A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Moby

Hozzászólás #64121 2021.09.03. 22:00

eje75 írta:Moby köszi, hogy megadtad a dealer-ed elérhetőségét! Le is jött a Csuszima.... a PS5 verza tényleg eléggé baszón néz ki, de aki ezért felelős, azt a tökénél fogva akasztanám fel...
Spoiler
20210903_213623.jpg

Beírtam a kódot, és már töltötte is le mindhármat, kérdés nélkül.... mé? Fasznak se kell a PS4 verza.... azt se tudom, hogy ez a bónusztartalom mi a faszt jelent, olvashatok utána... nem is értem a PS5 verzához nincs ilyen, abban alapból benne van, vagy mi a toszom? Mekkora szar ez így már, de komolyan...! Bánatomban bontok is egy cukormentes üdítőt!
Ez nem a játék sara, ez a sony sara. Idióta módon kezelik a ps4-ps5 játékokat, és én úgy látom, hogy szándékukban sem áll ezen változtatni. Egy generációt fognak lehúzni ilyen idióta módon. Sokszor leírtam már, szerintem a fél világ játszik a ps5-jén a játékok ps4 verziójával úgy, hogy nem is tud róla. Mert nem tudja mit kell nézni, meg csinálni. És gecire nem egyértelmű az egész.MS-nél ilyen nincs. Ott mindig az elérhető legjobbat kapod, és esélyed sincs, hogy hülye legyél, és a rosszabbat válaszd. Nincs rá mód sem.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64122 2021.09.03. 22:01

eje75 írta:Aha értem... tudtam, hogy nagyon jó szívű vagy, igazi emberbarát, egyből levettem amúgy! :szeret:
Spoiler
Tényleg postán dolgozol? Vagy ez is valami "vicc"...?
Hehe, hát ebből már kimaradtál (10+ éves sztori) és szerintem senki nem emlékszik az eredetére, de ja. Valamikor valamiért postás voltam, legalábbis ezzel hülyítettünk valaki hasonlóan éleseszű usert. :D Azóta meg mémmé vált, csak nagyon ritkán és rendkívül árnyaltan kerül elő insider poénként. :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #64123 2021.09.03. 22:22

DanielT írta:Hehe, hát ebből már kimaradtál (10+ éves sztori) és szerintem senki nem emlékszik az eredetére, de ja. Valamikor valamiért postás voltam, legalábbis ezzel hülyítettünk valaki hasonlóan éleseszű usert. :D Azóta meg mémmé vált, csak nagyon ritkán és rendkívül árnyaltan kerül elő insider poénként. :)
Én emlékszem :D Többek közt azért is, mert a leáldban lett mém, pedig az eredete nem a leádra mutat, hanem a ps3 topikra, ahol szintén nagyon szerettek, és valami olyasmit írtál, hogy a posta elnökével vacsoráztál vagy miafasz, és ebből azt szűrték le az ottani népek, hogy postás leszel (máig értehetlen, hogy ezt hogyan rakták össze) :D Aztán a leáldban mémmé vált.

/ha valakinek van ingerenciája visszakereshetné, de ebben biztos vagyok, mert a leáldosok sem értették egy darabig, csak azok, akik követték a ps3 topikot is.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64124 2021.09.03. 22:26

Moby írta:Én emlékszem :D Többek közt azért is, mert a leáldban lett mém, pedig az eredete nem a leádra mutat, hanem a ps3 topikra, ahol szintén nagyon szerettek, és valami olyasmit írtál, hogy a posta elnökével vacsoráztál vagy miafasz, és ebből azt szűrték le az ottani népek, hogy postás leszel (máig értehetlen, hogy ezt hogyan rakták össze) :D Aztán a leáldban mémmé vált.

/ha valakinek van ingerenciája visszakereshetné, de ebben biztos vagyok, mert a leáldosok sem értették egy darabig, csak azok, akik követték a ps3 topikot is.
WOW, köszi, azt hittem soha nem tudjuk már meg, még Zó-ban sem bíztam teljesen, hogy emlékezne. :D :worship: :worship: :worship:
Avatar
Moby

Hozzászólás #64125 2021.09.03. 22:33

DanielT írta:WOW, köszi, azt hittem soha nem tudjuk már meg, még Zó-ban sem bíztam teljesen, hogy emlékezne. :D :worship: :worship: :worship:
Az hagyján, de vettem a fáradtságot, és tök véletlenül egész hamar megtaláltam :D Ezt most NFT-be kéne csomagolni, és eladni jó drágán, de tudjátok milyen jószívű vagyok. Ime hát, egy 13 éve mém eredete:
Postásmém origin
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64126 2021.09.03. 22:38

