A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Mekee

Hozzászólás #49421 2020.07.26. 11:51

Nekem a porsche pc-s (a konzolos tok mas es rosszabb volt emlekeim szerint) meg a underground2 az ujabbak közül, többi is lement, de annyira nem, talán a run amivel eljátszogattam.
Nomeg régebben az 1et én a 2 utan nyomtam, az is jo volt, de nekem azzal kezdődött, a 3 is emlent, de a hogh stakes ami abbol a szériabol a legjobb volt.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49422 2020.07.26. 12:54

DanielT írta:A közönségkedvenc első Most Wantedet is gyűlöltem, hát hogy néz má' ki?! Húgyfilteres open-genny broáfság.
Ez mind igaz rá. Csak ennek ellenére élveztem.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49423 2020.07.26. 13:09

Zóanagyvarázsló írta:Ez mind igaz rá. Csak ennek ellenére élveztem.
Ez nem szabályos.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49424 2020.07.26. 13:18

Need for Speed II (1997) - Ezzel találkoztam elsőként, nem kapott kell, később (2007 körül) ment még egy kicsit, amikor gyűjtőként megvettem (aztán eladtam).
Need for Speed III: Hot Pursuit (1998) - Megkaptam kölcsön warecédén, a '98-as vasamon a 2 MB-os videókártyával akadt, mint Switch-gyök alatt a PS, de legalább tudtam nyalogatni a fotorílségét. Karrierbe nem is igazán kezdtem bele, vissza kellett adni. Később warezban sikerült beszerezni, de nem sikerült kicsomagolni, mert nem volt még ace32.exe a gépemen :D
Need for Speed: High Stakes (1999) - csak 2007-2008 közül került a kezembe eredetiben, jó retró volt, hozta a 3 emlékeit, de kiderült, hogy mégse fotoríl, az új zene meg túl elektronikus volt nekem. Talán negyedéig-harmadáig ment a karrier.
Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002) - A legtöbbet ment, szerettem, bár vicces volt, hogy amikor rendőrség helikopterrel üldöz, robbanó hordókat dobál ránk :D A sztorifán kb. mindkét ágon csak az utolsó verseny hiányzott, vagy csak az egyiken, mert kényszeres aranyozásra mentem rá (majdnem minden az volt), de karrieren kívül sokat pörgött. Imádtam, hogy a 2,1 GB-os Quantumom után a 30 GB-os Maxtoron végre elférek, és hát új volt a vas (P200MMX -> AthlonXP 1600+, első 3D-kártya stb.), ez volt az autós demó.
Need for Speed: Underground (2003) - Kipróbáltam a demót, az éjjeli neonrappelés miatt talán két vagy három futamig bírtam, míg elhánytam magam.
Need for Speed: Underground 2 (2004) - Nem is értettem, hogy mit akarnak a térképpel, úgy felcseszett az openkedés, hogy 5 percig húzta, és soha többé nem láttam.
Need for Speed: Most Wanted (2005) - Már tisztáztuk: mocskos openség, ótvar filter, röhejes műmájerség és QTE-s memóriajátékként működő gyorsulásik (?) a forgalomban, de fasza volt, főleg azért, mert koleszban hot seatben sörözve döntögettük egymás idejét. Egyáltalán ezért kezdtem el otthon is játszani. Nem sokkal a vége előtt szálltam ki a karrierből, szerintem már a 10 bossból 9-et lenyomtam.
Need for Speed: Carbon (2006) - Már csak vendégként tértem vissza a régi szobámba, a csapattársas mechanika még érdekelt is volna, de untam, a kizárólagos éjszakaiság miatt ejtettem. Talán még bug is volt benne az egyetlen futamomban (az kb. addig ment, amíg haver kiment sörért vagy cigiért, utána közöltem vele, hogy elég volt).
Need for Speed: ProStreet (2007) - Demót próbáltam, nagyon rossznak tűnt.
Need for Speed: Shift (2009) - Demót próbáltam, nem NFS, nem esetem.
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) - Bug miatt csak egy magot használ (persze tálcára téve lehet affinitást állítgatva variálni), gányolás nélkül nem megy One-kontrollerel, tetszett, de a driftkényszer és az említettek lekoptattak róla.
Need for Speed: The Run (2011) - Michael Bay: The Game. Se játéknak, se filmnek nem volt komolyan vehető, de FUN volt, és rövid, így végigment, bejött. Korábban a Gaikai streamingjét is teszteltem vele, már akkor is pozitív élmény volt, de a topik nélkül kimaradt volna.
Need for Speed: Most Wanted (2012) - PS3-on néztem, mert adták a Plushoz. Unalmas opencriterionnak tűnt, gyorsan töröltem.

A többit nem szagoltam, a körülmények miatt nyilván a HP2 volt a legjobb és legtartósabb élmény, illetve az MW partyfröccsei "multiban".
Avatar
arty

