A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #60831 2021.04.25. 22:02

arty írta:amugy tényleg lehet h a motorstorm digitverza "más" és ennyivel szarabb? (vagy a péesedben kiszáradt a paszta és throttling van (nemtom tud-e ilyet a cell!), esetleg a hdd-d bajos? mer' ez viszont nem kizárt!)
http://videos.eurogamer.net/51d2bcf25d6acba92ef261cef6045fb7/6085511d/1080p-fps-final_stream_h264v2_hd.mp4 - teljesen fasza 30frém
+
3d-ben is minimális a baj
Én csak a hulladék átvezetők hiányáról tudok. A PS Plusnak hála nekem is digitálisan ment le, nem voltak másodperces földbe állások. Szerintem nem tűnt frémhullatósan szaggatósnak, de ebben a pusztulgurul műfajban igencsak kevésnek éreztem a 30 fps-t annak ellenére, hogy PS3-on ezzel fény volt szinte az éjszakában. Vagyis majdnem, mert nálam sok 60 fps-es remaster is pörgött közben, nem a Brütal Legend vagy a DeS volt a mérce platformon belül se.
Avatar
Moby

Hozzászólás #60832 2021.04.25. 22:08

Zóanagyvarázsló írta:Én madarakat lesni voltam a kertben, az oltás után meg a földek felé sétáltam ki, ahol őzek, nyulak szoktak lenni a háztól pár száz méterre. Rohadt jó legálisan, maszkolatlanul fújatni a széllel a pofámat.

De egyébként meg itt vagyok bezárva egy rakat nem friss játékkal/filmmel/sorozattal, de annyi mindent tudok csinálni a négy fal között, hogy hozzájuk sem jutok. Fingomsincs, hogy kell unatkozni.
Ez a madár meg nyúl lesés olyan gecijól hangzik, hogy én asszem holnap drogdealer kereséssel nyitom a napot! :banplz:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #60833 2021.04.25. 22:10

Moby írta:Ez a madár meg nyúl lesés olyan gecijól hangzik, hogy én asszem holnap drogdealer kereséssel nyitom a napot! :banplz:
Müller Cecília azt mondta, hogy kell a D-vitamin. Azt meg talán még Arisztotelész, hogy a zoxigén is. Szóval lestem azt is :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #60834 2021.04.25. 22:14

Zóanagyvarázsló írta:Müller Cecília azt mondta, hogy kell a D-vitamin. Azt meg talán még Arisztotelész, hogy a zoxigén is. Szóval lestem azt is :banplz:
Majd keverek a porba azt is! És meglesem a macskámat, hogy miként macskáskodik. Beállva jó programnak igérkezik!

Ja nem, előtte bemegyek kicsit az irodába, és megpróbálok nagyon úgy csinálni, mintha gecikicsit is érdekelne mi történik ott bármivel. A héten ez tűnik a legnagyobb kihívásnak eddig :szomoru1:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #60835 2021.04.25. 22:17

Moby írta:Majd keverek a porba azt is! És meglesem a macskámat, hogy miként macskáskodik. Beállva jó programnak igérkezik!

Ja nem, előtte bemegyek kicsit az irodába, és megpróbálok nagyon úgy csinálni, mintha gecikicsit is érdekelne mi történik ott bármivel. A héten ez tűnik a legnagyobb kihívásnak eddig :szomoru1:
Az irodában tuti nem fog megzavarni egy állat sem... vagy várjunk csak!

De egyébként ezeket a bálázásra írtam, a négy fal között sem lehet unatkozni. Akinek sikerül, hát nem tudom, sok dolog nem érdekelheti az életben. Nekem ez olyan, mint amikor anyám azon szomorkodik, hogy este nem lesz semmi érdekes a tévében :pardon1:
Avatar
Moby

Hozzászólás #60836 2021.04.25. 22:28

Zóanagyvarázsló írta:Az irodában tuti nem fog megzavarni egy állat sem... vagy várjunk csak!

De egyébként ezeket a bálázásra írtam, a négy fal között sem lehet unatkozni. Akinek sikerül, hát nem tudom, sok dolog nem érdekelheti az életben. Nekem ez olyan, mint amikor anyám azon szomorkodik, hogy este nem lesz semmi érdekes a tévében :pardon1:
Ezt teljesen jól látod. Nagyon kevés dolog érdekel az életben. Mondjuk a pina! Az egy ilyen állandó érdeklődési terület, de egy másodikat már csak kínlódva tudnék mondani. Felesleges és értelmetlen fasságokba bele tudnám magam ásni, amivel el tudnám baszni az időt, de ezekből szerintem már nincs olyan, aminek az élvezeti szintján ne lehetne jelentősen emelni némi tudatmódosító szerrel :D Szal mégiscsk ez lesz az ultimate megoldás! :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #60837 2021.04.25. 22:35

Moby írta:Ezt teljesen jól látod. Nagyon kevés dolog érdekel az életben. Mondjuk a pina! Az egy ilyen állandó érdeklődési terület, de egy másodikat már csak kínlódva tudnék mondani. Felesleges és értelmetlen fasságokba bele tudnám magam ásni, amivel el tudnám baszni az időt, de ezekből szerintem már nincs olyan, aminek az élvezeti szintján ne lehetne jelentősen emelni némi tudatmódosító szerrel :D Szal mégiscsk ez lesz az ultimate megoldás! :banplz:
Amúgy, ha zűrt akarsz meg sok pénzt elkölteni, akkor lehet kár fáradni ilyen kerülő utakkal, és lehet egyből az egyetlen téged érdeklő területre kellene a forrásokat csoportosítani. :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #60838 2021.04.25. 22:37