Moby írta:Az hagyján, de vettem a fáradtságot, és tök véletlenül egész hamar megtaláltam :D Ezt most NFT-be kéne csomagolni, és eladni jó drágán, de tudjátok milyen jószívű vagyok. Ime hát, egy 13 éve mém eredete:
Postásmém origin
Beszarás! :DDD VISZONT! Akkor ezek szerint előtte kezdődött valami mással a postásfaszkodás, hiszen már eleve a kézfogás azért történt, hogy teljes legyen a "karrierem"! :D Nyomozz csak tovább!! :nezze: Vagy lehet mégse kéne? A csúcson hagyjuk abba, mint én akkoriban. :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #64127 2021.09.03. 22:41

DanielT írta:Beszarás! :DDD VISZONT! Akkor ezek szerint előtte kezdődött valami mással a postásfaszkodás! :D Nyomozz csak tovább!! :nezze: :banplz:
Én arra már nem emlékszem, vagy nem kaptam fel rá a fejem, de erre a postáselnökös vacsorás izéra emlékeztem, illetve arra, hogy ez szóbakerült a leáldban, és így folytatta az életét :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #64128 2021.09.03. 22:46

Gondoltam tegnap, hogy rendelek én egy ilyen Horizon Regalla edition-t. Az ára riasztó, de gondoltam hát egyszer-egyszer én is megengedhetek magamnak valami penészes szobrot, felesleges kacatot, miegymás. Nosza rendeltem is egyet a platinumnál, már ott már kint volt, máshol meg nem. Na ma kaptam egy emailt, hogy hát denagyon sajnálják, de tőlük ugyan biztos nem lesz ilyenem, mer kevés érkezik. Anyátok, gonoltam, és felkeredtem, hogy akkor majd máshol rendelek.
NINCS! Előrendelésben elfogyott mindenhol. Fél nap alatt, százezer jómagyar forintért.
Nyomor van itt kéremszépen, meg éhinség!
Avatar
Moby

Hozzászólás #64129 2021.09.03. 22:51

Ezzel szégyenlősen azt is próbálom jelezni, hogy a néhány átadott ps5-ért cserébe kérnék a topiktól annyi segítséget, hogy ha februárban valakinek a környezetében felbukkanna egy ilyen feleslegben, csapjon már le reá! Nyilván minimális erre az esély, de háthamégisbárcsakesetleg.
Avatar
Moby

Hozzászólás #64130 2021.09.03. 23:25

Júúj, meg a mai sackboyos történetemről jut eszembe: alzánál hétezer a lemezes sackboy. Természetesen okosítható PS5 verzára, ennyit meg bő nyállal megér.
Avatar
Botond

Hozzászólás #64131 2021.09.03. 23:30

Moby írta:Gondoltam tegnap, hogy rendelek én egy ilyen Horizon Regalla edition-t. Az ára riasztó, de gondoltam hát egyszer-egyszer én is megengedhetek magamnak valami penészes szobrot, felesleges kacatot, miegymás. Nosza rendeltem is egyet a platinumnál, már ott már kint volt, máshol meg nem. Na ma kaptam egy emailt, hogy hát denagyon sajnálják, de tőlük ugyan biztos nem lesz ilyenem, mer kevés érkezik. Anyátok, gonoltam, és felkeredtem, hogy akkor majd máshol rendelek.
NINCS! Előrendelésben elfogyott mindenhol. Fél nap alatt, százezer jómagyar forintért.
Nyomor van itt kéremszépen, meg éhinség!
A lucernabálázók nepáli kihelyezett tagozata lecsapott!
Avatar
deep

Hozzászólás #64132 2021.09.03. 23:44

Moby írta:Júúj, meg a mai sackboyos történetemről jut eszembe: alzánál hétezer a lemezes sackboy. Természetesen okosítható PS5 verzára, ennyit meg bő nyállal megér.
Annyit valóban. Eleinte platolni akartam, nagyon tetszett, de a végére annyire féregláda pályák vannak, hogy örültem amikor vége lett :D Mármint, simán végigvittem azokat is, csak a kimaxolás már más tészta.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64133 2021.09.04. 08:13

Moby írta:Ez nem a játék sara, ez a sony sara. Idióta módon kezelik a ps4-ps5 játékokat, és én úgy látom, hogy szándékukban sem áll ezen változtatni. Egy generációt fognak lehúzni ilyen idióta módon. Sokszor leírtam már, szerintem a fél világ játszik a ps5-jén a játékok ps4 verziójával úgy, hogy nem is tud róla. Mert nem tudja mit kell nézni, meg csinálni. És gecire nem egyértelmű az egész.MS-nél ilyen nincs. Ott mindig az elérhető legjobbat kapod, és esélyed sincs, hogy hülye legyél, és a rosszabbat válaszd. Nincs rá mód sem.
A 2.0 firmware ezt megoldja elvileg.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #64134 2021.09.04. 08:35

Moby írta:Az hagyján, de vettem a fáradtságot, és tök véletlenül egész hamar megtaláltam :D Ezt most NFT-be kéne csomagolni, és eladni jó drágán, de tudjátok milyen jószívű vagyok. Ime hát, egy 13 éve mém eredete:
Postásmém origin
404 not found? :fejvakaras:
A napi ingázáshoz annyit tennék hozzá, hogy nálam is elég nagy plusz pont, hogy nem kell egy órát zötykölődni a redva tömegközlekedéssel, csak 10 percet sétálok a jó levegőn. :vigyor4:
Avatar
arty

