A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
arty

Hozzászólás #49351 2020.07.23. 23:34

DanielT írta:Konkrétan a 2011-es BF3 multiplayer levizeli a "nextgen" Halo hulláját grafban/techben/hangulatban/mindenben.
ocsmándék. deszaturált, homályos, hülyeszínű.
a halo currgen, megy a 2013as gépen is, és ÓPENWÖRLD !!!! az neked smafu? :D

bf3 mellesleg sosenézett így ki KONZOLON :P legalább a négyest toltad volna be, az színben is húszdzsitrilliószor jobb! aztán még kijött utána a bf1 és a bf5 is... meg volt egy állejtős bfront1-2...
egen, azokat ez nem nagyon közelíti.. de... NYÍLTVILÁGÚ AKCIÓJÁTÉK!

már soha többé nem lesz "halo4" :( (na, az küzdött a bf3-al x360on, azaz konzolon és ha jól rémlik, K.O. lett a szakács javára ;) )
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49352 2020.07.23. 23:39

aabyssx írta:Én a DMC1-et is végigvittem legnehezebben, meg a MGS2-őt is European Extreme-en, amikor még nem is létezett ez a trofi/achievment feature. Nem függ össze trofikkal. Ráadásul ezen játékok 100% trofija össze sem hasonlítható eredményben egy gyűjtögess össze 1000 db valamit játékhoz.


Playstationön sem tudom. 360-on tudom.

Szerintem ez max. arra jó, hogy megnézzed, hogy végigjátszás után ajánl-e a játék még valamit, amivel érdemes a játékban maradni. Az meg kit érdekel, hogy hogyan néz ki a profilban?
Engem az érdekelne, hogy böngészőből meg lehet-e már nézni (magyar acc), mert eddig nem sikerült. Egyszerűen ordenáré a Sony-felület.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49353 2020.07.23. 23:40

Botond írta:Zó! Eszembe jutott! Szóval This means war! volt a neve a win95 only játékomnak 95ből, ami csak windows alatt futott, és olyan szarul volt optimalizálva, hogy 486dx4-100on 16 mega rammal is diavetítés volt csak. Pár éve adtam el a dobozt. :)
Sose hallottam róla.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49354 2020.07.24. 08:27

arty írta:ocsmándék. deszaturált, homályos, hülyeszínű.
a halo currgen, megy a 2013as gépen is, és ÓPENWÖRLD !!!! az neked smafu? :D

bf3 mellesleg sosenézett így ki KONZOLON :P legalább a négyest toltad volna be, az színben is húszdzsitrilliószor jobb! aztán még kijött utána a bf1 és a bf5 is... meg volt egy állejtős bfront1-2...
egen, azokat ez nem nagyon közelíti.. de... NYÍLTVILÁGÚ AKCIÓJÁTÉK!

már soha többé nem lesz "halo4" :( (na, az küzdött a bf3-al x360on, azaz konzolon és ha jól rémlik, K.O. lett a szakács javára ;) )
Azért nem a 4-et toltam be, mert a 3 is könnyedén megalázza ezt a gennyes hulladékot. És azért 4K -ban, hogy paritás legyen. Továbbá a BF-nél openebb world semmi nem lesz, gyanítom a Halo is kamu open és map a videóban szereplő Firestorm pályának a tizede méretben max.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49355 2020.07.24. 08:29

Zóanagyvarázsló írta:Engem az érdekelne, hogy böngészőből meg lehet-e már nézni (magyar acc), mert eddig nem sikerült. Egyszerűen ordenáré a Sony-felület.
https://my.playstation.com/ és ezen belül Trophies. Jóféle 10+ éves felület.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49356 2020.07.24. 08:57

Ezt meg csak így berakom ide most:

Kép
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49357 2020.07.24. 09:29

Nem rendezve, nem módosítva, ez a jelenlegi Neogaf topik állapot.

Pirossal jelölve ahol arról van szó, mekkora hulladék volt az MS konf és a Halo, meg HOL A PÓVA G*CIK?!

