A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
arty

Hozzászólás #50051 2020.08.20. 10:35

Zóanagyvarázsló írta:Nyilván third-partyra gondolsz, nem - stúdióstul felvásárolt - first partyra. De még így sincs teljesen igazad.
Forrás
Arra egyébként még emlékszel, amikor azért szidták a Steamet, mert rákényszeríti a játékokra azt az egy klienst? Ők sem számítottak mindig jófiúnak, és kaptak is érte. Mondjuk már csak ezért is úgy fair, ha kap az Epic is.
node itt nem arról volt szó, hogy a valve lett a kiadója egy indie-nek? (mostani steam page NEM ezt mutatja, de azóta azért átalakult rendesen az "indie" világ!)

mindentől függetlenül, ha ez klasszik exkluzivitás volt, ez mocsok húzás volt/lehetett... (én ekkor még nem steameztem, tehát semmiféle saját emlékem nincs a szidós korszakból... te vagy az én emlékezetem IS :D )
Avatar
arty

Hozzászólás #50052 2020.08.20. 10:39

aabyssx írta:Most fejeztem be az AC Odysseyt. 101 órát ír. Nem csináltam semmilyen mennyiségi (ölj/rombolj/találj meg/gyűjts össze x/y darab valamit) questet, csak amikben sztori volt. Sétáltam, repültem sokat nézelődve.
amikor a parasztnak szétmennek a birkái és összetereled őket, az sztorinak számít?

gondolom igen, végülis a papa sztorija! a 101 óra "csaksztori" máshogy nem jöhet ki... bocs, nem bírom ki, hogy ne triggerelődjek az odyssey szóra... :P ;)
Avatar
arty

Hozzászólás #50053 2020.08.20. 10:48

Mekee írta:Nem teljesen? Bizzis az epik kurta szét? Az csak plusz1 launcher, eddig nem volt csak a steam? Ugyanmár, ez akkora csusztatás mint a ház. Most mindenki sértődött ovist játszik és mindent ráken valakire, mer akkor nyugodtab lesz. A pc szétkurta magát sokkal régebben, az összes kiadonak saját platformja volt eddigis, és ezután is. Az meg hogy az én általam kiadott pénz melyik része hova megy mié kell érdekeljen? A nagyonjofej steam huzza a legnagyobb sarcot, vigan megélnek belőle, legalább játékot má nemkell fejleszteniük, és a fejlesztők aki teszik le az asztalra, nekik kevesebb marad, ja ez végülis sokkal jobb. Annyira meg ne éljünk má álomvilágba, hogy majd olcsobb lesz egy jatek... Hova? Mennyi ideje is standard a 60eur? S mi mennyit dragult mellette? Biztos draga ma egy jatek?
Én csak azt latom ebbe az epikekézésbe, hogy sokan fogalmatlanul mennek neki mindennek aminek köze vsn hozzá, mindent ugy ir és értelmez, higy saját magát igazolja, hagyjukmár.
Ha valami meg kinai, akkor egyből adatot lop meg kémkedik? Fogjunk egybol kezet trumppal is, es bologassunk a csodas ervelesei melle is nem? Megneznem en manapsag hol mennyi kinai tulajdon van, de felek, hogy meglepo lenne.
Origin játékok voltak ugyan "csakmáshol" (meg a blizzardactivision, de az kitérdekel), ám közben azok is megtértek. Szóval nettó hazugság a "saját platform" általánosítás.

Nem kell érdekeljen hova megy a pénzed, támogatatsz vele nácikat, pedofileket, gyilkosokat is, ha neked az esik jól (de tényleg ez esik jól?).

Magyarként nekem a 60 eur semmit nem mond, mert folyamatosan rohad a pénzem, tehát van masszív drágulás SZÁMOMRA.
PH-n linkeltem elég kínai adattolvaj bizonyítékot epikről, belefáradtam. Hitetlenkedj, ha lusta vagy guglizni, ez rólad bizonyítvány. Csak akkor véleményed se legyen, ha ennyire nem vagy képben és hajlandó sem vagy utánanézni. A relativizálós fasságot (az usa is gonosz!) meg végképp NE.

A szétkúrás nagyrésze hozzájuk kötődik, miattuk került át sok játék megjelenés előtt pár nappal 1 éves epik exkluzívba.... amiket ezután 3rd party storeban már nem tudsz megvenni steamre, tehát az ócsójáccás is végetért ezekkel kapcsolatban (steamen, mert ócsón a moslékot továbbra is lehet zabálni epiken... akinek van hozzá gusztusa...)
Avatar
arty

Hozzászólás #50054 2020.08.20. 10:54

Greyfox írta:Azé az mennyire gáz már, hogy LG erősen géming fícsörökkel reklámozza az oledet, alacsony válaszidő, vrr, gsync, viszont a beéégés továbbra sem garanciális téma, azaz játszani oleden továbbra sem minősül "normális" használatnak.
Persze van olyan játék, ahol nem gáz, mondjuk kikapcsolható az ui vagy áttetsző, de azért szépen bele lehet futni, ha nem figyelsz. Volt is valami videó a témában, de már nem találom.
és a moslék elcédékent game módban kikapcsoló képjavítók, amik nélkül a kép egy ótvarság? :)

ugye ezekről is kevés szó esik...

