A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
DanielT

Hozzászólás #71541 2023.01.30. 15:04

benőmenő írta:Isten éltesse, Greyfoxot!
DT meg nyugodtan hagyja ki az eheti lasszót, mindenkinek könnyebb lesz úgy. :kuss:
Ezt kérni se kell. :nezze: Majd a gyűjtői kollekciót veszem meg blúréjen, ez lesz az első film amit így birtokolok, de megérte kivárni!
Avatar
Botond

Hozzászólás #71542 2023.01.30. 15:06

*sorozat
Vagy közben változott a téma az Unchartedre? :idiota:
Avatar
neoreg

Hozzászólás #71543 2023.01.30. 15:26

Én csak beletekergettem az eheti lasszófasz epizódba.

Spoiler
Bill előéletére ilyen részletességgel nem voltam kíváncsi.


Többi rész már nem érdekel, rohadjon meg ez a sorozat.
Castle82

Hozzászólás #71544 2023.01.30. 16:14

Eddig élveztem a Tlou sorozatot....eddig...Várom továbbra is a többi részt de ez a mai olyan volt mintha valami redvás netflix sorozatot néznék. Nem érdekel ha tolva van a buzipropaganda mamár mindenütt ott van. De az amikor túl van tolva az már baszottul zavar es erre eddig a netflix volt leginkább képes. Most a hbo rájuk licitált. 75 percböl kaptunk 60 perc buziromantikát és kb 10-12 percet hőseinkkel, durván lebutítva megváltoztatva a játék aktuális cselekményét pusztán azért hogy ez a 60 perc ratyidráma beleférjen. Kiestek az egyensúlyból, miért nem volt elég a buzirománc 30 percben és a fennmaradó kb 40 percben a játék eredeti cselekménye...?....
Avatar
Moby

Hozzászólás #71545 2023.01.30. 16:54

HBD Greyfox!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #71546 2023.01.30. 17:51

Castle82 írta:Eddig élveztem a Tlou sorozatot....eddig...Várom továbbra is a többi részt de ez a mai olyan volt mintha valami redvás netflix sorozatot néznék. Nem érdekel ha tolva van a buzipropaganda mamár mindenütt ott van. De az amikor túl van tolva az már baszottul zavar es erre eddig a netflix volt leginkább képes. Most a hbo rájuk licitált. 75 percböl kaptunk 60 perc buziromantikát és kb 10-12 percet hőseinkkel, durván lebutítva megváltoztatva a játék aktuális cselekményét pusztán azért hogy ez a 60 perc ratyidráma beleférjen. Kiestek az egyensúlyból, miért nem volt elég a buzirománc 30 percben és a fennmaradó kb 40 percben a játék eredeti cselekménye...?....
Kiabuzi Ellie-n kívül? Vagy már vele buzulnak instant?
Castle82

Hozzászólás #71547 2023.01.30. 19:16

DanielT írta:Kiabuzi Ellie-n kívül? Vagy már vele buzulnak instant?


Még ha csak annyi lenne, de nem. Fogták a játék egyik leghangulatosabb legjobb részét, kiszedték a történetből és csináltak egy homoromantikus drámai részt 0 izgalommal 0 fertőzéssel. Aláirom, megható és szép ez amit kitettek történetileg, csak ha már ennyire túl akarják tolni a buzi vonalat belefért volna 60 perc helyett 30 percbe, mig az eredeti cselekményt nem kellett volna 10 percesre zsugoritani és konkrétan ennyire brutálisan kiherélni......

Egy reális összevetés a játék aktuális cselekményével és ezzel a 75 percnyi homárporpaganda résszel....

Kép
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #71548 2023.01.30. 20:24

Castle82 írta:Még ha csak annyi lenne, de nem. Fogták a játék egyik leghangulatosabb legjobb részét, kiszedték a történetből és csináltak egy homoromantikus drámai részt 0 izgalommal 0 fertőzéssel. Aláirom, megható és szép ez amit kitettek történetileg, csak ha már ennyire túl akarják tolni a buzi vonalat belefért volna 60 perc helyett 30 percbe, mig az eredeti cselekményt nem kellett volna 10 percesre zsugoritani és konkrétan ennyire brutálisan kiherélni......

Egy reális összevetés a játék aktuális cselekményével és ezzel a 75 percnyi homárporpaganda résszel....
Ami a játékban működik, az nem biztos hogy megállja a helyét sorozatban is. Vagy adnia kellett volna Billnek egy szöges bombát és megtanítani a receptre? Na látod.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #71549 2023.01.30. 21:01

TasManXT írta:Ami a játékban működik, az nem biztos hogy megállja a helyét sorozatban is. Vagy adnia kellett volna Billnek egy szöges bombát és megtanítani a receptre? Na látod.
Én csak annyit hallottam erről a 3. részről, hogy "best episode" aztán vártam milyen giga akció jelenet lesz a tornateremben a bloaterrel... Hát nem lett.
Spoiler
Azzal viszont egyetértek hogy a homármontázsból lehetett volna vágni, mert nem csak a darát meg a szögesbombát hagyták ki, hanem több olyan jelenetet is ahol kezdtek összecsiszolódni a főszereplők a terepakadályok leküzdése közben. Vagy amikor Ellie rácsodálkozik, hogy a firefly az egyébként egy bogár és nem terrorista eredetileg.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #71550 2023.01.30. 21:12