Botond írta:Amúgy, ha zűrt akarsz meg sok pénzt elkölteni, akkor lehet kár fáradni ilyen kerülő utakkal, és lehet egyből az egyetlen téged érdeklő területre kellene a forrásokat csoportosítani. :banplz:
LOL És tényleg!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #60839 2021.04.25. 22:56

Zóanagyvarázsló írta:Csak hát Kínában - Nepál mellett - eleve az aktív dolgozó hangyákra koncentráltak az oltási kampányban, nem a veszélyeztetett trottyokra.
Maguktol ennel jobbra ok nemigen kepesek :D
Avatar
deep

Hozzászólás #60840 2021.04.25. 23:09

TasManXT írta:Zombie Army 4 lement Deep komával... teljesen fasza kis coop lövölde lett ez, de egyszer elég volt végigtolni.

zombihitlerjawahomokfutóban/10
Teljesen élvezhető produktum, nem gondoltam volna. Ingyen pontjóvolt ketten, egyedül nyilván hozzá nem nyúlnék.

DT-vel meg az It Takes Two ment le, amibe elképesztő mennyiségű ötlet, helyszín és játékmechanika gyömöszölődött bele, nem is értem, hogy érte ez meg nekik. Kb. 10 másik játékban van ennyi különböző játékelem összesen. Opcionális minijátékok is vannak, amiket meg lehet találni és nyomni, pl komplett sakk is.
Avatar
deep

Hozzászólás #60841 2021.04.25. 23:14

Megnéztem az új Mortal Kombat filmet is, teljesen élvezhető volt (egy verekedős videójátékból készült film szintjén). Akik fújolnak nem értem mire számítottak, mik voltak az elvárások. Én abszolút azt kaptam amit vártam. Bunyót, vért, fatalityket, karaktereket a játékból. A történet a szokásos MK sztori. Earthrealm vs outer realm. Egyedül a fő(?)szereplőt, Cole-t nem értettem, miért erőltették bele. Nem a játékból jött, hanem új karakter. Minek? Nincs elég karakter az MK-ban? :D Tolál izzadságszagú volt. Ettől eltekintve jól szórakoztam.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #60842 2021.04.25. 23:24

Micsu írta:Persze hogy jo a kinai mivel ok osztanak vissza, nem veletlenul kerul 4x annyiba mint a tobbi. Meg az emberek nyomorabol is hasznot huznak a fergek, szanalmas.
Egyszerűen a gyomrom kifordul. Nem értem, hogy hogyan lehet megúszni sorról sorra ezeket a nyilvánosság előtt lévő, egyértelmű csalásokat, visszaéléseket. Már el sem titkolják, úgy sem lesz semmi...
Castle82

Hozzászólás #60843 2021.04.25. 23:25

deep írta:Megnéztem az új Mortal Kombat filmet is, teljesen élvezhető volt (egy verekedős videójátékból készült film szintjén). Akik fújolnak nem értem mire számítottak, mik voltak az elvárások. Én abszolút azt kaptam amit vártam. Bunyót, vért, fatalityket, karaktereket a játékból. A történet a szokásos MK sztori. Earthrealm vs outer realm. Egyedül a fő(?)szereplőt, Cole-t nem értettem, miért erőltették bele. Nem a játékból jött, hanem új karakter. Minek? Nincs elég karakter az MK-ban? :D Tolál izzadságszagú volt. Ettől eltekintve jól szórakoztam.



Nem néztem nem olvastam a filmről szinte semmit direkt csak trailer szinten,így nem tudtam ki Cole, de végig azt hittem hogy

Spoiler
a végére megszállja valahogy az őse szelleme és ez lesz a spécije ő lesz Scorpion...Több értelme lett volna mint egy ilyen semmilyen karakternek akinek a spécije a "páncélbőr"...


Egyébként ja szerintem is teljesen korrekt volt egy első filmnek remélem lesz folytatás ahol aljutunk odaahova ez a rész még nem jutott ST miatt.:)

aabyssx: Úgy hogy egy végtelenül elbutított országban élünk ahol 10millió emberből alig 2 milla (aminek szép része krumplin vett svéd cserediák másik szép része meg ukrán és egyéb külföldi import beszavazó) elég egy kétharmadhoz, és még mindig van aki mindennek tapsol akkor is ha mafia módszerekkel kisemmizik majd hogy Lölö kezébe kerüljön életük műve vállalkozása.:) Ennek az országnak hosszútávon kampec, itt változás nem lesz. 20+ ezer halottal toronymagas halálozási statisztikával a csuti pondró röhögcsélve közölheti interjúban hogy őt is várja egy korsó sör a nyíló teraszon, és még így is ezrek küldik napiszinten neki a jókívánságokat és tapsolnak.:)
Castle82

Hozzászólás #60844 2021.04.26. 00:07

RE második demó kitolva. Tolta valaki a multkorit és ezt? Lehet csak bebeszélem magamnak vagy a 60fps Tshusi vagdalkozás után,de most ez a második demo mintha input lagos lett volna...Rendesen késöbb reagált a kamera az analóg mozdításra, nem dereng hogy az első ilyen lett volna...
Avatar
DanielT