phpBB [media]


ettől függetlenül a rásütő naptól tönkremenő OLED bennem megölt valamit :(
Avatar
arty

Hozzászólás #50055 2020.08.20. 10:57

DanielT írta:Tőlem konzolra is jöhet ÖTVENEZER store. HATMILLIÁRD IS. De ha én csak a PSN Store -ból akarom venni a mindent is, akkor hadd tehessem már meg, mert én vevőként így döntök és az ÉN PÉNZEM. Az összes az én pénzem, akárhogy osztják is a végén. ENYIMÉ PÉZ E! :nezze:
ezt én konzolon inkább webbolt + redeemelhető kulcsként szeretném megélni.... már, ha lehet választani. ha nem, akkor viszont legyen meg a te akaratod :worship:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #50056 2020.08.20. 10:58

arty írta:node itt nem arról volt szó, hogy a valve lett a kiadója egy indie-nek? (mostani steam page NEM ezt mutatja, de azóta azért átalakult rendesen az "indie" világ!)

mindentől függetlenül, ha ez klasszik exkluzivitás volt, ez mocsok húzás volt/lehetett... (én ekkor még nem steameztem, tehát semmiféle saját emlékem nincs a szidós korszakból... te vagy az én emlékezetem IS :D )
Feltételezem, az Introversion elárulta volna, ha a játéka kiadója a Steam lenne. A lényeg, hogy innentől Steam-fiók kellett a windowsos demóhoz és teljes játékhoz. (Mármint hivatalosan, nyilván.) Ezért akkor még sok mai Steam-rajongó lázadott volna. Azt sem tudjuk minden játéknál, amikor jött Steamworksre, mi volt a szerződésben. Az biztos, hogy rákényszerítettek minket sok esetben a kliensre, amikor még az szarabb volt, és amikor még rengeteg kliensmentes játék volt. Hogy kinek az oldalán volt a nagyobb felelősség egy-egy esetben, az nem egyértelmű.

Az igen, hogy a Steam jobb, mint a Epic, mert volt hozzáadott érték.
Avatar
arty

Hozzászólás #50057 2020.08.20. 10:59

Mekee írta:Említs meg légyszi 1 azaz egy olyat a piacon, aki nem ezt csinálja, vagy csinálná, ha tehetné. Konzolgyártok is ezt csinálják, vagy a ps4 exklu az nem kenyszerit bele a sajat platformjukba, nem kenyszeritenek hardver vasarlasra is?
Ez nem kerek nekem, hogy minden amit felhoztok ellene, azt mas is tolja, a kinai kemkedes meg csak egy bemondott bizonyitott tenyeket nelkulozo mondat, pont amit a trump is nyomat a huawei ellen is. :)
Te magad vagy baszki a fakenewsozó TRUMP. De utánajárni, azt NEEEEEEEM.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50058 2020.08.20. 11:07

Zóanagyvarázsló írta:Feltételezem, az Introversion elárulta volna, ha a játéka kiadója a Steam lenne. A lényeg, hogy innentől Steam-fiók kellett a windowsos demóhoz és teljes játékhoz. (Mármint hivatalosan, nyilván.) Ezért akkor még sok mai Steam-rajongó lázadott volna. Azt sem tudjuk minden játéknál, amikor jött Steamworksre, mi volt a szerződésben. Az biztos, hogy rákényszerítettek minket sok esetben a kliensre, amikor még az szarabb volt, és amikor még rengeteg kliensmentes játék volt. Hogy kinek az oldalán volt a nagyobb felelősség egy-egy esetben, az nem egyértelmű.

Az igen, hogy a Steam jobb, mint a Epic, mert volt hozzáadott érték.
Szerintem még csak említeni se érdemes a 15+ évvel ezelőtti helyzetet, egy teljesen más világ volt. A Steam megmentette a PC gaminget úgy ahogy van. A kötelező kliens csak pozitív dolgokat hozott magával, rendet, kezelhetőséget,egységet. MINDEN KIADÓKNAK biztonságot.

Aztán ez lett szépen szétbaszva.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #50059 2020.08.20. 11:09

arty írta:amiket ezután 3rd party storeban már nem tudsz megvenni steamre, tehát az ócsójáccás is végetért ezekkel kapcsolatban
Ismerős a fillérbaszás.Bizonyos játékaim azért vannak csak Steamre GOG helyett, mert bundle-ben odaadják, és nem választhatok.

De nem igaz teljesen, amit írsz. Például a Metro Exodushoz, nem Epic-kulcsot árul a GMG, hanem a steameset. A Fanatical és IndieGala dettó. A Humble-nél választhatsz. Bezzeg GOG-osat nem, de ez nyilván a kiadón múlik.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #50060 2020.08.20. 11:12

DanielT írta:Szerintem még csak említeni se érdemes a 10+ évvel ezelőtti helyzetet, egy teljesen más világ volt. A Steam megmentette a PC gaminget úgy ahogy van. A kötelező kliens csak pozitív dolgokat hozott magával, rendet, kezelhetőséget,egységet.

Aztán ez lett szépen szétbaszva.
Én is azt mondom, hogy mása helyzet, de akkor divat volt utálni többé-kevésbé hasonló okokból. A Szent Sztím is máshogy lenne kénytelen csinálni most.