Hozzászólás #49425 2020.07.27. 10:23

akkor én se maradjak már ki :D

The Need for Speed (1994) - haver pécéjén nyomtam "sokat", aztán a sajátomon is '95 végétől. a special edition extra pályája ronda/csalódás, 1v1 A-B versenyek a legeslegjobbak. 640x480-as módot áhítattal nézegettük, hogy majd egyszer, talán... de sose lett rá elég erős a pécé mint platform (minek volt ez benne egyáltalán? a cinematik pléjereknek?). egy voodoo patch az égig emelhette volna!
Need for Speed II (1997) - emlékeim szerint alapból voodoo támogatással jött, állejtés meg minden, aztán ... elindulunk ... furán sínautó ... nane, hát hogy mozog ez? ... ultramoslék, legalja a szériában :(
Need for Speed III: Hot Pursuit (1998) - csodaszép, az irányítás ismét frankó, már hálózatban is játszottuk! a korosodó voodoo1-emen nem volt műszerfal belső nézetben, míg a haver 12mb v2-jén igen! WTF!!!!
Need for Speed: High Stakes (1999) - olyan gyorsan jött, hogy a hármas karrierjét totál félbehagytam miatt. mindenből több-szebb-jobb, az elekgronikus zene pedig VÉGRE! nfs1 mellett óriási kedvenc, ezzel is multiztunk.
Need for Speed: Porsche Unleashed (2000) - szimulátor!!! gondoltuk... a karrier fantasztikusan élvezetes volt, szerintem ezt sokan végigvittük végre ;) mai szemmel szánalom az irányítás, illúziót rombol, hogy ezt anno ajnározni tudtuk :(
Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002) - pécén végignyomorogtuk, ha nem Zósan fullarany a cél, pillanatok alatt kipörög. lan men, hiányérzet megvót. 2019-ben elkezdtem ps2-n a karriert, a frémingadozást leszámítva sokkal-sokkal tízpertizebb!
Need for Speed: Underground (2003) - hányás. éjjel, illegál, neon, rapzene. lejtő indul.
Need for Speed: Underground 2 (2004) - és még openworld is, ami elsőre jópofa volt, végig is játszottam, de inkább volt "kényszeres", mint "élvezetes"
Need for Speed: Most Wanted (2005) - első kölkömmel GYES-en vittem végig, pöcén a sárgaság mellé volt ám OFF kapcsoló, LÚZEREK! ;) a rendőrök miatt már sose leszek az a higgadt ember, aki egykoron voltam.
Need for Speed: Carbon (2006) - pf, egint underground?! warezban kipróbáltam, ennyi. aztán kb 8 évvel a megjelenés után vitt rá ismét az ótós hiánygazdaság, végigment, mert "kényszer".
Need for Speed: ProStreet (2007) - nagyon-nagyon akartam szeretni, mert kormánnyal egész kellemeske volt, de olyan szinten lehangoló volt a graf és a setting, hogy sose bírtam végig.
Need for Speed: Undercover (2008) - szintén a hiánygazdaság okozta a végigjátszást, pöcén egy förtelmes bughegy, egy performance rémálom még mai gépen is. x360ast végigkényszerbetegeskedtem, hiszen ocsmány, szar, repetitív, értelmetlen, betegvagyok!!!!
Need for Speed: Shift (2009) - tologattam, de AMD-n nem volt nagy buli eleinte (ződ táskás riliz). aztán az ütközésekkor összeragadnak a kocsik, ez kiábrándító, otthagytam.
Need for Speed: Nitro (2009) - nintendo exklu :D SKIP
Need for Speed: World (2010) - multiplayer exkli :D SKIP
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) - pécészopás, de csodaszép, outrunos driftelős mechanika, mai napig tökoké, kötelező rész. simán elő-előveszem bármikor.
Shift 2: Unleashed (2011) - ezzel már messzebb jutottam, a karrierem nincs feladva, csak ... van sok más a témában, jobb (forzamotorsport)
Need for Speed: The Run (2011) - zabáltam, 30frémmel, mint mindenki (konzolosok 27el). mára van rá 60as hekk, de még nem vitt rá a lélek, hogy újra végignyomjam, de terv! (elég furi a fizika, kormánnyal-hekkelten nem óriási élmény...)
Need for Speed: Most Wanted (2012) - dögunalom openworld burnoutszerűség. még nincs feladva a karrier, csak idő nincs rá!
Need for Speed Rivals (2013) - pécén végigment, a végére meglepetésemre nagyon megszerettem (árkád, jópofa driftmechanikás, nfshp2010 gadgetekkel)
Need for Speed: No Limits (2015) - ez nemtommi, mobiljáték?
Need for Speed (2015) - megy a karrier, de késésben vagyok, sokára lett "öteuró" (a határ egy nfs megvételére!)
Need for Speed Payback (2017) - ez hamarabb lett meg ötér, mint a 2015-ös, de amig az nincs pipálva, ezt meg se nézem!
Need for Speed Heat (2019) - öteuróért várós! ;) látszólag payback2, tehát lelkierős kell majd hozzá...

Összességében egy NFS1 kellene nekem, voodoopeccsel (vagy legalább egy ps2 verza), egy NFS4 kicsit remazterelve, egy HP2010 konzolos60fps-es gondtalanságos kiadás és esetleg ugyanilyenben egy RUN is jöhet.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49426 2020.07.27. 11:50

arty írta:pöcén a sárgaság mellé volt ám OFF kapcsoló, LÚZEREK! ;)
Az a baj, hogy az első találkozás beleégett a retinámba. Fogalmam sincsen, hogy kikapcsoltam-e, mikor és melyik gépen. Bár jellemzően minden játékban kinyomtam a szűrőket, a Mass Effectben is utáltam a film graint.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #49427 2020.07.27. 12:00

Nfs2ben sztem csak az SE volt 3dfxes. Azt nyomtam sokat, meg az 1et, utolso nekem a porche volt azt szerettem, tobbi par perc/ora utan skip :P
Avatar
arty

Hozzászólás #49428 2020.07.27. 12:18

Zóanagyvarázsló írta:Az a baj, hogy az első találkozás beleégett a retinámba. Fogalmam sincsen, hogy kikapcsoltam-e, mikor és melyik gépen. Bár jellemzően minden játékban kinyomtam a szűrőket, a Mass Effectben is utáltam a film graint.
pécégéming: minden ultraháj, minden ON, kell MINDEN! ;) szóval én nem kárhoztatok senkit, ha a maxos látványtól taccsolt és shift+del ;)

micsu: én a 2 SE nélkülijével ezekszerint nem is találkoztam... :O

---

phpBB [media]


ezt meg most találtam, tök érdekes látni, hogyan készült a Dubai pálya szikláinak emberfeletti részletessége :)
nem is csoda, hogy ezzel demozták az egész játékot, tényleg kiemelkedik a többi pálya közül
(bár én a ződebb pályákat jobban szeretem, Maple Valley FTW!)
tehát folyamatosan egyszerűsödik az asset készítés, csak éppen mennyiségileg és kidolgozottságban közben óriásit ugrunk/ugrottunk...

valszeg a forza 15 körül lesz minden pálya ezen a szinten :)
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #49429 2020.07.27. 12:48

Hogy én se maradjak ki az NFS wall of text-ből:
NFS Hot Pursuit 2: Először másod-uncsimnál találkoztam vele PS2-n, de már 2006-ban vagy még később. Otthon PC-n játszottam viszonylag huzamosabb ideig. Talán a versenyzős karriert végig is vittem, a rendőrösbe viszont max csak belenéztem. Ez a legrgebbi NFS, amit toltam.
NFS Underground: totál kimaradt pár éve vittem végig, epic királyság.
NFS Underground 2: Ezzel játszottam először, nekem ez AZ NFS, a parittya sountrack-el együtt.
NFS Most Wanted (2005): Iszonyú hype volt, tv-ben ment reklám meg minden. Végül mégis csak valamikor a múlt évtizedben vittem végig. A rendőrös üldözéseket sosem szerettem, az arcpirító rubberbandingjükkel, ezért is bírom jobban az Undergroundokat.
NFS Carbon: Anno totál kimaradt, a Most Wanted után ezt is elkezdtem, de csak idén sikerült megtartani a lelkesedést a stáblistáig. Iszonyú csalódás lehetett ez anno.
NFS Pro Street: Anno el se indult az Athlon XP-n, azóta kb. 3x próbáltam, de kb. 5 percen belül mindig ment a shift+del a broáf irányítás miatt. Egyesek azt mondják a customizálás ebben a legjobb a sorozatban, de addig én már soha nem jutottam el.
NFS Undercover: el se indítottam soha, ordít róla hogy szemét.
Shift: Nagyon furi vezetési modell, de anno jól nézett ki meg érdekes volt a szuszogó, monokróm látású sofőrjével. Összességében bármelyik Grid, vagy régebbi Race Driver játékot előbb venném elő, efféle mókára.
NFS Hot Pursuit 2010: Talán a legélvezetesebb a Carbon-óta. Mondjuk a 270-el driftelő Koenigsegg az még egy NFS-ben is wtf élmény. Egyébként egy csomó menő pillanat, amire úgy emlékeztem, hogy a Run-ban volt, az igazából ehhez a játékhoz köthető. Upsz.
Shift 2 Unleashed: Ugyanaz mint az első, csak olyan input laggal, hogy lényegében játszhatatlan. Mi a fenét gondoltak ezek?
NFS: The Run: Rövidke kis adrenalin bonbon. A qte-k már a megjelensekor is gázak voltak, de összességben szórakoztató
NFS Rivals: Nem játszottam, amennyire tudom ez egy always online hp2010.
NFS 2015 : Még nem játszottam, de már megvan Originen, legközelebb ha megint NFS-eznék már ez következik.
NFS Payback: 15 perc warezdemó után shiftdel, mi ez a szemét?!
NFS Heat: Mire sorra kerül talán már jó áron lesz, mindenesetre messze nem néz ki akkora szemétnek, mint a Payback.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #49430 2020.07.27. 13:18