Hozzászólás #60845 2021.04.26. 07:56

Castle82 írta:RE második demó kitolva. Tolta valaki a multkorit és ezt? Lehet csak bebeszélem magamnak vagy a 60fps Tshusi vagdalkozás után,de most ez a második demo mintha input lagos lett volna...Rendesen késöbb reagált a kamera az analóg mozdításra, nem dereng hogy az első ilyen lett volna...
Camera acceleration = OFF Borzalmas döntéseket hoztak ilyen téren, mintha hánytatószimulátort akartak volna csinálni VR szemüveg nélkül.
Avatar
Botond

Hozzászólás #60846 2021.04.26. 09:26

Greyfox írta:Mi a Just Mercy-t néztük meg, elég király film, viszont nem biztos, hogy kielégíti egyesek fehér férfiak iránti vágyának igényét :/
Na erről jut eszembe, hogy a hétvégén officially is lezártnak tekintettük a remnant coop mókát, szóval kapott egy uninstallt, és a felszabadult hely plusz az amúgy is üresen lévő minimális hely ki is adta az irányt, egyrészt felkerült a gears tactics, ami szépen át is szinkronizálta felhőből a pc-n elért haladásom, másrészt meg felkerült a sw squadrons.
Utóbbinál a tutorial mission első felét le is nyomtam, ha már felkerült, ennyire volt erőm. Na most emlékszem micsoda picsogás ment is az ázsiai nő, meg az afroamerikai férfi miatt, szóval meglepődve tapasztaltam, hogy amúgy 1-1 kattintás mindkettőt átrakni fehér férfira (vagy nőre), ha erre van igénye az úri közönségnek. :nevetes1: Szóval totál értelmetlenül állok így utólag az emiatti ragefeszt előtt.
Na mindegy, első pár perc alapján hozza a szokásos 300 forintos ganépassz szintet. Mint a rage2. Vagy a BF6, ugye. :idiota: Vagyis a BF6nak picit fölé is lő, mert a sw:squadrons csak egy idő után silányult le GPU címnek (mint a szintén silány BF4 vagy rage2), a BF6 meg kapásból ottan lesz bennefele. :gonosz1:
Azért mennyit változtak az idők, hogy egyesek már GPU nyitócímekre vannak ráizgulva. A fehér férfiakról vagy a gyerekekről nem is beszélve. :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #60847 2021.04.26. 09:27

DanielT írta:Camera acceleration = OFF Borzalmas döntéseket hoztak ilyen téren, mintha hánytatószimulátort akartak volna csinálni VR szemüveg nélkül.
Greedfall is ennek az iskolapéldája. 10es skálán ugye 5nél nyit a kamera érzékenység, na az hánytatós erősen, egészen kettőig kellett letolni, hogy csak simán kurvazavaró legyen. Félre is lett rakva a sztori 10-20%ának környékén, mert hiába zseniális risen koppintás/utóérzet, de ez a kamerakezelés (már a forgási sebessége) bazzeg vmi ordenáré.
Avatar
arty

Hozzászólás #60848 2021.04.26. 09:58

DanielT írta:Ebben a műfajban akkor ajánlom a Cold Pursuit - et. Én meg rámegyek erre.
sajnos azt már anno ellőttem és tényleg frankó! Liam Neeson az én "annakendrickem", nézek kb mindent tőle... :)
Avatar
Kandurex

Hozzászólás #60849 2021.04.26. 10:04

OLED -en, HGIG? Dynamic Tone Mapping? Ti mit használtok? Használtok egyáltalán?
Avatar
Mekee

Hozzászólás #60850 2021.04.26. 10:39

eje75 írta:Persze,neked az volt... értem Én.... engem nem indított meg: egy önző geci a saját érdekeit a köz elé helyezve döntést hozott... szerintem hibásat, de érthetőt... mondom: nem indított meg... az egész tlou1 nekem nem annyira volt bejövős, nem érintett meg emocionálisan, a második nekem sokkal elgondolkodtatóbb volt, abban valahogyan sokkal ügysebben játszottak a húrokon... ahogy a feltétlen utálat először megértésbe, utána pedig együttérzésbe átment az szerintem zseniálisan volt megcsinálva... sok minden zavart a 2.-ben, de nagyon jó játéknak tartom...az 1-et közepesnek gondolom... ilyen: meh....
Az 1 az nekemis, mikor először nyomtam még gyerekek sem voltak meg, de akkor is. Ahogy felépitik az egészet, ahogy utálják egymást, és átfordul a helyzet miatt az egész, nagyon eltalált volt nekem az egész, és ebbe rondított bele a 2, hogy konkrétan egy elmezavarodottat csinált ellieből, és egy véres kinszenvedéses bosszúhadjárat lett.
Meg még tán a rövidsége miatti kevés helyszínt sem szerettem, ugyértem a sztori kb egy hét alatt játszodik, a nagyrésze legalábbis.
Valahogy az első sokkaljobb nekem. Az út, az alatt összekovácsokódott páros, hogy volt egy nagyobb cél...
De mára már leült bennem a 2 utálata, elfogadom, ha valakinek bejön, én sohasem leszek közöttük, és ha folytatják, hát nagyon megkell győzzenek, hogy beleugorjak.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #60851 2021.04.26. 11:22

Nekem tetszett mind a ket resz, technikailag baszo a masodik de retesteszta lett kicsit nameg az elso jobban egyben volt, minden szempontbol (kiveve graf).
Avatar
Moby