Köszi sracok! :hawaii:
Megyek megnezem a 3. reszt, :pias:
Avatar
insp

Hozzászólás #71551 2023.01.31. 13:18

Propaganda ide vagy oda, szerintem nagyon beleillett a "Last of Us" hangulatba ez a rész. (Pedig alapvetően én is hülyét kapok a kötelező LMBTQ kvótától, ez határozottan érzelmekről szólt csak)
Avatar
Moby

Hozzászólás #71552 2023.01.31. 13:26

Megnéztem a harmadik részt. Nekem tetszett. Átírták az eredeti történeten, hogy egy olyat meséljenek el, amit szerintem volt értelme elmesélni.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #71553 2023.01.31. 14:25

Én kifejezetten toleráns vagyok, nem nagyon vált ki belőlem ellenérzést, ha valaki meleg.
Spoiler
Azért annál az ágyas jelenetnél vártam, hogy vége legyen. Ha valaki homofób, vagy látens, annak ez a jelenet komoly traumákat okozhatott :D

Amúgy teljesen rendben volt ez a rész is.
Avatar
Moby

Hozzászólás #71554 2023.01.31. 14:44

Greyfox írta:Én kifejezetten toleráns vagyok, nem nagyon vált ki belőlem ellenérzést, ha valaki meleg.
Spoiler
Azért annál az ágyas jelenetnél vártam, hogy vége legyen. Ha valaki homofób, vagy látens, annak ez a jelenet komoly traumákat okozhatott :D

Amúgy teljesen rendben volt ez a rész is.
Engem totál hidegen hagyott "buziaspektusból"(LOL) az ágyjelenet. Mármint igazából engem ez a dolog meglehetősen hidegen hagy önmagában nézve, vagy két ember viszonylatában A mögötte lévő erőszakos proaganda annál inkább tud felbaszni idegileg. De ez itt nem volt jelen, mégha nyilvánvalóan volt is ilyen cél mögötte. Tök szívesen néztem, mert olyan aspektusból mutatta be a TLOU világát, amit a játékban nem lehet, mert ott vinni kell az eseményeket interaktivitással, meg haladni kell, nem lehet ekkora kiállásokat csinálni, elmesélni egy alapvetően érzelmekkel átitatott, emberileg érdekes sztorivonalat. Szerintem jó volt. Igen, volt benne buziskodás, dehát melegnek lettek írva azok a karakterek, ez ezzel jár.

/igen, szándékosan lettek melegnek írva, nyilván, de semmivel nem érintett volna meg jobban egy centivel sem, ha ez egy hetero pár lett volna, szóval jár a pont. A Part 2 egy kibaszott erőszakos, életről lehozó, mindenről lemondó fos volt, na ez a sztorivonal annak a tökéletes reciproka, ahogy az egész Part 1, szóval nekem ez így ahogy van, tökéletesen megfelelt. Sőt, nálam ez a rész tovább tolta felfelé az egész szériát. A második évadot meg vagy megcsinálják ilyenre, vagy nem fogom nézni. Köszönöm egyszer elég volt játékként. Máig trauma.
Avatar
arty

Hozzászólás #71555 2023.01.31. 14:47

TasManXT írta:Single ótós játékok halottak. Persze van aki még mindig változatosságot lát a Forza horizonokban, de valójában egy copypaste minden része. GT alapvetően egy autógyűjtögetős játék, aminek a single részét egyszer letolod és csá. Online van minden amit akarsz, a napi versenyek mind repülő rajtosak. A bajnokságok változó, ott van ahol van állórajt is.

A káoszra visszatérve, a forzában ez egy totál shit show. Gétében minden szipi-szupi mert a SR rating ott van, és ha valaki destruction derbyt játszik, akkor visszabassza a rendszer. Persze nem tökéletes, sőt... a penalty rendszer sokszor egy vicc.

Amit most kicsit többet veszek elő azok az online timre trialok. A WR időhöz képest kell százalékosan menni és ahhoz képest kapsz arany ezüst vagy bronz kupát, meg mellé szép mennyiségben lóvét.

A forzától azon kívül hogy szép lesz nem remélek semmi forradalmit, mert gondolom ugyanez a ragadós fizika megmarad, ami az alapvető probléma a multinál.
Valóban halottak. Pontosabban az assetto competizioneben most találtam némi karrierséget, ez pedig mekkora vicc már? :D Egy pécés garázsszim folytatásában.........
A FHorizon a legdurvább, hiszen az első rész nekem egy ideig kedvenc játékommá lett :( (és a másodikat is imádom, pláne a 3-4. rész után értékelődött fel)
Le akartam már zárni a négyest, mert megnézném már így lassan ezt az ötöst.... guglizom, hogy mi a cél, mitől pörög le a credits, mer elég sokmindenem kész és arany ésatöbbi... éshát.... vagy rosszul guglizok, vagy ebben bevallottan nincs VÉG, nem lehet megnyerni, csak mész, csinálod, mindig lesz új event, stb. Még alibiből se sikerült ennyire semmit se kitalálni a szingliseknek?! Ez létezik? :( :( :(

Szerintem nem shit show, forzamotorsportban is van reményed jó versenyre, csak kisebb rá az esély :D Az SR rating olyan amilyen, de mégis valami - viszont az egy 5 éves játék, akkoriban kb a pécészimekben kezdtett elterjedni a rating. (és ehez kellett az online népszerűsödése is, hogy legyen elég játékos)
A ragadós autók meg megbocsájthatatlanok, mégha a célt értem is (és pl ezesetben is megbüntette a hibást IS), utoljára asszem az NFS Shift erőltette ezt a megoldást. Hányinger.

