A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
eje75

Hozzászólás #57681 2021.01.20. 10:41

Nagyon gyors helyzetjelentés az Arctis 9-el kapcsolatban : már nyitottam is tickettet, hogy vigyék el a fenébe és terítsék vissza az árát... Szar,lapos a hangja egyszerűen egy 10e forintos gagyi szintjét se éri el... Egyetlen pozitívuma van: rohadt kényelmes...
Castle82

Hozzászólás #57684 2021.01.20. 19:22

eje75 írta:Nagyon gyors helyzetjelentés az Arctis 9-el kapcsolatban : már nyitottam is tickettet, hogy vigyék el a fenébe és terítsék vissza az árát... Szar,lapos a hangja egyszerűen egy 10e forintos gagyi szintjét se éri el... Egyetlen pozitívuma van: rohadt kényelmes...


Esetleg próbáld meg éjszakára fehér zajjal vagy valami lágy klasszikus zenével fél-háromnegyed hangerőn etetni hogy bejáratódjon, hátha... Komolyabb fejeseken szokott dobni.
Bár én elengedtem egy jó ideje a gamer fejeseket, amennyit elkérnek értük annyiért jóval komolyabban szóló hifi fejeseket lehet kapni igaz kanóccal. Steelseries, razer, logitech, Astro...Túlárazott szarok konkrétan.
Ha érdekel itt találsz komolyabb teszteket fülesekről árkategóriákra osztva játékos szempontok (komfort, hangélmény, kompetitív játékra alkalmasság, stb) szerint.

TESZTEK

Fordult már meg nálam Astro A50, Hyperx Revolver, Logi G pro, Razer Nari ulti és tresher, kicsit hangbuzi vagyok és ha már a nyomorult szomszédok miatt rendes házimozizás nem lehetséges,így fejeseket próbálgattam évekig, majd ezt váltottam egy ismerős ajánlására Sennheiser Hd599-re erősítővel. Már itt pislogtam mert elverte hangzásban ezeket a fejeseket holott cirka féláron volt mondjuk egy Astro-hoz képest. Végül tesztek netes vélemények alapján rámentem egy Akg712Pro-ra egy jobb fejes erősítővel. Konkrétan agyon gyalázza a gamer szarokat, és másra is kiváló. Persze kanócos és hozzá kell csapni egy ezer forintos mikrofont ha kell, de inkább élek a kanócokkal mintsem még egyszer gamer termék kerüljön az asztalra multimédiás motyik közül.
Kicsit olyan ez mint a gamer székek. AKRacing 130.000 forintért whoaaaaa... Aztán bemész egy nagyobb bútorboltba ahol árulnak irodai székeket ott lesz full ugyan az harmadáron esetleg más színben pittypang márka alatt, egymás mellé rakva viszont a két széket még a csavarok is ugyan azok lesznek nemhogy komolyabb differencia legyen a színen és a márkaneven kívül. :banplz:
Avatar
eje75

Hozzászólás #57685 2021.01.20. 19:39

Castle82 írta:Fordult már meg nálam Astro A50, Hyperx Revolver, Logi G pro, Razer Nari ulti és tresher, kicsit hangbuzi vagyok és ha már a nyomorult szomszédok miatt rendes házimozizás nem lehetséges,így fejeseket próbálgattam évekig, majd ezt váltottam egy ismerős ajánlására Sennheiser Hd599-re erősítővel. Már itt pislogtam mert elverte hangzásban ezeket a fejeseket holott cirka féláron volt mondjuk egy Astro-hoz képest. Végül tesztek netes vélemények alapján rámentem egy Akg712Pro-ra egy jobb fejes erősítővel. Konkrétan agyon gyalázza a gamer szarokat, és másra is kiváló. Persze kanócos és hozzá kell csapni egy ezer forintos mikrofont ha kell, de inkább élek a kanócokkal mintsem még egyszer gamer termék kerüljön az asztalra multimédiás motyik közül.
Kicsit olyan ez mint a gamer székek. AKRacing 130.000 forintért whoaaaaa... Aztán bemész egy nagyobb bútorboltba ahol árulnak irodai székeket ott lesz full ugyan az harmadáron esetleg más színben pittypang márka alatt, egymás mellé rakva viszont a két széket még a csavarok is ugyan azok lesznek nemhogy komolyabb differencia legyen a színen és a márkaneven kívül. :banplz:
Áááááááácsi... az AKG712pro alsó hangon 80e... a Hd599 se sokkal olcsóbb.....+kérlek pontosítsd a "jobb fejes erősítő" fogalmát...gondolom az se kevesebb... ez a szar meg csak 180EUR volt... persze az Astro gen 4 már 330 EUR....de nekem eddig a gen 3-as Astro volt az etalon...Moby-nak pl. nem jött be, de Én imádtam a hangját, meg mindenét.... ha megjön a refound v.szinűleg berendelek 1-et...
Avatar
Botond

Hozzászólás #57686 2021.01.20. 19:41

Újabb ubiconnect patch van. A számotokra legrelevánsabb funkciót is fixelték:
"Fixed an issue where the “Delete All Installed Games” button was misplaced in the Settings."
:banplz:
El se hiszem, hogy van ilyen gomb, hogy egyáltalán ez felmerült vkiben, hogy legyen ilyen gomb... :idiota:
Avatar
arty

Hozzászólás #57687 2021.01.20. 20:38

https://ipon.hu/magazin/cikk/cd-projekt-red-fejlesztok-mindenki-tudta-hogy-nem-fog-futni-konzolokon-a-cyberpunk-2077

"A másik érdekes jelenség pedig az volt, hogy úgy kellett otthonról dolgozniuk a fejlesztőknek a konzolos változatokon, hogy ki sem tudták próbálni az adott gépeken azt, amit éppen csináltak. A fejlesztői konzolok az irodában voltak elzárva, ennek ellenére a külsős tesztelők folyamatosan figyelmeztették őket, hogy nagyon nem fut jól a játék, baj van."

kőkemény :D
és "sajnos" a bloomberg elég hiteles forrás..... plusz a kilépett fejlesztő nyilatkozata még akkor is dráma, ha osztod kettővel...
Avatar
Moby

Hozzászólás #57688 2021.01.20. 20:46

arty írta:...belső tesztelések során nem derült ki, hogy ennyire tragikus lenne az előző generációs konzolok állapota...
A többivel elégedettek voltak? Mert ha igen, akkor ott sokkal nagyobb a baj, mint a cikkekből kiderül.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57689 2021.01.20. 20:52

Moby írta:A többivel elégedettek voltak? Mert ha igen, akkor ott sokkal nagyobb a baj, mint a cikkekből kiderül.
Ez a legfelháborítóbb az egészben. Kihegyezik arra, hogy rosszul fut a régi gépeken, mintha az lenne az egyetlen probléma. PS5-ön suhan az a szar, csak szar. Egy bűzhödt lerágott csontváz.

