A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Botond

Hozzászólás #57471 2021.01.14. 08:51

Moby írta:Én nem tudom mennyire fogyott, de azt igen, hogy ha nem lettek volna, én már szögre akasztottam volna a géminget. Ez mondjuk pont kevéssé függ össze a darabszámokkal. Szóval nekem például nem a ps4, hanem mondhatjuk, hogy az egészt géming arról szól.
Ja, csak a te 6-8 PS4eseden kívül azért még eladtak egy párat, és minden vonatkozó statisztika alapján te vagy a kivétel.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57472 2021.01.14. 09:05

Botond írta:A PS4 az exclu címekről szól!
Jó, mondjuk a microsoftos minecraftból többet adtak el digitálisan, mint bármelyik excluból, vagy fifa/cod szintén porbataposta az összes exclut, de érted, a ps4 az az exclu miatt érdekes.
Kép
Avatar
Tom

Hozzászólás #57473 2021.01.14. 09:07

Botond írta:A PS4 az exclu címekről szól!
Jó, mondjuk a microsoftos minecraftból többet adtak el digitálisan, mint bármelyik excluból, vagy fifa/cod szintén porbataposta az összes exclut, de érted, a ps4 az az exclu miatt érdekes.

Persze, hogy az exclusive-ok miatt érdekes. Azokért veszik meg. Nem a cod/fifa/minecraft-ért. Azokat tudják, hogy bármin lehet játszani. A játékosok többsége nem vesz egynél több platformot az adott generációban. Választ az egyedi kínálat alapján egy platformot és ott játssza a multiplatformokat is. Ezek a sony exclusive-ok nem is léteznének, ha nem lenne platform mögöttük, amit el kell velük adni, hiszen ahogy Te is rámutattál nem fogynak annyira jól, hogy kitermeljél a létezésükhöz szükséges pénzt. De miután eladják a platformot és így a sonynak termel pénzt a royalitikből a cod/fifa/minecraft is, ezért szerencsére még léteznek ezek a minőségi exclusive játékok. Sajnos a sony studios nélkül jelenleg zárhatnánk a gaminget. Remélem az ms tényleg elkezdi ezt az utat a sok bevásárolt studióival és elkezd végre minőségi kontentet gyártani. Senki nem ragaszkodik a sonyhoz, a kontent a lényeg.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57474 2021.01.14. 09:14

Botond írta:Ja, csak a te 6-8 PS4eseden kívül azért még eladtak egy párat, és minden vonatkozó statisztika alapján te vagy a kivétel.
Tehát akkor megállapítottuk ezredeszerre is, hogy a teszkós parizerből több fogy, mint T-bone steakből. Nekem oké a kivétel szerep.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57475 2021.01.14. 09:20

Tom írta:...hiszen ahogy Te is rámutattál nem fogynak annyira jól, hogy kitermeljél a létezésükhöz szükséges pénzt...
Ami nyilvánvalóan totális elmebaj. Épp pár hete volt hír, hogy az egyes címekkel mennyit keresett a sony, és 4-500 milliók repkedtek. Semmi nem kerül 4-500 millióba. GTAV volt valami 250 misi mindennel, marketing, minden szar. Millió platformra. Kuuurvára megéri exkluzívokat gyártani. Kérdezzétek csak meg róla a nintendo-t!
Avatar
Botond

Hozzászólás #57476 2021.01.14. 09:27

Moby írta:Ami nyilvánvalóan totális elmebaj. Épp pár hete volt hír, hogy az egyes címekkel mennyit keresett a sony, és 4-500 milliók repkedtek. Semmi nem kerül 4-500 millióba. GTAV volt valami 250 misi mindennel, marketing, minden szar. Millió platformra. Kuuurvára megéri exkluzívokat gyártani. Kérdezzétek csak meg róla a nintendo-t!
A nintendo többet ad el az exclu címeiből, konkrétan az eladási listákon a cod/fifa/madden triót csak a nintendo excluk tudják elverni és még drágábban is adják. A matek meg ilyen, hogy ha egy szorzásban mindkét számot nagyobbra cseréled akkor az eredmény is nagyobb lesz.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57477 2021.01.14. 09:32

Botond írta:A nintendo többet ad el az exclu címeiből, konkrétan az eladási listákon a cod/fifa/madden triót csak a nintendo excluk tudják elverni és még drágábban is adják. A matek meg ilyen, hogy ha egy szorzásban mindkét számot nagyobbra cseréled akkor az eredmény is nagyobb lesz.
És mi itt a lényeg? Játszak fifát meg maddent az exkluzívok helyett, mer abból több fogy? Kösznem. Mit próbálsz ezzel az egésszel belemagyárzni? Hogy nem baj, ha az MS nem gyárt exkluzívot? Nekem baj. Ezért nem vettem ugyanis xboxot. A sony meg továbbra is hülyére keresi magát azzal, hogy gyárt, plusz nem kell 300forintért kiárusítani a storeját.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Moby 2021.01.14. 09:34-kor.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57478 2021.01.14. 09:33

Moby írta:Tehát akkor megállapítottuk ezredeszerre is, hogy a teszkós parizerből több fogy, mint T-bone steakből. Nekem oké a kivétel szerep.
Ércsed meg, hogy NINCS JELENTŐSÉGE a Sony exkluzívoknak. Tökmindegy, hogy léteznek -e.