Úgy látom a MS-nál most a "fidelity" buzzworddel lehet menőzni a meetingeken...
Avatar
arty

Hozzászólás #49431 2020.07.27. 13:54

benőmenő írta:NFS Heat: Mire sorra kerül talán már jó áron lesz, mindenesetre messze nem néz ki akkora szemétnek, mint a Payback.
jaja, egész jópofaságnak tűnik, rémálom belegondolni, hogy előtte a távolról is mocsok payback-el _kell_ próbálkozni... :( (rivals óta aszondom, nem szabad "látatlanban" leírni egy enefest se)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49432 2020.07.27. 16:10

arty írta:ezt meg most találtam, tök érdekes látni, hogyan készült a Dubai pálya szikláinak emberfeletti részletessége :)
nem is csoda, hogy ezzel demozták az egész játékot, tényleg kiemelkedik a többi pálya közül
Ez volt a demóban és egyetlen kört se mentem végig rajta a shiftdel előtt. :wilting: Pedig biztos rohadtjó sziklák voltak... :szomoru1:
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #49433 2020.07.27. 18:07

Végigvittem a Metro: Last Lightot. Mini-review:
+ lehet sunnyogni sötétben
+ ha sunnyogásból heccsátolok valakit valaki előtt, akkor nem válik az összes ellenfél instant ballisztikai szakértővé, nem tudják hol vagyok, honnan jött a lövés;
+ fura, random sztori valahogy tartotta az érdeklődésemet;
- szar mechanika a szűrőmaszk elfogyása, nem lehet körülnézni, nézelődni - pedig nézelődtem volna pár helyen;
- full cső design miatt nem érdekes annyira a felfedezés;
- megszámolhatatlan számú ellenfelet nyírtam ki;
- rétestészta;
- vége baromság, csak nem hoztak ki belőle semmit.
Lövöldének elment, kár, hogy semmilyen a sztori vége / 10

Megvan az Exodus is, majd azt is játszom.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #49434 2020.07.27. 18:07

arty írta:jaja, egész jópofaságnak tűnik, rémálom belegondolni, hogy előtte a távolról is mocsok payback-el _kell_ próbálkozni... :( (rivals óta aszondom, nem szabad "látatlanban" leírni egy enefest se)
Pedig pont akkora szemét mint a payback, de legaláb hamar vége a sztorinak, ami lényegében egy semmi. Ikontüsszentett ow, ami annyira forza horizon4 akart lenni, hogy hig fos lett a vége.
Lezuzando tablak, gyujtogetheto baszok, offroad meg miegymas, ha nagyon mazochista vagy probald, de semmivel nem log ki az eddigi szemetek kozul.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #49435 2020.07.27. 20:50

Ma egyébként ismét összeraktam a kormányt egy kis Grid Autosportra és egy tök jó versenyt mentem, valami fiktív libakergetőn. Hátulról rajtolva verekedtem magam előre (elég hülye bajnokság, ahol szinte mindig az összpont alapján van fordított rajtrács), majd utolért az AI rival, rá pár körre meg is előzött. Aztán 4 körrel a vége előtt utolértük a mezőny végét és pont annyira jött ki neki rosszul a lekörözés, hogy elmentem mindkettejük mellett és utána már kivédekeztem a kockás zászlóig.
Na majd, ha ilyet tud a GT szingli, akkor éri meg sírni érte.
Avatar
arty

Hozzászólás #49436 2020.07.27. 21:16

DanielT írta:Ez volt a demóban és egyetlen kört se mentem végig rajta a shiftdel előtt. :wilting: Pedig biztos rohadtjó sziklák voltak... :szomoru1:
mer'hogy "degecironda" ?

benő: amig az a tehetségtelen jamakucsi ottvan, soha nem lesz ilyen a gt. S-O-H-A.
japók. eltom képzelni, ha valaki a mitingen megmeri kérdőjelezni, hogy "főnök, de biztos?", az mehet is a hegyre szepukkuzni...

máshogy hogy a picsbe lenne a gt 20 éve ennyire konstans moslék VERSENYJÁTÉK ??
Avatar
Micsu

Hozzászólás #49437 2020.07.28. 11:40

phpBB [media]

