A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Moby

Hozzászólás #53271 2020.10.12. 08:53

TasManXT írta:Na jó igaz, ez is lehet reprezentatív hardver, de bízzunk benne, hogy valóban xbox series x-en fut vagy legalább devkiten.
Mér ne futna? Raklapszám van a világban működő, retail series x kint.
Avatar
Botond

Hozzászólás #53272 2020.10.12. 08:56

Moby írta:Mér ne futna? Raklapszám van a világban működő, retail series x kint.
Jó,de az amikor látod a videón, hogy ott a tv, ott alatta a seriesx, kilép, belép, menüben matat és elindít egy játékot, az nem hivatalos gémpléj, értsed már meg! Az majd akkor lesz az, ha a sony is fel tud mutatni egy ilyen videót, hogy pistike bekapcsolja elindítja. Addig kamu az egész, diszkvalifikálva vannak ezek a videók!
Avatar
arty

Hozzászólás #53273 2020.10.12. 08:57

2020 első értékelendő sony "bejelentése".

a legjobb listás cím: "Just Deal With It!" :D :D :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #53274 2020.10.12. 09:00

Botond írta:Jó,de az amikor látod a videón, hogy ott a tv, ott alatta a seriesx, kilép, belép, menüben matat és elindít egy játékot, az nem hivatalos gémpléj, értsed már meg! Az majd akkor lesz az, ha a sony is fel tud mutatni egy ilyen videót, hogy pistike bekapcsolja elindítja. Addig kamu az egész, diszkvalifikálva vannak ezek a videók!
Működik. Még annak a faszkalap Stallion83-nak is küldtek egyet, aki még csak újságíró se, csak neki lett meg először az egymillió gamescore. Szóval ő ahhoz ért, hogy minden szarral is játszik, emiatt milliós követőtábroa van. Na, őt minden nap lehet nézni twiccsen, ahogy series X-el játszik. Ha valakinek ez kell.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #53275 2020.10.12. 09:09

Botond írta:Mert ez nem géming. Nálatok akkor fordítva van, nem az öreg játszik és a fiatalok puhultak bele géming címszó alatt a youtube végigjátszás nézésbe, meg az interaktív mozi QTE játékokba, hanem te. Walking simulátor meg faszom. Ezek semmivel se komolyabb gémingek, mint punnyadni a kanapén és nézni a flixit.
A szórakoztatás kupacban lehet ott vannak, és nem is fáj nekem, szóval nem bántásiból írom, meg ha vki ilyennel tolja, meg youtubeon nézi ahogy más játszik az az ő dolga, mindenki úgy ereszt le, ahogy tud meg szeretne, csak ne hívjuk már ezeket "játék"-nak, meg "játékélmény"-nek. Élmény max, de nem játékélmény.
Még mindig várom a Doom Eternal utolsó pályáiról az élménybeszámolókat. Vagy hogy valaki kiröhög mert ő elsőre leverte a 2 Fury-t a DMC5 bloody palace 87. szintjén. :nezze:
Avatar
arty

Hozzászólás #53276 2020.10.12. 09:20

deep írta:A harmadik volt a legjobb. Messze. Még kokpitet is építettem hozzá, rendes autóüléssel benne, MS kormánnyal, minden vót'.
A három óriási ugrás volt a kettő után, de a négyes tökéletesítette a formulát.
Több kocsi, több pálya, szebb grafika, legjobb intro ever, 12 autó a pályán szingliben, 16 autó online - ami egyébként a mai napig megy, emberek is vagyogatnak! (Botondal nyomtuk is hétvégén, fellőttem egy ezeréves 48 órás kódom :( fizetősmulti... DE tény: mintaszerűen működik vs. a korabeli GT5 multija :D :D :D aminek már a folytatásának se megy a multija... de INGYEN nem megy, szal kuss...)

De az is tény, hogy a széria egyre csak unalmasabb lett annak, aki becsülettel "végignyomja"(-ná) őket. És ennek ellensúlyozására jön majd a remake Forza Motorsport, nyilván totttttttálisan szét lesz baszva minden porcikája, MS módra.

DanielT írta:Dat MS quality hogy megérinti mindenki lelkét.

