A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #62861 2021.07.02. 15:09

arty írta:Conker: Live & Reloaded - Július 1-15. (nemérdekel)
Disznók elé, gyöngyöt. :szomoru1:
Spoiler
Nem komoly, ám!

Spoiler
Vagy mégis? :bohoc:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #62862 2021.07.02. 16:00

benőmenő írta:Disznók elé, gyöngyöt. :szomoru1:
Spoiler
Nem komoly, ám!

Spoiler
Vagy mégis? :bohoc:
Külön örülök, hogy éppen a Conkert adják örökbe.

Ja, engem a Plague Tale is érdekel, szóval a Plusból is elfogadnám, de úgyis benne van a ganépasszban is, ahova day1 jön a második rész.

Eközben a keddi Gears 3-etap óta be se sikerült kapcsolni a konzolt :(
Avatar
Botond

Hozzászólás #62863 2021.07.02. 19:04

Lepörgött a Ratchet and Clank. Még a 2002-es játéknak a 2016-os, PS4-re remasterelt verziója, PS5ön. :nemtudom:
Arty egyszer mondta, hogy imádnám, es valóban, imádtam minden másodpercét, szuper a cucc.
Kezdésnek azt mondta a játék, hogy jó lesz nekem a normál alatti szint, de ezt nem hittem el, normál jó volt nekem. Sajna nem platináztam, hogy beérjem Artyt a platinák számában, elsősorban időhiány miatt, de megérdemelné a cucc. 10/10, na. Gondolom mindenki játszotta, szóval nagy okosságokat egy lövöldözős platformerről nem tudok mondani. Talán egy pillanat volt amikor ráncoltam a szemöldököm, mégpedig amikor az epikus utolsó bossfight után hajnali egykor bedobta a még epikusabb, még utolsóbb, még bossabb, még fightabb dolgot, az sok volt, mentem aludni, és csak ma meló után volt érkezésem befejezni.
Rift apart felkészül!

És akkor így az első végigvitt játék után jöjjön az epikus kontent, amit mindenki lélegzet visszafojtva vár, a PS5 review. Kezdem a gondjaimmal, hogy egyből tudjatok bólogatni, hogy “tudtam, nem ért hozzá, tiszta hülye, stb”, szóval:
- hdmi-t nem szerette az első setup során, mikor felment az OS patch, meg a setup akkor volt hajlandó megbarátkozni vele, agyfasz
- hangos, kurvahangos. És még a lemezes Rift apartot nem is próbáltam. Hallani, hogy pörög a venti ezerrel, ilyen élményem nem is tudom mikor volt utoljára.
- kontroller számomra kezelhetetlen. Recsit végigjátszásom három órával rövidebb lett volna, ha a D-pad ott van ahol az Xbox kontrolleren és a bal stick is. Vagy jobb kézzel nyúltam át fegyvert váltani, vagy addig megálltam, bekaptam három lövést. Közel is a stickek, éjszakai 5 órás etap után az ujjaim baromira fájtak, Xbox kontrollerrel ilyen sose volt, de ez nyilván teljesen szubjektív, aki ezt szokja meg az ezt szereti.
- elkezdtem az Uncharted remaster trilógiát is, ami ugye szintén antik. Harmadik fejezetig bírtam. Ilyen assassin creedes falmászás keverve vmi hótbéna fedezék lövöldével interaktív moziba burkolva. Nem öregedett szépen, na. Ezért is mondom mindig Zónak, hogy nem jó ez a retrózás, tökre nem azt adják 10-20 évvel később a játékok, mint anno day1.
De nem is ez a lényeg, hanem mire rájöttem, hogy közepén a nagy fehér felület is gomb, és azt akarja megnyomatni velem, az nem két perc volt. Ez mondjuk vicces volt, amit szenvedtem, hogy mi a szart akar a játék. Recsitet utána kezdtem, ott már rutinosan hoztam elő a mappot a fehér lappal (bármi is legyen a neve).
- OS egy káosz a köbön. Nyolc nekifutásból nem jöttem rá, hogy hol és mit lehet állítani, hogy ne vegye folyamatosan, hogy játszom, meg ne csináljon közben random screenshotokat. Feladtam, minden etap végén kilépésnél törölgetem a videókat, screenshotokat.
- van mobilapp, de sehogy se sikerült rábeszélni, hogy álljon párba a géppel. A ződeknél letöltöm az appot belépek az MS accal, és utána a telefonon/tableten már hamarabb csippan az acsi, mint a tv képernyőn. Na PS appba beléptem telefonon es tableten is, és baszik rám mindkettő. Szerintük sose játszottam semmivel, acsim sincs, remote play sincs, stb. Van vmi kód beírós rész, megtaláltam a gépen az OSben, beírom a kódot, szarik rá. Jó, ebben maradtunk.
- néztem játék árakat, excluk számomra féláron is megfizethetetlenek, azok meg amik amúgy xsx-en benne vannak a GPUban azoknak az áraitól meg elkap a nevetőgörcs. Milliárdos csemeték platformja ez, nem ilyen szegény panelproliké, mint én. Csak mondom, hogy ha évente 5-6 multiplatform címet vesz és játszik az ember, akkor két év alatt bőven kiforogja, ha vesz az ember a ps5 mellé egy xsx-et és mindent ami nem exclu azt azon vesz/játszik. Több játéknál sokkal hamarabb.

És persze vannak jó dolgok. Egy-két exclu, ami elkaphatja az embert, az anyagminőség is rendben, a jóféle pc érzés, ami mindkét gép sajátja, hogy bekapcsolom, és instant indulhat a géming, nincs már logintime meg ilyenek, szóval amúgy önmagában tök oké a cucc.
Az meglepett, hogy az xsx-nél is van ilyen, hogy a gép bekapcsolja a tv-t, de itt mintha fordítva is lenne, és a tv bekapcsolást érzékeli a gép és elindul a tv bekapcstól.
VRR hiánya miatt most nem tudok hosszasan panaszkodni, mert falun van a gép, nem is vittem Pestre, így csak a kuka tv-vel láttam róla képet, az meg VRR mentes tv, szóval tökmindegy a PS tudja e.