Hozzászólás #60852 2021.04.26. 14:23

Kandurex írta:OLED -en, HGIG? Dynamic Tone Mapping? Ti mit használtok? Használtok egyáltalán?
Én a saját szememhez állítottam be, nem az ajánláshoz. Vincent (és mindenki más) HGiG On-t mond, de a valóságban van a mai napig kb 5 játék, ami használja, szóval én rábízom a tv dyn tonemappingjére, ami szerintem a legtöbbször jobbat is csinál (nekem). És egyébként minden mást az ízlésem szerint állítok be, nem az ajánlások szerint.
Avatar
Moby

Hozzászólás #60853 2021.04.26. 14:25

Botond írta:Na erről jut eszembe, hogy a hétvégén officially is lezártnak tekintettük a remnant coop mókát, szóval kapott egy uninstallt, és a felszabadult hely plusz az amúgy is üresen lévő minimális hely ki is adta az irányt, egyrészt felkerült a gears tactics, ami szépen át is szinkronizálta felhőből a pc-n elért haladásom, másrészt meg felkerült a sw squadrons.
Utóbbinál a tutorial mission első felét le is nyomtam, ha már felkerült, ennyire volt erőm. Na most emlékszem micsoda picsogás ment is az ázsiai nő, meg az afroamerikai férfi miatt, szóval meglepődve tapasztaltam, hogy amúgy 1-1 kattintás mindkettőt átrakni fehér férfira (vagy nőre), ha erre van igénye az úri közönségnek. :nevetes1: Szóval totál értelmetlenül állok így utólag az emiatti ragefeszt előtt.
Na mindegy, első pár perc alapján hozza a szokásos 300 forintos ganépassz szintet. Mint a rage2. Vagy a BF6, ugye. :idiota: Vagyis a BF6nak picit fölé is lő, mert a sw:squadrons csak egy idő után silányult le GPU címnek (mint a szintén silány BF4 vagy rage2), a BF6 meg kapásból ottan lesz bennefele. :gonosz1:
Azért mennyit változtak az idők, hogy egyesek már GPU nyitócímekre vannak ráizgulva. A fehér férfiakról vagy a gyerekekről nem is beszélve. :banplz:
Szerintem pont az sw squadrons az eklatáns példája annak, hogy az ea már hivatalosan is csak kurvaszar játékot tud csinálni, szal személy szerint le se szarom az új bf-et.
Avatar
Kandurex

Hozzászólás #60854 2021.04.26. 14:39

Moby írta:tv dyn tonemappingjére, ami szerintem a legtöbbször jobbat is csinál (nekem)
nekem csak sokkal fényesebbnek / világosabbnak tűnik tőle, de lehet
Avatar
DanielT

Hozzászólás #60855 2021.04.26. 14:49

Moby írta:szal személy szerint le se szarom az új bf-et.
Tehát találkozunk day1 a csatamezőn! Oké! :eljen:
Avatar
Kandurex

Hozzászólás #60856 2021.04.26. 15:04

Moby írta:Én a saját szememhez állítottam be, nem az ajánláshoz.
Kérdés Moby, a PS5 HDR kalibrálást azután csináltad amikor engedélyezeted a dynamic tone mapping -t?
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #60857 2021.04.26. 15:12

Moby írta:Ez a madár meg nyúl lesés olyan gecijól hangzik, hogy én asszem holnap drogdealer kereséssel nyitom a napot! :banplz:
Én a múlthéten láttam először szalamandrát IRL. Még üveglap se volt mint az állatkertben lenne. Tök menő dolog! :)
Avatar
Botond

Hozzászólás #60858 2021.04.26. 15:27

DanielT írta:Tehát találkozunk day1 a csatamezőn! Oké! :eljen:
Ha lesz day1 ps5-xss crossplay. :gonosz1:
Avatar
eje75

Hozzászólás #60859 2021.04.26. 15:28

benőmenő írta:Én a múlthéten láttam először szalamandrát IRL. Még üveglap se volt mint az állatkertben lenne. Tök menő dolog! :)
Én elég sokat láttam szalamandrát, tényleg tök menő!!! Mára már az enyémnek kicsit elkopott a talpa, el kellene vinni cipészhez, de a szalamandra kopottan is szalamandra!
Avatar
eje75

Hozzászólás #60860 2021.04.26. 15:32

Most hívtak a KV-től jön a MÁSIK Ps5-öm..ha vissza nem mondom :banplz: .... akkor megkérdezem, hogy tényleg kell??? Mekee? Köll? Azt mondták még 1-2 hét...
Avatar
Micsu

Hozzászólás #60861 2021.04.26. 15:33

Moby írta:Én a saját szememhez állítottam be, nem az ajánláshoz. Vincent (és mindenki más) HGiG On-t mond, de a valóságban van a mai napig kb 5 játék, ami használja, szóval én rábízom a tv dyn tonemappingjére, ami szerintem a legtöbbször jobbat is csinál (nekem). És egyébként minden mást az ízlésem szerint állítok be, nem az ajánlások szerint.
Szinten zenesz, nemelyik jateknap nagyon szarok a hdtvs beallitasok, en megnezem tobb profillal is az adott jatekot es azon hagyom amelyik a legjobban tetszik.
Avatar
Botond

