A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
arty

Hozzászólás #52361 2020.09.24. 13:16

Botond írta:magyar, meg a miénk, meg magyar seggbe magyar lófaszt, csuhajja, és egyet is értek vele, én is magyar paprikát veszek a boltban, joghurtot, tejet is megnézem mennyire magyar, stb, mert valóban ez viszi előre az országot, és lehet kicsit többe kerül rövidtávon, de hosszútávon mindenkinek az a jó, csak pénzügyekben vagyok ilyen, hogy számít a pénz, mert a pénz az a pénzről szól nekem. No mindegy.
dettó, ráadásul pl a MOL-nál tankolok, de van egy határ és az OTP anno azt átlépte! ÖTSZÖR! :D (igen, amikor CSAK postabank vagy otp volt a választható a matávnál, akkor egy időre mellettük döntöttem... ezért/azóta a "kereszteshadjárat" :idiota: )

benőmenő írta:Még mindig a cpu limit a gond. Többek között, hogy ugyanazt a single thread-en futó ai scriptet használja, illetve a rejsztrész is a procit eszi.
Pont ez volt a DF pc-s videónak a lényege, hogy az 5 GHz-es 10900K-n is ledadog high lod mellett (ezután van még az Ultra meg a mém mód) RT nélkül 1080p-ben, plusz valamiért a felbontás növelés is cpu-t eszik, az RT pedig újabb 10%-ot gyilkol+másodperces akadások.
Abban mondjuk egyet értünk, hogy ezt így kár volt kiadni mert játszhatatlan.
de látszólag már több mag is egész okésan terhelődik! (csak ezekszerint van 1, ami meg túl)
pl régen RT nem volt, lehet az került új magokra, azért látni a "jobb eloszlást".
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52362 2020.09.24. 13:18

Botond írta:Havi 4200 forintot kellene ehhez találni, ami azért nem egy rakétatudomány, és 1 óra alatt össze lehetne rakni még olyan infók alapján is, hogy rádnézek, megtippelem kb mennyit keresel, kb mennyi kiadásod van az egy fős háztartásodra, a robogóddal, tudom, hogy most költöztél, melyik környéken stb, szóval amúgy ja, minden plusz infó nélkül össze tudnám rakni, csak ugye lefosnád még ha igazam lenne is, szóval megspórolom magamnak ezt az egy órát. Neked így jó, nekem is jó így, nincs itt semmi látnivaló. :puszi:
Pedig miután kiszámoltad volna, a következő feladat az lenne, hogy a válásod költségeit tedd mellé és akkor folytattuk volna a beszélgetést a pénzügyi/életvezetési vonalon! :mf2: :mf2: :mf2:
Avatar
arty

Hozzászólás #52363 2020.09.24. 13:24

Botond írta:Neked így jó, nekem is jó így, nincs itt semmi látnivaló. :puszi:
itt hibázik mindenki! ezeket nem szabad itt elhagyni! oda kell járkálni a lakására, becsöngetni, elszaladni, éjjel felhívni, a munkahelyén zaklatni, a gyerekeivel zsarolni, feljelentgetni mindenféléért! meg kell dolgozni a sikerért!

azt hiszed, anyósom azért váltott, mert felszorozta a havi ezerhatot?! :idiota:
Avatar
neoreg

Hozzászólás #52364 2020.09.24. 13:32

közben szaraziponban elérhetővé vált ideiglenesen egy RTX3080 kedvezményes áron, magyar pénztárcára szabva, mindössze 400ezer forintért

összehasonlításként ugyanez a kártya a csóró briteknél csupán 730 font (~290ezer forint), hogy szegények mégse haljanak azért éhen, ha esetleg játszani szeretnének
Avatar
Botond

Hozzászólás #52365 2020.09.24. 13:33

DanielT írta:Pedig miután kiszámoltad volna, a következő feladat az lenne, hogy a válásod költségeit tedd mellé és akkor folytattuk volna a beszélgetést a pénzügyi/életvezetési vonalon! :mf2: :mf2: :mf2:
Tudom, hogy most csalódást okozok, de az összes pénzügyi aspektust figyelembe véve az nekem pluszos buli volt és a mai napig is az.
Ami komoly anyagi mínusz tétel az életemben az a két gyerek. Ha ők nem lennének, akkor már 10-15 éve átalakíthattam volna úgy az életem, hogy 0-24 csak géming, ki se mozdulok, házhoz rendelek mindent, meg néha lemegyek a balaton/tengerpartra ipaden gémingelni és bekaphatja mindenki. Persze ugyanakkor az is igaz, hogy egy üres nulla semmi lenne az életem nélkülük, és ők a legjobb dolog ami van az életemben és ami valaha történt velem, szóval az ő esetükben a masszív pénzügyi mínusz nem szempont.
Avatar
Botond

Hozzászólás #52366 2020.09.24. 13:36

neoreg írta:közben szaraziponban elérhetővé vált ideiglenesen egy RTX3080 kedvezményes áron, magyar pénztárcára szabva, mindössze 400ezer forintért