TimeTrialt nem szeretem, vagyis anno a rivláisok még ment 1-1 részen át (barátok idejeit döntögetted), de nekem ez céltalan. Úgysincs reményem felnőni az ufókhoz :)

FM az uj kreativval megy majd horizont és gts-t majmolni, szal szerintem is kuka, függetlenül attól hogy szép lesz-e és ragadnak-e a kocsik :(
Avatar
arty

Hozzászólás #71556 2023.01.31. 14:50

Zóanagyvarázsló írta:FH4-multiban nem lehetett dodzsemezni, mint szólóban, mert akkor átmentél az ellenfelen, vele a falba, az meg úgy belassított, hogy véged volt.
dee, azér lehet lökdösődni és ez - mivel kapokon kéne átmenni - néha elég idegölő :( ráadásul a közönsége is kreténebb egy ilyen könnyed játéknak :(
Avatar
Botond

Hozzászólás #71557 2023.01.31. 15:16

@Moby kicsit túl idilli volt ez a világvége után két nappal élet, még ha szomorkás is volt a lekerekítése. Kb mint egy fallout intro/outro, az atomvillanás nélkül.
Jó volt, csak teljesen érthetetlen hogyan került a sorozat közepébe egy kis offtopik száncsájn és heppinessz. Attenborough filmek közepén sincs gyorstalpaló, hogy hogyan kell otthon olajat cserélni a V8asban. Pedig szintén jópofa, érdekes, hasznos dolog lenne, csak pont ennyire wtf.
Negyedik rész trailere viszont bitang erős. Ebben nagy az HBO, trailert tud csinálni. Sárkányok háza esetén is minden trailer eladta, hogy na majd a következő részben történik vmi, aztán nem történt, még jó, hogy itt a játék már elspoilerezte a fő történeti irányt, így az “ütős trailer után végül nem lesz semmi” opció legalább kizárható.
Avatar
Moby

Hozzászólás #71558 2023.01.31. 15:28

Botond írta:@Moby kicsit túl idilli volt ez a világvége után két nappal élet, még ha szomorkás is volt a lekerekítése. Kb mint egy fallout intro/outro, az atomvillanás nélkül.
Jó volt, csak teljesen érthetetlen hogyan került a sorozat közepébe egy kis offtopik száncsájn és heppinessz. Attenborough filmek közepén sincs gyorstalpaló, hogy hogyan kell otthon olajat cserélni a V8asban. Pedig szintén jópofa, érdekes, hasznos dolog lenne, csak pont ennyire wtf.
Negyedik rész trailere viszont bitang erős. Ebben nagy az HBO, trailert tud csinálni. Sárkányok háza esetén is minden trailer eladta, hogy na majd a következő részben történik vmi, aztán nem történt, még jó, hogy itt a játék már elspoilerezte a fő történeti irányt, így az “ütős trailer után végül nem lesz semmi” opció legalább kizárható.
Két módon:
1. Ez ugye így volt a játékban is, csak ott kettejük kapcsolata másként ért véget
2. Ez jött időrendben. Ide vitte Joel Elliet. Ezért elmesélte a sztori, hogy aztán ezt az elviszinekikakölyköt dolog miért futott ki oda, ahova.
Szóval számomra kicsit az érthetetlen, hogy miért érthetetlen, hogy miközben mentek mendegéltek a két emberhez, akikről beszélgettek, a film egy teljesen váratlan és oda nem illő fordulattal elmeséli, hogy kik azok ketten, ahova igyekeznek, és mi történt velük, amíg odaérnek :idiota:
Avatar
Botond

Hozzászólás #71559 2023.01.31. 15:49

Moby írta:Két módon:
1. Ez ugye így volt a játékban is, csak ott kettejük kapcsolata másként ért véget
2. Ez jött időrendben. Ide vitte Joel Elliet. Ezért elmesélte a sztori, hogy aztán ezt az elviszinekikakölyköt dolog miért futott ki oda, ahova.
Szóval számomra kicsit az érthetetlen, hogy miért érthetetlen, hogy miközben mentek mendegéltek a két emberhez, akikről beszélgettek, a film egy teljesen váratlan és oda nem illő fordulattal elmeséli, hogy kik azok ketten, ahova igyekeznek, és mi történt velük, amíg odaérnek :idiota:
Az arányok ami érthetetlen. Könyvben ez nem szokatlan, a Trónok harca könyvekben is van dorne-i kérője a sárkányok anyjának, akinek a figurája sok fejezeten keresztül fel van építve, de a fő cselekménybe történő bekapcsolódását követő másfél oldalon belül megeszi az egyik sárkány, és soha többet fel se merül a neve.
Ez könyvben oké, elfér, de egy 75 perces részből nem tíz percben bemutatni a bemutatáson kívül soha többet nem szereplő figurákat, hanem 60ban, az wtf. És a 60 perc az évadhoz képest is borzasztóan sok, nem csak a konkrét részhez képest.
Trónok harcában sem kapott egy komplett évadnyi bemutatást Ser Barriston Selmy vagy ki a tök mielőtt random megmenti Danyt, hogy értsük a motivációját.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #71560 2023.01.31. 17:47