Rühellem az Epicet, de én ehhez nem szorulok rá a démonizálására és ellenfelének idealizálására. Megy enélkül is.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50061 2020.08.20. 11:15

Zóanagyvarázsló írta:Én is azt mondom, hogy mása helyzet, de akkor divat volt utálni többé-kevésbé hasonló okokból. A Szent Sztím is máshogy lenne kénytelen csinálni most.

Rühellem az Epicet, de én ehhez nem szorulok rá a démonizálására és ellenfelének idealizálására. Megy enélkül is.
Jó hát ellenállás mindig van minden új ellen. A Steam ellen jómagyar földön főleg az volt a valódi oka, hogy nagyon nem akart menni a warezhalflife2 ...
Avatar
Micsu

Hozzászólás #50062 2020.08.20. 11:29

DanielT írta:Jó hát ellenállás mindig van minden új ellen. A Steam ellen jómagyar földön főleg az volt a valódi oka, hogy nagyon nem akart menni a warezhalflife2 ...
Nahat meg nem volt porfogo doboz, terkep, nem adhatod el etc
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50063 2020.08.20. 11:40

Micsu írta:Nahat meg nem volt porfogo doboz, terkep, nem adhatod el etc
Hogyne lett volna porfogó doboz, itt fogja most is az akkor általam legdrágábban vett PC HL2 doboza a port. :) Az eladhatatlanság valós problem, még most is. Nincs jatekaim.hu-n se élő PC részleg ;(
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #50064 2020.08.20. 11:43

arty írta:és a moslék elcédékent game módban kikapcsoló képjavítók, amik nélkül a kép egy ótvarság? :)
Az már nagyon régen ki lett tárgyalva, írtam is Zónak, hogy ezt vegye számításba, mert qlednél a viszonylag jó kontraszt is oda lesz game módban. Én még mindig azt mondom, hogy ésszerű használat mellett a burn in c9-nél nem valós veszély, viszont ebbe a pc monitorként való használat szerintem nincs benne, de talán első alkalommal még kicseréli a panelt az LG méltányosságból, de mivel a garanciális feltételekben nem ez áll, bármikor újragondolhatják ezt.
Én nem is gondolkodtam másban, az lcd-ben már annyit csalódtam, a valós előrelépés több év alatt hangyafasznyi volt, az oled egyszerűen más világ.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #50065 2020.08.20. 11:50

DanielT írta:Hogyne lett volna porfogó doboz, itt fogja most is az akkor általam legdrágábban vett PC HL2 doboza a port. :) Az eladhatatlanság valós problem, még most is. Nincs jatekaim.hu-n se élő PC részleg ;(
De ha a steam storeba vasaroltal ott nem kaptal dobozt :P
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #50066 2020.08.20. 11:51

DanielT írta:Jó hát ellenállás mindig van minden új ellen. A Steam ellen jómagyar földön főleg az volt a valódi oka, hogy nagyon nem akart menni a warezhalflife2 ...
Annak idején azért volt is szarakodás vele, és a net is kevésbé volt stabil (nem is a letöltésről,a szakadásokról beszélek). Kb. addig betárcsázós netem volt csak, de az ADSL is csak ahhoz képest volt álom. 2006-ban kezdtem el dobozos játékokat gyűjteni :) 2008-ban regisztráltam multibétázni a DoW2-t, mert hívtak ismerősök, és így egy füst alatt a GfWL-t is kiélvezhettem. HL2 sose járt egy gépemen se.

Nagyon más mai Steamről és gigabitről visszanézni, hiába sült el jól. Hozzá kell tenni, a GOG (is) nagy szerepet játszott abban, hogy a múlt felé is bővült a Steam portfóliója is (némelyik játékban még GOG-os fájlok is vannak), volt pozitív hatása a konkurenciának. És náluk (mármint a GOG-nál) is volt egyhetes exkluzivitás több Double Fine-remasterre, és van még egy-kettő ilyen játékuk. Lásd néhány felvásárolt őskövületet és Homeworld: Emergence-t. Érdekes a Blade Runner is, csak GOG-ra jött eddig, de ugye készül az Enhanced, ami meg Steamre van bejelentve (a Nightdive szerint a GOG-os licensing structure-t tekintve nem kompatibilis minden platformmal). Restored content valószínűleg csak a ScummVM-esek hegesztette GOG-osban lesz, de ki tudja.
Avatar
arty

Hozzászólás #50067 2020.08.20. 11:56

arty írta:Origin játékok voltak ugyan "csakmáshol" (meg a blizzardactivision, de az kitérdekel), ám közben azok is megtértek. Szóval nettó hazugság a "saját platform" általánosítás.

Nem kell érdekeljen hova megy a pénzed, támogatatsz vele nácikat, pedofileket, gyilkosokat is, ha neked az esik jól (de tényleg ez esik jól?).

Magyarként nekem a 60 eur semmit nem mond, mert folyamatosan rohad a pénzem, tehát van masszív drágulás SZÁMOMRA.
PH-n linkeltem elég kínai adattolvaj bizonyítékot epikről, belefáradtam. Hitetlenkedj, ha lusta vagy guglizni, ez rólad bizonyítvány. Csak akkor véleményed se legyen, ha ennyire nem vagy képben és hajlandó sem vagy utánanézni. A relativizálós fasságot (az usa is gonosz!) meg végképp NE.

