A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Botond

Hozzászólás #65521 2021.11.10. 18:18

DanielT írta:Nem sajnos, pénteken kezdődik de akkor még csak egy 10 órás trial idejére lesz nyugtotok. Utána jövő hét péntek már a rendes full release.
Na majd megnézem én is jól az EA playes 10 órás tutorialt és remélem az akció közepére portolás lesz, nem ilyen filler szar, hogy oda kell GYA-LO-GOL-NI, hogy lelőjek vkit, hanem rá fogok portolni, különben leveszem róla a keresztvizet kéccer! :idiota:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65522 2021.11.10. 19:03

Botond írta:Na majd megnézem én is jól az EA playes 10 órás tutorialt és remélem az akció közepére portolás lesz, nem ilyen filler szar, hogy oda kell GYA-LO-GOL-NI, hogy lelőjek vkit, hanem rá fogok portolni, különben leveszem róla a keresztvizet kéccer! :idiota:
Ott legalább van mód rá, hogy más vezessen a buli közepébe... Szal ha eljössz hozzám és átautózol Horizon helyszínek között, akkor még mentheted a becsületét... Egy pohár vízzel fizetek, plusz fűtött a lakás.
Avatar
eje75

Hozzászólás #65523 2021.11.10. 19:23

DanielT írta:Valamivel el kell ütni az időt a BF 2042 - ig! :idiota:
Szarlesz, mostmegmondom! Mind1, Gold-ot megvettem, este 7-től előtöltöm, 12-én pedig már mehet a menet :banplz: ... de szarlesz, tudom!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65524 2021.11.10. 20:07

eje75 írta:Szarlesz, mostmegmondom! Mind1, Gold-ot megvettem, este 7-től előtöltöm, 12-én pedig már mehet a menet :banplz: ... de szarlesz, tudom!
Én rengeteg kockázatot látok benne ami miatt tényleg lehet szar... Eleve ez az évekre elnyújtott tartalomgyártás és a felsorolni is lehetetlen mennyiségű undorító trend... Mindegy, nincs más.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65525 2021.11.10. 20:16

Végre értékelhető gameplay, persze nehogy már a hivatalos forrásból...

phpBB [media]
Avatar
Botond

Hozzászólás #65526 2021.11.10. 20:55

DanielT írta:Végre értékelhető gameplay, persze nehogy már a hivatalos forrásból...
Hát vagy tényleg kihozzák egy az egyben az iPad verziót a konzolokra, ahogy az aspyr a KOTORnál tette, vagy fék a videó.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65527 2021.11.10. 21:31

Botond írta:Hát vagy tényleg kihozzák egy az egyben az iPad verziót a konzolokra, ahogy az aspyr a KOTORnál tette, vagy fék a videó.
Na azért nem. Én tudom értékelni, hogy az eredeti hangulatát meg akarták tartani (értsd 5000x olcsóbb volt), de pl a pop-in az indokolatlanul sok és zavaró. Végtelen látótávolság is beleférne ma már ezekben.
Avatar
arty

Hozzászólás #65528 2021.11.10. 21:36

DanielT írta:Végre értékelhető gameplay, persze nehogy már a hivatalos forrásból...

vicecity.pal50hz.avi
jó a frém
Avatar
arty

Hozzászólás #65529 2021.11.10. 21:49

DanielT írta:ENNYIKE.

Kép
kár, h ilyen csusztatósképek kerültek a 4 helyre :(

amúgy lenne relevanciája, csak ehez nem a 60frémről 30ra butult, 200 dodós nintendó helyett 200000-es játéktermi monstrumon futó cuccot kéne, ráadásul a 3d forradalom küszöbéről, bevágni
MAJD mellé kesergésképpen
minden idők legbrutálabbul skálázódó motorját/játékát betenni, ami szintén képes duplafrémre is a genváltón... (ergo eleve fele olyan szép, de élőben égésföld, UGYE! ;) és nem, a 30 frémre kvalité kapcsoló kedvéért nem készült egy alternatív, tökmás játék, hogy látszódjon má' valami állejtős a síróknak ;) )

nem volt olyan régen egyébként az FH2, aminek volt 360as verzája is és one verzája is, az talán hűebben kiszolgálja a régi vágyat, hogy világmegváltást hozzon a gyorsabb konzol:
maxresdefault.jpg

itt azé' hozott, nekem eléggé eladta a one-t, mertnanehogymár azt a baloldali fost kelljen tolni :)
(persze amikor már nagyon nem volt értékelhető az fh széria (3. rész...), akkor csak végigjátszódott a 360as fh2 is/inkább... (ami sokkal inkább volt reskinnelt fh1, ami pedig kvázi a kedvenc játékom... (vagy csak volt?))

kétségtelen, hogy ez előtt a motor előtt le kell borulni, az fh5ért, mint játékért viszont járhatna tasli (nem fog, game as service ISTEN, a f2p mobilfosok játékmenetén kinevelt tizenévesek felzabálják 300ér)
Avatar
arty

Hozzászólás #65530 2021.11.10. 22:08

Moby írta:Érzésre olyan 30-40 óra alatt szerintem össze lehet szedni mindent. A konfetti negyede kb fel van szippantva (250 táblából valami 90 van meg, a csűrleletek 80%-a, és a versenyek kb negyede).
mi az a mindent?

30-40 óra alatt kb mindenbe belenyaltam fh4ben és realizááltam, hogy... áh, hagyjukapicsába, ez "soseleszkész".
és bármikor mégis elindítottam, megcsináltam pár eventet (vajon azokt amivel haladt a karrier? :D) és utána minden kipipált event helyére BEBASZOTT a játék még hetet...

plusz a napi kihívás eventek
plusz az évszak kihívások
plusz a haverok, klubok kihívásai
plusz az új fizetős dlc tartalmak
plusz az ingyen extra kontent és a kapcsolódó eventek
plusz plusz plusz.... rossz volt nézni, ahogy 0.1% progress után látszólag kevesebb evented volt kiaranyazva, mint amikor leültél játszani.....

túúúúdom, a játékélményér' kell játszani és az végülis rendben van, mer' szép és jól fut és én szeretek autózni is a nyitott világban, konkrétan addig komolyan élveztem a négyest is, amig minden utat be kellett játni és amíg minden táblát össze kellett törni (voltak brutál trükkösek), de aztán jönnek a versenyek, amik egy idő után PONT a kötetlenség miatt olyan... súlytalanok. ömlött a kocsi, a pénz, a flitteres gumicsizma a félkarúrablóból...