Nem értem miért nyomtad végig. :nemtudom:
Castle82

Hozzászólás #57690 2021.01.20. 21:10

eje75 írta:Áááááááácsi... az AKG712pro alsó hangon 80e... a Hd599 se sokkal olcsóbb.....+kérlek pontosítsd a "jobb fejes erősítő" fogalmát...gondolom az se kevesebb... ez a szar meg csak 180EUR volt... persze az Astro gen 4 már 330 EUR....de nekem eddig a gen 3-as Astro volt az etalon...Moby-nak pl. nem jött be, de Én imádtam a hangját, meg mindenét.... ha megjön a refound v.szinűleg berendelek 1-et...


Sennheiser arra volt példa hogy olcsóbban, mondjuk nem a mostani elbaszott árakon, amikor azt vettem 45.000 forint volt újonnan boltból kihozva hozzá a crea blaster e1-el összesen 60 pénzbe volt. A k712pro amivel most tolom 78 volt,hozzá perpillanat egy blasterx g6 van tolva ami 45 pénz volt. EUR árakról passz. Mindenesetre forintban mérve a 60 pénzes hd599 + fejeserő is leverte a 100-120k-s gamer csodákat Astrostul mint vak a poharat pláne ez a mostani szett. Szét kell nézni, ha nem zavar a kanóc jobbat vehetsz hifikből nézz szét az oldalon amit linkeltem.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57691 2021.01.20. 21:12

DanielT írta:Ez a legfelháborítóbb az egészben. Kihegyezik arra, hogy rosszul fut a régi gépeken, mintha az lenne az egyetlen probléma. PS5-ön suhan az a szar, csak szar. Egy bűzhödt lerágott csontváz.

Nem értem miért nyomtad végig. :nemtudom:
A sztori nem rossz, és többet semmilyen formában nem fogom/tudom/akarom látni.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57692 2021.01.20. 21:26

Na végre már egy játék ahol MEG.VAN.ALÁZVA a PS5.

phpBB [media]


Kép
Avatar
Mekee

Hozzászólás #57693 2021.01.20. 21:36

DanielT írta:Ez a legfelháborítóbb az egészben. Kihegyezik arra, hogy rosszul fut a régi gépeken, mintha az lenne az egyetlen probléma. PS5-ön suhan az a szar, csak szar. Egy bűzhödt lerágott csontváz.

Nem értem miért nyomtad végig. :nemtudom:
Az plengem is felcseszett, hogy csak ez jön le, azééé lenne pár dolog még úgyérzem, és azok mellett a legkisebb baj a ps4/xo frém.
Azt meg énsem igazán értem, hogy még mindíg mié tolom, mármint a sztori, meg főleg a mellékküldik miatt, de hogy azon kívül hogy ignorálom a játék egyéb részeinek a teljes hiányát, vagy tákoltságát, énsem tudom.
De tényleg, mikor aztgondolnád, hogy 10ből 2 olyan nagyonfasza mellékküldi van... Nem. 10ből 8. És még a simán smsben meg telefonon futó amolyan ubisoftosnak induló porszívózós mellékküldinek indul, a végén kerekedik belőle egy fő szálnak is megállná a helyét melléksztori, ami egy másik után így összekapcsolódik meg, meg... szóvalja.
Viszont a managementet nyilvános 1 hónapos kényszerjátékra büntetném xone-on
Avatar
arty

Hozzászólás #57694 2021.01.20. 21:52

Moby írta:A többivel elégedettek voltak? Mert ha igen, akkor ott sokkal nagyobb a baj, mint a cikkekből kiderül.
A bocsánatkérés sejthető volt, hogy kamu (pont a régi gépekre kihegyezett megjegyzés miatt), de nem bírnak kussolni és dolgozni, megy a damage control, a kár meg közben egyre nagyobb.
Twitteren üzenget a "cdpr" (Adam Badowski) az újságírónak. Az interjút előtte NEM vállalták, pedig a megjelenés előtt kaptak reagálási lehetőséget.

És ÉRTEM, hogy nem lehetnek őszinték, mert azt lehet ellenük használni majd a készülő perekben, a bíróságon. Egy jóérzésű cdpr-esnek ez rémálom lehet.
Nem lennék a helyükben, de méltó büntetés.

Akik bírják a cdpr játékokat, szerintem ezzel csak nyernek - a következő játéknál kizárt, hogy hasonló előfordulhasson... már ha ezt túléli a részvénytársaság.

--

DT: nem akarom megnézni :( de most tényleg?!
PONT az a játék, amit ha vennék, csak a sonykonzol jöhet szóba?! (psvr)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57695 2021.01.20. 22:02

arty írta:DT: nem akarom megnézni :( de most tényleg?!
PONT az a játék, amit ha vennék, csak a sonykonzol jöhet szóba?! (psvr)
Hát natív 4K XX-en, 1800p PS5-ön. Cserébe viszont stabilabb a frém.

Ja meg talán valami árnyék is magasabb setting boxon, de nem nagyon figyeltem.
Avatar
eje75

Hozzászólás #57696 2021.01.20. 23:19

Castle82 írta:Sennheiser arra volt példa hogy olcsóbban, mondjuk nem a mostani elbaszott árakon, amikor azt vettem 45.000 forint volt újonnan boltból kihozva hozzá a crea blaster e1-el összesen 60 pénzbe volt. A k712pro amivel most tolom 78 volt,hozzá perpillanat egy blasterx g6 van tolva ami 45 pénz volt. EUR árakról passz. Mindenesetre forintban mérve a 60 pénzes hd599 + fejeserő is leverte a 100-120k-s gamer csodákat Astrostul mint vak a poharat pláne ez a mostani szett. Szét kell nézni, ha nem zavar a kanóc jobbat vehetsz hifikből nézz szét az oldalon amit linkeltem.
Jaaa, hogy ezek ilyen külső hangkártyával meghajtott cuccok? Biztos tuti jó, de ennyire Én nem vagyok igényes, ez abból is kiderülhetett, hogy az Astro után sírok...
Avatar
Moby

Hozzászólás #57697 2021.01.20. 23:32

arty írta:A bocsánatkérés sejthető volt, hogy kamu (pont a régi gépekre kihegyezett megjegyzés miatt), de nem bírnak kussolni és dolgozni, megy a damage control, a kár meg közben egyre nagyobb.
Twitteren üzenget a "cdpr" (Adam Badowski) az újságírónak. Az interjút előtte NEM vállalták, pedig a megjelenés előtt kaptak reagálási lehetőséget.