Botond írta:Az arányok ami érthetetlen. Könyvben ez nem szokatlan, a Trónok harca könyvekben is van dorne-i kérője a sárkányok anyjának, akinek a figurája sok fejezeten keresztül fel van építve, de a fő cselekménybe történő bekapcsolódását követő másfél oldalon belül megeszi az egyik sárkány, és soha többet fel se merül a neve.
Ez könyvben oké, elfér, de egy 75 perces részből nem tíz percben bemutatni a bemutatáson kívül soha többet nem szereplő figurákat, hanem 60ban, az wtf. És a 60 perc az évadhoz képest is borzasztóan sok, nem csak a konkrét részhez képest.
Trónok harcában sem kapott egy komplett évadnyi bemutatást Ser Barriston Selmy vagy ki a tök mielőtt random megmenti Danyt, hogy értsük a motivációját.
Bemutassák a karaktereket? Mivan? :D
Ez maga a történet volt, nem felvezetés. A főszálra van hatással? Nincs. De megmutatja annak a világnak egy pici részét, amiben zajlik a főszál.
Avatar
Botond

Hozzászólás #71561 2023.01.31. 17:51

Greyfox írta:Bemutassák a karaktereket? Mivan? :D
Ez maga a történet volt, nem felvezetés. A főszálra van hatással? Nincs. De megmutatja annak a világnak egy pici részét, amiben zajlik a főszál.
Igen, az arányok amúgy ettől változnak, hogy karakter bemutatásának hívjuk, vagy ezt egy tök irreleváns történet elmesélésének.
Ha irreleváns, akkor már nem is aránytalanul sok, valóban! :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #71562 2023.01.31. 18:27

Botond írta:Igen, az arányok amúgy ettől változnak, hogy karakter bemutatásának hívjuk, vagy ezt egy tök irreleváns történet elmesélésének.
Ha irreleváns, akkor már nem is aránytalanul sok, valóban! :banplz:
Mitől válik irrelevánsá egy történet elmesélése? Joel és Ellie története mennyivel relevánsabb? Főképp annak tekintetében, hogy az itteni játékosok azt elég részletesen ismerik a játékból? Nem épp az a jó a witcher3-ban, hogy a könyvekhez hasonlóan rendesen kibontja a mellékszálakat, és nem ezért zabálta mindenki kétpofára 2-300 órákkal? De igen. Erről beszéltem. Ezzel tud hozzátenni a sori a játékhoz. Elmesél olyat, amit a játék nem. Ettől jó. Legalábbis nekem ettől jó. Ezért nézem. Ez tetszett már az első részben is.
Avatar
Botond

Hozzászólás #71563 2023.01.31. 18:33

Moby írta:Mitől válik irrelevánsá egy történet elmesélése? Joel és Ellie története mennyivel relevánsabb? Főképp annak tekintetében, hogy az itteni játékosok azt elég részletesen ismerik a játékból? Nem épp az a jó a witcher3-ban, hogy a könyvekhez hasonlóan rendesen kibontja a mellékszálakat, és nem ezért zabálta mindenki kétpofára 2-300 órákkal? De igen. Erről beszéltem. Ezzel tud hozzátenni a sori a játékhoz. Elmesél olyat, amit a játék nem. Ettől jó. Legalábbis nekem ettől jó. Ezért nézem. Ez tetszett már az első részben is.
Vegyük ezt ketté.
1. Abban egyetértek, hogy ettől jó, és ez tesz hozzá, és ezt lájkolom én is.
2. Az arányok meg külön sport ettől, a nulla és a 60 perc között ezt széles skálán be lehetett volna lőni, hogy mennyit szánunk az ilyen apró, hozzáadott dolgokra.
És a 3. részben szerintem ezek az arányok felborultak. Szemben az előző két résszel, ahol meg sikerült ezt normál keretek között tartani.
Összesen ennyit mondtam.
Avatar
Moby

Hozzászólás #71564 2023.01.31. 18:41

Botond írta:Vegyük ezt ketté.
1. Abban egyetértek, hogy ettől jó, és ez tesz hozzá, és ezt lájkolom én is.
2. Az arányok meg külön sport ettől, a nulla és a 60 perc között ezt széles skálán be lehetett volna lőni, hogy mennyit szánunk az ilyen apró, hozzáadott dolgokra.
És a 3. részben szerintem ezek az arányok felborultak. Szemben az előző két résszel, ahol meg sikerült ezt normál keretek között tartani.
Összesen ennyit mondtam.
Ezt adnám, ha amúgy elnyújtott, és unalmas lett volna, de szerintem nem volt az. Nem mellesleg az arányok már az első részben is elbillentek legalább ennyire, hiszen a játék annyit foglalkozik Sarah-val, hogy 10 percen belül bebaszik a fertőzés, és kb ennyi.
Avatar
Moby

Hozzászólás #71565 2023.01.31. 19:05

Lehet, hogy rosszul érzékelem, de én úgy látom, hogy a vita alapja leginkább az, és talán ezért lett megosztó a harmadik rész (túl buziskodáson, ami nyilván önmagában sokaknál kiverte (haha) a bizit: nekem rohadtul bejön, hogy az egész nem lett egy gombafejűeket apritó akciósorozat, ami egy kicsit inkább volt a játék, hanem inkább elmegy karakterdrámába különösebb belezéspornó nélkül is. Szerintem ki lesz szolgálva a belezésigény is, de láthatóan nem ezen van a hagsúly. Ez talán csalódás lehet, én remélni sem mertem, hogy végül nem abba torkollik, és eddig ilyenformán pozitív csalódás. Hogy erre hogy lehetne felfejleszteni a Part 2-t, az még óriási kérdés.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #71566 2023.01.31. 19:08

Greyfox írta:Lepörgött a returnal. Nekem all time top3-ba bekerült, rohadtul élveztem minden pillanatát, kár, hogy vége :szomoru1:
Nekem is lement. A dlc-t is nézd meg majd, mert elvileg ott is vannak plusz átvezetők.