összehasonlításként ugyanez a kártya a csóró briteknél csupán 730 font (~290ezer forint), hogy szegények mégse haljanak azért éhen, ha esetleg játszani szeretnének
Az OTP-sek zabálni fogják, na persze nem nulla THM-re, hanem rendes kamatra. Vagyis a rendes kamat duplájára, de most mit számít az a pár szaros fillér?!
Szarni kell az ilyen csimbókokra, majd lesz készlet 2 hónap múlva, akkor megvesszük 290ért. Vagy valami haverismerős hoz angoloktól 730 fontért, vagy kigurulunk Bécsbe és veszünk ott 700 euróért és a határon visszakérjük a merverstójert! Nem mindenki retten meg, ha ki kell mozdulni a faluból, Micsun túl is van nepál, vagyis izé, élet!
/szerk: ja, el is fogyott
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52367 2020.09.24. 13:39

neoreg írta:közben szaraziponban elérhetővé vált ideiglenesen egy RTX3080 kedvezményes áron, magyar pénztárcára szabva, mindössze 400ezer forintért

összehasonlításként ugyanez a kártya a csóró briteknél csupán 730 font (~290ezer forint), hogy szegények mégse haljanak azért éhen, ha esetleg játszani szeretnének
Legközelebb időben szólj pls és mehet egyből Moby-nak a reply! :nezze: :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52368 2020.09.24. 13:40

Botond írta:Tudom, hogy most csalódást okozok, de az összes pénzügyi aspektust figyelembe véve az nekem pluszos buli volt és a mai napig is az.
Ja, hát így nekem is pluszos az OTP buli! :eljen:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #52369 2020.09.24. 13:41

Botond írta:Tudom, hogy most csalódást okozok, de az összes pénzügyi aspektust figyelembe véve az nekem pluszos buli volt és a mai napig is az.
Hazasodni tudni kell :D Berepultel a kakukk feszekbe? :nyes:
Mert max igy tudok +os vallast elkepzelni.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #52370 2020.09.24. 13:42

DanielT írta:Legközelebb időben szólj pls és mehet egyből Moby-nak a reply! :nezze: :banplz:
Megjeleneskor 300 alatt ugyebar :taps:
Avatar
Moby

Hozzászólás #52371 2020.09.24. 13:48

Micsu írta:Megjeleneskor 300 alatt ugyebar :taps:
Nincs megjelenés. Ez a kártya nem is létezik gyakorlatilag.
Avatar
Botond

Hozzászólás #52372 2020.09.24. 13:51

Micsu írta:Hazasodni tudni kell :D Berepultel a kakukk feszekbe? :nyes:
Mert max igy tudok +os vallast elkepzelni.
Nem. Elvettem egy nincstelen félárvát, aki otthon azt szokta meg, hogy száraz kenyér van, de az se mindennap, mert sokan testvérek a többieknek is enni kell. És ezt nem lehet kinőni, hiába keres az ember pont tizenhússzorannyit és élhetne jobban, akkor is ott a forint élreállítási kényszer.
Szóval míg ugye az a közhiedelem, hogy az asszony csak viszi a pénzt, addig az én esetemben ez kezdetektől fogva máshogy volt. Én erősen más körülmények közül jöttem, én is, szüleim is többet tettünk a buliba, de az le volt papírozva rendesen, meg a jogszabályok meg a tökömtudja mi, és hát nagy volt a szerelem is a válás közben én meg számoltam, mert mint említettem anyagi dolgokban nekem csak a pénz számít. Ennek lett az eredménye, hogy én minden fillért vittem magammal amit beleraktam meg az utolsó párnahuzatot is, meg hát közben azért csak ettünk, csak fűtöttünk, meg a gyerekek is vitték a pénzt és akkor volt a maradék. Na az lett az övé, amivel boldog volt, mert hát ott a csodálatos lovag aki majd... aki majdnem három hónapig bírta, mire aláírtuk a vagyonmegosztást addigra lelépett. :)
Úgyhogy ja, ha csak a pénzt számoljuk, akkor nekem ez nem került semmibe, sőt. Ügyvédem is egy pályakezdő kislány volt, aki 50ezerért vállalta az egész hercehurcát (Összesen, egyszeri fix díj). A vagyoni rész már évtizedek óta tutira volt papírozva, a jogszabályok is mellettem álltak, az egész válás kiindulópontja az volt, hogy megunta az anyaságot, szóval gyerekelhelyezés kapcsán se volt várható hercehurca, akkor minek ügyvédre kidobni a pénzt? :)
De tökmindegy, az OTPsek ezt is jobban tudják! :D
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #52373 2020.09.24. 13:57

arty írta:
Spoiler
tehát nem ostoba az, aki a 3.3%-os lakáshitel helyett 4.8on vett fel az otépétől, 20 évre? minden feltétel rosszabb, előtörlesztés, stb de "EBBEN BÍZOK, A SZÁMLÁM IS ITT VAN 5 ÉVE"... ("kedves" ismerős. de a rokonságomban sem egy embert konvertáltam át, heves ellenállásuk közepette... van aki kisvárosi, ahol csak otp van, naés? mikor jársz 2020-ban bankfiókban? neeeem, én ezt már nem veszem be! :D )
Én néha megyek bankba, és igen, az OTP van a legközelebb.