És ÉRTEM, hogy nem lehetnek őszinték, mert azt lehet ellenük használni majd a készülő perekben, a bíróságon. Egy jóérzésű cdpr-esnek ez rémálom lehet.
Nem lennék a helyükben, de méltó büntetés.

Akik bírják a cdpr játékokat, szerintem ezzel csak nyernek - a következő játéknál kizárt, hogy hasonló előfordulhasson... már ha ezt túléli a részvénytársaság.

--

DT: nem akarom megnézni :( de most tényleg?!
PONT az a játék, amit ha vennék, csak a sonykonzol jöhet szóba?! (psvr)
Hát PSVR szemponzjából mindegy, merthogy PSVR-en amúgy is csak a PS4 verza futásképes. Mindenből.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #57698 2021.01.20. 23:45

Ha játszik vezetékes füles, akkor reklámozom újra az Audio-Technica ATH-M... sorozatát M30x-től felfelé.
Ezek nem bass boostolt, színezett szarok. A frekvenciagörbéjük van annyira flat, hogy akár stúdiómunkákhoz is használhatók. És jóval olcsóbbak, mint a nagyobb márkák. Ennyi pénzért ilyen hangminőséget nehezen lehet kapni.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #57699 2021.01.20. 23:54

eje75 írta:Jaaa, hogy ezek ilyen külső hangkártyával meghajtott cuccok? Biztos tuti jó, de ennyire Én nem vagyok igényes, ez abból is kiderülhetett, hogy az Astro után sírok...
Szerintem külső hangkártyákra nem nagyon van ma már szükség. Ugyan én is egy külső Focusrite dobozt használok - az audiohobbim miatt -, de egyszer kimértem mérőmikrofonnal az alaplapihoz képest (meg egy másik profi M-Audio DAC-hoz képest), és arra jutottam, hogy nem sokat számít már. Kicsit laposabb a görbéje a profibb kártyának, de hallani már nem nagyon lehet a különbséget. Csomó alaplapgyártó már olcsó lapokban is tök jó, alaplap többi részétől leválasztott DAC-ot szerel be, simán jó a minőség, ami kijön analógon az alaplap hátulján. Sokkal többet számítanak a hangszórók, meg amik közöttük vannak.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #57700 2021.01.21. 00:21

Kíváncsi vagyok, hogy mit lehet kihozni majd a jövőben a konzolos SSD-kből. Ez a Hitman 3 is szinte ugyanannyi idő alatt tölt be Series X/S-en, mint a PS5-ön.
Az új (budget) NVMe SSD-m olvas és ír gyakorlatban 3 GB/s-et közelítve - ami több, mint a Series X-en a névleges -, de a SATA SSD-hez képest a benchmarkokon kívül alig van gyakorlati eredménye.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57701 2021.01.21. 07:44

aabyssx írta:Ha játszik vezetékes füles, akkor reklámozom újra az Audio-Technica ATH-M... sorozatát M30x-től felfelé.
Ezek nem bass boostolt, színezett szarok. A frekvenciagörbéjük van annyira flat, hogy akár stúdiómunkákhoz is használhatók. És jóval olcsóbbak, mint a nagyobb márkák. Ennyi pénzért ilyen hangminőséget nehezen lehet kapni.
De eje-nek épp a boostolt, szinezett akármi kell szerintem, legalábbis azok tetszenek neki, amik olyanok. Az az astro pl. amiért rajong, hát az nagyon olyan. Én nem szeretem az ilyeneket, mert fárasztanak, ezért is nem jönnek be a gamer fülesek. Egyedül a cloudot tudom használni, és azt szívesen használom, mert az minden, csak nem gamerfüles (az egy mikrofonozott takstar pro 80).
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57702 2021.01.21. 07:55

Szerintem meg használni kell az equalizer-t és olyanra belőni a hangszínt ami tetszik. Persze ahol van rá lehetőség.

A Xiaomi telón ez a pokol, hogy abban a pillanatban amint bármit beállítok, egyszerűen megöli a füleseket. De pécén a hangártya driver vezérlője tökéletes volt.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #57703 2021.01.21. 16:57

Ha már újra előjöttek a fülesek, még csak most jutottam el oda, hogy a múltkori tippeket nézegessem, illetve a meglévőket is tegnap óta tesztelem újra itthon. Nekem a Cloud II még mindig megtenné USB-vel és jackkel is, ha nem csesződött volna el a mikrofonja. Meg egy idő után a hosszabbítók is beadják az unalmast, úgy 1-2 hónap után, de azokat egyszerű és olcsó cserélni. A mikrofont nem tudom, hogy oldom meg. Sokáig használtam asztalit mellé, de az is plusz kábel és kényelmetlenség, ráadásul akkor abból is normálisabb kéne.

Aaby kérdésére válaszolva: annyira nem rajongásom tárgya a Bluetooth, hogy inkább kerülném (3 méterre a PC-től nincs bizalmam), sőt a fentebbieknek megfelelően inkább a kábelek felé hajlok most. Amiért felmerült a wireless, az nem az öncélú kábelmentesítési vágy, hanem az állandó kontaktos problémák. Az Xbox One-kontrollerem ugye továbbra is félig döglött ebből a szempontból. Tudom, DT videója alapján cserélhetném a kimenetet rajta, de a tudat is bosszant, hogy aztán ezt tehetem meg másfél évente.

Én a tartós, megbízható dolgokat szeretem évszázadokra, és ez nem az a szakma. Éppen ezért 10 kiló farhát áránál többet nem szívesen költök rá, mert nem hiszem el, hogy 60-70k-nál nem kell lefutnom ugyanezeket a köröket, akkor meg már bukjak kevesebbet. Ha életem végig működne, gálánsabb lennék, de fogyóeszköznél nem, ráaádsul nagyon nem vagyok audiofil.