Azért adnak el több PS4-et, mert az emberek menekülnek a Halo platformtól és mert jobb rajta a Minecraft.
Avatar
Botond

Hozzászólás #57479 2021.01.14. 09:38

DanielT írta:Ércsed meg, hogy NINCS JELENTŐSÉGE a Sony exkluzívoknak. Tökmindegy, hogy léteznek -e.

Azért adnak el több PS4-et, mert az emberek menekülnek a Halo platformtól és mert jobb rajta a Minecraft.
A minecraft ps4en is jobb, mint a lasszófasz2.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57480 2021.01.14. 09:43

Én csak azt tudom mondani, hogy én nem fogok sem mindecraftal, se fifával játszani a jövőben sem. Értem, hogy sokan játszanak ezekkel, tök jó, örülünk, nekik biztos nagyon jó is, nekem viszont ezek nem jók. A sony sem mutat hajlandóságot arra, hogy kevesebb exkluzívot akarna gyártani, szóval nekem jó ez így, ahogy van. Akinek meg nemjó, az meg gondoskodjon magáról. Bármilyen szám ezen a kérdéskörön aligha fog változtatni. Én megveszem továbbra is a sony exkluzívokat, meg a nintendo exkluzívokat, és mást meg kevéssé, mert ha meg is teszem, csak a baj van belőle. MS exkluzívot meg nem veszek mert az nincs*. Én nem tudok ehhez többet hozzátenni. :nemtudom:


/* mondjuk ha lenne sem venném meg, mert ezek az idióta állatok ingyen hozzábasszák az emberekhez, szóval a számok is kb ennyit érnek
Avatar
Tom

Hozzászólás #57481 2021.01.14. 09:48

Moby írta:Ami nyilvánvalóan totális elmebaj. Épp pár hete volt hír, hogy az egyes címekkel mennyit keresett a sony, és 4-500 milliók repkedtek. Semmi nem kerül 4-500 millióba. GTAV volt valami 250 misi mindennel, marketing, minden szar. Millió platformra. Kuuurvára megéri exkluzívokat gyártani. Kérdezzétek csak meg róla a nintendo-t!

Nintendo exkluzívjai messze nem kerülnek annyiba legyártani, mint a sony játékai. Azért mikor a külsősökkel együtt majd 2000 ember dolgozott a last of us 2-őn ott biztos röpködtek a több 100 milliók költség oldalon is. Nekem az jön le a nyilatkozatokból, hogy nem gyártanák ezeket a játékokat, ha a platform nem hozná be a nagy pénzt a multikból. Épp múltkor nyilatkozta az az ellenszenves Jim, hogy kétszer is megnézik mit gyártanak, mert iszonyat költséges. Meg szerintem ráállnak majd ezekre a Miles Morles, meg Lost Legacy féle kisebb folytatásokra is, hogy időben is többször tudjanak megjelenni és költségeket is visszább fogják.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57482 2021.01.14. 09:58

Tom írta:Nintendo exkluzívjai messze nem kerülnek annyiba legyártani, mint a sony játékai. Azért mikor a külsősökkel együtt majd 2000 ember dolgozott a last of us 2-őn ott biztos röpködtek a több 100 milliók költség oldalon is. Nekem az jön le a nyilatkozatokból, hogy nem gyártanák ezeket a játékokat, ha a platform nem hozná be a nagy pénzt a multikból. Épp múltkor nyilatkozta az az ellenszenves Jim, hogy kétszer is megnézik mit gyártanak, mert iszonyat költséges. Meg szerintem ráállnak majd ezekre a Miles Morles, meg Lost Legacy féle kisebb folytatásokra is, hogy időben is többször tudjanak megjelenni és költségeket is visszább fogják.
Godofwar hozott nekik 500 misit, a világ legdrágább és legelbaszottab cyberpunkja meg került valami 300 millióba. Szopókember 200 misit hozott 3 nap alatt. Nem olyan rossz pénzek ezek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Moby 2021.01.14. 09:59-kor.
Avatar
Botond

Hozzászólás #57483 2021.01.14. 09:59

Moby írta:És mi itt a lényeg? Játszak fifát meg maddent az exkluzívok helyett, mer abból több fogy? Kösznem. Mit próbálsz ezzel az egésszel belemagyárzni? Hogy nem baj, ha az MS nem gyárt exkluzívot? Nekem baj. Ezért nem vettem ugyanis xboxot. A sony meg továbbra is hülyére keresi magát azzal, hogy gyárt, plusz nem kell 300forintért kiárusítani a storeját.
Semmi se lényeg. Van aki ezért veszi ezt a konzol, van aki azért, van aki azt a konzolt veszi amazért, vagy egy megint másikat megint más ok miatt, van aki pc-t tart, van aki sokat van aki keveset.
Ezek a statisztikák csak erre jók, hogy lássuk, hogy amúgy a többség is ugyanazon okok miatt ugyanolyan döntésre jut, vagy más ok miatt jut ugyanolyan döntésre, vagy más ok miatt más döntésre jut. Az egyéni döntést és az egyes egyének életét nulla szinten befolyásolja csak érdekesség, mint mondjuk egy star trek rész.
Én csak azért szoktam belinkelni, mert így nagy divat a saját döntési fát unikálisnak és kötelezőnek tekinteni minden gémerre, és néha jó belenézni a tükörbe, hogy amikor bemondják a rádióban, hogy egy őrült szembemegy a forgalommal az autópályán, akkor ne kidülledő erekkel, nekivörösödött fejjel üvöltsétek a tükörbe, hogy "Egy?! Dehogy egy, mindenki!".
És amúgy a videójátékok mind 60 eur, szóval a párizsi-sonka hasonlat ott megbukik, hogy azért fogyna több fifa (vagy minecraft!), mert a lasszófasz2 az 100 eur, a fifa meg csak 80 cent.
A konkrét link meg arról szól, hogy bazmeg ps4en több minecraft ment el 2020ban, mint lasszófasz2 vagy csucsima. Aki ezt nem érti, hogy mit jelent azon nem tudok segíteni. :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57484 2021.01.14. 10:01