Összességében jó vétel, de a rendelkezésemre álló infók, és a saját speciális igényeimet figyelembe véve, ha csak egy konzolt kérhetnék aputól, akkor az az XSX lenne. De tökre megértem akinek mások a preferenciái, és a PS5 mellett dönt.
Avatar
Moby

Hozzászólás #62864 2021.07.02. 19:14

Erről a retrózásról legyen elég annyi, hogy az imént belenéztem a mass effect legendaryba. Az első részbe. Ez akkora ultraparaszt szar ez a játék, hogy utólag is elnézést kérek érte, hogy én erről írtam jót bármikor.
Nem szabad a múltat bolygatni, pláne ebben a videójáték izéban. Jó az úgy ahogy van. Elmúlva.
Mondjuk az a recsit is egy határ szar, meg a folytatása is. De legalább van benne 40fps mód. Csuhajja.
Avatar
Botond

Hozzászólás #62865 2021.07.02. 19:25

Beleraktam a recsit lemezt. Úbazmeg, ez felszáll vagy mi lesz itt?! :idiota:
Avatar
eje75

Hozzászólás #62866 2021.07.02. 19:34

Én meg megvettem a Sekiro-t a Steam leárazásban...hogy miért? Mert egy fasz vagyok, egy retardált fasz... de akkora, hogy a Lego valószínűleg kiad majd egy készletben.... már túljutottam a lovason (anno ott dobtam el a kontrollert), meg a bull-on is : tetszik meg minden, de érzem, hogy nem nehéz, hanem öncélúan geci játék...
Avatar
Moby

Hozzászólás #62867 2021.07.02. 19:34

Másrészt meg a mennyi éri meg a ganépassz, meg végignéztem valamikor a teljes jelenlegi kínálatot, és a játékok száma ami abban van, és ezen a platformon ment végig az ÖT darab játék, ebből HÁROM ment le a ganépassznak köszönhetően.
Azt a 600 forintot így még mindig megérte, amibe a 3 év ganépassz került, de újabb 3 évre hatszázért már lehet, hogy elgondolkodnék rajta. Így meg biztosan, hogy olyan szinten látszik földbe állni ez az egész nálam, hogy a sonytól sem tudna érdekelni már semmi.
Avatar
Moby

Hozzászólás #62868 2021.07.02. 19:42

Botond írta:Beleraktam a recsit lemezt. Úbazmeg, ez felszáll vagy mi lesz itt?! :idiota:
Performance RT-n toljad. Úgy 60fps a szartévén is.
Avatar
Moby

Hozzászólás #62869 2021.07.02. 19:53

De inkább toljad le az Astro's Playroomot. Az úgy jó, hogy még mellette ingyenes is.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #62870 2021.07.02. 20:13

Moby írta:Másrészt meg a mennyi éri meg a ganépassz, meg végignéztem valamikor a teljes jelenlegi kínálatot, és a játékok száma ami abban van, és ezen a platformon ment végig az ÖT darab játék, ebből HÁROM ment le a ganépassznak köszönhetően.
Azt a 600 forintot így még mindig megérte, amibe a 3 év ganépassz került, de újabb 3 évre hatszázért már lehet, hogy elgondolkodnék rajta. Így meg biztosan, hogy olyan szinten látszik földbe állni ez az egész nálam, hogy a sonytól sem tudna érdekelni már semmi.
A múltkor megnéztem, hogy összesen legalább 8 hónap ganépasszom volt már és kemény 2 játék pörgött le (Rage 2 a főküldire koncentrálva és a Super Lucky's Tale kimaxolva). A Gears 1 remaszter félbemaradt, a Forzák pedig nem jöttek be.
Ha majd egyszer lesz még gémer GPU-m, akkor lehet megcigányolom 300Ft-ra mégegszer, hogy lemenjen a Star Wars Dzsedijáték, de addigra lehet az is úgy le lesz árazva, hogy inkább accounthoz láncolva lesz, nem csak bérelve.
Szóval ez a gamepass tényleg csak annak éri meg, aki fing nélkül, 0 backloggal áll neki ennek a géming dolognak. Egyébként még ezzel a folyamatos beetető árazással is mínuszos a dolog.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #62871 2021.07.02. 20:57

Botond írta:Lepörgött a Ratchet and Clank. Még a 2002-es játéknak a 2016-os, PS4-re remasterelt verziója, PS5ön. :nemtudom:
Arty egyszer mondta, hogy imádnám, es valóban, imádtam minden másodpercét, szuper a cucc.
Ennek a kommentnek eddig volt értelme. Egyébként ez egy gyenge Ratchet, de mivel igényes játékokhoz nem vagy szokva, nem csoda, hogy meglepett a minőség.

Szal csak így tovább! :eljen:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #62872 2021.07.02. 21:30

Moby írta:Erről a retrózásról legyen elég annyi, hogy az imént belenéztem a mass effect legendaryba. Az első részbe. Ez akkora ultraparaszt szar ez a játék, hogy utólag is elnézést kérek érte, hogy én erről írtam jót bármikor.
Nem szabad a múltat bolygatni, pláne ebben a videójáték izéban. Jó az úgy ahogy van. Elmúlva.
Ma is becsípte a fitymád a zippzár vagy mi van? :idiota: Simán jó cucc az, de leginkább elsőre. Én végignéztem most a trilógia végigjátszását a kimondhatatlan nevű streamerrel és tök jó volt. Végig tuti nem nyomtam volna magamtól, de az igazi értékei egy cseppet sem csorbultak: sztori, világ, karakterek.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #62873 2021.07.02. 21:34

eje75 írta:Én meg megvettem a Sekiro-t a Steam leárazásban...hogy miért? Mert egy fasz vagyok, egy retardált fasz... de akkora, hogy a Lego valószínűleg kiad majd egy készletben.... már túljutottam a lovason (anno ott dobtam el a kontrollert), meg a bull-on is : tetszik meg minden, de érzem, hogy nem nehéz, hanem öncélúan geci játék...
Részvétem. :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #62874 2021.07.02. 21:37

eje75 írta:Én meg megvettem a Sekiro-t a Steam leárazásban...hogy miért? Mert egy fasz vagyok, egy retardált fasz... de akkora, hogy a Lego valószínűleg kiad majd egy készletben.... már túljutottam a lovason (anno ott dobtam el a kontrollert), meg a bull-on is : tetszik meg minden, de érzem, hogy nem nehéz, hanem öncélúan geci játék...
De legalább a kard csattogás hangja megunhatatlan és mostantól egyáltalán nem fogsz rá figyelni. :banplz:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #62875 2021.07.02. 22:02