Most az a ter,v hogy ha értelmes áron lehetséges, akkor ki kell pofoztatni a Cloud II-t (a mikrofon mellett a másik probléma, hogy USB-vel csak a bal fülemen szól, míg jackesen mindkettőre, de ennek megoldásában nem bízom), aztán úgy meghosszabbítózom a játéksarokba, hogy ott szinte wirelessnek tűnjön (a jó fülemhet felakasztható kábelvéggel nem fogom érezni a feszülést). Persze még egy filléres adapter is kell a PC-s jackhez, hogy a hang odavissza működjön. Ha ez összejönne, már boldog lennék. Ha nem, akkor ugyanez a 100 forintos telefonos headsettel (legalábbis gondolom, hogy az, mert nicns rá írva semmi, és nem ismerem az eredettörténetét). Ez az egyetlen elnyűhetetlen füles a családban, összes Sennheiser, Sony, Apple (nem drága modellekről van szó, és ezek is gyártanak gagyit, de ahhoz képest pont drágák, hogy elcsesződjenek) elkezd szarakodni pár hét után, ez meg évek óta megingathatatlan. Csak a Cloud II cseppet jobban szól.

A fó probléma amúgy az, hogy a tévéből szóló játék behallatszik a telefonos headsetbe, mint háttérzaj, így lejjebb kell vennem a hangerőt. Illetve ha jönne egy Hellblade-hez hasonló élmény, akkor nem ártana hozzá egy belépőszint (a telós headset fölött egy arasszal). Persze van, amikor szimplán nem akarok zavarni mást, a minőpség meg ahhoz sem árt, hogy halljam, mit mondanak a túlsó végen.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57704 2021.01.21. 17:04

Zóanagyvarázsló írta:Ha már újra előjöttek a fülesek, még csak most jutottam el oda, hogy a múltkori tippeket nézegessem, illetve a meglévőket is tegnap óta tesztelem újra itthon. Nekem a Cloud II még mindig megtenné USB-vel és jackkel is, ha nem csesződött volna el a mikrofonja. Meg egy idő után a hosszabbítók is beadják az unalmast, úgy 1-2 hónap után, de azokat egyszerű és olcsó cserélni. A mikrofont nem tudom, hogy oldom meg.
Pedig ez tényleg iszonyú problémás kérdés :)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #57705 2021.01.21. 17:14

Botond írta:Egyszer voltam Andorrában, még '92 környékén, arrafelé akkoriban vezették be a női egyenjogoságosdit, hogy szavazhassanak meg ilyesmi. És ugye az ország pont a franciák és spanyolok között rekedt az évszázadok során, és mindkettőhöz tartozik, szóval ilyen dutyfree bevásárló centrum volt akkoriban, mint nekünk a bécsújhelyi shopping center süd vagy mi a bánat, szóval tele volt akkoriban plázákkal a főváros, ami amúgy óriásihatalmas, egy főút, rá merőlegesen 7 keresztutca és ennyi. Na mi is megnéztük jól a semmit, aztán ugye mivel buszos kirándulás irány egy pláza és pisilni. Anyukám jobbra el a női wc sorhoz húgommal, ami kb kiért az országból, mi meg faterral irány a férfiwc. A férfi wc az kb olyasmi volt, mint egy átlagos kisvárosi általános iskola tornaterme, 80 piszoár, vagy 50 beülőshely meg ehhez mérten csap és kézszárító darabszám. Végeztünk 1 perc alatt. Mikor jövünk ki, éppen váltás volt a női wc-nél, ajtó nyílik, beláttam.
Na a női wc az olyan volt, mint nálunk az itthoni wc bármelyik lakásban. Benyitsz, le lehet ülni, szemben csap és kész. :D És hát ugye ugyanannyi nő és férfi jár a plázába, csak a terv engedélyezéskor a nők még nem szavazhattak. :D Óriási volt, azóta se láttam ilyet. :D
1970 óta válaaszthatnak, 1973 óta választhatók a nők ott, de petíciózni, nyomást gyakrolni előtte is tudtak, így harcolták ezt ki a '60-as évek végén. A '80-as évekre már lógtak ki a nemzetközi a nemzetközi trendből női politikai vezetők arányát tekintve se.

A '90-es évek első felében alkotmányozás ment és új választójogi törvényt fogadtak el. Azzal jött be a női kvóta a pártlistákra (korábban listák sem voltak, csak egy-, majd kétfordulós többségi rendszer). Szóval a budit nem tudom, és elhiszem, jó sztori, de valószínűleg párral el kell osztani az emlékeket. Mindenesetre 2011-ben az andorrai törvényhozás már elsőként rendelkezett nőtöbbséggel egész Európában.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #57706 2021.01.21. 17:17

Most nézegetem még, mi lehet szar, nem gugliztam rá. Még mindig tartok tőle, hogy a fülesen a kimenete csesződött el, és azért hiába rendelek újat. Valószínűleg ez lesz, csak jobban szeretem, ha be tudom menni a botlba megvenni valamit vagy kipróbálni. (Más esetekben online rendelni szeretek jobban, de ez pont nem az.) Szóval egy hegyi HyperX-márkaszervizt tudnék díjazni.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #57707 2021.01.21. 17:33

Botond írta:Közben lepörgött PC-n a HALO4 hármas coopban Artyval és Zóval. Még a spartan opsok 24 órás maratonjára ráfordultunk, majd az első 2 pálya után elkaszáltuk a projektet. :D Majd jön a review Zótól, de egy gonddal, izé, halóval kevesebb!
Már jöttem is! Szóval ez a Halo 4 egyszerre toronymagasan legjobb és toronymagasan a legfosabb az összes eddigi közül. Mert:

+ hé, a Halo-féle art alatt technikailag jól össze van rakva, mi történt?!
+ ez a legélvezhetőbb mint JÁTÉK, legalábbis a Bungie-féle játékosgyűlölő kampány- és pályatervezést nem sikerült átmenteni
+ az "univerzum" továbbra sem hoz lázba, de jól vették fel a fonalat

- azért a Bungie próbált innoválni, nem csak a kezdetekben, itt meg semmi érdekes újdonság nincs, de cserébe a Halo 3 után kiszedett JÓ dual-wieldinget Master Chief visszatérése ellenére sem hozták vissza (és maradt a lényegében a '90-es évek szintjét hozó co-op design, az új évezred új módijait az új fejelsztő is kerüli))
- az új ellenfelek és fegyverek jelentenék a frissességet, de ezek meg ásítósabbak az eddigieknél, sőt akkora a hamisítatlan vízipisztoly-hangulat, hogy ilyet FPS-ben még nem láttam (mondani sem kell, hogy ez a műfajban számít egy cseppet); jellemző, hogy még a vérrajongó arty is azzal kezdte, hogy azok minősíthetetlenül szarok

