A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Moby

Hozzászólás #68601 2022.06.08. 11:45

Micsu írta:akk 5%+ bevetel, a multik mar 2%ert is lekubazbak kb barkit, mindent a novekedesert. C csapatok csinaljak tudtommal a portokat, melyik csinalt ezek kozul aaa jatekot psre? A hzd 20 millioja amugy is kirivo eset, 10 megfogja az excluk nagyreszet.
Ha bármelyikkel csináltattak volna egy BB remake-et, több ment volna el belőle ps-re, mint ezekből a pc portokból összesen.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68602 2022.06.08. 11:57

Moby írta:Ha bármelyikkel csináltattak volna egy BB remake-et, több ment volna el belőle ps-re, mint ezekből a pc portokból összesen.
Engem nem erdeklnek am a pcs portok mivel van gepem de biztos megvolt az oka a sonynak h nyitott a pc fele 30 ev utan.
Az ms az aoe 4 es az fs kivetelevel beveheti.
Avatar
Botond

Hozzászólás #68603 2022.06.08. 12:05

Moby írta:Mindeközben ps-re elment belőle húszmillió :D Biztos nem érné meg jobban bármit csinálni kicsit előbb, kicsit többet, kicsit bármit ps-re ugyanebből az erőforrásból? Nemtudom, nem értek hozzá, csak ezeket a röhögcséges számokat látom, amiből 30% eleve gabené. És ez volt a legjobbnan fogyó pc port. PS-re megejelnéskor elment kétmillió az első héten. PC-n kellett hozzá másfél év. A feléhez. De. Biztos kurvára megéri ez az egész.
Továbbra is ugyanazt gondolom: fejetlen csirke módjára futkosás a lepattanó fillérekre. Aprópénzre váltják az egyre drágább, és egyre nehezebben hozzáférhető időt és tehetséget. Közben a PS5 felhozatal akkora foslé, hogy nemigaz. Nem inkább ezeket kellene csinálni, a portolgatások helyett? 5-600 ezres eladásokért? Ennyi erővel kiküldhetnék a stúdióikban dolgozókat a piroslámpákhoz kéregetni! Onnan is biztos csurranna-cseppenne valami!
Mert amúgy azok az emberek, annyi idő alatt, annyi pénzből össze tudtak volna hozni egy hzd szintű durranást a pc port helyett, szóval ez valós alternatíva ebben az univerzumban.
Mint ahogy az új hibridporschét vagy használt hetesgolfot vegyek is reális dilemma, szóval a vw konszern is házon belül kannibalizálja a hibrid Porsche eladásokat a Golf gyártással. Igen, igen, pont így.
Avatar
Botond

Hozzászólás #68604 2022.06.08. 12:11

Micsu írta:akk 5%+ bevetel, a multik mar 2%ert is lekubazbak kb barkit, mindent a novekedesert. C csapatok csinaljak tudtommal a portokat, melyik csinalt ezek kozul aaa jatekot psre? A hzd 20 millioja amugy is kirivo eset, 10 megfogja az excluk nagyreszet.
Sima reklám ez. Tv-ben is lehetne hirdetni, hogy mennyire fasza a hzd vegyél hfw-t, de a tv reklám sokba kerül, egyszerűbb összedobni egy pc portot, ami hozza a pénzt és nem viszi, mint a tv reklám és azzal mutatni a 200 ezres pc-vel rendelkező Pistikének, hogy na hülyegyerek ezt tudja a ps5, ráadásul annyi pénzből amibe a pc-d kerül ez menne 4K-val HDR-el, nem csak 720p mediumon akadva, ahogy a te pc-den fut, és ha a következő upgradenél ps5öt vesz Pistike akkor duplán megtérült a reklám költség.
Ha nagyon beüt a hzd akkor lehet előrehozza a hw cserét, hogy rá tudjon fordulni a hfw-re. És akkor oda veszi a FIFA-cod-gta5 szisztemszellereket és profit.
MS is ezért tolja a pc vonalat, beetetés. Csak az msnek már más a terméke, mint a sonynak.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #68605 2022.06.08. 12:18