DanielT írta:De legalább a kard csattogás hangja megunhatatlan és mostantól egyáltalán nem fogsz rá figyelni. :banplz:
Próbáltam nem elspoilerezni magamnak a Sekirot, de gondolom ez is olyan mint a páncélcsörgés a Dark Soulsban. Egy idő után észre sem veszed, csak az őrül meg aki még a helyiségben tartózkodik esetleg. :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #62876 2021.07.02. 22:11

benőmenő írta:Próbáltam nem elspoilerezni magamnak a Sekirot, de gondolom ez is olyan mint a páncélcsörgés a Dark Soulsban. Egy idő után észre sem veszed, csak az őrül meg aki még a helyiségben tartózkodik esetleg. :idiota:
Nem is tudsz annyi időt eltölteni a játékban, hogy olyan rohadtul megunnád. Az a sekiro kb ilyen DeS remake szintű valami, van benne 1 nehéz boss, a többi ilyen volt ott egy izé, akin át kell menni. 53 óra volt a "platina", és abban azért volt farmolás rendesen. Szerintem ez volt nekem mindegyik fromjátékból a legrövidebb.
Avatar
Moby

Hozzászólás #62877 2021.07.02. 22:28

DanielT írta:Ma is becsípte a fitymád a zippzár vagy mi van? :idiota: Simán jó cucc az, de leginkább elsőre. Én végignéztem most a trilógia végigjátszását a kimondhatatlan nevű streamerrel és tök jó volt. Végig tuti nem nyomtam volna magamtól, de az igazi értékei egy cseppet sem csorbultak: sztori, világ, karakterek.
Iszonyú paréj az egész. Ilyen lófasz játéktervezés, kínos párbeszédek, és a játék java totál alibi. Ha most találkoztam volna vele először, simán kiröhögném az egészet. Így inkább csak szomorúan kiléptem, és megbántam, hogy egyáltalán belenéztem. Ahhoz azért még időben, hogy bírok rá úgy emlékezni még így is, hogy ez egy jó scifi sztori volt. Nem szabad tovább nyomnom, nehpgy kiderüljön ezügyben is az igazság :D
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #62878 2021.07.03. 00:07

Botond írta:- elkezdtem az Uncharted remaster trilógiát is, ami ugye szintén antik. Harmadik fejezetig bírtam. Ilyen assassin creedes falmászás keverve vmi hótbéna fedezék lövöldével interaktív moziba burkolva. Nem öregedett szépen, na. Ezért is mondom mindig Zónak, hogy nem jó ez a retrózás, tökre nem azt adják 10-20 évvel később a játékok, mint anno day1.
Más a kontextus később, és ezt nem is mindenki ugyanúgy dolgozza fel. De ettől még senki nem tudja tőlem elvenni, hogy 2014-ben mocskosul élveztem a The Lost Vikingset és az Another Worldöt, vagy 2013-ban a Prince of Persiát, a Spyro 1-2-t, vagy 2009-ben a Chaos Gate-et.
Avatar
eje75

Hozzászólás #62879 2021.07.03. 08:13

DanielT írta:De legalább a kard csattogás hangja megunhatatlan és mostantól egyáltalán nem fogsz rá figyelni. :banplz:
A részeges, meg a pillangó vénasszony boss is lement tegnap este gyorsan, eddig nem vészes...
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #62880 2021.07.03. 08:42

Amúgy a múltkor lement Gears 2 is egész jó co-op lövöldének, nélkülözte a Halo 3 mélypontjait, de nem látom be, hogy a bélkönyvtár 2007-ben jó lehetett, ha a Library már a Halo 1-ben is atomszar volt.

Fedezéklövöldeként péodául a Mass Effect 1-2 egy-egy érdekesebb képességtöl eltekintve a Gears 1 mellett is kínos. Jó, nem csak abból áll, de nagyrészt mégis.
Avatar
Moby

Hozzászólás #62881 2021.07.03. 08:54

Ha már jött nextgen verza hozzájuk, belenéztem tegnap ebbe a patkánypestisbe oltott écbe, meg ebbe a greedfallba. Nagy szükség van ezekre az előfizetéses rendszerekre, hogy pöcegödörként elnyeljék ezt a hömpölygő bélsarat, amit a videójátékipar outputként szolgáltat.
Ezt megfejeltem azzal, hogy megpróbáltm megnézni ezt a tomorrow war-t, hogy nektek már próbálkozni se kelljen vele. Ezen a ponton mér nagyon röhögtem, gondoltam lezárásképp fejestugrok mégiscsak a ME legendary folytatásába, de ez így már tényleg sok lett volna poénból is, szal inkább kihagytam. Kiválóan eltöltött 1 óra volt, 1 hónap múlva megint csinálok egy ilyen estét, az előfizetéses rendszereim bőven kitartanak addig, alapanyag lesz hozzá bőven :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #62882 2021.07.03. 08:58

Moby írta:Ha már jött nextgen verza hozzájuk, belenéztem tegnap ebbe a patkánypestisbe oltott écbe, meg ebbe a greedfallba. Nagy szükség van ezekre az előfizetéses rendszerekre, hogy pöcegödörként elnyeljék ezt a hömpölygő bélsarat, amit a videójátékipar outputként szolgáltat.
Ezt megfejeltem azzal, hogy megpróbáltm megnézni ezt a tomorrow war-t, hogy nektek már próbálkozni se kelljen vele. Ezen a ponton mér nagyon röhögtem, gondoltam lezárásképp fejestugrok mégiscsak a ME legendary folytatásába, de ez így már tényleg sok lett volna poénból is, szal inkább kihagytam. Kiválóan eltöltött 1 óra volt, 1 hónap múlva megint csinálok egy ilyen estét, az előfizetéses rendszereim bőven kitartanak addig, alapanyag lesz hozzá bőven :D
Greedfall egy nem rossz Gothic/Risen utánérzés, ami erősen rétegigényre épülő játék, nekem pl wishlisten volt steamen, de így xsx-en pörgetem le, ha már ingyen van.
El is kezdtem, de bejelentették a nextgenpatchet, így kapott egy kis szünetet, majd folytatom. Eddig egyedül a kamera sebesség állítás, ami kifogott rajtam, de majd részleteiben, ha lement.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #62883 2021.07.03. 10:33

