percre drága lenne őket előfizetésből játszani. Egyébként van friss, tegnap megjelent is közte, a jó értékeléseket kapó PC-s/PS-es Humanity.
a gond az ilyen listákkal, hogy van egy ugyanilyen távozós is... :)

Zóanagyvarázsló írta:Jópofaság az unockolás és az arcade, de azért az a játék ma már anélkül is megvan, meg hát a level deisngját annyira szeretem, mint a CoD-okért.

A TNC még nem ment, az RtCW után megy majd egyáltalán a soft remake TOB. Ugyanakkor nekem nem ez az új vonal a kedvencem. Jó, hogy dolgozgatják ki a lore-t és egész ügyesen pakolják belé a tálalást, de a látottak alapján a TNC kínosan over the top lesz már, nekem az RtCW is jobban átjön, mint a TNO.
jah, a 360as portot kezdtem el én is komolyabban, az xboxosnak a CRT miatt volt relevanciája (végül türelmem nem volt hozzá - IGEN, a csodás útveztők)

szerintem egyik wolf se veszi magát 100% komolyan. persze mivel a határon egyensúlyoz mindhárom új rész, ha utálni akarod emiatt, akkor van rá mód :D (de az is tény, hogy a tendencia erősödik, a következő rész lehet h már "cod-valósághű" lenne ;) )
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73124 2023.05.17. 12:15

arty írta:Eh, irigylem a memóriád :D
Én anno az übert - ezekszerint nemtom melyikben - megnéztem, de kb méterenként volt halál, egy sima folyosón, átlagnáciktól.
És TUDOM h később vannak durva részek, ahol az alatti nehézségen is kb mákkal mentem át, szal überen el se tudom képzelni.
Letesztelem a kereső memóriáját is, szerinte azt állítottad, hogy a TNO überen ment végig. De lehet, hogy a TOB-ban elborultabb.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73125 2023.05.17. 12:29

Zóanagyvarázsló írta:Letesztelem a kereső memóriáját is, szerinte azt állítottad, hogy a TNO überen ment végig. De lehet, hogy a TOB-ban elborultabb.
Erről a keresésről egy folyamatábrás, lépésről lépésre leírást tökhülyéknek szinten alábontva tegyél már be legközelebb légy szíves, mert Dani is meg Tasman is küzd az itteni kereső használatával, aztán ha ezt sikerült elsajátítaniuk, akkor onnan már csak egy lépés a gugli használatának megtanulása. Köszi!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73126 2023.05.17. 12:40

Age of Empires III DE (kooperatív csaták)

Mivel sosem játszottam egyedül vele, és kooperatív kampány híján mindig más néppel voltunk, nehéz volt lekövetni, mi miért van. Változó minőség, de jó alapok, a legtöbb esetben jól működő kooperatívval. Jó volt

A 2-ben egyébként játékidőben bő háromszor ennyire jön ki a co-op tartalom, és vannak kampányok is. Ami fura, hogy a 3-ban a co-op tartalom fele DLC, a 2-ben meg mindet beletették az alapba, és ganéban is elérhető (mert a régi kampányokat szabták át). Nem is értem, hogy az új DLC-kben miért nem ütik ezt a vasat. Így is megvettem mindet is, de akkor még jobban.

Majd lassan kipróbálom a Hi-Fi Rusht, de eddig úgy tűnik, a generáció MS-exkluzívja az AoE, minőségi új tartalmakkal. A felújított Age of Mythology után ezt remélhetőleg Age of...-ra módosítom. (Egy reménybeli Rise of Nations után pedig ...of...-ra :idiota: )

Lehet tök igényesen ápolni a régi címeket, és ez esetben sikeresen is, mert legalábbis a 2 tényleg népszerű, ha nem is csilliárdokat termel, vagyonokat nem is kell belefektetni. Fáj, hogy a Ubi ezt nem tudta megtenni a Heroes 3-mal, ott is óriási lenne a potenciál ezen a szinten, és a Blizzard is bénázik (WC3 Reforged, új LOst Vikings hiánya, igaz, az Arcade Collectionjük jó). Az utóbbiaknak jót tehetne egy AoE-szintű kezelés.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73127 2023.05.17. 12:41