Tom írta: Épp múltkor nyilatkozta az az ellenszenves Jim, hogy kétszer is megnézik mit gyártanak, mert iszonyat költséges.
Ennek köszönhetően csinálnak jó és minőségi játékokat, ellentétben a Microsoft féle moslékkal. Jól van ez így.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #57485 2021.01.14. 10:04

Látom Botond már megint Tátra Teával vette be a C vitamint reggel. :fogmosas:
Új kedvenc Definitív Launcher (TM) momentumom:
violent dolby.jpg
Avatar
Botond

Hozzászólás #57486 2021.01.14. 10:04

DanielT írta:Ennek köszönhetően csinálnak jó és minőségi játékokat, ellentétben a Microsoft féle moslékkal. Jól van ez így.
Moslékról jut eszembe. Hétvégén golddal (és GPU-val is) ingyenes a sw:squadrons boxon. :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #57487 2021.01.14. 10:08

Botond írta:Én csak azért szoktam belinkelni, mert így nagy divat a saját döntési fát unikálisnak és kötelezőnek tekinteni minden gémerre, és néha jó belenézni a tükörbe, hogy amikor bemondják a rádióban, hogy egy őrült szembemegy a forgalommal az autópályán, akkor ne kidülledő erekkel, nekivörösödött fejjel üvöltsétek a tükörbe, hogy "Egy?! Dehogy egy, mindenki!".
Fú pedig rettenetesen sajnálom, hogy nem tartozok a minecraftozók meg a fifázók kibaszottul igényes gamercsoportjába :D De tényleg. Kiagecitérdekelez? Én ott hagynám abba ezt az egészet AZONNAL, amikor ilyennek kéne megmagyaráznom magamnak, hogy miért szánok erre egy percet is az életemből. A tükör előtt érvelnék magamnak fifával meg minecraftal :DD Onnan már tényleg nincs lefele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Moby 2021.01.14. 10:10-kor.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57488 2021.01.14. 10:10

Botond írta:Moslékról jut eszembe. Hétvégén golddal (és GPU-val is) ingyenes a sw:squadrons boxon. :)
Akkor a Playstationnek reszeltek. :ijedt: :ijedt: :ijedt:
Avatar
Moby

Hozzászólás #57489 2021.01.14. 10:12

Botond írta:Moslékról jut eszembe. Hétvégén golddal (és GPU-val is) ingyenes a sw:squadrons boxon. :)
Jó, hát van, ahol még 2020-van, és kitart talán egész 2021-ben :D Kicsit feljött a reggeli az emlékétől.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57490 2021.01.14. 10:17

Ez az akutális kínálat harmada... ezek a szégyentelenek végigtolták a Mankiájlendet és ezek szerint nem tudja őket ott tartani a Minecraft. :szomoru1: :szomoru1: :szomoru1: DEHÁT A GANÉPASSZ!!! :ijedt: :ijedt: :ijedt:

Kép

Összes PS5 hirdetés (köztük a keresettek, csak nem lehet kiszűrni):

Kép
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #57491 2021.01.14. 10:19

DanielT írta:Akkor a Playstationnek reszeltek. :ijedt: :ijedt: :ijedt:
Úgy is mondhatnánk: Leáldozott! :nezze:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57492 2021.01.14. 10:28

benőmenő írta:Úgy is mondhatnánk: Leáldozott! :nezze:
Ja. Még eladják azt a három hávéapróst 400k-ért és utána roló le. Meg is érdemlik az epik fail exkluzív stratégiájuk miatt. :nezze:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #57493 2021.01.14. 10:37

Botond írta:Semmi se lényeg. Van aki ezért veszi ezt a konzol, van aki azért, van aki azt a konzolt veszi amazért, vagy egy megint másikat megint más ok miatt, van aki pc-t tart, van aki sokat van aki keveset.
Ezek a statisztikák csak erre jók, hogy lássuk, hogy amúgy a többség is ugyanazon okok miatt ugyanolyan döntésre jut, vagy más ok miatt jut ugyanolyan döntésre, vagy más ok miatt más döntésre jut. Az egyéni döntést és az egyes egyének életét nulla szinten befolyásolja csak érdekesség, mint mondjuk egy star trek rész.
Én csak azért szoktam belinkelni, mert így nagy divat a saját döntési fát unikálisnak és kötelezőnek tekinteni minden gémerre, és néha jó belenézni a tükörbe, hogy amikor bemondják a rádióban, hogy egy őrült szembemegy a forgalommal az autópályán, akkor ne kidülledő erekkel, nekivörösödött fejjel üvöltsétek a tükörbe, hogy "Egy?! Dehogy egy, mindenki!".
És amúgy a videójátékok mind 60 eur, szóval a párizsi-sonka hasonlat ott megbukik, hogy azért fogyna több fifa (vagy minecraft!), mert a lasszófasz2 az 100 eur, a fifa meg csak 80 cent.
A konkrét link meg arról szól, hogy bazmeg ps4en több minecraft ment el 2020ban, mint lasszófasz2 vagy csucsima. Aki ezt nem érti, hogy mit jelent azon nem tudok segíteni. :D
A videojatekok mind 60 eur? Te mikor fizettel ennyit utoljara videojatekert? (Ami nem nincsendo)
Kosz hogy megosztottad velunk hogy tobb golf ment el mint 7es bmw.
Avatar
Botond