óriási hiba, hogy nem lehet tisztán lenyomni a karriert és csak ilyen new game+ ban jönne be a minden IS a térképre, aki a 30-40 óra után még maradna, legyen mit aranyaznia.

persze simán lehet, hogy az 5 lesz életem játéka, és teljesen más koncepció, mint volt a 3-4.... a jobbrahajts mindenesetre ÓRIÁSI pozitívuma a mostani epizódnak!!! (látatlanban)

---

Zó: az NFSHP2010remazerben elő-előfordult, hogy az irányítást visszakapva már csak szétplaccsanni van időd, de azért ahoz képest, hogy hányszor rántják el a kamerát, egész jó volt az arány :P
ami jobban zavart, az a borzalom ütközésvizsgálat, amikor LÁTOM h nem értünk össze, de a játék crash videot kezd el lejátszani... mer' valójában két láthatatlan, a kocsidnál nagyobb téglára vizsgálják, hogy összeértek-e volna-e :(

viszont amikor falhozvertem az ellent, amikor a stripe-ba nemcsak beleszalad, de el is pusztul végleg, és ezt mutatja ilyen bejátszásban a gém... priceless és háromszázadjára sem untam, ellenben minduntalan kielégítő volt :)

érdekesség: ps3on játszva a mai napig mennek az online szerók és a leaderboardokon DT és Deep idejeit döntögethetem :)
... miközben a játék már a store-ból is lekerült, pápá ingyen online pass, anélkül viszont online sem játszhatok a pisis ingyenmultijával :(
Avatar
arty

Hozzászólás #65531 2021.11.10. 22:25

TasManXT írta:Mérföldekkel jobb.
Hogy jobb lenne a Driveclub fizikája, mint az FH-é? Mit jelent a jobb?
Valószerűbb?
Nehezebb?
Jobbantetszikéskész?
Aszfalton vagy földúton/dzsindzsásban?

Szerintem annyi, hogy a DC "árkádabb", míg az FH sokat megtartott a Motorsport széria fizikájából és ezért "szimesebb". Vagy driftesebb, túlkormányozhatóbb, csúszkálósabb, mittomén.
Ezek egyike se jó szó, ezért plz ebbe ne is kössetek bele.
És tény, hogy bármennyi segítséget is kapcsolsz be FH alatt, sose lesz DC szinten "árkád" (vagy sínautó, aszfaltra ragasztott, stb), forzában picit mindig többet kell gépészkedni (legyen az bármennyire is unreal!).

De ha ez nem lenne elég: DC alatt van számos botrányosan gagyin viselkedő autó, míg az FH-ban is van (sín)autósabb* járgány, pl a négykerekesek - evo, wrx.
És ezekre még jön a rengeteg féle/fajta tuningcucc, beállítások, stb, de persze értem, hogy kevesen akarnak ennyi időt belefeccölni a válogatásba a nagybetűs versenyzés helyett....
Avatar
arty

Hozzászólás #65532 2021.11.10. 22:42

Botond írta:Fel tudsz sorolni nyolcvan jobb autós árkád cuccot, amivel te szívesebben játszol, és az a jó hírem van, hogy ezt még ma is megteheted, ez nem olyan, mint a hely az xsx-en, hogy ha megjelenik a fh5, akkor a világuniverzumból törlődnek ezek a csodálatos kolosszális jó címek, hanem azt jelenti, hogy ezeket ugyanúgy nyomhatod tovább, merhátjók.
Aki szerint meg a Fh-ok jók, azoknak is van jó hír, mert ők is tolhatják a tütükézést.
Simán lehet, hogy nem csak az FH rajongók igénylik az új-jobb-szebb játékot, így esetleg az a 80 régi cím épp nem opció (akár mert pfejjderanda, akár mert már harmadszor is fullaranyplatina).

2021-ben jött az openworld forzahorizon, a pályaversenyzős f1 2021, a WRC10 ami rally, pár random milestone motorosjáték, és.... ennyi.
Remélem érzed, hogy kinek NEM jött idén SE semmise ;)

Tulképp nem brutálisan-indie oldschool árkád cucc egy jött, ami érhet is valamit - de az meg switch exkluzív :idiota:
phpBB [media]

"picit" over the top szvsz, de tolnám, ha lenne időm :)

---

Deep/TasmanXT/DT: dirt5/grid2019/wreckfest nem kap(ott) esélyt? mérnem? :)
Avatar
deep

Hozzászólás #65533 2021.11.10. 23:12

arty írta:Hogy jobb lenne a Driveclub fizikája, mint az FH-é? Mit jelent a jobb?
Valószerűbb?
Nehezebb?
Jobbantetszikéskész?
Aszfalton vagy földúton/dzsindzsásban?

Szerintem annyi, hogy a DC "árkádabb", míg az FH sokat megtartott a Motorsport széria fizikájából és ezért "szimesebb".
DC-ben is van sim mód, menüben bekapcsolható. A jobb annyit jelent, hogy jó vele játszani. Élmény vezetni az autót. 3x nyomtam végig a DC-t. Az összes dlc-jével együtt. Minden eventet fullaranyra. Ebből 2x plat után. Szimplán azért, mert élveztem. Soha sem azelőtt, sem azután nem játszottam olyan autós játékkal, ami ennyire jó lenne. Pedig csak 30 frém, ami gáz egy autós cuccnál, de egyszerűen annyira FASZA, hogy teli pofával vigyorgok még mindig, ha nyomom. Mert még mindig fent van a gépen. Na, ezt jelenti, hogy jó. A FH5 (de egyik se) nem tudja ezt megközelíteni se. Próbáltam pedig szeretni, 2-3 órát is nyomtam, hátha valami megfog, de nem élveztem egy percet se belőle. Ez nyilván nagyrészt egy szubjektív vélemény, de 1988 óta játszom autós játékokkal minden elképzelhető platformon, brutál mennyiségűvel. Hátha ez jelent valamit.
Avatar
deep

Hozzászólás #65534 2021.11.10. 23:24

arty írta:Deep/TasmanXT/DT: dirt5/grid2019/wreckfest nem kap(ott) esélyt? mérnem
dirt/grid taszít mint állat a stílusával, illetve játszottam mindkettőnek több részével is, de ha egyet láttál, mindet láttad. Wreckfest megvolt pécén végig. Nem volt rossz, de nem is ájultam el tőle. Max nehézségen nyomtam, lifelike sérüléssel, aminek az volt az eredménye, hogy szinte minden versenyen a 2. körtől tök egyedül mentem a pályán, mert az AI kocsik lezúzták magukat. Minőségi termék.
Avatar
Botond

Hozzászólás #65535 2021.11.11. 07:28

Tegnap az xsx egy éves évfordulója miatt elmaradt a GTA4 patch, de ma már nincs ünnepnap, itt az újabb GTA4 patch!
Avatar
deep