Hozzászólás #60862 2021.04.26. 15:35

eje75 írta:Én elég sokat láttam szalamandrát, tényleg tök menő!!! Mára már az enyémnek kicsit elkopott a talpa, el kellene vinni cipészhez, de a szalamandra kopottan is szalamandra!
Mondjuk én egyszer szoptam be velük, pont ugyanígy a cipőtalp miatt. Szétporladt. Gondoltam a Lloydot szétrúgni céges kocsival ide-oda menet mégiscsak drága, legyen vmi olcsóbb, hát a salamander ultracsalódás volt, végül beláttam, hogy Bugatti alatt nincs élet. Már cipő, nem autó. De salamander, haggyukmán!
Avatar
Botond

Hozzászólás #60863 2021.04.26. 15:36

eje75 írta:Most hívtak a KV-től jön a MÁSIK Ps5-öm..ha vissza nem mondom :banplz: .... akkor megkérdezem, hogy tényleg kell??? Mekee? Köll? Azt mondták még 1-2 hét...
KÖLL hát, kérjed. Lesz helye, ne szórakozz mán.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #60864 2021.04.26. 15:49

eje75 írta:Most hívtak a KV-től jön a MÁSIK Ps5-öm..ha vissza nem mondom :banplz: .... akkor megkérdezem, hogy tényleg kell??? Mekee? Köll? Azt mondták még 1-2 hét...
Ha Mekee vagy senki sem, haverom vinné :)
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #60865 2021.04.26. 15:52

phpBB [media]
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #60866 2021.04.26. 16:01

Greyfox írta:Ha Mekee vagy senki sem, haverom vinné :)
Én megvárom a sorban elöttem álló helyieket, csak a haveroddal akarok kitolni :fogmosas:
Avatar
eje75

Hozzászólás #60867 2021.04.26. 16:26

Greyfox írta:Ha Mekee vagy senki sem, haverom vinné :)
Még van egy Alzás, meg egy Konzol Stúdiós rendelésem is....
Avatar
Necro

Hozzászólás #60868 2021.04.26. 16:27

PS5 jöhet nekem is :)
Avatar
Botond

Hozzászólás #60869 2021.04.26. 16:49

eje75 írta:Még van egy Alzás, meg egy Konzol Stúdiós rendelésem is....
Mindet kérjed.
Avatar
Moby

Hozzászólás #60870 2021.04.26. 18:05

Kandurex írta:nekem csak sokkal fényesebbnek / világosabbnak tűnik tőle, de lehet
Igen, dehát HDR-hez az kell :)

/Nem, még HGIG-hez kalibráltam.
Avatar
Moby

Hozzászólás #60871 2021.04.26. 18:09

TasManXT írta:[video]https://youtu.be/9p_gg9UW9k4[/vide
Fú ez a játék engem kikúrt módon nem érdekel. Azt viszont valahol viccesnek tartom, hogy gameplaynek hívja magát, és van benne kb 3 sec valódi gameplay :idiota:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #60872 2021.04.26. 18:15

Moby írta:Igen, dehát HDR-hez az kell :)

/Nem, még HGIG-hez kalibráltam.
Az a baj hogy sok esetben az a vilagossag homallyal tarsul.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #60873 2021.04.26. 18:33

Moby írta:Fú ez a játék engem kikúrt módon nem érdekel. Azt viszont valahol viccesnek tartom, hogy gameplaynek hívja magát, és van benne kb 3 sec valódi gameplay :idiota:
Szóval találkozunk day1 a Rifteken! OK! :banplz:
Avatar
Mekee

Hozzászólás #60874 2021.04.26. 18:51

eje75 írta:Most hívtak a KV-től jön a MÁSIK Ps5-öm..ha vissza nem mondom :banplz: .... akkor megkérdezem, hogy tényleg kell??? Mekee? Köll? Azt mondták még 1-2 hét...
Há hogyaviharba ne kéne :law:
Avatar
Moby

Hozzászólás #60875 2021.04.26. 18:53

Micsu írta:Az a baj hogy sok esetben az a vilagossag homallyal tarsul.
Inkább az, mint a sötétség. Démonszósz HGiG-ben olyan geci sötét volt pár helyen, hogy az orromig sem láttam.
Avatar
Moby

Hozzászólás #60876 2021.04.26. 18:57

Sosem vásároltam még innen: geekbuyingról szabad robotporszívót venni cseh raktárból?
Avatar
Mekee

Hozzászólás #60877 2021.04.26. 19:00

eje75 írta:Még van egy Alzás, meg egy Konzol Stúdiós rendelésem is....
Egy alzás elv nekem is van, decazt kb egy honapja rendeltem, szoval kariajinak tökéletes lehet valakinek
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #60878 2021.04.26. 19:02

Moby írta:Sosem vásároltam még innen: geekbuyingról szabad robotporszívót venni cseh raktárból?
Nyugodtan.
Avatar
Moby

Hozzászólás #60879 2021.04.26. 19:34

TasManXT írta:Nyugodtan.
Megrendeltem, kösz :eljen:
Castle82

Hozzászólás #60880 2021.04.26. 19:42

Kandurex írta:OLED -en, HGIG? Dynamic Tone Mapping? Ti mit használtok? Használtok egyáltalán?


C9-en HGIG, legalábbis Ghost of Sushi azzal betyáros. C9 bemenete PC módra rakva így van csak automata black level ps5 szintén automatán, ehhez Vincent kalibrációja szerint belőtt HDR (aminél alapból faszság van írva a ps menüjében pl feketénél), tökéletes. RE demó szintén azzal volt jó. Mást még nem néztem. Nincs black crush nincs fakóság és amikor aminek nem kell rikítani az nem rikít de egy virágos napos csillogó rét meg kivilágítja a szemem.