Az első origi Xbox rész óta egy pillanat örömet nem okozott ez a sorozat. Persze az is egy szarlé volt, csak akkor még élt a remény.
ugye nem gondolod, hogy ezt itt bárki is azé' tette fel, hogy majd milyen jót játszik vele? :D
persze, megvolt az 1% esélye, hogy hátha berántja őket az FM7, de a realitás inkább csak egy gyors fika igénye ;) Moby egyébként jól leírta a "bajt" vele (színtelen, szagtalan), és a felszínen egy newcomernek ez áll is. Ehez a játékhoz elkötelezettség kell :D SOK! Mert egyébként ottvan benne minden, amit a többiek nem tudnak (együtt).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára arty 2020.10.12. 09:25-kor.
Avatar
Botond

Hozzászólás #53277 2020.10.12. 09:24

Moby írta:Működik. Még annak a faszkalap Stallion83-nak is küldtek egyet, aki még csak újságíró se, csak neki lett meg először az egymillió gamescore. Szóval ő ahhoz ért, hogy minden szarral is játszik, emiatt milliós követőtábroa van. Na, őt minden nap lehet nézni twiccsen, ahogy series X-el játszik. Ha valakinek ez kell.
Nem lehet. Nem, az nincs. Nincs xsx gémpléj sehol, érccsed mán! Nincs! Csak ez az egy dirt5 videó, összesen ennyit tudunk. Sci-fi kitaláció ez az egész xsx. Tasman a megmondhatója, hogy az xsx az nincs is, N-E-M-L-É-T-E-Z-I-K! :banplz:
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #53278 2020.10.12. 09:26

Moby írta:Mér ne futna? Raklapszám van a világban működő, retail series x kint.
Értsd: ami nem a visszafelé kompatibilitásról szól.
Avatar
Botond

Hozzászólás #53279 2020.10.12. 09:29

Hű, erős, nem alvós hétvége jön, mindenki készüljön fel! Csütörtökön jön a ganépasszba az AOE3remaster. Majd mindenki írja be ide, hogy kész, amikor végigért az összes sztori kampányon, hogy tudjuk ki volt a leggyorsabb. Én már öreg vagyok, szerintem vasárnap este is lesz, mire lemegy az egész sztori. :banplz: Utána az indiakínakutyafüle már jövő hétre marad levezetésnek, azokat a kampányokat már az eredetiben sem szerettem.
Avatar
Moby

Hozzászólás #53280 2020.10.12. 09:30

Tegnap 10%-os kuponnal 166-ért volt vehető az XSX. Egyet bebasztam a kosárba, hátha kell nekem, vagy valakinek.
Avatar
arty

Hozzászólás #53281 2020.10.12. 09:31

TasManXT írta:Egy trailerről simán felraknak egy elemzést... Többször is kérdőre lettek vonva az utóbbi időben, hogy kedvezőbb hangon beszélnek minden Microsoft megmozdulásról, és már nem is leplezik. Btw nem volt official retail xbox series x teardown videó. Ilyen nem létezik jelenleg a youtube-on, Vagy te tényleg benyelted a mágnesekkel összepattintott hardvert csavarok és kábelek nélkül?
miért ne beszélnének kedvezőbb hangon az MSről, ha az MS kedvezőbb csomagot csinál ebben a genben? Vedd már észre, hogy a földet törli fel veled a sony. Semmiféle jóindulatot nem érdemelnek, semmit. Bőven sok az előrendelésed is.
Avatar
Moby

Hozzászólás #53282 2020.10.12. 09:32

TasManXT írta:Értsd: ami nem a visszafelé kompatibilitásról szól.
Azt is nyomták, csak mutatni nem volt szabad, amíg embargo van. De az MS honalpon eddig is voltak Dirt videók, meg pár másik játékból, letölhetőben.
Avatar
deep

Hozzászólás #53283 2020.10.12. 09:34

arty írta:A három óriási ugrás volt a kettő után, de a négyes tökéletesítette a formulát.
Lehet, de a szarrá nyomott 3 után boldogan vittem haza a gyűjtői 4-et, és 1 óra játék után eladtam, mert annyira ugyanaz volt, mint a 3, hogy mondom én ezt még egyszer nem, köszönöm.
Avatar
arty

Hozzászólás #53284 2020.10.12. 09:34

DanielT írta:Egyébként annyi történt az elmúlt egy évben, hogy az MS mutatott dolgokat, meghívott embereket, küldött gépeket, volt miről beszélni. Most is ott vannak a teszt gépek az embereknél, folyamatosan tolhatják a kontentet a szerződésük szerinti időpontokban/témákban.

