A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #65101 2021.10.21. 20:30

Micsu írta:Uc film trailerenek a nezesekor annyira volt uc feelingem mindha egy kombajn tesztelos videot neztem volna. Par helyszin ismeros volt es kb ennyi :D
Pont akartam írni. Ha nem írják ki a végén, hogy uncharted, hát fingom se lett volna. Szereposztás katasztrófa.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65102 2021.10.21. 21:09

Greyfox írta:Gondolom másnak igen. Egyik se jobb, mint a másik. Ezért kell mindkettő :D
Mi az a mindkettö? Egyébként nem beteglelkü függönek bármely egy platform is sok. A 3DO is.

Szerk.: Tele vagyok platformokkal, kell valaki, aki pénzért játszik velük helyettem :ticking:
Avatar
Mekee

Hozzászólás #65103 2021.10.21. 23:27

DanielT írta:Ja és természetesen 1 éve nem nyúltam hozzá, ott rohad 1%-on. Mindent az ezer videóból, fórumból stb tudom, mert az egyetlen szórakozás amit ad, hogy nézem ezt a borzalmat.
Ezép, de ha nem a fórumokból, videokból ismernéd, láthattad volna ami viszont meg jó benne, mert ilyen szűrőkön át csak a bélsár jön át. Véletlen sem akarom méltatni, mert amit hazudoztak meg amit leműveltek utána, na az nagyongáz, viszont főleg mellékküldetések nagyon elvannak találva, ott én rengeteg jó ötlettel találkoztam
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65104 2021.10.22. 08:46

Mekee írta:Ezép, de ha nem a fórumokból, videokból ismernéd, láthattad volna ami viszont meg jó benne, mert ilyen szűrőkön át csak a bélsár jön át. Véletlen sem akarom méltatni, mert amit hazudoztak meg amit leműveltek utána, na az nagyongáz, viszont főleg mellékküldetések nagyon elvannak találva, ott én rengeteg jó ötlettel találkoztam
Tehát a tripperes, fogatlan ribancnak szép a füle... Hát jó. :idiota:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65105 2021.10.22. 23:03

Gears 5

+Szép grafika és technikai körítés (0 framedrop és popup), bugokkal is nagyon elvétve találkoztam (néhol levegőben maradó testrészek + villogó fények)
+Aki sírt hogy túlságosan cső az ki lett elégítve meg az is aki nyafogott hogy túl rövid, 15+ óra simán van ha nem kapkodunk
+Egész jól tálalt történet főleg gearses mércével, bár a vége eléggé el lett kapkodva bár biztos a dlc oldja meg ezt a problémát
+Változatos helyszínek, jó kis disztópikus hangulattal

0 A sandbox részek eléggé fapadosak, és minőségben is látványosan eltér a cső részektől, egy ucben azért ezt klasszisokkal jobban oldották meg
0 Biztos az extreme nehézség is közre játszott de nagyon szétvivős tud lenni hogy egy minor ellenfélbe is ki kell tárazni
0 A hó után az ugyanúgy viselkedő csak éppen piros szinű "homok" elég bazári megoldás volt

-Arcunka teleportáló társaink
-Ilyen pofátlan láthatatlan falakkal már rég találkoztam, van hogy állok egy helyen, nincs még 1 cmes padka se előttem de nem birok arra menni, Ucben ez is jóval elegánsabban volt megoldva, elég illúzióromboló
-A végére már kifullad

Bőven oda lehet tenni bármelyik sony tps mellé mert grafban, átvezetőkben, gametimeben simán hozza az ottani átlag szintet, persze egy uchez nem ér fel, a sandbox részeket is jobban oldották meg főleg a kiegjében de azért jó kis iktatás volt ez is, előző résznél feelingesebb volt jóval.
Lehet azért van bennem elégedettség érzés mert kb semmit nem vártam de ez most jól esett, már csak egy olyan Halot kéne találnom aminél így érzek :idiota: .
Kép
Avatar
Botond

Hozzászólás #65106 2021.10.23. 08:06

eje75 írta:Néztem ez a Back 4 Blood-ot ganyépasszon, nem is annyira szar... tolja valaki?
Három halasztás után tegnap végre belenéztünk. Arty meg Zó xboxról, én pc-ről, és a technikai része hibátlan volt, nem volt emiatt se fagyás, se desktop, se semmi bug. Annyi pöti malőr volt, hogy az első próba után Artynál vmiért kikapcsolódott a crossplay és vissza kellett kapcsolni, de ez azért megugorható. Most az őszi szünet miatt egy hét kihagyás, de utána tudsz csatlakozni hozzánk, ha szeretnél, technikai akadálya nincs, az kiderült a tegnapi próbakörből.

A próbakör amúgy rendkívül élvezetes volt. Jól felkészülten érkeztünk, mindhárman annyit tudtunk a játékról, hogy te egyszer kérdezted itt, hogy nyomja e vki és hogy zombik vannak benne, és négyes coop. A trailert majdnem mindhárman atomjaira tudtuk nézni, csak egyikünk se látta végül. Arty meg én magabiztosan mondtuk, hogy installáltuk a játékot, Zó ebben se volt biztos, de szerencsére ő is installálta a kezdés előtt.
Szóval belevágtunk, tutorial skip, intro skip (Zó nehezményezte is), kis keresés, hogy start campaign, 3 nehézségi szint, hadd szóljon a legmagasabb. 4. játékost automatikusan besorsol akármit állít be az ember. Szóval persze be lehet állítani, hogy invite only, meg érti is a játék, csak leszarja és ilyenkor berak mellénk egy random playert. Ha bármi mást állítunk be, akkor is. Szerencsére van sok beállítási lehetőség, végkifejlet viszont ha hárman vagyunk akkor csak egy lehet, hogy egy random csóka megjelenik mellettünk.

Na szóval legnehezebb mód, hadd szóljon. Azt kell, hogy mondjam, hogy itt végre látszott és kijött, hogy a sok év hármasban gearsezésben és halózásban összeszokott csapat lettünk, olvassuk már egymás gondolatait, és tökéletesen kiegészítjük egymást igazi, nagybetűs CSAPATTÁ. A játék ennek megfelelően is alakult, az első 10 zombit úgy lelőttük, mintha ott se lennének, aztán wipe. :idiota: Van ilyen újrapróbálkozások száma vmi, egy újrapróba van, nyomjuk.
A negyedik játékos meglátta bennünk a fantáziát, de a quitben még több fantáziát talált, szóval hárman plusz egy NPC/BOT felállásban vágtunk neki, immár az első próba rutinjával felvértezve. Ki is jött a plusz skill, lewipeoltunk ugyanott.
Aztán volt még vagy 2-3 próba, mert Arty nehezen hitte a dolgot, úgy volt vele, mint amikor az öregbácsi mondja az öregnéninek, hogy "én még életemben nem ettem ilyen szart", mire mondja a néni, hogy "nade kétszer is szedtél", mire a bácsi: "elsőre nem hittem el!".