Hozzászólás #64135 2021.09.04. 14:16

deep írta:Nem vagy normális :D Azzal 100 métert nem mernék megtenni :D Ezzel veretem: nagymotor.jpg

Tavaly novemberben vettem át, 8000km ment bele eddig.
ööö... nem erre számítottam :D
azt hittem valami jobb 125ösöd van... lett... VOLT?! de EEEEZ? és 8000 és még élsz??
oké, én eltaknyolok, nekemjönnek, kikanyarodnak, megajtóznak.... de én akkor 50 körül leszek (km/h ban)!! az úgy esetleg túlélhető.

Te, ezzel... nem hiszem, hogy képes vagy 50-et tartani... :D

(és akkor ezzel most 15-20p beérni? :D )

deep írta:Hát amíg el nem kezdtem, én is pont ugyanígy gondoltam. Aztán választhattam, hogy 1.5-2 óra oda, meg ugyanennyi vissza melóba/ból, vagy 35-35 perc két keréken. Úgy voltam vele 4 év után, hogy na jó, LESZAROM ha megdöglök, de ebből elég. Azóta meg kicsit máshogy látom.
Kb igen... amikor a klímátlan, nem nyitható ablaku, lerohadó bkv buszbon a 45 fokban, a tömegben állva izzad az ember... akkor sokaknak eljön az a pont, hogy ennél bármi jobb. és én csak másfél óra körül voltam, oda... (másfél vissza)
Avatar
arty

Hozzászólás #64136 2021.09.04. 14:41

Moby írta:Júúj, meg a mai sackboyos történetemről jut eszembe: alzánál hétezer a lemezes sackboy. Természetesen okosítható PS5 verzára, ennyit meg bő nyállal megér.
köszi, nem bírtam ki :worship: :worship: (valahol láttam napokban 10ér' de mondom annyira kiköltekeztem gémingre a hónapban, hogy NEM... :( asszem ennyit a fegyelmezett fogyasztói magatartásról...)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #64137 2021.09.04. 16:04

arty írta:Kb igen... amikor a klímátlan, nem nyitható ablaku, lerohadó bkv buszbon a 45 fokban, a tömegben állva izzad az ember... akkor sokaknak eljön az a pont, hogy ennél bármi jobb. és én csak másfél óra körül voltam, oda... (másfél vissza)
Sokan nem értették, hogy miért jártam be vidékről: a kényelmes, klímás távolsági buszok miatt, melyekben mindig lehetett ülni. Szemben a BKV-val. Jobb helyeken Pesten belül is van szellős elővárosi vonat, az jobb mindennél, szinte távolsági élmény.
Avatar
arty

Hozzászólás #64138 2021.09.04. 16:55

Zóanagyvarázsló írta:Sokan nem értették, hogy miért jártam be vidékről: a kényelmes, klímás távolsági buszok miatt, melyekben mindig lehetett ülni. Szemben a BKV-val. Jobb helyeken Pesten belül is van szellős elővárosi vonat, az jobb mindennél, szinte távolsági élmény.
20+ évig (autós megszakításokkal) elvoltam a BKV-val.

De sajna BKV esetén óriási a szórás. Ha jó helyről mész jó helyre: klímás, kulturált busz, klímás kulturált metro, klímás, kulturált villamos. Én sajnos rossz felé járok... kőbánya-kispestet kereszteztem... ha pechem volt, 40 fokos, régi 1-es villamos 120%-ra tömve, ezután 40 fokos metrózás jött. a koronát pedig a legszarabb buszok tették fel az utazásomra: ezekben volt valaha klíma, de már nincs, viszont az ablakméretek és nyithatóságuk a klimatizáltsághoz van lőve... és ez a busz időnkét kemény dugókban állt, lerobbant, általában pedig ülőhely nélkül kellett túlélni. 40 pluszosként ültem motorra, se család, se barátok, se DT nem tudott lebeszélni :D (Deep is akkoriban ült át kétkerékre, csak ő az elején hallgatott DT-re, azóta viszont átment nagymotoros szervdonorba, klasszik adrenalin-dzsánki életpálya ;) :D )
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #64139 2021.09.04. 18:26

arty írta:20+ évig (autós megszakításokkal) elvoltam a BKV-val.