(Ja és még ugyanennyi alatta, csak nem tudok többet screenshotolni notin)
ngbox.jpg
Avatar
Micsu

Hozzászólás #49358 2020.07.24. 10:14

Mobynak van igaza, powa van csak meg igazan nem arra fejlesztettek, latni is ;) Bar nemelyik ps cimnel azert lehetett latni a powat de varjuk ki azt is mire megjelenik, sonyek is szeretik a downgradet :)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49359 2020.07.24. 10:22

Micsu írta:Mobynak van igaza, powa van csak meg igazan nem arra fejlesztettek, latni is ;) Bar nemelyik ps cimnel azert lehetett latni a powat de varjuk ki azt is mire megjelenik, sonyek is szeretik a downgradet :)
Persze, hogy van póva. A vicces az, hogy ezek az inkompetens baromállatok képtelenek előremutató és jó döntéseket hozni, hogy valahogy kirángassák magukat a szarból amiben lassan 10 éve dagonyáznak. Bemondták a hardver számokat, amikkel pozitív fénybe kerültek végre és most tessék. Megint rajtuk röhög az internet.
Avatar
Moby

Hozzászólás #49360 2020.07.24. 10:35

Naja. Elég nagy a kontraszt :D Nem tudom melyik gém endzsinjének a demonstrációja ez, de abban bízhatunk, hogy egyszer talán bemutatják :P
phpBB [media]
Avatar
Botond

Hozzászólás #49361 2020.07.24. 10:42

DanielT írta:Nem rendezve, nem módosítva, ez a jelenlegi Neogaf topik állapot.

Pirossal jelölve ahol arról van szó, mekkora hulladék volt az MS konf és a Halo, meg HOL A PÓVA G*CIK?!

(Ja és még ugyanennyi alatta, csak nem tudok többet screenshotolni notin)
Valójában erre mondják, hogy az internet toxikus. Sajnos ez egyre jobban megfigyelhető társadalmi trend, hogy jobb híján fikázással tűnnek ki az emberek. Semmit nem raknak le az asztalra, de a mások munkájának a leszólása az megy. És mivel adott az internet így aztán partnert is találnak hozzá, aki esetleg bármi pozitívumot lát bármiben arra meg egyből van negatív jelző, amit rá lehet ragasztani. És ez a negatív hullám működik is. Ha elég sokáig, elég kitartóan mondogatja az ember a negatív baromságait, akkor el is hiszi. Amíg gémingről van szó, addig ez mondjuk kb irreleváns az emberek többségének, de ez működik kicsiben is, mondjuk az emberi párkapcsolatokban, ahol messengeren, instán meg a többi socnetwork szaron már három perc elpanaszkodni, hogy mekkora kretén pistike, újabb három perc belelovagolni egymást, hogy ott kell hagyni a faszba. És ez is csak azért lehetséges, mert a kommunikáció csak a negatívumokra koncentrál, meg mert persze most már instant lehet kommunikálni nem kell összefutni vhol, időt energiát rakni a közös program összehozásába, szóval akár bármire is felhasználható a közös idő, faszságra is.
Tegnap elindítottam ezt az xbox konfot, a hivatalos stream szaggatott, mint a picsa youtubeon (az van a tv-n, mixer, twitch kutyafasza nincs, vagyis lehet van, de telepítve nincs), átklickeltem a következő találatra, ahol vmi amcsi sosehallottamróla pc magazin szakértője végig fröcsögött mindenre, hogy így szar, úgy szar. A csávón alsóhangon 100 kiló plusz volt, és senki nem szólt neki, hogy "Figyelj már kiskancsó, néztél te mostanában tükörbe? Ha magaddal szemben ennyire vagy igényes, akkor másokkal szemben egész pontosan milyen követelményeket támasztasz, hájpacni?!". Olyan 5 percet bírtam és mentem a youtube harmadik találatra. Ott már nem mondta meg senki, hogy mit kell látnom és az miért szar. Nem volt hiányérzetem.
Szóval szerintem ez egy nagy emberi betegség, hogy a cinizmus, a lehúzás, az irigység, a trollkodás, a memegyártás a valós érték teremtés fölébe keveredett, és bárhol bárki bármit bemutat, akkor egyből a savazás ömlik mindenhonnan. Szerintem 60-as IQ kell ehhez, hogy vmiről elmondják az emberek miért szar, és sokkal nagyobb, hogy megmutassák hogyan lehetne jobb. Nem is próbálkozik senki ez utóbbival, megelégszenek az előbbivel. Ultragáz. Meg aki ehhez tapsikol az is ultragáz.
Avatar
Botond