És hát annak ellenére, hogy elég jól alakultak a dolgok, mert több kiváló próbálkozásunk volt, néha nem a 12. hanem egyenesen a 13. vagy 14. zombin wipeoltunk (mint később kiderült az első pálya 1000 zombija közül...), ennek ellenére a velünk született természetes kíváncsiság, és a tudományos tényfeltáró munkánk keretében, pusztán az érdeklődésünket kielégítendő rámentünk a középső nehézségre.
Azt viszont nekünk találták ki! Első próbára belépett hozzánk egy srác, az lelőtte egyedül a pálya 3/4-ét, mi szemmel tudtuk követni néha kiválóan, de többnyire azt se láttuk hol tart éppen, mi a már üres részeken kerestük az ott már nem lévő zombikat, szóval az egy egész jó hangulatú run volt, egész addig, amíg meg nem jelent egy egész képernyőt betöltő felirat, hogy vmit nem szabad csinálni mert wipe, és egyikünk pont azt tette és wipe. Később ugyan elhangzott, hogy nem látta, de na, végülis csak úgy volt kiírva, hogy direkt sem lehet nem észrevenni, szóval teljesen valid volt az egész, a negyedik, random srác is így gondolta, és ki is fejezte egyetértését egy quit keretében.
Utána leismételtük a legnehezebb nehézségen begyakorolt wipe koreográfiákat párszor, majd egyik alkalommal úgy döntöttem, hogy akkor előrefutok, megnézem lesz e vmi ezen a sokadszor látott részen túl, és elfutottam a zombik mellett, odaértem vhova, és mivel én voltam csak egyedül életben így elég volt csak nekem odaérni, és megnyertük a pályát! Közepesen, 10-12. próbálkozásra, az első pályát a 20 körüli pályaszámból.

Mivel mindhárman pont ilyen tudományos, kutatós, díszdoktori írós hangulatban voltunk, így az atomfizikus társadalom tudásszomját kioltandó a megnyert pálya után szintén puszta kíváncsiságból rámentünk arra, hogy nézzük meg ezt very easyn, vagy mi a legkönnyebb nehézségi szint. Fogyatékkal élőknek? Hat év alattiaknak? Nem emlékszem pontosan, de vmi ilyesmi, szóval rányomtunk arra.
Hát és szinte minden azonnal arannyá vált. Egy örömmámor lett a játék! Az a kínszarós fajta, mert ugyanúgy minden sarkon elfeküdt két-három ember a négyből. Ennek ellenére az elfutós taktikával lement az első pálya. A másodikra nem emlékszem hogyan, meg a harmadikra se, aztán jött a negyedik. Ott kezdődtek a gondok, mert nehezen értettük meg a feladatot. Iszonyat tanulási görbe van a feladatokban. Kezdetben ugye szakóca komplexitású, öljed meg őket, aztán a negyedik pályán hipp-hopp ott vagy, hogy a szakóca példánál maradva, hogy már egy ágat is rá kell kötözni, hogy kőbaltád legyen. Na ez sokkolt minket, hogy micsoda mélységekbe dobnak be minket, szóval, ezért nem sikerült elsőre. De veryeasyn is van újrapróba, másodikra már fényesen teljesítettünk. Olyan közepes nehézségi szint kategóriásan fényesen, hárman meghaltunk, Arty egyedül beszaladt ahova kell és win.
Na eddig jutottunk, itt jött az első komolyabb bug, Arty meg Zó megkapta a pályáért az acsit én nem, 15 GS-em bánja. Ez volt az első olyan esemény az este folyamán, ami felbaszott!

Az őszi szünet után várunk a "vérprofizombiírtók" klánunkba, tudsz pc-vel csatlakozni, a Mobytól megszerzendő xsx nélkül is. Feltéve, hogy nekifutunk a folytatásnak és nem üljük ki azt a pár patchet, amíg lesz veryveryveryeasy, meg cinematicsonlynofight nehézség, hogy az utóbbival, pár wipeal, vigyük végig a játékot.

A cuccnak a technika dolgokra jár a 10 pont (bár az elmaradt acsi miatt szívem szerint levonnék százat, de hátha később előkerül az), a gémpléj se rossz amúgy (bár annyira a világom az egész, mint Daninak a HC körökre osztott stratégiák), és az egész kurvarendben van, de a kurvára nem vagyok benne ügyes az az én esetemben olyan eufemizmus, hogy arra még elbaszott hasonlatot se tudok hozni. :banplz:
Avatar
eje75

Hozzászólás #65107 2021.10.23. 08:43

Botond írta:Három halasztás után tegnap végre belenéztünk. Arty meg Zó xboxról, én pc-ről, és a technikai része hibátlan volt, nem volt emiatt se fagyás, se desktop, se semmi bug. Annyi pöti malőr volt, hogy az első próba után Artynál vmiért kikapcsolódott a crossplay és vissza kellett kapcsolni, de ez azért megugorható. Most az őszi szünet miatt egy hét kihagyás, de utána tudsz csatlakozni hozzánk, ha szeretnél, technikai akadálya nincs, az kiderült a tegnapi próbakörből.

A próbakör amúgy rendkívül élvezetes volt. Jól felkészülten érkeztünk, mindhárman annyit tudtunk a játékról, hogy te egyszer kérdezted itt, hogy nyomja e vki és hogy zombik vannak benne, és négyes coop. A trailert majdnem mindhárman atomjaira tudtuk nézni, csak egyikünk se látta végül. Arty meg én magabiztosan mondtuk, hogy installáltuk a játékot, Zó ebben se volt biztos, de szerencsére ő is installálta a kezdés előtt.
Szóval belevágtunk, tutorial skip, intro skip (Zó nehezményezte is), kis keresés, hogy start campaign, 3 nehézségi szint, hadd szóljon a legmagasabb. 4. játékost automatikusan besorsol akármit állít be az ember. Szóval persze be lehet állítani, hogy invite only, meg érti is a játék, csak leszarja és ilyenkor berak mellénk egy random playert. Ha bármi mást állítunk be, akkor is. Szerencsére van sok beállítási lehetőség, végkifejlet viszont ha hárman vagyunk akkor csak egy lehet, hogy egy random csóka megjelenik mellettünk.