+1
Avatar
kigyi

Hozzászólás #49438 2020.07.28. 12:00

The Need for Speed (1994) - Csóró voltam láttam ugyan és talán játszottam is vele kicsit, de nem volt min ezért totál kimaradt.
Need for Speed II (1997) - Csóróságom még tartott, de a 3. rész után pótoltam sokat nem nyomtam, de érdekesnek tűnt valószínűleg, ha előbb van lehetőségem tolni több ment volna bele.
Need for Speed III: Hot Pursuit (1998) - Imádtam jó volt nekem már Vooodoo3-3000-es kártyával mentek bele a km-ek igen sajnos megjelensékor még nem volt hozzá gép.
Need for Speed: High Stakes (1999) -Semmi ezt futólag megnéztem, de nem hagyott nyomot.
Need for Speed: Porsche Unleashed (2000) - Akkoriban ez totál bejött ebbe ment a legtöbb a 3. rész után végre volt valami amivel lehetett folytatni :)
Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002) - megnéztem, de minek....
Need for Speed: Underground (2003) - Mivel multiztunk és a Street Legal-nál jobb volt így ment azért végig is toltam.
Need for Speed: Underground 2 (2004) - Végigment, de csak az elődre gondolva, hogy na majd talán ebbe beleraknak valami jót hát nagyon nem.
Need for Speed: Most Wanted (2005) - Pörgött kicsit, de itt már nem voltam nagy NFS rajongó, de hát a remény
Need for Speed: Carbon (2006) - Úúú amikor kijött töltöttem öö izé beszereztem azonnal aztán ehh hát gagyi volt, de ez még végigment és ez volt az utolsó...
Need for Speed: ProStreet (2007) - Billentyűzettel bleh semmi élmény kormánnyal azért lehetett vele valamit kezdeni még meg is vettem, de hát hiba volt azért ez még valamennyit ment.
Need for Speed: Undercover (2008) - Nagy remények ismét, de akkora fos volt, hogy itt már szinte utáltam az NFS szériát.
Need for Speed: Shift (2009) - Kipróbáltam és dobtam
Need for Speed: Nitro (2009) - Nem volt hozzá eszközöm
Need for Speed: World (2010) - ez egy hulladék
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) - Jó, de az elődök elcseszése miatt már sokszor volt kicsit sok, de azért még ment kicsit lehet erre még rápróbálok valamikor.
Shift 2: Unleashed (2011) - Jónak tűnt jól indult, de beleuntam
Need for Speed: The Run (2011) - nem jött át
Need for Speed: Most Wanted (2012) - ez kimarad
Need for Speed Rivals (2013) - innen nem toltam inkább őket.
Need for Speed: No Limits (2015) - -
Need for Speed (2015) - -
Need for Speed Payback (2017) - -
Need for Speed Heat (2019) - -
Avatar
Botond

Hozzászólás #49439 2020.07.28. 13:27

Micsu írta:+1
Így is van, minden szava aranyatér! Nagyon jó egzakt válaszokat ad, hogy vagy a gémpassz vagy a Sony exclu dömping lesz a nextgen kulcsa, vagy vmi más! Jó, hogy erre vki rájött helyettünk! Az is tök jó, hogy milyen szépen és okosan megmondja, hogy a xsex eladhatatlan, mert a héló szar és prevgen és nincs valós szisztemszeller, de azé kicsit tele az alsónaci, hogy ha a gémpassz mégiscsak elad (amiről előtte hatvan másodperccel fejtette ki, hogy eladhatatlan, ugye) sok xsexet a kazsualoknak, akkor a hólabda effektus most az MS mellé áll, és nem a Sony mellé, és akkor a szomszéd Pistikék is xsexet vesznek majd CODozni. Jajj, istenem, minden Sony fanboi dícshimnusza eképpen szól, áldássék a zúrneve! :mf2:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #49440 2020.07.28. 13:59

Botond írta:Így is van, minden szava aranyatér! Nagyon jó egzakt válaszokat ad, hogy vagy a gémpassz vagy a Sony exclu dömping lesz a nextgen kulcsa, vagy vmi más! Jó, hogy erre vki rájött helyettünk! Az is tök jó, hogy milyen szépen és okosan megmondja, hogy a xsex eladhatatlan, mert a héló szar és prevgen és nincs valós szisztemszeller, de azé kicsit tele az alsónaci, hogy ha a gémpassz mégiscsak elad (amiről előtte hatvan másodperccel fejtette ki, hogy eladhatatlan, ugye) sok xsexet a kazsualoknak, akkor a hólabda effektus most az MS mellé áll, és nem a Sony mellé, és akkor a szomszéd Pistikék is xsexet vesznek majd CODozni. Jajj, istenem, minden Sony fanboi dícshimnusza eképpen szól, áldássék a zúrneve! :mf2:
Ugy latszik a szoveg ertelmezesre meg gyurni kell :D
Csak tenyeket mondott el meg hozza egy kis szubjektiv velemeny, ne lass tobbet bele mint ami ;)
Sony fanboy vagy Ms def force, egy szint :P
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49441 2020.07.28. 16:29

Checkerboarding csúnyán le lett lépve. Remélem az SSD majd megoldja ezt is.

phpBB [media]
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #49442 2020.07.28. 18:22

DanielT írta:Checkerboarding csúnyán le lett lépve. Remélem az SSD majd megoldja ezt is.
Én még nem próbáltam DLSS 2.x-es játékot, de a videók alapján amennyire röhej volt a DLSS 1.x, annyira beszarásnak tűnik a DLSS 2.x.
Avatar
Botond

Hozzászólás #49443 2020.07.28. 18:25

Micsu írta:Ugy latszik a szoveg ertelmezesre meg gyurni kell :D
Csak tenyeket mondott el meg hozza egy kis szubjektiv velemeny, ne lass tobbet bele mint ami ;)
Sony fanboy vagy Ms def force, egy szint :P
Nem kell sokat belelátni egy olyan szövegbe, ahol az elején kijelenti, hogy a xsex eladhatatlan, aztán meg arról regél, hogy mi lehet mégis a selling point, és attól miért fél. Zagyvaság.
Avatar
arty

Hozzászólás #49444 2020.07.28. 23:22

Micsu írta:
phpBB [media]

+1
a kötelező tlou2 spoilerig néztem... hogyajókurvaanyád otherworld, te büdösgeci! :(
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49445 2020.07.28. 23:37

arty írta:a kötelező tlou2 spoilerig néztem... hogyajókurvaanyád otherworld, te büdösgeci! :(
Én a 17+ perces hosszon felkacagtam, annyit nem szánok ilyen baromságra már. Régen is elvétve. Értékesebb videóra elvben akár többet is, a gyakorlatban meg ugyanennyit.
Avatar
arty

Hozzászólás #49446 2020.07.29. 17:05

Zóanagyvarázsló írta:Én a 17+ perces hosszon felkacagtam, annyit nem szánok ilyen baromságra már. Régen is elvétve. Értékesebb videóra elvben akár többet is, a gyakorlatban meg ugyanennyit.
17p talán tényleg sok a témáról, de kíváncsi lettem volna a véleményére... ellentétben nem voltam kíváncsi rá, hogy mik történtek a TLOU2-ben :(

Kigyi : ronda és szomorú élettörténet az NFS-en keresztül! :idiota:

az élet először elbánt veled, hogy nem volt min játszani az elsőt... aztán az élet felemelt, jöttek a jobbnál jobb részek, de rajtad már kezdtek látszani a kiégés jelei... látok némi kényszer-géminget is (UG2+), de abból kilábaltál, ezzel megóvtad az ép elméd, ám sorsod beteljesült: öregség, nogémerség, már megdemózás szintén se :(

Botond: megírhattad volna hamarabb is a szummát :(
amugy szerintem a géjpassz csak "háromszázé" kelendő annyira (mennyire?), meglátjuk mi sül ki abból, hogy a lájv árát az égig emelik és nem önmagában lesz jó biznisz a GP, hanem a tulárazott mindenegyebükhöz képest ;)

fura ez a gpass. hómtesóm által van, de valahogy sose vitt rá a lélek, hogy a demózáson(!) kívül másra használjam. olyan rossz érzés, hogy ha elkezdek valamit, de félévre félrerakom (mercsak!), akkor az már nem lesz ott, de hogy MEGINT fizessek érte?! tudom h eléggé elmebetegség közeli, de mindig csak elvben éreztem jóbiznisznek, komolyan libraryként nem tudtam rá tekinteni :(
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49447 2020.07.29. 17:14