Hozzászólás #49362 2020.07.24. 10:44

DanielT írta:Persze, hogy van póva. A vicces az, hogy ezek az inkompetens baromállatok képtelenek előremutató és jó döntéseket hozni, hogy valahogy kirángassák magukat a szarból amiben lassan 10 éve dagonyáznak. Bemondták a hardver számokat, amikkel pozitív fénybe kerültek végre és most tessék. Megint rajtuk röhög az internet.
Teljesen mindegy ki és mit mutat, rajtuk röhög az internet. Az internet csak és kizárólag erre jó, hogy a nímandok röhögjenek a valakiken, mert végre anonim módon revanst lehet venni, hogy nekik sikerült vmi a nímandoknak meg nem. Felütöd a wikipédiát és az internet meghatározása is ez, hogy "a hely, ahol a nímandok kiröhögéssel revansot vehetnek szánalmas ki életükért". :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #49363 2020.07.24. 10:46

Switch pro kontroller. Ezt meg csak úgy itt hagyom, hogy ezen gondolkozzatok el. :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49364 2020.07.24. 10:46

Nem hinném el de igaz. Ez a post a reveal videó után került fel.

Az elejét idézném:

But while it’s easy to get carried away about the prospect of playing Halo Infinite, it’s worth taking a minute to think about the enormous work put into this playable preview of Halo Infinite. While this is just a section of the final game, it took a herculean effort to make sure this little corner of our [size=200]Ringworld was polished and pretty enough for its premiere! The art, lighting, design, environment, graphics, production and engineering teams involved in carving out and curating this little slice, are nervous and excited to show people a glimpse of what we’re building.[/size]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49365 2020.07.24. 10:48

Botond írta:Valójában erre mondják, hogy az internet toxikus. Sajnos ez egyre jobban megfigyelhető társadalmi trend, hogy jobb híján fikázással tűnnek ki az emberek. Semmit nem raknak le az asztalra, de a mások munkájának a leszólása az megy. És mivel adott az internet így aztán partnert is találnak hozzá, aki esetleg bármi pozitívumot lát bármiben arra meg egyből van negatív jelző, amit rá lehet ragasztani. És ez a negatív hullám működik is.

Ha elég sokáig, elég kitartóan mondogatja az ember a negatív baromságait, akkor el is hiszi. Amíg gémingről van szó, addig ez mondjuk kb irreleváns az emberek többségének, de ez működik kicsiben is, mondjuk az emberi párkapcsolatokban, ahol messengeren, instán meg a többi socnetwork szaron már három perc elpanaszkodni, hogy mekkora kretén pistike, újabb három perc belelovagolni egymást, hogy ott kell hagyni a faszba. És ez is csak azért lehetséges, mert a kommunikáció csak a negatívumokra koncentrál, meg mert persze most már instant lehet kommunikálni nem kell összefutni vhol, időt energiát rakni a közös program összehozásába, szóval akár bármire is felhasználható a közös idő, faszságra is.

Tegnap elindítottam ezt az xbox konfot, a hivatalos stream szaggatott, mint a picsa youtubeon (az van a tv-n, mixer, twitch kutyafasza nincs, vagyis lehet van, de telepítve nincs), átklickeltem a következő találatra, ahol vmi amcsi sosehallottamróla pc magazin szakértője végig fröcsögött mindenre, hogy így szar, úgy szar. A csávón alsóhangon 100 kiló plusz volt, és senki nem szólt neki, hogy "Figyelj már kiskancsó, néztél te mostanában tükörbe? Ha magaddal szemben ennyire vagy igényes, akkor másokkal szemben egész pontosan milyen követelményeket támasztasz, hájpacni?!". Olyan 5 percet bírtam és mentem a youtube harmadik találatra. Ott már nem mondta meg senki, hogy mit kell látnom és az miért szar. Nem volt hiányérzetem.

Szóval szerintem ez egy nagy emberi betegség, hogy a cinizmus, a lehúzás, az irigység, a trollkodás, a memegyártás a valós érték teremtés fölébe keveredett, és bárhol bárki bármit bemutat, akkor egyből a savazás ömlik mindenhonnan.