Na szóval legnehezebb mód, hadd szóljon. Azt kell, hogy mondjam, hogy itt végre látszott és kijött, hogy a sok év hármasban gearsezésben és halózásban összeszokott csapat lettünk, olvassuk már egymás gondolatait, és tökéletesen kiegészítjük egymást igazi, nagybetűs CSAPATTÁ. A játék ennek megfelelően is alakult, az első 10 zombit úgy lelőttük, mintha ott se lennének, aztán wipe. :idiota: Van ilyen újrapróbálkozások száma vmi, egy újrapróba van, nyomjuk.
A negyedik játékos meglátta bennünk a fantáziát, de a quitben még több fantáziát talált, szóval hárman plusz egy NPC/BOT felállásban vágtunk neki, immár az első próba rutinjával felvértezve. Ki is jött a plusz skill, lewipeoltunk ugyanott.
Aztán volt még vagy 2-3 próba, mert Arty nehezen hitte a dolgot, úgy volt vele, mint amikor az öregbácsi mondja az öregnéninek, hogy "én még életemben nem ettem ilyen szart", mire mondja a néni, hogy "nade kétszer is szedtél", mire a bácsi: "elsőre nem hittem el!".

És hát annak ellenére, hogy elég jól alakultak a dolgok, mert több kiváló próbálkozásunk volt, néha nem a 12. hanem egyenesen a 13. vagy 14. zombin wipeoltunk (mint később kiderült az első pálya 1000 zombija közül...), ennek ellenére a velünk született természetes kíváncsiság, és a tudományos tényfeltáró munkánk keretében, pusztán az érdeklődésünket kielégítendő rámentünk a középső nehézségre.
Azt viszont nekünk találták ki! Első próbára belépett hozzánk egy srác, az lelőtte egyedül a pálya 3/4-ét, mi szemmel tudtuk követni néha kiválóan, de többnyire azt se láttuk hol tart éppen, mi a már üres részeken kerestük az ott már nem lévő zombikat, szóval az egy egész jó hangulatú run volt, egész addig, amíg meg nem jelent egy egész képernyőt betöltő felirat, hogy vmit nem szabad csinálni mert wipe, és egyikünk pont azt tette és wipe. Később ugyan elhangzott, hogy nem látta, de na, végülis csak úgy volt kiírva, hogy direkt sem lehet nem észrevenni, szóval teljesen valid volt az egész, a negyedik, random srác is így gondolta, és ki is fejezte egyetértését egy quit keretében.
Utána leismételtük a legnehezebb nehézségen begyakorolt wipe koreográfiákat párszor, majd egyik alkalommal úgy döntöttem, hogy akkor előrefutok, megnézem lesz e vmi ezen a sokadszor látott részen túl, és elfutottam a zombik mellett, odaértem vhova, és mivel én voltam csak egyedül életben így elég volt csak nekem odaérni, és megnyertük a pályát! Közepesen, 10-12. próbálkozásra, az első pályát a 20 körüli pályaszámból.

Mivel mindhárman pont ilyen tudományos, kutatós, díszdoktori írós hangulatban voltunk, így az atomfizikus társadalom tudásszomját kioltandó a megnyert pálya után szintén puszta kíváncsiságból rámentünk arra, hogy nézzük meg ezt very easyn, vagy mi a legkönnyebb nehézségi szint. Fogyatékkal élőknek? Hat év alattiaknak? Nem emlékszem pontosan, de vmi ilyesmi, szóval rányomtunk arra.
Hát és szinte minden azonnal arannyá vált. Egy örömmámor lett a játék! Az a kínszarós fajta, mert ugyanúgy minden sarkon elfeküdt két-három ember a négyből. Ennek ellenére az elfutós taktikával lement az első pálya. A másodikra nem emlékszem hogyan, meg a harmadikra se, aztán jött a negyedik. Ott kezdődtek a gondok, mert nehezen értettük meg a feladatot. Iszonyat tanulási görbe van a feladatokban. Kezdetben ugye szakóca komplexitású, öljed meg őket, aztán a negyedik pályán hipp-hopp ott vagy, hogy a szakóca példánál maradva, hogy már egy ágat is rá kell kötözni, hogy kőbaltád legyen. Na ez sokkolt minket, hogy micsoda mélységekbe dobnak be minket, szóval, ezért nem sikerült elsőre. De veryeasyn is van újrapróba, másodikra már fényesen teljesítettünk. Olyan közepes nehézségi szint kategóriásan fényesen, hárman meghaltunk, Arty egyedül beszaladt ahova kell és win.
Na eddig jutottunk, itt jött az első komolyabb bug, Arty meg Zó megkapta a pályáért az acsit én nem, 15 GS-em bánja. Ez volt az első olyan esemény az este folyamán, ami felbaszott!

Az őszi szünet után várunk a "vérprofizombiírtók" klánunkba, tudsz pc-vel csatlakozni, a Mobytól megszerzendő xsx nélkül is. Feltéve, hogy nekifutunk a folytatásnak és nem üljük ki azt a pár patchet, amíg lesz veryveryveryeasy, meg cinematicsonlynofight nehézség, hogy az utóbbival, pár wipeal, vigyük végig a játékot.

A cuccnak a technika dolgokra jár a 10 pont (bár az elmaradt acsi miatt szívem szerint levonnék százat, de hátha később előkerül az), a gémpléj se rossz amúgy (bár annyira a világom az egész, mint Daninak a HC körökre osztott stratégiák), és az egész kurvarendben van, de a kurvára nem vagyok benne ügyes az az én esetemben olyan eufemizmus, hogy arra még elbaszott hasonlatot se tudok hozni. :banplz:
Ez JÓL hangzik! Megjött a kedvem :wilting:
Avatar
Mekee

Hozzászólás #65108 2021.10.23. 14:47

DanielT írta:Tehát a tripperes, fogatlan ribancnak szép a füle... Hát jó. :idiota:
Nagyjából, bár én személy szerint az olyan bugok 10% -ába ha belefutottam mint amik vannak nyomva mindenhol, és főleg mellékküldetéseket nyomtam, mert ott volt nagyonsok kifejezetten élvezetes, hangulatos, fő szálat sose vittem végig, az elég b kategória szerintem, de a vége fele hagyhattam abba. Többet sose nyúnék hozzá, de azé asszem eleget láttam belőle, hogy tudjam nem olyan fekete és fehér ahogyan gondolod :)
És amiatt, hogy mégcsak a jele sincs annak, hogy igyekeznének bármin is, mint mondjuk a hello games. Cdpr nél csak kivették a nagyok a pénzüket, aztán a többit oldja meg valahogy a aprónép a cégnél. Emiatt nem lenne kár ha veszne az egész.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #65109 2021.10.23. 23:12

Megnéztük a Dűnét. Valahogy éreztem, hogy ez jó lesz, de azt nem, hogy ennyire. :eljen:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65110 2021.10.24. 17:02

Nezi valki az Invasiont? Elso reszt lattam lehet maradok, bar eleg uncsi.
Avatar
Moby

Hozzászólás #65111 2021.10.24. 18:22

Micsu írta:Nezi valki az Invasiont? Elso reszt lattam lehet maradok, bar eleg uncsi.
Nézem. Talán a harmadik résznél járok. Nehezen indul, és még mindig csak indul. De elvagyok vele. A körítés tetszik, meg van pár szál már, ami érdekel, hogy hova fut ki.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65112 2021.10.24. 22:18

Én a Maid-et néztem meg, nagyon ajánlom.