Hozzászólás #57494 2021.01.14. 10:42

Micsu írta:A videojatekok mind 60 eur? Te mikor fizettel ennyit utoljara videojatekert? (Ami nem nincsendo)
Kosz hogy megosztottad velunk hogy tobb golf ment el mint 7es bmw.
A lista eleje COD, azt mikor is szokták akciózni? Sohanapjánkiskedden? Vagy a lasszófasz2 a golf?
Tudom, hogy az olvasás nem erősséged, de néha megpróbálkozhatnál.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #57495 2021.01.14. 11:04

Botond írta:A lista eleje COD, azt mikor is szokták akciózni? Sohanapjánkiskedden? Vagy a lasszófasz2 a golf?
Tudom, hogy az olvasás nem erősséged, de néha megpróbálkozhatnál.
A mind szo jelentesevel tisztaban vagyok, az hogy a fejedben mik dolgoznak azzal nem bar sztem mas sem. :circling:
Avatar
Botond

Hozzászólás #57496 2021.01.14. 11:08

Micsu írta:A mind szo jelentesevel tisztaban vagyok, az hogy a fejedben mik dolgoznak azzal nem bar sztem mas sem. :circling:
Jogos. Nem cizelláltam eléggé az alapkommentben. Bár ha meg cizelláltam volna, akkor azért nem tudtad volna követni onnan, hogy kitörünk a tőmondatok világából. Ördögi kör ez.
Avatar
arty

Hozzászólás #57497 2021.01.14. 11:14

Botond írta:A minecraft ps4en is jobb, mint a lasszófasz2.
viszont azért vettem ps4en a minecraftot és a fifát és a codot, mert EGYÉBKÉNT a tlou2 miatt péest KELLETT vennem ;)
régen ugyanez létezett forzahalogears-el is, valakiknek.

szóval azt lenne érdemes kideríteni, hogy a péesen minecraftozó-codozó-fifázók között van-e olyan, akinek nincs legalább EGY péesexklu, ami nélkül nem tudott volna élni.
merész tipp: van! ők azért vették a péest, mert a haverjuknak van ilyen címe és így péest vett. és mindenki péest vesz!! hype!!!!!

Botond írta:A minecraft ps4en is jobb, mint a lasszófasz2.
hát, megy VR-ban. ez például megkülönbözteti az xboxos minecrafttól :)
mit tud a microsoftos minecraft, xboxon, amit nem tud a többi? azon túl, hogy ott volt a legutóbbi dungeons pl a legdrágább?
Avatar
Micsu

Hozzászólás #57498 2021.01.14. 11:25

Botond írta:Jogos. Nem cizelláltam eléggé az alapkommentben. Bár ha meg cizelláltam volna, akkor azért nem tudtad volna követni onnan, hogy kitörünk a tőmondatok világából. Ördögi kör ez.
Nyelvtanbol gyenge voltam/vagyok de azt is tudom hogy amit irtam az nem tomondat volt, nem fel oldalas wall of text amiket te nyomsz ez teny (bar miert is ez lenne a standard, lekozelebb a borszinembe fogsz belekotni?). Mostanaban egyre tobbet losz melle, mivan veled? :pardon1:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57499 2021.01.14. 11:28

Micsu írta:Mostanaban egyre tobbet losz melle, mivan veled? :pardon1:
Fogy a Héló és be van feszülve. Hamarosan nem lesz a puha langymeleg fos amibe bele tud huppanni, csak a rideg és kemény üresség. :nezze:
Avatar
arty

Hozzászólás #57500 2021.01.14. 11:29

egyébként jelenleg az egyetlen ms platforml, ami nyújt VALAMIT/BÁRMIT, amit máshol nem kapsz meg (vagy csak sokkal, de sokkal rosszabb minőségben): az Xbox One

van rá működgető just dance (köszönhetően a kinectnek)...
a péeskamerás, mobiltelefonrázós, movealhadonászós, joykonriszálós genny valami egészen elképesztően működésképtelen és nem bírom elképzelni, hogy azt ott valaki élvezi (pedig de)

(oké, páran TALÁN azt sem tudjátok elképzelni, hogy a kinect előtt ugrálást hogyan lehet élvezni, de ezen most lépjünk túl :D
most az a kérdés, hogy a kezedben rázott mobilból hogyan mondja meg a szoftver, hogy lendült-e eközben a lábad! ha meg nem mondja meg: mi értelme lábat rázni a játékban? miért nem elég céltalanul a youtube előtt vonaglani?)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57501 2021.01.14. 11:32

arty írta:most az a kérdés, hogy a kezedben rázott mobilból hogyan mondja meg a szoftver, hogy lendült-e eközben a lábad! ha meg nem mondja meg: mi értelme lábat rázni a játékban? miért nem elég céltalanul a youtube előtt vonaglani?)
Van aki ebből elég jó karriert csinál. Eleinte még ment valami múvszar/kinectfos, de az elmúlt években már csak berakja a Youtube vidit és hajrá!