Moby írta:Ha bármelyikkel csináltattak volna egy BB remake-et, több ment volna el belőle ps-re, mint ezekből a pc portokból összesen.
Ez igaz, de új csodákat nem várnék egy Bluepointtól vagy Nixxestől. Ezek a csapatok a portoláshoz értenek, jöhetnek még remasterek, remake-ek, de kretív odabaszást nem várnék. És akkor még azon is lehet vitatkozni, hogy egy J&D vagy egy Uc az volt-e valaha. Ezt tudta a Sanzaru is, csak őket a Facebook vásárolta fel végül. Pedig a Sly 4 jó lett, tökre élveztem, de nem robbantott bankot, és nem is kihagyhatatlan. A Ready at Dawn a marokkonzolos eredményei után a Sony és a sajtó szemében megbukott a topikkedvenc Orderrel, őket is átengedték a Facebooknak.

Eközben a Japan Studiót meg beszántották. Pedig jó és ötletes - bár nem túl mély - volt a Puppeteer a maga kategóriájában, és a Knackeket is szeretted. De nem is ezek robbantották a bankot. És még Rift Apart miatt is hörögtél világba, ha már exkluzív csoda, pedig az nagy stúdió zászlóshajója. Nem látom azt, hogy másodvonalbeli csapatok vagy portmágusok saját projektjei nyomtatnák a pénzt.

A PC-s terjeszkedés is aprópénz persze, az érte való lehjlásban inkább már azt látom, hogy a hagyományos modellek utáni még nem ismert út felé is kacsingatnak, ahogy az MS jóval határozottabban teszi. Attól, hogy most még hasít a hagyományos konzolosdi, ez nem biztos, hogy mindig így lesz. Legalábbis a PC leáldozása mellett ez is nagy jóslat szokott lenni, nem meglepő, ha reflektálnak rá.

És azért PC-re már majdnem 2,5 millió HZD ment el márciusig, a viszonylag friss GoW-nál is egymillió körüli számról jelentettek.

Kép
Avatar
Moby

Hozzászólás #68606 2022.06.08. 12:19

Botond írta:Mert amúgy azok az emberek, annyi idő alatt, annyi pénzből össze tudtak volna hozni egy hzd szintű durranást a pc port helyett, szóval ez valós alternatíva ebben az univerzumban.
Mint ahogy az új hibridporschét vagy használt hetesgolfot vegyek is reális dilemma, szóval a vw konszern is házon belül kannibalizálja a hibrid Porsche eladásokat a Golf gyártással. Igen, igen, pont így.
Nem a mit összehozni lenne itt a lényeg, hanem a kinek. És az a kinek, az inkább kéne annak a piacnak lennie, ahol tízszeres-húszszoros eladások vannak. A mit egy sokadik kérdés, dehát éppenséggek bő nyállal lenne mit is, de ehhez nem fognak az irreleváns buta autóspéldák közelebb vinni, ezt a vonalat ennyirte nem kéne erőltetned (és nem csak autósban) :D
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #68607 2022.06.08. 12:20

Botond írta:Sima reklám ez. Tv-ben is lehetne hirdetni, hogy mennyire fasza a hzd vegyél hfw-t, de a tv reklám sokba kerül, egyszerűbb összedobni egy pc portot, ami hozza a pénzt és nem viszi, mint a tv reklám és azzal mutatni a 200 ezres pc-vel rendelkező Pistikének, hogy na hülyegyerek ezt tudja a ps5, ráadásul annyi pénzből amibe a pc-d kerül ez menne 4K-val HDR-el, nem csak 720p mediumon akadva, ahogy a te pc-den fut, és ha a következő upgradenél ps5öt vesz Pistike akkor duplán megtérült a reklám költség.
Ha nagyon beüt a hzd akkor lehet előrehozza a hw cserét, hogy rá tudjon fordulni a hfw-re. És akkor oda veszi a FIFA-cod-gta5 szisztemszellereket és profit.
MS is ezért tolja a pc vonalat, beetetés. Csak az msnek már más a terméke, mint a sonynak.
Ez meg a másik. Azért mérsékelt, mekkora tömeg vonzható be így, de ez is egy nyilvánvaló hatás. Értem én az exkluzív klubhoz tartozás élményét, de ebből a szempontból forradalmár vagyok: az exkluzív klubokat fel kell égetni.
Avatar
Botond