Közben azért apátok inasba rakja a fiatalságot is! Edzek a BF-re. (COD Cold War, a multija jó)

phpBB [media]
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65113 2021.10.25. 19:03

DanielT írta:Én a Maid-et néztem meg, nagyon ajánlom.

Közben azért apátok inasba rakja a fiatalságot is! Edzek a BF-re. (COD Cold War, a multija jó)

[vid]https://video.twimg.com/ext_tw_video/1452279196747763712/pu/p1280x720/cOKlKStfqi4gtEPb.mp4[/video]
Nahat 2 hatbakill meg 2 lowhps lelovesetol azert ne omoljunk ossze :ravasz1: :banplz:
Elbasztam par percet az eletembol, megneztem az uj halo kampany gameplay videot, ennyire leleketlen szart mar reg lattam, esku mint valami ea indie cucc.
Avatar
Moby

Hozzászólás #65114 2021.10.25. 19:52

Micsu írta:Nahat 2 hatbakill meg 2 lowhps lelovesetol azert ne omoljunk ossze :ravasz1: :banplz:
Elbasztam par percet az eletembol, megneztem az uj halo kampany gameplay videot, ennyire leleketlen szart mar reg lattam, esku mint valami ea indie cucc.
Jó nagy fisemfos. Mondjuk ettől többet szerintem nem is lehetett várni. Ez a 343 valami elképesztően kutyaütő banda.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65115 2021.10.25. 21:30

Micsu írta:Nahat 2 hatbakill meg 2 lowhps lelovesetol azert ne omoljunk ossze :ravasz1: :banplz:
STRATÉGIAI HELYEZKEDÉS VOLT. Átfutottam a trükkösen mögéjük! Ennyi sikerélményt hagyj már meg nekem, miközben ilyen állatokkal rak össze a matchmaking rendszer... vicc.

phpBB [media]
Avatar
arty

Hozzászólás #65116 2021.10.25. 21:34

total nincs idom, majd hetvege fele leszek szabin, akkor visszaolvasok.... de ezt itthagyom:

IMG_20211025_212726.jpg


ennyi idom volt, master system kompoziton.... kezem szaradjon le :( mindenki lepjen be a klubba, kishelyen elfér!!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65117 2021.10.25. 21:37

Jolvan nyugi, probalj amugy ne agyekra tartani bar kontrollerrel tudom nehez ;)
Glhf amugy :P
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65118 2021.10.25. 22:28

arty írta:total nincs idom, majd hetvege fele leszek szabin, akkor visszaolvasok.... de ezt itthagyom:

IMG_20211025_212726.jpg


ennyi idom volt, master system kompoziton.... kezem szaradjon le :( mindenki lepjen be a klubba, kishelyen elfér!!
LOÁL! :DSDADDSF Grat! :D Hozza a szintet? Többi crt már az árokparton? :banplz:
Avatar
eje75

Hozzászólás #65119 2021.10.25. 23:09

arty írta:total nincs idom, majd hetvege fele leszek szabin, akkor visszaolvasok.... de ezt itthagyom:

IMG_20211025_212726.jpg


ennyi idom volt, master system kompoziton.... szaradjon le :( mindenki lepjen be a klubba, kishelyen elfér!!
Há ménem szóltál? 3 ilyet dobtam ki a lomtalanításkor.... mentségemre legyen: nem tudtam, hogy olyan nehéz helyzetben vagy, hogy lomizásból tengődsz.... májbed :wilting: figyu...van egy rozzant kanapém a pincében, meg egy hűtőm, ami nem hűt, de nehéz, kaphatsz érte valamennyi pénzt...ha kell, csak szólj...
Avatar
eje75

Hozzászólás #65120 2021.10.25. 23:23

DanielT írta:LOÁL! :DSDADDSF Grat! :D Hozza a szintet? Többi crt már az árokparton? :banplz:
Ahogy nézem hozza... ugyanaz a bélyeg méretű köpetszarszar, mint a többi... amúgy tisztelem a letűnt korok minősége iránti rajongásotokat, sőt: javaslom, hogy a fogorvosnál legközelebb kérd meg, hogy hozzák fel a pincéből a lábbal hajtott fúrót, mestermunka volt a maga korában... igaz kicsit megizzadsz majd, mire az 1 fordulat/ mp sebességgel kifúrja a fogad, de valamit valamiért, nem? Sütkérezhetsz a régi fényben...mármint a dohos, poros félhomályban, de kinek mi, ugye... mosógéppel se vesződj, tegyél ki egy hordót a teraszra, aztán kézzel a lágy esővízzel teknőben, mert csak úgy lesz tiszta... robotporszívót meg egyenesen kalapáccsal verd szét, mert sose lesz annyira fasza, mintha porolóval rámész a szőnyegre az udvaron...vasárnap reggel... mondjuk a szomszédok majd a cipődre köpnek a lépcsőházban, de azt meg kinem szarja le, nem? De! Szóval azt mondom: vissza a régi 15 cm átmérőjű TV-kel, amiket régen a végén már a müzli mellé csomagoltak, mert akkor volt még jóvilág! Ide hányás emotikont akartam, de nem találtam....protip: emotikonokat fejleszteni kellene...
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65121 2021.10.26. 03:04

eje75 írta:Ahogy nézem hozza... ugyanaz a bélyeg méretű köpetszarszar, mint a többi... amúgy tisztelem a letűnt korok minősége iránti rajongásotokat, sőt: javaslom, hogy a fogorvosnál legközelebb kérd meg, hogy hozzák fel a pincéből a lábbal hajtott fúrót, mestermunka volt a maga korában... igaz kicsit megizzadsz majd, mire az 1 fordulat/ mp sebességgel kifúrja a fogad, de valamit valamiért, nem? Sütkérezhetsz a régi fényben...mármint a dohos, poros félhomályban, de kinek mi, ugye... mosógéppel se vesződj, tegyél ki egy hordót a teraszra, aztán kézzel a lágy esővízzel teknőben, mert csak úgy lesz tiszta... robotporszívót meg egyenesen kalapáccsal verd szét, mert sose lesz annyira fasza, mintha porolóval rámész a szőnyegre az udvaron...vasárnap reggel... mondjuk a szomszédok majd a cipődre köpnek a lépcsőházban, de azt meg kinem szarja le, nem? De! Szóval azt mondom: vissza a régi 15 cm átmérőjű TV-kel, amiket régen a végén már a müzli mellé csomagoltak, mert akkor volt még jóvilág! Ide hányás emotikont akartam, de nem találtam....protip: emotikonokat fejleszteni kellene...
Az egyik zöld fej a hányós: :vomit:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65122 2021.10.26. 08:15