Szerintem 60-as IQ kell ehhez, hogy vmiről elmondják az emberek miért szar, és sokkal nagyobb, hogy megmutassák hogyan lehetne jobb. Nem is próbálkozik senki ez utóbbival, megelégszenek az előbbivel. Ultragáz. Meg aki ehhez tapsikol az is ultragáz.
Kép

szerk: Közben olvashatóvá tördeltem a karakterhalmazod legalább az idézetben, hátha valaki így nem skippeli. :mf2:
Avatar
Botond

Hozzászólás #49366 2020.07.24. 10:53

DanielT írta:Nem hinném el de igaz. Ez a post a reveal videó után került fel.

Az elejét idézném:

But while it’s easy to get carried away about the prospect of playing Halo Infinite, it’s worth taking a minute to think about the enormous work put into this playable preview of Halo Infinite. While this is just a section of the final game, it took a herculean effort to make sure this little corner of our [size=200]Ringworld was polished and pretty enough for its premiere! The art, lighting, design, environment, graphics, production and engineering teams involved in carving out and curating this little slice, are nervous and excited to show people a glimpse of what we’re building.[/size]
Látod, neked még egy szövegnagyítás se jön össze a saját fórumodon, de mindenki balfasz, aki egy halo infinite-ot össze tud hozni. Na pont erről beszélek. :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49367 2020.07.24. 10:57

Botond írta:Látod, neked még egy szövegnagyítás se jön össze a saját fórumodon, de mindenki balfasz, aki egy halo infinite-ot össze tud hozni. Na pont erről beszélek. :D
Láttam, de direkt hagytam benne, semmiből nem tartott volna kivenni, de így még "extrémebb" a kiemelés.

szerk: És vicces, hogy ezt pont az után írtad, hogy a saját kommented is nekem kell betördelni. SIZE=400
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49368 2020.07.24. 11:03

Az eddigi legjobb meme a témában. :D

Kép
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #49369 2020.07.24. 11:05

Szerintem a Halo mindig gagyorul nézett ki. Ez csak követi a tradíciót. Még a zenéjét is valami gyerekcasio szintin dobja össze valami 10 éves gyerek. Fullra nem értettem soha, hogy mitől nem bukott az a minden szinten 7/10-es játéksorozat.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #49370 2020.07.24. 11:07

DanielT írta:Nem rendezve, nem módosítva, ez a jelenlegi Neogaf topik állapot.

Pirossal jelölve ahol arról van szó, mekkora hulladék volt az MS konf és a Halo, meg HOL A PÓVA G*CIK?!

(Ja és még ugyanennyi alatta, csak nem tudok többet screenshotolni notin)
ngbox.jpg
Nem sok dologgal lehet engem manapság felhúzni, de a legfelső topik miatt elővenném a lángszórót...
Avatar
Moby

Hozzászólás #49371 2020.07.24. 11:14

aabyssx írta:Szerintem a Halo mindig gagyorul nézett ki. Ez csak követi a tradíciót. Még a zenéjét is valami gyerekcasio szintin dobja össze valami 10 éves gyerek. Fullra nem értettem soha, hogy mitől nem bukott az a minden szinten 7/10-es játéksorozat.
A 4 übergecijól nézett ki abban az időben. Talán a legszebb játék volt 360-ra, de legalábbis technikailag tutter benne van a top3-ban. A többi viszont egy szarocska. Én nem tudom, hogy köze van-e ahhoz, hogy otthagyta a kínai picsa a 343-at, de azóta sem tudnak lerakni semmi értékelhetőt.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #49372 2020.07.24. 11:33