Nem mertem fő profillal elindítani, de ma rávettem magam a Far Cry 5 nyomogatására. Elvittem majdnem addig, mint a pcwarezt és megint kiléptem. Ez megöli a lelkem. Olyan súlytalan benne minden, papír ellenfeleket lövök papír fegyverekkel, BLEH. A képi világ és a környezet hangulata nagyon bejön pedig, de nagyon nem jó érzés benne lenni. ;(
Avatar
Botond

Hozzászólás #49448 2020.07.29. 17:55

arty írta:Botond: megírhattad volna hamarabb is a szummát :(
amugy szerintem a géjpassz csak "háromszázé" kelendő annyira (mennyire?), meglátjuk mi sül ki abból, hogy a lájv árát az égig emelik és nem önmagában lesz jó biznisz a GP, hanem a tulárazott mindenegyebükhöz képest ;)

fura ez a gpass. hómtesóm által van, de valahogy sose vitt rá a lélek, hogy a demózáson(!) kívül másra használjam. olyan rossz érzés, hogy ha elkezdek valamit, de félévre félrerakom (mercsak!), akkor az már nem lesz ott, de hogy MEGINT fizessek érte?! tudom h eléggé elmebetegség közeli, de mindig csak elvben éreztem jóbiznisznek, komolyan libraryként nem tudtam rá tekinteni :(
A videóban is kihangsúlyozza, hogy ha nem is 300ért, de havi tizendollárért versus új játékok hatvanért (hetvenért?) per darab az már értelmezhető. Nem akartam tovább fokozni a cinizmust, hogy ez micsoda hülyeség modell, mennyire igaza van a csávónak, hogy kamikaze dolog százmillió dollárokért játékot fejleszteni, és utána tíz dolláros havidíjért eladni, ki emlékszik már a netflixre, akik szintén ugyanezt próbálták csak filmekkel, és el is tűntek a süllyesztőben, nem is emlékszik már rá senki, ugye? De aztán hagytam a faszba, Micsu tőmondatokig jut. Exclu nincs = az rossz, Sony az isten, meg a többi lózungig. Meg ugye eleve a videóban le egybitesezi azokat, akik szerintem a netflixtől nyúlt üzleti modellben bármi rációt látnak, közvetve így a netflixet is, ugye. Ez meg már az a szint ami kommentre se érdemes. Félő, hogy a szentsony nem nyeri a nextgent, jujjuj!
A gémpassz nálam úgy fut, ahogy elő van írva. Van benne pár cím, ami érdekel, azokat nyomom. Várom, hogy kiegészüljön az iPhone/iPad streameléssel, de az még sokára lesz. Én alapvetően elégedett vagyok vele, mint szolgáltatással, van benne annyi jó cím, amennyi szabadidőm van. Nyilván lehetne jobb címekkel játszani, meg többet, meg a tököm tudja, de az sokkal több pénz lenne, és sokkal több időm akkor se lenne. Félbehagyott játékom meg van zillió. Most is Füreden, amíg napközben az aprónép vitorlás táborozik, addig link ébredését próbálom befejezni.
Avatar
arty

Hozzászólás #49449 2020.07.29. 18:11

DanielT írta:Nem mertem fő profillal elindítani, de ma rávettem magam a Far Cry 5 nyomogatására. Elvittem majdnem addig, mint a pcwarezt és megint kiléptem. Ez megöli a lelkem. Olyan súlytalan benne minden, papír ellenfeleket lövök papír fegyverekkel, BLEH. A képi világ és a környezet hangulata nagyon bejön pedig, de nagyon nem jó érzés benne lenni. ;(
én végigtoltam pár napja, a látszólagos első harmad 14-16 órája után kicsit kétségbe estem, hogy ez már az überrepetitiv 50 órát közelíti majd, de felpörgött a játék és 24 órával záródott, ráadásul a sztori is értékelhető (vagy mondjuk inkább: "poén")

sajnos túl sok elem köszönt vissza a korábbi 3. és 4. részből túl hangsúlyosan ahoz, hogy őszintén szeretni tudjam, mindenesetre jó élmény és ubi tanulhatna saját magától (helló 100 órás ac-gennyedékek!)
egy kicseszett gyógyítóizét se kraftoltam, nem is tudom h lehet-e (de mindenféle növényt lehet tépkedni, szal gondolom igen)
az ability pontok úgy ömlöttek csak a fősztori által is, hogy nem éreztem, hogy nekem grindelni kéne (1-1 alkalommal azért berántott 1-1 szájdkveszt, de tényleg csak az élvezet kedvéért!)

és mégis van a játékban new game+ :D
mondom, EZ a fanszervíz :D
itt aztán tényleg úgy játszol, ahogy akarsz és annyiszor, ahányszor akarod.
minnyár megnézem hogy áll metán, de ha nem 8/10 legalább, akkor a világ megérett a 200 órás AC-kre is!!!! :( (szerk: metán 78-82 a pécé-ps-xbox tengelyen - PERFEKT, én magam vagyok a szaksajtó :D )

---

de komolyan, mi a gondod a lődözdével?! az alap géfegyó egy FOS, nyilván, ahogyan a pisztoly is vicc. és tény, sok órán át ~semmi máshoz nem jutsz!
de amikor lesz (jobb) shotgunod, LMG-d, azok már "súlyosabbak", az ellen 1-2 golyótol összeesik (vagy repül hátra kétmétert, ahogy azt egy shotguntól _KELL_ :D )
sniperből megint korrekt darabokhoz lehet jutni (nem összetévesztendő az 1-1 lövésre jó távcsöves "alap gépfegyóval, mert az megintcsak ócska érzés használat közben)

konkrétan meddig "szoktad" eltolni ?? (de eleve mellékprofillal, kvázi "feleslegesen" nem hiszem, hogy túl sokáig volt erőd, tudva h ezt mind-mind újra le kellene megint tolni a főprofillal :D )
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49450 2020.07.29. 18:26

arty írta:konkrétan meddig "szoktad" eltolni ?? (de eleve mellékprofillal, kvázi "feleslegesen" nem hiszem, hogy túl sokáig volt erőd, tudva h ezt mind-mind újra le kellene megint tolni a főprofillal :D )
Felszabadítottam a tutorial szigetet, megnyílt a teljes nagy placc és hajrá! (a quit menübe)

60 frémmel TALÁN nyomnám tovább, de így rohattéc.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #49451 2020.07.29. 19:08