Spoiler
Vele szemben meg a CIB-em.
Avatar
Moby

Hozzászólás #52374 2020.09.24. 14:05

Nabazdmeg...Epic. Megkaptam a nyakamba Guptát!
"Thank you for reaching to us! My name is India Papa and I am happy to assist you with your case!"
India Papa. Eeeeez bazdmeg...epic shit :DD
Avatar
Botond

Hozzászólás #52375 2020.09.24. 14:11

Moby írta:Nabazdmeg...Epic. Megkaptam a nyakamba Guptát!
"Thank you for reaching to us! My name is India Papa and I am happy to assist you with your case!"
India Papa. Eeeeez bazdmeg...epic shit :DD
Nekem az MSnél echte amcsi csávó volt az ügyfélszolgálatos a múltkor, amikor vissza kellett kérnem a pénzem. :D Pedig én is vágynék egy ilyen élményre, mert eddig csak a filmekben láttam ilyesmit. :D Bakancslistás cucc!
Avatar
Moby

Hozzászólás #52376 2020.09.24. 14:20

Botond írta:Nekem az MSnél echte amcsi csávó volt az ügyfélszolgálatos a múltkor, amikor vissza kellett kérnem a pénzem. :D Pedig én is vágynék egy ilyen élményre, mert eddig csak a filmekben láttam ilyesmit. :D Bakancslistás cucc!
Ebben pont tudok segíteni! Megadom az emailcímed, aztán barátkozzatok! :banplz:
Avatar
Tom

Hozzászólás #52377 2020.09.24. 14:23

Botond írta:Nem. Elvettem egy nincstelen félárvát, aki otthon azt szokta meg, hogy száraz kenyér van, de az se mindennap, mert sokan testvérek a többieknek is enni kell. És ezt nem lehet kinőni, hiába keres az ember pont tizenhússzorannyit és élhetne jobban, akkor is ott a forint élreállítási kényszer.
Szóval míg ugye az a közhiedelem, hogy az asszony csak viszi a pénzt, addig az én esetemben ez kezdetektől fogva máshogy volt. Én erősen más körülmények közül jöttem, én is, szüleim is többet tettünk a buliba, de az le volt papírozva rendesen, meg a jogszabályok meg a tökömtudja mi, és hát nagy volt a szerelem is a válás közben én meg számoltam, mert mint említettem anyagi dolgokban nekem csak a pénz számít. Ennek lett az eredménye, hogy én minden fillért vittem magammal amit beleraktam meg az utolsó párnahuzatot is, meg hát közben azért csak ettünk, csak fűtöttünk, meg a gyerekek is vitték a pénzt és akkor volt a maradék. Na az lett az övé, amivel boldog volt, mert hát ott a csodálatos lovag aki majd... aki majdnem három hónapig bírta, mire aláírtuk a vagyonmegosztást addigra lelépett. :)
Úgyhogy ja, ha csak a pénzt számoljuk, akkor nekem ez nem került semmibe, sőt. Ügyvédem is egy pályakezdő kislány volt, aki 50ezerért vállalta az egész hercehurcát (Összesen, egyszeri fix díj). A vagyoni rész már évtizedek óta tutira volt papírozva, a jogszabályok is mellettem álltak, az egész válás kiindulópontja az volt, hogy megunta az anyaságot, szóval gyerekelhelyezés kapcsán se volt várható hercehurca, akkor minek ügyvédre kidobni a pénzt? :)
De tökmindegy, az OTPsek ezt is jobban tudják! :D

Részvétem. Az nagyon nem lehetett könnyű.
Avatar
Botond

Hozzászólás #52378 2020.09.24. 14:24

Tom írta:Részvétem. Az nagyon nem lehetett könnyű.
Nem, nagyon nem. De ennek ellenére jobb így.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52379 2020.09.24. 14:47

Moby írta:Nabazdmeg...Epic. Megkaptam a nyakamba Guptát!
"Thank you for reaching to us! My name is India Papa and I am happy to assist you with your case!"
India Papa. Eeeeez bazdmeg...epic shit :DD
Küzdesz a 3ezeré'? Átutaljam? Nekem má' oly' mindegy...
Avatar
Moby

Hozzászólás #52380 2020.09.24. 14:48

DanielT írta:Küzdesz a 3ezeré'? Átutaljam? Nekem má' oly' mindegy...
Légyszi!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52381 2020.09.24. 14:50

Moby írta:Légyszi!
De Ótépéről menne! Nemgáz? :zavart2:

Esetleg Revolut, vagy Paypal is okés, hogy ne kelljen érintkezned közvetetten prolik millióival.
Avatar
arty

Hozzászólás #52382 2020.09.24. 15:23

Moby írta:"Thank you for reaching to us! My name is India Papa and I am happy to assist you with your case!"
:D :D :D

---

gamepodon továbbra is egzbogz vezet a "mit vennél" kérdéskörben:
28.07% PlayStation 5
15.84% PlayStation 5 Digital Edition
19.56% Xbox Series S
32.49% Xbox Series X
4.04% Xboxot és PlayStationt is veszek (Hozzászólásban írjátok le melyikeket!)

holnaptól már xbox one s tulaj leszek, visszanyerve 22 ezret a négyká ígéretéből... XSX-et bárki bárhol lát TUTIRA, szóljon! (bankkártyával lehessen fizetni, mert 4%-ot visszakapok belőle, nemOTÉPÉ(tm)!)

