A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59431 2021.03.13. 16:00

Első komment Edge-ből!

Mert újratelepítettem a windows-t, miután az összes hibaelhárító fórum megbukott és a végén mind ezt javasolta a problémámra.

Most nem a Mickey Mouse Magic Castle meg a Candy Crush települt automatikusan, hanem a Roblox.

Na irány a Chrome letöltése, hogy egyből tönkretegyem a jelenleg TÖKÉLETESEN MŰKÖDŐ rendszert.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59432 2021.03.13. 16:21

Első feladat, egy letöltött zip file kicsomagolása.

Sajnos nem sikerült megugrani :((((

kurvaanyad.png
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #59433 2021.03.13. 17:24

eje75 írta:Néztem a stream-edet: türelmed az van... amúgy hogy tudsz ezzel az őskövülettel játszani? Azt mondtad a nioh 2 portjára: "időutaztunk volna 2 generációt visszafelé az időben minden tekintetben."...hát ez úgy néz ki, mintha még Neumann János kódolta volna ráérő idejében... ez 5, de inkább 6 generáció visszafelé....
Az hogy a Niohk úgy néznek ki, mint ami PS3/X360-ra jött, még nem zárja ki a From technikai fakéz pozitívságát. Egyébként az art és sok animáció szerintem a mai napig jól néz ki az első DaS-ban is.
phpBB [media]
Szerk.: Még odarakok egy teát és utána remélhetőleg mehet egy kis happy grind Twitchen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benőmenő 2021.03.13. 17:29-kor.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59434 2021.03.13. 17:29

Mindent mindenben megver a DS. Benő, ne ülj fel az aljas provokációnak!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #59435 2021.03.13. 18:34

Zóanagyvarázsló írta:Már a múltkor majdnem válaszoltam, de a deep-idézetig és 4-5 játék felsorolásáig jutottam, szóval most írtam meg. Én is kíváncsi voltam rá, mi jön ki. Ha tudom, hogy ennyi, akkor cseszek összeszedni :D

Ha a Diablo 2 2000-es, akkor szerinted a Diablo 1 hogy fér bele a 2000 utániba? ;) A 2000-eseket is csak azért vállaltam be, mert szemantikailag és gondolatolvasás ütköztetésével lehet vitatkozni azon, hogy mire gondolt deep, de a Diablo 1 nem fér bele. Egyébként szériánként egy részt vettem elő, különben végtelen lenne a lista, komoly meccs lenne az 1 és 2 között, de azt hiszem, amikor először felcsendült Tristramban a muzsika, amikor először mondta be a Fresh meat!-et a Butcher, vagy amikor először legyaktam Diablót, az vinné a prímet, ahogy az is, hogy az LAN-on sokat ment a 2 meg nem jött össze valamiért.

A lasszófasz prózai okból maradt le: soha nem járt a PS3-am közelében, mert jobb verzióra vágytam. Szemben az egyszerűen gyengébb Killzone-okkal, Resistance-ekkel, inFamousokkal. Ami eszembe jutott, de végül éppenhogy kiszorult, az Battlefield: Bad Company, a Call of Juarez, a The Cave, Syberia, a DeathSpank, a Sky Force Reloaded a Thimbleweed Park és a Puppeteer volt. Egy más alkalommal talán mellettük döntök. A Beyond Good & Evilről viszont annak ellenére, hogy az Arkham Asylumról beugrott, a Heroes V pedig a King's Bountynál, ennek ellenére végül tényleg megfeledkeztem róluk, ha nem is hiányolod őket :vigyor3: Utóbbiról főleg azért, mert csak három kampány ment végig, és végigjátszott vagy más módon alaposan kiélvezett játékokra koncentráltam. De ezeknek helyük lett volna.

Én bírom az Unchartedeket, nem a lehúzásuk volt a célom, csak szerettem volna hangsúlyozni, hogy mennyi más játékot élveztem annyira vagy még jobban. Túl sok jó játék van a modernebb darabok között is, hogy könnyű legyen kiemelkedni, ha nem a Gothic 2-ről van szó :buck:
Jo lista volt, bar kicsit csalodott vagyok hogy egy Halo se fert a listaba ;) Ahhoz kepest hogy elegge hasonlo az izlesunk nekem ebbol a listabol 1-2 cim kerulne fel az enyemre.
Nalam a Diablo egy tuti nem fene bele, igazan egyikert se voltam anniyra da pedig mind lement kb megjeleneskor, Starcraf/Warcraftot mindig tobbre tartottam.
Btw azert azt hittem az ujhullamos riol kalandjatekok kozul felkerul legalabb 1 mivel nagy fanja voltal a stilusnam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Micsu 2021.03.13. 18:38-kor.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #59436 2021.03.13. 18:35

DanielT írta:Mindent mindenben megver a DS. Benő, ne ülj fel az aljas provokációnak!
Pedig Zo listajaban is keresem de nem latom :ravasz1:
Avatar
Moby

Hozzászólás #59437 2021.03.13. 19:12

Zóanagyvarázsló írta:TLDR
Ennek a listának a jelentős része ment nálam is, és ha csak a core játékot nézem, akkor elég sok el is verné a listából az UC-ket, de ezzel együtt sincs a listában egyetlen olyan cím sem, ami ugyanazt elérné a zenéje lejátszásávla, mint mondjuk az UC2. Azt, hogy azonnal játszani akarjak vele. Ezt csak nagyon-nagyon kevés játék tudja, és ebből a listából nálam egyetlen egy sem. A mass effect és a fahrenheit áll ehhez csak nagyon közel. És nagyon beszédes az is, hogy csak e kettő ment le egynél többszoör nálam, de meg sem közelítik végigjátszásszámban pl. az UC-kat.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #59438 2021.03.13. 19:48

Moby írta:Ennek a listának a jelentős része ment nálam is, és ha csak a core játékot nézem, akkor elég sok el is verné a listából az UC-ket, de ezzel együtt sincs a listában egyetlen olyan cím sem, ami ugyanazt elérné a zenéje lejátszásávla, mint mondjuk az UC2. Azt, hogy azonnal játszani akarjak vele. Ezt csak nagyon-nagyon kevés játék tudja, és ebből a listából nálam egyetlen egy sem. A mass effect és a fahrenheit áll ehhez csak nagyon közel. És nagyon beszédes az is, hogy csak e kettő ment le egynél többszoör nálam, de meg sem közelítik végigjátszásszámban pl. az UC-kat.
En egymas utan jatszottam le mind a ket reszt, tetszettek, a harmadik ra egy evre jelent meg ahogy letoltam a kettot de szidtak sokan es nem volt mar ra ingerenciam majd lehet potolom.
Meg eszembe nem jutott hogy ujra jatszam a regieket, foleg hogy friss elmeny a 4 es kiegje de pl a zeneje eszembe se jut nem ugy mint pl a deus exnek Zo listajabol amitol mar borsodzik a hatam.
A lastofus elso reszenek viszont igen de melyebbre is ment a dramai hatasa miatt.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #59439 2021.03.13. 23:34