Botond írta:A videóban is kihangsúlyozza, hogy ha nem is 300ért, de havi tizendollárért versus új játékok hatvanért (hetvenért?) per darab az már értelmezhető. Nem akartam tovább fokozni a cinizmust, hogy ez micsoda hülyeség modell, mennyire igaza van a csávónak, hogy kamikaze dolog százmillió dollárokért játékot fejleszteni, és utána tíz dolláros havidíjért eladni, ki emlékszik már a netflixre, akik szintén ugyanezt próbálták csak filmekkel, és el is tűntek a süllyesztőben, nem is emlékszik már rá senki, ugye? De aztán hagytam a faszba, Micsu tőmondatokig jut. Exclu nincs = az rossz, Sony az isten, meg a többi lózungig. Meg ugye eleve a videóban le egybitesezi azokat, akik szerintem a netflixtől nyúlt üzleti modellben bármi rációt látnak, közvetve így a netflixet is, ugye. Ez meg már az a szint ami kommentre se érdemes. Félő, hogy a szentsony nem nyeri a nextgent, jujjuj!
.
Igen, Zoli akkora fanboy hogy az excluk kivetelevel bonexen tol mindent de sebaj, itt ha valaki fanboy az te vagy :P
Avatar
Mekee

Hozzászólás #49452 2020.07.29. 20:43

Micsu írta:Igen, Zoli akkora fanboy hogy az excluk kivetelevel bonexen tol mindent de sebaj, itt ha valaki fanboy az te vagy :P
Mindenesetre nem kell a szomszédba mennie ha baromságokat kell összehordani. Nasgyon meggyűlöltem az állandó okoskodást, meg a sarkított véleményeit, messziről bűzlik, hogy csak a nézettség miatt nyomja az egészet. Inkább hallgatok a gamestarra mind erre a legalja yt csatin bárkire
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49453 2020.07.29. 21:35

Mekee írta:Mindenesetre nem kell a szomszédba mennie ha baromságokat kell összehordani. Nasgyon meggyűlöltem az állandó okoskodást, meg a sarkított véleményeit, messziről bűzlik, hogy csak a nézettség miatt nyomja az egészet. Inkább hallgatok a gamestarra mind erre a legalja yt csatin bárkire
Én pozitívan értékelem, hogy legalább van véleménye és el is meri mondani. Orbitális baromságokat hordott össze a Death Stranding vagy akár pont a TLOU2 -vel kapcsolatban, de hát ha így gondolja, oké. Máskor meg egyetértek vele, ilyen ez.
Avatar
Botond

Hozzászólás #49454 2020.07.29. 21:52

DanielT írta:Én pozitívan értékelem, hogy legalább van véleménye és el is meri mondani. Orbitális baromságokat hordott össze a Death Stranding vagy akár pont a TLOU2 -vel kapcsolatban, de hát ha így gondolja, oké. Máskor meg egyetértek vele, ilyen ez.
Most is sikerült egy önellentmondásos baromságot összehoznia. A további munkásságát nem ismerem szerencsére.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49455 2020.07.29. 23:01

DanielT írta:Én pozitívan értékelem, hogy legalább van véleménye és el is meri mondani. Orbitális baromságokat hordott össze a Death Stranding vagy akár pont a TLOU2 -vel kapcsolatban, de hát ha így gondolja, oké. Máskor meg egyetértek vele, ilyen ez.
És te miről hordasz össze baromságokat? Csak hogy tudjam, miben értetek egyet :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49456 2020.07.29. 23:22

Zóanagyvarázsló írta:És te miről hordasz össze baromságokat? Csak hogy tudjam, miben értetek egyet :banplz:
ÓDETUDTAM... hogy valamelyik betalál! :fogmosas: Na szal' nem véleménykülönbség miatt baromság, hanem objektíven egy állatság és fogalmatlanság volt főleg amit a Death Strandingről mondott. Kb mintha a Burda 64 éves főszerkesztőnője akart volna egy cikket írni róla. :idiota:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49457 2020.07.29. 23:43

DanielT írta:ÓDETUDTAM... hogy valamelyik betalál! :fogmosas: Na szal' nem véleménykülönbség miatt baromság, hanem objektíven egy állatság és fogalmatlanság volt főleg amit a Death Strandingről mondott. Kb mintha a Burda 64 éves főszerkesztőnője akart volna egy cikket írni róla. :idiota:
A burdás néni legalább tényleg új nézőpontnak hangzik (végül is innen indultunk), már biztatóbb és elfogyasztásra ingerlőbb, mint a Kotaku vagy a GameStar :idiota:
Avatar
arty

Hozzászólás #49458 2020.07.30. 08:26

DanielT írta:Felszabadítottam a tutorial szigetet, megnyílt a teljes nagy placc és hajrá! (a quit menübe)

60 frémmel TALÁN nyomnám tovább, de így rohattéc.
Még egy órát kérek az FC nevében! Meg tudod csinálni !! :)
Avatar
arty

Hozzászólás #49459 2020.07.30. 08:30

Zóanagyvarázsló írta:A burdás néni legalább tényleg új nézőpontnak hangzik (végül is innen indultunk), már biztatóbb és elfogyasztásra ingerlőbb, mint a Kotaku vagy a GameStar :idiota:
A kotaku nevében megtettem a feljelentést. gémszarral egy mondatban: becsületsértés!

(307 óra forzahorizon4-ben?! te állat! Botond! Igazad volt, ez BETEG!)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49460 2020.07.30. 08:44

arty írta:A kotaku nevében megtettem a feljelentést. gémszarral egy mondatban: becsületsértés!

(307 óra forzahorizon4-ben?! te állat! Botond! Igazad volt, ez BETEG!)
303 óra után hetekig nem mérte, 330-350 körül lesz az.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zóanagyvarázsló 2020.07.30. 08:45-kor.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #49461 2020.07.30. 08:45

Zóanagyvarázsló írta:304 óra után hetekig nem mérte, 350 körül lesz az.
Ennyit a draga idorol :banplz:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49462 2020.07.30. 08:46

Micsu írta:Ennyit a draga idorol :banplz:
22k vagy mennyi volt. Dolgozom a Ft/percen!
Avatar
arty

Hozzászólás #49463 2020.07.30. 08:55

Micsu írta:Ennyit a draga idorol :banplz:
:nyes: :nyes: :nyes:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49464 2020.07.30. 09:09

Micsu írta:Ennyit a draga idorol :banplz:
Jaja... úristen MEKKORA KAMU MEGY MINDIG... hogy van jobb dolga, meg jajj ezmegaz. HÁT EZ MI?!?! :wilting: :wilting: :wilting:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49465 2020.07.30. 10:00

DanielT írta:Jaja... úristen MEKKORA KAMU MEGY MINDIG... hogy van jobb dolga, meg jajj ezmegaz. HÁT EZ MI?!?! :wilting: :wilting: :wilting:
Tavaly 50%-kal csökkent az összjátékidöm a 273 óra Forza és a visszatérö co-op játékok ellenére. Idén az eddigiek alapján akár megint felezödhet.