A szétkúrás nagyrésze hozzájuk kötődik, miattuk került át sok játék megjelenés előtt pár nappal 1 éves epik exkluzívba.... amiket ezután 3rd party storeban már nem tudsz megvenni steamre, tehát az ócsójáccás is végetért ezekkel kapcsolatban (steamen, mert ócsón a moslékot továbbra is lehet zabálni epiken... akinek van hozzá gusztusa...)
persze az oledes lukrafutásom után én is befoghatnám a pofámat pl tévétémában :( jogos! mielőtt még replikázna valaki, szórom én a hamut inkább....

---

BTW vettem az elmult hetekben 2 CRT-t... egyik a legfosabb gép, amit valaha láttam a témában, 30k feletti órával, pokoli geometriával, stb.
A másik viszont a szent grál! 1700 órát futott, pompás mestermű (KV-29X5K). Ő lesz a FŐ retrodisplay, ha sikerült szervizmenüben az esetleges gyengeségeit kiküszöbölni.
(a 2 ócskavasból meg kiherélem a nyákokat és elteszem tartalékba, a képcsüvök ugyis kuka...)

És a másik szent grál: 1 chipes SNES. Elvben a legjobb képű revízió, minimális inkompatibilitással. USA/JAPAN régióra kell mókoltatni (én magam hozzá nem mernék nyúlni ehez a kincshez!) és akkor megérkeztem.
Persze ennek is kéne egy tartalék, a mostani SFC-m a legkotványabb gép az országban - szvsz :D

DT! Ha a 2 donor gép "elment" (és nem haltam meg áramütésben), jöhet a tévéd (és te is). Sietek, mert nagy a nyomás (nőm...), csak közben ugye én is ingatlanbizniszelek, merthát a topikbirkaság JÓ!
Avatar
arty

Hozzászólás #50068 2020.08.20. 12:00

Greyfox írta:Az már nagyon régen ki lett tárgyalva, írtam is Zónak, hogy ezt vegye számításba, mert qlednél a viszonylag jó kontraszt is oda lesz game módban. Én még mindig azt mondom, hogy ésszerű használat mellett a burn in c9-nél nem valós veszély, viszont ebbe a pc monitorként való használat szerintem nincs benne, de talán első alkalommal még kicseréli a panelt az LG méltányosságból, de mivel a garanciális feltételekben nem ez áll, bármikor újragondolhatják ezt.
Én nem is gondolkodtam másban, az lcd-ben már annyit csalódtam, a valós előrelépés több év alatt hangyafasznyi volt, az oled egyszerűen más világ.
jah, közben utolértem magam, bocsánat a felesleges szócséplésért :(

Írom-e sorokat egy beégős plazmáról, azaz a monitoromról. Ezekután sok kompromisszummal garantált (moby konfirmációját azért várjuk meg :D ), hogy az oled is használható lenne monitornak.... (TÉNYLEG kis fényerős profil desktopon + KÉPERNYŐVÉDŐ* !!!! :D )

*ami forza horizonban rendszeresen bejön, akár verseny közben is :D
MS TERMÉK MS OS-en, más más szarná össze magát?! (najó, steam big picture alatt is be tud kapcsolni, ha idle hagyom a gépet.... de ez nem is akkora baj)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50069 2020.08.20. 12:04

arty írta:persze az oledes lukrafutásom után én is befoghatnám a pofámat pl tévétémában :( jogos! mielőtt még replikázna valaki, szórom én a hamut inkább....

---

BTW vettem az elmult hetekben 2 CRT-t... egyik a legfosabb gép, amit valaha láttam a témában, 30k feletti órával, pokoli geometriával, stb.
A másik viszont a szent grál! 1700 órát futott, pompás mestermű (KV-29X5K). Ő lesz a FŐ retrodisplay, ha sikerült szervizmenüben az esetleges gyengeségeit kiküszöbölni.
(a 2 ócskavasból meg kiherélem a nyákokat és elteszem tartalékba, a képcsüvök ugyis kuka...)

És a másik szent grál: 1 chipes SNES. Elvben a legjobb képű revízió, minimális inkompatibilitással. USA/JAPAN régióra kell mókoltatni (én magam hozzá nem mernék nyúlni ehez a kincshez!) és akkor megérkeztem.
Persze ennek is kéne egy tartalék, a mostani SFC-m a legkotványabb gép az országban - szvsz :D

DT! Ha a 2 donor gép "elment" (és nem haltam meg áramütésben), jöhet a tévéd (és te is). Sietek, mert nagy a nyomás (nőm...), csak közben ugye én is ingatlanbizniszelek, merthát a topikbirkaság JÓ!
Na, izgalmas fejlemények! :) BTW a napokban pont rohadtul ráérnék elugrani megnézni mi a helyzet arrafelé. (akár ma is)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #50070 2020.08.20. 12:14

DanielT írta:Na, izgalmas fejlemények! :) BTW a napokban pont rohadtul ráérnék elugrani megnézni mi a helyzet arrafelé. (akár ma is)
Mész a CRT-re, mint a molylepke a fényre :email:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50071 2020.08.20. 12:21

Zóanagyvarázsló írta:Mész a CRT-re, mint a molylepke a fényre :email:

Hát kb. :D
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #50072 2020.08.20. 12:21

Újracsomagolt C9, olcsóbban, mint a mobys (legalábbis azt is hasonló kategóriásnak tekintem).