deep írta:Az Sully. Aki Sally, az a strap-on :DDD

De amúgy valóban, annak az unchartednek lelke van. Élnek a karakterek. Sehol máshol nem láttam ilyet se előtte, se azóta. Egy sodró lendületű cinematic experience elő karakterekkel. Nyilván nem a 2 bites gameplay miatt imádják annyian a sorozatot. Ennyi.
Én nem azt mondom, hogy az Uncharted ebben nem jó, de nemhogy róla, egyetlen más játékról vagy szériáról sem jutna eszembe, hogy sem előtte, sem utána nem jött az a cinematic experience. De az biztos, hogy a Fahrenheit, a Max Payne 2 (persze itt a képregények az emlékezetesek, de voltak átvezetők is) vagy az UC1-gyel gyakorlatilag egyszerre megjelent Mass Effect elérte, hogy ne akkora legyen a hatás, mintha a Wizard of Wor után játszom. Arról nem is beszélve, hogy már a Jak & Daxter, a Ratchet & Clank vagy a Psychonauts is olyan, mintha egy animációs filmben lennél. (Benőnél meg ugye a későbbi Tomb Raiderek is sorra kerültek előtte, melyke UC-k próbálnak lenni.)

Hozzáteszem, hogy ez a cinematic experience is egy érdekes kérdés. Nemcsak azért, hogy mennyire tépi ki a kezedből az irányítás, de amikor a golyóálló pólót hordó pirátokat lövöm, 26 körön át hordáznak ellenem, béna a bossfight (élvezte valaki az 1-ben vagy a 2-ben? a 3-ban meg tényleg kb. film, de ezért nincs is nagy katarzis) vagy rakétaálló helikoptert kell soroznom, az mocskosul csökkenti a filmszerű élményt, és visszaránt abba, hogy egy primitív szabályok alapján működő játék.

Ehhez képest a Mass Effectben alakíthatóbb volt a film (értsd: a te filmed) és a többi karakterrel való viszony, a Fahrenheitben effektíve filmben voltál míg játszottál (és persze szintén lehetett kicsit alakítani, a Heavy Rainben jobban), a Max Payne 2-ben bullet hellezni végig filmszerű élmény volt a játékmenet, miközben játékabb is volt.

Van amiben jobb vagy top az UC, de nagyon relatív ez a cinematic experience.

Sullyt bírom, jöhet az én ágyamba is!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #59440 2021.03.13. 23:40

arty írta:Jó/jogos, basszus, öreg/hülye vagyok, má' ennyi szempontot nem tudok egyszerre fejben tartani :( Diabló idején már volt pécém, de teljesen hidegen hagyott a klikkfeszt (jó, tudom, a gírrel pepecselés adja a savaborsát! :D ). A harmadikat megvettem, hogy majd lokál kópban jó lesz haverral (akivel a sacred2-t is toltuk, hiszen a konzolos ott is tudta a lokál kópot), de sose került rá sor és mostmár valószínűleg soha nem is fog.

Ezek a kimaradt címek már inkább kedvemre valók, de sose mérném őket egy szuperpródukcióhoz :D - mind kicsit olyan... B-vonal? (igen, még a bad company is... és nincs ezekkel semmi gond, tegnap pörgött le pl a Sniper Elite 4 (psn+), ezer sebből vérzett (tele belső terekkel, lopakodjál, de hangtompítós fegyver/lőszer alapból nincs), mégis ha lenne még pálya, simán nyomnám tovább... a 12k-s +3-4 pályás season pass viszont taszít, még akkor is ha akár hitlerbácsit is fejbelőhetném :( )

Az írásod nem is tűnt lehúzásnak, mindenesetre rendesen meglepett, hogy ENNYI mindent "kapásból" elésorolnál, még akkor is, ha tudom, hogy te aztán mindenevő vagy.
A Bad Company nem is véleltenül maradt ki: amikor játszottam kisebb élmény volt, és ez volt a döntő szempont, csak ugye most már hiánypótlóbbnak tűnik, hogy azóta gagyiznak a BF néven a kampánnyal. A hamisítatlan Kelly hősei-hangulatot nem igazán tudták mások megragadni. Nyilván a rombolhatóság és a gunplay is rendben volt, a járműhasználattal, csak ezekre jutott sok baromság is. A Call of Juarez még B-bb vonal, csak annyira fasza élmény volt! Nagyon elkapott akkor a western. "Objektíven" nyilván nem egy kiemelkedő darab, de semmi baj sincs vele. Ezért is érdekes, hogy néha kisebb nevek is sokat tudnak nyújtani.
Avatar
eje75

Hozzászólás #59441 2021.03.13. 23:48

Lement a Days Gone: micsoda felejthetetlen utazás volt... farewell Bend Studio! 10/10
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #59442 2021.03.13. 23:51

Micsu írta:Jo lista volt, bar kicsit csalodott vagyok hogy egy Halo se fert a listaba ;) Ahhoz kepest hogy elegge hasonlo az izlesunk nekem ebbol a listabol 1-2 cim kerulne fel az enyemre.
Nalam a Diablo egy tuti nem fene bele, igazan egyikert se voltam anniyra da pedig mind lement kb megjeleneskor, Starcraf/Warcraftot mindig tobbre tartottam.
Btw azert azt hittem az ujhullamos riol kalandjatekok kozul felkerul legalabb 1 mivel nagy fanja voltal a stilusnam.
Nem nyitottad le a spoilert :P

A Sam & Max talán kissé könnyebb, de hagyományos kalandjáték, nem interaktív film. A később említett Thimbleweed Park szerintem elég jó, de azzal is az baj, hogy X db klasszikus után, akár az univerzumán belül is nyilván kevésbé hozott új élményt, és a negyedik falas dolog túltolása is ízlés kérdése benne. Nagyrészt régi klasszikusok mentek a műfajon belül (rengeteg a régi cím, régóta könnyen hozzáférhetőek és futtathatók, időtállók), az újabbak közül játszottam jókkal, de kiemelkedőkkel már nem igazán.

A Diablo nálam is másodvonal volt mindig is, és így heleztem el, de így is mocsok addiktív tudott lenni. mindig volt egy-egy pálya, ami hangulatilag odabaszott, az átvezetőkben pedig először éppen a D2-ben mesélt el koherensen és jól történetet a Blizzard. A StarCraftban is nagyon jók voltak, de az még átmenet volt a korábbi hangulatátadó snittek felől. Aztán a WC3 persze még feéjebb lépett, és ott kezdtek olyan szintre lépni, hogy ne videojátékos átvezetőnek tűnjön, hanem már a Pixart célba vevőnek. Óriási ugrás volt. A Diablo 3 átvezetői már alig váltottak ki belőlem bármit, hiába nagyon profi munkák.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #59443 2021.03.13. 23:57

Moby írta:Ennek a listának a jelentős része ment nálam is, és ha csak a core játékot nézem, akkor elég sok el is verné a listából az UC-ket, de ezzel együtt sincs a listában egyetlen olyan cím sem, ami ugyanazt elérné a zenéje lejátszásávla, mint mondjuk az UC2. Azt, hogy azonnal játszani akarjak vele. Ezt csak nagyon-nagyon kevés játék tudja, és ebből a listából nálam egyetlen egy sem. A mass effect és a fahrenheit áll ehhez csak nagyon közel. És nagyon beszédes az is, hogy csak e kettő ment le egynél többszoör nálam, de meg sem közelítik végigjátszásszámban pl. az UC-kat.
Jó az UC2 zenéje, talán fel is ismerném (jó, a sorszámot nem), de nem hagyott bennem mély nyomot. Biztos nem tudnám tökéletesen emgidézni fejben. És bármennyire is elismerem az UC2 erényeit és minőségi ugrását, az eredetibb hangulatú első rész mégiscsak az első volt.