Botond írta:Valójában erre mondják, hogy az internet toxikus. Sajnos ez egyre jobban megfigyelhető társadalmi trend, hogy jobb híján fikázással tűnnek ki az emberek. Semmit nem raknak le az asztalra, de a mások munkájának a leszólása az megy. És mivel adott az internet így aztán partnert is találnak hozzá, aki esetleg bármi pozitívumot lát bármiben arra meg egyből van negatív jelző, amit rá lehet ragasztani. És ez a negatív hullám működik is. Ha elég sokáig, elég kitartóan mondogatja az ember a negatív baromságait, akkor el is hiszi. Amíg gémingről van szó, addig ez mondjuk kb irreleváns az emberek többségének, de ez működik kicsiben is, mondjuk az emberi párkapcsolatokban, ahol messengeren, instán meg a többi socnetwork szaron már három perc elpanaszkodni, hogy mekkora kretén pistike, újabb három perc belelovagolni egymást, hogy ott kell hagyni a faszba. És ez is csak azért lehetséges, mert a kommunikáció csak a negatívumokra koncentrál, meg mert persze most már instant lehet kommunikálni nem kell összefutni vhol, időt energiát rakni a közös program összehozásába, szóval akár bármire is felhasználható a közös idő, faszságra is.
Tegnap elindítottam ezt az xbox konfot, a hivatalos stream szaggatott, mint a picsa youtubeon (az van a tv-n, mixer, twitch kutyafasza nincs, vagyis lehet van, de telepítve nincs), átklickeltem a következő találatra, ahol vmi amcsi sosehallottamróla pc magazin szakértője végig fröcsögött mindenre, hogy így szar, úgy szar. A csávón alsóhangon 100 kiló plusz volt, és senki nem szólt neki, hogy "Figyelj már kiskancsó, néztél te mostanában tükörbe? Ha magaddal szemben ennyire vagy igényes, akkor másokkal szemben egész pontosan milyen követelményeket támasztasz, hájpacni?!". Olyan 5 percet bírtam és mentem a youtube harmadik találatra. Ott már nem mondta meg senki, hogy mit kell látnom és az miért szar. Nem volt hiányérzetem.
Szóval szerintem ez egy nagy emberi betegség, hogy a cinizmus, a lehúzás, az irigység, a trollkodás, a memegyártás a valós érték teremtés fölébe keveredett, és bárhol bárki bármit bemutat, akkor egyből a savazás ömlik mindenhonnan. Szerintem 60-as IQ kell ehhez, hogy vmiről elmondják az emberek miért szar, és sokkal nagyobb, hogy megmutassák hogyan lehetne jobb. Nem is próbálkozik senki ez utóbbival, megelégszenek az előbbivel. Ultragáz. Meg aki ehhez tapsikol az is ultragáz.
Nem teljesen értek veled egyet, jó azért a népharag, nem egyszer e miatt terelték jó útra xy fejlesztőt/kiadót, nem egyszer akarta a sony meg az ms is lenyomni a torkunkon a szart, és sajnos volt aki ehhez is tapsolt, nah én ezt nem tudom megérteni.
Jah és a hájpacni is csak ember, mióta lettél te ilyen negatív? #fatlivesmatter :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #49373 2020.07.24. 14:06

Micsu írta:Nem teljesen értek veled egyet, jó azért a népharag, nem egyszer e miatt terelték jó útra xy fejlesztőt/kiadót, nem egyszer akarta a sony meg az ms is lenyomni a torkunkon a szart, és sajnos volt aki ehhez is tapsolt, nah én ezt nem tudom megérteni.
Jah és a hájpacni is csak ember, mióta lettél te ilyen negatív? #fatlivesmatter :banplz:
Mindenre is lehet már ellenpéldát felhozni, de nem biztos, hogy az helyes gyakorlat, ami egymillió esetből 999.999 alkalommal sima nettó károkozás, és az egymilliomodik alkalommal talán érdemben lehet arról beszélni, hogy nem volt teljesen káros.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49374 2020.07.24. 15:37

Moby, hol tartunk Tsushimával? Már GOTY, vagy épp töltöd a benzineskannát a székház felgyújtáshoz?
Avatar
Moby

Hozzászólás #49375 2020.07.24. 15:43

DanielT írta:Moby, hol tartunk Tsushimával? Már GOTY, vagy épp töltöd a benzineskannát a székház felgyújtáshoz?
Nyomogatom. Elvagyok vele, nem akartam még felgyújtani. Szerintem ez most rohadt nagy szó. Szép, mint a k-élet, a harc elmegy, van sztori (ebben mondjuk jobb, mint a ubi játékok), vannak karakterek. De arra nem mernék megesküdni, hogy nem fogom megunni 50 óránál.A térkép gecire tele van prüszkölve. Takarítom.
Avatar
Moby