phpBB [media]
Avatar
Moby

Hozzászólás #57502 2021.01.14. 11:36

Még dél sincs, de a mai nap szénné lett maxolva. Az érvrendszer csúcsán olyan címek helyezkednek el, mint a FIFA, COD, Minecraft, és Just Dance.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57503 2021.01.14. 11:42

Moby írta:Még dél sincs, de a mai nap szénné lett maxolva. Az érvrendszer csúcsán olyan címek helyezkednek el, mint a FIFA, COD, Minecraft, és Just Dance.
Még azt az érvet várom, hogy ezek miatt akkor miért nem Ikszbokszbó adnak el többet, amire még Ganépassz is van! :nemtudom:

Na elmegyek függönyt rendelni, remélem mire megjövök ki lesz fejtve! :nezze:
Avatar
arty

Hozzászólás #57504 2021.01.14. 12:14

DanielT írta:Van aki ebből elég jó karriert csinál. Eleinte még ment valami múvszar/kinectfos, de az elmúlt években már csak berakja a Youtube vidit és hajrá!

phpBB [media]
ah, oh. értetlenül állok a dolog előtt (kutatnom kellett, mert a youtube link sem jelent nálam meg), és persze szomorú is vagyok mellé.
viszont neki a lóvé a cél, másnak meg némi játékélmény is kellhet, azt a youtube annyira nem ad SZERINTEM...

és a kutatásom eredménye (ismerős akart a téliszünetben táncikálni a nőjével) az, hogy a kinecten túl minden rákos (amellett, hogy a kinect sem precíziós műszer, nyilván!)
na, most ez a vélt* vagy valós előny SINCS már meg az MS kezében ebben a generációban.
gyakorlatilag nincs semmilyük, a ps5nél is ~fosabb hardvertől eltekintve, ami legalább formára nem egy fröccsöntött giccs, DE ENNYI.

*van táncika a világ ellen és ott látod hogy ki xboxos - elég sokan, ahoz képest h mindenplatform-hoz képest az xboxok elég elhanyagolható számban kerültek eladásra :)

DT: szerintem a minecraft-fifa-cod-justdance érv-négyszög pont az xbox reménytelen helyzetét hivatott igazolni :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #57505 2021.01.14. 12:18

DanielT írta:Még azt az érvet várom, hogy ezek miatt akkor miért nem Ikszbokszbó adnak el többet, amire még Ganépassz is van! :nemtudom:
Nem tudják hol lehet kapni. Vesznek inkább PS5-öt. Az mindenhol van.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #57506 2021.01.14. 12:25

DanielT írta:Van aki ebből elég jó karriert csinál. Eleinte még ment valami múvszar/kinectfos, de az elmúlt években már csak berakja a Youtube vidit és hajrá!
Onlyfans lehet jobban pörgetné neki a vegyél ház projektet.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #57507 2021.01.14. 12:31

Botond írta:Moslékról jut eszembe. Hétvégén golddal (és GPU-val is) ingyenes a sw:squadrons boxon. :)
Totál megéri, legalább az az egxetlen egy része, a vr nincs benne ami egy fél orára legalább leköthet valakit. Anélkül én nemis értem minek elinditani egyátalán
Avatar
Micsu

Hozzászólás #57508 2021.01.14. 12:52

arty írta:egyébként jelenleg az egyetlen ms platforml, ami nyújt VALAMIT/BÁRMIT, amit máshol nem kapsz meg (vagy csak sokkal, de sokkal rosszabb minőségben): az Xbox One

van rá működgető just dance (köszönhetően a kinectnek)...
a péeskamerás, mobiltelefonrázós, movealhadonászós, joykonriszálós genny valami egészen elképesztően működésképtelen és nem bírom elképzelni, hogy azt ott valaki élvezi (pedig de)

(oké, páran TALÁN azt sem tudjátok elképzelni, hogy a kinect előtt ugrálást hogyan lehet élvezni, de ezen most lépjünk túl :D
most az a kérdés, hogy a kezedben rázott mobilból hogyan mondja meg a szoftver, hogy lendült-e eközben a lábad! ha meg nem mondja meg: mi értelme lábat rázni a játékban? miért nem elég céltalanul a youtube előtt vonaglani?)
Meggyoztel :D
Avatar
insp

Hozzászólás #57509 2021.01.14. 13:24

benőmenő írta:Látom Botond már megint Tátra Teával vette be a C vitamint reggel. :fogmosas:
Új kedvenc Definitív Launcher (TM) momentumom:
violent dolby.jpg


Ha van Atmos erositod, szerintem mindenkeppen rakd fel es engedelyezd az Atmost (meg 5.1-es setupnal is).
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #57510 2021.01.14. 13:41

insp írta:Ha van Atmos erositod, szerintem mindenkeppen rakd fel es engedelyezd az Atmost (meg 5.1-es setupnal is).
A Windows Sonic-al babráltam és úgy jutottam el erre az MS sztór alkalmazásra. Sajnos az ilyenfajta térhangzáshoz a legtöbb közöm akkor van, amikor a tv hangszórókon bekapcsolom a virtuális Dolby surroundot a menüben (egyébként meglepően sokat számít). :(
Moby írta:Még dél sincs, de a mai nap szénné lett maxolva. Az érvrendszer csúcsán olyan címek helyezkednek el, mint a FIFA, COD, Minecraft, és Just Dance.