Hozzászólás #68608 2022.06.08. 12:27

Moby írta:Nem a mit összehozni lenne itt a lényeg, hanem a kinek. És az a kinek, az inkább kéne annak a piacnak lennie, ahol tízszeres-húszszoros eladások vannak. A mit egy sokadik kérdés, dehát éppenséggek bő nyállal lenne mit is, de ehhez nem fognak az irreleváns buta autóspéldák közelebb vinni, ezt a vonalat ennyirte nem kéne erőltetned (és nem csak autósban) :D
De akiknek az önálló szellemi terméke egy port az nem fog neked új lasszófasz kettőt lerakni az asztalra maximum egy 4K-HDRes majongot. Vagyis még azt se, mert azt a piacot is leuralta az MS.
Asszem ez különösebb logikai levezetés nélkül érthető, hogy nálatok a cégnél te is 8 órát dolgozol meg a portás is, és ha helyetted beülne a portás azt csinálni amit te szoktál attól még nem állna ugyanaz elő, ami a te 8 órádban szokott, hiába 8 óra-8 óra.
/szerk: ahhoz hogy a te példád releváns legyen a srácoknak a port helyett egy uncharted5öt kellett volna csinálni, pc excluként, akkor lehetne hápogni, hogy miért nem ps5re csinálták, ott mekkorát menne, de ez a sima copy paste helyett miért nem festették meg a sixtusi kápolnát ez így teljesen wtf gondolatmenet. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Botond 2022.06.08. 12:28-kor.
Avatar
Moby

Hozzászólás #68609 2022.06.08. 12:27

Zóanagyvarázsló írta:Ez meg a másik. Azért mérsékelt, mekkora tömeg vonzható be így, de ez is egy nyilvánvaló hatás. Értem én az exkluzív klubhoz tartozás élményét, de ebből a szempontból forradalmár vagyok: az exkluzív klubokat fel kell égetni.
Akkora forradalmár vagy, hogy végül ezeket sem veszed meg :DD Ez a reklám meg a világ fassága. Nem a középkorban vagyunk, ahol az emberek csak azt hiszik el, amit a két kezével meg tud fogni, és nem csak annak a árunak a részleteit ösmeri, amit be tud vinni a barlangjába. Ezeken a barmokon kívül senki nem reklámoz azzal, hogy előbb legyártja, odaadja, majd ezután megpróbálja eladni pénzért ugyanazt :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #68610 2022.06.08. 12:33

Moby írta:Akkora forradalmár vagy, hogy végül ezeket sem veszed meg :DD Ez a reklám meg a világ fassága. Nem a középkorban vagyunk, ahol az emberek csak azt hiszik el, amit a két kezével meg tud fogni, és nem csak annak a árunak a részleteit ösmeri, amit be tud vinni a barlangjába. Ezeken a barmokon kívül senki nem reklámoz azzal, hogy előbb legyártja, odaadja, majd ezután megpróbálja eladni pénzért ugyanazt :D
A pc-s hzd-vel a ps5ös fifát meg codot akarják eladni, nem a ps5ös hzd-t. :D Ne legyél már Micsu!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68611 2022.06.08. 12:40

Botond írta:A pc-s hzd-vel a ps5ös fifát meg codot akarják eladni, nem a ps5ös hzd-t. :D Ne legyél már Micsu!
Igen valszeg azért jön a hzd pcre hogy vegyék a fifa miatt a konzolt :D A vírust is bill gates szabadította el nem? :taps: :banplz:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #68612 2022.06.08. 12:42