A Sony meg nem csinált SEMMIT. (ilyen téren) Kiadták végre a videót, így láttunk egy db létező gépet.

Szerintetek a DF nem ment volna Sony rendezvényre? Nem kértek volna teszt gépet? Nem közölnének kontetet? Mert MEGY AZ MS CSEKK A HÓ VÉGÉN?! :wilting: :wilting: :wilting:

Konkértan a DF ölte meg az alap szériás Bone-t az egzakt teljesítmény elemző videókkal, hogy bemutatták évekig, hogy mekkora szar. Akkor gondolom nem ment a csekk, most meg má' igen.

Ne célozgassunk, mondjuk ki, hogy LE VANNAK FIZETVE. :nezze:
b.) LE VANNAK SZARVA (sony által), mint mindenki.

DanielT írta:Hol vannak Sony+PS5 anyagok amiből hasonlókat csinálhattak volna? Vagy mondjuk ezeket se kellett volna lehozni, mint a PS5 teardown pornóalámondásos videót?
egyébként Cerny elemzés viszont volt anno ;)
Hjaigen, ha van infó, azt lehet elemezni.
Avatar
Botond

Hozzászólás #53285 2020.10.12. 09:41

deep írta:Lehet, de a szarrá nyomott 3 után boldogan vittem haza a gyűjtői 4-et, és 1 óra játék után eladtam, mert annyira ugyanaz volt, mint a 3, hogy mondom én ezt még egyszer nem, köszönöm.
Hát ha lenne ilyen keresd az 5 különbséget az FM4 és FM7 között, akkor én is odáig jutnék, hogy az egyik 720p, a másik 4k, és hogy az egyiket TV-n játszom, a másikat monitoron, de itt megállna a tudomány, és még három különbséget nem tudnék megnevezni. Ugyanazok az autók, ugyanazok a pályák, ugyanaz az ai, ugyanaz a fizika, mindenugyanaz. Én egyiket se nyomtam sokat (motorsportot), szóval nekem még viszi, de ha komolyabb idő belemegy ebbe a kettő részbe így párhuzamosan, akkor én se látom magam előtt azt a pillanatot, amikor odaülök az FM8 elé.
És mondjuk FH is ugyanez. Az elsőt szétmaxoltam, a kettő kimaradt x1 hiányában, a háromba még belekezdtem, de a félbemaradt is túlzás, inkább negyedbemaradt, a 4be meg csak időnként belépek gurulni, nem tudom az első féltucat versenyt letudtam e már, de szerintem nem.
Avatar
deep

Hozzászólás #53286 2020.10.12. 09:49

Botond írta:Hát ha lenne ilyen keresd az 5 különbséget az FM4 és FM7 között, akkor én is odáig jutnék, hogy az egyik 720p, a másik 4k
Az 5-ben volt különbség :D
phpBB [media]
Avatar
Botond

Hozzászólás #53287 2020.10.12. 10:00

deep írta:Az 5-ben volt különbség :D
Ez nekem kimaradt, mint Tasmannak az xsx gémpléj videók! :D És az 5-6ot már le is vették a storeból, és nem is jön pc-re, szóval nekem ezek a részek youtube géming lesz, mint Abynak. :)
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #53288 2020.10.12. 10:02

Botond írta:Ez nekem kimaradt, mint Tasmannak az xsx gémpléj videók! :D És az 5-6ot már le is vették a storeból, és nem is jön pc-re, szóval nekem ezek a részek youtube géming lesz, mint Abynak. :)
*Reprezentatív hardveren.
Avatar
arty

Hozzászólás #53289 2020.10.12. 10:36

Botond írta:Meg persze tartósan elég mínuszos a mérlegem Arty ellen,
azadurva, hogy szerintem NEM MÍNUSZOS a statod ellenem! :( képtelen vagyok konzisztensen menni és ez visszaüt.

goldom egyébként még este is élt (bőven 48 órán túl), szerintem éjfélig kitartott (volna).