Ha sokat forzázol, rájössz, hogy játszani szar, és leszoksz róla! Tavaly még nem szólt Moby, hogy idén 2020 lesz, és megoldódik magától a drogproblémám! A Rage 2-t kerülöm, mert még újra ráfüggenék a 10/10-re.
Avatar
Botond

Hozzászólás #49466 2020.07.30. 11:19

arty írta:A kotaku nevében megtettem a feljelentést. gémszarral egy mondatban: becsületsértés!

(307 óra forzahorizon4-ben?! te állat! Botond! Igazad volt, ez BETEG!)
Gyakran igazam van, csak többnyire az igazság nem esik jól pár embernek. :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #49467 2020.07.30. 11:34

Zóanagyvarázsló írta:Tavaly 50%-kal csökkent az összjátékidöm a 273 óra Forza és a visszatérö co-op játékok ellenére. Idén az eddigiek alapján akár megint felezödhet.

Ha sokat forzázol, rájössz, hogy játszani szar, és leszoksz róla! Tavaly még nem szólt Moby, hogy idén 2020 lesz, és megoldódik magától a drogproblémám! A Rage 2-t kerülöm, mert még újra ráfüggenék a 10/10-re.
Bocsesz. Mentésgemre szóljon, hogy erre a lesből támadó foslécunamira lehetetlen volt felkészülni.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #49468 2020.07.30. 12:22

Moby írta:Bocsesz. Mentésgemre szóljon, hogy erre a lesből támadó foslécunamira lehetetlen volt felkészülni.
Aki 2019et tul elte nem tudom mit sir :P
Nameg neked lesz iden uj ac is ;)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49469 2020.07.30. 13:46

A Halo iszonyatosan narratív direktora reagált a kritikákra:

Dan Chosich Halo Infinite's narrative experience director replied to one fan saying "I've been in your shoes. I know what it's like to have expectations built + feel let down. I want you to know your voice matters + is heard. You're not falling on deaf ears. I always want to live up to the legacy that Bungie pioneered. I personally care a lot about honoring that."

Nyugi Dan, tökéletesen up vagy livelve és honorálod a Bungie legacy-t.

Most beidézném ide "A HALO 3 KÉPET", de már nem jön be a fejléc linken. ;(((((
Avatar
arty

Hozzászólás #49470 2020.07.30. 15:27

DanielT írta:A Halo iszonyatosan narratív direktora reagált a kritikákra:

Dan Chosich Halo Infinite's narrative experience director replied to one fan saying "I've been in your shoes. I know what it's like to have expectations built + feel let down. I want you to know your voice matters + is heard. You're not falling on deaf ears. I always want to live up to the legacy that Bungie pioneered. I personally care a lot about honoring that."

Nyugi Dan, tökéletesen up vagy livelve és honorálod a Bungie legacy-t.

Most beidézném ide "A HALO 3 KÉPET", de már nem jön be a fejléc linken. ;(((((
csakhogy a bungie legacy a legjobb hélót, azaz a Reach-et jelenti, mivel utána léptek le... :P
amihez egyébként a halo4 eléggé fel is ért... (nyilván AZT a történetet nem lehetett überelni, de mindent megtettek, grafikában pedig a generáció legjobbját hozták)
utána jött a halo5, ami szerintem teljesen rendben volt már a maga idejében is (a 60fps miatt megérte), de ahogy az XoX-on kinéz, az egy csoda

aztán most pofángyalulja őket a népharag, csak mert nem szarják torkon azt a 40-50 millió gémert, akiknek csak egy One lesz otthon a karácsonyi hálidéj idején...
ha meg csak Xsex-re jönne, az volna a baj, hogy "miért szarjátok torkon a régi hűséges xbónereket, akik még a one(!!!!!) idején is kitartottak mellettük, a nehéz időkben!!!44"...

sapka esete.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #49471 2020.07.30. 15:30

DanielT írta:Most beidézném ide "A HALO 3 KÉPET", de már nem jön be a fejléc linken. ;(((((
There it is:
H3-LordAdmiralTerrenceHood.jpg

Egyébként a Halo-ról nekem már a Bungie érában is ez a müzlisdoboz stilizáltság rikoltott le, most ha ez kell, hogy ne legyen kráncs, meg fenntarthatótermelőibiocraftvegán legyen, és nem érdekli őket a Sony exkluk irreálisan brutál mércéje, akkor győzzön a jobb. Csak ahogy xboxéknál a szokás, semmit nem tudnak érthetően lekommunikálni még a hozzánk hasonló lelkes gémingtechbuziknak sem, nemhogy az egyszeri végfelhasználónak.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49472 2020.07.30. 15:32

benőmenő írta:There it is:
H3-LordAdmiralTerrenceHood.jpg

Egyébként a Halo-ról nekem már a Bungie érában is ez a müzlisdoboz stilizáltság rikoltott le, most ha ez kell, hogy ne legyen kráncs, meg fenntarthatótermelőibiocraftvegán legyen, és nem érdekli őket a Sony exkluk irreálisan brutál mércéje, akkor győzzön a jobb. Csak ahogy xboxéknál a szokás, semmit nem tudnak érthetően lekommunikálni még a hozzánk hasonló lelkes gémingtechbuziknak sem, nemhogy az egyszeri végfelhasználónak.
Nem rossz, de ez nem AZ. ;(
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #49473 2020.07.30. 15:35

DanielT írta:Nem rossz, de ez nem AZ. ;(
Ja, már emlékszem, az ékfejú katona volt a bannerban! Elnézést! :fogmosas:
Avatar
Moby

Hozzászólás #49474 2020.07.30. 16:06

Micsu írta:Aki 2019et tul elte nem tudom mit sir :P
Nameg neked lesz iden uj ac is ;)
2019 szivenbaszott jó év volt. Death Stranding, Days Gone, Sekiro, Astral Chain, LM3, Zelda LA, RE2, DMC5, Blood&truth, Remnant...annyi gecijó játék volt, hogy eszembe sem jut minden.
Az idén lista se lesz. Mi a faszt írjak bele? Hogy vót, egy ori meg egy cusima? Körbelocsolva hat lavór szarral?
Avatar
Micsu

Hozzászólás #49475 2020.07.30. 16:51

Moby írta:2019 szivenbaszott jó év volt. Death Stranding, Days Gone, Sekiro, Astral Chain, LM3, Zelda LA, RE2, DMC5, Blood&truth, Remnant...annyi gecijó játék volt, hogy eszembe sem jut minden.
Az idén lista se lesz. Mi a faszt írjak bele? Hogy vót, egy ori meg egy cusima? Körbelocsolva hat lavór szarral?
Majd lehet hogy a ps5os uj spidermanbe beleszeretsz, mehet itt a 2020azas mikor felev alig mult el.
Avatar
Moby