Tényleg, hogy jön ki az 1 év? Ha már ketyegett le a 2 évből, akkor dátumnak kéne lennie? Mármint ha LG-s. Az üzlet fosgaranciája érdektelen.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #50073 2020.08.20. 12:36

Zóanagyvarázsló írta:Újracsomagolt C9, olcsóbban, mint a mobys (legalábbis azt is hasonló kategóriásnak tekintem).

Tényleg, hogy jön ki az 1 év? Ha már ketyegett le a 2 évből, akkor dátumnak kéne lennie? Mármint ha LG-s. Az üzlet fosgaranciája érdektelen.
Szerintem a 2 év az változatlanul 2 év. Azért a boltnál rákérdeznék :)
Szerk: Most nézem. Ez tényleg 1 év. Passz.
Avatar
Moby

Hozzászólás #50074 2020.08.20. 12:44

Zóanagyvarázsló írta:Újracsomagolt C9, olcsóbban, mint a mobys (legalábbis azt is hasonló kategóriásnak tekintem).

Tényleg, hogy jön ki az 1 év? Ha már ketyegett le a 2 évből, akkor dátumnak kéne lennie? Mármint ha LG-s. Az üzlet fosgaranciája érdektelen.
"Gyári csomagolás hiánya. A terméken használati nyomok látszódnak." Hát izé...én ezt nem venném.
Avatar
arty

Hozzászólás #50075 2020.08.20. 12:46

DanielT írta:Na, izgalmas fejlemények! :) BTW a napokban pont rohadtul ráérnék elugrani megnézni mi a helyzet arrafelé. (akár ma is)
délután oké lehet, brutttttális a kupleráj, ezt rendezni kell... (pár napja értünk haza nyaralásból, CRT tévék mindenfelé, ami szabadidőm volt, azt Zóval kastélyvánia coopozásra költöttem ;) )

de az fx30 egyelőre akkor ne jöjjön! mert akkor azonnal költöznöm kell :D
majd írok esemest!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50076 2020.08.20. 12:56

arty írta:délután oké lehet, brutttttális a kupleráj, ezt rendezni kell... (pár napja értünk haza nyaralásból, CRT tévék mindenfelé, ami szabadidőm volt, azt Zóval kastélyvánia coopozásra költöttem ;) )

de az fx30 egyelőre akkor ne jöjjön! mert akkor azonnal költöznöm kell :D
majd írok esemest!
Oksi, nyugi csak az emusetupot vinném :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #50077 2020.08.20. 12:58

High Score-t meg nézzétek. Szokásos flixi minőség :eljen: Még nem tudom mekkorát ölel fel, a második résznél vagyok, de eddig eléggé okés.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #50078 2020.08.20. 13:07

Moby írta:High Score-t meg nézzétek. Szokásos flixi minőség :eljen: Még nem tudom mekkorát ölel fel, a második résznél vagyok, de eddig eléggé okés.
Szokasos flixi azaz 80% hulladek? :D
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #50079 2020.08.20. 13:14

Moby írta:"Gyári csomagolás hiánya. A terméken használati nyomok látszódnak." Hát izé...én ezt nem venném.
Nem is azért linkeltem, hogy én igen, hanem mert állítólag az outletesek is gyakran ilyenek.

A nappalis tévé egyébként hazatért. Lehet, hogy jót tett neki a LED-csere, mert mintha jobb lenne a kép. Persze fos LG IPS, de ahhoz képest.
Avatar
Necro

Hozzászólás #50080 2020.08.20. 14:09

Moby írta:"Gyári csomagolás hiánya. A terméken használati nyomok látszódnak."
emagon minden újracsomagolt termékre rá van írva kb ugyanez, gondolom azért hogy a parasztok ne reklamáljanak két héttel később hogy miért van rajta ujjlenyomat meg miért van kiszakítva a távirányíró zacskója. Ja, meg hogy hol a ceruzaelem.
Avatar
Moby

Hozzászólás #50081 2020.08.20. 14:12

Micsu írta:Szokasos flixi azaz 80% hulladek? :D
:wilting:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #50082 2020.08.20. 14:39

Necro írta:emagon minden újracsomagolt termékre rá van írva kb ugyanez, gondolom azért hogy a parasztok ne reklamáljanak két héttel később hogy miért van rajta ujjlenyomat meg miért van kiszakítva a távirányíró zacskója. Ja, meg hogy hol a ceruzaelem.
Akkor nem Tinmantol volt az a taviranyito :P
Avatar
Moby

Hozzászólás #50083 2020.08.20. 18:49

Hát basszátok meg, ez olyan kikúrt jónak tűnik, hogy kb az idén a legjobb cucc, amit láttam. Sajnos sehogy nem áll, valami kínai ministúdió csinálja, vagy soha nem lesz belőle semmi, vagy nem fog kínán kívül megjelenni, de sajna ezzel szerintem nem fogunk játszani :((((((((((( (amúgy unreal4)
phpBB [media]
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #50085 2020.08.20. 20:13