nadeviszont, Binary Domain !!! ps3 verza, fosfrém, tearing, van itt minden. CRT-n ellenben mocsokjól néz ki és a játékmenet is tetszik, van sztori! te jó ég, fps-tps lövöldében SZTORI?!
és még a robotlődözés sem rossz, holott anno pécén kb 1 óra után kukáztam... 20 frémmel riölebb a ragdoll, ahogy ellövöd a robi lábát, elesik, stb :D
gyerek nyomja/átengedtem a kontit*, mer' itt végülis nem kell embert lőni, nincs vér... az átvezetőket viszont el kell nyomni, a szembelezést éppcsak megusztam, h nem látta :/
nade akkor bukó a sztori -> lesz saját végigjátszásom is... (?) ... remélem jó rövid :D

*borzalom zavar, hogy tényleg ezeket a végtelen f2p moslékokat nyomják tableten, most pl az among us-t :( hát ennél egy RENDES lövölde is jobb :idiota:
Avatar
Botond

Hozzászólás #53290 2020.10.12. 10:40

arty írta:azadurva, hogy szerintem NEM MÍNUSZOS a statod ellenem! :( képtelen vagyok konzisztensen menni és ez visszaüt.
Azért de. A csíterbentleyvel svájcban nagyokat mentem, oké, és arra párszor rápróbáltunk, mert te se hitted el, de a többi pályán, vagy a többi autóval, á hagyjuk is. Azok csak nagy kirándulások vótak a sóderben, hol tetőn, hol nem tetőn. :D
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #53291 2020.10.12. 12:41

Botond írta:Mert ez nem géming. Nálatok akkor fordítva van, nem az öreg játszik és a fiatalok puhultak bele géming címszó alatt a youtube végigjátszás nézésbe, meg az interaktív mozi QTE játékokba, hanem te. Walking simulátor meg faszom. Ezek semmivel se komolyabb gémingek, mint punnyadni a kanapén és nézni a flixit.
A szórakoztatás kupacban lehet ott vannak, és nem is fáj nekem, szóval nem bántásiból írom, meg ha vki ilyennel tolja, meg youtubeon nézi ahogy más játszik az az ő dolga, mindenki úgy ereszt le, ahogy tud meg szeretne, csak ne hívjuk már ezeket "játék"-nak, meg "játékélmény"-nek. Élmény max, de nem játékélmény.
Nem értek egyet. Azért, mert nincs, vagy kevesebb bennük a reflexteszt, ezek még játékok.
Avatar
Botond

Hozzászólás #53292 2020.10.12. 13:01

aabyssx írta:Nem értek egyet. Azért, mert nincs, vagy kevesebb bennük a reflexteszt, ezek még játékok.
És ráadásul valószínűleg a többség veled ért egyet, de szerintem a linkelt oldalon a témanyitó kommentben a srác elég jól összefoglalja, hogy miért nem játék kategóriába esnek sokaknak, így nekem sem.
És rögtön a második komment az ahol szerintem szétfutnak a szálak. Az interakció önmagában nem tesz vmit játékká. Filmek is készültek ilyenek, hogy bizonyos ponton választani tudsz, hogy mi történjen, de attól nem lesz játék. Mondjuk el nem terjedtek ezek az interaktív filmek, én pl egyet se láttam ilyet, csak olvastam, hogy ilyen is van/volt, amikor betörtek a cd6dvd-k és végtelen adatmennyiség is elfért már rajtuk immár.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #53293 2020.10.12. 13:08

Botond írta:És ráadásul valószínűleg a többség veled ért egyet, de szerintem a linkelt oldalon a témanyitó kommentben a srác elég jól összefoglalja, hogy miért nem játék kategóriába esnek sokaknak, így nekem sem.
És rögtön a második komment az ahol szerintem szétfutnak a szálak. Az interakció önmagában nem tesz vmit játékká. Filmek is készültek ilyenek, hogy bizonyos ponton választani tudsz, hogy mi történjen, de attól nem lesz játék. Mondjuk el nem terjedtek ezek az interaktív filmek, én pl egyet se láttam ilyet, csak olvastam, hogy ilyen is van/volt, amikor betörtek a cd6dvd-k és végtelen adatmennyiség is elfért már rajtuk immár.
Akkor mi ha nem játék? Szakértsd már meg kérlek :nezze:
Avatar
Botond