Plusz amit a 2-ben utáltam:

- bossfight
- helikopáter
- legkevesebb Sully :(
- kevlárból készült majomjelmezben ugrándozó idióták (valaki biztos imádta ezt is, de mégis mi a pöcs volt ez?!)
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #59444 2021.03.14. 07:09

Zóanagyvarázsló írta:Jó az UC2 zenéje, talán fel is ismerném (jó, a sorszámot nem), de nem hagyott bennem mély nyomot. Biztos nem tudnám tökéletesen emgidézni fejben.
Nem akartam fullba nyomni a hétert, de ezt én sem tudtam értelmezni. Nyilván mindenkinek szubjektív, de tényleg a főmenü zenéjén túl egy taktus nem maradt meg az UC-kből.
Ellenben mondjuk a Mirror's Edge, a Mass Effect, a Witcher, az Oblivion, a Shadow of the Colossus, a PoP SoT és WW, meg még tucatnyi másik játéknak a zenéivel. A margóra még felírnám az első Call of Duty sztálingrádi rohamát azzal a zenével, vagy a Final Fantasy X Zanarkandját, holott ezt a játékot sem szándékozom ebben az életben többet elindítani, az UC-khoz hasonlóan.
És ha már menü téma, természetesen ebben is megkérdőjelezhetetlen a TR játékok szuperiorsága. :nezze:
phpBB [media]

phpBB [media]
Avatar
Moby

Hozzászólás #59445 2021.03.14. 09:28

benőmenő írta:Nem akartam fullba nyomni a hétert, de ezt én sem tudtam értelmezni.
Nem tudtad értelmezni, hogy nekem annak a zenéje jobban tetszett, mint a witcher1-é(volt abban egyáltalán zene?) :D Mi az, amit ebben nem tudtál értelmezni? A szavakat magukat, a sorrendiséget, a mondatszerkezeteket, vagy mit? Nem beszéled ezt a nyelvet tán?

/amikor a szubjektív véleményeteketek kell alátámasztani, olyan ősbutaságokat írtok le, hogy sokszor fáj olvasni is :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #59446 2021.03.14. 09:32

PS1 style Horror játék. Érdekes kísérlet, de egyáltalán nem tűnik nekem olyan rossznak ez a stílus.
phpBB [media]
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #59447 2021.03.14. 10:44

Moby írta:(volt abban egyáltalán zene?) :D
Ez volt a pontos reakcióm az UC2 soundtrack éltetésére, szemben a többi fel- és fel nem sorolt játékkal. Ennyit próbáltam közölni. :awink:
Avatar
Kandurex

Hozzászólás #59448 2021.03.14. 11:24

eje75 írta:Lement a Days Gone: micsoda felejthetetlen utazás volt... farewell Bend Studio! 10/10
én valahol 65-70% környékén dobtam, szerintem unalmas volt
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #59449 2021.03.14. 11:30

eje75 írta:Lement a Days Gone: micsoda felejthetetlen utazás volt... farewell Bend Studio! 10/10
Egy gyöngyszem, valóban. Nálam az elején a munkatáboros rész nem csúszott annyira,de utána felzabáltam az egész tartalmat. Majd egyszer megnézem 60 frémmel is.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #59450 2021.03.14. 13:36

eje75 írta:Lement a Days Gone: micsoda felejthetetlen utazás volt... farewell Bend Studio! 10/10
Huh, az igen. Valahol meg tudom nézni, hány órát toltam eddig? Sztem sehol sem tartok :D
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #59451 2021.03.14. 13:38

benőmenő írta:Nem akartam fullba nyomni a hétert, de ezt én sem tudtam értelmezni. Nyilván mindenkinek szubjektív, de tényleg a főmenü zenéjén túl egy taktus nem maradt meg az UC-kből.
Ellenben mondjuk a Mirror's Edge, a Mass Effect, a Witcher, az Oblivion, a Shadow of the Colossus, a PoP SoT és WW, meg még tucatnyi másik játéknak a zenéivel. A margóra még felírnám az első Call of Duty sztálingrádi rohamát azzal a zenével, vagy a Final Fantasy X Zanarkandját, holott ezt a játékot sem szándékozom ebben az életben többet elindítani, az UC-khoz hasonlóan.
És ha már menü téma, természetesen ebben is megkérdőjelezhetetlen a TR játékok szuperiorsága. :nezze:
Greg Edmonson távol van a tehetségtelentől, az Unchartedek mellett a Firefly sorozat zenéjéről is ismerős lehet sokaknak. De mégsem hozza vissza az UC-zene az UC-játélélményt nekem, sem fordítva. Talán egy kissé túl megszokottan blockbusteres, mint számomra többnyire Hans Zimmer vagy jeremy Soule sok munkája. Sok kdevencem van jó zenével, mellyel szintén így vagyok. De például a The Witcher 1 zenéje éppen annyira keletiesen lógott ki a fantasy zenék közül, hogy érdekesebb legyen a szokásosnál.

Nekem az a játék, melybe sosem vágtam vele, míg a főmenüben végigment a zene, az a Civ 4 volt. Ezért:

phpBB [media]


Nagyon jó, nem szokványos, de hihetetlen módon passzol is oda. Nem rajongok a díjfüggőségért, de érdemes megjegyezni, hogy az első Grammy-díjas játékzene volt, gyakorlatilag az egész addig lesajnált médiumnak nyitotta meg az utat. Ezt persze daykevés játszva nemcsak én nem tudhattam, de a zeneszerző sem.

A Mirror's Edge alap, ott is brutálisan összeforrt a játékkal a főcímdal.

phpBB [media]


Illetve Micsu nem véletelenül említette a Deus Exet.

phpBB [media]


Ez meg szimplán odabaszás.

phpBB [media]


Én többek között ezeknél érzem a Moby által említett (újra)játszási ingert, ha meghallom a dallamokat.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #59452 2021.03.14. 13:39

Greyfox írta:Huh, az igen. Valahol meg tudom nézni, hány órát toltam eddig? Sztem sehol sem tartok :D
Így jár, aki annyira türelmetlen volt, hogy nem várta be a PC-s portot.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #59453 2021.03.14. 13:50

Zóanagyvarázsló írta:Greg Edmonson távol van a tehetségtelentől, az Unchartedek mellett a Firefly sorozat zenéjéről is ismerős lehet sokaknak. De mégsem hozza vissza az UC-zene az UC-játélélményt nekem, sem fordítva. Talán egy kissé túl megszokottan blockbusteres, mint számomra többnyire Hans Zimmer vagy jeremy Soule sok munkája. Sok kdevencem van jó zenével, mellyel szintén így vagyok. De például a The Witcher 1 zenéje éppen annyira keletiesen lógott ki a fantasy zenék közül, hogy érdekesebb legyen a szokásosnál.