Én megvárom mikor merül fel, a League of Legends, a CS:GO vagy a Candy Crush mint utolsó szög a Playstation koporsójába. :miaz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57511 2021.01.14. 14:41

Vettem függönyt, a visszajáróból meg egy 65-ös CX-et. :wilting:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #57512 2021.01.14. 14:50

DanielT írta:Vettem függönyt, a visszajáróból meg egy 65-ös CX-et. :wilting:
Arról nem volt szó, hogy valami színházba költöztél be! Így már reálisabb a burkoló munkadíja is, hogy a 4 csap, a 6 fülke és a 8 piszoár körül kellett felcsempézni. :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #57513 2021.01.14. 15:09

DanielT írta:Vettem függönyt, a visszajáróból meg egy 65-ös CX-et. :wilting:
Azt jól tetted. A függönyt is, meg a tévét is. :)
Avatar
arty

Hozzászólás #57514 2021.01.14. 15:30

benőmenő írta:A Windows Sonic-al babráltam és úgy jutottam el erre az MS sztór alkalmazásra. Sajnos az ilyenfajta térhangzáshoz a legtöbb közöm akkor van, amikor a tv hangszórókon bekapcsolom a virtuális Dolby surroundot a menüben (egyébként meglepően sokat számít). :(

Én megvárom mikor merül fel, a League of Legends, a CS:GO vagy a Candy Crush mint utolsó szög a Playstation koporsójába. :miaz:
közvetlenül azután, hogy a minecraft-cod-fifa-justdance felmerült ebben a kontextusban.... :unalmas:
Avatar
Botond

Hozzászólás #57515 2021.01.14. 15:46

DanielT írta:Vettem függönyt, a visszajáróból meg egy 65-ös CX-et. :wilting:
Használd egészséggel! Jó látni, hogy a chromecastos vesszőfutás a megfelelő konklúzióval zárult! :eljen:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57516 2021.01.14. 15:58

Botond írta:Használd egészséggel! Jó látni, hogy a chromecastos vesszőfutás a megfelelő konklúzióval zárult! :eljen:
A kettő között semmilyen összefüggés nincs. A mostani tévék maradnak a mostani lakásban, amoda kellett egy új. A chromecast jön velem CX-re.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #57517 2021.01.14. 16:19

DanielT írta:A kettő között semmilyen összefüggés nincs. A mostani tévék maradnak a mostani lakásban, amoda kellett egy új. A chromecast jön velem CX-re.
Gratula. C9 mar nem volt? Mert multkor meg az volt h nem biztos h jobb a cx.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57518 2021.01.14. 16:24

Micsu írta:Gratula. C9 mar nem volt? Mert multkor meg az volt h nem biztos h jobb a cx.
Ja nincs már C9. Ez egy átmeneti tv lesz kb 3 évig. Utána valszeg már mindenbe belerakják az idén bemutatott nagy fényerejű panelt, de az még horror ár most. A 2021-es C1 meg semmit nem hozott a CX-C9-hez képest, ezért most ez lett.
Avatar
deep

Hozzászólás #57519 2021.01.14. 16:25

DanielT írta:Vettem függönyt, a visszajáróból meg egy 65-ös CX-et. :wilting:
Vééégre pászmek.
Avatar
eje75

Hozzászólás #57520 2021.01.14. 16:36

DanielT írta:Vettem függönyt, a visszajáróból meg egy 65-ös CX-et. :wilting:
Gratula! Nekem ma jött meg a cirkó árajánlat... kéménnyel mindennel együtt wireless termosztáttal 1,75M...ennyiből mindhárom szobámba mehetne egy 65"-ös CX.... passzameg :wilting: ... pedig már vizionáltam egy bányász 3080-cx48 kombót...
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #57521 2021.01.14. 16:44

DanielT írta:Ja nincs már C9. Ez egy átmeneti tv lesz kb 3 évig. Utána valszeg már mindenbe belerakják az idén bemutatott nagy fényerejű panelt, de az még horror ár most. A 2021-es C1 meg semmit nem hozott a CX-C9-hez képest, ezért most ez lett.
:eljen: maximum fényerőn ez is beleégeti a kontúrodat a lambériába. Orinál médiumra kell állítanom, mert olyan volt, mintha egy mini vallatólámpa lett volna a kis szaros.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #57522 2021.01.14. 16:54

DanielT írta:Ja nincs már C9. Ez egy átmeneti tv lesz kb 3 évig. Utána valszeg már mindenbe belerakják az idén bemutatott nagy fényerejű panelt, de az még horror ár most. A 2021-es C1 meg semmit nem hozott a CX-C9-hez képest, ezért most ez lett.
Jajj atmenteti tv, majd elmorzsolok egy konnycseppet. :fogmosas:
En is rafeszultem erre a tv temara, ugyh ha olyan szamla lesz rola amit en szeretnek akkor megveszem most nem varok.
Avatar
Botond

Hozzászólás #57523 2021.01.14. 16:58

Micsu írta:Jajj atmenteti tv, majd elmorzsolok egy konnycseppet. :fogmosas:
En is rafeszultem erre a tv temara, ugyh ha olyan szamla lesz rola amit en szeretnek akkor megveszem most nem varok.
Adócsalás 4tehwin! :eljen:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #57524 2021.01.14. 17:09