Moby írta:Ha már jött nextgen verza hozzájuk, belenéztem tegnap ebbe a patkánypestisbe oltott écbe, meg ebbe a greedfallba. Nagy szükség van ezekre az előfizetéses rendszerekre, hogy pöcegödörként elnyeljék ezt a hömpölygő bélsarat, amit a videójátékipar outputként szolgáltat.
Ezt megfejeltem azzal, hogy megpróbáltm megnézni ezt a tomorrow war-t, hogy nektek már próbálkozni se kelljen vele. Ezen a ponton mér nagyon röhögtem, gondoltam lezárásképp fejestugrok mégiscsak a ME legendary folytatásába, de ez így már tényleg sok lett volna poénból is, szal inkább kihagytam. Kiválóan eltöltött 1 óra volt, 1 hónap múlva megint csinálok egy ilyen estét, az előfizetéses rendszereim bőven kitartanak addig, alapanyag lesz hozzá bőven :D
Irigyellek, nekem csak arra van idöm, hogy munkán túl élvezzem az életemet, pedig ez a bélsárban örjöngve hempergés csábítóan hangzik.
Avatar
Moby

Hozzászólás #62884 2021.07.03. 11:03

Zóanagyvarázsló írta:Irigyellek, nekem csak arra van idöm, hogy munkán túl élvezzem az életemet, pedig ez a bélsárban örjöngve hempergés csábítóan hangzik.
Haloval meg Gearsel? LOL A bélsár habját kanalazzátok naponta. Mondjuk legalább élvezitek. Az is valami :eljen:
Avatar
Botond

Hozzászólás #62885 2021.07.03. 11:06

Moby írta:Haloval meg Gearsel? LOL A bélsár habját kanalazzátok naponta. Mondjuk legalább élvezitek. Az is valami :eljen:
Mondjuk én ezért örülök, hogy ISO szabványban lett pontosan megfogalmazva, hogy mi a “jóság”, mert mióta egységes egyen preferenciái vannak mindenkinek, azóta könnyebb így eligazodni a világban önálló gondolatok nélkül is. :eljen:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #62886 2021.07.03. 12:08

Moby írta:Haloval meg Gearsel? LOL A bélsár habját kanalazzátok naponta. Mondjuk legalább élvezitek. Az is valami :eljen:
Co-opban jó móka, ha szar valami, akkor a közös gyülölet is FUN, lásd ezt a topikot.

Nem ezek s kedvenc játékaim, de a közös lövésre könnyeben rá tudom szánni, mint bármilyen single-re.

Szóval pontosan: én nem agonizálok. És a Mass Effectet is a helyén kezeltem új korában is, mint most is. Feltéve, hogy objektív kategória a helyén kezelés annyira, mint a bélsár.

Szerk.: De amúgy elsösorban arra céloztam, hogy játékon kívül is van annyi mindent élveznem, hogy be se kapcsolnék konzolt, ha így élném meg, mint te.
Avatar
Moby

Hozzászólás #62887 2021.07.03. 12:26

Zóanagyvarázsló írta:Co-opban jó móka, ha szar valami, akkor a közös gyülölet is FUN, lásd ezt a topikot.

Nem ezek s kedvenc játékaim, de a közös lövésre könnyeben rá tudom szánni, mint bármilyen single-re.

Szóval pontosan: én nem agonizálok. És a Mass Effectet is a helyén kezeltem új korában is, mint most is. Feltéve, hogy objektív kategória a helyén kezelés annyira, mint a bélsár.

Szerk.: De amúgy elsösorban arra céloztam, hogy játékon kívül is van annyi mindent élveznem, hogy be se kapcsolnék konzolt, ha így élném meg, mint te.
Dehisz pont ezt teszem hetek óta. Éppen annak az élményeiről számoltam be, hogy ezt tegnap megszakítottam egy fél órára felkanalazni a csudás 300 forintos ganépassz legújabb nextgenre átiratait, meg belenézni a mégcsudásabb ME Legendary-t (nem is értem e kettő miért nem ér össze, absz ott lenne a megfelelő helyen). De erre is főleg az itt folyó beszélgetés vitt rá, kevésbé a vágy, hogy játszak bármivel is :) A helyzet az, hogy fénysebességgel közeledik a nap, hogy teljesen felszámoljam itthon ezeket, mert én már csak röhögni piszkálom meg a konzolokat, a gyerekeim meg más sem tolnak rajtuk, csak azt a kurvaszar minecraftot, az meg akkora éc, hogy nem szeretném tovább támogatni ezen működést. Mármint nem feltétlenül lenne az, biztos lehet abban kreatívkodni is, hallottam már ilyenről, de ők nem erre használják, hanem ugyanarra a totális agykárosító ökörségre, amire a felhasználóinak a 99.5%-a. Szal már csak a megfelelő idegállapotot keresem, hogy hardverapróra basszam az egészet.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #62888 2021.07.03. 12:38

Moby írta:Dehisz pont ezt teszem hetek óta. Éppen annak az élményeiről számoltam be, hogy ezt tegnap megszakítottam egy fél órára felkanalazni a csudás 300 forintos ganépassz legújabb nextgenre átiratait, meg belenézni a mégcsudásabb ME Legendary-t (nem is értem e kettő miért nem ér össze, absz ott lenne a megfelelő helyen). De erre is főleg az itt folyó beszélgetés vitt rá, kevésbé a vágy, hogy játszak bármivel is :) A helyzet az, hogy fénysebességgel közeledik a nap, hogy teljesen felszámoljam itthon ezeket, mert én már csak röhögni piszkálom meg a konzolokat, a gyerekeim meg más sem tolnak rajtuk, csak azt a kurvaszar minecraftot, az meg akkora éc, hogy nem szeretném tovább támogatni ezen működést. Mármint nem feltétlenül lenne az, biztos lehet abban kreatívkodni is, hallottam már ilyenről, de ők nem erre használják, hanem ugyanarra a totális agykárosító ökörségre, amire a felhasználóinak a 99.5%-a. Szal már csak a megfelelő idegállapotot keresem, hogy hardverapróra basszam az egészet.
Maff Effect Andromeda megvolt? :idiota:

Egyébként én sem épültem még fel a Mad Max - ből, azóta nem volt bekapcsolva a gép. Pedig vár a Disco Elysium, csak annak meg akarom adni a módját egy tökéletes mindsettel.