Nekem az a játék, melybe sosem vágtam vele, míg a főmenüben végigment a zene, az a Civ 4 volt. Ezért:

[videohttps://www.youtube.com/watch?v=IJiHDmyhE1A[/video]

Nagyon jó, nem szokványos, de hihetetlen módon passzol is oda. Nem rajongok a díjfüggőségért, de érdemes megjegyezni, hogy az első Grammy-díjas játékzene volt, gyakorlatilag az egész addig lesajnált médiumnak nyitotta meg az utat. Ezt persze daykevés játszva nemcsak én nem tudhattam, de a zeneszerző sem.

A Mirror's Edge alap, ott is brutálisan összeforrt a játékkal a főcímdal.

[videohttps://www.youtube.com/watch?v=SzmUde_EK5Y[/video]

Illetve Micsu nem véletelenül említette a Deus Exet.

[videohttps://www.youtube.com/watch?v=JhjkBE3d3Uw[/video]

Ez meg szimplán odabaszás.

[videohttps://www.youtube.com/watch?v=Q-vsx84hsbs[/video]

Én többek között ezeknél érzem a Moby által említett (újra)játszási ingert, ha meghallom a dallamokat.
Ha ost nekem az outcast egybol eszembe jut, dark reign 2 is allat volt, ha fomenu akkor meg mafia vagy crusader no remorse. Ujabb jatekok kozott is vannak jok, ps exclek kozul engem csak a thlou elso reszenek a letisztult dallamai fogtak meg. Crysis 2nel is HZ zeneje jobb volt mint msga a jatek :P
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #59454 2021.03.14. 14:05

Micsu írta:Ha ost nekem az outcast egybol eszembe jut, dark reign 2 is allat volt, ha fomenu akkor meg mafia vagy crusader no remorse. Ujabb jatekok kozott is vannak jok, ps exclek kozul engem csak a thlou elso reszenek a letisztult dallamai fogtak meg. Crysis 2nel is HZ zeneje jobb volt mint msga a jatek :P
Direkt nema akrtam sem hosszan listázni, sem a 2000 előttieket is belekeverni, de van sok meghatározó élmény, Outcast, Crusader: No Remorse is ütős, de az utóbbi játék sajnos csak pár órát, míg az Outcastban ott a régi vége felé elakadásom mellett egy pár évvel ezelőtti végigjátszás plusz a Second Contact, és szoktam hallgatni külön is az OST-t. Amioóta először megvettem a játékot, ott a zenemappámban az egész. (Szerk.: Mondjuk, először warez-RIP-pel találkoztam vele, úgy nem volt se intró, se zene, csak amikor 6-7 évvel később megvettem eredetiben, akkor jöttem rá, hogy milyen jó zenéje van.)

Mondjuk a Crysis 2-höz neves írót is találtak, aztán a sztori a legrosszabb része. A zenére marhára nem emlékeztem, így belehallgatva tényleg nem éppen a leggyengébb oldala. Nekem a játék is tetszett, éppen az UC1 előtt ment végig, de nem véleltenül nem emlegettem.

A C&C-remastert már csak a zene miatt megérné megvenni. Frank Klepacki :eljen:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #59455 2021.03.14. 14:14

Zóanagyvarázsló írta:Greg Edmonson távol van a tehetségtelentől, az Unchartedek mellett a Firefly sorozat zenéjéről is ismerős lehet sokaknak. De mégsem hozza vissza az UC-zene az UC-játélélményt nekem, sem fordítva.
Totálisan szubjektív dolgokról beszélünk, nyilván. Én tuti nem tenném a Zanarkand, az Opened way, és hasonlók sorába amit Moby viszont igen. Ráadásul kizárólagosan és föléjük.
A Crysis 2 main theme, pl. Hans Zimmer, de mégsem lett olyan maradandó, legalábbis számomra tuti nem.
Egyik haverom olyan, ha meghall a rádióban valami korabeli zenét akkor még aznap letölti a Mafia 2-t és elkezdi újrajátszani. :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #59456 2021.03.14. 16:16

Greyfox írta:Huh, az igen. Valahol meg tudom nézni, hány órát toltam eddig? Sztem sehol sem tartok :D
Profilod/játékok.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #59457 2021.03.14. 17:01

Zóanagyvarázsló írta:Direkt nema akrtam sem hosszan listázni, sem a 2000 előttieket is belekeverni, de van sok meghatározó élmény, Outcast, Crusader: No Remorse is ütős, de az utóbbi játék sajnos csak pár órát, míg az Outcastban ott a régi vége felé elakadásom mellett egy pár évvel ezelőtti végigjátszás plusz a Second Contact, és szoktam hallgatni külön is az OST-t. Amioóta először megvettem a játékot, ott a zenemappámban az egész. (Szerk.: Mondjuk, először warez-RIP-pel találkoztam vele, úgy nem volt se intró, se zene, csak amikor 6-7 évvel később megvettem eredetiben, akkor jöttem rá, hogy milyen jó zenéje van.)

Mondjuk a Crysis 2-höz neves írót is találtak, aztán a sztori a legrosszabb része. A zenére marhára nem emlékeztem, így belehallgatva tényleg nem éppen a leggyengébb oldala. Nekem a játék is tetszett, éppen az UC1 előtt ment végig, de nem véleltenül nem emlegettem.

A C&C-remastert már csak a zene miatt megérné megvenni. Frank Klepacki :eljen:
Igen, némelyik játéknál nagyon passzol az Ost magához a játékhoz, el se tudnám képzelni más zenével, az új Doom (meg a régi is). C&C meg sok más játék ilyen vagy pl a Bf3, annak is nagyon megy a zene a settinghez. Eszembe is juttot a kedvenc videóm a cuccról. :D
phpBB [media]
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #59458 2021.03.14. 18:07

Dark Souls progress report: Sikerült belekavarodni a Covenantokba, úgy léptem ki a rank 2-es Chaos covenantból, hogy nem nyitottam meg a shortcutot. Szóval ma már csak humanityt fogok farmolni előreláthatólag. :bdead:
Igazából NG+-ra már talán csak a Darkmoon Covenant, esetleg a Sunlight Covenant, meg a boss soulokból fog maradni amikből több kell. Priscilla's Dagger amitől a legjobban félek, mert elsőre elszalasztottam és ha nem esik le rögtön utána láthatatlanná válik az a némber. :kuss:
A ritka fegyverek közül már rengeteg meg van, meg még azon felül is még több ami nem is szükséges az achihoz. Illetve azon gondolkodom, hogy a Darklord Endinget Kaethe-al meghagyom NG+-ra, mert a DLC-t csak egyszer akarom játszani és Sifet meg kéne menteni az egyedi cutscene végett.
Avatar
eje75