De sajna BKV esetén óriási a szórás. Ha jó helyről mész jó helyre: klímás, kulturált busz, klímás kulturált metro, klímás, kulturált villamos. Én sajnos rossz felé járok... kőbánya-kispestet kereszteztem... ha pechem volt, 40 fokos, régi 1-es villamos 120%-ra tömve, ezután 40 fokos metrózás jött. a koronát pedig a legszarabb buszok tették fel az utazásomra: ezekben volt valaha klíma, de már nincs, viszont az ablakméretek és nyithatóságuk a klimatizáltsághoz van lőve... és ez a busz időnkét kemény dugókban állt, lerobbant, általában pedig ülőhely nélkül kellett túlélni. 40 pluszosként ültem motorra, se család, se barátok, se DT nem tudott lebeszélni :D (Deep is akkoriban ült át kétkerékre, csak ő az elején hallgatott DT-re, azóta viszont átment nagymotoros szervdonorba, klasszik adrenalin-dzsánki életpálya ;) :D )
Ezért ülök most is vonaton. A lakás aljából negyedóra a belváros (Keleti, fogjuk rá) vele, ami elég frankó.
Avatar
deep

Hozzászólás #64140 2021.09.04. 20:24

arty írta:ööö... nem erre számítottam :D
azt hittem valami jobb 125ösöd van... lett... VOLT?! de EEEEZ? és 8000 és még élsz??
oké, én eltaknyolok, nekemjönnek, kikanyarodnak, megajtóznak.... de én akkor 50 körül leszek (km/h ban)!! az úgy esetleg túlélhető.

Te, ezzel... nem hiszem, hogy képes vagy 50-et tartani... :D

(és akkor ezzel most 15-20p beérni? :D )

Kb igen... amikor a klímátlan, nem nyitható ablaku, lerohadó bkv buszbon a 45 fokban, a tömegben állva izzad az ember... akkor sokaknak eljön az a pont, hogy ennél bármi jobb. és én csak másfél óra körül voltam, oda... (másfél vissza)
Ez csak hobbimoccerozásból jött össze. Home office miatt váltottam robeszról (SH300) erre. Pestre ezzel viszonylag ritkán megyek be, de akkor ugyanannyi, 35-40 perc max a meló.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #64141 2021.09.05. 11:11

eje75 írta:Várjá! Valami köze van az oldalhoz? Neb.... :wilting:
Te milyen filmen vagy hogy evek ota itt vagy de meg ezt se tudod :idiota:
Avatar
eje75

Hozzászólás #64142 2021.09.05. 13:22

Micsu írta:Te milyen filmen vagy hogy evek ota itt vagy de meg ezt se tudod :idiota:
Lökd a hozzászólások számát, ahol erről szó volt! Ha találsz 1-et, akkor gyere vissza énekelni a hozzászólás számával... addig meg: .... tudod ugye mi a neved addig? Meg amúgy utána is....
Avatar
Micsu

Hozzászólás #64143 2021.09.05. 13:42

eje75 írta:Lökd a hozzászólások számát, ahol erről szó volt! Ha találsz 1-et, akkor gyere vissza énekelni a hozzászólás számával... addig meg: .... tudod ugye mi a neved addig? Meg amúgy utána is....
Jolvan ne pukkadja, elottem mar 6an leirtak, en csak most jottem :P
Botond is elfelejti neha de elmondom neked is hatha eddig nem vetted eszre ezt sem, leald = oltopik.
Avatar
Moby

Hozzászólás #64144 2021.09.05. 15:04

eje75 írta:Lökd a hozzászólások számát, ahol erről szó volt! Ha találsz 1-et, akkor gyere vissza énekelni a hozzászólás számával... addig meg: .... tudod ugye mi a neved addig? Meg amúgy utána is....
Tényleg sokszor volt téma itt. Itt nyomta Dani, hogy jön a platformbővítés a nextgen miatt a játékaimra. Vagy amikor Totti elment, és ment itt az anekdotázás, hogy anno még besegített a borítók feltöltögetésében, meg sok más eset, ami eszembe sem jut.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64145 2021.09.05. 15:16

Moby írta:Tényleg sokszor volt téma itt. Itt nyomta Dani, hogy jön a platformbővítés a nextgen miatt a játékaimra. Vagy amikor Totti elment, és ment itt az anekdotázás, hogy anno még besegített a borítók feltöltögetésében, meg sok más eset, ami eszembe sem jut.
Hát ha kimaradt neki, akkor ennyi, bárkivel megesik. :) Simán mindenki jobban járt így a poén miatt. :D
Avatar
Micsu

Hozzászólás #64146 2021.09.05. 15:27

DanielT írta:Hát ha kimaradt neki, akkor ennyi, bárkivel megesik. :) Simán mindenki jobban járt így a poén miatt. :D
Jaja, sztem is vicces nem tudom mit kell megsertodni :kuss:
Avatar
eje75

Hozzászólás #64147 2021.09.05. 15:33

Micsu írta:Jolvan ne pukkadja, elottem mar 6an leirtak, en csak most jottem :P
Botond is elfelejti neha de elmondom neked is hatha eddig nem vetted eszre ezt sem, leald = oltopik.
Jaaa, nem para, sőt... nyilván sejtettem, de konkrétan nem írta le senki, legalábbis Én nem láttam, hát gondoltam legyen egy jó napunk :banplz:
Avatar
eje75