eje75 írta:Ahogy nézem hozza... ugyanaz a bélyeg méretű köpetszarszar, mint a többi... amúgy tisztelem a letűnt korok minősége iránti rajongásotokat, sőt: javaslom, hogy a fogorvosnál legközelebb kérd meg, hogy hozzák fel a pincéből a lábbal hajtott fúrót, mestermunka volt a maga korában... igaz kicsit megizzadsz majd, mire az 1 fordulat/ mp sebességgel kifúrja a fogad, de valamit valamiért, nem? Sütkérezhetsz a régi fényben...mármint a dohos, poros félhomályban, de kinek mi, ugye... mosógéppel se vesződj, tegyél ki egy hordót a teraszra, aztán kézzel a lágy esővízzel teknőben, mert csak úgy lesz tiszta... robotporszívót meg egyenesen kalapáccsal verd szét, mert sose lesz annyira fasza, mintha porolóval rámész a szőnyegre az udvaron...vasárnap reggel... mondjuk a szomszédok majd a cipődre köpnek a lépcsőházban, de azt meg kinem szarja le, nem? De! Szóval azt mondom: vissza a régi 15 cm átmérőjű TV-kel, amiket régen a végén már a müzli mellé csomagoltak, mert akkor volt még jóvilág! Ide hányás emotikont akartam, de nem találtam....protip: emotikonokat fejleszteni kellene...
Fogsz te még könyörögni, hogy átjöhess megnézni rajta az alámondásos Robotzsaru VHS - t... :nezze: :ejnye1:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65123 2021.10.26. 09:14

Látom, HDMi 2.1-es kábeleknél is nagy az árkülönbség. Ezeknél lehet túros az olcsó lónak a háta? HDR10-et, VRR-t tudnia kell mindnek, nem?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65124 2021.10.26. 09:25

Zóanagyvarázsló írta:Látom, HDMi 2.1-es kábeleknél is nagy az árkülönbség. Ezeknél lehet túros az olcsó lónak a háta? HDR10-et, VRR-t tudnia kell mindnek, nem?
Ezekhez HDMI 2.1 se kell legjobb tudomásom szerint. Majd a 4K@120 és ez feletti cuccokhoz esetleg, de a ScummVM még nem tart itt, vagy igen? :idiota:
Avatar
Botond

Hozzászólás #65125 2021.10.26. 09:29

Kimaxoltam a kurvaanyádMS életérzést!
Elkezdtem még hónapokkal ezelőtt a Dragon quest xi-t, és még mindig csak a 2/3ánál járok, mert rövid, mint az AC görögök vagy az octopath traveller, szóval még odébb a review, de a crt-ről és eje múltidéző szép szavairól beugrott, hogy semmi se változott.
Szóval elkezdtem ezt a játékot, még az xsx-en, de mivel hamar ilyen elalvás előtti 2-3-4 órát prüntyögős cucc lett belőle így áttelepültem vele a pc elé. Streamelhetném is, de akkor csak FHD, szóval a pc verzióval folytattam inkább 4K-ban, ami persze felhőből átszinkronizalta az xsx mentését (kurvaanyád square enix is!), és ott tudtam folytatni ahol tartok. Aztán voltam szüleimnél néha, akkor a mentés ment vissza az xsx-re és úgy folytattam, otthon vissza pc-re és már egész jól haladtam, amikor 19re lapot húztam.
Tegnap este a világvégén, az őszi szünetes, kirándulós, gyerekes őrület 9kor alvásba fordult az aprónépnek, szóval gondoltam ránézek az iOSes xcloudra. Safariból kirak egy spéci verziót desktopra, az az “app”, el is indul, van csomó játék, amihez csináltak touchscreen vezérlést, ami nem baj, mivel kontrollert nem hoztam, és a dqxi-hez is van ilyen. El is indítottam, felhőből a felhő játék odaszinkronizálta a mentésem és continue. A touch irányítás és a lag egy ilyen körökre osztott harcos cuccnál tökéletes, FH4 ez nyilván nem lehetne így játszani.
De tudtam egy fél fejezetet haladni elalvás előtt.
Na ez majdnem pont olyan, mint a crt korszak! Régen minden könnyebb vót! Én is!

És ma írt az alza, hogy mehetek az oled switchért, holnap így is teszek hazafele menet.
Avatar
Moby

Hozzászólás #65126 2021.10.26. 09:31

Zóanagyvarázsló írta:Látom, HDMi 2.1-es kábeleknél is nagy az árkülönbség. Ezeknél lehet túros az olcsó lónak a háta? HDR10-et, VRR-t tudnia kell mindnek, nem?
Lehet, csak sajnos kevés az összefüggés az ára és a minősége között (halványan azért van). Sajnos nincs ilyenünk, pedig jó lenne egy:
phpBB [media]

Egyébként ahogy Dani mondja, ezekhez még önmagában nem kell 2.1. A VRR-hez semmiképp, a 4K@HDR10@60Hz-hez is csak akkor, ha ragaszkodsz az RGB kódoláshoz. YUV420-ban elég a HDMI2.0 is.
Avatar
Moby

Hozzászólás #65127 2021.10.26. 09:38

Hivatalosan egyébként nincs HDMI2.0 és HDMI2.1 kábel, hiszen ezek a HDMI szabványok, a kábel meg nem szabványoknak felel meg, csak jelet visz át. Valamilyen minőségben. Ezt a minőséget jelölik a kábelen, de ezek nem ilyen kőbevésett dolgok sajnos, merthogy a HDMI2.1 szabvány ugye 48Gbps-ig tud fogadni, de amikor használjátok ezeket az eszközöket ezek nagyon nincsenek kimaxolva, szóval simán elmehet az esetek többségében pl egy XSX egy High-Speed kábelen is, ha az jó minőség, és nem baszatjátok 4K@HDR@120Hz-en.
A kábelek jelöléséről.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65128 2021.10.26. 10:39

DanielT írta:Ezekhez HDMI 2.1 se kell legjobb tudomásom szerint. Majd a 4K@120 és ez feletti cuccokhoz esetleg, de a ScummVM még nem tart itt, vagy igen? :idiota:
El se tudod képzelni, hogy mennyire mellélőttél! Látszik, hogy ,ég mindig nem ismertek egy kicsit sem. Heroes of Might and Magic II közben jött az ötlet :banplz: Tegnap és éjfél után beleszaladt 10 óra, produktív nap volt :wilting: Persze előtte egy hónapon át a gané összesen ment ennyit, az is nagyrészt co-opos unszolásra. Megérdemeltem már.