Moby írta:Hát basszátok meg, ez olyan kikúrt jónak tűnik, hogy kb az idén a legjobb cucc, amit láttam. Sajnos sehogy nem áll, valami kínai ministúdió csinálja, vagy soha nem lesz belőle semmi, vagy nem fog kínán kívül megjelenni, de sajna ezzel szerintem nem fogunk játszani :((((((((((( (amúgy unreal4)
jajaja! Én is nagyon várom, asszem konzol se kell hozzá, remélem így is marad!
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #50086 2020.08.20. 22:01

arty írta:(pár napja értünk haza nyaralásból, CRT tévék mindenfelé, ami szabadidőm volt, azt Zóval kastélyvánia coopozásra költöttem ;) )
Akkor végül volt kivel játszanod. Csak pislogtam amikor láttam az invite-ot, merthogy nem rendelkezem azzal a Castlevaniaval.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #50087 2020.08.20. 22:04

benőmenő írta:Akkor végül volt kivel játszanod. Csak pislogtam amikor láttam az invite-ot, merthogy nem rendelkezem azzal a Castlevaniaval.
6 fős a co-op, szóval a játék összes vásárlója is együtt játszhat akár.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50088 2020.08.21. 00:31

Micsu írta:Dt tessek
Csak még egy launcher... :nemtudom:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #50089 2020.08.21. 10:04

DanielT írta:Csak még egy launcher... :nemtudom:
Nem csak! Így olyan játékot készíthetnek, amilyet csak elképzeltek!

Érdekes, hogy megálmodott klienst mennyire nehéz készíteni. Rocket science level stuff.
Avatar
Botond

Hozzászólás #50090 2020.08.21. 10:32

Zóanagyvarázsló írta:Nem csak! Így olyan játékot készíthetnek, amilyet csak elképzeltek!

Érdekes, hogy megálmodott klienst mennyire nehéz készíteni. Rocket science level stuff.
Saját hw-t is kellene alá rakniuk, hogy biztosított legyen a cinematic 27,3 fps élmény, mint a szentszoninál! Mert így a sok suttyó képes és rak alá nagyobb vasat a 60 fpsért. A szemetek!
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #50091 2020.08.21. 11:48

Micsu írta:Dt tessek
Mekkora szemétláda pénzéhes banda ez az IO, hát mi lesz így a 300 steam szabadságharcossal?
Avatar
Moby

Hozzászólás #50092 2020.08.21. 12:23

Microsoft inkomepetncia level végtelen: a Halo Infitie azért lett szar a bemutatóra, mert ki lett szervezve! :taps:
Avatar
Moby

Hozzászólás #50093 2020.08.21. 13:07

Megnéztem ennek a Black Myth-et klészítő kínai kisstúdiónak az oldalát tegnap. Főleg azért, mert az egész valahogy nagyon hoaxnak tűnt. Olyan túl szép, hogy igaz legyen. De ha az, akkor a világ eddigi legjobb átverése, vannak ott screenshotok, concept artokkal, meg minden szar. Nagyon igényes az egész.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50094 2020.08.21. 14:40

Greyfox írta:Mekkora szemétláda pénzéhes banda ez az IO, hát mi lesz így a 300 steam szabadságharcossal?
Hány Hitman játék van valamelyik accodon?
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #50095 2020.08.21. 14:56

DanielT írta:Hány Hitman játék van valamelyik accodon?
Absolution steamen, hozzá sem nyúltam. 1-2 dobozban megvolt, de vagy 20 másikkal kikukáztam évekkel ezelőtt.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50096 2020.08.21. 15:03

Greyfox írta:Absolution steamen, hozzá sem nyúltam. 1-2 dobozban megvolt, de vagy 20 másikkal kikukáztam évekkel ezelőtt.
Akkor téged ez nagyon érint, meg is értem hogy állást foglaltál a kérdésben. :eljen:
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #50097 2020.08.21. 15:07

DanielT írta:Akkor téged ez nagyon érint, meg is értem hogy állást foglaltál a kérdésben. :eljen:
Még szerencse, hogy te még sosem tettél ilyet! Ja.. még pc-d sincs! :integet2:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50098 2020.08.21. 15:14

Greyfox írta:Még szerencse, hogy te még sosem tettél ilyet! Ja.. még pc-d sincs! :integet2:
Én nem foglaltam állást, épp ellenkezőleg: "Csak még egy lanuncser." Minden fasza, nincs itt semmi látnivaló.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50099 2020.08.21. 15:30

Egyébként még 300-an sincsenek a szabadságharcosok... pattogó senkiházi kisebbség. :levele:

Kép
Avatar
Micsu

Hozzászólás #50100 2020.08.21. 15:35

Moby írta:Megnéztem ennek a Black Myth-et klészítő kínai kisstúdiónak az oldalát tegnap. Főleg azért, mert az egész valahogy nagyon hoaxnak tűnt. Olyan túl szép, hogy igaz legyen. De ha az, akkor a világ eddigi legjobb átverése, vannak ott screenshotok, concept artokkal, meg minden szar. Nagyon igényes az egész.
Tenyleg erdekes annak fenyeben h a kinai jatek fejlesztesrol a ingyenes mobil paytowin jatekok jutnak eszembe.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #50101 2020.08.21. 15:37