Élmény szempontjából a pozitívumok győznek, és ez tényleg nem rossz FPS, de a technón túl nem jött le, hogy miért kellene 343-ékat aranyba önteni.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57708 2021.01.21. 18:04

Zóanagyvarázsló írta:de a technón túl nem jött le, hogy miért kellene 343-ékat aranyba önteni.
Mert a techno volt az. Azon túl semmi nincs benne. Illetve azon túl a betonstabil 6 pontos haloság van.
Avatar
Necro

Hozzászólás #57709 2021.01.21. 18:28

Megvettem életem első HT-s processzorát:

k.jpg
Avatar
eje75

Hozzászólás #57710 2021.01.21. 19:10

Necro írta:Megvettem életem első HT-s processzorát:

jpg
Sweet! :eljen: amúgymeg: ménem dobtál be mellé egy 3080-at? :banplz:
Avatar
Necro

Hozzászólás #57711 2021.01.21. 19:15

eje75 írta:Sweet! :eljen: amúgymeg: ménem dobtál be mellé egy 3080-at? :banplz:
Volt mellette, 430-ért vitték el :idiota:
Avatar
eje75

Hozzászólás #57712 2021.01.21. 19:19

Necro írta:Volt mellette, 430-ért vitték el :idiota:
Kufár! :nyes: annyiért egyébként szinte ajándék, ménem szótál?... a ROG Strix GeForce RTX 3080 amit kinéztem magamnak annó, most csak 559e-ért kelleti magát... a qwa anyjukat aztat!
Avatar
Moby

Hozzászólás #57713 2021.01.21. 19:22

Necro írta:Megvettem életem első HT-s processzorát:

k.jpg
Mit futtatsz rajta? Gondolom nem játékok alá kellett.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #57714 2021.01.21. 19:24

Necro írta:Megvettem életem első HT-s processzorát: *10850k+Asus Strix Z490-E.jpg*
Grat hozzá! Most a CES-en emlegette az Intel, hogy a Z490 lapokkal elvileg menni fognak az 11th gen CPU-ik is.
Avatar
eje75

Hozzászólás #57715 2021.01.21. 19:26

Én persze folytattam a szokásos vergődésemet, és rendeltem egy Logi G PRO X WIRELESS fülest, hátha... nem akarok vezetékkel, meg dobozokkal szarakodni: bedugom, és szóljon...elviselem Moby kritikáját is, mert lehet igaza van: virtuális térhatás, az kell nekem! Persze tudom, hogy ezen az árszinten csak akkor hallom magam mögül a robbanást, ha a hátsó szomszéd bedugja a fejét a sütőbe cigivel a szájában, hogy miért nem sült meg az a pizza két óra alatt se.... de hátha ez jó lesz.... ha nem, akkor is ez marad :banplz:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #57716 2021.01.21. 19:29

Moby írta:Mert a techno volt az. Azon túl semmi nincs benne. Illetve azon túl a betonstabil 6 pontos haloság van.
Akkor még kevésbé értem a hajdani lelkesedést. Persze döbbenet egy jó technós Halo, de az élményhez nem tesz hozzá sokkal többet, mint a Blizzard-átvezetök annak idején. Csak nekik a régi játékaik alapból odabasztak.

De élvezhetö FPS a Halo 4 a nem hatereknek, csak messze van attól, hogy a legemlékezetesebbek közé kerülhessen. Ami bélkönyvtárral a 3-nak legalább sikerült!
Avatar
Moby

Hozzászólás #57717 2021.01.21. 19:32

eje75 írta:Én persze folytattam a szokásos vergődésemet, és rendeltem egy Logi G PRO X WIRELESS fülest, hátha... nem akarok vezetékkel, meg dobozokkal szarakodni: bedugom, és szóljon...elviselem Moby kritikáját is, mert lehet igaza van: virtuális térhatás, az kell nekem! Persze tudom, hogy ezen az árszinten csak akkor hallom magam mögül a robbanást, ha a hátsó szomszéd bedugja a fejét a sütőbe cigivel a szájában, hogy miért nem sült meg az a pizza két óra alatt se.... de hátha ez jó lesz.... ha nem, akkor is ez marad :banplz:
Az nem kritika volt. Amikor a szórakozásról van szó, nem műértőnek kell lenni, hanem azt kell használni, amit élvez az ember. Ha azt a bármit a szagma, vagy a műértő műelitisták parasztnak is tartanak, kit érdekel? Absz nem volt bennem kritika azzal kapcsolatban, hogy Te azt szereted. Ez teljesen rendben van, és ennek figyelembe vételével kell választani.
Avatar
Necro

Hozzászólás #57718 2021.01.21. 19:32

Moby írta:Mit futtatsz rajta? Gondolom nem játékok alá kellett.
Elkezdtem hobbi-blenderezni a téliszünetben, csak amikor jön az a rész hogy számoljon a gép 20 sec elfogadhatóan részletességű folyadékfizikát akkor az 30 perc, aztán ha valami változtatnék megint 30. Meg a renderelés a végén mondjuk 8 óra. Összenéztük ugyanazt a jelenetet egy haverommal (6600k@4.5 + 1070 vs 3600x + 1080 ti) és 20%-al volt a gépe gyorsabb úgyhogy az a vonal kiesett. 10600k lett volna a választásom, de húszezrenként be lehet fizetni +2 magra, úgyhogy ez lett 140-ért 2 hónapos használtan. Nyilván majd veszek egyszer VGA-t is, de ha ezek az árak maradnak akkor nem mostanában. (Meg amúgy rohadjak meg de 140-ért szerintem ez annyira nem drága)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Necro 2021.01.21. 19:34-kor.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57719 2021.01.21. 19:33

Zóanagyvarázsló írta:Akkor még kevésbé értem a hajdani lelkesedést. Persze döbbenet egy jó technós Halo, de az élményhez nem tesz hozzá sokkal többet, mint a Blizzard-átvezetök annak idején. Csak nekik a régi játékaik alapból odabasztak.