Moby írta:Akkora forradalmár vagy, hogy végül ezeket sem veszed meg :DD Ez a reklám meg a világ fassága. Nem a középkorban vagyunk, ahol az emberek csak azt hiszik el, amit a két kezével meg tud fogni, és nem csak annak a árunak a részleteit ösmeri, amit be tud vinni a barlangjába. Ezeken a barmokon kívül senki nem reklámoz azzal, hogy előbb legyártja, odaadja, majd ezután megpróbálja eladni pénzért ugyanazt :D
Vettem GoW-ot, a HZD-n most is gondolkozom, de hát tudod, hogy sose hozott lázba. Az UC-t nagyon is tervezem. A Spider-Manek is esélyesek. A B-kategóriás Days Gone nyilván mindig is kevésbé izgatott, bár a zombis téma nyilván nagyon egyedi. A Game Pass, a backlog és az időhiány persze betesz, de a gyújtogatást továbbra is szívesen vállalom :violent: Az tény, hogy nemjátszva marhára nem győzött meg engem a PS4/PS5-ös kínálat, így talán meggyőz, hogy érnek valamit az exkluzívjaik. De ahogy (nem) haladok a GoW-wal, nehéz lesz. Ha végigment volna, lelkesen vettem volna a HZD-t, így nem tudom, hogy minek.

Régen jobban megvolt a barlangban élés effektusa, ma már kevésbé döbbennek rá játékosok, hogy iylen is létezik, és valósdzínűleg ők begyöpösödöttebbek is a választott platfromjukhoz. A hardverárak alakulásának is a kérdése, hogy mennyire csábíthatók át. Önmagábanb ezért kár pótolni, de ez is létező hatás, a portolás ára az eladásokból bőven visszajön. Egyelőre még nincsenek annyira a béka feneke alatt a hardverárak, hogy tömegek hagynák ott a PS5-öt késve érkező portokért. És még mindig nem jutott PS5-höz mindenki, persze aki igazán akart, annak sikerült, de maga a konzol nem áll listaáron hegyekben, ha bemész a boltba.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #68613 2022.06.08. 12:45

Micsu írta:Igen valszeg azért jön a hzd pcre hogy vegyék a fifa miatt a konzolt :D A vírust is bill gates szabadította el nem? :taps: :banplz:
Ha egyszer váltasz PS-re, akkor utána lehet, hogy nem PC-t bővítesz, vagy nem azon játszol (főleg, ha a haverok is váltottak, meg bejön az ökoszisztéma), hanem jobban átköltözöl oda. Nem hiszem, hogy a portok emiatt tömegesebben rángatják át a pécéseket, mint a hardverárak és a hájp, de valamennyit tehetnek hozzá. Persze én pont inkább úgy nézem, hogy inkább bevárom a portokat vagy a PS7-et normális VRR-ral, mint XSX-ről és PC-ről költözzem. Na de hát múltban élőként pont én nem számítok. Még lasszófaszt se vettem annak idején PS3-ra.
Avatar
Botond

Hozzászólás #68614 2022.06.08. 12:46

Micsu írta:Igen valszeg azért jön a hzd pcre hogy vegyék a fifa miatt a konzolt :D A vírust is bill gates szabadította el nem? :taps: :banplz:
Ilyet én nem írtam. :)
Le van írva hosszabban az ok-okozati rész egy másik kommentemben, azt átugrottad, mert sok betű, megértem, de azt a 10-12 szavas mondatot szerintem 6-8 újraolvasás után tuti fogod tudni értelmezni, ne add fel!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68615 2022.06.08. 13:14

Botond írta:Ilyet én nem írtam. :)
Le van írva hosszabban az ok-okozati rész egy másik kommentemben, azt átugrottad, mert sok betű, megértem, de azt a 10-12 szavas mondatot szerintem 6-8 újraolvasás után tuti fogod tudni értelmezni, ne add fel!
Arra az elmehaborodott hibridporsches hasonlatra gondolsz ami meg Mobynak is sok volt? Akarja azt barki is ertelmezni? :)
Avatar
Botond

Hozzászólás #68616 2022.06.08. 13:36

Micsu írta:Arra az elmehaborodott hibridporsches hasonlatra gondolsz ami meg Mobynak is sok volt? Akarja azt barki is ertelmezni? :)
Az értelmezni meg az egyetérteni azért van máshogy írva, mert mást jelent. Ilyen finomságokon múlik a szövegértés amúgy.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68617 2022.06.08. 14:04

Botond írta:Az értelmezni meg az egyetérteni azért van máshogy írva, mert mást jelent. Ilyen finomságokon múlik a szövegértés amúgy.
koszonom tanar ur, naprol napra okosabb leszek.
Avatar
Moby