Hozzászólás #53294 2020.10.12. 13:13

Micsu írta:Akkor mi ha nem játék? Szakértsd már meg kérlek :nezze:
Én "interaktív mozinak" hívtam jóval korábban is, ma meg csak simán élménynek játékélmény helyett.
De mondom ennyi erővel a flixizés is játék, mert ott is kell nyomkodni a távirányítót, hogy elinduljon a startrek sorozat, aztán közben rányomni, hogy következő rész induljon, mert a 10-15 másodperces visszaszámlálást a franc se várja ki, aztán megint nyomni kell egyet, hogy a főcímzenét átugorjuk. Szóval akkor az is játék, mert ugye a képernyőn folyik a sztori, nézelődsz, és néha nyomsz egyet a kontrolleren, izé távirányítón.
Avatar
Moby

Hozzászólás #53295 2020.10.12. 13:17

Mennek az xboxok a boltokba.
Kép
Avatar
Botond

Hozzászólás #53296 2020.10.12. 13:24

Moby írta:Mennek az xboxok a boltokba.
Lesz csodálkozás, amikor kibontják és nincs benne Halo Infinite. :D
Avatar
Micsu

Hozzászólás #53297 2020.10.12. 13:25

Botond írta:Én "interaktív mozinak" hívtam jóval korábban is, ma meg csak simán élménynek játékélmény helyett.
De mondom ennyi erővel a flixizés is játék, mert ott is kell nyomkodni a távirányítót, hogy elinduljon a startrek sorozat, aztán közben rányomni, hogy következő rész induljon, mert a 10-15 másodperces visszaszámlálást a franc se várja ki, aztán megint nyomni kell egyet, hogy a főcímzenét átugorjuk. Szóval akkor az is játék, mert ugye a képernyőn folyik a sztori, nézelődsz, és néha nyomsz egyet a kontrolleren, izé távirányítón.
Igen csak egy flixis filmben nem tudsz bemenni egy sarokba és ott nézegetni mi van a polcon mert ott megrendezett filmek és sorozatok vannak amik nem video játékok ;) Az meg hogy neked a távirányító kapcsolagtása is játék azt megértem, bizonyos iq környékén ez így lehet :D Jah a másik meg az hogy walking sim meg walking sim között is kurva nagy kulönbségek vannak, mert a primkótól az összetettig minden van ;) A tamagocsi is játék, meg a yoyo is, és egyik se bonyolult.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #53298 2020.10.12. 13:36

Dt nálatok nem szoktak püre válaszolni? Értem én hogy új lakás de nah :mf1:
Avatar
arty

Hozzászólás #53299 2020.10.12. 13:45

Botond írta:Én "interaktív mozinak" hívtam jóval korábban is, ma meg csak simán élménynek játékélmény helyett.
és akkor micsoda a Detroit? (pl)
Avatar
Botond

Hozzászólás #53300 2020.10.12. 14:05

Micsu írta:Igen csak egy flixis filmben nem tudsz bemenni egy sarokba és ott nézegetni mi van a polcon mert ott megrendezett filmek és sorozatok vannak amik nem video játékok ;) Az meg hogy neked a távirányító kapcsolagtása is játék azt megértem, bizonyos iq környékén ez így lehet :D Jah a másik meg az hogy walking sim meg walking sim között is kurva nagy kulönbségek vannak, mert a primkótól az összetettig minden van ;) A tamagocsi is játék, meg a yoyo is, és egyik se bonyolult.
El tudom fogadni, hogy szerinted ezek játékok, csak nem értek vele egyet, leírtam miért. Aby szerint is játék, sőt a többség szerint is játék, szerintem meg nem, vagyis nekem meg nem. A nézelődés nem játék, az nézelődés. Akkor is ha a sarokban a polcot tudod nézelődni, akkor sem.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #53301 2020.10.12. 14:11

Botond írta:El tudom fogadni, hogy szerinted ezek játékok, csak nem értek vele egyet, leírtam miért. Aby szerint is játék, sőt a többség szerint is játék, szerintem meg nem, vagyis nekem meg nem. A nézelődés nem játék, az nézelődés. Akkor is ha a sarokban a polcot tudod nézelődni, akkor sem.