Hozzászólás #65536 2021.11.11. 07:28

Meanwhile a YouTube-on megszűnik a dislike...
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #65537 2021.11.11. 09:14

arty írta:Hogy jobb lenne a Driveclub fizikája, mint az FH-é? Mit jelent a jobb?
Valószerűbb?
Nehezebb?
Jobbantetszikéskész?
Aszfalton vagy földúton/dzsindzsásban?
Jobb érzés vezetni a gépjárműveket. Van súlya, érzed a különbséget a különböző hajtások között, a súlypontot. Mindezt árkád könnyedséggel, és ha elég perverz vagy akkor bekapcsolhatod a durva módot is.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #65538 2021.11.11. 09:17

arty írta:Deep/TasmanXT/DT: dirt5/grid2019/wreckfest nem kap(ott) esélyt? mérnem? :)
Dirt3, Dirt Showdown, Grid Autosport -> ezek mind mentek. Wreckfest éppen folyamatban PS5-ön, de csak apránként. F1 2021 story mode után most a saját kis csapatomat egyengetem. Dirt5 most lesz kipróbálva, mert a BF miatt befizettem 1 hónap EA play-t, abban meg benne van.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65539 2021.11.11. 09:20

TasManXT írta:Jobb érzés vezetni a gépjárműveket. Van súlya, érzed a különbséget a különböző hajtások között, a súlypontot. Mindezt árkád könnyedséggel, és ha elég perverz vagy akkor bekapcsolhatod a durva módot is.
Az FH4-ben ami nem 4WD, az irányíthatatlan szinte, szóval én éreztem a különbséget a hajtások között :hehe:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65540 2021.11.11. 09:36

A Driveclubban én elég béna vagyok, de semmi másban nem éreztem még ennyire frankón, ahogy a gumi súrlódik, sodródik, beterhelődik az aszfaltra. Eszméletlenül megcsinálták, bele is ment vagy 50 óra, ami 0.0 másodperc tét nélküli üresjáratot tartalmazott.

Wreckfest egyébként platinázva, Dirt/Grid első részei kaptak esélyt, de a parasztfaktor miatt elhullottak instant, illetve gyűlöltem a fizikát is, nevetséges féktávok, papírautók.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65541 2021.11.11. 09:57

arty írta:Zó: az NFSHP2010remazerben elő-előfordult, hogy az irányítást visszakapva már csak szétplaccsanni van időd, de azért ahoz képest, hogy hányszor rántják el a kamerát, egész jó volt az arány :P
ami jobban zavart, az a borzalom ütközésvizsgálat, amikor LÁTOM h nem értünk össze, de a játék crash videot kezd el lejátszani... mer' valójában két láthatatlan, a kocsidnál nagyobb téglára vizsgálják, hogy összeértek-e volna-e :(

viszont amikor falhozvertem az ellent, amikor a stripe-ba nemcsak beleszalad, de el is pusztul végleg, és ezt mutatja ilyen bejátszásban a gém... priceless és háromszázadjára sem untam, ellenben minduntalan kielégítő volt :)

érdekesség: ps3on játszva a mai napig mennek az online szerók és a leaderboardokon DT és Deep idejeit döntögethetem :)
... miközben a játék már a store-ból is lekerült, pápá ingyen online pass, anélkül viszont online sem játszhatok a pisis ingyenmultijával :(
Elő-előfordult? Az Origin szerint 8 órát játszottam a régivel (sokallom), és még akkor is azért hagytam abba, mert megőrjített. A driftkényszer mellett. És most is fáj egy óra után. Sokkal jobban, mint hogy az FH elején egy kicsit autózni (!) kell. Talán a HP2 volt az utolsó semmilyen sallanggal nem terhelt NFS. Az UG1-ben ez maximum garázs (oké) és a körítés volt, a neont nem vette be a gyomrom, meg ugyanazon gépen randábbra is kellett butítanom, mint a HP2-t. Azt az új HP nyilván meghaladta sok szempontból, de nekem marad kedvenc NFS, és a FlatOut 2/Carmageddon mellett a legjobb autós emlék. (Az FH4-ért tízszer annyit fizettem, mint a szinte day1 FlatOut 2-ért.)

phpBB [media]


phpBB [media]


phpBB [media]


phpBB [media]


És hát ez is fasza volt, csak mára túl archaikus, és már 30+ éve is oda kellett csaptni a garázshoz, a benzinkúthoz vagy az egyetlen versenyhelyszínhez (de rendes futamon kívül van gyorsulási is rövidebb, egyenes távon):

phpBB [media]


És a tartalombajnok Test Drive! Bárcsak ennyi lenne az FH4 is!

phpBB [media]


Ez is remekkiváló, de csak néhány órát ment (bővítés után problémás volt):

phpBB [media]
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65542 2021.11.11. 11:00

deep írta:Meanwhile a YouTube-on megszűnik a dislike...
Nem Botond vette at az ugyvezetest a googlenel? :D
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65543 2021.11.11. 11:03

Micsu írta:Nem Botond vette at az ugyvezetest a googlenel? :D
Remélem Moby, és akkor a páros héten dislike nincsen, páratlanon meg like :idiota:
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #65544 2021.11.11. 13:17

Zóanagyvarázsló írta:Az FH4-ben ami nem 4WD, az irányíthatatlan szinte, szóval én éreztem a különbséget a hajtások között :hehe:

Kép
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65545 2021.11.11. 15:42

Egy meshterműh!

phpBB [media]
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #65546 2021.11.11. 17:02

DanielT írta:Egy meshterműh!
Ez a hűtőmágnes port?
Avatar
Necro

Hozzászólás #65547 2021.11.11. 17:02

DanielT írta:Egy meshterműh!
Az egyetlen cucc volt ami egy kicsit még érdekelt idén, így a DS2 2-ig nincs semmi de abból nem nézek már videókat megjelenésig.
Avatar
Botond

Hozzászólás #65548 2021.11.11. 18:28

DanielT írta:Egy meshterműh!
Mint említettem, ez egy az egyben az iPad verzió portolása konzolokra, akárcsak az SW:KOTORnál. Ilyen időket élünk basszameg, hogy a régi szarokat átportolják mobilra és onnan vissza konzolra.
Avatar
Moby

Hozzászólás #65549 2021.11.11. 18:28

DanielT írta:Egy meshterműh!