Picit csaltam, mert a suspend cycle segítségével és cloud mentéssel csináltam mentési pontokat ahol tudtam, így az utolsó boss másodjára lement például. Persze így megerőszakoltam a játékot, de a kurva havas részen a 3 kulcs összeszedés megölte a lelkem kicsit.

Hyperion viszont minden idők legjobb boss fightja. PONT.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #71567 2023.01.31. 19:13

Ncore-on úgy kiborult a sok homofób, hogy totál kipucolták a komment szekciót :D
És még nem tudják..

Amúgy csak a netflixnél vannak felbontás függő előfizetés típusok?
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #71568 2023.01.31. 19:20

TasManXT írta:Nekem is lement. A dlc-t is nézd meg majd, mert elvileg ott is vannak plusz átvezetők.

Picit csaltam, mert a suspend cycle segítségével és cloud mentéssel csináltam mentési pontokat ahol tudtam, így az utolsó boss másodjára lement például. Persze így megerőszakoltam a játékot, de a kurva havas részen a 3 kulcs összeszedés megölte a lelkem kicsit.

Hyperion viszont minden idők legjobb boss fightja. PONT.
Spoiler
A 3 kulcson sokan kiborultak, nekem meglett elsőre ha jól emlékszem épp elég tápos runban voltam. (elctropylonnal)
Hyperion.. egyetértünk. (Maga a harc nem volt ANNYIRA nagy dolog, de a hangulata az 10/10)
DLC az nem csak valami végtelen torony? Nem hangzik túl jól :D
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #71569 2023.01.31. 19:21

Greyfox írta:Ncore-on úgy kiborult a sok homofób, hogy totál kipucolták a komment szekciót :D
És még nem tudják..

Amúgy csak a netflixnél vannak felbontás függő előfizetés típusok?
Tudtommal igen. Apple tv fix, Amazon, Disney+ és Hbo szintén. A legkisebb csomag legalább már nem 480p, mert egy ideig annyi volt, ami eléggé vicc kategória.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TasManXT 2023.01.31. 19:23-kor.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #71570 2023.01.31. 19:22

Greyfox írta:
Spoiler
A 3 kulcson sokan kiborultak, nekem meglett elsőre ha jól emlékszem épp elég tápos runban voltam. (elctropylonnal)
Hyperion.. egyetértünk. (Maga a harc nem volt ANNYIRA nagy dolog, de a hangulata az 10/10)
DLC az nem csak valami végtelen torony? Nem hangzik túl jól :D
De az, viszont nem vészes. Ahogy bemész a toronyba az lesz a kiinduló pont és nem a hajó.
Avatar
Moby

Hozzászólás #71571 2023.01.31. 20:00

TasManXT írta:Nekem is lement. A dlc-t is nézd meg majd, mert elvileg ott is vannak plusz átvezetők.

Picit csaltam, mert a suspend cycle segítségével és cloud mentéssel csináltam mentési pontokat ahol tudtam, így az utolsó boss másodjára lement például. Persze így megerőszakoltam a játékot, de a kurva havas részen a 3 kulcs összeszedés megölte a lelkem kicsit.

Hyperion viszont minden idők legjobb boss fightja. PONT.
Abszolút adom!


/melyik volt az? :banplz:
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #71572 2023.01.31. 20:16

Moby írta:Abszolút adom!


/melyik volt az? :banplz:
phpBB [media]
Avatar
Moby

Hozzászólás #71573 2023.01.31. 20:19

TasManXT írta:[video]https://youtu.be/083VitaPq7U[/video
Már emlékszem. Ez volt a játék legkönnyebb bossa.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #71574 2023.01.31. 20:22

Dead Space remake fasza lett. Nagy kedvenc volt annó, rettenetesen szar frémmel ps3-on is szerettem.
Biztosan letolom egyszer a remaket, csak normalizálódjon az ára. :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #71575 2023.01.31. 20:33

Greyfox írta:Dead Space remake fasza lett. Nagy kedvenc volt annó, rettenetesen szar frémmel ps3-on is szerettem.
Biztosan letolom egyszer a remaket, csak normalizálódjon az ára. :)
Odáig repített a csodás Hi-Fi Rush a géming hullámán, hogy technikai megtekintésre berántottam egy hónap ea play prot, hogy lássam mit tud a gépemen. Na addig nézegettem, hogy mennyire kurvajól néz ki a pécén, hogy a felénél vagyok :banplz: Csodás lett minden tekintetben. Kifogástalan. huszonakárhányzret persze nem ér, de hatezerért végigtolni pont fasza, még egy magamfajta nongémernek is. Jó kis görbe tükör a hitványszar callisto protocolnak. Hiába. Régen mindenjobbvót! :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #71576 2023.01.31. 21:54

Meanwhile az Ubisoft xboxon bedobott ilyen random akciókat 90-94% offal "just for you" néven, a korábbi játszási és vásárlási szokások alapján.
Nekem pl így lett ac:vikingek complete 9ért ma. Végre 10 alá keveredett, indulhat a 300 órás ac kaland!
Avatar
Moby

Hozzászólás #71577 2023.02.01. 12:55

Pörög a Hi-Fi Rush Credits. GOTY/10.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #71578 2023.02.01. 13:09

Moby írta:Pörög a Hi-Fi Rush Credits. GOTY/10.
Vegyem a zikszbokszot?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #71579 2023.02.01. 13:16

Mondjuk az egy igaz csúcsszuper platformra meg ez jön többek között jövő hónapban PS+-ra, szóval el leszek foglalva:

phpBB [media]
Avatar
Moby

Hozzászólás #71580 2023.02.01. 13:52

DanielT írta:Vegyem a zikszbokszot?
Semmiképpen.
Avatar
arty

Hozzászólás #71581 2023.02.01. 17:37

Moby írta:Semmiképpen.
most, hogy visszatértél.... veszed a psvr2-t?