Hozzászólás #64148 2021.09.05. 15:37

Lement a Hades-ban a 10 escape is, asszem 88 run lett a vége... tényleg sok minden megváltozik utána (pl. lemegy a credits :nyes: ), de igazából az egész eléggé egysíkú egy idő után, csak az élvezetes harc viszi előre az embert... innen nyilván mehetne a végtelenségig, de asszem nekiugrom a csuszimának: tényleg agybaszón néz ki PS5-ön, és prő-n nem ment végig, az utolsó világban beleuntam, pedig nagyon jó játéknak tartom, most megpróbálom végignyomni...
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64149 2021.09.05. 20:10

Micsu írta:Jaja, sztem is vicces nem tudom mit kell megsertodni :kuss:
Azt én se, mert ha bárkinek lenne rá alapja, az én vagyok! :banplz:
Avatar
deep

Hozzászólás #64150 2021.09.05. 21:20

Sony has finally confirmed it: Gran Turismo 7 will be a PlayStation 4 and PlayStation 5 title when it arrives in 2022. Hát, ok.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #64151 2021.09.05. 21:55

deep írta:Sony has finally confirmed it: Gran Turismo 7 will be a PlayStation 4 and PlayStation 5 title when it arrives in 2022. Hát, ok.
Akkor 2024 :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64152 2021.09.05. 22:42

deep írta:Sony has finally confirmed it: Gran Turismo 7 will be a PlayStation 4 and PlayStation 5 title when it arrives in 2022. Hát, ok.
Elvégre miért is ne lenne több generáción átívelő rész, hiszen mindig így volt. Ja nem. Korábban nem KILENC ÉVES GÉP által visszafogott optimalizálást kaptunk.

Kapja már be a FOSgen tényleg. Perc1 óta el volt cseszve és még most sem engedik el. :violent: :violent: :violent: :violent: :kocsog: :kocsog: :kocsog:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #64153 2021.09.05. 22:54

DanielT írta:Elvégre miért is ne lenne több generáción átívelő rész, hiszen mindig így volt. Ja nem. Korábban nem KILENC ÉVES GÉP által visszafogott optimalizálást kaptunk.

Kapja már be a FOSgen tényleg. Perc1 óta el volt cseszve és még most sem engedik el. :violent: :violent: :violent: :violent: :kocsog: :kocsog: :kocsog:
Nameg Yamamucsinak is ledozott mar.
Avatar
deep

Hozzászólás #64154 2021.09.05. 23:43

DanielT írta:Elvégre miért is ne lenne több generáción átívelő rész, hiszen mindig így volt. Ja nem. Korábban nem KILENC ÉVES GÉP által visszafogott optimalizálást kaptunk.

Kapja már be a FOSgen tényleg. Perc1 óta el volt cseszve és még most sem engedik el. :violent: :violent: :violent: :violent: :kocsog: :kocsog: :kocsog:
Ott van 100 millió eladott és használatban levő ps4. Ennyi potenciális vevőt én se engednék el, üzletileg hülyék lennének. Mindig is támogatva volt az új gen megjelenése után a régi még 1-2 évig, ebben semmi meglepő nincs egyébként. Ps5 tulajként nyilván nekem is kellemetlen, hogy a régi szar verzió viszi az erőforrást...
Avatar
Moby

Hozzászólás #64155 2021.09.06. 07:58

DanielT írta:Elvégre miért is ne lenne több generáción átívelő rész, hiszen mindig így volt. Ja nem. Korábban nem KILENC ÉVES GÉP által visszafogott optimalizálást kaptunk.

Kapja már be a FOSgen tényleg. Perc1 óta el volt cseszve és még most sem engedik el. :violent: :violent: :violent: :violent: :kocsog: :kocsog: :kocsog:
Ja, mert amúgy Jancsimuncsiéknál ezen múlik, és ha ez NEM LENNE, akkor odavágnák a világbaszó játékot, és még véletlenül se lenne teli alibi fossal, meg újrahasznosított hulladékkal az egész :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #64156 2021.09.06. 08:00

Majd a főmenü zenéje kárpótol mindenért! :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64157 2021.09.06. 10:12

deep írta:Ott van 100 millió eladott és használatban levő ps4. Ennyi potenciális vevőt én se engednék el, üzletileg hülyék lennének. Mindig is támogatva volt az új gen megjelenése után a régi még 1-2 évig, ebben semmi meglepő nincs egyébként. Ps5 tulajként nyilván nekem is kellemetlen, hogy a régi szar verzió viszi az erőforrást...
PS1/PS2/PS3 is százmilliószám volt eladva mikor 1 db volt a következő generációból, mégsem volt cross gen Gran Turismo soha. Nameg egyetlen PS exkluzív se, ha már itt tartunk.

Az üzleti részét értem, de az engem nem érdekel, nem kapok belőle jutalékot.
Avatar
Botond

Hozzászólás #64158 2021.09.06. 10:51

DanielT írta:PS1/PS2/PS3 is százmilliószám volt eladva mikor 1 db volt a következő generációból, mégsem volt cross gen Gran Turismo soha. Nameg egyetlen PS exkluzív se, ha már itt tartunk.