Botond írta:Adócsalás 4tehwin! :eljen:
Már reggel lehetett látni hogy bal lábbal keltél fel, vagy mi történt? Rájöttél hogy ez az év se lesz jobb mint a tavalyi? :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #57525 2021.01.14. 17:22

Micsu írta:Már reggel lehetett látni hogy bal lábbal keltél fel, vagy mi történt? Rájöttél hogy ez az év se lesz jobb mint a tavalyi? :banplz:
Idén már tuti végigviszem a lányom szobabővítését, igyekszem előre a megfelelő idegállapotba kerülni. :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #57526 2021.01.14. 17:28

benőmenő írta:Arról nem volt szó, hogy valami színházba költöztél be! Így már reálisabb a burkoló munkadíja is, hogy a 4 csap, a 6 fülke és a 8 piszoár körül kellett felcsempézni. :banplz:
Egyszer voltam Andorrában, még '92 környékén, arrafelé akkoriban vezették be a női egyenjogoságosdit, hogy szavazhassanak meg ilyesmi. És ugye az ország pont a franciák és spanyolok között rekedt az évszázadok során, és mindkettőhöz tartozik, szóval ilyen dutyfree bevásárló centrum volt akkoriban, mint nekünk a bécsújhelyi shopping center süd vagy mi a bánat, szóval tele volt akkoriban plázákkal a főváros, ami amúgy óriásihatalmas, egy főút, rá merőlegesen 7 keresztutca és ennyi. Na mi is megnéztük jól a semmit, aztán ugye mivel buszos kirándulás irány egy pláza és pisilni. Anyukám jobbra el a női wc sorhoz húgommal, ami kb kiért az országból, mi meg faterral irány a férfiwc. A férfi wc az kb olyasmi volt, mint egy átlagos kisvárosi általános iskola tornaterme, 80 piszoár, vagy 50 beülőshely meg ehhez mérten csap és kézszárító darabszám. Végeztünk 1 perc alatt. Mikor jövünk ki, éppen váltás volt a női wc-nél, ajtó nyílik, beláttam.
Na a női wc az olyan volt, mint nálunk az itthoni wc bármelyik lakásban. Benyitsz, le lehet ülni, szemben csap és kész. :D És hát ugye ugyanannyi nő és férfi jár a plázába, csak a terv engedélyezéskor a nők még nem szavazhattak. :D Óriási volt, azóta se láttam ilyet. :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57527 2021.01.14. 17:48

eje75 írta:Gratula! Nekem ma jött meg a cirkó árajánlat... kéménnyel mindennel együtt wireless termosztáttal 1,75M...ennyiből mindhárom szobámba mehetne egy 65"-ös CX.... passzameg :wilting: ... pedig már vizionáltam egy bányász 3080-cx48 kombót...
Virélesz termosztát?! Hát naná, hogy milliók! De addig örülj, amíg nem akarsz venni 0,65 négyzetméter üveget...

Tegnap voltam konyha hátfal ügyben ajánlatért, egy 34 centi magas, 192 centi széles téglalap üveg. Jó, nem átlátszó, hanem sötét valami festett szar.

129 ezer ft plusz 25 ezer FELMÉRÉS (lemérik amit én 2 perc alatt) és 25 ezer kiszállítés és BESZERELÉS (4 szilikon pötty és odanyom).

Szal' akkor 0,65 négyzetméter TEHÁT FÉL NÉGYZETMÉTER és még egy kicsi üveg komplettíren: 179,000 Ft. Ha bevállalom, hogy nem lesz GARANCIA akkor mérhetem, szállíthatom és szerelhetem én 129 ezeré'.

Még jó, hogy lehet kapni! :wilting: :wilting: :wilting:

És ez nem is wireless termosztátos! :nezze:
Avatar
Necro

Hozzászólás #57528 2021.01.14. 18:22

6 hónap (minusz 3 nap) után mára megszülte a rendőrség hogy a kis kamionos koccanásomban vétlen vagyok, a vétkes sofőrt megbaszták kemény 80k-ra (eredetileg 100k plusz 5 hónap eltiltás volt, de megindokolta hogy ő sofőr ezért ne tiltsák már el, úgyhogy nem tiltották)

Az autó amúgy GTK de megcsináljuk, úgy néz ki nagyjából fedezi amit kapok.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #57529 2021.01.14. 18:55

Fasza, megjött a lézer a PS3-hoz, szedném szét...hát a kurva ifixitben t10 a legkisebb ehhez meg nyolcas kéne. Persze hogy fúrt.
Nézem obi, praktikert...csak simából van náluk abból is az egyiknél azt mondja a készletinfó, hogy kemény 4 db az itteni üzletükben. Most rendelhetek alzáról órás csavarhúzó készletet, ami majd a jövőhéten valamikor talán befut. Fck.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57530 2021.01.14. 19:01

benőmenő írta:Fasza, megjött a lézer a PS3-hoz, szedném szét...hát a kurva ifixitben t10 a legkisebb ehhez meg nyolcas kéne. Persze hogy fúrt.
Nézem obi, praktikert...csak simából van náluk abból is az egyiknél azt mondja a készletinfó, hogy kemény 4 db az itteni üzletükben. Most rendelhetek alzáról órás csavarhúzó készletet, ami majd a jövőhéten valamikor talán befut. Fck.
Ha jól látod a csavart és van kis laposod, akkor megpróbálhatod beszorítani. Ugyanezzel a módszerrel ki lehet törni a pöcköt és akkor sima torx is viszi.