260k nekem sok, így h nem visszakompatibilis... :(
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #71582 2023.02.01. 17:38

arty írta:most, hogy visszatértél.... veszed a psvr2-t?

260k nekem sok, így h nem visszakompatibilis... :(
Viszont a GT7 teljes támogatást kap. Tehát nem csak pár versenyecske, hanem minden ami a játékban van, beleértve a multit is.
Avatar
arty

Hozzászólás #71583 2023.02.01. 17:46

TasManXT írta:Viszont a GT7 teljes támogatást kap. Tehát nem csak pár versenyecske, hanem minden ami a játékban van, beleértve a multit is.
igen, VÉGRE valami ótós!
driveclubVR óta vágytam valamire, de sosejött...

De pl simán újranyomnám a Squadronst, jó lenne full vr support acecombatba, Fracked instant hard playstrough (legjobb psvr1 élményem).
260k vs. ami van (=GT7) vs. ami még lehetne ........ :)

Remélem lesz majd ezzel is roadshowzás és ki lehet próbálni. Lehet AZ eladná, ha tényleg annyira jó :)

---

Botond: nekem nincs ilyen just for you :( pedig kellene egy 482. ubifos a beklogba :D (szerintem a leprofilozás kidobta h én mára gyűlölöm őket)

hogy én is ajánljak valamit: 350ft egy csomó capcom árkád klasszikus - psn-en :)
a még hiányzó néhány darabot a wishlistemről beaktiváltam....
Avatar
Moby

Hozzászólás #71584 2023.02.01. 17:59

arty írta:most, hogy visszatértél.... veszed a psvr2-t?

260k nekem sok, így h nem visszakompatibilis... :(
Egyrészt nem tértem vissza. Másrészt nincs PS5-öm, maximum a seggembe tudnám beledugni. Harmadrészt ha négyszer ennyi játék jönne hozzá, plusz ha felébe kerülne, és ha nem lenne az előző két pont, akkor talán lenne min gondolkodni,
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #71585 2023.02.01. 18:00

arty írta:Botond: nekem nincs ilyen just for you :( pedig kellene egy 482. ubifos a beklogba :D (szerintem a leprofilozás kidobta h én mára gyűlölöm őket)

hogy én is ajánljak valamit: 350ft egy csomó capcom árkád klasszikus - psn-en :)
a még hiányzó néhány darabot a wishlistemről beaktiváltam....
PC-n én sem látom, hogy nekem lenne ilyen, nem vagyok konzolközelben. Filléres amúgy a Conan is.
Avatar
Botond

Hozzászólás #71586 2023.02.01. 18:25

Zóanagyvarázsló írta:PC-n én sem látom, hogy nekem lenne ilyen, nem vagyok konzolközelben. Filléres amúgy a Conan is.
Csak konzolon dobja fel, a salebe belemenve.
PC-n vagy konzolon direktben rákeresve a játékra nem adja fel a jóárat.
Avatar
Moby

Hozzászólás #71587 2023.02.01. 18:36

Botond írta:Csak konzolon dobja fel, a salebe belemenve.
PC-n vagy konzolon direktben rákeresve a játékra nem adja fel a jóárat.
Nem, feldobja PC-n is, de random, hogy kinek mit dob fel.
Screenshot_86.jpg
Avatar
Botond

Hozzászólás #71588 2023.02.01. 18:41

Moby írta:Nem, feldobja PC-n is, de random, hogy kinek mit dob fel.
[attachment=0]Screenshot_86.j]
Akkor javíthatták tegnap óta, mert amikor néztem nem volt ott, kerestem xsx-en, nem volt ott, bementem egy salebe és ott írta.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #71589 2023.02.01. 18:42

Moby írta:Egyrészt nem tértem vissza. Másrészt nincs PS5-öm, maximum a seggembe tudnám beledugni.
25%-ot finanszírozok a projektből, ki a másik 3 ember aki beszáll? 4K videót kérünk, fél órás terjedelemben. :nezze:
Avatar
Moby

Hozzászólás #71590 2023.02.01. 18:56

DanielT írta:25%-ot finanszírozok a projektből, ki a másik 3 ember aki beszáll? 4K videót kérünk, fél órás terjedelemben. :nezze:
Mármint miről?
Avatar
Moby

Hozzászólás #71591 2023.02.01. 18:57

Botond írta:Akkor javíthatták tegnap óta, mert amikor néztem nem volt ott, kerestem xsx-en, nem volt ott, bementem egy salebe és ott írta.
Nekem ott volt tegnap is, de én pl a complete-re nem kaptam, se FC6-ra, se semmi másra, csak erre. Valami köze van/lehet hozzá, hogy mennyit költesz náluk, mert annyit ír, hogy a legutóbbi vásárlásaim alapján.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #71592 2023.02.01. 20:03

Moby írta:Nem, feldobja PC-n is, de random, hogy kinek mit dob fel.
Screenshot_86.jpg
De hol dobja fel? Nálam jól elrejtették ezt a promóciót, ha keresve sem találom.
Avatar
Botond