[video]https://youtu.be/QL_n-m_27oY[/video
Én most nyomtam a GP-ben lévő San Andreast picit, teljesen rendben van(mondjuk lehet a VRR miatt, fasztudja).
Avatar
Botond

Hozzászólás #65550 2021.11.11. 18:29

Moby írta:Én most nyomtam a GP-ben lévő San Andreast picit, teljesen rendben van(mondjuk lehet a VRR miatt, fasztudja).
Pedig az is az iPad port. :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #65551 2021.11.11. 18:29

De a rohadt kurva BF trial csak nem akar elindulni :szomoru1:
Avatar
Moby

Hozzászólás #65552 2021.11.11. 18:31

Botond írta:Pedig az is az iPad port. :idiota:
Én nem tudom minek a portja, de lenyomom, mert ez nekem kimaradt, és ennél valahogy nem bántó a húszezer éves graf. Nemtudom, ezek valahogy nem öregszenek rosszul.
Avatar
Botond

Hozzászólás #65553 2021.11.11. 18:36

Moby írta:Én nem tudom minek a portja, de lenyomom, mert ez nekem kimaradt, és ennél valahogy nem bántó a húszezer éves graf. Nemtudom, ezek valahogy nem öregszenek rosszul.
Az eredeti vót vagy 720p se, mikor iPadre portolták, akkor felhúzták ugye 2048 x 1536-re, ami azért már egész vállalható, kvázi 1440p, és ezért hozzák ezeket vissza a "nagy" konzolokra, mert nem 720p textúra, hanem 1440p környéke, és jah, kvázi 1440p már akkor is vállalható, ha csak sima felbontás emelés volt, meg picit rátoltak az élsimításra oszt csoki. Már a natúr 720phez képest vállalható, bármi más mellett azért közszánalom.
SA nekem is kimaradt, meg is van minden létező platformra, köztük iPadre is, de még sose volt időm nekiülni. Még a tengerparton sem.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65554 2021.11.11. 18:44

DanielT írta:Egy meshterműh!

[video]https://youtu.be/QL_n-m_27oY[/ideo]
Pcn valszeg nem lesz drop (vagy az enyémen biztos nem :eplus2: ) de ennek a videonak feelingje sincs
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65555 2021.11.11. 19:27

TasManXT írta:Kép
Nem tudom, ezen mit kell nézni, nekem tökig kellett lassítani kanyarokban, RWD-vel még annak a tizedére. ~350 óra után semmilyen gif nem győz meg arról, hogy nem így volt. Az FH5-öt még nem tudom, de én a 4-ről írtam.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65556 2021.11.11. 19:29

DanielT írta:Egy meshterműh!
Tehát meg se közelíti a Celeronra 15 éve modolt verzió szintjét. Mi a fészkes fene van?!
Avatar
eje75

Hozzászólás #65557 2021.11.11. 20:01

Amúgy miközben itt megy a FH5-ről ez a nemtudommi (talán beszélgetés?) nálam lement a Haláli Strandolás... meg kell követnem a játékot, mert eddig GLS szimulátornak hívtam, pedig nem az, de nagyon nem... ez egy Strabag szimulátor, mert annyi utat építettem benne, hogy arra még Adolf bácsi is elismerően csettintett volna... amúgy nem volt rossz játék, csak nem tudom miről szólt, mit miért csináltam benne, és bár végig toltam, nem tudom mi lett a vége... 10/10
Avatar
eje75

Hozzászólás #65558 2021.11.11. 20:07

DanielT írta:Egy meshterműh!
phpBB [media]
A “vicc” az, hogy ezek közül anno egyikkel se játszottam, tulképpen új játékok lennének nekem...kár a kinézetért...
Avatar
Moby

Hozzászólás #65559 2021.11.11. 20:35

Elindult a BF trial. Beléptem, Portalban széjjellőttem mindenkit :D
Avatar
eje75

Hozzászólás #65560 2021.11.11. 20:43

Moby írta:Elindult a BF trial. Beléptem, Portalban széjjellőttem mindenkit :D
Nekem reggel 9-kor indul, de az már nem trial lesz... a vicc az, hogy ahogy egyre több infó jön, néhány eleme elkezdett TETSZENI... a végén még elnézést kell kérnem a DICE-tól...
Avatar
arty

Hozzászólás #65561 2021.11.11. 21:37

deep írta:DC-ben is van sim mód, menüben bekapcsolható. A jobb annyit jelent, hogy jó vele játszani. Élmény vezetni az autót. 3x nyomtam végig a DC-t. Az összes dlc-jével együtt. Minden eventet fullaranyra. Ebből 2x plat után. Szimplán azért, mert élveztem. Soha sem azelőtt, sem azután nem játszottam olyan autós játékkal, ami ennyire jó lenne. Pedig csak 30 frém, ami gáz egy autós cuccnál, de egyszerűen annyira FASZA, hogy teli pofával vigyorgok még mindig, ha nyomom. Mert még mindig fent van a gépen. Na, ezt jelenti, hogy jó. A FH5 (de egyik se) nem tudja ezt megközelíteni se. Próbáltam pedig szeretni, 2-3 órát is nyomtam, hátha valami megfog, de nem élveztem egy percet se belőle. Ez nyilván nagyrészt egy szubjektív vélemény, de 1988 óta játszom autós játékokkal minden elképzelhető platformon, brutál mennyiségűvel. Hátha ez jelent valamit.
Van sim mód, de teljesen szétmegy tőle a játék :) (értsd: kvázi teljesíthetetlen lesz tőle az event, tehát nem igazodik hozzá a gold idő, stb)

Teljesen veled vagyok abban, hogy jó vele játszani, nekem is csak a ps5 nevetséges tárhelygazdálkodása miatt nincs most fent, pedig még lenne mit aranyazni benne (a psvr verza végigment, abbahagyni nem bírtam az IS annyira jó). Gecisony, hogy lelőtte a szervereket, tök jó volt az időitek ellen menni :( (mondtam már, hogy a geciEA 10+ éves nfs-einek vagy a balfaSEGA 2008-as sega rallyjának a mai napig megy az online része is? jótudom, azok tottttálisan az online-ra épültek (nem), míg a driveclub nem ilyen online social-izé akart lenni (de)...)