Kedves Gyerekek! Ez a controller tényleg ilyen....retek..? Nincs 1 hónapos a pées, van a controllerbe egy Astro végigtolás, 3 RE demó, 30 óra GoT kábé és a NÉGYZET elkezdett "bentmaradni"... Vagyis míg a többi gomb érezhetően megnyomódik "kottyan" addig a négyzet ilyen puha lett mintha retek került volna alá amitől beragadozik (nem nem került semmi rá - alá - fölé - mellé - közé).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castle82 2021.04.26. 19:45-kor.
Avatar
Moby

Hozzászólás #60881 2021.04.26. 19:44

:integet2: Tök véletlenül tudom, hogy itt mindenkinek lemezes gépe van, de nem akar valaki homeolni velem? Az ilyen returnaloknál bánom csak, hogy nincs lemezes gépem. Annyira semmi játék nincs, hogy adnék neki egy esélyt, de nem ennyiért :/
Avatar
Moby

Hozzászólás #60882 2021.04.26. 19:46

Castle82 írta:C9-en HGIG, legalábbis Ghost of Sushi azzal betyáros. RE demó szintén azzal volt jó. Mást még nem néztem.

Kedves Gyerekek! Ez a controller tényleg ilyen....retek..? Nincs 1 hónapos a pées, van a controllerbe egy Astro végigtolás, 3 RE demó, 30 óra GoT kábé és a NÉGYZET elkezdett "bentmaradni"... Vagyis míg a többi gomb érezhetően megnyomódik "kottyan" addig a négyzet ilyen puha lett mintha retek került volna alá amitől beragadozik (nem nem került semmi rá - alá - fölé - mellé - közé).
írtam róla eleget. Minőségre egy fos. Törik a rugó benne, a gombjai nyüszögnek, kalap szar az egész. A tekno kurvajó benne, csak az alkatrészek szarok.
Castle82

Hozzászólás #60883 2021.04.26. 19:48

eje75 írta:Most hívtak a KV-től jön a MÁSIK Ps5-öm..ha vissza nem mondom :banplz: .... akkor megkérdezem, hogy tényleg kell??? Mekee? Köll? Azt mondták még 1-2 hét...



Mindig 1-2 hetet mondanak. Hétfő van. Csütörtök péntek lesz belöle.:) Nekem is egy két hét szöveg volt aztán másnap jö9tt a mail hogy csomagolás alatt. Haveromnak is ugyan ez volt csak pont csütörtökön így hétfő lett a kiszáll.

Moby tudom sokan mások is pláne a rugóról,de a gomb az tényleg rö9hej és nem jövök rá mitől lett ilyen tegnap este mikor abbahagytam a RE demót még nem volt emlékeim szerint szar, asszony pedig itthon se volt vagyis kárt nem okozhatott. :banplz: Most úgy ahogy erősen nyomva körözgetve kb kimaszíroztam belöle de fingom sincs tényleg mitől lett ilyen, konkrétan puha és nem ugrott hirtelen vissza nyomogatásra
Avatar
Moby

Hozzászólás #60884 2021.04.26. 19:55

Lassan nekem is élesedik az utolsó rendelésem. Feltéve, hogy kiszolgálnak, mert a KV-nál van egy olyen alapelv, hogy egy usernek egy gép. Szal a kérdés, hogy a day1 gépet még számontartják-e. Ha az eje gép Mekeenek megy, akkor az én utolsóm Botondé, és ezzel végleg bezár Moby PS5 shopja.
Castle82

Hozzászólás #60885 2021.04.26. 19:57

Most próbálgattam ezt a tempestes 3d hangzást a fejesemmel. Sajnos az van hogy a fejest (akg k712Pro) a controller nem hajtja meg, szólogat, hangosabb mint a PS Pro controlleréből de azért na, ez kevés ami nem csoda. A fejes erősítőm meg bukta, bár kezeli USB-vel a ps de hallhatóan nem adja le a 3d hangzást ahogy kéne. Van tapasztalat a Pulse 3D-vel vagy van valami olyan wireless fejes ami még használja rendesen ezt a tempest 3d mókát?
Avatar
Moby

Hozzászólás #60886 2021.04.26. 19:58

Castle82 írta:Most próbálgattam ezt a tempestes 3d hangzást a fejesemmel. Sajnos az van hogy a fejest (akg k712Pro) a controller nem hajtja meg, szólogat, hangosabb mint a PS Pro controlleréből de azért na, ez kevés ami nem csoda. A fejes erősítőm meg bukta, bár kezeli USB-vel a ps de hallhatóan nem adja le a 3d hangzást ahogy kéne. Van tapasztalat a Pulse 3D-vel vagy van valami olyan wireless fejes ami még használja rendesen ezt a tempest 3d mókát?
Ne sajnáld. Ez a tempest3D akkora határ szar, hogy örökre kapcsoltam ki :D Ha normális hangot akarsz, felejtsd el, kapcsold ki asysmenüben.
Castle82

Hozzászólás #60887 2021.04.26. 20:17

Moby írta:Ne sajnáld. Ez a tempest3D akkora határ szar, hogy örökre kapcsoltam ki :D Ha normális hangot akarsz, felejtsd el, kapcsold ki asysmenüben.