Meg ott a Deaths Gambit, de az nem szippantott be elsőre.
Avatar
Botond

Hozzászólás #62889 2021.07.03. 13:08

Moby írta:Dehisz pont ezt teszem hetek óta. Éppen annak az élményeiről számoltam be, hogy ezt tegnap megszakítottam egy fél órára felkanalazni a csudás 300 forintos ganépassz legújabb nextgenre átiratait, meg belenézni a mégcsudásabb ME Legendary-t (nem is értem e kettő miért nem ér össze, absz ott lenne a megfelelő helyen). De erre is főleg az itt folyó beszélgetés vitt rá, kevésbé a vágy, hogy játszak bármivel is :) A helyzet az, hogy fénysebességgel közeledik a nap, hogy teljesen felszámoljam itthon ezeket, mert én már csak röhögni piszkálom meg a konzolokat, a gyerekeim meg más sem tolnak rajtuk, csak azt a kurvaszar minecraftot, az meg akkora éc, hogy nem szeretném tovább támogatni ezen működést. Mármint nem feltétlenül lenne az, biztos lehet abban kreatívkodni is, hallottam már ilyenről, de ők nem erre használják, hanem ugyanarra a totális agykárosító ökörségre, amire a felhasználóinak a 99.5%-a. Szal már csak a megfelelő idegállapotot keresem, hogy hardverapróra basszam az egészet.
Ahogy Sun Tzu írta annak idején a twitteren: “Nem az kérdés, hogy lehet e élni pc/konzol géming nélkül, hanem hogy érdemes e” :banplz:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #62890 2021.07.03. 14:01

Moby írta:Dehisz pont ezt teszem hetek óta. Éppen annak az élményeiről számoltam be, hogy ezt tegnap megszakítottam egy fél órára felkanalazni a csudás 300 forintos ganépassz legújabb nextgenre átiratait, meg belenézni a mégcsudásabb ME Legendary-t (nem is értem e kettő miért nem ér össze, absz ott lenne a megfelelő helyen). De erre is főleg az itt folyó beszélgetés vitt rá, kevésbé a vágy, hogy játszak bármivel is :) A helyzet az, hogy fénysebességgel közeledik a nap, hogy teljesen felszámoljam itthon ezeket, mert én már csak röhögni piszkálom meg a konzolokat, a gyerekeim meg más sem tolnak rajtuk, csak azt a kurvaszar minecraftot, az meg akkora éc, hogy nem szeretném tovább támogatni ezen működést. Mármint nem feltétlenül lenne az, biztos lehet abban kreatívkodni is, hallottam már ilyenről, de ők nem erre használják, hanem ugyanarra a totális agykárosító ökörségre, amire a felhasználóinak a 99.5%-a. Szal már csak a megfelelő idegállapotot keresem, hogy hardverapróra basszam az egészet.
Ezt megértem, nyilván lesz is eladós nap, és valószínűleg újravásárlós is. Nem konstansak az igények és a hangulat, ha nálad jobban is fluktuál. Uborkaszezon van, no.

Én fordítva vagyok, játszani még lenne kedvem, de nem annyi, hogy mást hanyagoljak miatta. Márpedig nyilván valami helyett csinálnám, és nem a vakolatpergést nézném. Amihez meg kedvem lenne, az általában rohadt hosszú, és azért már tényleg sok másról kell lemondani. Ha nem veszek OLED-et, szerintem nem játszanék semmivel, hogy jó-e nekem, hogy így mégis, az egy más kérdés, de az alkalmi co-op etapok szórakoztatóak. Annyi kontent nincs a topikban, hogy ne legyen érdemes maszekban kiegészíteni. A játékokat meg ki nem szarja le?
Avatar
eje75

Hozzászólás #62891 2021.07.03. 22:35

Ha valamire, akkor erre a Sekiro-ra illik, hogy gennyes kelés a gaming testén... nem csak szemét a játék, hanem végtelenül egysíkú a harcrendszere is, és az egész valahogy kurvára unalmas... szinte semmi nem történik benne, csak a bossok és mini bossok... tudtam, hogy nem kellene ezt a vödör gecit megvennem, minden tiszteletem azé, aki ezt a sok spermát fenékig kiitta!
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #62892 2021.07.03. 23:41

Most jutottam el a ldr 2. évadához. Hát ez kikurtjó volt. Összességében több rész jött be, mint az előző évadban.
Avatar
Kandurex

Hozzászólás #62893 2021.07.04. 08:52

eje75 írta:Ha valamire, akkor erre a Sekiro-ra illik, hogy gennyes kelés a gaming testén... nem csak szemét a játék, hanem végtelenül egysíkú a harcrendszere is, és az egész valahogy kurvára unalmas... szinte semmi nem történik benne, csak a bossok és mini bossok... tudtam, hogy nem kellene ezt a vödör gecit megvennem, minden tiszteletem azé, aki ezt a sok spermát fenékig kiitta!
szóval nem megy a játék,…nem bírsz kiszakadni a bevált formulákból
Avatar
Moby

Hozzászólás #62894 2021.07.04. 09:05

Greyfox írta:Most jutottam el a ldr 2. évadához. Hát ez kikurtjó volt. Összességében több rész jött be, mint az előző évadban.
Az mi?
Avatar
Micsu

Hozzászólás #62895 2021.07.04. 11:29

Moby írta:Az mi?
Love Death And Robots, en ujra neztem az elso evadot es tenyleg jobb az elso nem csak a tobb resz miatt.
En meg megneztem ezt a Katlat (Rejtelyes Jeg) hogy nektek ne kelljen.
Avatar
Moby

Hozzászólás #62896 2021.07.04. 11:41

Micsu írta:Love Death And Robots, en ujra neztem az elso evadot es tenyleg jobb az elso nem csak a tobb resz miatt.
En meg megneztem ezt a Katlat (Rejtelyes Jeg) hogy nektek ne kelljen.
Szerintem nem volt az rossz, kicsit Kojima-s a látvány, de kellene egy jobb folytatás
Avatar
eje75

Hozzászólás #62897 2021.07.04. 11:43

Kandurex írta:szóval nem megy a játék,…nem bírsz kiszakadni a bevált formulákból
De megy.... tegnap este még lenyomtam a Long-Arm Centipede-et, ma délelőtt meg a Seven Ashina Spears-t meg a Lone Shadow Longswordsman-t.... nekimentem a Genichiro Ashina-ak is, másodikra majdnem meglett, de a gyereket el kellett vinnem az ügyeletre.... már minden oké, úgyhogy nekifutok még1x (vagy 50x :banplz: ).... nem az a baj, hogy nem megy, hanem hogy szar...unalmas...
Avatar
Micsu

Hozzászólás #62898 2021.07.04. 11:44

Moby írta:Szerintem nem volt az rossz, kicsit Kojima-s a látvány, de kellene egy jobb folytatás
A latvany az jo volt meg a fenykepezes, azert birtam vegig mezni.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #62899 2021.07.04. 11:52

Katla nem volt rossz egyaltalan. Ldr elso evadaban nekem kb 1 resz volt, ami igazan tetszett (witness). De ujranezem az elsot, hatha rosszul emlekszem.
Avatar
Botond

Hozzászólás #62900 2021.07.04. 11:59

Lepörgött a Ratchet&Clank: Rift apart is. Látványban óriásit léptek előre, de az egész játék egyet mozdult a platformer irányból a sima lövölde irányba. Platinát érdemelne, meg 10/10, de időm nincs ilyesmire. Engem már az első rész is a Recore-ra emlékeztetett nagyon, ez a rész még jobban. Nyilván a Recore egyel gyengébb, az nem ment végig két leülésből. Jóvót, na.