Hozzászólás #68618 2022.06.08. 14:46

Ez odaver :)
phpBB [media]
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68619 2022.06.08. 15:00

Moby írta:Ez odaver :)
[vido]https://www.youtube.com/watch?v=ocjcV20Hubs[/video]
A dead space copypastere nem allt a cerka? Nem tunik rossznak az se
Avatar
Moby

Hozzászólás #68620 2022.06.08. 15:08

Micsu írta:A dead space copypastere nem allt a cerka? Nem tunik rossznak az se
De, fasza lesz az is(de hogy nem lesz abból idén semmi, az biztos). Most leginkább a Stray-t várom, remélem nem valami szarság lesz, de van mostanság bőven játék, amivel elvagyok. Még hogy végre böfögjön valamit a sony a ragnarökről, meg a psvr2-ről, mer ez a lófaszkommunikáció amit tolnak, ez kiborít.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #68621 2022.06.08. 15:09

Na ez tényleg nem rossz! Ha kellően vicces és belezős lesz.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68622 2022.06.08. 16:02

Night skyt nezi vki, 3 resz utan dogunalom :whatever:
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #68623 2022.06.08. 16:37

Micsu írta:Night skyt nezi vki, 3 resz utan dogunalom :whatever:
Nekem 20 perc után unalmas volt.. ez a suspense dráma nem az én műfajom. Outer Range is ugyanez kb.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68624 2022.06.08. 16:54

TasManXT írta:Nekem 20 perc után unalmas volt.. ez a suspense dráma nem az én műfajom. Outer Range is ugyanez kb.
Mukodne az h lenne benne par erdekes karakter, de mindkettoben eleg gyer a felhozatal.
Avatar
Botond

Hozzászólás #68625 2022.06.08. 17:14

phpBB [media]

Majdnem, de mégsem az.
Avatar
Moby

Hozzászólás #68626 2022.06.08. 18:01

Micsu írta:Night skyt nezi vki, 3 resz utan dogunalom :whatever:
Asse tudom mi az. Tegnap olvastam, hogy a raised by wolvest is elkaszálták a faszba. Na nem mintha olyan nagy kár lenne érte, csak megelpődtem amekkora volt a lendület az elején.
Avatar
Moby

Hozzászólás #68627 2022.06.08. 19:19

phpBB [media]
Avatar
Botond

Hozzászólás #68628 2022.06.08. 20:21

Moby írta:cod.avi
Ömlik az MS fos a ganépasszba!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68629 2022.06.08. 21:34

Azaz actifos :fogmosas:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #68630 2022.06.08. 21:51

Borzalmas hulladék trailer, zéró infó,generic vágott fospendej.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68631 2022.06.08. 22:04

DanielT írta:Borzalmas hulladék trailer, zéró infó,generic vágott fospendej.
Ennel meg a coldwarbol is tobbet neztem ki anno
Avatar
DanielT

Hozzászólás #68632 2022.06.09. 09:03

Micsu írta:Ennel meg a coldwarbol is tobbet neztem ki anno
Az jó volt multiban, a kampány szar. Ezt is veszem day1, ezek a videóklip stílusú "trailerek" semmit nem érnek már manapság, főleg ebben a játékstílusban amiben nyilvánvalóan képtelenek újat nyújtani bármilyen tekintetben.
Avatar
Moby

Hozzászólás #68633 2022.06.09. 18:09

Számomra meghalt ez az egész, az érdeklődésem kb nulla, de Zó-t talán a pécés verza érdekelheti :)
TLOU 1 Remake szeptember 2.
Kép
Avatar
Botond

Hozzászólás #68634 2022.06.09. 18:12

Moby írta:Számomra meghalt ez az egész, az érdeklődésem kb nulla, de Zó-t talán a pécés verza érdekelheti :)
TLOU 1 Remake szemptember 2.
Ez a “szemptember”, ez ph-n is előjött, akkor azt hittem sima typo, de így sokadikra szándékosnak tűnik. Van vmi mém, amiről lemaradtam? :idiota:
/szerk: aha, akkor typo :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #68635 2022.06.09. 18:16