De élvezhetö FPS a Halo 4 a nem hatereknek, csak messze van attól, hogy a legemlékezetesebbek közé kerülhessen. Ami bélkönyvtárral a 3-nak legalább sikerült!
A bungie iszonyú technóbénázása és igénytelensége után döbbenet volt, hogy mennyire igényes volt a 4 a megjelenésre. Olyan világítási modellt leginkább csak sony exkluzívokban lehetett látni.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57720 2021.01.21. 19:36

Necro írta:Elkezdtem hobbi-blenderezni a téliszünetben, csak amikor jön az a rész hogy számoljon a gép 20 sec elfogadhatóan részletességű folyadékfizikát akkor az 30 perc, aztán ha valami változtatnék megint 30. Meg a renderelés a végén mondjuk 8 óra. Összenéztük ugyanazt a jelenetet egy haverommal (6600k@4.5 + 1070 vs 3600x + 1080 ti) és 20%-al volt a gépe gyorsabb úgyhogy az a vonal kiesett. 10600k lett volna a választásom, de húszezrenként be lehet fizetni +2 magra, úgyhogy ez lett 140-ért 2 hónapos használtan. Nyilván majd veszek egyszer VGA-t is, de ha ezek az árak maradnak akkor nem mostanában. (Meg amúgy rohadjak meg de 140-ért szerintem ez annyira nem drága)
Honnan a bánatból találtok ilyen hobbikra időt... :wilting: Grat a cucchoz. :eljen: Tuknám. Bár ez olyan nálam, mint a vga. Akkora vadászatban vagyok, hogy nemigaz, de szerintem smmire nem használnám, semmi szükségem rá :D EZ is olyan. De nagyon tetszik!
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #57721 2021.01.21. 20:39

Necro írta:Elkezdtem hobbi-blenderezni a téliszünetben, csak amikor jön az a rész hogy számoljon a gép 20 sec elfogadhatóan részletességű folyadékfizikát akkor az 30 perc, aztán ha valami változtatnék megint 30. Meg a renderelés a végén mondjuk 8 óra. Összenéztük ugyanazt a jelenetet egy haverommal (6600k@4.5 + 1070 vs 3600x + 1080 ti) és 20%-al volt a gépe gyorsabb úgyhogy az a vonal kiesett. 10600k lett volna a választásom, de húszezrenként be lehet fizetni +2 magra, úgyhogy ez lett 140-ért 2 hónapos használtan. Nyilván majd veszek egyszer VGA-t is, de ha ezek az árak maradnak akkor nem mostanában. (Meg amúgy rohadjak meg de 140-ért szerintem ez annyira nem drága)
Welcome to the club! Blenderbe max modellezek+sculpting, arra kb. a legjobb, de a fizikája _katasztrófaszar_ és rohadtlassú. Houdini-t próbáltam, az egy csoda szimulcióban (sebesség és pontosság) de nagyon mélyvíz. Cinema 4d kb. a kettő között hatékonyságban és "egyszerűségben". Persze én is csak ökörködöm, semmi komoly, kb. 2 éve tanulom, ha épp nem fotózok. Ja, blenderből van octane free tier, elég fasza gpu render engine, cycles-nél jóval gyorsabb, érdemes ránézned (otoy.com).
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #57722 2021.01.21. 22:25

phpBB [media]


Na, arty, a Kastélyvánia után ez már nem lehet gond! Én kétszer végigjátszottam PS3-on, most már van online co-op is végre. Persze PC-n Steamen és GOG-on nincsen csak Ubi Connecten és Epicen. Remélem, az utóbbin egy centtel olcsóbb, mert arty elvei ÉPPEN ennyit érnek.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57723 2021.01.22. 07:12

Spielstatzionen Fünf -re elérhető egy "Resident Evil VIII" demó. Azért az idézőjel mert Maiden néven van és sétálni a kastélyban harc nélkül.

Illetve ez is jön régi gépekre is...

Ha valakinek véletlenül még nem lenne PS5:

phpBB [media]
Avatar
Botond

Hozzászólás #57724 2021.01.22. 07:46

DanielT írta:Spielstatzionen
Azért van abban vmi morbid, hogy bármit írsz le németül a rövidítés mindig 2db s betű. :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57725 2021.01.22. 08:07

Botond írta:Azért van abban vmi morbid, hogy bármit írsz le németül a rövidítés mindig 2db s betű. :banplz:
Egyfajta életbiztosítás, lehet még jól jön! :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #57726 2021.01.22. 08:32

DanielT írta:Egyfajta életbiztosítás, lehet még jól jön! :banplz:
Bajorországban egy München melletti kis faluban, a helyi kocsmában néztem anno a Bayern-Dortmund BL döntőt. Kivitték a kocsmából a sörcsapokat a kocsma mögötti dombon lévő fészerbe, padok, asztalok, és folyt a sör. Mikor megszerezte a vezetést a Bayern, akkor jött a sokadik, ujjongós rund, aztán ugye egyenlített a Dortmund, jött a búslakodás, de megint megszerezte a vezetést a Bayern a vége előtt pár perccel, akkor előkerült a snaps is. Na akkor ott a bajor közönség pont olyan állapotban volt, hogy ha vki felpattan az egyik asztalra, hogy "na kollégák, röffentsük be a panzereket és irány Moszkva", akkor azok nem kérdezősködtek volna, hanem mentek volna. :banplz: A fészerbe be se mertem menni (kint is volt pad, kivetítő meg minden), hogy egyik sarokban ott e egy tigris vagy párduc. :gonosz1: Szóval ja, biztosítják magukat az tuti.
A technikai részleteket majd korrigálja Zó! :idiota:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57727 2021.01.22. 08:38

Közben kipróbáltam a szinténnemrezi demót.

Mindenféle kamera wobble-t és accelerationt off-ra kell tenni. Elég ha a szűk FOV tól hány az ember, nem kellenek még ezek is bónuszként.

60 frém, neccesebb helyen röccen.

Meghaltam 2x, kiléptem.

szerk: Most megnéztem a videót mennyi volt még hátra: 1 sec kontent.

Na majd Deeppel végignézem a full-t, ha állítható lesz a FOV. Ha nem, akkor kb esélytelen főleg nagy tévén, mert még mindig fáj a fejem és fog is legalább 1 óráig. :wilting:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57728 2021.01.22. 11:07

Jön a csodás Desturction Allstars a bodypositive négernővel szerencsére.

Kép

És asszem a travit is megtaláltam.

Kép

Kettő darab egészséges testalkatú fehér karaktert számoltam, mindkettő feje eltakarva. (doboz/sisak)
Avatar
Botond

Hozzászólás #57729 2021.01.22. 12:13

Beszart a vezetékesnet, HOban az mindig jó. Felhívtam a T-t, csetbot van, de konkrétan mindent meg tudtam vele beszélni hangazonosítással, amit mancikával tudtam volna megbeszélni. Központi hiba, kérek e korlátlan netet, amíg megoldódik és kérek e SMS értesítést, amikor jó. Mindkettő igen. Zseniális ez a csetbot, még sose beszéltem ilyennel.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #57730 2021.01.22. 12:30

DanielT írta:Jön a csodás Desturction Allstars a bodypositive négernővel szerencsére.