Igen, az h 30fps maradt, megintcsak a gecisony. (Evolutionnak a felét se lehetett, mint amit a polifóninak és mégis-máris ki lettek baszva... pedig szerintem a második részre beértek volna - álá motorstorm :( )

A játékrészét nem védem én se az FH szériának, teljesen érthető, ha valakinek hányingere támad tőle manapság (érdemes az egykori óóóriási forzafan, Dreampage írását elolvasni, jééééé, ugyanaz a baja, mint mindenkinek akinek baja van vele:
"Az egész „kampány” mindössze arról szól, hogy telepakoljuk a térképet ikonokkal és eseményekkel, nem arról, hogy esetleg elérjünk valamit a fesztiválon. Azért játszunk, hogy még többet játsszunk." + "mivel tulajdonképpen lényeges karrierről vagy előrehaladásról nem is beszélhetünk, az egész élménynek még inkább fókuszálatlan, játszótér-jellege van" + "stb"

Namindegy, végülis tényleg van másik 80 ótósjátékom, amit tolhatok, csak rossz volt észrevenni, hogy ketten kétfelé tartunk... (én vs forzahorizon)

---

deep írta:dirt/grid taszít mint állat a stílusával, illetve játszottam mindkettőnek több részével is, de ha egyet láttál, mindet láttad. Wreckfest megvolt pécén végig. Nem volt rossz, de nem is ájultam el tőle. Max nehézségen nyomtam, lifelike sérüléssel, aminek az volt az eredménye, hogy szinte minden versenyen a 2. körtől tök egyedül mentem a pályán, mert az AI kocsik lezúzták magukat. Minőségi termék.
dirt5/grid2019 szerintem kaphatna újra esélyt, szerintem eléggé más már, mint volt - mindkét széria (pláne neked ennyi kódmester mellőzés után :D )
picit tartalomban szegények, tehát lehet unalmassá válik X óra után, de amíg van újdonság, elég jó (a grid, d5-t csak havernál láttam)

TasManXT írta:Jobb érzés vezetni a gépjárműveket. Van súlya, érzed a különbséget a különböző hajtások között, a súlypontot. Mindezt árkád könnyedséggel, és ha elég perverz vagy akkor bekapcsolhatod a durva módot is.
A súlyt aláírom, sőt nekem szinte túl nehezek is a gépek / túl sok a sínautó. FH-ban eléggé fickándozik a kocsik nagyrésze, de ami nem az _számomra_ jobb (rosszabb tapadás -> nekem közelebb van a szimekhez, amit PLÁNE egy sok A->B vezetést igénylő játékban simán igénylek, sőt: nekem az volna az ideális, ha az assetto corsát kapnám meg a forza világában/grafikájával/fesztiválkörítéssel, DE a driveclub event-rendszerével (és a Dani által is méltatott NFSHP2010 féle "ha akarom van freeroam is" megoldással)

deep írta:Meanwhile a YouTube-on megszűnik a dislike...
tippem: nintendo.... (meg még talán pár másik nagy cég, akiket "lepontoztak, durván)

TasManXT írta:Dirt3, Dirt Showdown, Grid Autosport -> ezek mind mentek. Wreckfest éppen folyamatban PS5-ön, de csak apránként. F1 2021 story mode után most a saját kis csapatomat egyengetem. Dirt5 most lesz kipróbálva, mert a BF miatt befizettem 1 hónap EA play-t, abban meg benne van.
na, ezabeszéd! :)
ha az autosport sokat ment, akkor jó szívvel neked nehéz ajánlanom a grid2019-et, túl sokat ismétel :D
jah, f1 2021 sztoriról jókat hallottam, a 2020-ban még annyi sincs, mint volt a 19-ben volt - csalódás :(
neked legalább van mivel "körözni", nem finnyáskodsz annyira.... :vigyor: :eljen:

Zóanagyvarázsló írta:Elő-előfordult? Az Origin szerint 8 órát játszottam a régivel (sokallom), és még akkor is azért hagytam abba, mert megőrjített. A driftkényszer mellett. És most is fáj egy óra után. Sokkal jobban, mint hogy az FH elején egy kicsit autózni (!) kell. Talán a HP2 volt az utolsó semmilyen sallanggal nem terhelt NFS. Az UG1-ben ez maximum garázs (oké) és a körítés volt, a neont nem vette be a gyomrom, meg ugyanazon gépen randábbra is kellett butítanom, mint a HP2-t. Azt az új HP nyilván meghaladta sok szempontból, de nekem marad kedvenc NFS, és a FlatOut 2/Carmageddon mellett a legjobb autós emlék. (Az FH4-ért tízszer annyit fizettem, mint a szinte day1 FlatOut 2-ért.)
Ne mondd már, hogy "állandóan" csattanás előttre kapod vissza az irányítást, szerintem legtöbbször korreken vezeti a gép a géped, amíg nem látsz előre. Driftkényszer meg... há' ez a mechanika. Baromkodsz, driftelsz -> nitro - ha ez nem jön be, akkor kuka sajna.

HP2 tényleg jó, de CSAK ps2-n. A pécés egy kietlen, deszaturált, unalmas fos. Amíg nem volt péesem, persze elment, de mióta nyomom a VALÓDI változatot, csak szánom az egykori önmagam ;)
De ugye félreértem és neked NEM a HP2 PC a kedvenced, hanem a régi nfs3/HP... UGYE?!
UG1/2 fájdalmas előjel volt....... igen. És ide, az FH5-ig vezetett az út (vagyis az NFS Heat-ig... te jó ég az degáz! azt hittem a retro '80 látvány-dizájn majd beszippant, de a legkevésbé sem, éppcsak divatból jelenik meg, nem szerves része a játéknak, tehát nem egy NFS Vice City :( )

Flatout2 felemlegetése is akkora gyalázat, mint a HP2. Nyilvánvalóan itt is az azt megelőző rész nemkedvencségét kérem számon!!! :( Tán csak nem 27 éles vagy és még nem éltél AKKOR ?! :D

DanielT írta:Egy meshterműh!
Rokszár perfekt hozta az elvárhatót. Ez a trilógia ebben a formában a cég koronaékszere lett, grafika és performansz osztozik a csúcson!

(egyébként lehetett volna ez a base ps4 első 4k60 címe, nem értem miért lockolták 29/31-re...)

---

Ghost Recon Breakpoint uj pecse átmenetileg(?) megölte a frienspassos coopozást a kölökkel. Ezé vettem goldot neki!? egyszer tudtunk pár órát játszani :( Kösz az ubi 35th anniversaryját.... ZABÁLJÁTOK: free cuccok, stb: https://www.ubisoft.com/en-gb/ubi35?ncid=287-3---1-UWB-62-54-ubi35_UbiNews--1-1-8-1121-6----ID_135157-----&maltcode=brand_C2W_UWB_ubisoft.com___UBI____&addinfo=
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára arty 2021.11.11. 21:43-kor.
Avatar
Botond

Hozzászólás #65562 2021.11.11. 21:42

Na sírjá Arty, holnap majd csapatunk egy Forza Motorsport 4 maratont, az még csak 10 éves 1 hónapos meg pár napos cím, szóval még megy a multis része, mert hát kurvaMS nem tanul semmit a szentszonitól! :banplz:
Meg fizika is szar lesz benne, meg minden, ahogy köll!
Avatar
arty