DanielT írta:Én nem foglaltam állást, épp ellenkezőleg: "Csak még egy lanuncser." Minden fasza, nincs itt semmi látnivaló.
Aztán feltettél egy irreveláns kérdést a témában. Elárulom, tökmind1, hogy ha pl. a ds4 jönne epicre, marhára nem zavarna, hogy másik 3 steamen csücsül. Nem érdekelnek az acsik, statokat sem szoktam bújni, cloud save jó, ha van. (de pl. ahhoz steamen sincs :(
Arra próbáltam rávilágítani, hogy mindenki az epicet szidja, és itt konkrétan a fejlesztő cég döntött az epic mellett, máshol meg a kiadó. Egy üzlethez két fél kell, és bármennyire szeretne valamit az epic, végül mindig a játék kiadója/tulajdonosa dönt.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #50102 2020.08.21. 15:38

DanielT írta:Egyébként még 300-an sincsenek a szabadságharcosok... pattogó senkiházi kisebbség. :levele:

Kép
Tényleg irigylem őket a hatalmas problémáikért, pár év, és felnőnek :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50103 2020.08.21. 15:48

Ószom ám!

Kép
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50104 2020.08.21. 15:51

A gonosz Epül eladta, a gonosz Tiktok pedig megvette a szörcsszót! DE NE FÉLJETEK! Timmy megmenti a világot!

Kép
Avatar
Botond

Hozzászólás #50105 2020.08.21. 17:02

DanielT írta:A gonosz Epül eladta, a gonosz Tiktok pedig megvette a szörcsszót! DE NE FÉLJETEK! Timmy megmenti a világot!]
Mai első ószom posztod! Ez a kép zseniális! :eljen:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #50106 2020.08.21. 17:58

Botond írta:Mai első ószom posztod! Ez a kép zseniális! :eljen:
Cringe ez nem zsemiális :P
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50107 2020.08.21. 19:29

Teljes őrület. Lehetne "röhögni" a technika színvonalán, de már az összeadás legelején elvesztettem fonalat.

A "boot sequence"-t pedig mindenkinek látni kell az elején, hát beszarás. :D

JA! És amikor a videó alatt bekommentel az egyik szereplő akkori gyerek... na hát igen, fantasztikus világban élünk! :eljen:

phpBB [media]
Avatar
Mekee

Hozzászólás #50108 2020.08.21. 19:35

Greyfox írta:Aztán feltettél egy irreveláns kérdést a témában. Elárulom, tökmind1, hogy ha pl. a ds4 jönne epicre, marhára nem zavarna, hogy másik 3 steamen csücsül. Nem érdekelnek az acsik, statokat sem szoktam bújni, cloud save jó, ha van. (de pl. ahhoz steamen sincs :(
Arra próbáltam rávilágítani, hogy mindenki az epicet szidja, és itt konkrétan a fejlesztő cég döntött az epic mellett, máshol meg a kiadó. Egy üzlethez két fél kell, és bármennyire szeretne valamit az epic, végül mindig a játék kiadója/tulajdonosa dönt.
Teljesen felesleges itt ebben a témába belevágni, mindíg totál észérvek mellőzésével úgyis az a vége, hogy komcsivagy, meg az epik a zördög. Véletlenül egyszerse merül fel, hogy a fejlesztő, kiadó végülis csak elfogadja azt a pénzt akámit, de ők szentek, bele vannak kényszerítve! Másrészt a magasabb részesedés hányad, ilyesmi... Ha ez kell ahoz, hogy egyszer észbe kapjanak a steamnél, hogy hoppá nem csinálhatunk amit akarunk már, már megérte. Nem ÉLtetem én az epiket, egystlen játékot se vettem, nemis használom, csak ez a kényszeres fikázás szúrja a szemem.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50109 2020.08.21. 19:47

Mekee írta:Teljesen felesleges itt ebben a témába belevágni, mindíg totál észérvek mellőzésével úgyis az a vége, hogy komcsivagy, meg az epik a zördög. Véletlenül egyszerse merül fel, hogy a fejlesztő, kiadó végülis csak elfogadja azt a pénzt akámit, de ők szentek, bele vannak kényszerítve! Másrészt a magasabb részesedés hányad, ilyesmi... Ha ez kell ahoz, hogy egyszer észbe kapjanak a steamnél, hogy hoppá nem csinálhatunk amit akarunk már, már megérte. Nem ÉLtetem én az epiket, egystlen játékot se vettem, nemis használom, csak ez a kényszeres fikázás szúrja a szemem.
Valóban teljesen felesleges belevágni, amikor az egyik oldal LESZARJA az egészet és annyi a véleménye, hogy minek pattog bárki bármiért. Te is leírtad, hogy nem érdekel, Greyfox is leírta, hogy nem érdekli.

Képzeljétek, én se vagyok felháborodva akkor, ha pl az egyik horgászdamilt exkluzívvá teszik mondjuk a Tesco-ban. :nemtudom:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #50110 2020.08.21. 20:55

DanielT írta:Valóban teljesen felesleges belevágni, amikor az egyik oldal LESZARJA az egészet és annyi a véleménye, hogy minek pattog bárki bármiért. Te is leírtad, hogy nem érdekel, Greyfox is leírta, hogy nem érdekli.