Kép

És asszem a travit is megtaláltam.

Kép

Kettő darab egészséges testalkatú fehér karaktert számoltam, mindkettő feje eltakarva. (doboz/sisak)
Az a gond h ti valszeg megis veszitek majd :P
Avatar
Micsu

Hozzászólás #57731 2021.01.22. 12:41

Botond írta:Beszart a vezetékesnet, HOban az mindig jó. Felhívtam a T-t, csetbot van, de konkrétan mindent meg tudtam vele beszélni hangazonosítással, amit mancikával tudtam volna megbeszélni. Központi hiba, kérek e korlátlan netet, amíg megoldódik és kérek e SMS értesítést, amikor jó. Mindkettő igen. Zseniális ez a csetbot, még sose beszéltem ilyennel.
Nekem ennyire nem voltak pozitivak az elmenyeim :) (ugyanugy T)
1 eve kb mar felenk is lehet kotni 1000 optikai netet, raszantam magam, a gond ott volt h szolgaltatos emailem van 15 eve es melos volt mindenhol megvaltoztatni de megoldottam ket unnep kozott.
Felhivtam oket, foglalt a vonal de neten meg birom rendelni (egszeru es gyors, szerintuk). Elkezdtem, harmadjara dobott be a cimemre olyan hazszamot ami valos volt, utana a sajat adatoknal azt irta hogy nen valosak az adataim (elkepzelni nem tudtam mi lehet a gond), jott a csetbot, fingja nem volt, utana fel ora zenehallgatas utan elertem a diszpecsert, megkerdeztem ha ok jobban tudjak mik az adataim akkor minek is kellek en? Nagy nehezen kiderult hogy az volt a problema hogy a szuletesi hely utan nem irtam oda zarojelben hogy Magyarorszag. :wow3: :wilting:
2021tm
Avatar
Moby

Hozzászólás #57732 2021.01.22. 13:59

Micsu írta:Az a gond h ti valszeg megis veszitek majd :P
Aligha. Februári PSPLUS játéka :)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57733 2021.01.22. 14:11

Botond írta:Zseniális ez a csetbot, még sose beszéltem ilyennel.
Szerintem is az. Legutóbb egy pillanat alatt elintézte, hogy emberrel tudjak beszélni.Hívtam őket, csetbot kérdezget, AZONNAL elvérzik, ordítom a telefonba hogy a kurvaaanyááááád és letettem. Újrahívtam őket és azonnal emberhez kapcsolt. :eljen:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #57734 2021.01.22. 14:30

Botond írta:Beszart a vezetékesnet, HOban az mindig jó. Felhívtam a T-t, csetbot van, de konkrétan mindent meg tudtam vele beszélni hangazonosítással, amit mancikával tudtam volna megbeszélni. Központi hiba, kérek e korlátlan netet, amíg megoldódik és kérek e SMS értesítést, amikor jó. Mindkettő igen. Zseniális ez a csetbot, még sose beszéltem ilyennel.
Anyunak a régi céges telefonját függetlenítettem vele úgy, hogy élő emberrel nem beszéltem.
Avatar
Botond

Hozzászólás #57735 2021.01.22. 14:44

DanielT írta:Szerintem is az. Legutóbb egy pillanat alatt elintézte, hogy emberrel tudjak beszélni.Hívtam őket, csetbot kérdezget, AZONNAL elvérzik, ordítom a telefonba hogy a kurvaaanyááááád és letettem. Újrahívtam őket és azonnal emberhez kapcsolt. :eljen:
Nekem perfekt volt, ahogy látom Benőnek is, én eddig el nem tudtam képzelni, hogy ilyennel meg lehet oldani BÁRMIT is, de ezekszerint van az a százalék, ahol működik.
Avatar
eje75

Hozzászólás #57736 2021.01.22. 17:45

Előttem az utódom
Spoiler
20210122_094229.jpg
a felső már ment is vissza picsába, este tesztelem a logit
Avatar
Moby

Hozzászólás #57737 2021.01.22. 18:17

Unexpected Surprise (with a Twist) S031E01
Az egész úgy kezdőtött, hogy durván 3 hete Dani bedobta, hogy talán be kéne szereznie a Shadow of the Koszréjdert, és hát mondtam is, hogy pont a januári psplusban lesz benne, és hogy próbáltam, és szar. Na ennek az volt az előzménye, hogy én ezt megvettem megjelenéskor X-re. És kurvára idegesített minden pillanata, szenvedtem, utáltam, alig vártam, hogy eladhassam. Utólag gondolkodtam mi lehetett ez mögött, pedig egyértelmű: a játék eleje szar. Klisés, nagyoktól másol, toldelőreakart, nézdaminéznedkell, stb. Tanult formulák. És én éppen türelmetlenebb időszakomba voltam, hát ennyit láttam meg belőle, és ha csak a főszálra koncetrálok, hát nem egy kiemelkedően jó játék. Most kissé türelmesebben, de ismét nekiálltam. Nem tagadom, vitt magával a 60fps+normális tévén mutatott látvány. Annyira, hogy mögé néztem mit is akar ez a játék a kötelező körökön túl. És egy zseniális játékot találtam ott, teli exploration-el, puzzle-kel, csodás helyszínekkel, minden jóval, amire soha nem számítottam. Míg ezzel szemben a főszál, maga a játék sztorija egy uncharted másolda, csőlövölde ostoboid fasság, aminek amúgy zseniális a története, csak ehhez kell a többi is, amit viszont (totális elcseszésként) opcionálisan kínál a játék. Mindent összevetve ez egy 10/10-es műremek, ami simán elmenne sony exkluzívnak is. És hát a lényeg.
Spoiler
Kép
Avatar
Moby

Hozzászólás #57738 2021.01.22. 18:22

Ja és egyben ez az első nem vásárolt játékból kipottyanó platina, szóval már ezért a csodás 50 óráért megérte az éves psplus :eljen:
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #57739 2021.01.22. 18:28

DanielT írta:Jön a csodás Desturction Allstars a bodypositive négernővel szerencsére.

[img]https://i.imgur.com/forL755.jpg[/im]

És asszem a travit is megtaláltam.