Hozzászólás #59459 2021.03.14. 18:18

Kandurex írta:én valahol 65-70% környékén dobtam, szerintem unalmas volt
Uncsi vót...
Spoiler
20210314160801.jpg
DAYS GONE_20210314180434.jpg

azé platina kiugrott + megcsináltam mindent 100%-ra, még a horda feladatokat is... egyébként persze izlések és pofonok, ezt elismerem: nekem jó az ízlésem, téged meg megpofozlak, ha még1x hülyeségeket beszélsz :banplz:
Avatar
eje75

Hozzászólás #59460 2021.03.14. 18:28

TasManXT írta:Egy gyöngyszem, valóban. Nálam az elején a munkatáboros rész nem csúszott annyira,de utána felzabáltam az egész tartalmat. Majd egyszer megnézem 60 frémmel is.
Az eleje valahogy nekem se adta: Prő-n 2x futottam neki, és mindkétszer pár óra után abbahagytam... utána viszont annyira vitt előre a story, nagyon élveztem...
Avatar
Mekee

Hozzászólás #59461 2021.03.14. 18:31

eje75 írta:Uncsi vót...
Spoiler
20210314160801.jpg
DAYS GONE_20210314180434.jpg

azé platina kiugrott + megcsináltam mindent 100%-ra, még a horda feladatokat is... egyébként persze izlések és pofonok, ezt elismerem: nekem jó az ízlésem, téged meg megpofozlak, ha még1x hülyeségeket beszélsz :banplz:
Azt valaki elmondhatná, hogy a platinának mi köze ahoz hogy élvezetes-e valami? Nekem ha van is, az véletlen max, ettől függetlenül nagyonsok jo játékot toltam.
Mindemellett még talán nekiugrok ha lesz rá apropó (ps5), meglátjuk. Kb 2/3 ig tolhattam, de rettentő klisé, és unalom.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59462 2021.03.14. 18:47

benőmenő írta:Dark Souls progress report: Sikerült belekavarodni a Covenantokba, úgy léptem ki a rank 2-es Chaos covenantból, hogy nem nyitottam meg a shortcutot. Szóval ma már csak humanityt fogok farmolni előreláthatólag. :bdead:
Igazából NG+-ra már talán csak a Darkmoon Covenant, esetleg a Sunlight Covenant, meg a boss soulokból fog maradni amikből több kell. Priscilla's Dagger amitől a legjobban félek, mert elsőre elszalasztottam és ha nem esik le rögtön utána láthatatlanná válik az a némber. :kuss:
A ritka fegyverek közül már rengeteg meg van, meg még azon felül is még több ami nem is szükséges az achihoz. Illetve azon gondolkodom, hogy a Darklord Endinget Kaethe-al meghagyom NG+-ra, mert a DLC-t csak egyszer akarom játszani és Sifet meg kéne menteni az egyedi cutscene végett.
Priscilla látható lesz ha megcsapkodod, szóval lesz alkalmad még. Nekem se jött össze elsőre.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59463 2021.03.14. 18:52

Mekee írta:Azt valaki elmondhatná, hogy a platinának mi köze ahoz hogy élvezetes-e valami? Nekem ha van is, az véletlen max, ettől függetlenül nagyonsok jo játékot toltam.
Mindemellett még talán nekiugrok ha lesz rá apropó (ps5), meglátjuk. Kb 2/3 ig tolhattam, de rettentő klisé, és unalom.
Semmi, én pl azokat a játékokat maxolom ki amiket gyűlölök mint a szart. Imádok bennük sok időt eltölteni és minden opcionális feladatot megcsinálni.

A jó cuccokat meg csak ledarálom és kuka.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #59464 2021.03.14. 19:18

DanielT írta:Priscilla látható lesz ha megcsapkodod, szóval lesz alkalmad még. Nekem se jött össze elsőre.
Én csapkodtam, meg az Emit Force-t is próbáltam hátha a staggertől látható lesz, de már csak akkor bukkant fel amikor elfogyott a hp-ja. :rinya:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59465 2021.03.14. 19:21

benőmenő írta:Én csapkodtam, meg az Emit Force-t is próbáltam hátha a staggertől látható lesz, de már csak akkor bukkant fel amikor elfogyott a hp-ja. :rinya:
Meg kellett volna pandelned és retry. Most mehetsz újra a festménybe... Hát ez van.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #59466 2021.03.14. 19:25

DanielT írta:Semmi, én pl azokat a játékokat maxolom ki amiket gyűlölök mint a szart. Imádok bennük sok időt eltölteni és minden opcionális feladatot megcsinálni.

A jó cuccokat meg csak ledarálom és kuka.
Aki meg OCD-s, az gyűlölheti is, mégse hagyja ott, nem? Csak azé kérdem, mer mintha valami mérce lenne, pedíg annyira semmi jelentősége a jóság skálán, hogy csak na.
Avatar
Moby

Hozzászólás #59467 2021.03.14. 19:38

Mekee írta:Aki meg OCD-s, az gyűlölheti is, mégse hagyja ott, nem? Csak azé kérdem, mer mintha valami mérce lenne, pedíg annyira semmi jelentősége a jóság skálán, hogy csak na.
Nálam ez az abszolút mérce. Csak a jó játékokat paltinázom ki. Erről szól nekem a platina trofi. Ezzel adom meg a tiszteletet a játék felé.
Avatar
eje75

Hozzászólás #59468 2021.03.14. 19:39

Mekee írta:Azt valaki elmondhatná, hogy a platinának mi köze ahoz hogy élvezetes-e valami? Nekem ha van is, az véletlen max, ettől függetlenül nagyonsok jo játékot toltam.
Mindemellett még talán nekiugrok ha lesz rá apropó (ps5), meglátjuk. Kb 2/3 ig tolhattam, de rettentő klisé, és unalom.
Semmi...ez volt életem második!! platinája, csak annyira élveztem, hogy összegrindoltam, meg akartam tisztelni...pl. Demon Souls-t eszembe se jut, pedig nagyon élveztem.... de az utolsó boss előtt abbahagytam... most lehet megint nekiugrom, de csak az Enlisted után...
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59469 2021.03.14. 19:55

Moby írta:Nálam ez az abszolút mérce. Csak a jó játékokat paltinázom ki. Erről szól nekem a platina trofi. Ezzel adom meg a tiszteletet a játék felé.
Szintén, plusz egyértelmű élvezet és élmény megörökítés magamnak.

Platina nem muszáj nálam mert sajnos többségben van benne valami undorító grind rész is, de 80% fölé igyekszem vinni ami nagyon tetszett.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #59470 2021.03.14. 20:14

DanielT írta:Szintén, plusz egyértelmű élvezet és élmény megörökítés magamnak.

Platina nem muszáj nálam mert sajnos többségben van benne valami undorító grind rész is, de 80% fölé igyekszem vinni ami nagyon tetszett.
És nem csak grind, rohadt kevés vagyok én Bayonetta kimaxolásához, de még a Sunset Overdrive is belegebedős gyakorlást igényelne. Máskor meg becsesz a multi. A Bad Companynél még az is vicces, hogy ha végigjátszod legnehezebben, akkor csak azért a szintért adja a trófeát, a csicska szintűeket nem adja meg, külön végigjátszások kellenének, ami röhej. És verziók is térhetnek el, például PS3-on platináztam a Dragon's Dogmát, de PC-n - és gondolom, PS4-en/One-on is - vannak durva új achievementek, annak ellenére, hogy a játék nem bővült tovább.