Az eddigi virtual dolby és egyéb megoldásokat rendre kikapcsoltam mert mint gyakorlatilag hangminőségromboló gimmick szar effekt volt amit gyűlölök mert érzékeny vagyok a hangzásra ezért is van ez a fejes. T3D-t támogató játékom még nincs elméletileg csak RE demó de ott a menüzene ami jelenleg fut a következő demo visszaszámlálással határozottan komolyabban szól ha a fejest a controllerbe dugva használom a 3d-t csak halk. USB erősítőmön át nem jön ki a hang távolság és részletesség ami ott a menüben előjön a zene alatt. Ezért érdekel hogy van-e olyan fejes ami érdemben kihasználja wireless vagy csak a pulse3d amiről a legtöbb helyen azt olvastam hogy alapból elmegy de inkább szar viszont ami használja a tempest ott komolyat ugrik felfelé (kissé kételkedem)... Viszont a 712pro-val a RE menüben is ez jön le, jól szól tisztán ahogy kell, de egyszerűen nincs olyan hangzása USB megoldáson keresztül sem tv-be kötött optikain keresztül a fejeserősítővel mint amit controlleren át a T3D-vel kitol a fejesbe, valahogy elveszik a hangok távolsága... Pulse 3d-t meg nem vennék csak úgy lutrira mert az akg mellett valószínűleg nem elégedett csettintés lenne a reakcióm...:D
Avatar
Moby

Hozzászólás #60888 2021.04.26. 20:23

Castle82 írta:Az eddigi virtual dolby és egyéb megoldásokat rendre kikapcsoltam mert mint gyakorlatilag hangminőségromboló gimmick szar effekt volt amit gyűlölök mert érzékeny vagyok a hangzásra ezért is van ez a fejes. T3D-t támogató játékom még nincs elméletileg csak RE demó de ott a menüzene ami jelenleg fut a következő demo visszaszámlálással határozottan komolyabban szól ha a fejest a controllerbe dugva használom a 3d-t csak halk. USB erősítőmön át nem jön ki a hang távolság és részletesség ami ott a menüben előjön a zene alatt. Ezért érdekel hogy van-e olyan fejes ami érdemben kihasználja wireless vagy csak a pulse3d amiről a legtöbb helyen azt olvastam hogy alapból elmegy de inkább szar viszont ami használja a tempest ott komolyat ugrik felfelé (kissé kételkedem)... Viszont a 712pro-val a RE menüben is ez jön le, jól szól tisztán ahogy kell, de egyszerűen nincs olyan hangzása USB megoldáson keresztül sem tv-be kötött optikain keresztül a fejeserősítővel mint amit controlleren át a T3D-vel kitol a fejesbe, valahogy elveszik a hangok távolsága... Pulse 3d-t meg nem vennék csak úgy lutrira mert az akg mellett valószínűleg nem elégedett csettintés lenne a reakcióm...:D
62ohmos az a füles, annyira nem kellene halknak lennie.
Castle82

Hozzászólás #60889 2021.04.26. 20:39

Moby írta:62ohmos az a füles, annyira nem kellene halknak lennie.


Csutka hangerőn elmegy kategória de nem az a fejleszakító ahol kéne. No de mindegy majd ha itt a ResiEvil lecsekkolom ezt a hang kérdést ingame.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #60890 2021.04.26. 21:50

Moby írta:Inkább az, mint a sötétség. Démonszósz HGiG-ben olyan geci sötét volt pár helyen, hogy az orromig sem láttam.
En a hgigrol beszeltem :P Egyket jateknal ilyen homalyfoltot tesz a kepre, dtm onal jobb a kep.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #60891 2021.04.26. 21:57

Castle82 írta:Az eddigi virtual dolby és egyéb megoldásokat rendre kikapcsoltam mert mint gyakorlatilag hangminőségromboló gimmick szar effekt volt amit gyűlölök mert érzékeny vagyok a hangzásra ezért is van ez a fejes. T3D-t támogató játékom még nincs elméletileg csak RE demó de ott a menüzene ami jelenleg fut a következő demo visszaszámlálással határozottan komolyabban szól ha a fejest a controllerbe dugva használom a 3d-t csak halk. USB erősítőmön át nem jön ki a hang távolság és részletesség ami ott a menüben előjön a zene alatt. Ezért érdekel hogy van-e olyan fejes ami érdemben kihasználja wireless vagy csak a pulse3d amiről a legtöbb helyen azt olvastam hogy alapból elmegy de inkább szar viszont ami használja a tempest ott komolyat ugrik felfelé (kissé kételkedem)... Viszont a 712pro-val a RE menüben is ez jön le, jól szól tisztán ahogy kell, de egyszerűen nincs olyan hangzása USB megoldáson keresztül sem tv-be kötött optikain keresztül a fejeserősítővel mint amit controlleren át a T3D-vel kitol a fejesbe, valahogy elveszik a hangok távolsága... Pulse 3d-t meg nem vennék csak úgy lutrira mert az akg mellett valószínűleg nem elégedett csettintés lenne a reakcióm...:D
Próbáld ki agybadugós fülessel a kontrollerbe. Azt meg tudja hajtani rendesen és ha nem szar a füles akkor jó lesz az.

Szerk: bár ha ennyire hájfáj kell, meg wireless, meg anyámkínja akkor kb nincs opciód.