Képzeljétek, én se vagyok felháborodva akkor, ha pl az egyik horgászdamilt exkluzívvá teszik mondjuk a Tesco-ban. :nemtudom:
Ha a Tesco ezt tenné, Timmy Sweeney lenne az elsö, aki megmentené az emberiséget tölük!

phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50111 2020.08.21. 20:55

6,5 másodperc alatt vált az XboxSX játékot oda, ahol hagytad bármelyiket vagy ugyanennyi idő elindítani egy reboot után. Eléggé állatka!
Avatar
Moby

Hozzászólás #50112 2020.08.21. 21:02

DanielT írta:6,5 másodperc alatt vált az XboxSX játékot oda, ahol hagytad bármelyiket vagy ugyanennyi idő elindítani egy reboot után. Eléggé állatka!
Hát izéka, szerintem ez az idő nagyban függ attól, hogy mennyi memóriadumpot kell visszaolvasi. Ha ez egy 16gigát lefedő XSX játékot jelent, az úgy tényleg elég jó, de ezt eddig főleg one játékokkal demózgatták.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #50113 2020.08.21. 21:13

Moby írta:Hát izéka, szerintem ez az idő nagyban függ attól, hogy mennyi memóriadumpot kell visszaolvasi. Ha ez egy 16gigát lefedő XSX játékot jelent, az úgy tényleg elég jó, de ezt eddig főleg one játékokkal demózgatták.
Nah majd a flight simulatorral kell letesztelni :nezze:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50114 2020.08.21. 22:41

Moby írta:Hát izéka, szerintem ez az idő nagyban függ attól, hogy mennyi memóriadumpot kell visszaolvasi. Ha ez egy 16gigát lefedő XSX játékot jelent, az úgy tényleg elég jó, de ezt eddig főleg one játékokkal demózgatták.
Mindegyiket, mert a teljes ramot kiírja. Bone cuccok esetében 9 gigát, akkor az XSX arányosan annyival több lesz nyilván. A DF videóban a Forza 7 és a Senuaelmebaja, de még a retró Steam szökevény The Cave is 0.5 secen belül egymástól ugyanúgy töltődtek be. Pedig a Cave 1,5 giga körüli játék.
Avatar
Moby

Hozzászólás #50115 2020.08.21. 22:49

DanielT írta:Mindegyiket, mert a teljes ramot kiírja. Bone cuccok esetében 9 gigát, akkor az XSX arányosan annyival több lesz nyilván. A DF videóban a Forza 7 és a Senuaelmebaja, de még a retró Steam szökevény The Cave is 0.5 secen belül egymástól ugyanúgy töltődtek be. Pedig a Cave 1,5 giga körüli játék.
Az hagyján, de ez még elméletileg sem lehetséges, mert a The Cave-ből nincs OneX verza, tehát az csak 5 giga ram (9 giga a OneX, a sima One 5 giga ram). Szerintem várjunk még azzal a mennyiazannyival.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #50116 2020.08.21. 23:19

Moby írta:Az hagyján, de ez még elméletileg sem lehetséges, mert a The Cave-ből nincs OneX verza, tehát az csak 5 giga ram (9 giga a OneX, a sima One 5 giga ram). Szerintem várjunk még azzal a mennyiazannyival.
Valszeg HUGYBONE verzió nincs "memóriaprofilból". Vagy OneX mennyiséget csap ki, vagy XSX-et. Mondjuk ROHADTUL lényegtelen, mert Pc-n az Epiksztór úgyis lenyomja őket ebben a fícsörben is.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #50117 2020.08.22. 10:32

arty írta:amikor a parasztnak szétmennek a birkái és összetereled őket, az sztorinak számít?

gondolom igen, végülis a papa sztorija! a 101 óra "csaksztori" máshogy nem jöhet ki... bocs, nem bírom ki, hogy ne triggerelődjek az odyssey szóra... :P ;)
Nem emlékszem ilyenre. Volt most is sok 1 bites quest, de pont ez amiben legtöbbet sikerült másolni a vicserből: volt sok tartalmasabb és vicces, nem annyira kiszámítható is.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #50118 2020.08.22. 10:39

Micsu írta:Csucsima helyett Poe2 de akar Outer Worlds is :P
Uj ipjuk is bizalom gerjeszto :P
Ez a Grounded a legszanalmasabb jatekuk ever.
Ilyen béndzsa játékokkal játszol? Ezek gagyorabbak, mint pár walking sim, amit én vetemedtem.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #50119 2020.08.22. 10:42

DanielT írta:A gonosz Epül eladta, a gonosz Tiktok pedig megvette a szörcsszót! DE NE FÉLJETEK! Timmy megmenti a világot!

[img]monopolvízprédikáció[/img]
LOL, nagyon szépen rávilágítanak a baromságaikkal, hogy bármilyen monopolium mennyire rossz...
Avatar
Micsu

Hozzászólás #50120 2020.08.22. 12:17

aabyssx írta:Ilyen béndzsa játékokkal játszol? Ezek gagyorabbak, mint pár walking sim, amit én vetemedtem.
Aki egy poet egy walking simhez hasonlit ami osszetettsegeben nagyon mas szint annak nem akarok en megmagyarazni semmit ;) Tudom en h az emberek nagyresze 1 gombos jatekokkal jatszik csak de ne nezzuk le azt aki nem ;)

Vissza: “Leáldozott.hu”