Hozzászólás #71593 2023.02.01. 20:13

Moby írta:Nekem ott volt tegnap is, de én pl a complete-re nem kaptam, se FC6-ra, se semmi másra, csak erre. Valami köze van/lehet hozzá, hogy mennyit költesz náluk, mert annyit ír, hogy a legutóbbi vásárlásaim alapján.
Nekem így volt, ahogy írtam.
Nyilván összefügg a mindennel is, nekem pl csak az ac vikingek complete meg ragnarök edition volt sonderangerbotos, a far cry6 meg nem, mert azokból nulla van, míg acból megvan az összes, kivéve a vikingek, vagyis most már abból is van completeom.
Avatar
Botond

Hozzászólás #71594 2023.02.01. 20:30

Irt a szotyi e-mailt, hogy a ps5 welcome ps plus csomag május 9el, a győzelem napján megszűnik. Addig lehet claimelni és akkor megmarad sima ps plus játéknak, utána már nem.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #71595 2023.02.01. 21:02

Moby írta:Mármint miről?
Amit ajánlottál, hogy hova tudnád bedugni. :puszis:
Avatar
Moby

Hozzászólás #71596 2023.02.02. 08:14

DanielT írta:Amit ajánlottál, hogy hova tudnád bedugni. :puszis:
4K-ban vagy kívácsni a seggemre? Fene a gusztusodat...ezen tudok segíteni, ehhez nem kell psvr! :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #71597 2023.02.02. 10:43

Moby írta:4K-ban vagy kívácsni a seggemre? Fene a gusztusodat...ezen tudok segíteni, ehhez nem kell psvr! :banplz:
Az én koromban már olyan magas az ingerküszöb, hogy egy PSVR2 feltuszkolás kell minimum ahhoz, hogy valami érdeklődést váltson ki... szal a natúr segg semmire nem elég... :szomoru1:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #71598 2023.02.02. 10:46

Az új PS5 Fw-el (még nincs kint) végre minden odakerül a játék főoldalára, aminek a legelső pillanattól kezdve ott kellett volna lennie. Mármint PS3 óta...

De legalább ez is meglett mielőtt ledobják az atomot ránk, szóval ne panaszkodjunk.

Játékidő, progress, trofik, kinek van meg.

Kép
Avatar
arty

Hozzászólás #71599 2023.02.03. 12:37

DanielT írta:Az új PS5 Fw-el (még nincs kint) végre minden odakerül a játék főoldalára, aminek a legelső pillanattól kezdve ott kellett volna lennie. Mármint PS3 óta...
De legalább ez is meglett mielőtt ledobják az atomot ránk, szóval ne panaszkodjunk.
Játékidő, progress, trofik, kinek van meg.
Jó, tényleg. Pláne ha végre SDR-ben is mehetne......... tudom, bilibe lóg, a japán jobban tudja mi kell a pofámba. FÉNY.
Kocsi tetején hasalás* és FÉNY.

Spoiler
*gétébazmeg, igen
Avatar
Moby

Hozzászólás #71600 2023.02.03. 13:02

DanielT írta:Az új PS5 Fw-el (még nincs kint) végre minden odakerül a játék főoldalára, aminek a legelső pillanattól kezdve ott kellett volna lennie. Mármint PS3 óta...

De legalább ez is meglett mielőtt ledobják az atomot ránk, szóval ne panaszkodjunk.

Játékidő, progress, trofik, kinek van meg.
VÉGRE! Ezeknek hiány annyira kínzó volt, hogy most, hogy ezekre végre helyükre kerülnek, szerintem veszek is egy PS5-öt! :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #71601 2023.02.03. 13:15

Moby írta:VÉGRE! Ezeknek hiány annyira kínzó volt, hogy most, hogy ezekre végre helyükre kerülnek, szerintem veszek is egy PS5-öt! :banplz:
Nekem van egy eladó! :banplz: :banplz: (és már rajta a béta FW, most tettem fel)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #71602 2023.02.03. 13:44

DanielT írta:Az új PS5 Fw-el (még nincs kint) végre minden odakerül a játék főoldalára, aminek a legelső pillanattól kezdve ott kellett volna lennie. Mármint PS3 óta...

De legalább ez is meglett mielőtt ledobják az atomot ránk, szóval ne panaszkodjunk.

Játékidő, progress, trofik, kinek van meg.
Lassan beérik a Steam 15 évvel ezelőtti állapotát :eljen: A PS3-érában sose hittem volna!
Avatar
Moby

Hozzászólás #71603 2023.02.03. 13:47

DanielT írta:Nekem van egy eladó! :banplz: :banplz: (és már rajta a béta FW, most tettem fel)
Már kapható mindenhol. És az ára is csökkent. Egyébként jelenleg itt van nálam a régi gép. Visszakölcsönkértem(rokonnak adtam el, kapta hozzá a fiókot is csillió játékkal, ez volt a deal, hogy ha esetleg kell, akkor jusson el hozzám), mert kaptam egy fiókot kölcsönbe, amin rajtavan Forspoken. Hogy majd talán végigjátszom, innen indult az ötlet. De két nap alatt abba torkollott, hogy ma megy is vissza a gép, mert ez a játéknak se nevezhető bithalmaz ez valami olyan szinten pocsolyaszar, hogy ettől "jobbak" hoztak le a gamingről. Kibaszott ügyes munka volt a demo, megmutatta az egyetlen jó részt a játékból: a core gameplayt. Mindaz, ami azon kívül van, értékelhetetlen szemét.
Mindegy. Hi-Fi Rush tökéletes volt, és tökéletesen elég is volt 2023-ra. Nem kell ezt a dolgot erőltetni, csak azért, mert a tárnák mélyén néha még találni aranyport. Ijesztő belegondolni, hogy ezt a szart majdnem megvettem decemberben 27ezerért(?).
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #71604 2023.02.03. 13:59