Botond írta:Ez a “szemptember”, ez ph-n is előjött, akkor azt hittem sima typo, de így sokadikra szándékosnak tűnik. Van vmi mém, amiről lemaradtam? :idiota:
/szerk: aha, akkor typo :)
Typo. Új a billentyűzetem, még szokom. Persze nehéz megmagyarázni, hogy mi köze van hozzá, simán lehet, hogy csak csak a kezdődő demencia jele, de most mondjuk, hogy a keyboard miatt. Sokszor nem jutnak eszembe dolgok, meg nevek, gondolom az is a keyboard miatt lehet :(
Avatar
Botond

Hozzászólás #68636 2022.06.09. 18:33

Moby írta:Typo. Új a billentyűzetem, még szokom. Persze nehéz megmagyarázni, hogy mi köze van hozzá, simán lehet, hogy csak csak a kezdődő demencia jele, de most mondjuk, hogy a keyboard miatt. Sokszor nem jutnak eszembe dolgok, meg nevek, gondolom az is a keyboard miatt lehet :(
Ja, láttam, hogy kiszerkesztetted, amikor beraktad a képet, és akkor már tudtam, hogy csak véletlenül ismétlődő typo.
Pedig vmi oltári nagy mémet vártam, kb ilyen trópusi vihar szintű legendás aranyköpéssel! :nemtudom:
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #68637 2022.06.09. 18:54

70$?
Hülyékezek? :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #68638 2022.06.09. 19:01

Greyfox írta:70$?
Hülyékezek? :D

Igen azok. Bár közel sem akkorák, mint akik majd megveszik, de ja.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #68639 2022.06.09. 19:09

Moby írta:Igen azok. Bár közel sem akkorák, mint akik majd megveszik, de ja.

Bazdki, 370 HUF egy $??
Még covid előtt voltunk, akkor 290 körül váltottam, miafasztörténik??
Avatar
Moby

Hozzászólás #68640 2022.06.09. 19:13

Greyfox írta:Bazdki, 370 HUF egy $??
Még covid előtt voltunk, akkor 290 körül váltottam, miafasztörténik??
Megválasztották újra orbánékat.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68641 2022.06.09. 19:13

Moby írta:Igen azok. Bár közel sem akkorák, mint akik majd megveszik, de ja.
Hat mar ideje h valaki emel a 20 eve stagnalo jatek arakon, Botond biztos egybol tamogatni fogja a kezdemenyezest :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #68642 2022.06.09. 19:15

Micsu írta:Hat mar ideje h valaki emel a 20 eve stagnalo jatek arakon, Botond biztos egybol tamogatni fogja a kezdemenyezest :idiota:
Már két éve ennyibe kerülnek a sony játékai, de az mondjuk, hogy már a hd texturapakk is ennyi, ez mindenkinek új. De át fog menni ez is, nincs kétségem felőle.
Avatar
Botond

Hozzászólás #68643 2022.06.09. 19:17

Micsu írta:Hat mar ideje h valaki emel a 20 eve stagnalo jatek arakon, Botond biztos egybol tamogatni fogja a kezdemenyezest :idiota:
Sony fanboioknak semmi se drága! Ők szeretnek mindenért dupla annyit fizetni, mert az a jó! Exkluzív klub! :banplz:
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #68644 2022.06.09. 19:19

Moby írta:Megválasztották újra orbánékat.

Hatósági áras dollár és euró nincs? Amúgy geciszomorú ami történik.
Avatar
Botond

Hozzászólás #68645 2022.06.09. 19:20

Greyfox írta:Bazdki, 370 HUF egy $??
Még covid előtt voltunk, akkor 290 körül váltottam, miafasztörténik??
Még ~10 éve, mikor bankban nyomtam a gyapotszedést, akkor minden évben leváltottam az éves bónuszt devizába és bevágtam a fiókba a fiókVGA mellé. Na azóta is ott figyelnek a 150 forintért vett svájci frankok, 240ért vett eurók és a 180ért vett dollárok. Sose gondoltam, hogy egyik-másik a dupláját fogja érni 10 éven belül. :D
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68646 2022.06.09. 19:20

Moby írta:Megválasztották újra orbánékat.
Kétlem hogy az eurohoz képest azért erősödik :P
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #68647 2022.06.09. 19:35