---
DanielT írta:Esetleg Revolut,
ez hogy?! EGY OTÉPÉSNEK? teljesen megőrült a világ? minek az neked?

---
Botond írta:Nem. Elvettem egy nincstelen félárvát, aki otthon azt szokta meg, hogy száraz kenyér van, de az se mindennap, mert sokan testvérek a többieknek is enni kell. És ezt nem lehet kinőni, hiába keres az ember pont tizenhússzorannyit és élhetne jobban, akkor is ott a forint élreállítási kényszer.
nagyjából aláírom :( (lásd fentebb...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára arty 2020.09.24. 15:27-kor.
Avatar
Moby

Hozzászólás #52383 2020.09.24. 15:25

DanielT írta:De Ótépéről menne! Nemgáz? :zavart2:
ÓTÉPÉS VAGYOK!!!4!!Né-gy
Avatar
arty

Hozzászólás #52384 2020.09.24. 15:27

Moby írta:ÓTÉPÉS VAGYOK!!!4!!Né-gy
inkább lennél buzi. vagy zsidó. de most komolyan?! :(
Avatar
Botond

Hozzászólás #52385 2020.09.24. 15:29

Moby írta:ÓTÉPÉS VAGYOK!!!4!!Né-gy
Nekem az volt a kedvenc OTÉPÉs feature, hogy amikor még volt infláció, meg kamat meg minden 20 éve, akkor ha bementél az OTÉPÉbe és úgy kötötted le a kis pénzecskédből a betétecskéd 1-3-6 hónapra akkor 0,5%-al több kamatot kaptál, mintha ugyanezt tetted volna meg a netbankocskádban anélkül, hogy befáradtál volna az OTÉPÉbe! Zseniális, menjél be, majd jól rádsütünk még vmit. :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #52386 2020.09.24. 15:29

arty írta::D :D :D

---

gamepodon továbbra is egzbogz vezet a "mit vennél" kérdéskörben:
28.07% PlayStation 5
15.84% PlayStation 5 Digital Edition
19.56% Xbox Series S
32.49% Xbox Series X
4.04% Xboxot és PlayStationt is veszek (Hozzászólásban írjátok le melyikeket!)

holnaptól már xbox one s tulaj leszek, visszanyerve 22 ezret a négyká ígéretéből... XSX-et bárki bárhol lát TUTIRA, szóljon! (bankkártyával lehessen fizetni, mert 4%-ot visszakapok belőle, nemOTÉPÉ(tm)!)

---
ez hogy?! EGY OTÉPÉSNEK? teljesen megőrült a világ? minek az neked?
Nyugi. Az xbox rajt is ugyanolyan szar lett, mint a ps5. Azt is előlegezni kell, hogy tutira jusson. De ez nálam megoldódni látszik. 3 hete nincs itthon bogz (egy hete ps4 sem), és absz nem hiányzik a kölköknek. Egy hetem van befizetni az XSS-re az előleget, de ha addig nem kérdezi meg senki, hogy mikor lesz boxunk, akkor ott is marad. Nekem nem kell, őket meg ezek szerint tonképp nem is érdekli, csak ha már ittvolt, játszottak rajta. Ha meg nincs itt, akkor játszanak mással. Legalábbis minden jel erre mutat.
Avatar
Moby

Hozzászólás #52387 2020.09.24. 15:30

arty írta:inkább lennél buzi. vagy zsidó. de most komolyan?! :(
Ez is pipa. Buzi is vagyok, meg zsidó is. Meg félig cigány is. Egy buzi cigányzsidó. Aki otépés!


/Ha meglátok egy a kocsma előtt egy kempingbiciklit sokszor nem is tudom, hogy ellopjam, megalkudjak rá, vagy cigizzem le a tulajt. De végül jellemzően megveszem OTÉPÉ hitelre :eljen:
Avatar
Necro

Hozzászólás #52388 2020.09.24. 15:39

OTP: engem anyám bevitt az egyetlen létező (ő univerzumában) bankba mikor bankszámla kellett így OTP-s lettem.
- Amikor 2005 körül GBA warezkártya rendeléshez tán Wesrtern Unionnal kellett pénzt küldeni (a címzett címe nem félrt bele a hat sorba a papíron) az ügyéntézőkisasszony feltett egy keresztkérdést (természetes személynek utalok-e), majd amikor nem tetszetetszett neki a válasz odaállított körém két kidobót és megkérdezte újra. A maradék fél órát négyesben töltöttük, nem nagyon hitték el hogy nem valami terrorszervezetet támogatok a nyolvcan dollárommal.
- 2006 körül jött egy csekkem online pókerből, bevittem az OTP-be, kiröhögtek, megmondták hogy ezt ebben az országban soha nem váltják be. Átmentem a Raiffeiesenbe, nyittattam egy számlát, beváltották a csekkjeimet, lemondtam az OTP-t a faszba. (Ezekkel a viszonyunk most kezd romlani, valahogy nem sikerül leszedni a hírlevelekről/SMS-ekről, pedig már a könyörgéstől az "egyetek szart" elköszönésű emailekig a teljes spektrumot végigzongoráztam)
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #52389 2020.09.24. 15:42