Az üzleti részét értem, de az engem nem érdekel, nem kapok belőle jutalékot.
Merugye eddig emulálni kellett volna, de mióta pc mind, azóta ez már csak setupolás kérdése.
Szóval igény tuti lett volna rá az előző genváltásokkor is, csak lehetőség nem.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64159 2021.09.06. 10:53

Botond írta:Merugye eddig emulálni kellett volna, de mióta pc mind, azóta ez már csak setupolás kérdése.
Szóval igény tuti lett volna rá az előző genváltásokkor is, csak lehetőség nem.
Igen? Akkor rohadjanak meg! :nezze: Mindig ide jutunk vissza úgyis! :idiota:
Avatar
neoreg

Hozzászólás #64160 2021.09.06. 11:04

jelentem megérkezett hozzám és elfoglalta méltó helyét, mivel ez a régebbi szériás, így a nagyobb súlya miatt a feladatát is jobban el fogja látni :eljen:
Kép
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64161 2021.09.06. 11:11

neoreg írta:jelentem megérkezett hozzám és elfoglalta méltó helyét, mivel ez a régebbi szériás, így a nagyobb súlya miatt a feladatát is jobban el fogja látni :eljen:
Kép
Ez aztán TÁMASZT! :eljen: :eljen: :eljen:
Avatar
Mekee

Hozzászólás #64162 2021.09.06. 12:40

DanielT írta:PS1/PS2/PS3 is százmilliószám volt eladva mikor 1 db volt a következő generációból, mégsem volt cross gen Gran Turismo soha. Nameg egyetlen PS exkluzív se, ha már itt tartunk.

Az üzleti részét értem, de az engem nem érdekel, nem kapok belőle jutalékot.
Jobb lenne ugy, mint a gt6, ami kijött ps3ra ps4 launcs után, na ezt is csak a pd tudta megtenni :)
Deee egyébként igen. Tök felesleges időelbaszás kiadni még ps4re is, főleg, hogy ezek nem a gyorsaságukról ismertek
Avatar
deep

Hozzászólás #64163 2021.09.06. 12:53

DanielT írta:PS1/PS2/PS3 is százmilliószám volt eladva mikor 1 db volt a következő generációból, mégsem volt cross gen Gran Turismo soha. Nameg egyetlen PS exkluzív se, ha már itt tartunk.

Az üzleti részét értem, de az engem nem érdekel, nem kapok belőle jutalékot.
Mert soha nem volt ennyire egyszerű 2 genre is elkészíteni ugyanazt a játékot. Soha nem volt még 2 ps generáció ennyire hasonló architektúrával felépítve. Szerintem ennyi az oka ennek.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #64164 2021.09.06. 15:26

Majdnem egy hétbe telt, de agyonvertem Paarl-t a Bloodborne-ban.
Viszont baromira nem vágom merre kéne most mennem.
Spoiler
Ezzel az insighttal ahogy növekszik fognak kinyílni ajtók a korábbi helyszíneken, vagy hogy?
Ahogy néztem a megnevezhetetlen sztrímer végigjátszását baromira nem most következett volna ez a boss, viszont sejtésem sincs hol nézhettem be egy utat, annyira fosul vágta össze a videót. :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #64165 2021.09.06. 17:07

Recompile:
Viszonylag rövid kis 3d platformer, puzzle solver, tps lövölde. Marhajó design, körítés, gameplay. Egyhúzásra különösebb erőlködés mentesen ki is pattant belőle az 1000g, az egész játék kb 3 elindításra ment végig. Egyetlen negatívmot lehet elmondani: az xbox portja kaka, néha az fps is szar, de úgy kompletten hibás az egész, ha be van kapcsolva a controller smoothing, akkor néha totál megőrül az irányítás. Anélkül semmi baja, meg amúgy is jobb az irányítás anélkül. A technohibák miatt 9/10.
Avatar
Moby

Hozzászólás #64166 2021.09.06. 17:32

Ja, és ugyan gamepassban ment le, de van ez ajtókitámasztóra is.
phpBB [media]
Avatar
Moby

Hozzászólás #64167 2021.09.06. 17:46

A F.I.S.T. meg holnap jön ajtókitámasztóra.
phpBB [media]
Castle82

Hozzászólás #64168 2021.09.06. 18:10

Bocsi ha hangulatromboló vagy nem ideillő, nekem gyerekkorom egyik meghatározó színésze volt, elment a Profi. :szomoru1: :szomoru1:
Nyugodjon Békében. :szomoru1:

phpBB [media]
Avatar
Kandurex

Hozzászólás #64169 2021.09.06. 18:29

neoreg írta:jelentem megérkezett hozzám és elfoglalta méltó helyét, mivel ez a régebbi szériás, így a nagyobb súlya miatt a feladatát is jobban el fogja látni :eljen:
:eljen: :eljen:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64170 2021.09.06. 18:56

Castle82 írta:Bocsi ha hangulatromboló vagy nem ideillő, nekem gyerekkorom egyik meghatározó színésze volt, elment a Profi. :szomoru1: :szomoru1:
Nyugodjon Békében. :szomoru1:

[video]https://youtu.be/3q90J4_CpdI[/vieo]
Hát nem semmi élete lehetett, azt hiszem kimaxolta, mint generációjának pár másik legendás tagja. :worship:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #64171 2021.09.06. 19:53

Rip, bar engem gyerekkent annyira nem fogtak meg a filmjei.