Hozzászólás #65563 2021.11.11. 21:43

Botond írta:Na sírjá Arty, holnap majd csapatunk egy Forza Motorsport 4 maratont, az még csak 10 éves 1 hónapos meg pár napos cím, szóval még megy a multis része, mert hát kurvaMS nem tanul semmit a szentszonitól! :banplz:
Meg fizika is szar lesz benne, meg minden, ahogy köll!
holnap mikulásig meló és goldom sincs :( fh2 fentvan még neked?
Avatar
Botond

Hozzászólás #65564 2021.11.11. 21:47

arty írta:holnap mikulásig meló és goldom sincs :( fh2 fentvan még neked?
Hogy a picsába ne?! Mindig van egy végszükség esetére forza telepítve, szóval az xsx-en csak a FH2-3-4 van fent, meg a fm5-6-7, a fh5nek még vadászom a helyet, a pc-n meg a fh3-4-5, és a fm7 van csak fent. :D
Ma nyomtuk a kölökkel a fh4 multit kicsit, ő a boxon, én a pc-n. :D
Avatar
eje75

Hozzászólás #65565 2021.11.11. 22:32

Erről beszéltem E! Ez a Battlefield Portal nagy rajságnak tűnik...
phpBB [media]
Avatar
Moby

Hozzászólás #65566 2021.11.11. 22:44

eje75 írta:Nekem reggel 9-kor indul, de az már nem trial lesz... a vicc az, hogy ahogy egyre több infó jön, néhány eleme elkezdett TETSZENI... a végén még elnézést kell kérnem a DICE-tól...
Nekem viszont spóroltak ezzel a triallal huszonhétezret. Nem rossz ez, csak nem jó. Egy kibaszott sniperfeszt az egész, kikapcsolhatatlan a crossplay, a buziarcú egeres pécések ellen nyomom kontrollerrel.
2 órából volt kb 5 perc, amit kb élvezhetőnek neveznék, a többi kereken pontosan ugyanolyan, mint akármelyik randomshitmultiszinperfesztszar.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65567 2021.11.11. 23:14

Moby írta:Nekem viszont spóroltak ezzel a triallal huszonhétezret. Nem rossz ez, csak nem jó. Egy kibaszott sniperfeszt az egész, kikapcsolhatatlan a crossplay, a buziarcú egeres pécések ellen nyomom kontrollerrel.
2 órából volt kb 5 perc, amit kb élvezhetőnek neveznék, a többi kereken pontosan ugyanolyan, mint akármelyik randomshitmultiszinperfesztszar.
Még a játék főmenüje előtt kérdezi, hogy akarsz -e crossplayt és bármikor kikapcsolható. 3-4 órát nyomtuk, 1x haltam meg snipertől.

Emellett pécésekkel nem tudom hogy sikerült összeakadni, amikor elvileg ma csak konzolon és ott is csak EA Play-ben/Ganépasszban 10 órásban rajtolt a cucc. Twitchen sem streamel senki pécén. A többi stimmel! :banplz:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65568 2021.11.11. 23:42

DanielT írta:Még a játék főmenüje előtt kérdezi, hogy akarsz -e crossplayt és bármikor kikapcsolható. 3-4 órát nyomtuk, 1x haltam meg snipertől.

Emellett pécésekkel nem tudom hogy sikerült összeakadni, amikor elvileg ma csak konzolon és ott is csak EA Play-ben/Ganépasszban 10 órásban rajtolt a cucc. Twitchen sem streamel senki pécén. A többi stimmel! :banplz:
Ha mer buta vagy :D Mar a konzol is egy pc, neopc :D, nameg van ahhoz is eger/bill :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #65569 2021.11.11. 23:43

DanielT írta:Még a játék főmenüje előtt kérdezi, hogy akarsz -e crossplayt és bármikor kikapcsolható. 3-4 órát nyomtuk, 1x haltam meg snipertől.

Emellett pécésekkel nem tudom hogy sikerült összeakadni, amikor elvileg ma csak konzolon és ott is csak EA Play-ben/Ganépasszban 10 órásban rajtolt a cucc. Twitchen sem streamel senki pécén. A többi stimmel! :banplz:
Rendkívül hálás vagyok ezért a trialért. Ékes példája, hogy mennyi felesleges pénz és időelbaszástól tudnának megkímélni demókkal. :eljen: Óóóóriási mázli, hogy nem ugrottam bele.

/nem kérdezett semmit, és a kapcsoló pedig szürke még a főmenüben is, de igazából teljesen mindegy, mert nem piszkálnám én ezt se crossplayyel, se anélkül, se ingyen, se pénzért, se boxon, se ps-en, se sehogyse.
Avatar
Botond

Hozzászólás #65570 2021.11.12. 06:37

Moby írta:Rendkívül hálás vagyok ezért a trialért. Ékes példája, hogy mennyi felesleges pénz és időelbaszástól tudnának megkímélni demókkal. :eljen: Óóóóriási mázli, hogy nem ugrottam bele.

/nem kérdezett semmit, és a kapcsoló pedig szürke még a főmenüben is, de igazából teljesen mindegy, mert nem piszkálnám én ezt se crossplayyel, se anélkül, se ingyen, se pénzért, se boxon, se ps-en, se sehogyse.
És mikor levezettem, hogy az xsx és a gpu konkrétan több pénzt spórol, mint amibe kerül, vagyis visszahozza az árát, akkor meg csak zúgott a kurvaMS! :banplz: Most se késő hamut szórni a fejekre! :banplz:
De akkor ha jól értem még napok kérdése a platina és az új game of the year kihirdetése! :idiota:
Avatar
Botond

Hozzászólás #65571 2021.11.12. 07:00

Meanwhile frissült iOS-en a PS app, és most már értesítést küld, ha wishlisten akciós lett vmi. Szóval ügyesen össze is raktam a wishlistem, Kena, R&C: Rift Apart és Sackboy. A mongolokterminátorát is rá akartam tenni, de a leírásokból nem jöttem rá melyik a ps5 verzió, szóval azt nem tettem. Már csak a szalagértesítést kell várni a telefonra!
/szerk: Nem mintha be lett volna kapcsolva a ps5 mióta a gyerek végigvitte a R&C-ot, pedig a lasszófasz egyel és kettővel haladni kellene, hogy még idén vissza tudjam adni ejének. :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #65572 2021.11.12. 07:10

eje75 írta:Amúgy miközben itt megy a FH5-ről ez a nemtudommi (talán beszélgetés?) nálam lement a Haláli Strandolás... meg kell követnem a játékot, mert eddig GLS szimulátornak hívtam, pedig nem az, de nagyon nem... ez egy Strabag szimulátor, mert annyi utat építettem benne, hogy arra még Adolf bácsi is elismerően csettintett volna... amúgy nem volt rossz játék, csak nem tudom miről szólt, mit miért csináltam benne, és bár végig toltam, nem tudom mi lett a vége... 10/10
Ez a Death Stranding annyira nem kell a kutyának se, hogy Logan már 7500-ért árulja a Director's Cut kódját, de ennyiért sem megy el(valami 14-ről indult).
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #65573 2021.11.12. 08:08