Ehhez képest az inFamous 1-2-é szinte útba esett, mert a jó és gonosz végigjátszás mellé az érdemi extra grind csak a shardgyűjtés volt. A Stasisben pedig ugye halálvideókat kellett gyűjteni. A Walking Deadbe

Szóval persze hogy számít, mennyire kedvelem adott játékot, de egy csomó tényező ellehetetleníthet, vagy egy kevésbé rajongottnál - de nyilván nem utáltnál - tálcán kínálhatja, lásd sima végigjátszással maxolódó Walking Dead és Tales from the Borderlands.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59471 2021.03.14. 20:18

eje75 írta:Semmi...ez volt életem második!! platinája, csak annyira élveztem, hogy összegrindoltam, meg akartam tisztelni...pl. Demon Souls-t eszembe se jut, pedig nagyon élveztem.... de az utolsó boss előtt abbahagytam... most lehet megint nekiugrom, de csak az Enlisted után...
Infamous Second Son lehet a következő immár tökéletes frémmel. Egész jól állsz benne még pár élvezetes óra és mehet a dobogóra ez is.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #59472 2021.03.14. 21:31

eje75 írta:Semmi...ez volt életem második!! platinája, csak annyira élveztem, hogy összegrindoltam, meg akartam tisztelni...pl. Demon Souls-t eszembe se jut, pedig nagyon élveztem.... de az utolsó boss előtt abbahagytam... most lehet megint nekiugrom, de csak az Enlisted után...
Még kiderül, hogy énvagyok a nagyobb acsihór, megnéztem, van 6. AC II, Deus Ex:HR, UC3, GT6, Driveclub, NFS. Driveclub és GT6-on nem lepődtem meg, amennyit mentek, a többiről fogalmam nincs hogy kipotyogott. :nezze:
Avatar
Kandurex

Hozzászólás #59473 2021.03.14. 21:59

eje75 írta:Uncsi vót...
Spoiler
20210314160801.jpg
DAYS GONE_20210314180434.jpg

azé platina kiugrott + megcsináltam mindent 100%-ra, még a horda feladatokat is... egyébként persze izlések és pofonok, ezt elismerem: nekem jó az ízlésem, téged meg megpofozlak, ha még1x hülyeségeket beszélsz :banplz:
:nemtudom:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59474 2021.03.15. 08:06

Zóanagyvarázsló írta:És nem csak grind, rohadt kevés vagyok én Bayonetta kimaxolásához, de még a Sunset Overdrive is belegebedős gyakorlást igényelne. Máskor meg becsesz a multi. A Bad Companynél még az is vicces, hogy ha végigjátszod legnehezebben, akkor csak azért a szintért adja a trófeát, a csicska szintűeket nem adja meg, külön végigjátszások kellenének, ami röhej. És verziók is térhetnek el, például PS3-on platináztam a Dragon's Dogmát, de PC-n - és gondolom, PS4-en/One-on is - vannak durva új achievementek, annak ellenére, hogy a játék nem bővült tovább.

Ehhez képest az inFamous 1-2-é szinte útba esett, mert a jó és gonosz végigjátszás mellé az érdemi extra grind csak a shardgyűjtés volt. A Stasisben pedig ugye halálvideókat kellett gyűjteni. A Walking Deadbe

Szóval persze hogy számít, mennyire kedvelem adott játékot, de egy csomó tényező ellehetetleníthet, vagy egy kevésbé rajongottnál - de nyilván nem utáltnál - tálcán kínálhatja, lásd sima végigjátszással maxolódó Walking Dead és Tales from the Borderlands.
Mint mindent, ezt is lehet jól és rosszul csinálni. Az említett őskori példáid óta is sokat tanultak a fejlesztők. A multi a trofik korábban teljesen standard voltak aztán szerencsére elkezdtek kikopni, vagy teljesen külön szedik őket mintha DLC lenne és nem számít a platinába.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #59475 2021.03.15. 09:42

DanielT írta:Mint mindent, ezt is lehet jól és rosszul csinálni. Az említett őskori példáid óta is sokat tanultak a fejlesztők. A multi a trofik korábban teljesen standard voltak aztán szerencsére elkezdtek kikopni, vagy teljesen külön szedik őket mintha DLC lenne és nem számít a platinába.
A többségük tanult, de nem mind. Ráadásul én nem elsősorban a Sony-ökoszisztémára tettem le a garast, máshol nem platina van, hanem pusztán százalékolás. Nem is tulajdonítok neki nagy jelentőséget, de a Sony-módszer nagy előnye, hogy már single-ért és továbbra is DLC-buzulás nélkül is jár a platina. Azért nem lepődnék meg, ha egyes fejlesztők ne hoznának össze egy-két kivételt, az nyilván van mindig. Például a kevésbé őskori Thimbleweed Parkot is két nehézségi szinten kell végigjátszani.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #59476 2021.03.15. 09:46

Mekee írta:Még kiderül, hogy énvagyok a nagyobb acsihór, megnéztem, van 6. AC II, Deus Ex:HR, UC3, GT6, Driveclub, NFS. Driveclub és GT6-on nem lepődtem meg, amennyit mentek, a többiről fogalmam nincs hogy kipotyogott. :nezze:
Acsiktól függetlenül az AC2-ben összeszedni a tollakat, a DX-ben az XP bookokat mondjuk elég kemény OCD, de UC3-ban is sok a pixelvadászat.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #59477 2021.03.15. 10:38

Nekem a mai napig a Life is Strange egyedül amit achimaxoltam. Ott ez azért jár, ha végigviszed az 5 epizódot és elkészíted minden epizódban a 10 db mérsékelten elrejtett fotót. :idiota:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #59478 2021.03.15. 10:42

Probaltok itt onigazolni: achiwhoreok vagytok :P
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59479 2021.03.15. 11:18

Micsu írta:Probaltok itt onigazolni: achiwhoreok vagytok :P
És ez miért lenne szégyen? Mivel tudom, hogy milyen rohadt kemény tud lenni, ezért max respekt annak aki megcsinálja őket..
Avatar
Micsu

Hozzászólás #59480 2021.03.15. 11:29

DanielT írta:És ez miért lenne szégyen? Mivel tudom, hogy milyen rohadt kemény tud lenni, ezért max respekt annak aki megcsinálja őket..
Nem szegyen, ha nem lenne mivel jatszani akkor en is acsiwhorekodnek valszeg, de igy is 20-30 jatek van amit nyomnek.
Avatar
Botond

Hozzászólás #59481 2021.03.15. 11:35

Lepörgött a Lego Indiana Jones1. Első Lego címünk, amit ténylegesen be is fejeztünk a fiammal, a többibe csak belekaptunk és félbe/harmadba/negyedbe hagytuk.
Ez vmelyik korai darabja lehet a Legos címeknek, mert elég könnyű, ám ettől (is) volt igazán szórakoztató. Egy pályát kivéve végig jól szórakozunk, kellemes hat órányi móka volt három etapra elosztva. Az látszik, hogy kezdek kiöregedni ebből, a gyerek már klasszisokkal jobban ugrik meg a többi részben is ügyesebb.
Jó volt, csak azért adok neki nyolc pontot, mert rövidke, könnyűke és hát mert kiddie, alapvetően nem mi vagyunk a célközönség, szóval 8/10 jár neki.
Avatar
arty