Micsu írta:Kétlem hogy az eurohoz képest azért erősödik :P
Hááááát, azé Magyarországon kívűl az eu bomlasztásában is elég aktív.
Avatar
Moby

Hozzászólás #68648 2022.06.09. 19:42

Micsu írta:Kétlem hogy az eurohoz képest azért erősödik :P
de azért téged se baszna ennyire a falhoz, ha az euro-dollár árfolyamon kéne sopánkodnod, nem?
Avatar
Moby

Hozzászólás #68649 2022.06.09. 19:49

Botond írta:Még ~10 éve, mikor bankban nyomtam a gyapotszedést, akkor minden évben leváltottam az éves bónuszt devizába és bevágtam a fiókba a fiókVGA mellé. Na azóta is ott figyelnek a 150 forintért vett svájci frankok, 240ért vett eurók és a 180ért vett dollárok. Sose gondoltam, hogy egyik-másik a dupláját fogja érni 10 éven belül. :D
Nekem csak dajcsmárk, meg némi schilling maradt a fiókban! Remélem azoknak is felmegy majd az ára, nagyon szorítok érte! :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #68650 2022.06.09. 21:15

Ez is elég jól tud baszni. Dead Space sok.
phpBB [media]
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68651 2022.06.09. 21:27

Moby írta:de azért téged se baszna ennyire a falhoz, ha az euro-dollár árfolyamon kéne sopánkodnod, nem?
Mar reg euronak kene lennie mint a tothoknal, en szopok igazan nyugodj meg a nagy arfolyamon.
Avatar
Moby

Hozzászólás #68652 2022.06.09. 21:37

DanielT írta:Az jó volt multiban, a kampány szar. Ezt is veszem day1, ezek a videóklip stílusú "trailerek" semmit nem érnek már manapság, főleg ebben a játékstílusban amiben nyilvánvalóan képtelenek újat nyújtani bármilyen tekintetben.
Na, faszán néz ki. A trailer szar, mint általában, de a játék szerintem jó lesz.
phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #68653 2022.06.09. 22:04

Ez így a semmiből? A dátummal beharangozott első bemutató meg az a nulla szar volt?! A marketingeseket fejbe kéne lőni.

Ez viszont ODABASZ. Nemcsak a grafika 2 generációs ugrás az átlag COD szinthez, de végre a hangok is! Remélem tényleg lehet majd ilyen ultra minimál huddal nyomni... Hú. Állat.
Avatar
Moby

Hozzászólás #68654 2022.06.09. 22:06

DanielT írta:Ez így a semmiből? A dátummal beharangozott első bemutató meg az a nulla szar volt?! A marketingeseket fejbe kéne lőni.

Ez viszont ODABASZ. Nemcsak a grafika 2 generációs ugrás az átlag COD szinthez, de végre a hangok is! Remélem tényleg lehet majd ilyen ultra minimál huddal nyomni... Hú. Állat.
Jaja, hangok gecijók!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68655 2022.06.09. 22:13

DanielT írta:Ez így a semmiből? A dátummal beharangozott első bemutató meg az a nulla szar volt?! A marketingeseket fejbe kéne lőni.

Ez viszont ODABASZ. Nemcsak a grafika 2 generációs ugrás az átlag COD szinthez, de végre a hangok is! Remélem tényleg lehet majd ilyen ultra minimál huddal nyomni... Hú. Állat.
Nah az e3 bemutaton a cold war is nagyon szep volt :p
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #68656 2022.06.09. 22:16

phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #68657 2022.06.09. 22:20

Micsu írta:Nah az e3 bemutaton a cold war is nagyon szep volt :p
Ja, ez nekem is eszembe jutott közben, mindjárt vissza is nézem.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #68658 2022.06.09. 22:29

TasManXT írta:lasszófaszrimék
Nem látom rajta a 70 dolláros currentgenséget.