Elkezdtek kijönni a kontrollerből a nextgen featurék ennek kapcsán, és ez a kontrollerből csillinggel a csavarszedés, meg klattyog, amikor billentyűzeten ír a karakter jópofa, de ha a kinect gimmickszarvót, akkor ez nem tudom mi. Akikkel együtt szoktam játszani mind fejhallgatóval tolják, szóval nekik ez olyan, mintha nem is lenne.
A kontroller aljának fújása az astrobotban a másik mélypont.
Az ellentartó ravasz jópofa, shotgun máshogy viselkedik, mint a sima pisztoly, ez adott a játékhoz, de az elbaszott balstick-dpad cserét nem tudja ellensúlyozni nálam.

PS appban megjelentek a profilom alatt a trófeák, de továbbra is állítja, hogy sose játszottam még semmivel. :nemtudom:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #62901 2021.07.04. 12:24

Botond írta:Akikkel együtt szoktam játszani mind fejhallgatóval tolják, szóval nekik ez olyan, mintha nem is lenne.
Ha a tapintas mint erzekeles nem letezik naluk akkor lehetseges. :)
Avatar
eje75

Hozzászólás #62902 2021.07.04. 12:25

eje75 írta:De megy.... tegnap este még lenyomtam a Long-Arm Centipede-et, ma délelőtt meg a Seven Ashina Spears-t meg a Lone Shadow Longswordsman-t.... nekimentem a Genichiro Ashina-ak is, másodikra majdnem meglett, de a gyereket el kellett vinnem az ügyeletre.... már minden oké, úgyhogy nekifutok még1x (vagy 50x :banplz: ).... nem az a baj, hogy nem megy, hanem hogy szar...unalmas...
Az utolsó fázisával nem bírok.. oda mindig eljutok, de a qwa villámait nem tudom visszacsapni.elvileg tudom mit kell csinálni, de nem megy...
Avatar
Botond

Hozzászólás #62903 2021.07.04. 12:39

Micsu írta:Ha a tapintas mint erzekeles nem letezik naluk akkor lehetseges. :)
Ja meg ez a merülés, vicc. Mindegyik ratchet alatt lemerült pedig ~10 órás nudlik. Még jó, hogy a kukatvre van kötve, az 43 col, max 1,5-2 méterre ülök tőle, otthoni 65 colosnál bajban lennék, mert eddig enged a kábel, az arcomban lenne a kurvanagy tv. :idiota:
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #62904 2021.07.04. 12:41

Botond írta:L
Elkezdtek kijönni a kontrollerből a nextgen featurék ennek kapcsán, és ez a kontrollerből csillinggel a csavarszedés, meg klattyog, amikor billentyűzeten ír a karakter jópofa, de ha a kinect gimmickszarvót, akkor ez nem tudom mi.

A kontroller aljának fújása az astrobotban a másik mélypont.
:

A kinect az úgy volt szar, ahogy van, gyerekeknek oké. Ez egy pluszt ad a normál kontrolleres irányítás mellé, ha nem tetszik, kapcsold ki. Szerintem dob az atmoszférán (pl. days gone-ban a tape-k onnan szóltak)
Tudjuk, "A kontroller fújása" itt szar, de a nintendonál forradalmi ötlet volt :D

Amúgy haverom szívesen átvenné azt a szart, ha gondolod :)
Avatar
Micsu

Hozzászólás #62905 2021.07.04. 12:44

Botond írta:Ja meg ez a merülés, vicc. Mindegyik ratchet alatt lemerült pedig ~10 órás nudlik. Még jó, hogy a kukatvre van kötve, az 43 col, max 1,5-2 méterre ülök tőle, otthoni 65 colosnál bajban lennék, mert eddig enged a kábel, az arcomban lenne a kurvanagy tv. :idiota:
A merulessel en meg vagyok elegedve mert a ps4es kontrollerem kb 4 ort lemerult :idiota:
Avatar
Botond

Hozzászólás #62906 2021.07.04. 12:47

Greyfox írta:Amúgy haverom szívesen átvenné azt a szart, ha gondolod :)
Vegyen xsx-et, azt kapni és jobban is jár vele. :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #62907 2021.07.04. 12:47

Micsu írta:A merulessel en meg vagyok elegedve mert a ps4es kontrollerem kb 4 ort lemerult :idiota:
aAz akkor hibás. Tényleg viccesen szar a dualsense üzemideje, ha minden feature megy.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #62908 2021.07.04. 15:10

Botond írta:Lepörgött a Ratchet&Clank: Rift apart is. Látványban óriásit léptek előre, de az egész játék egyet mozdult a platformer irányból a sima lövölde irányba. Platinát érdemelne, meg 10/10, de időm nincs ilyesmire. Engem már az első rész is a Recore-ra emlékeztetett nagyon, ez a rész még jobban.
Loál, az xbotok referencia pontjai! :banplz: A God of War meg egy közepes Crackdown 3 lesz, a Last of Us meg egy absztrakt Minecraft? :taps:
Avatar
eje75

Hozzászólás #62909 2021.07.04. 15:21

eje75 írta:Az utolsó fázisával nem bírok.. oda mindig eljutok, de a qwa villámait nem tudom visszacsapni.elvileg tudom mit kell csinálni, de nem megy...
Na, megvan a rohadék... belefájdult a kezem is ebbe a rohadt kontroller csapkodásba, mire lenyomtam ezt a gecit... ez a Sekiro olyan mint a legrosszabb guitar hero...
Spoiler
konkrétan így járt a kezem azon a szaron....
phpBB [media]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eje75 2021.07.04. 15:22-kor.
Avatar
Botond