[img]https://i.imgur.com/tpE23uS.jpg[/im]

Kettő darab egészséges testalkatú fehér karaktert számoltam, mindkettő feje eltakarva. (doboz/sisak)
Irónikusan Harmóniának nevezték el. Logikus, hiszen (az autójával együtt) tökéletes testi és szellemi harmónia, egyensúly megtestesítője...
Vajon hogyan folynak le a design meetingek ezekről?
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #57740 2021.01.22. 18:39

Necro írta:Elkezdtem hobbi-blenderezni a téliszünetben, csak amikor jön az a rész hogy számoljon a gép 20 sec elfogadhatóan részletességű folyadékfizikát akkor az 30 perc, aztán ha valami változtatnék megint 30. Meg a renderelés a végén mondjuk 8 óra. Összenéztük ugyanazt a jelenetet egy haverommal (6600k@4.5 + 1070 vs 3600x + 1080 ti) és 20%-al volt a gépe gyorsabb úgyhogy az a vonal kiesett. 10600k lett volna a választásom, de húszezrenként be lehet fizetni +2 magra, úgyhogy ez lett 140-ért 2 hónapos használtan. Nyilván majd veszek egyszer VGA-t is, de ha ezek az árak maradnak akkor nem mostanában. (Meg amúgy rohadjak meg de 140-ért szerintem ez annyira nem drága)
Blenderhez a Ryzen 3900x-et lehetett volna még nézni, de az is drága.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #57741 2021.01.22. 18:42

DanielT írta:Spielstatzionen Fünf -re elérhető egy "Resident Evil VIII" demó. Azért az idézőjel mert Maiden néven van és sétálni a kastélyban harc nélkül.

Illetve ez is jön régi gépekre is...

Ha valakinek véletlenül még nem lenne PS5:

[video]https://youtu.be/fYbRaLxahxc[/vieo]
(Engem nem zavar, de) eléggé currgen látványú játéknak tűnik.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #57742 2021.01.22. 18:45

DanielT írta:Szerintem is az. Legutóbb egy pillanat alatt elintézte, hogy emberrel tudjak beszélni.Hívtam őket, csetbot kérdezget, AZONNAL elvérzik, ordítom a telefonba hogy a kurvaaanyááááád és letettem. Újrahívtam őket és azonnal emberhez kapcsolt. :eljen:
LOL, sírok!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57743 2021.01.22. 19:12

Moby írta:Ja és egyben ez az első nem vásárolt játékból kipottyanó platina, szóval már ezért a csodás 50 óráért megérte az éves psplus :eljen:
Hehe. Jóvan, én még nem kezdtem el, de majd annak is eljön az ideje!
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #57744 2021.01.22. 19:45

DanielT írta:Egyfajta életbiztosítás, lehet még jól jön! :banplz:
Akkor jó hír: Trending vagy 9gag-en! :taps:
porsche.jpg
Avatar
deep

Hozzászólás #57745 2021.01.22. 20:24

Moby írta:Fosréder
Atyaúristen. Én még játékon ennyire nem unatkoztam. Annyira uninspired, mint az állat. És a felfedezéssel se tudok vígasztalódni, mert nincs semmi tétje. Oké, többnyire szép, bár sok helyen meg igénytelen, szarul világított lowpoly szutyok. Én is úgy indultam neki, hogy na majd kiplatkózom, aztán láttam, hogy legnehezebb difficulty kell hozzá. Ok, kezdjük úgy. Nincs mentés, csak tűznél. Véletlen leestem, mikor egy kincset próbáltam megszerezni, visszabaszott a legelejére. Na mondom restart, én ezt nem.
Avatar
Necro

Hozzászólás #57746 2021.01.22. 20:27

aabyssx írta:Blenderhez a Ryzen 3900x-et lehetett volna még nézni, de az is drága.
Azt annyira verik játékokban az intelek hogy nem volt téma.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57747 2021.01.22. 20:30

deep írta:Atyaúristen. Én még játékon ennyire nem unatkoztam. Annyira uninspired, mint az állat. És a felfedezéssel se tudok vígasztalódni, mert nincs semmi tétje. Oké, többnyire szép, bár sok helyen meg igénytelen, szarul világított lowpoly szutyok. Én is úgy indultam neki, hogy na majd kiplatkózom, aztán láttam, hogy legnehezebb difficulty kell hozzá. Ok, kezdjük úgy. Nincs mentés, csak tűznél. Véletlen leestem, mikor egy kincset próbáltam megszerezni, visszabaszott a legelejére. Na mondom restart, én ezt nem.
És a permadeath-es nehézségen gondoltad begyűjteni a kincseket? :DD Azt hagytam a levégére úgy, hogy már csak végig kelljen "szaladni" rajta. És így is embertpróbáló feladat... Az utolsó mission vagy 30 perc, ha nem megy le a főboss, és ismételni kell...(másodikra meglett)
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #57748 2021.01.22. 20:31

deep írta:Atyaúristen. Én még játékon ennyire nem unatkoztam. Annyira uninspired, mint az állat. És a felfedezéssel se tudok vígasztalódni, mert nincs semmi tétje. Oké, többnyire szép, bár sok helyen meg igénytelen, szarul világított lowpoly szutyok. Én is úgy indultam neki, hogy na majd kiplatkózom, aztán láttam, hogy legnehezebb difficulty kell hozzá. Ok, kezdjük úgy. Nincs mentés, csak tűznél. Véletlen leestem, mikor egy kincset próbáltam megszerezni, visszabaszott a legelejére. Na mondom restart, én ezt nem.
Nekem is volt vagy 2-3 rész, ahol többször meghaltam mert Lara egyszerűen nem kapaszkodott meg, vagy a nem tudott megcsáklyázni egy láthatóan erre való tereptárgyat....aztán egyszercsak mégis, mert tényleg arra kellett menni csak fozs a játék.
A felszedős dolgokból pedig nyilván maradtak ki, mert elvből nem használtam a detektív módot.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57749 2021.01.22. 20:37

benőmenő írta:Nekem is volt vagy 2-3 rész, ahol többször meghaltam mert Lara egyszerűen nem kapaszkodott meg, vagy a nem tudott megcsáklyázni egy láthatóan erre való tereptárgyat....aztán egyszercsak mégis, mert tényleg arra kellett menni csak fozs a játék.
A felszedős dolgokból pedig nyilván maradtak ki, mert elvből nem használtam a detektív módot.
Akkor nekem a mázlista verzió jutott, mert az 50 óra alatt csak akkor baszódott el valami, ha én elbasztam valamit. Ilyen mondjuk volt.
Avatar
eje75

Hozzászólás #57750 2021.01.22. 21:05

benőmenő írta:Akkor jó hír: Trending vagy 9gag-en! :taps:
porsche.jpg
LOL :banplz:

Vissza: “Leáldozott.hu”