Lehet hogy neked ez nem uti meg azt a szintet amit egy videojatektol varsz de attol meg az. Mint ahogy a gyros is egy etel, a bentley az egy kocsi, a deliver ut the moon meg egy video jatek, ezek tenyek, nem elfogadas kerdese.
Avatar
Botond

Hozzászólás #53302 2020.10.12. 14:14

Micsu írta:Lehet hogy neked ez nem uti meg azt a szintet amit egy videojatektol varsz de attol meg az. Mint ahogy a gyros is egy etel, a bentley az egy kocsi, a deliver ut the moon meg egy video jatek, ezek tenyek, nem elfogadas kerdese.
Én ezt odateszem a fiú és lányon túli nemek mellé.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #53303 2020.10.12. 14:30

Moby írta:Mennek az xboxok a boltokba.
Kép
De minek? Kinek? :nemtudom:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #53304 2020.10.12. 14:31

Micsu írta:Dt nálatok nem szoktak püre válaszolni? Értem én hogy új lakás de nah :mf1:
Ja, de idegbe vagyok Máúni! Képtelen vagyok menedzselni.

Kinek kő még a TLOU 2? Micsu küldené.
Avatar
arty

Hozzászólás #53305 2020.10.12. 14:36

DanielT írta:De minek? Kinek? :nemtudom:
:wave:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #53306 2020.10.12. 14:41

arty írta::wave:
Pécégéming marad?
Avatar
Botond

Hozzászólás #53307 2020.10.12. 14:56

DanielT írta:Ja, de idegbe vagyok Máúni! Képtelen vagyok menedzselni.

Kinek kő még a TLOU 2? Micsu küldené.
Géppel küldje, megnézem QLEDen, hogy mekkora istencsászárság látvány ez, ami világon nincs is másik! :zavart2:
Avatar
Moby

Hozzászólás #53308 2020.10.12. 15:02

Na azé szépen derülnek ki a turpisságok xbox vonalon is :) Rakat játék nem megy BC-ben egyelőre. Pl. Halok sem.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #53309 2020.10.12. 15:14

Moby írta:Na azé szépen derülnek ki a turpisságok xbox vonalon is :) Rakat játék nem megy BC-ben egyelőre. Pl. Halok sem.
Remélem, addigra mennek, mire veszek Boxot :banplz:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #53310 2020.10.12. 15:19

aabyssx írta:Nem értek egyet. Azért, mert nincs, vagy kevesebb bennük a reflexteszt, ezek még játékok.
Viszont elég sok hasonlót nongame-nek neveztél korábban, talán éppen neked köszönhetően terjedt el a leáldban ez a kifejezés.
Avatar
Botond

Hozzászólás #53311 2020.10.12. 15:23

Zóanagyvarázsló írta:Viszont elég sok hasonlót nongame-nek neveztél korábban, talán éppen neked köszönhetően terjedt el a leáldban ez a kifejezés.
Szembeszállsz a Micsui tényekkel?! Nongame, haggyukmán! :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #53312 2020.10.12. 15:24

Moby írta:Na azé szépen derülnek ki a turpisságok xbox vonalon is :) Rakat játék nem megy BC-ben egyelőre. Pl. Halok sem.
Nem mertem tegnap mondani a FM4 etap végén Artynak, hogy az eredeti x360as reach-halo3-odst-4 négyest is lecoopolhatnánk. :banplz: Szóval rajtunk nem fognak ki!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #53313 2020.10.12. 15:57

Botond írta:Géppel küldje, megnézem QLEDen, hogy mekkora istencsászárság látvány ez, ami világon nincs is másik! :zavart2:
Dagobert bácsiékhoz beütött a válság már egy proli ps4re se futja? :wow2:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #53314 2020.10.12. 16:01

Botond írta:Szembeszállsz a Micsui tényekkel?! Nongame, haggyukmán! :banplz:
Deliver Us The Moon is an story-driven action-adventure Sci-Fi game.
Magyarázd meg egy wall of texben amit te a készítőknél is jobban tudsz hogy ők mit készítettek.
Avatar
Botond

Hozzászólás #53315 2020.10.12. 16:14

Micsu írta:Dagobert bácsiékhoz beütött a válság már egy proli ps4re se futja? :wow2:
Ennyi, napról napra.
Avatar
Botond

Hozzászólás #53316 2020.10.12. 16:16

Micsu írta:Deliver Us The Moon is an story-driven action-adventure Sci-Fi game.
Magyarázd meg egy wall of texben amit te a készítőknél is jobban tudsz hogy ők mit készítettek.
Ennyike. A fiú és lányon kívül más nemű gyerekem is lehetne, még jogszabály is van róla, osztán én mégsem hiszek ebben. Vannak ilyen dolgok, hogy azzal, hogy beleírják a wikipediába, vagy az alkotmányba, azzal még nem győztek meg. Sose voltam vevő az ilyen "azért, mert azt mondom" típusú érvelésre.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #53317 2020.10.12. 16:18