Moby írta:Meanwhile az epicnél közben megvalósult a régi álom: játékot mellé pénzt kapsz. Behúzod az ingyen rocket leaget, és kapsz mellé 3000-es kupont :D
Én ilyet már felhasználtam többször is tavasszal. Behúztam ingyen játékot --> kupon --> vettem kuponos Assassins Creedet bagóér' --> megint kupon --> vettem kuponos Metrot --> megint kupon. Most is van még kuponom.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #52390 2020.09.24. 15:52

OTP: nincs értelme márkahűnek lenni. Engem nem érdekel. A szolgáltatást nézem csak. Nekem amúgy van számlám több banknál, köztük van OTP-s is (egy olyan vállalkozói konstrukcióban, amit már nem értékesítenek). De régen, amikor szükségem lett volna a banktól rugalmasságra, támogatásra, nekem is a saját bőrömön kellett megtapasztalni, hogy mennyire nem számít semmit a lojalitás.
Ugyan így vagyok ezzel a store-ok tekintetében is. Leszarom, hogy Valve/Epic/MS/EA/mittudoménmi/talán Sony. Csak azt nézem, hogy mit kapok miért. Olcsóbban megkapom ugyanazt (a nekem szükséges szolgáltatások megvannak)? És még kupon is van? :D Má regisztrálok is a "just another store-ba".
Avatar
deep

Hozzászólás #52391 2020.09.24. 15:58

Ismerősöm pont ma akart egy új számlát nyitni a meglévő mellé az OTPben, fél órát várt a sorára, majd közölték, hogy 1 órával zárás előtt már nem fognak bele mert NEM FOG BELEFÉRNI! Mi? Mi nem fér bele 1 órába egy szaros számlanyitáson? Mi a fasz ez a bank de tényleg? Áldom a szerencsémet, hogy mikor lakáshitelt vettem fel, épp a Budapest Bank adta a legjobb hitelt mert még mindig ott szopnám a faszt az OTPben, mert persze én is az voltam. De így legalább volt ok lelépni onnan a csába.
Avatar
Necro

Hozzászólás #52392 2020.09.24. 16:05

Ja OTP: három különálló fiókban csodálkoztak rá annakidején hogy nincs aktiválva a netbankom, és "ó csak egy kattintás". Mindháromszor végigtelefonálták a Budapest-Huston tengelyt de csak azért hogy egy-másfél órával később feladjuk, a harmadik után szálltam ki, nem is értették következő alkalommal miért tiltakozom az ellen hogy elkezdjük bekattintani. Haverom 30 kilóméterről járkált be Debrecenbe hetente hogy megfixálják neki, kb fél év után unta meg, soha nem lett meg. És akkor ezek a szarok 'A BANK'.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52393 2020.09.24. 16:06

Alza:

"Tisztelt Ügyfelünk!

Nagyra értékeljük, megtisztelő bizalmát a PlayStation 5 rendelés kapcsán, melyet már az egész világ vár.

Szeretnénk Önt tájékoztatni a MXIDJDWE4324 számú rendeléséről, mindent megteszünk azért, hogy Ön legyen az a szerencsés vásárlónk, akit megörvendeztethetünk ezen új termékünkkel, amint megérkezik a készletünkre.

Tekintettel az óriási érdeklődésre, már most tudjuk, hogy nem tudunk mindenkinek örömet szerezni, de nem kell kétségbe esni, a következő szállítmány 2021 első hónapjaiban fog érkezni.

Pedig már majdnem kétségbe estem! :wilting:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52394 2020.09.24. 16:07

Moby írta:Ez is pipa. Buzi is vagyok, meg zsidó is. Meg félig cigány is. Egy buzi cigányzsidó. Aki otépés!


/Ha meglátok egy a kocsma előtt egy kempingbiciklit sokszor nem is tudom, hogy ellopjam, megalkudjak rá, vagy cigizzem le a tulajt. De végül jellemzően megveszem OTÉPÉ hitelre :eljen:
Nice! :taps:
Avatar
arty

Hozzászólás #52395 2020.09.24. 16:08

moby, necro: sírvaröhögök

---

gamepodon a milyen konzolt veszel szavazás topikjában van egy kép régi árlistáról, benne: saturn 130k, ps1 150k (1995.03.)
erre mi a magyarázat?? japán import?! nem léééétezik, hogy ez ennyibe került... (1995.09-ben jelent volna meg EU-ban a ps, eleve!)
mai áron ez egyébként 820k, ami persze sok pénz, de nem 7-10 havi bér, mint anno az akkor ár

nameg, ha februárra "mindenkinek" lesz gépe.... egész jó a régi időkhöz képest, pláne EU arcként ;)
és még csak nem is ötvenherces!