Botond írta:Erről a keresésről egy folyamatábrás, lépésről lépésre leírást tökhülyéknek szinten alábontva tegyél már be legközelebb légy szíves, mert Dani is meg Tasman is küzd az itteni kereső használatával, aztán ha ezt sikerült elsajátítaniuk, akkor onnan már csak egy lépés a gugli használatának megtanulása. Köszi!
Egyikünk se lenne a topikban, ha legalább a tökhülye szintet elérné :banplz:
Avatar
kigyi

Hozzászólás #73128 2023.05.17. 13:39

Botond írta:Railway empire2! Újabb végtelenített timesink felkészül! :pias:
Ezt talán jobb lett volna nem látni. Időzabáló cucc lesz ez is mint az elődje.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73129 2023.05.17. 13:56

kigyi írta:Ezt talán jobb lett volna nem látni. Időzabáló cucc lesz ez is mint az elődje.
Valahogy ezek a vasútépítős szimulációk kimaradtak a saját analóg Piko-cuccom óta. Lehet, egyszer rá kéne próbálni egyre.
Avatar
kigyi

Hozzászólás #73130 2023.05.17. 14:00

Zóanagyvarázsló írta:Valahogy ezek a vasútépítős szimulációk kimaradtak a saját analóg Piko-cuccom óta. Lehet, egyszer rá kéne próbálni egyre.
Tonnányi szabadidőt fel tud emészteni és úgy leszel vele, hogy még alig csináltál meg benne valamit, mert még mennyi minden ott van amit tervezel :D Szabadidőcsapda ez az egész és persze a szemetek kiadják a második részt is, hogy nesze azt hitted lejöttél a szerről akkor tévedsz.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73131 2023.05.17. 14:09

kigyi írta:Tonnányi szabadidőt fel tud emészteni és úgy leszel vele, hogy még alig csináltál meg benne valamit, mert még mennyi minden ott van amit tervezel :D Szabadidőcsapda ez az egész és persze a szemetek kiadják a második részt is, hogy nesze azt hitted lejöttél a szerről akkor tévedsz.
Akkor inkább a HZD-t fejezem be, az véletlenül sem időnyelő :idiota:
Avatar
arty

Hozzászólás #73132 2023.05.17. 17:22

Zóanagyvarázsló írta:Letesztelem a kereső memóriáját is, szerinte azt állítottad, hogy a TNO überen ment végig. De lehet, hogy a TOB-ban elborultabb.
nagyon fura, teljesen összekeveredtek ezekszerint a részek a fejemben :(

TNO és TOB is überen (legnehezebb) ment végig az acsik tanulsága szerint, ráadásul helytelen sorrendben :O (2015 június vs 2015 május)
a TNC ellenben CSAK a harmadik legnehezebben ment végig.... :(
valszeg azt próbáltam ki maxon és abból maradt az emlék, hogy maxon a wolf képtelenség... (és valszeg a korábbi überek miatt még a második legnehezebbet se mertem meglőni, vagy a faxtudja miért voltam ekkora csirke :D )

nembaj, tervezek xboxos végigjátszást, csak meg kéne venni........... (a deluxe upgrade SOSE olcsó boxra :( )

---

Dani, min nyomod akkor végülis a wolf2-t?! :D

diff4636.jpg
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #73133 2023.05.17. 18:28

TasManXT írta:Az S-10-hez képest minden egy babazsúr. :vigyor5:
Ez most komoly, hogy az összes S licensz feladat 1 körös time attack?! Főleg hogy a Circuit Experience is ugyanez, ami szintén kell a platinához az úgy nem kicsit lusta húzás a Polyphonytól. :bdead:
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73134 2023.05.17. 19:00

benőmenő írta:Ez most komoly, hogy az összes S licensz feladat 1 körös time attack?! Főleg hogy a Circuit Experience is ugyanez, ami szintén kell a platinához az úgy nem kicsit lusta húzás a Polyphonytól. :bdead:
Annál azért kicsit másabb. CE abszolút nem kell a platinához, úgyhogy csak azt csináltam meg belőle, ami sok lóvét adott.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73135 2023.05.17. 19:09