Fifa 21 Switch
A legendasan minosegi switch portok ugye, switch userekkel azt is meglehet tenni hogy tobb eves jatekot csomagolunk ujra majd adjuk tele aron.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #53318 2020.10.12. 16:21

Botond írta:Ennyike. A fiú és lányon kívül más nemű gyerekem is lehetne, még jogszabály is van róla, osztán én mégsem hiszek ebben. Vannak ilyen dolgok, hogy azzal, hogy beleírják a wikipediába, vagy az alkotmányba, azzal még nem győztek meg. Sose voltam vevő az ilyen "azért, mert azt mondom" típusú érvelésre.
Igen, szulethetett volna hermafrodita gyereked is, te nem fogadtad volna el ezert nem is az lett volna, hogyne :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #53319 2020.10.12. 16:40

Ennél retailebb már nem lehetne. De a rothadólábú busmann bemutatta a nézőknek a PLAYSTATIONT :DDD Az xbox már tényleg miden esőerdőbe eljutott.
phpBB [media]
Avatar
arty

Hozzászólás #53320 2020.10.12. 16:44

Micsu írta:Fifa 21 Switch
A legendasan minosegi switch portok ugye, switch userekkel azt is meglehet tenni hogy tobb eves jatekot csomagolunk ujra majd adjuk tele aron.
node csak 50$, nem 70!!!!!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #53321 2020.10.12. 16:45

Igy hogy fogja a kezében ezt a kockát de prosztó, ez ám a design :D
Avatar
arty

Hozzászólás #53322 2020.10.12. 16:46

Moby írta:Ennél retailebb már nem lehetne. De a rothadólábú busmann bemutatta a nézőknek a PLAYSTATIONT :DDD Az xbox már tényleg miden esőerdőbe eljutott.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=8L5txMENsVs[/video
ha nekem mégse jut és te a kuponos boxod meg "mégse adnád a kölköknek", gondolj rám majd! :)

már ha nincs/nem lesz más, akinek szívesebben adnád (=jobban gyűlölöd)
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #53323 2020.10.12. 16:48

Moby írta:Ennél retailebb már nem lehetne. De a rothadólábú busmann bemutatta a nézőknek a PLAYSTATIONT :DDD Az xbox már tényleg miden esőerdőbe eljutott. *xboxszériaikszunboxing.mp4*
Addig nem igazi retail unboxing, amíg Elek Zolibá' nem mondja rá, hogy "ez jó' bevan csomagóva'!" miközben szaggatja a kartont. :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #53324 2020.10.12. 16:55

arty írta:ha nekem mégse jut és te a kuponos boxod meg "mégse adnád a kölköknek", gondolj rám majd! :)

már ha nincs/nem lesz más, akinek szívesebben adnád (=jobban gyűlölöd)
Ezt ha megtartom, akkor magamnak tartom meg. Nekik az XSS-t vettem volna, de le se szarják, hogy nincs itthon xbox egy hónapja.
Avatar
Botond

Hozzászólás #53325 2020.10.12. 17:39

Micsu írta:Igen, szulethetett volna hermafrodita gyereked is, te nem fogadtad volna el ezert nem is az lett volna, hogyne :D
Barlangban élsz, vagy mi? Itt a lista amiből válogathat egy egy napos csecsemő, hogy ő milyen neműnek határozza meg magát! Ezek a tények öcsisajt, amire hivatkozol! T-É-NY-E-K! Mert ez ilyen objektív dolog, mint a játék, meg a kocka és a téglatest és a kúp. Ezeknek mind egzakt definíciója van, ezeknek a definíciója axioma!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #53326 2020.10.12. 17:51

Still got it. :D (COD open béta)

Kép
Kép
Avatar
DanielT

Hozzászólás #53327 2020.10.12. 17:59

Na tessék, megint egy IKSZBOKSZ videó, megdolgoznak a pénzükért!