203645_625527fe-4efb-4c5b-ae2c-3785ff962a7f.jpg
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52396 2020.09.24. 16:08

aabyssx írta:Én ilyet már felhasználtam többször is tavasszal. Behúztam ingyen játékot --> kupon --> vettem kuponos Assassins Creedet bagóér' --> megint kupon --> vettem kuponos Metrot --> megint kupon. Most is van még kuponom.
Tényleg a nyuggerek nyuggere lettél vazzeg! :D
Avatar
Necro

Hozzászólás #52397 2020.09.24. 16:19

arty írta:erre mi a magyarázat??
Az 576 (a kép onnan van) 97-es évfolyamban már minden konzol hardware árnál "Hívj!" szerepel.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #52398 2020.09.24. 16:22

Moby írta:Nyugi. Az xbox rajt is ugyanolyan szar lett, mint a ps5. Azt is előlegezni kell, hogy tutira jusson. De ez nálam megoldódni látszik. 3 hete nincs itthon bogz (egy hete ps4 sem), és absz nem hiányzik a kölköknek. Egy hetem van befizetni az XSS-re az előleget, de ha addig nem kérdezi meg senki, hogy mikor lesz boxunk, akkor ott is marad. Nekem nem kell, őket meg ezek szerint tonképp nem is érdekli, csak ha már ittvolt, játszottak rajta. Ha meg nincs itt, akkor játszanak mással. Legalábbis minden jel erre mutat.
Vagy csak nem mernek szólni, mer megin hozol egy kempingbiciklit, vwgy nyitsz egy otépészámlát nekik
Avatar
deep

Hozzászólás #52399 2020.09.24. 16:24

DanielT írta: azért, hogy Ön legyen az a szerencsés vásárlónk, akit megörvendeztethetünk ezen új termékünkkel, amint megérkezik a készletünkre.
Nem értem. Mi a lóf? EGY darabot kapnak? Mi az, hogy ön legyen AZ a szerencsés?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52400 2020.09.24. 16:30

deep írta:Nem értem. Mi a lóf? EGY darabot kapnak? Mi az, hogy ön legyen AZ a szerencsés?
Olyan lesz mint a börtönben a pornó. Lesz EGY darab az Alza vezérigazgatójának, mi pedig az arról készült fotó negyvenedik fénymásolatára rejszolhatunk a paplan alatt. :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #52401 2020.09.24. 16:43

deep írta:Nem értem. Mi a lóf? EGY darabot kapnak? Mi az, hogy ön legyen AZ a szerencsés?
Eladták nyolc baleknak ugyanazt a gépet, és majd sorsolnak, hogy ki lesz az a mázlista, aki meg is kapja. Nem csak ezt, mindegyiket amelyik hozzájuk befut, de Dani pont ennek a gépnek a sorsolásán vehet részt ott a gyártási száma is.
Ford vs Ferrari filmben is van ilyen jelenet, amikor kiderül, hogy Shelby negyedszer adja el ugyanazt a kocsit, szóval ez bevett üzleti gyakorlat. :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #52402 2020.09.24. 16:44

DanielT írta:Olyan lesz mint a börtönben a pornó. Lesz EGY darab az Alza vezérigazgatójának, mi pedig az arról készült fotó negyvenedik fénymásolatára rejszolhatunk a paplan alatt. :banplz:
Tegnap inkább raktad volna meg tippmixen a fradi győzelmet 180ezerrel, ugyanott lennél! :banplz:
Avatar
arty

Hozzászólás #52403 2020.09.24. 16:59

deep írta:Ismerősöm pont ma akart egy új számlát nyitni a meglévő mellé az OTPben, fél órát várt a sorára, majd közölték, hogy 1 órával zárás előtt már nem fognak bele mert NEM FOG BELEFÉRNI! Mi? Mi nem fér bele 1 órába egy szaros számlanyitáson? Mi a fasz ez a bank de tényleg? Áldom a szerencsémet, hogy mikor lakáshitelt vettem fel, épp a Budapest Bank adta a legjobb hitelt mert még mindig ott szopnám a faszt az OTPben, mert persze én is az voltam. De így legalább volt ok lelépni onnan a csába.
köszi srácok a sok támogatást és TESTIMONIAL-t, sokat jelent!

az vesse az első követ DT-re és Mobyra, akinek nincsenek hasonló horrortörténetei! :idiota:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52404 2020.09.24. 19:41

Marvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced's

Kép

Idióta nyomorult barmok.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52405 2020.09.24. 19:45

MS válasza:

"Here's a thread on how you can upgrade games to Xbox Series X | S with Smart Delivery in a few easy steps: Just buy the game."