Hozzászólás #62910 2021.07.04. 15:50

DanielT írta:Loál, az xbotok referencia pontjai! :banplz: A God of War meg egy közepes Crackdown 3 lesz, a Last of Us meg egy absztrakt Minecraft? :taps:
Jó lenne hinni, hogy a szentszoni évente kétszer feltalálja a géminget, de valójában azért meglévő elemeket kombinálnak újra és újra már huszonharmincéve az összes fejlesztők, még a szentszoni saját csapatai is. Ki ügyesebben, ki kevésbé ügyesebben az igaz, de ez már ízlés kérdése is.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #62911 2021.07.04. 16:10

Botond írta:Jó lenne hinni, hogy a szentszoni évente kétszer feltalálja a géminget, de valójában azért meglévő elemeket kombinálnak újra és újra már huszonharmincéve az összes fejlesztők, még a szentszoni saját csapatai is. Ki ügyesebben, ki kevésbé ügyesebben az igaz, de ez már ízlés kérdése is.
A tularazott switchnel ezt nem hoztad fel :banplz:
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #62912 2021.07.04. 16:21

Végigvittem a Kingdom Come: Deliverance-t. Nekem ez nagyon meglepetés volt, tökre bejött.
- nem túl nagy szám a grafika, de textútákat mintha fotózták volna és helyenként tök meglepi
- néhány háttér eszméletlen fotoreal ezzel a B kateg grafikával is, nagyon bírom ha fotoreal az art direction (néhány domboldal, patak)
- építészet tökre földhöz ragadt, egész hiteles
- de nem mindig lehetett tudni egy küldetésről, hogy mit akar tőlem, és ez könnyen bukott questekhez, hülye helyzetekhez vezethet
- az összes út tiszta sár és lószar
- valahogy érdekesek voltak a küldetések, sok felé jár a sztori (de időt kell adni neki)
- B kateg játék, de tele van tartalommal
- animáció béndzsa
- magyar káromkodások
- enni, aludni macera
- mentés nagyon macera
- nagyon macera az íjászkodás
- egy csomó küldetés necces, nem gáncs nélküli, dicső lovagnak való
- térkép stílusa jópofa
Annyira beleéltem magamat, hogy majdnem 80 órát raktam bele / 10
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #62913 2021.07.04. 16:24

Múlt évben játszottam, nekem bejött:
aabyssx írta:A Plague Tale mini-review:
- jól néz ki sok helyen
- kegyetlen, véres, középkori fantáziavilág
- nem túlszaturált színek, egész valóságos
- 3rd person csőjáték
- túlélő, egyszerű gameplay mindig csavar, változtat valamit, kb. pont ahol túl sok lenne
- érdekes mese, hangulatos az egész
- tökre egyben volt és jó volt kb. végig
- elég rövid credits, nem is értem, hogy tudtak ilyen minőségű játékot csinálni
/ 10
Avatar
Micsu

Hozzászólás #62914 2021.07.04. 16:27

aabyssx írta:Végigvittem a Kingdom Come: Deliverance-t. Nekem ez nagyon meglepetés volt, tökre bejött.
- nem túl nagy szám a grafika, de textútákat mintha fotózták volna és helyenként tök meglepi
- néhány háttér eszméletlen fotoreal ezzel a B kateg grafikával is, nagyon bírom ha fotoreal az art direction (néhány domboldal, patak)
- építészet tökre földhöz ragadt, egész hiteles
- de nem mindig lehetett tudni egy küldetésről, hogy mit akar tőlem, és ez könnyen bukott questekhez, hülye helyzetekhez vezethet
- az összes út tiszta sár és lószar
- valahogy érdekesek voltak a küldetések, sok felé jár a sztori (de időt kell adni neki)
- B kateg játék, de tele van tartalommal
- animáció béndzsa
- magyar káromkodások
- enni, aludni macera
- mentés nagyon macera
- nagyon macera az íjászkodás
- egy csomó küldetés necces, nem gáncs nélküli, dicső lovagnak való
- térkép stílusa jópofa
Annyira beleéltem magamat, hogy majdnem 80 órát raktam bele / 10
Most akkor te is bealltal parasztnak? :P
Namert akinek anno tetszett pl a bethesdas fallout siman leparasztoztad :)
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #62915 2021.07.04. 16:40

Micsu írta:Most akkor te is bealltal parasztnak? :P
Namert akinek anno tetszett pl a bethesdas fallout siman leparasztoztad :)
Valakivel keversz. Ugyan valamilyen szinten a Falloutok igénytelen játékok, de:
aabyssx írta:Nekem Fallout 3 tetszett, New Vegas uncsi volt, Fallout 4 tetszett, 76 nem létezik.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #62916 2021.07.04. 16:50

aabyssx írta:Valakivel keversz. Ugyan valamilyen szinten a Falloutok igénytelen játékok, de:
Valszeg jah, Dtvel biztosan csak mindha a gagyzor mozgas miatt te is nagyon fikaztad van de biztos keverlek majd zo kisegit :idiota:
Salvationt, Awayt latta vki? Utobbi nem e valami feminista faszsag? :circling:
Gyilkos urhajot kezdtem el nezni de egy resz eleg volt.
Avatar
Kandurex

Hozzászólás #62917 2021.07.04. 17:26

eje75 írta:De megy.... tegnap este még lenyomtam a Long-Arm Centipede-et, ma délelőtt meg a Seven Ashina Spears-t meg a Lone Shadow Longswordsman-t.... nekimentem a Genichiro Ashina-ak is, másodikra majdnem meglett, de a gyereket el kellett vinnem az ügyeletre.... már minden oké, úgyhogy nekifutok még1x (vagy 50x :banplz: ).... nem az a baj, hogy nem megy, hanem hogy szar...unalmas...
akkor nem lesz baj, genyócsíró után már felfogod szopálni a játékot :idiota:
Avatar
Botond

Hozzászólás #62918 2021.07.04. 17:36

benőmenő írta:Botond is valami hasonló logika mentén hörcsögölhette be a PS5-öt az XSX és a Switch mellé. :miaz:
Mert neki tavaly launchkor volt legutóbb új kütyü vásárlás, hiszen ott sátrazott a Media Markt előtt. :idiota:
Majdnem. :idiota:
Avatar
Botond

Hozzászólás #62919 2021.07.04. 17:37

deep írta:Engedted volna inkább át olyannak, aki értékeli, és esetleg játszik is vele.
Kérésed számomra parancs! Még vmit tehetek érted?
Avatar
Moby

Hozzászólás #62920 2021.07.04. 17:59

Micsu írta:Utobbi nem e valami feminista faszsag?
Nem. Rosszabb. Írtam róla régebben.Előbbit nem ismerem.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #62921 2021.07.04. 18:06