Maris nincs egybol instant hanyingerem az ajtotamasztektol.
Csatolmányok
8B61E362-7DF7-400F-8B3E-BBC218A1196A.jpeg
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64172 2021.09.06. 20:15

Micsu írta:Rip, bar engem gyerekkent annyira nem fogtak meg a filmjei.

Maris nincs egybol instant hanyingerem az ajtotamasztektol.
Fincsi setup! Letüsszentetted kombájnolajjal, vagy rendelted az oldallapokat?
Avatar
Micsu

Hozzászólás #64173 2021.09.06. 20:35

DanielT írta:Fincsi setup! Letüsszentetted kombájnolajjal, vagy rendelted az oldallapokat?
Nem az enyemem hanem egyik cimborame
phpBB [media]

Black Mamaba nevu
Avatar
arty

Hozzászólás #64174 2021.09.06. 20:37

deep írta:Ez csak hobbimoccerozásból jött össze. Home office miatt váltottam robeszról (SH300) erre. Pestre ezzel viszonylag ritkán megyek be, de akkor ugyanannyi, 35-40 perc max a meló.
hádde az sh300 se 125ös phásszeg :D na meséld csak el, mi volt a folyamat a mostani hobbimotorig! én ugye a kicsit lepukkant legelsődről tudok hivatalosan :)
Avatar
arty

Hozzászólás #64175 2021.09.06. 20:39

DanielT írta:Elvégre miért is ne lenne több generáción átívelő rész, hiszen mindig így volt. Ja nem. Korábban nem KILENC ÉVES GÉP által visszafogott optimalizálást kaptunk.

Kapja már be a FOSgen tényleg. Perc1 óta el volt cseszve és még most sem engedik el. :violent: :violent: :violent: :violent: :kocsog: :kocsog: :kocsog:
nincs mindenkinek mobyja, hogy szerezzen gépet.... azért nemes, hogy nem veszik őket semmibe - jólesne nekemis.....

NADE, az igazi gond ezzel: KIZÁRT, hogy rendes VR módot kapjon. amúgy se volt nagy esély, amig az a kókler viszi a pd-t, de így most tényleg elúszott :( :( :(
FÁÁÁÁÁKKKK! (ps5 exkluként legjobb psvr cím lehetett volna...)

---

Belmondo RIP. A montreáli bankrablás gyermekkorom meghatározó filmje volt, apám vitt rá el, azóta is imádom a heist mozikat.
Avatar
eje75

Hozzászólás #64176 2021.09.06. 21:08

arty írta:Belmondo RIP. A montreáli bankrablás gyermekkorom meghatározó filmje volt, apám vitt rá el, azóta is imádom a heist mozikat.
A Montreáli bankrablás tényleg qwa jó volt.... Nekem mégis az Ászok ásza volt a kedvencem: a lelőtt repülőgép nem ilyen.... nézd meg a motort :nyes:
Avatar
Mekee

Hozzászólás #64177 2021.09.06. 21:32

arty írta:nincs mindenkinek mobyja, hogy szerezzen gépet.... azért nemes, hogy nem veszik őket semmibe - jólesne nekemis.....

NADE, az igazi gond ezzel: KIZÁRT, hogy rendes VR módot kapjon. amúgy se volt nagy esély, amig az a kókler viszi a pd-t, de így most tényleg elúszott :( :( :(
FÁÁÁÁÁKKKK! (ps5 exkluként legjobb psvr cím lehetett volna...)

---

Belmondo RIP. A montreáli bankrablás gyermekkorom meghatározó filmje volt, apám vitt rá el, azóta is imádom a heist mozikat.
Nemtudom miben függ össze a ps4-re kiadás meg a rendes vr...
Amennyiben a rendes azt jelenti, hogy az egész játék játszható benne, nos arra eddígsem volt sok esély, de így sem, hacsak nem térünk vissza a 6 autó a pályán gt2-re
Avatar
Moby

Hozzászólás #64178 2021.09.06. 21:44

arty írta:nincs mindenkinek mobyja, hogy szerezzen gépet.... azért nemes, hogy nem veszik őket semmibe - jólesne nekemis.....
Nyilván emiatt készül. N éve, amikor elkezdték ezeket csinálni, tudták, majd hiánycikk lesz a PS5, szal nekiálltak a PS4 verzának is. Nem a 100m potenciális vevő miatt, hanem a jó szívük :nezze: Nincs is ezzel semmi gond, csak ez a duma, ami levertek itt a genváltás környékén, hogy ők hisznek a generációkban...mert hazugságokkal is rá kellett tromfolni az MS-re.
Avatar
Botond