Mint előző generáció elején a "hogyan add a barátodnak kölcsön a gémet" poén csak most a Sony szalad a faszerdőbe.
Avatar
Moby

Hozzászólás #52406 2020.09.24. 19:59

DanielT írta:Marvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced'sMarvel's Spiderman: Miles Morales on Sony's Playstation 5 Remastered' and Enhanced's

Kép

Idióta nyomorult barmok.
A csatornába lefolyó szart is vissza kell forgatni, hogy ne legyen méteres bukta a 400-as meg 500-as játék :(( Szerencsétlen nyomorult barmok tövig nyelték a brét ezzel az ár körülifaszkodással.
Avatar
Moby

Hozzászólás #52407 2020.09.24. 20:00

Csodálom, hogy az nem jutott az eszükbe, hogy 400 meg 500 a gép, de nem adnak mellé kontrollert :D
Avatar
deep

Hozzászólás #52408 2020.09.24. 20:01

DanielT írta:MS válasza:

"Here's a thread on how you can upgrade games to Xbox Series X | S with Smart Delivery in a few easy steps: Just buy the game."

Mint előző generáció elején a "hogyan add a barátodnak kölcsön a gémet" poén csak most a Sony szalad a faszerdőbe.
Azzal az apró ámde nem elhanyagolható különbséggel, hogy ebben az esetben 2 külön játékról van szó, aminek van összesen 5 féle kiadása.
Avatar
Moby

Hozzászólás #52409 2020.09.24. 20:10

deep írta:Azzal az apró ámde nem elhanyagolható különbséggel, hogy ebben az esetben 2 külön játékról van szó, aminek van összesen 5 féle kiadása.
De ők a ps5 pimpelt verzióért IS pénzt kérnek. De ezzel még nincs vége: a játékállásodat feldughatod. Nem viheted át a ps5-re pimpelt verzióba.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #52410 2020.09.24. 20:12

Úgy látom tesztek alapján, hogy ennek az RTX 3090-nek nem lett sok értelme. Játékosoknak biztos nem éri meg, és igazából nem tudom, hogy ez kinek érheti meg.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52411 2020.09.24. 20:36

deep írta:Azzal az apró ámde nem elhanyagolható különbséggel, hogy ebben az esetben 2 külön játékról van szó, aminek van összesen 5 féle kiadása.
Oda kellett volna dobni ezt a szar fekaszopókembert egy 9.99 dolcsis DLC-nek ami nextgenen szebb és csá. Kabaré amit művelnek vele.
Avatar
Tom

Hozzászólás #52412 2020.09.24. 20:48

DanielT írta:Oda kellett volna dobni ezt a szar fekaszopókembert egy 9.99 dolcsis DLC-nek ami nextgenen szebb és csá. Kabaré amit művelnek vele.

Amit a gép előrendeléssel is csinálnak az mi már... Holnap megint lesz külföldön mindenhol előrendelés. Új készletek aha. Megy a mesterséges igény teremtés ezzel a nem lesz készlet, jajj féljél dologgal, azonnal vegyed, mert lemaradsz. Tiszta átverés. De működik sajnos. Így csepegtetve adagolva elfogy mindig, és azt látják milyen keresett a cucc és többet adnak el ezzel a gusztustalan módszerrel.
Avatar
Moby

Hozzászólás #52413 2020.09.24. 20:48

phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52414 2020.09.24. 20:54

Moby írta:[video]https://www.youtube.com/watch?v=SdMqWqWdt-Y[/video
VÉGRE!!!!!!!!!! Végre egy játékstreamelő szolgáltatás!!!! :eljen: :eljen: :eljen: :eljen: :eljen: :eljen:
Avatar
Tom

Hozzászólás #52415 2020.09.24. 20:54

Moby írta:új stream szar stadia az amazontól.avi

Ez de kellett. Szegény amazon annyira buborékban él, hogy lemaradtak a stadia elsöprő sikeréről :D Vagy csak szeretik égetni a pénzt. Remélem ezek is vesznek majd mindent is had tagolódjon a piac. Ha összerakok pc-t, akkor azt warezra fogom az már biztos :D
Avatar
eje75

Hozzászólás #52416 2020.09.24. 20:58

Soha életemben podcast-en nem röhögtem annyit (máson is alig), mint a Checkpoint 6x05 GamePro részén... Mazur rohadt nagy arc, de Ender-rel együtt kibírhatatlanok... a Dr Spock résznék konkrétan sírtam... :banplz:
Avatar
deep

Hozzászólás #52417 2020.09.24. 21:01

aabyssx írta:Úgy látom tesztek alapján, hogy ennek az RTX 3090-nek nem lett sok értelme. Játékosoknak biztos nem éri meg, és igazából nem tudom, hogy ez kinek érheti meg.
Van kollegám, aki már berendelte. Kérdeztem miért, mikor szinte semmivel nem jobb, meg ezen a szinten már nem számít ez a különbség, Válasz: annyi pénzem van, hogy nem tudom hova tenni. Na, ezeknek éri meg.
Avatar
Botond

Hozzászólás #52418 2020.09.24. 21:02

Moby írta:amazoncloud]
Kiváncsi leszek az amazonnak hogy tud beinteni az Apple.
Avatar
Tom

Hozzászólás #52419 2020.09.24. 21:10

deep írta:Van kollegám, aki már berendelte. Kérdeztem miért, mikor szinte semmivel nem jobb, meg ezen a szinten már nem számít ez a különbség, Válasz: annyi pénzem van, hogy nem tudom hova tenni. Na, ezeknek éri meg.