Hozzászólás #49376 2020.07.24. 15:48

Ha valakikívánja az új, nemsokára megjelenő DONTNOD játékot(amit bemutatott tegnap az MS), el van árazva most az xbox store-on. Pécére is jó, ezresésrt megy, de jön gamepassban is, szal 300-ért is lenyomható. De ha valaki megtrataná, akkor most olcsón megteheti (hacsak nem fogják visszavonni). Amúgy LGBTQ a témája, úgy nyomogassátok a vásárlás gombot.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #49377 2020.07.24. 16:22

DanielT írta:Megin' valami MS konf:
Nem volt magasra téve a léc, de sikerült átfutni alatta az MS-nek széles vigyorral.
A Sony reszelgethette volna a PS5-öt még vagy másfél évig, talána 12 TF is belefért volna addigra, úgysem jön semmi, ami akár a PS4-et szorongatná.
Avatar
Moby

Hozzászólás #49378 2020.07.24. 16:37

benőmenő írta:Nem volt magasra téve a léc, de sikerült átfutni alatta az MS-nek széles vigyorral.
A Sony reszelgethette volna a PS5-öt még vagy másfél évig, talána 12 TF is belefért volna addigra, úgysem jön semmi, ami akár a PS4-et szorongatná.
A sony mit reszelgetne a hardveren? Vagy a bluréj meghajtóra gondoltál? Mer kb ahhoz van valami kevés közük.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49379 2020.07.24. 16:55

Moby írta:A sony mit reszelgetne a hardveren? Vagy a bluréj meghajtóra gondoltál? Mer kb ahhoz van valami kevés közük.
Hát netszerte a Sony fanbojok kb úgy képzelik, hogy Cerny 0-24-ben tervezi otthon a világmegváltó gép minden elemét full egyedire. :nezze:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #49380 2020.07.24. 16:59

Moby írta:A sony mit reszelgetne a hardveren? Vagy a bluréj meghajtóra gondoltál? Mer kb ahhoz van valami kevés közük.
A fülreszabott HRTF, vagy miatúró csodaprofilok azok már szart se érnek? :nezze:
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #49381 2020.07.24. 17:01

Moby írta:Ha valakikívánja az új, nemsokára megjelenő DONTNOD játékot(amit bemutatott tegnap az MS), el van árazva most az xbox store-on. Pécére is jó, ezresésrt megy, de jön gamepassban is, szal 300-ért is lenyomható. De ha valaki megtrataná, akkor most olcsón megteheti (hacsak nem fogják visszavonni). Amúgy LGBTQ a témája, úgy nyomogassátok a vásárlás gombot.
Lemaradt egy nulla az árból. :D Vicces. Sikerült is megvenni?
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #49382 2020.07.24. 17:04

https://www.ign.com/articles/halo-infinite-gameplay-demo-early-work-in-progress-build
Vótmá? Egyáltalán mutattak egyetlen képkockát is eddig amit XSX renderelt?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49383 2020.07.24. 17:10

TasManXT írta:https://www.ign.com/articles/halo-infinite-gameplay-demo-early-work-in-progress-build
Vótmá? Egyáltalán mutattak egyetlen képkockát is eddig amit XSX renderelt?
Biztos vagyok benne, hogy katasztrofális állapotok uralkodnak a fejlesztőnél és nagyon élvezem. Bárcsak megtudnánk majd a végén annyit, mint a Mass Effect Andromeda és a miaszarvoltanevemásik Bioware hulladékról. És szintén bízom benne, hogy a földbe lesz gyalulva a stúdió. :eljen:
Avatar
Moby

Hozzászólás #49384 2020.07.24. 17:27

benőmenő írta:A fülreszabott HRTF, vagy miatúró csodaprofilok azok már szart se érnek? :nezze:
jojojo, majd szóljanak, ha ott tartanak, mint a youtube hiperszuper, egyedileg a fülre riöltime optializalt, binaural titkos csodamotorja :DD (fejhallgato required)
phpBB [media]
Avatar
Moby

Hozzászólás #49385 2020.07.24. 17:36

DanielT írta:Biztos vagyok benne, hogy katasztrofális állapotok uralkodnak a fejlesztőnél és nagyon élvezem. Bárcsak megtudnánk majd a végén annyit, mint a Mass Effect Andromeda és a miaszarvoltanevemásik Bioware hulladékról. És szintén bízom benne, hogy a földbe lesz gyalulva a stúdió. :eljen:
Ezt már egy éve is sejteni lehetett. Vót 6 hónapon belül vagy 3 creative director váltásuk. Biztos hótvéletlen.
Avatar
Botond