Szerk: ja hogy nem wireless. Na jó én megpróbáltam, de fingom nincs miről beszélek! :idiota:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #60892 2021.04.26. 22:30

DanielT írta:Na jó én megpróbáltam, de fingom nincs miről beszélek! :idiota:
Ideális mottó, mehetne egységesen mindenki aláírásába, minden komment alá :banplz:
Avatar
arty

Hozzászólás #60893 2021.04.27. 02:17

Kandurex írta:OLED -en, HGIG? Dynamic Tone Mapping? Ti mit használtok? Használtok egyáltalán?

on. azmeg off.

jóhogy nem gumicsizmába nézitek az oledet bázz :wilting:
Avatar
Moby

Hozzászólás #60894 2021.04.27. 06:07

arty írta:on. azmeg off.

jóhogy nem gumicsizmába nézitek az oledet bázz :wilting:
Ti amúgy tudjátok is mi az a HGiG? Szerintem kurvára nem. Úgy kapcsolgatjátok befele, mintha bármi értelme volna, csakmer ezt olvastátok. De mivel semmi nem használja, valójában jelenleg a HGiG ekvivalens a dtm offal. Pedig arra amúgy szükség lenne, hisz nem véletlenül kezdtek ezek kooperálni a HGiG keretei között (az más kérdés hogy végül a gittegylet érdektelenségbe fulladt), attól meg akkor már az is jobb, ha ezt egy algo próbálja megfejteni.
Avatar
Moby

Hozzászólás #60895 2021.04.27. 06:19

Micsu írta:En a hgigrol beszeltem :P Egyket jateknal ilyen homalyfoltot tesz a kepre, dtm onal jobb a kep.
Sajnos nem csunál az semmitse. Pont ez a baj vele. No Man's Sky, CODMW, meg talán a GT Sport támogatja, és ennyi.
Avatar
Kandurex

Hozzászólás #60896 2021.04.27. 07:44

Castle82 írta:C9-en HGIG, legalábbis Ghost of Sushi azzal betyáros. C9 bemenete PC módra rakva így van csak automata black level ps5 szintén automatán, ehhez Vincent kalibrációja szerint belőtt HDR (aminél alapból faszság van írva a ps menüjében pl feketénél), tökéletes. RE demó szintén azzal volt jó. Mást még nem néztem. Nincs black crush nincs fakóság.
Leírod, hogy milyen beállításaid vannak?
Avatar
Micsu

Hozzászólás #60897 2021.04.27. 10:05

arty írta:on. azmeg off.

jóhogy nem gumicsizmába nézitek az oledet bázz :wilting:
Neked meg lehet uj szemuveget kene iratni :mf2:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #60898 2021.04.27. 10:10

Nekem az a bajom a dynamiccal, ami a nevében is van: a tévé kitalál valamit. Hát olyan, hogy a jót találja ki MINDIG, nem létezik és gyanítom nincs az a fejlesztő, aki ilyen beállítás mellett lőné be a játékát.

Tesztelgettem az előbb Far Cry 5-tel, (amit hetedszer fogok elkezdeni hamarosan, immár elsődleges profilon) és nincs egyértemű ítélet. Hatása van, de hogy jobb -e azt nehéz eldönteni. Nálam az oled fényerő 100-on van mindig mindenhol, másik brightness meg 50-en és hát nehéz lenne rámondani, hogy szar.

Amit boostol a fényerőn továbbiakban az persze állat, de tényleg nappalt csinál az éjszakából pl Days Gone -ban, ami rohadtul nem oké.
Avatar
Moby

Hozzászólás #60899 2021.04.27. 10:26

DanielT írta:Nekem az a bajom a dynamiccal, ami a nevében is van: a tévé kitalál valamit. Hát olyan, hogy a jót találja ki MINDIG, nem létezik és gyanítom nincs az a fejlesztő, aki ilyen beállítás mellett lőné be a játékát.

Tesztelgettem az előbb Far Cry 5-tel, (amit hetedszer fogok elkezdeni hamarosan, immár elsődleges profilon) és nincs egyértemű ítélet. Hatása van, de hogy jobb -e azt nehéz eldönteni. Nálam az oled fényerő 100-on van mindig mindenhol, másik brightness meg 50-en és hát nehéz lenne rámondani, hogy szar.

Amit boostol a fényerőn továbbiakban az persze állat, de tényleg nappalt csinál az éjszakából pl Days Gone -ban, ami rohadtul nem oké.
Pontos soha nem lesz. Hogy melyik jobb, azt döntse el mindenki magának,nincs ultimate megfejtés. A jó az lenne, ha mandatory lenne a használata a játékokban, de nem az. A mégjobb az lenne, ha olyan formátumot használnának, ahol nem kell ilyen fassággal bohóckodni (pl. DV).
Avatar
DanielT

Hozzászólás #60900 2021.04.27. 10:31

Moby írta:Pontos soha nem lesz. Hogy melyik jobb, azt döntse el mindenki magának,nincs ultimate megfejtés. A jó az lenne, ha mandatory lenne a használata a játékokban, de nem az. A mégjobb az lenne, ha olyan formátumot használnának, ahol nem kell ilyen fassággal bohóckodni (pl. DV).
Na hát a Dolby Vision pont nem jó példa számomra, mert az olyan mintha az "ÖLD MEG A KÉPET" opciót kapcsolnám be. Olyan döglött lesz tőle, mintha a legnagyobb közös többszörös elv alapján egy 10 éves LCD monitor lenne a referencia.

Persze ha végrehajtja a beprogramozott paramétereket és precízen visszaadja az oké, de ne egy krumplira lőjék már be. Oké természetes a kép meg minden, hiszen filmeknél használják... de ÁH. Semmisejó!

Vissza: “Leáldozott.hu”