Moby írta:Nem. Rosszabb. Írtam róla régebben.Előbbit nem ismerem.
Skippelem akkor. Most az erkezes a sotetsegbent kezdtem el elso resz nem volt rossz. Kar h rohadtul idegesit a francia nyelv. :D
Avatar
eje75

Hozzászólás #62922 2021.07.04. 18:13

Kandurex írta:akkor nem lesz baj, genyócsíró után már felfogod szopálni a játékot :idiota:
hát...ez a majomkergetés már az? ott vagyok...? mert az rohadt gáz volt....mind1, az is megvolt...
Avatar
Moby

Hozzászólás #62923 2021.07.04. 18:27

eje75 írta:hát...ez a majomkergetés már az? ott vagyok...? mert az rohadt gáz volt....mind1, az is megvolt...
Mi volt abban gáz?
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #62924 2021.07.04. 18:35

Moby írta:Mi volt abban gáz?
Mondjuk ez engem is érdekelne.
Avatar
eje75

Hozzászólás #62925 2021.07.04. 20:10

Moby írta:Mi volt abban gáz?
A majom kergetésben a tetőkön? ööööö...az hogy színes kimonóba öltözött majmokat kellett üldözni a tetőkön?
Avatar
Botond

Hozzászólás #62926 2021.07.05. 11:09

A forza horizon meg nem árkád, hanem szimulátor! :gonosz1:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #62927 2021.07.05. 15:13

Micsu írta:Skippelem akkor. Most az erkezes a sotetsegbent kezdtem el elso resz nem volt rossz. Kar h rohadtul idegesit a francia nyelv. :D
Tegnap le is ment. Tudomannyal hadilabon allnak a keszitok, B feeling de porgos volt nezette magat (eleg is volt a 6 resz), ugy is elegem van mar a high concept sorozatokbol, amiknek karakter kozpontuaknak kene lenniuk csak altalaban szar karakterekkel, huzzak vonjak mint a retes tesztat a nagy semmiert.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #62928 2021.07.05. 17:53

Gears of War 2

Sokkal jobb, mint az első rész. Egyedül még továbbra is az Uncharted nyerne a körítés és a lövöldeorgiából való kitekintgetés miatt, ráadásul még mindig túl szürkésbarna ez nekem (szemben a 4-5-tel), de kooperatívban végigdúlni még most is szórakoztató darálás, és akinek az kell, kap szoldzsadrámázást és bezsólásokat eleget. Kellenek kooperatívban igazi lövöldék is a Borderlandsek súlytalansága mellé. Splitscreenben azért az "ultrawide" nagyon zavaró tud lenni, nemcsak azért, mert a "másik képernyő" elcsábíthatja a figyelmet, de nehezítő tényezőt jelent az információvesztés is. Az utolsó két felvonást már online ejtettük meg. Az utolsó fejezet járműves akcióepikussága meglepően jól működik mai szemmel is, jobb mint az 5 végjátéka, és a 4-é nyomokban innen "lopott". (Ez már egy hónapja volt, a splitscreen fejezetek pedig még novemberben, de a jegyzőkönyv kedvéért betettem ide.)

Gears of War

Ezúttal az X360-as verzió splitscreenben. Az Ultimate felszopását végképp nem értem, ez is tud szinte majdnem mindent, csak hiányzik a sokáig PC-exkluzív fejezet, és talán még kevésbé is szürke. Bugok viszont jöttek itt is: beragadások, eltűnő fegyverváltási lehetőség (kifogyott fegyverek ragadni így vicces), bugos checkpoint (nem ment ahol kéne, vagy ment, és vissza is tölti első halálnál, de másodiknál meg vissza dob egy annál korábbira, wat). Az újabbak után már eléggé elavult, de együtt még mindig szórakoztató, és őszintén szólva sok éve a GfWL-es verziót se szerettem jobban. Ezzel a sok élettel sokszor végigjátszott Contrát leszámítva az egyetlen lövölde, melyet háromszor végigjátszottam. (A C64-es Die Hard 2 is sokat ment, de a végjátékot szerintem ennyiszer nem csináltam meg.)

Belekezdtünk ztána a 2-be is (én insane-en), lassan jön HAL megint. Alig várom, zseniálisan splitscreenre optimalizáláták :zavart2:

Imádom a Live-ban, hogy a wifimmel nem is enged multizni kábel nélkül online, de a splitscreenre se akart összejönni, mert a 360-as Live is csak vezetékes nettel megy. Egyébként az új Live-hoz jó a wifi, hasat a letöltés, csak a multit nem engedi. Botondnál is így van, ő mobilnetre szokott váltani wifiről, hogy mehessen a Gears 3 (online már ez a soros) vagy a Halo 5.

A Way Out

Online co-opban Micsuval már régen sor került rá, de most couch co-opban is előkerült (még a Gears 1 előtt, csak nem emléítettem szerintem). Még mindig példásan működik közös mókának is, és itt a splitscreen ugyanaz, mint az online, hiszen akkor is pontosan ugyanennyire "osztottak" az események. Az első 1000/1000-es játék lett (Originen kimaradt néhány achievement korábban).

Most Leóval voltam, és a végjátékban

Spoiler
a lövöldét kontroller sose játszó húgom jobban szétalázott, mint korábban Micsu. Jó, túl motivált nem voltam, amúgy is Leo áll tőlem távolabb, de kár mentegetőzni, szar vagyok.


Marvel vs. Capcom: Infinite

Végigpüföltem a sztorimódot, hiszen rövid volt, de ezen kívül nem tudom, hogy minek. Az etalon MK9-től fényévekre van, de az Injustice sincs lőtávolban (az MK10-11-re és az Injustice 2-re még nem kerítettem sort). Túl későn mnet ki ganépasszból :(

Időközben elkezdett pörögni a Final Fantasy VII, ahhoz kell ám a világ legerősebb konzolja. Kár, hogy nincs cross-save a PC-s verziókkal.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #62929 2021.07.05. 19:40

Elkezdtem játszani a "híres" Controlt - a zepik ingyen adta -, de már az intrón majdnem bealudtam. Ezek nagyon profik! Mindegyik játékuk helyből unalmas.
Tech miatt játszom tovább, valszeg végigfutom, de azért remélem lesz érdekes egy kicsit.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #62930 2021.07.05. 19:51

Zóanagyvarázsló írta:Gears of War

Ezúttal az X360-as verzió splitscreenben.
Nincsenek szavak. :wilting:

Vissza: “Leáldozott.hu”