Hozzászólás #59482 2021.03.15. 11:36

Az USB mentés, a wishlist, az időzített eventek után a ps community is megy a levesbe by sony.

japán innováció :levele:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59483 2021.03.15. 11:49

arty írta:Az USB mentés, a wishlist, az időzített eventek után a ps community is megy a levesbe by sony.

japán innováció :levele:
A létezéséről sem tudtam a "felháborodásig", sőt most se tudom mia az... :miaz:
Avatar
arty

Hozzászólás #59484 2021.03.15. 12:10

DanielT írta:Semmi, én pl azokat a játékokat maxolom ki amiket gyűlölök mint a szart. Imádok bennük sok időt eltölteni és minden opcionális feladatot megcsinálni.

A jó cuccokat meg csak ledarálom és kuka.
Hasonló. Nálam annyi az extra, hogy ha valami nem csak jó, hanem kikúrtjó, akkor első pálya után kettétöröm a lemezt és elégetem.

DanielT írta:A létezéséről sem tudtam a "felháborodásig", sőt most se tudom mia az... :miaz:
Adott játék kapcsán lehet "beszélgetni". Olyan, mint a steamen a kapcsolódó fórum, csak ez konzolos - azaz a végletekig egyszerüsített.

Korábban ez annyival tudott többet, hogy mondjuk szervezhettél multi eventet. Aki feliratkozott rá, az kapott értesítést, sőt a ps4 akár automatikusan elindította a játékot és csatlakozott, SŐŐŐŐT.... bekapcsolt a ps4, elindította a játékot és belépett a multiba :) "Picit" kibaszott jó cucc volt olyan játékoknál, ahol nem tolongott minden percben 10k ember online. Xboxon hasonló sem volt, szal ezt már a ps5 launcsnál kiszedték.

De mivel a ps enélkül is szalad, picsába vele. Ígyis annyira kikúrt jó az ökosystem, hogy nincs szükség a sallangra. Majd egymásra írtok discordon és összehozzátok amit akartok, ahogy akarjátok, amikor akarjátok. Az is tök kényelmes :D
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára arty 2021.03.15. 12:15-kor.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59485 2021.03.15. 12:11

arty írta:Hasonló. Nálam annyi az extra, hogy ha valami nem csak jó, hanem kikúrtjó, akkor első pálya után kettétöröm a lemezt és elégetem.
:banplz: :taps: :taps:
Avatar
arty

Hozzászólás #59486 2021.03.15. 12:29

Mekee írta:Azt valaki elmondhatná, hogy a platinának mi köze ahoz hogy élvezetes-e valami?
De hogy rendesen is válaszoljak.... "régesrégen" amikor nem volt acsivment (vagy már volt csak kikapcsoltam a létezését is), volt hogy a játék "végén" nem volt "mit csinálni", egy komplett újrajátszáshoz nem volt kedv, stb. Na, _szerintem_ az acsi hozzájárul, hogy mégiscsak nekimenj az ujabb végigjátszásnak*, hogy valami célt taláj magadnak pár rész, mechanika, stb "újrajátszásának", továbbjátszásának.

Különösen "fontos" ez egy 10 perces árkád cím esetén. Sokszor mintha kapna "rendes" karriermódot a játék, megadja a játékban egyébként nem létező "célt", keretet, stb.

Abban igazad van, hogy sokszor idióták az acsik és a képtelen grind elveszi az ember kedvét az egésztől (de a határ mindenkinél máshol van, plusz minél betegebb vagy ez annál problémásabb :D háistennek én a grindelősöket abszolút félre tudom dobni....).

*_PONT_ egy második (egykori pécéssel együtt harmadik!) farcry végigjátszásban vagyok benne, de má' kicsit bánom :D
iszonyat hibás termék medium felett, de közben meg kurva jó is a kihívás. 9 óra alatt lement az első, simán "kérek még" kategória volt, néztem acsikat és nekivágtam egyből, újra. acsi nélkül szerintem enyhe hiányérzet + shiftdel lett volna.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #59487 2021.03.15. 13:04

arty írta:De hogy rendesen is válaszoljak.... "régesrégen" amikor nem volt acsivment (vagy már volt csak kikapcsoltam a létezését is), volt hogy a játék "végén" nem volt "mit csinálni", egy komplett újrajátszáshoz nem volt kedv, stb. Na, _szerintem_ az acsi hozzájárul, hogy mégiscsak nekimenj az ujabb végigjátszásnak*, hogy valami célt taláj magadnak pár rész, mechanika, stb "újrajátszásának", továbbjátszásának.

Különösen "fontos" ez egy 10 perces árkád cím esetén. Sokszor mintha kapna "rendes" karriermódot a játék, megadja a játékban egyébként nem létező "célt", keretet, stb.

Abban igazad van, hogy sokszor idióták az acsik és a képtelen grind elveszi az ember kedvét az egésztől (de a határ mindenkinél máshol van, plusz minél betegebb vagy ez annál problémásabb :D háistennek én a grindelősöket abszolút félre tudom dobni....).

*_PONT_ egy második (egykori pécéssel együtt harmadik!) farcry végigjátszásban vagyok benne, de má' kicsit bánom :D
iszonyat hibás termék medium felett, de közben meg kurva jó is a kihívás. 9 óra alatt lement az első, simán "kérek még" kategória volt, néztem acsikat és nekivágtam egyből, újra. acsi nélkül szerintem enyhe hiányérzet + shiftdel lett volna.
Vannak jó és inspiráló achievementek. Meg vannak gyengébbek is.

Mindenesetre a Ratchetek közül a Tools of Destructiont éppen úgy maxoltam, mint az 1-3-at, hiába nem voltak benne trófeák, a 4-et pedig újrajátszottam ugyan, de csak a trófeákért nem maxoltam. Az UC-knál is a crushing önmagában is motivált, de kétséges lett volna az újrajátszás trófeák nélkül. A 2-t újra sem játszottam volna, még a 3-at is azért nem erőltettem sokáig, mert hardon annyira rossz élmény volt a vége. Ha crushingon nem ment volna, mint kés a vajban, nagyobb hater lennék, mint Benő. Így végül is meglepő és közvetett módon az acsikurválkodás mentette meg a szériát, bár ez befolyásolja azt, hogy a 2-t van kedvem a legkevésbé újrázni.