phpBB [media]
Avatar
Micsu

Hozzászólás #53328 2020.10.12. 18:02

Botond írta:Barlangban élsz, vagy mi? Itt a lista amiből válogathat egy egy napos csecsemő, hogy ő milyen neműnek határozza meg magát! Ezek a tények öcsisajt, amire hivatkozol! T-É-NY-E-K! Mert ez ilyen objektív dolog, mint a játék, meg a kocka és a téglatest és a kúp. Ezeknek mind egzakt definíciója van, ezeknek a definíciója axioma!
Nem tudom hogy feltűnt e de nem Amerikában élünk bár te ki tudja merre jársz fejben ezt már megfigyeltük :D Pont azt támasztod alá amiről én beszélek, mondhatja egy férfi hogy ő nő, póniló vagy akármi attól még férfi marad, biológiai értelemben biztosan, nah így van ez a walking simulátorokkal is.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #53330 2020.10.12. 18:05

Milyen rohadt meglepő, hogy a 4K 120HZ az a valóságban 1080p-re eső dinamius 1440p!
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #53331 2020.10.12. 18:19

Zóanagyvarázsló írta:Viszont elég sok hasonlót nongame-nek neveztél korábban, talán éppen neked köszönhetően terjedt el a leáldban ez a kifejezés.
Emlékszem, használtam a nongame kifejezést rendesen, de talán más kontextusban. Azokra használtam, amikor olyan játékokat készítettek, amiknek nem a gamerek a célközönsége, hanem a casualokat akarják konvertálni. Pl. a Nintendo DS, Wiis baromságok, fitness baromságok, meg mobiljátékok (vagy újabban a VR) stb.
Avatar
Botond

Hozzászólás #53332 2020.10.12. 18:25

Micsu írta:Nem tudom hogy feltűnt e de nem Amerikában élünk bár te ki tudja merre jársz fejben ezt már megfigyeltük :D Pont azt támasztod alá amiről én beszélek, mondhatja egy férfi hogy ő nő, póniló vagy akármi attól még férfi marad, biológiai értelemben biztosan, nah így van ez a walking simulátorokkal is.
Nah, a walking simulátor az mindig walking simulátor lesz, ebben egyetértünk, de hogy ettől játék lesz e, nos ebben nem.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #53333 2020.10.12. 19:00

DanielT írta:Ja, de idegbe vagyok Máúni! Képtelen vagyok menedzselni.

Kinek kő még a TLOU 2? Micsu küldené.
Én vinném, visszanéznék, hogy birja-e az uc4 tesztet :gun:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #53334 2020.10.12. 19:04

Mekee írta:Én vinném, visszanéznék, hogy birja-e az uc4 tesztet :gun:
Az mi a pöcs?
Avatar
Micsu

Hozzászólás #53335 2020.10.12. 19:26

DanielT írta:Az mi a pöcs?
Szét akarja törni :fogmosas:
Ha aldasod adod ra kuld Meeke a cimed priviben es kuldom a heten ;)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #53336 2020.10.12. 19:29

Micsu írta:Szét akarja törni :fogmosas:
Ha aldasod adod ra kuld Meeke a cimed priviben es kuldom a heten ;)
Jahogy! Már volt nála, két kört azé' ne menjen. :)
Avatar
Micsu

Hozzászólás #53337 2020.10.12. 19:31

DanielT írta:Jahogy! Már volt nála, két kört azé' ne menjen. :)
O tett bele 50 orat nem? :D
Avatar
arty

Hozzászólás #53338 2020.10.12. 21:27

DanielT írta:Still got it. :D (COD open béta)
még mindig megy a csalóegered? :mf2:

(ma olvastam, hogy sw squadronsban vannak csíterek... már... killcamon lebuknak... jó találmány a crossplay multi, de mégjobb lenne, ha lenne az opcionak "PC OFF" állása is.)
Avatar
arty

Hozzászólás #53339 2020.10.12. 21:32

DanielT írta:Pécégéming marad?
képtelen lennék elengedni, pedig felidézni nem tudnám h a hélózáson túl mi ment még ezen és mikor :(
de a 6700k és a 1080 tuti nálam rohad el, pénzt nem szívesen öntenék bele, márpedig a kínálatot elnézve ebbe most férne olyan 550 (cpu 150, gpu 400) :(
Avatar
Micsu

Hozzászólás #53340 2020.10.12. 21:33

arty írta:még mindig megy a csalóegered? :mf2:

(ma olvastam, hogy sw squadronsban vannak csíterek... már... killcamon lebuknak... jó találmány a crossplay multi, de mégjobb lenne, ha lenne az opcionak "PC OFF" állása is.)
csalo egeres vs pcs csalo, ugy latszik tokmind1 foleg neked :mf1:

Vissza: “Leáldozott.hu”