Moby írta:Ez a Death Stranding annyira nem kell a kutyának se, hogy Logan már 7500-ért árulja a Director's Cut kódját, de ennyiért sem megy el(valami 14-ről indult).
Nekem a platina kijött belőle. Egy csodálatos cucc, főleg 60 frémmel. Alapból 16 volt a dobozos verzió és fillérekért ment a lemezes mikor próbáltam eladni 10-12 között.
Avatar
Moby

Hozzászólás #65574 2021.11.12. 08:09

TasManXT írta:Nekem a platina kijött belőle. Egy csodálatos cucc, főleg 60 frémmel. Alapból 16 volt a dobozos verzió és fillérekért ment a lemezes mikor próbáltam eladni 10-12 között.
Nekem is tetszett anno, mondjuk platina azért nem jött ki belőle(ill. mégegyszer nem venném elő, 7500-ért se).
Avatar
Moby

Hozzászólás #65575 2021.11.12. 08:18

48CX 250-ért valaki? (refurbished, nade ennyiért nem mind1?)


/mondjuk a 65CX 420-ért is elég jó deal.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #65576 2021.11.12. 08:29

Moby írta:Nekem is tetszett anno, mondjuk platina azért nem jött ki belőle(ill. mégegyszer nem venném elő, 7500-ért se).
Totál megértem, második etap nincs ebbe, én elsőre nem toltam végig, mert nem bírtam a 30 frémet. Az extra tartalom nagyon mókás benne. Mivel alapvetően szeretem a logisztikai témát, így agy kikapcsolva tökéletes kis program volt a platina. A minden 5 csillagra volt a legnagyobb szopás benne.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65577 2021.11.12. 08:34

Botond írta:Meanwhile frissült iOS-en a PS app, és most már értesítést küld, ha wishlisten akciós lett vmi. Szóval ügyesen össze is raktam a wishlistem, Kena, R&C: Rift Apart és Sackboy. A mongolokterminátorát is rá akartam tenni, de a leírásokból nem jöttem rá melyik a ps5 verzió, szóval azt nem tettem. Már csak a szalagértesítést kell várni a telefonra!
/szerk: Nem mintha be lett volna kapcsolva a ps5 mióta a gyerek végigvitte a R&C-ot, pedig a lasszófasz egyel és kettővel haladni kellene, hogy még idén vissza tudjam adni ejének. :idiota:
Tlou lement mar egyaltalan?
Avatar
Botond

Hozzászólás #65578 2021.11.12. 09:18

Micsu írta:Tlou lement mar egyaltalan?
Küzdök!
@Moby: az már 60 frém ps5ön? Mer akkor 7,5et lehet megér a demó és megszánnám a srácot!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65579 2021.11.12. 09:25

Botond írta:Küzdök!
@Moby: az már 60 frém ps5ön? Mer akkor 7,5et lehet megér a demó és megszánnám a srácot!
3 geow lement 1 het alatt de kuzdesz? :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #65580 2021.11.12. 09:48

Micsu írta:3 geow lement 1 het alatt de kuzdesz? :banplz:
Figyi, nem akarok a szentszoni fanboi klubban egy harmadig játszott játékot ízekre szedni, főleg mivel Arty kedvence, meg mert én is bohócnak tartom azokat akik egy trailer alapján megmondják a tutit, de Ja küzdök.
Az elején kurvalassú a tutorial rész, amikor folyamatosan kapod az új cuccokat, nem is emlékszem utoljára melyik AC volt ilyen kínszarás, hogy még a negyedik chapter is kvázi tutorial volt a 9-10 chapterből, talán az isztambulos, de előjöttek az emlékek, egészen az első íj/nyíl kombó megtalálásig kínszarás a gémpléj.
Amiből szerencsére nincs sok, egy interaktív mozi az egész. Egy nyolcvanszor ismételt sablonos sztori ötvenedszer is lerágva. Film gondolom készül ebből is, mint az uncsiból, mert kb oda való. Olyan az egész, mintha a Will Smith-nek a kutyás világvége filmjét úgy kellene megnézni, hogy a film elején kiraksz magad elé egy passziánszt, és öt percenként pause a film, raksz 5-6-7 kártyát ide-oda, majd play, öt perc múlva megint pause, jöhetnek a kártyák.
Ez ilyen Aby féle walksim. Ami tök jó, hogy van, csak nekem nem fér a fejembe, hogy ha vki gyűlöli a géminget, akkor a fasznak kínozza magát ilyen gémnek hazudott interaktív filmekkel? Bekapcsol egy rendes filmet vagy sorozatot és csá.
Uncsiknak is nekifutottam, ugyanez a feeling, de abból is lesz film, nem kell kínoznia magát senkinek a töltőképernyőkkel a film közben csak hogy lőhessen kettőt, mint a falusi búcsúban.
Szóval ilyeneket nem akarok leírni pár óra géming után, letudom majd a kötelezőt és akkor megírom a szentszoni fanboihoz méltóan ömlengős tízpertizet. :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #65581 2021.11.12. 10:36

Botond írta:Küzdök!
@Moby: az már 60 frém ps5ön? Mer akkor 7,5et lehet megér a demó és megszánnám a srácot!
Fogalmam sincs, én nem néztem utána, De Tas azt írta 60 frém.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65582 2021.11.12. 11:02