Tudom ajánlani neki a bankszámlámat. Ott jó helye lenne, nekem elhiheti. Ja és nem otp-s megnyugtathatod. :vigyor:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52420 2020.09.24. 21:23

eje75 írta:Soha életemben podcast-en nem röhögtem annyit (máson is alig), mint a Checkpoint 6x05 GamePro részén... Mazur rohadt nagy arc, de Ender-rel együtt kibírhatatlanok... a Dr Spock résznék konkrétan sírtam... :banplz:
A retróúsjágok-ról le is tudod tölteni az emlegetett GamePro részeket, érdemes! :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #52421 2020.09.24. 21:24

Tom írta:Tudom ajánlani neki a bankszámlámat. Ott jó helye lenne, nekem elhiheti. Ja és nem otp-s megnyugtathatod. :vigyor:
:banplz: :eljen:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #52422 2020.09.24. 21:29

aabyssx írta:Úgy látom tesztek alapján, hogy ennek az RTX 3090-nek nem lett sok értelme. Játékosoknak biztos nem éri meg, és igazából nem tudom, hogy ez kinek érheti meg.
1. Tényleg olyannal foglalkozik, amihez ennyi vram kell.
2. Van pénze és tegnapra kellett volna neki vga, de már nem jutott 3080.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #52423 2020.09.24. 21:58

DanielT írta:A retróúsjágok-ról le is tudod tölteni az emlegetett GamePro részeket, érdemes! :D
Egyszer má említetted ezt a oldalt, akkor és most sem jutottam 4mp nél messzebb, és nem is találtam bármit ahol belenézhetek az ujságokba, csak a borító van. Totál olyan az oldal, mintha egy kombájnsofőr dobta volna össze '91-ben
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #52424 2020.09.24. 22:03

deep írta:Van kollegám, aki már berendelte. Kérdeztem miért, mikor szinte semmivel nem jobb, meg ezen a szinten már nem számít ez a különbség, Válasz: annyi pénzem van, hogy nem tudom hova tenni. Na, ezeknek éri meg.

Egy biztos, a kollegad nem a kreativ reszlegen dolgozik! :banplz:
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #52425 2020.09.25. 00:07

Tök jó videó. Ezt magyaráztam régebben, amikor valaki itt azér nem akart CPU-t venni, mert több nanóval - LOL - gyártották.
phpBB [media]

Nem feltétlenül szarabb az Intel gyártástechnója.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #52426 2020.09.25. 00:16

Moby írta:[video]https://www.youtube.com/watch?v=SdMqWqWdt-Y[/vido]
Intimbetét színe és neve van. Legalábbis ha én ilyen látványú dobozzal találkozok itthon, akkor tudom, hogy abban számomra nincs semmi
:D
Éés végülis gamerlány játszik benne női főhősös játékot, miközben valahova fut - lehet, hogy pont betétért... :rolleyes:
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #52427 2020.09.25. 00:17

Most erre harapok, mert pont most dobott a google valami hírt, hogy megint nyilvános bocsánatot kellett kérni az Ubiéknak, mer valami trailerben nem volt elég nő...?
Avatar
donatus13

Hozzászólás #52428 2020.09.25. 07:35

Tom írta:Ez de kellett. Szegény amazon annyira buborékban él, hogy lemaradtak a stadia elsöprő sikeréről :D Vagy csak szeretik égetni a pénzt. Remélem ezek is vesznek majd mindent is had tagolódjon a piac. Ha összerakok pc-t, akkor azt warezra fogom az már biztos :D

Nem élnek buborékban, én dolgozom a felhőjükkel, iszonyat techno van mögötte, Google meg az azure sehol sincs hozzájuk képest. Ők infrastruktúra alapján meg tudják csinálni. Ha a játékokat tényleg be tudják tenni akkor lesz ennek sikere. Egyre nagyobb esélyei vannak ennek a szolgáltatásnak a 300 k-s VGA árak meg 400 as jövendő beli euroval.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #52429 2020.09.25. 08:03

donatus13 írta:Nem élnek buborékban, én dolgozom a felhőjükkel, iszonyat techno van mögötte, Google meg az azure sehol sincs hozzájuk képest. Ők infrastruktúra alapján meg tudják csinálni. Ha a játékokat tényleg be tudják tenni akkor lesz ennek sikere. Egyre nagyobb esélyei vannak ennek a szolgáltatásnak a 300 k-s VGA árak meg 400 as jövendő beli euroval.
Hajukra kenhetik a technot amig ott a latency. El tudom kepzelni azt a hatalmas magyar piacot akik a draga euro es vga miatt streamingre megy. 2-3 fő?
Avatar
Botond

Hozzászólás #52430 2020.09.25. 08:04

Na, végül csak Benőnek lett igaza a PS2-Switch párhuzammal.

Vissza: “Leáldozott.hu”