Hozzászólás #64179 2021.09.06. 22:11

Lasszófasz egy remasteredben, mikor bekapcsolom a zseblámpát, akkor klattyan a kontroller is. Asszem mára kimaxoltam a géminget.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64180 2021.09.06. 22:15

Botond írta:Lasszófasz egy remasteredben, mikor bekapcsolom a zseblámpát, akkor klattyan a kontroller is. Asszem mára kimaxoltam a géminget.
Na ilyen sincs ganépasszban! :nezze: (kikapcsolható, ha emiatt nem tud aludni a hörcsög)
Avatar
Micsu

Hozzászólás #64181 2021.09.06. 22:50

Botond írta:Lasszófasz egy remasteredben, mikor bekapcsolom a zseblámpát, akkor klattyan a kontroller is. Asszem mára kimaxoltam a géminget.
Lego Indiana Jonesban is milyen jo lett volna :idiota:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #64182 2021.09.06. 22:53

Ha mar rip akkor en is…
RIP Michael K. Williams
:wilting: :szomoru1:
Avatar
deep

Hozzászólás #64183 2021.09.06. 23:22

arty írta:hádde az sh300 se 125ös phásszeg :D na meséld csak el, mi volt a folyamat a mostani hobbimotorig! én ugye a kicsit lepukkant legelsődről tudok hivatalosan :)
2018 augusztusban vettem az 50 ccm Scarabeo-t. 19 márciusban ahogy lehetett, kezdtem az A2-es jogsit, március végén már megvolt a 300-as SH, április 8-án pedig a vizsga. Onnantól azzal jártam egész nyáron, kiderült eszi az olajat, eladtam és vettem egy 2 évvel fiatalabb 300-as SH-t :D Aztán a koronagenyóig azzal jártam melóba, és amióta home office van, és marad is, már szinte csak hosszabb távra megyek így ezt néztem ki, mivel szempont volt az automata váltó, az meg csak pár Honda modellben van és ezt lehetett A2-re fojtani.
Avatar
Botond

Hozzászólás #64184 2021.09.07. 06:54

Boldog Dodzy napot mindenkinek!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #64185 2021.09.07. 08:39

Botond írta:Boldog Dodzy napot mindenkinek!
HBD neki, bármennyire is messze kujtorog!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64186 2021.09.07. 08:45

Na majd ha bejelentkezik! :nezze:
Avatar
Botond

Hozzászólás #64187 2021.09.07. 09:52

DanielT írta:Na ilyen sincs ganépasszban! :nezze: (kikapcsolható, ha emiatt nem tud aludni a hörcsög)
Nem fogom kikapcsolni, jópofaság, lányos apaként a történet eleje jobban megfogott, mint egy ilyen gimmick cucc, csak az fáj, hogy emiatt három órát bír a kontroller egy töltéssel. Szerencsére van hozzá egy 25 centis kábel, szóval kényelmesen lehet nézni a 65 colos tévét 30 centiről!
Arty, az az optimális távolság?! :idiota:
Na mindegy, pörgetem, mert ejének vissza kell adni majd vmikor a második rész lemezét.
A klattyogásban meg amúgy azt nem értem továbbra se, hogy akikkel én szoktam játszani, ők mind fülessel nyomják, szóval ha jól értem ez a klattyog a kontroller csak és kizárólag az én kedvemért lett kifejlesztve. Mondjuk bevált, vettem is rögtön ps5öt. Kettőt!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64188 2021.09.07. 09:56

Botond írta:Nem fogom kikapcsolni, jópofaság, lányos apaként a történet eleje jobban megfogott, mint egy ilyen gimmick cucc, csak az fáj, hogy emiatt három órát bír a kontroller egy töltéssel. Szerencsére van hozzá egy 25 centis kábel, szóval kényelmesen lehet nézni a 65 colos tévét 30 centiről!
Arty, az az optimális távolság?! :idiota:
Na mindegy, pörgetem, mert ejének vissza kell adni majd vmikor a második rész lemezét.
A klattyogásban meg amúgy azt nem értem továbbra se, hogy akikkel én szoktam játszani, ők mind fülessel nyomják, szóval ha jól értem ez a klattyog a kontroller csak és kizárólag az én kedvemért lett kifejlesztve. Mondjuk bevált, vettem is rögtön ps5öt. Kettőt!
Fun fact: már a Ps4 is klattyogott.
Avatar
Botond

Hozzászólás #64189 2021.09.07. 09:57

DanielT írta:Fun fact: már a Ps4 is klattyogott.
Ó, nemtuttam. :( Akkor elég lett volna ps4eket venni 100ér! Csomó pénzem megmarad, ha hamarabb szólsz!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #64190 2021.09.07. 09:59

Botond írta:Ó, nemtuttam. :( Akkor elég lett volna ps4eket venni 100ér! Csomó pénzem megmarad, ha hamarabb szólsz!
Úristen, ha megtudod, hogy a Last of us meg egy PS3 játék... :wow1: :wow1: :wow1: Bár ottan nuku klattyogás vót.

Vissza: “Leáldozott.hu”