Botond írta:Figyi, nem akarok a szentszoni fanboi klubban egy harmadig játszott játékot ízekre szedni, főleg mivel Arty kedvence, meg mert én is bohócnak tartom azokat akik egy trailer alapján megmondják a tutit, de Ja küzdök.
Az elején kurvalassú a tutorial rész, amikor folyamatosan kapod az új cuccokat, nem is emlékszem utoljára melyik AC volt ilyen kínszarás, hogy még a negyedik chapter is kvázi tutorial volt a 9-10 chapterből, talán az isztambulos, de előjöttek az emlékek, egészen az első íj/nyíl kombó megtalálásig kínszarás a gémpléj.
Amiből szerencsére nincs sok, egy interaktív mozi az egész. Egy nyolcvanszor ismételt sablonos sztori ötvenedszer is lerágva. Film gondolom készül ebből is, mint az uncsiból, mert kb oda való. Olyan az egész, mintha a Will Smith-nek a kutyás világvége filmjét úgy kellene megnézni, hogy a film elején kiraksz magad elé egy passziánszt, és öt percenként pause a film, raksz 5-6-7 kártyát ide-oda, majd play, öt perc múlva megint pause, jöhetnek a kártyák.
Ez ilyen Aby féle walksim. Ami tök jó, hogy van, csak nekem nem fér a fejembe, hogy ha vki gyűlöli a géminget, akkor a fasznak kínozza magát ilyen gémnek hazudott interaktív filmekkel? Bekapcsol egy rendes filmet vagy sorozatot és csá.
Uncsiknak is nekifutottam, ugyanez a feeling, de abból is lesz film, nem kell kínoznia magát senkinek a töltőképernyőkkel a film közben csak hogy lőhessen kettőt, mint a falusi búcsúban.
Szóval ilyeneket nem akarok leírni pár óra géming után, letudom majd a kötelezőt és akkor megírom a szentszoni fanboihoz méltóan ömlengős tízpertizet. :idiota:
Az hogy kinek mi tetszik maganugy, de a tlout walking simnek nevezni netto faszsag akar honnan is nezem.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65583 2021.11.12. 11:20

Moby írta:Fogalmam sincs, én nem néztem utána, De Tas azt írta 60 frém.
Most elemezte le hogy a 15 oras nemwalkingsim tlou mekkora nongem, de egybol megvenne a dst, ami 20 ora atvezeto melle tesz ugyaannyi walking simet amit ki is maxol :D
Fejtse mar meg valaki nekem Botondot? :fogmosas:
Avatar
Botond

Hozzászólás #65584 2021.11.12. 11:23

Micsu írta:Az hogy kinek mi tetszik maganugy, de a tlout walking simnek nevezni netto faszsag akar honnan is nezem.
Hát ha minden autós játékot hasonlítunk a FH5höz, annyira leegyszerűsítjük az életet, akkor a lasszófasz inkább a walksimekhez van közelebb számomra, mint a komolyan vehető tps-ekhez. Rém gyenge a gémpléj egyelőre.
Aztán lehet Pittsburgh után kurvára elindul, ezért sem akartam ilyen félgém után verdiktelni, csak mivel rákérdeztél, hogy mi van ezért osztottam meg, hogy hol és miért akadtam el. Ennyi az oka, hogy mindig van jobb. És az emlegetett gears coop pl milliószor jobb az eddigiek alapján, de a végén térjünk vissza.
Avatar
Moby

Hozzászólás #65585 2021.11.12. 15:26

Kipróbáltam az elden ringet. Első körben XSX-en. Sajnos csak röviden, mert melózni is kellett :( Mindegy, megpróbálom mind az 5 session-t játszani.
Röviden: hát ez nagyon nem Dark Souls. Nagyon sok teljesen új, a fromtól soha nem látott dolog jelenik meg(from játékban ugrani??? WTF?? :idiota: ). Az egész játék ijesztően összetett. Nem sokat láttam eddig belőle, de az itemek mennyisége, hát....ja :D Lesz mit olvasgatni, szerintem guideok olvasgatásával fog elmenni az első 50 óra. Éshát gyönyörű. Monduuk helyenként olyan sötét, hoyg max brightness mellett sem látni szó szerint SEMMIT, dehát ez annyira nem új dolog. Tök más játszva, mint a videókat nézve, és nem pofáznak, és oda lehet figyelni mindenre. Tökre nem souls érzet az egész. Nem annyira dark az egész, vagyis igen, de nem úgy, ahogy a soulsok. Jó ez na, ez nagyon kevésből is látszik. Mondtam, hogy hasznosak a demók. Ezt nem akartam első nap venni a videók alapján, de a teszt alapján elsőnapos vétel lesz :)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65586 2021.11.12. 16:15

Moby írta:Kipróbáltam az elden ringet. Első körben XSX-en. Sajnos csak röviden, mert melózni is kellett :( Mindegy, megpróbálom mind az 5 session-t játszani.
Röviden: hát ez nagyon nem Dark Souls. Nagyon sok teljesen új, a fromtól soha nem látott dolog jelenik meg(from játékban ugrani??? WTF?? :idiota: ). Az egész játék ijesztően összetett. Nem sokat láttam eddig belőle, de az itemek mennyisége, hát....ja :D Lesz mit olvasgatni, szerintem guideok olvasgatásával fog elmenni az első 50 óra. Éshát gyönyörű. Monduuk helyenként olyan sötét, hoyg max brightness mellett sem látni szó szerint SEMMIT, dehát ez annyira nem új dolog. Tök más játszva, mint a videókat nézve, és nem pofáznak, és oda lehet figyelni mindenre. Tökre nem souls érzet az egész. Nem annyira dark az egész, vagyis igen, de nem úgy, ahogy a soulsok. Jó ez na, ez nagyon kevésből is látszik. Mondtam, hogy hasznosak a demók. Ezt nem akartam első nap venni a videók alapján, de a teszt alapján elsőnapos vétel lesz :)
Tehát MINDENBEN más mint a videón. A videón ocsmány mint a kurvaélet, nem videón meg gyönyörű? Meg nem Souls? Amikor a videón minden Souls, de olyan minden, hogy mindennél mindenebb. MINDEN.

Hát jó tudni! :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #65587 2021.11.12. 16:21

DanielT írta:Tehát MINDENBEN más mint a videón. A videón ocsmány mint a kurvaélet, nem videón meg gyönyörű? Meg nem Souls? Amikor a videón minden Souls, de olyan minden, hogy mindennél mindenebb. MINDEN.

Hát jó tudni! :banplz:
Olyan lehet, mint a bloodborne, ami videón csatorszag, játszva meg überbaszó :ravasz1:
Avatar
arty

Hozzászólás #65588 2021.11.12. 18:15

megérkeztem a géming szellemi elitjébe...
IMG_20211112_180108.jpg
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #65589 2021.11.12. 18:20

Ezt csak így az FH 5 diskurzus margójára:
folza.jpg
:banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #65590 2021.11.12. 19:51

Lement a 10 óra a bf-ben. Ha a 10 órából leveszem a valamilyen képernyők bámulását, valamire várakozást, folyamatos állítgatást, gecizést, akkor marad kb 5 óra. Ha abból leveszem a futkosást, akkor marad 30 perc. Ha abból leveszem az értelmetlen randomeseményeket akkor marad kb 5 perc. Na az az öt perc kurvajó volt, a maradék 9 óra 55-öt szívesen kiszámláznám valakinek. De hogy ezért nekem kéne majd 30 ezret kicsengetni, hát izé.
Majd egyszer ea playben kiveszem belőle a másik remek 15 percet 30 óra befektetéssel :idiota:

Vissza: “Leáldozott.hu”