Kép

Egyébként T8 és T9 esszenciális, szal mindenképp kell készletet bővítened.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #57531 2021.01.14. 19:19

DanielT írta:Ha jól látod a csavart és van kis laposod, akkor megpróbálhatod beszorítani. Ugyanezzel a módszerrel ki lehet törni a pöcköt és akkor sima torx is viszi. Egyébként T8 és T9 esszenciális, szal mindenképp kell készletet bővítened.
A két szélső ki is jött lapossal, de a két középső már szoros és félek, hogy csak szétbarmolom.
Van tuti tipp honnan és milyet érdemes? Ezt találtam hirtelen.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57532 2021.01.14. 19:56

benőmenő írta:A két szélső ki is jött lapossal, de a két középső már szoros és félek, hogy csak szétbarmolom.
Van tuti tipp honnan és milyet érdemes? Ezt találtam hirtelen.
Ezzel megint nem mész semmire, mert nem lyukas security készlet. Neves gyártótól felesleges ilyet keresni, mert aranyáron van. Én ebayről vettem.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57533 2021.01.14. 19:57

Greyfox írta::eljen: maximum fényerőn ez is beleégeti a kontúrodat a lambériába. Orinál médiumra kell állítanom, mert olyan volt, mintha egy mini vallatólámpa lett volna a kis szaros.
Nemtudom, szerintem a C9 fénye picsafüst. Ha jövőre lejön a C-be a G1-ből a nagyfényerejű evo, akkor jövőre lecserélem a C9-et C2-re. Meg nagyobb kell. Így, hogy végül tévé lett belőle, kevés az 55.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #57534 2021.01.14. 20:06

Moby írta:Nemtudom, szerintem a C9 fénye picsafüst. Ha jövőre lejön a C-be a G1-ből a nagyfényerejű evo, akkor jövőre lecserélem a C9-et C2-re. Meg nagyobb kell. Így, hogy végül tévé lett belőle, kevés az 55.
Fura. HDR-nél rendszeresen médiumra veszem a energy savinget mert tényleg kiég az agyam. Nekem ennél biztos nem kell több. Nagyobb, na az más tészta, az sosem elég. Ha nagyobbra is váltok, ezt berakom a géming kuckómba :)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #57535 2021.01.14. 20:10

Greyfox írta:Fura. HDR-nél rendszeresen médiumra veszem a energy savinget mert tényleg kiég az agyam. Nekem ennél biztos nem kell több. Nagyobb, na az más tészta, az sosem elég. Ha nagyobbra is váltok, ezt berakom a géming kuckómba :)
Kapcsold ki a Dynamic Tone Mappinget, az majd kellemesen megöli a fényerőt, de úgy lesz pontos a kép. Sajnos leszabályozza a tévé magát, hogy ne gyulladjon ki a kis organikus ledje.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #57536 2021.01.14. 20:27

DanielT írta:Kapcsold ki a Dynamic Tone Mappinget, az majd kellemesen megöli a fényerőt, de úgy lesz pontos a kép. Sajnos leszabályozza a tévé magát, hogy ne gyulladjon ki a kis organikus ledje.
Gaming módban be volt kapcsolva, azt még anno kikapcsoltam, filmezni meg technicolor presetet szoktam, abban sztem alapból ki volt kapcsolva. :rolleyes: Mondjuk nekünk viszonylag közel van a tv, kb. 2,5m.
Avatar
Moby

Hozzászólás #57537 2021.01.14. 20:48

Nekem simán volna igényem 2000nit-es Oledre is, ha létezne ilyen :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #57538 2021.01.14. 20:49

Micsu írta:Jajj atmenteti tv, majd elmorzsolok egy konnycseppet. :fogmosas:
En is rafeszultem erre a tv temara, ugyh ha olyan szamla lesz rola amit en szeretnek akkor megveszem most nem varok.
Oled cégesre? 3 év gari helyett 1? Áh. Annyit nem nyersz vele.
Avatar
eje75

Hozzászólás #57539 2021.01.14. 20:50

Alzától jött egy mail a 3 héttel ezelőtti PS5 rendelésemre...rá egy hétre kértek egy megerősítést, hogy tényleg akarom-e, de sehol nem lehetett kattintani, se a fiókban, se sehol, hagytam a faxba... :banplz:
A mai mélben meg: "Kedves Vásárló,Köszönjük, hogy az Alza.hu webáruházat választottad. Megrendelésedet sikeresen leadtad, annak státuszáról e-mailben küldünk értesítést." A fiókomban ez látszik :"Kérjük várj...A terméket biztosítjuk. Amint további információ áll rendelkezésünkre, küldünk egy e-mailt." dolgoznak a kis minionok a pléjsztésön gyárban :nyes: :nyes: Várok... de mire?
Avatar
Micsu

Hozzászólás #57540 2021.01.14. 20:56

Moby írta:Oled cégesre? 3 év gari helyett 1? Áh. Annyit nem nyersz vele.
Nah ez is jó info volt :)
Fontos a 3 év gari, a nélkül ne erőlködjek?

Vissza: “Leáldozott.hu”