És az egészben az a vicc, hogy az UC achievementekben nem nagy szám, és ott így javított a helyzeten, de a StarCraft 2-ben van sok érdekes kihívást kínáló, csak egy idő után éppen ebbe fáradtam bele, és a Legacy of Void félbe is maradt. Egyébkélnt az A Hat in Time is azért került parkolópályára, mert valamit elszúrtam, és ezért szünetet adtam neki. Ha nem csípi a szemem a "kudarc", akkor végigjátszom, és élvezem tovább. De ez megvan achievementek nélkül is, ha egy nyíltabb világú játékban túl sok mindenre vagyok kíváncsi, akkor szétaprózom magam, és rámehet a maximalizmusra az első végigjátszás is. Így volt ez nálam az achievementek előtt is, egyértelműen az én defektusom.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59488 2021.03.15. 15:51

Büdöséletben nem nyomtuk volna 40 órát Deeppel pl a Remnantot se, ha nincs cél. Egy végigjátszás az lószar, semmi.

Volt trofi az extrákért? Sutty mint az álllllat.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #59489 2021.03.15. 16:07

:help:
Zóanagyvarázsló írta:Acsiktól függetlenül az AC2-ben összeszedni a tollakat, a DX-ben az XP bookokat mondjuk elég kemény OCD, de UC3-ban is sok a pixelvadászat.
Lehet olyandologtol is függ, hogy mennyire vsn beleintegralva a jatekba. Latom-e a progressbart, vagy szepen osszeszedetten hogy mi miert, esetleg mit ad, ez a ps menuben turkalas ez pfejj. Mindig is utaltam, a letezo legrovidebb idon belul inditom a jatekot, hanyingerem van ettol amit ps2 ota reszelgetnek ui néven. De legalabb a ps5 is viszi tovabb a ps4est
Avatar
Micsu

Hozzászólás #59490 2021.03.15. 16:40

DanielT írta:Büdöséletben nem nyomtuk volna 40 órát Deeppel pl a Remnantot se, ha nincs cél. Egy végigjátszás az lószar, semmi.

Volt trofi az extrákért? Sutty mint az álllllat.
Nahat abbol a vegigjatszas pont eleg volt soot :nevetes2:
Egybol ment az uninstall.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59491 2021.03.15. 17:28

Frissült Android Tv-n a Kodi.

1. Letiltották az addonjaimat.

2. Nem értem el a NAS-t. (15 perc fórum stb utánaolvasás után találtam meg mit állítottak el ezek a tetvek)

Dögöljetek meg szoftver"fejlesztők".
Avatar
deep

Hozzászólás #59492 2021.03.15. 18:27

DanielT írta:Frissült Android Tv-n a Kodi.

1. Letiltották az addonjaimat.

2. Nem értem el a NAS-t. (15 perc fórum stb utánaolvasás után találtam meg mit állítottak el ezek a tetvek)

Dögöljetek meg szoftver"fejlesztők".
Pár napja írtam a 2. pontot én is.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #59493 2021.03.15. 18:36

deep írta:Pár napja írtam a 2. pontot én is.
Ja az alap, hogy az SMB1 le van tiltva Windows10 - ben. Most a Kodi-sok azt baszták el, hogy ha az van beállítva, hogy nincs SMB verzió limit, akkor nem működik... Be kell állítani minimumnak az 1-est, ami pont ugyanolyan mintha nem lenne minimum és eddig így működött is.
Avatar
Moby

Hozzászólás #59494 2021.03.15. 20:39

Ez az ipad air eeeeez egy fos. Lecsukott fedéllel két nap alatt a nemhasználatban 100%-ról 30-ra merül. 60-ért ment el a 2017-es, ez egy vicc, hogy négyszerannyiért fele-negyede ideig megy el. Ezt a szart inkább ne vegyétek meg.

Más. Meg is jöttek a bethesda játékok fps boostja xboxra. Úgylátszik ezek ilyen nagyüzemben tudják ezt gyártani. És megint nem kellett semminek frissülnie, egyszer csak beng, 60fps minden. Ez egy kurvajó cucc, remélem a sony is átveszi.
Avatar
deep

Hozzászólás #59495 2021.03.15. 21:12

Moby írta:Ez az ipad air eeeeez egy fos. Lecsukott fedéllel két nap alatt a nemhasználatban 100%-ról 30-ra merül. 60-ért ment el a 2017-es, ez egy vicc, hogy négyszerannyiért fele-negyede ideig megy el. Ezt a szart inkább ne vegyétek meg.
Nagyon sokat kéne fizetniük nekem, hogy én akárcsak hozzáérjek alma termékhez még egyszer az életben.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #59496 2021.03.15. 21:28

Moby írta:Ez az ipad air eeeeez egy fos. Lecsukott fedéllel két nap alatt a nemhasználatban 100%-ról 30-ra merül. 60-ért ment el a 2017-es, ez egy vicc, hogy négyszerannyiért fele-negyede ideig megy el. Ezt a szart inkább ne vegyétek meg.
Ez nem normális, vidd vissza. Simán kéne addig bírnia.. A céges néha hetekig a táskámban van, és még sosem merült le.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #59497 2021.03.15. 21:29

deep írta:Nagyon sokat kéne fizetniük nekem, hogy én akárcsak hozzáérjek alma termékhez még egyszer az életben.
Sztem szarnak rád, nemhogy fizetnének :D
Avatar
eje75

Hozzászólás #59498 2021.03.15. 22:10

Ma feltettem a PS5-re a minecraft-ot, és játék közben azt vettem észre, hogy qwára driftel a bal stick... de olyan szinten, hogy 50-60 fokot fordul a karakter magától...a vicc az, hogy csak ebben a játékban csinálja... rákerestem és már PS4-en is gondja volt ezzel sokaknak... mijaf :wilting: ...?
Avatar
Moby

Hozzászólás #59499 2021.03.15. 22:16

eje75 írta:Ma feltettem a PS5-re a minecraft-ot, és játék közben azt vettem észre, hogy qwára driftel a bal stick... de olyan szinten, hogy 50-60 fokot fordul a karakter magától...a vicc az, hogy csak ebben a játékban csinálja... rákerestem és már PS4-en is gondja volt ezzel sokaknak... mijaf :wilting: ...?
Nagyon kicsire van benne állítva a deadzone, és ilyen moslékok a kontrollerek, sajnos.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #59500 2021.03.15. 23:32

DanielT írta:Büdöséletben nem nyomtuk volna 40 órát Deeppel pl a Remnantot se, ha nincs cél. Egy végigjátszás az lószar, semmi.

Volt trofi az extrákért? Sutty mint az álllllat.
Én sem nyomnám a Crackdown 3-at, ha nem kéne a gamerscore Botondnak :idiota:

De az MS és a third-party böngészők másképp gondolták, mint Botond: meghalt a Microsoft Store, és mivel nem sokkal előtte uninstalláltam a játékot, hogy újratelepítsem, mert valami gond volt vele, lőttek a mókának.

Az Xbox appban is ez a store:
Kép

Mondjuk tényleg lehet tallózni az ÖSSZES faszaságukat.

Végül 2 órás troubleshooting után úgy döntöttem, hogy megleszek a FOS store FOS játékai nélkül. Szerencsére a Super Lucky még megy vele. És minden más is a gépen, ami nem belsős MS. Nem az a baj, ha third-partyt teszek a gépre, hanem ha first-partyt :zavart2:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zóanagyvarázsló 2021.03.15. 23:37-kor.

Vissza: “Leáldozott.hu”