Moby írta:Már kapható mindenhol. És az ára is csökkent. Egyébként jelenleg itt van nálam a régi gép. Visszakölcsönkértem(rokonnak adtam el, kapta hozzá a fiókot is csillió játékkal, ez volt a deal, hogy ha esetleg kell, akkor jusson el hozzám), mert kaptam egy fiókot kölcsönbe, amin rajtavan Forspoken. Hogy majd talán végigjátszom, innen indult az ötlet. De két nap alatt abba torkollott, hogy ma megy is vissza a gép, mert ez a játéknak se nevezhető bithalmaz ez valami olyan szinten pocsolyaszar, hogy ettől "jobbak" hoztak le a gamingről. Kibaszott ügyes munka volt a demo, megmutatta az egyetlen jó részt a játékból: a core gameplayt. Mindaz, ami azon kívül van, értékelhetetlen szemét.
Mindegy. Hi-Fi Rush tökéletes volt, és tökéletesen elég is volt 2023-ra. Nem kell ezt a dolgot erőltetni, csak azért, mert a tárnák mélyén néha még találni aranyport. Ijesztő belegondolni, hogy ezt a szart majdnem megvettem decemberben 27ezerért(?).
Nem ez lett volna az első eset. :ravasz1:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #71605 2023.02.03. 14:35

Moby, utolsó esélynek még ajánlanám a Hot Wheels Unleashed - et. Szerintem még az ELMŰ szolgáltatást is lemondod utána.

De komolyan, ennél idegesítőbb bullshit már csak akkor lehetne ez a játék, ha közben valaki szöget verne a lábamba és homokot szórna a szemembe.

Az irányítás egy éc, az Ai nevetségesen nehéz, a grafikán kívül kb mindent gyűlölök benne, pedig iszonyatosan pozitív elvárásokkal ültem neki.
Avatar
arty

Hozzászólás #71606 2023.02.03. 14:49

DanielT írta:Moby, utolsó esélynek még ajánlanám a Hot Wheels Unleashed - et. Szerintem még az ELMŰ szolgáltatást is lemondod utána.
De komolyan, ennél idegesítőbb bullshit már csak akkor lehetne ez a játék, ha közben valaki szöget verne a lábamba és homokot szórna a szemembe.
Az irányítás egy éc, az Ai nevetségesen nehéz, a grafikán kívül kb mindent gyűlölök benne, pedig iszonyatosan pozitív elvárásokkal ültem neki.
deep eközben cukrot önt egy mélygarázs sötétjében parkoló motor tankjába.... majd egy másikba...

amugy ott a forza horizon, abban van jólirányítható-autós "hotwheels" :P fh3 és fh5 is....
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #71607 2023.02.03. 15:14

Moby írta:Már kapható mindenhol. És az ára is csökkent. Egyébként jelenleg itt van nálam a régi gép. Visszakölcsönkértem(rokonnak adtam el, kapta hozzá a fiókot is csillió játékkal, ez volt a deal, hogy ha esetleg kell, akkor jusson el hozzám), mert kaptam egy fiókot kölcsönbe, amin rajtavan Forspoken. Hogy majd talán végigjátszom, innen indult az ötlet. De két nap alatt abba torkollott, hogy ma megy is vissza a gép, mert ez a játéknak se nevezhető bithalmaz ez valami olyan szinten pocsolyaszar, hogy ettől "jobbak" hoztak le a gamingről. Kibaszott ügyes munka volt a demo, megmutatta az egyetlen jó részt a játékból: a core gameplayt. Mindaz, ami azon kívül van, értékelhetetlen szemét.
Mindegy. Hi-Fi Rush tökéletes volt, és tökéletesen elég is volt 2023-ra. Nem kell ezt a dolgot erőltetni, csak azért, mert a tárnák mélyén néha még találni aranyport. Ijesztő belegondolni, hogy ezt a szart majdnem megvettem decemberben 27ezerért(?).
Sajnos azt a videók és a fejlesztők kiléte lespoilerezte, hogy a körítés szánalom lesz.
Avatar
Moby

Hozzászólás #71608 2023.02.03. 15:53

TasManXT írta:Nem ez lett volna az első eset. :ravasz1:
Hát nem. Megtettem a god of warral is.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #71609 2023.02.03. 15:55

arty írta:deep eközben cukrot önt egy mélygarázs sötétjében parkoló motor tankjába.... majd egy másikba...

amugy ott a forza horizon, abban van jólirányítható-autós "hotwheels" :P fh3 és fh5 is....
Az FH3 legpozitívabb része a hotwheels volt, imádtam azt a dlc-t.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #71610 2023.02.03. 16:17

arty írta:deep eközben cukrot önt egy mélygarázs sötétjében parkoló motor tankjába.... majd egy másikba...

amugy ott a forza horizon, abban van jólirányítható-autós "hotwheels" :P fh3 és fh5 is....
Majd járok akkor a harmadikkal. :fogmosas:

Egyébként annyira szenvedtem autós zsém téren, hogy tényleg eszembe jutott a Fosrájzon 5 ha lenne filléres ganépassz. Csak arra már lusta vagyok, hogy kiderítsem van - e. Sőt, még az Xbox vétel is megfordult a fejemben, hogy még egyszer ne lássam azt a settings menüt. Mert legutóbb is többet ment az, mint a játék.

Vissza: “Leáldozott.hu”