Szóval frissített a CX, és utána faszán eltűnt mindne kép, áramtalanítani kellett, csdak a régi PC-s HDMI-kábelem nem akarta az igazságot (tippre átállította magát az asztal 1080p @ 120 Hz-ről 4K @ 60 Hz-re, azt meg nem bírja a kábel), és mivel emiatt nem jött össze a 10,5 óra HoMM II, muszáj 4K-kompatibilisebb kábelt találnom, de legalább tudnom, mit veszek (történhet a boxos kábellel is valami). Tulajdonképpen nagy szükség nincs rá, de jó lenne, ha egy reménybeli VGA-vásárlás után sem kellene kerülgetnem, mint putrikábelt, hanem jó lenne mindenre is. 1060-nal a 4K még abban sem jön össze, amiben alacsony GPU-terhelés, a VRR és a HDR meg nedves álom.

Már meg is van a következő projektem, ennek a játéknak a feketéje OLED után sír! :hawaii:

phpBB [media]


Ha lenne benne couch co-op, vennék egy fasza CRT-t, és áthívnám ejét, hogy csapassuk :fogmosas:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65129 2021.10.26. 10:44

Moby írta:Hivatalosan egyébként nincs HDMI2.0 és HDMI2.1 kábel, hiszen ezek a HDMI szabványok, a kábel meg nem szabványoknak felel meg, csak jelet visz át. Valamilyen minőségben. Ezt a minőséget jelölik a kábelen, de ezek nem ilyen kőbevésett dolgok sajnos, merthogy a HDMI2.1 szabvány ugye 48Gbps-ig tud fogadni, de amikor használjátok ezeket az eszközöket ezek nagyon nincsenek kimaxolva, szóval simán elmehet az esetek többségében pl egy XSX egy High-Speed kábelen is, ha az jó minőség, és nem baszatjátok 4K@HDR@120Hz-en.
A kábelek jelöléséről.
Kösz, na ez az, amihez jó lenne érteni, de semmi kedvem nincs. Hihetelten, hogy közém és a Heroes 2 közé akarnak állni :boxer:
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #65130 2021.10.26. 12:12

arty írta:total nincs idom, majd hetvege fele leszek szabin, akkor visszaolvasok.... de ezt itthagyom:

ennyi idom volt, master system kompoziton.... kezem szaradjon le :( mindenki lepjen be a klubba, kishelyen elfér!!
Üdv a Thomson klubban. :worship:


Kép
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65131 2021.10.26. 12:27

Hogy legyen igazi negatív hír az MS-röl, van, amiben inferior a PS3-hoz képest. Ilyenek a retrónál sosem aiciózott DLC-k, meg hogyy böngészöböl simán az akciós háték teljes árú változatát dobja fel :wilting:

Oké, az RDR-röl van szó, az PS3-on currentgen volt, XSX-en meg pre-pre-prevgen, de nem PC-s még az élmény. Azért az alapot behúztam, mert PS3-on: :vomit:
Avatar
Moby

Hozzászólás #65132 2021.10.26. 18:05

Zóanagyvarázsló írta:Hogy legyen igazi negatív hír az MS-röl, van, amiben inferior a PS3-hoz képest. Ilyenek a retrónál sosem aiciózott DLC-k, meg hogyy böngészöböl simán az akciós háték teljes árú változatát dobja fel :wilting:

Oké, az RDR-röl van szó, az PS3-on currentgen volt, XSX-en meg pre-pre-prevgen, de nem PC-s még az élmény. Azért az alapot behúztam, mert PS3-on: :vomit:
És mekkora mázlid van. 1 év után mától került leárazásba. Megvettem én is, nem volt meg (korábban a home társamnak megvolt, de évek óta nem homeolunk már).
Avatar
Botond

Hozzászólás #65133 2021.10.26. 21:14

Moby írta:És mekkora mázlid van. 1 év után mától került leárazásba. Megvettem én is, nem volt meg (korábban a home társamnak megvolt, de évek óta nem homeolunk már).
Lehetne mázli is, de valójában te beírtad ph fórumra, hogy akciós, én láttam, és emlékeztem, hogy Zó szeretné, szóval írtam neki skypeon, de kikeresni én se bírtam normálisan telefonon, hogy mi meg hogy, mert amcsi storet dobta fel, ha nyomkodtam kicsit, akkor már bejött a magyar, de ott nem láttam árat, mert én anno megvettem, szóval innen indult Zó panaszáradata, és hogy te is reagáltál rá, így körbe is értünk.
Tőled indult, nálad a vége is! :vigyor3:
Avatar
Tom

Hozzászólás #65134 2021.10.26. 23:16

Na jó hír, hogy lesz Düne part 2. De sajna csak 2023. október 20-án. Aki eddig nem nézte meg a part 1-et, akkor szerintem várjon vele, mert el van csak vágva a film a semmi közepén.
Avatar
Tom

Hozzászólás #65135 2021.10.26. 23:30

Ez jónak tűnik. Várós.
phpBB [media]
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65136 2021.10.27. 00:30

Jo lett ez az uj imdb design :merges2: :wilting: :gunyos1:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65137 2021.10.27. 00:57

Tom írta:Na jó hír, hogy lesz Düne part 2. De sajna csak 2023. október 20-án. Aki eddig nem nézte meg a part 1-et, akkor szerintem várjon vele, mert el van csak vágva a film a semmi közepén.
Te sorozatokat igy ugy nezel ha mar minden resz megjelent? :circling:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65138 2021.10.27. 08:49

Boldog szülinapot Trade1, PS3 csere komám! De rég volt te jó ég. :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #65139 2021.10.27. 09:06

Boldog Trade1 napot mindenkinek!
Avatar
Tom

Hozzászólás #65140 2021.10.27. 11:41

Micsu írta:Te sorozatokat igy ugy nezel ha mar minden resz megjelent? :circling:

Persze, hogy nem. De, ha egy sorozat nem lett befejezve és tudom, hogy nem fogják befejezni, akkor nem nézem meg. Filmeknél más. Ott szerintem ebben az esetben jobb lett volna, ha egybe nézem, mert annyira elvan vágva.
Avatar
Botond