Neogaf friss szavazás. :D

Kép

Jövő héten szerdán Sony Showcase, készülj Botond!
Avatar
Botond

Hozzászólás #73136 2023.05.17. 20:00

DanielT írta:Neogaf friss szavazás. :D

[img]https://i.imgur.com/CIGTHdy.pimg]

Jövő héten szerdán Sony Showcase, készülj Botond!
Mégis lesz idén játék az ajtókitámasztóra? Hanyadik nap is ez idén, hogy az ms játékai végtelenszer több metascoret értek el, mint a sonyé?! :hawaii:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #73137 2023.05.17. 20:23

DanielT írta:Jövő héten szerdán Sony Showcase, készülj Botond!
Ez már "Az E3 showcase" lesz? Mert akkor lehet készíteni a bingo kártyákat:
Spoiler
    Last of Us 2 Factions
    Spiderman 2
    Death Stranding 2
    Final Fantasy XVI
    Street Fighter 6
    Armored Core 6
    Silent Hill 2 Remake
Bónusz:
    ?Final Fantasy 7/2 Remake?
    ?Wolverine ?
    ?Ghost of Tsushima 2 ?
    ?Bluepoint játék?
    ?Bungie még mindig Destiny-t hegeszt?
    ?Pragmata?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73138 2023.05.17. 20:57

Botond írta:Mégis lesz idén játék az ajtókitámasztóra? Hanyadik nap is ez idén, hogy az ms játékai végtelenszer több metascoret értek el, mint a sonyé?! :hawaii:
Az Xbox Game Studios 2022 szeptembere óta nem adott ki új játékot.

Idén a Sony új hardvert hozott ki, arra pedig a Horizon Call of The mountaint, ami 79 metán áll. Ezen kívül az MLB The Show 23 -at, ami 82 ponton áll.

Tehát 0 db Microsot saját kiadású játék, csak hogy értsd. NULLA. Egyetlen darab sem.

Szemben a Sony: új hardver, arra új saját kiadású cucc és egy másik saját. Nem 2 hete kilóra megvett stúdiók balfaszkodásai.

Ha a Redfall-t, mint Microsoft Exkluzívot szeretnéd idehozni az 54 pontos metával, akkor oké, legyen mellé a másik szánalom PS exkluzív Forspoken 65 ponttal. És persze ott a Hifi Rush 89 ponttal amihez hasonló mennyiségű köze volt az MS-nek, de legalább a készítő stúdió alapítója lelépett miután megjelent. Igazi presztízs pozíció az iparágban az MS holdudvarában dolgozni! :eljen:

De nézhetjük a Wikit is https://en.wikipedia.org/wiki/2023_in_video_games

2023 májusig megjelent játékok platform jelöléssel. Nyilván az egyik fut a másikon PS4-5 és XBO és XSX esetén, ezért egyszerűbb mindkét számot kitenni.

XSX: 95 db
XBO: 83 db

PS4: 118
PS5:119
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73139 2023.05.17. 20:59

benőmenő írta:Ez már "Az E3 showcase" lesz? Mert akkor lehet készíteni a bingo kártyákat:
Spoiler
    Last of Us 2 Factions
    Spiderman 2
    Death Stranding 2
    Final Fantasy XVI
    Street Fighter 6
    Armored Core 6
    Silent Hill 2 Remake
Bónusz:
    ?Final Fantasy 7/2 Remake?
    ?Wolverine ?
    ?Ghost of Tsushima 2 ?
    ?Bluepoint játék?
    ?Bungie még mindig Destiny-t hegeszt?
    ?Pragmata?
Én ezt már nem tudom követni, mert elvileg a Summer game fest is lesz amin szintén jelölve vannak, hogy "megjelennek". Viszont nem egy sima state of play, hanem SHOWCASE és állítólag ez magasabb szint.

De elég lenne mégegyszer bemutatniuk a múltkori Phil interjút, azzal is nyernék a show versenyt.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73140 2023.05.17. 21:01

DanielT írta:Az Xbox Game Studios 2022 szeptembere óta nem adott ki új játékot.