És most komolyan ennyi a Naughty Dog? UC és lasszófasz X évente, esetleg rimékelve? Ez a GIGA?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zóanagyvarázsló 2022.06.09. 22:32-kor.
Avatar
Moby

Hozzászólás #68659 2022.06.09. 22:32

TasManXT írta:lasszófasz_végtelen.mov
Sony 2022: pc portok, lastofus re-re-re-re-re-re-rerererererereremaszter $70-ért. Dani, én tökre igazad adok neked abban, hogy apc géming aranykora véget ért, én sem vagyok vak, de én tökugyanezt látom ps fronton is. És az egyetlen pozitívum, hogy sosem volt ilyen jó gépük, de minden más csak baszodik széjjel. Félkészen, lógó béllel megjelenő játékok, végtelen csúszások, fasságok tonnaszám, remakeremaszterremasztermreaszter, kamukommunikáció ezerrel...ez szerintem csak szimplán másként szar, de a szarmennyiség sajnos itt is inkább csak növekszik.
Avatar
Moby

Hozzászólás #68660 2022.06.09. 22:34

Zóanagyvarázsló írta:Nem látom rajta a 70 dolláros currentgenséget.

És most komolyan ennyi a Naughty Dog? UC és lasszófasz X évente, esetleg rimékelve? Ez a GIGA?
Ja, kibaszott szánalomgeneráció.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68661 2022.06.09. 22:43

Moby írta:Ja, kibaszott szánalomgeneráció.
Monduk en orulok h egy szinten lesz a par1-2, ugy h jobban adta az egy tuti letoltok 2-3 even belul.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68662 2022.06.09. 22:48

Moby írta:Ez is elég jól tud baszni. Dead Space sok.
phpBB [media]
Ha ez igy nez ki ps6on akkor milyen lehet majd 5on :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #68663 2022.06.09. 22:54

Micsu írta:Monduk en orulok h egy szinten lesz a par1-2, ugy h jobban adta az egy tuti letoltok 2-3 even belul.
Szerintem lesz ps6-ra, 1+2 komplett antológia remékelve és demékelve egyszerre $150-ért. Mindenképpen megvárnám a helyedben.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #68664 2022.06.09. 23:08

Moby írta:Szerintem lesz ps6-ra, 1+2 komplett antológia remékelve és demékelve egyszerre $150-ért. Mindenképpen megvárnám a helyedben.
Ugy ahogy te tetted a Demons Souls remakel? :ravasz1:
Avatar
Botond

Hozzászólás #68665 2022.06.10. 06:32

Moby írta:Ja, kibaszott szánalomgeneráció.
Azért csak előkerül néha egy-egy világrengető cím is, pl:
phpBB [media]
Avatar
Moby

Hozzászólás #68666 2022.06.10. 08:05

Micsu írta:Ugy ahogy te tetted a Demons Souls remakel? :ravasz1:
Ha az elérhető lett volna olyan minőségben a ps5-re, mint a tlou, ingyen, szerinted megveszem a remake-et?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #68667 2022.06.10. 09:19

Majd ha benne lesz PS+ ban, akkor megnézem... Iszonyatosan be lehetnek szarva bármilyen új projekttől, ha inkább erre a remasterre szavaztak a cégnél.
Avatar
Botond

Hozzászólás #68668 2022.06.10. 09:54

DanielT írta:Majd ha benne lesz PS+ ban, akkor megnézem... Iszonyatosan be lehetnek szarva bármilyen új projekttől, ha inkább erre a remasterre szavaztak a cégnél.
A remaster remasterelésére konkrétan. Értem, hogy mindenben túl akar tenni az MS-en a Sony, de hogy a baromságban.
Világ vicce!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #68669 2022.06.10. 10:03

Botond írta:A remaster remasterelésére konkrétan. Értem, hogy mindenben túl akar tenni az MS-en a Sony, de hogy a baromságban.
Világ vicce!
Nagyon helyes! Le a baromság exkluzivitásával, jusson belöle mindenkinek!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #68670 2022.06.10. 10:04

Botond írta:A remaster remasterelésére konkrétan. Értem, hogy mindenben túl akar tenni az MS-en a Sony, de hogy a baromságban.
Világ vicce!
Ha egyetlen hasonló kaliberű játéka lenne az MS-nek, már külön konzolt is csináltak volna hozzá. :nezze: Szerencsére a nagy büdös semmit nem kell sokszor remasterelni se. Amikor mégis akkor meg lesz belőle egy Masztrubáló Törzsfőnök Kollekció szintű világsiker.

Vissza: “Leáldozott.hu”