Hozzászólás #65141 2021.10.27. 14:41

No, oled switch indahouse, mehet a migráció.
Moby levetett v1 switchére indulhat a licit! :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65142 2021.10.27. 15:46

Botond írta:No, oled switch indahouse, mehet a migráció.
Moby levetett v1 switchére indulhat a licit! :banplz:
Adok ötezret ha videón szétvered kalapáccsal.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #65143 2021.10.27. 20:22

Botond írta:No, oled switch indahouse, mehet a migráció.
Moby levetett v1 switchére indulhat a licit! :banplz:
1 kanna adblueér elviszem. És nyilván Te adod :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65144 2021.10.27. 20:45

Ez a Kena eddig rohadt jó! Kihívás is elég kemény, persze eleve majdnem legnehezebben kezdtem.
Avatar
trade1

Hozzászólás #65145 2021.10.27. 20:58

Köszönöm szépen mindenkinek! :taps: :eljen:
Avatar
trade1

Hozzászólás #65146 2021.10.27. 21:09

Egy kis státusz a PS5-ös kalandokról is, egyelőre ami lepörgött az a Ratchet & Clank (nem a Rift Alatt) egész jó kis könnyed szórakozás volt. Az új részre most még nem ugrom rá, elég volt most ebből ennyi. Platina messze van, de talán van rá esély, hogy valamikor rápróbálok. Végigment az Astro is, itt a gyorsasági futamok hiányoznak még, minden egyéb megvan. Ezt mindenképp megcsinálom még. Egész jó kis kontroller demo ez, részemről mindenképp +pont a Sonynak. Ezután nem tudom mi jöjjön, platformerből most elég volt egy darabig.
Avatar
Botond

Hozzászólás #65147 2021.10.27. 21:22

Greyfox írta:1 kanna adblueér elviszem. És nyilván Te adod :D
Hat éve tart a dízel elleni keresztes hadjárat, hogy ragadtál ilyen szopórollerben? Nálatok nincs bevezetve az internet, hogy nem tudtad mikor kell kiszállni? :idiota:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65148 2021.10.27. 21:23

Újabb csodás PS plus hónap


* The Walking Dead: Saints & Sinners (PS VR)
* Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4)
* First Class Trouble (PS5, PS4)
* Knockout City (PS5, PS4)
Avatar
Botond

Hozzászólás #65149 2021.10.27. 21:26

DanielT írta:Újabb csodás PS plus hónap


* The Walking Dead: Saints & Sinners (PS VR)
* Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4)
* First Class Trouble (PS5, PS4)
* Knockout City (PS5, PS4)
Kingdoms of Amalurnak kivételesen örülök. PC-n megvan a steames és az origines verzió is valahonnan, meg xboxon egyszer nekiültem free hétvégén ennek a remasternek, de semeddig se jutottam idő hiányában, de mindig is birizgálta a fantáziám. Na majd ps5ön!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65150 2021.10.27. 21:45

trade1 írta:Köszönöm szépen mindenkinek! :taps: :eljen:
Ja, hogy te tényleg élsz még! Isten éltessen!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65151 2021.10.27. 21:47

Botond írta:Kingdoms of Amalurnak kivételesen örülök. PC-n megvan a steames és az origines verzió is valahonnan, meg xboxon egyszer nekiültem free hétvégén ennek a remasternek, de semeddig se jutottam idő hiányában, de mindig is birizgálta a fantáziám. Na majd ps5ön!
Megnézni talán megnézném, de kevés épkézláb RPG-re nem neevesednék jobban.
Avatar
Botond

Hozzászólás #65152 2021.10.27. 21:50

Zóanagyvarázsló írta:Megnézni talán megnézném, de kevés épkézláb RPG-re nem neevesednék jobban.
Nekem is prio végtelen, szalz beáll a sor végére. De inkább ez, mint vmi ami nem is érdekel.
Avatar
Moby

Hozzászólás #65153 2021.10.27. 23:29

trade1 írta:Köszönöm szépen mindenkinek! :taps: :eljen:
Aistenéltessen!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65154 2021.10.28. 09:14

Ez a State of Play meg olyan volt, hogy majdnem előfizettem utána Ganépasszra... :wilting: :wilting: :wilting:
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #65155 2021.10.28. 12:18

Foundation 6 rész után...

Nem tudom, hogy hova akarnak eljutni a készítők, vagy pontosan mi történik, de én már nem vagyok kíváncsi a folytatásra. Ahogy látom a hozzászólásokat és a véleményeket nem megosztó a cucc, hanem egyszerűen szar. Vannak akik olvasták a könyveket és azok szerint szar, illetve akik nem olvasták a könyveket és azok szerint is szar. Illetve a stáb, akik valószínűleg a 10-es értékeléseket dobják. 3/10... szerencsére van helyette The Expanse.
Avatar
Botond

Hozzászólás #65156 2021.10.28. 12:48

DanielT írta:Adok ötezret ha videón szétvered kalapáccsal.
Szüleimnél a kukaTV-t a macska arcra rakta, az szilánkosra tört, Switch felkészül!
/szerk: felvétel sajna nincs :(
Avatar
donatus13

Hozzászólás #65157 2021.10.28. 12:56

Isten éltessen trade1!

Itt is lement a Düne, jóval művészibbre vették mint kellett volna de szép látvány világ lett, 1 órával hosszabb volt mint ami jó érzésű lenne. A hangok voltak egyedül borzalmasak, volt egy ilyen felüvöltő női hang amiről mindig az jutott eszembe mint amikor a méhtelepes vajda rá ver egyet a pénztárosra és felüvölt. Legalább ilyen drámai hatást keltett. A sztori meg a többi persze adott volt de hát a könyv jobb is.

Részemről ennek a filmnek se kellett volna már elkészülnie, de azért jó minőségű volt.

Most először én is rá mentem a ganépasszra 300 ft ért megérte, Age of empires 4 benne van és a single élvezhető benne. Ajánlom kipróbálásra. (Én kizárólag multizom szóval a singlet az alapján ajánlom amit másnál láttam)
Avatar
donatus13

Hozzászólás #65158 2021.10.28. 13:04

TasManXT írta:Foundation 6 rész után...

Nem tudom, hogy hova akarnak eljutni a készítők, vagy pontosan mi történik, de én már nem vagyok kíváncsi a folytatásra. Ahogy látom a hozzászólásokat és a véleményeket nem megosztó a cucc, hanem egyszerűen szar. Vannak akik olvasták a könyveket és azok szerint szar, illetve akik nem olvasták a könyveket és azok szerint is szar. Illetve a stáb, akik valószínűleg a 10-es értékeléseket dobják. 3/10... szerencsére van helyette The Expanse.