Hozzászólás #49476 2020.07.30. 16:55

Micsu írta:Majd lehet hogy a ps5os uj spidermanbe beleszeretsz, mehet itt a 2020azas mikor felev alig mult el.
Semmi nem jön már. Az a pók egy 5 órás standalone dlc lesz.
Avatar
arty

Hozzászólás #49477 2020.07.30. 18:00

Moby írta:2019 szivenbaszott jó év volt. Death Stranding, Days Gone, Sekiro, Astral Chain, LM3, Zelda LA, RE2, DMC5, Blood&truth, Remnant...annyi gecijó játék volt, hogy eszembe sem jut minden.
Az idén lista se lesz. Mi a faszt írjak bele? Hogy vót, egy ori meg egy cusima? Körbelocsolva hat lavór szarral?
csak el kéne lőni azt a farcry5 kártyát ... amíg nem késő!!

daninak is a halálból hozta vissza az idei évet ;)
Avatar
Moby

Hozzászólás #49478 2020.07.30. 18:20

arty írta:csak el kéne lőni azt a farcry5 kártyát ... amíg nem késő!!

daninak is a halálból hozta vissza az idei évet ;)
Még pörög a cusima. Vagyis most épp nem pörög(nyaralok), de majd másfél hét múlva pörög megint. Ámbár sajnos már nem sok van hátra belőle. Mármint a platinájából. Saztán ennyivót.
Avatar
arty

Hozzászólás #49479 2020.07.31. 00:42

phpBB [media]


Hátha !! Értékelhető karrier egy talán értékelhető szimulátorban.
Persze félek, hogy a pályák nagyrésze dögunalmas létező versenypálya :/
Így meg hiába van (lesz) sok :(
Avatar
Moby

Hozzászólás #49480 2020.07.31. 10:22

Tegnap kijött pc-re is a tavalyi év egyik legjobbja: a The Touryst. 300-ért gamepassban cigányolható. Toljátok, jó cucc.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #49481 2020.07.31. 10:57

arty írta:
phpBB [media]


Hátha !! Értékelhető karrier egy talán értékelhető szimulátorban.
Persze félek, hogy a pályák nagyrésze dögunalmas létező versenypálya :/
Így meg hiába van (lesz) sok :(
Megláttam a menüt, a graft, aztán a gameplayt... Mieza fos? Ez ottragadt '99 ben minden téren. Fizika meg az előző kettőbe se vót, szoval nemtudom mit láttál ebben...
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #49482 2020.07.31. 11:09

arty írta:lel3.mp4
Hátha !! Értékelhető karrier egy talán értékelhető szimulátorban.
Persze félek, hogy a pályák nagyrésze dögunalmas létező versenypálya :/
Így meg hiába van (lesz) sok :(
Nincs pit stop, nincs practice, quali-nak híre-hamva se, maga a gameplay akár az NFS Shift is lehetne.
Ez az eső ez mi? 5 sec múlva már pocsolya és full wet a pálya átmenet nélkül és nincs kerékcsere. WTF?! Ja igen, a menü meg egyszerűen undorító. :levele:
Avatar
Botond

Hozzászólás #49483 2020.07.31. 17:04

benőmenő írta:Nincs pit stop, nincs practice, quali-nak híre-hamva se, maga a gameplay akár az NFS Shift is lehetne.
Ez az eső ez mi? 5 sec múlva már pocsolya és full wet a pálya átmenet nélkül és nincs kerékcsere. WTF?! Ja igen, a menü meg egyszerűen undorító. :levele:
Törlésre került a videó, miről volt szó?
Avatar
neoreg

Hozzászólás #49484 2020.07.31. 17:48

Moby írta:Tegnap kijött pc-re is a tavalyi év egyik legjobbja: a The Touryst. 300-ért gamepassban cigányolható. Toljátok, jó cucc.
Ezen felbuzdulva elő is fizettem rá. Legelső indításkor ezzel kezdett a játék:
turysta.PNG


:banplz:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #49485 2020.07.31. 18:32

Botond írta:Törlésre került a videó, miről volt szó?
Ha már láttad bármelyik autóversenyes játékot stock, licenszelt autókkal, akkor láttad ezt is. Plusz, amiket még nehezményeztem.
Közben ment egy gyors próba majd shiftdel az nfs 2015-re.
Az egy dolog, hogy több mint egy percet tölt nvme sdd-ről, nem lehet elnyomni a szánalomhegy élőszereplős videókat, nem megy vele a steam input, a gps egy határszar, vezetés közben egész képernyőt kitakaró tutorialokkal bombáz és még verseny közben is csörög a kurva telefon állandóan.... de hogy ne lehessen menüből restartolni egy eventet, mert rosszfelé kanyarodtál (a régi részekkel ellentétben természetesen nincs lezárva a versenypálya), na ez már betett. Mi a faszt gondoltak ezek?! :wilting:
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #49486 2020.07.31. 19:07

Moby írta:Tegnap kijött pc-re is a tavalyi év egyik legjobbja: a The Touryst. 300-ért gamepassban cigányolható. Toljátok, jó cucc.
Azt én lehet, hogy kipróbálom.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #49487 2020.07.31. 21:28

Csucsima
phpBB [media]

Ha valamiért nem menne a videó beágyazva
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49488 2020.08.01. 09:44

Moby írta:Tegnap kijött pc-re is a tavalyi év egyik legjobbja: a The Touryst. 300-ért gamepassban cigányolható. Toljátok, jó cucc.
Majd ha kijön az egyetlen igaz platformra...

Egyébként mi benne a jó? A videók alapján nem sikerült rájönnöm és pl a HZD esetében is segített volna ha valaki leírja, hogy miért jó, konkrétan mi benne az élvezetes stb.
Avatar
Moby

Hozzászólás #49489 2020.08.01. 09:59

DanielT írta:Majd ha kijön az egyetlen igaz platformra...

Egyébként mi benne a jó? A videók alapján nem sikerült rájönnöm és pl a HZD esetében is segített volna ha valaki leírja, hogy miért jó, konkrétan mi benne az élvezetes stb.
Cuki, jók a platfirmer részek (van benne kihívás), jók a puzzle solverek, gecinehezek a minijátékok, egyedi ez a Voxeles graf, példaértékűen szép DOF-al. És nem akar több lenni egy centivel sem egy igényes indiejátéknál. Jó nagyon az egész concept.
Avatar
Moby

Hozzászólás #49490 2020.08.01. 10:07

Amúgy elfut az emupécéden is. Nagyon cuki ez a voxelgraf, valami 200 mega az egész játék (nincsenek texturák ugye). A switchen is 60fps-en gurul.

Vissza: “Leáldozott.hu”