Idén a Sony új hardvert hozott ki, arra pedig a Horizon Call of The mountaint, ami 79 metán áll. Ezen kívül az MLB The Show 23 -at, ami 82 ponton áll.

Tehát 0 db Microsot saját kiadású játék, csak hogy értsd. NULLA. Egyetlen darab sem.

Szemben a Sony: új hardver, arra új saját kiadású cucc és egy másik saját. Nem 2 hete kilóra megvett stúdiók balfaszkodásai.

Ha a Redfall-t, mint Microsoft Exkluzívot szeretnéd idehozni az 54 pontos metával, akkor oké, legyen mellé a másik szánalom PS exkluzív Forspoken 65 ponttal.

De nézhetjük a Wikit is https://en.wikipedia.org/wiki/2023_in_video_games

2023 májusig megjelent játékok platform jelöléssel. Nyilván az egyik fut a másikon PS4-5 és XBO és XSX esetén, ezért egyszerűbb mindkét számot kitenni.

XSX: 95 db
XBO: 83 db

PS4: 118
PS5:119
Szóval a Sony nem ad ki semmit a ps5re, és újabb porfogó hw-el házal, szép. Nem csodálom, hogy dühösek vagytok ilyen átverés mellett! De fel a fejjel, jön a Sony show, még beígérhetik, hogy jövőre tényleg lesz játék a ps5re is! Szegény ember az, aki ígérni se tud!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73141 2023.05.17. 21:13

Botond írta:Szóval a Sony nem ad ki semmit a ps5re, és újabb porfogó hw-el házal, szép. Nem csodálom, hogy dühösek vagytok ilyen átverés mellett! De fel a fejjel, jön a Sony show, még beígérhetik, hogy jövőre tényleg lesz játék a ps5re is! Szegény ember az, aki ígérni se tud!
Az biztos!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73142 2023.05.17. 21:14

DanielT írta:Idén a Sony új hardvert hozott ki, arra pedig a Horizon Call of The mountaint, ami 79 metán áll. Ezen kívül az MLB The Show 23 -at, ami 82 ponton áll.
Az MLB tuti fos, mert benne úszik a ganéban.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #73143 2023.05.17. 21:18

Zóanagyvarázsló írta:Az MLB tuti fos, mert benne úszik a ganéban.
Tehát a Sony több saját játékot publikált Xboxra mint az Xbox? Nice! :eljen:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #73144 2023.05.17. 21:55

DanielT írta:Tehát a Sony több saját játékot publikált Xboxra mint az Xbox? Nice! :eljen:
Részemről jár a pacsi a FILnek, hogy a kiéhezett boxos tömegek (?) elé egy AoE 2 DLC-t tett le. Gyöngyöket a disznók elé.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73145 2023.05.17. 23:04

DanielT írta:Az biztos!
Azt mondod idén nem lesz már semmi ps5re? Add el, vegyél olyan platformot ahol van VRR, HDR és ami a legfontosabb, játék! Ms több ilyen platformot is támogat!
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #73146 2023.05.18. 06:55

vita helyett, hogy melyik fos higabb a ketto kozul, jatszhatnatok inkabb a zelda-val ti is :nezze: :nevetes1:
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73147 2023.05.18. 08:21

Botond írta:Azt mondod idén nem lesz már semmi ps5re? Add el, vegyél olyan platformot ahol van VRR, HDR és ami a legfontosabb, játék! Ms több ilyen platformot is támogat!
Támogat? Mivel? Minőségi játékokkal biztosan nem. Ha egy kedvenc játékod stúdiója mondjuk egyszer csak a sony-hoz kerülne és onnantól ezen a platformon jelennének meg a játékaik tökéletes minőségben, akkor duzzognál és nem vennéd meg a játékaikat?