Mivel a karakterek felét teljesen megmásították a PC faszkodás miatt, pl férfi fő karakterből fekete nő stb, így már jót senki nem remélhetett. Szar is lett.
De hát mennyi mindenünk van most, végre lett non-binary karakter bf 2142-ben.
Age of empires 4 ben nem lehetett Delhi kalifátusnak írni a népet csak szultanátusnak mert ma a kalifátust már nem lehet kimondani.

Az őrület határai kifürkészhetetlenek.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #65159 2021.10.28. 13:44

Nah most az hogy a Gaal no lett nem oszt nem szoroz, ez meg messze van a kotelezo buzulastol amit eddig nem nagyon eroltettek.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65160 2021.10.28. 14:22

donatus13 írta:Mivel a karakterek felét teljesen megmásították a PC faszkodás miatt, pl férfi fő karakterből fekete nő stb, így már jót senki nem remélhetett. Szar is lett.
De hát mennyi mindenünk van most, végre lett non-binary karakter bf 2142-ben.
Age of empires 4 ben nem lehetett Delhi kalifátusnak írni a népet csak szultanátusnak mert ma a kalifátust már nem lehet kimondani.

Az őrület határai kifürkészhetetlenek.
Delhiben csak szultanátus volt. Az Abbászidákra gondolsz, hogy csak a leírásban említik a kalifátust? Náluk egy idö után névlegessé vált, az iszlám világ egy része nem ismerte el öket, ez is lehet a háttérben.
Avatar
Moby

Hozzászólás #65161 2021.10.28. 15:16

Kis érdekesség a technika világából.
Vettem egy kalibrátort, mert ilyen-olyan okból szükségem van rá. Mindegy. Egy Calibrite (leánykori nevén X-Rite) Display Pro-t. Megmértem vele az oledet, hogy két év nagyon(NAGYON, napi min10-12 óra) használat után mennyit esett az oled fényereje és színhűsége. Az eredmény engem is meglepett.
Annak idején ez volt az RTINGS mérése a C9-re:
HDR Real Scene Peak Brightness 726 cd/m²
HDR Peak 2% Window 855 cd/m²
HDR Peak 10% Window 845 cd/m²
HDR Peak 25% Window 530 cd/m²
HDR Peak 50% Windo 301 cd/m²
HDR Peak 100% Window 145 cd/m²

Namost én szinte mindenhol attől magasabb értékeke mértem. Jelentősen. Egyet kivéve. 25% windownál én 610cd/m2, majd 360cd/m2, majd 165cd/m2-t mértem. A tetejét nem tudtam rendesen megmérni, mert szerintem a tesztanyagom nem jó, mert ha fejen álltam akkor is csak 714cm/m2-et mértem, de itt a bemenő már 4000 nit volt, szóval vagy a tévé beállítása nem jó, de gyanúsabb, hogy inkább a forrással van valami. Ennek majd még nekifutok újra, most nem volt több időm vele gecizni, de szinte biztosan meglesz a teteje is. A színhűsége meg az én szememre beállított értéken nem jó, de bekalibrálva (ami viszont nekem nem oké), szinte tökéletes mindmáig.
Szumma-szummárum: az OLED 2 év nagyon combos használat mellett sem hajlik el. Nem baszódik el a képe, nem veszít jelentősen a fényerőből, nem nyeli el a gyehenna tüze. És nem is ég be. És már legalább kétszer volt rajta az üzemórából fakadóan hosszúregeneráció, legalábbis kétszer már sikerült megszakítanom, ettől gyanítom, hogy több volt rajta (nem tudom kipiszkálni belőle az üzemórát, nincs hozzá okostávom).
Avatar
Moby

Hozzászólás #65162 2021.10.28. 15:23

Ja, meg tegnap megérkezett a cserexboxom. Kaptam egy vacsika újat, szép, nemkarcos, halk a ventije, mint a k-élet, minden fasza vele. Mondjuk a drive a régiben szerintem halkabb volt, de úgysem lesz abban lófasz sem. Meg mintha egész más hol gyártották volna a burkolatot, ennek a felülete sokkal kevésbé érdes, mint a régié volt, és még a színe is más. Na mindegy, boldogság van, tegnap végre már baszathattam a Resi8-at. Amit meglehetősen élvezek most.
Jöhetne már a Forza Horizon 5 is.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65163 2021.10.28. 15:49

Na, oled és ikszboksz sikersztori! :eljen: Mondjuk én egy percig nem aggódtam az oled miatt, 10 év plazma után annyira izgatott fel mint a cserélhetetlen SSD a ps5-ben.
Avatar
Botond

Hozzászólás #65164 2021.10.28. 16:45

Botond írta:Szüleimnél a kukaTV-t a macska arcra rakta, az szilánkosra tört, Switch felkészül!
/szerk: felvétel sajna nincs :(
A szétverésről nincs, a végeredményről van.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65165 2021.10.28. 18:30

Botond írta:A szétverésről nincs, a végeredményről van.
Csak a macska lenne rajta, bűbnbánatot gyakorolva!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65166 2021.10.28. 18:36

DanielT írta:Ez a State of Play meg olyan volt, hogy majdnem előfizettem utána Ganépasszra... :wilting: :wilting: :wilting:
Sose néztem ezeket. Inkább helyette is játszanék, ha ennyire ráérnék :miaz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65167 2021.10.28. 19:01

Zóanagyvarázsló írta:Sose néztem ezeket. Inkább helyette is játszanék, ha ennyire ráérnék :miaz:
Na ne viccelj, hogy azt hitted én nézem ezt a szart. Reggel kb 3 perc alatt végigtekertem.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #65168 2021.10.28. 19:02

Botond írta:A szétverésről nincs, a végeredményről van.
Tetszik! :eljen:
Avatar
Moby

Hozzászólás #65169 2021.10.28. 19:38

PlayStation Plus Titles - November 2021

-Knockout City (PS4, PS5)
-First Class Trouble (PS4, PS5)
-Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4)
-The Persistence (PSVR)
-The Walking Dead: Saints & Sinners (PSVR)
-Until You Fall (PSVR)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #65170 2021.10.28. 19:43

DanielT írta:Na ne viccelj, hogy azt hitted én nézem ezt a szart. Reggel kb 3 perc alatt végigtekertem.
Azt a 3 percet a helyedben letagadnám az életemből. Összesen annyi State of Playt nem néztem eddig. Pár E3-konfot - benne egy Nintendo Directet :wilting: - a közösségi élmény és a játékipar trendjei miatt, amikor még jelentett valamit, de nyilván az időt mindig azt érte legfeljebb meg, ha utólag megnézted a trélereket.

Vissza: “Leáldozott.hu”