Elmondom az én verziómat... ha mondjuk a sony szétbaszott Evolution stúdiója a Microsofthoz került volna a driveclub jogokkal együtt és ezek után kiadják Xbox-ra a Driveclub 2-t, akkor mindenféle probléma nélkül szaladnék venni egy xboxot és örömmel adnék pénzt a játékért, és nem gamepass köpetként, hanem megvéve rendesen. Ennyire vagyok sony fanboi. Ebből te csinálsz vallási kérdést, én pedig szeretek játszani azzal ami tetszik, azon amin éppen megjelenik.
Avatar
Botond

Hozzászólás #73148 2023.05.18. 08:28

SlickAdam írta:vita helyett, hogy melyik fos higabb a ketto kozul, jatszhatnatok inkabb a zelda-val ti is :nezze: :nevetes1:
Már a polcon, de a fiam a Zeldás, hétvégén szerintem a C2esére lesz kötve a dockoló. :)
De ne adjuk fel a reményt lehet, ha nem is jelenik meg semmi se idén az ajtókitámasztóra, azért egy játékot csak bejelenthetnek, hogy majd vmikor vmi lesz rá.
Addig meg kitömik az antik játékok szolgáltatást régi MS címekkel, VRR meg HDR nélkül.

Amúgy jövő heti Sony show-ról jönnek a pletykák, hogy megvalósul Dani álma és a következő OS upgradel behozzák a fizetős offline játékot, az is havidíjas lesz a jelenlegi ps plus csomagok alá jön, az alap csomag, hogy egyáltalán elinduljanak rajta az antik játékok, következő csomagban marad a fizetős felhőmentés, ezek ugye az MSnél ingyen vannak, de a birkák igénylik, hogy ezért fizessenek, és a jelenlegi legnagyobb csomag fölé jön a ps plus HDR csomag, háromszor annyiért, mint a mostani maxos csomag, hogy menjen a HDR amiben van, amiben nincs ott meg átkapcsolja simán a tv-t HDR módba, hogy úgy érezd mintha. Később nem kizárt, hogy belefejlesztik, hogy a HDR on alá ki tudja írni a tv a VRR on feliratot, akkor is, ha nincs VRR a tv-ben, mert a korábbi vásárlói tesztek bizonyították, hogy nem a valós, működő funkciók érdeklik a szotyi fanboiokat, hanem a képernyőn megjelenő kamu feliratok. Ezen a roadmapen a következő lépés a 8k resolution enabled felirat, ami pl a junoszty tv-kre kötött ps5ökön tök sokat fog dobni.
Játékról nem hallani, állítólag 2030 környéken jön vmi, de nem biztos!
Avatar
Botond

Hozzászólás #73149 2023.05.18. 08:31

TasManXT írta:Támogat? Mivel? Minőségi játékokkal biztosan nem. Ha egy kedvenc játékod stúdiója mondjuk egyszer csak a sony-hoz kerülne és onnantól ezen a platformon jelennének meg a játékaik tökéletes minőségben, akkor duzzognál és nem vennéd meg a játékaikat?

Elmondom az én verziómat... ha mondjuk a sony szétbaszott Evolution stúdiója a Microsofthoz került volna a driveclub jogokkal együtt és ezek után kiadják Xbox-ra a Driveclub 2-t, akkor mindenféle probléma nélkül szaladnék venni egy xboxot és örömmel adnék pénzt a játékért, és nem gamepass köpetként, hanem megvéve rendesen. Ennyire vagyok sony fanboi. Ebből te csinálsz vallási kérdést, én pedig szeretek játszani azzal ami tetszik, azon amin éppen megjelenik.
Ezt nem róhatod fel az ms hibájának, hogy a Sony a driveclub óta csak szájbaszarja a vevőit és az ég egy adta világon semmit se ad ki arra a defektes hw-re!
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #73150 2023.05.18. 08:47

Botond írta:Ezt nem róhatod fel az ms hibájának, hogy a Sony a driveclub óta csak szájbaszarja a vevőit és az ég egy adta világon semmit se ad ki arra a defektes hw-re!
Hogy is jutottál erre a következtésre? Nem róhatom fel az MS hibájának, hogy nem tudja nekem eladni a konzolját? Most persze nem a Driveclub példára gondolok, hanem BÁRMIRE. Nem jön ki semmi arra a szarra, ami eladná, és Phil is megmondta, hogy ennyi volt. Nem tudnak versenyezni a sony exkluzív játékokkal. Segítek, még mindig ezek adják el a konzol. (Lásd Zelda)

Vissza: “Leáldozott.hu”