Hozzászólás #49386 2020.07.24. 18:12

Nem ez a baj, hanem, hogy minecraft dungeons xplay még nem megy, majd csak később patchelik bele. Ez a baj! Plusz az se megy, hogy mondjuk ketten local coop, a harmadik meg online csatlakozik, az is később jön. Ezek a bajok! :banplz:
Avatar
eje75

Hozzászólás #49387 2020.07.24. 20:09

Nemtom, de eddig szarnak tűnik...
phpBB [media]
Avatar
eje75

Hozzászólás #49388 2020.07.24. 21:00

Nnnnna... nem volt elég sorozat a fekákról, meg a melegekről, most az állatvédők is kaptak 1-et...
Spoiler
:banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #49389 2020.07.24. 21:59

eje75 írta:Nemtom, de eddig szarnak tűnik...
Hát ez a sok célzólófasz, meg csiribiri zabszalma a képernyőn kibaszottul lehangoló. Ha ez ilyen lesz VR-on is, akkor skip. Bár miért ne lenne ilyen? 2020-at írunk ugye...
Avatar
Mekee

Hozzászólás #49390 2020.07.24. 22:13

eje75 írta:Nemtom, de eddig szarnak tűnik...
https://www.youtube.com/watch?v=yGSkCalsisU
EA, én többre nem is számítottam, elég kiddie az ui, meg a játékmenet is túl lassú, a graf meg fejfej melletta haloval, ismét megmutatja az ea, hogy továbbra se tud náluk senki semmit kezdeni a sw jogokkal, de biztos valaki jó sok lóvét osztott vissza, hogy még mindíg náluk van ennyi szemét után is.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #49391 2020.07.24. 22:18

eje75 írta:Nemtom, de eddig szarnak tűnik...
[video]MickeyEgérStarWars[/video]
Teljesen cartoony kiddie (és giccsparádé).
De ezen már nem kell csodálkozni, mert a Star Wars fő célközönsége a 9-10 évesek már.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #49392 2020.07.24. 22:37

Moby írta:A 4 übergecijól nézett ki abban az időben. Talán a legszebb játék volt 360-ra, de legalábbis technikailag tutter benne van a top3-ban. A többi viszont egy szarocska. Én nem tudom, hogy köze van-e ahhoz, hogy otthagyta a kínai picsa a 343-at, de azóta sem tudnak lerakni semmi értékelhetőt.
Nem a 3 után játszottad véletlenül? Mert az annyira gyalázatosan ócska volt, hogy az után minden jól néz ki. :D
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49393 2020.07.24. 22:55

DanielT írta:https://my.playstation.com/ és ezen belül Trophies. Jóféle 10+ éves felület.
Ezt ismerem, de ha rányomok a sign-inre, akkor csak újra betölti az oldalt. Ha accountot csinálnék, akkor is van egy sign-in opció, de hibaüzenetet dob. (Új accot nyilván nem csinálok, ha a meglévő trófeáira vagyok kíváncsi.) Ez a helyzet Vivaldival (MINDEN más problémamentes vele), Edge-ből viszont megy. Tényleg a third-party böngésző miatt van minden :ticking:
Avatar
eje75

Hozzászólás #49394 2020.07.25. 08:33

aabyssx írta:Teljesen cartoony kiddie (és giccsparádé).
De ezen már nem kell csodálkozni, mert a Star Wars fő célközönsége a 9-10 évesek már.
A legundorítóbb az egészben ez a bólogatós Darth Wader baba, meg a Boba Fett illatosító... ki a fasznak kellenek ezek??? Ahogy ismerem az EA-t tuti lehet majd "vicces" matricákat is venni a TIE fighter végére: "My other car is a star destroyer".... hogy szopna már le az összes marketinges piackutató köcsög, akik tönkreteszik a szórakozásom.....
Avatar
eje75

Hozzászólás #49395 2020.07.25. 08:39

eje75 írta:A legundorítóbb az egészben ez a bólogatós Darth Wader baba, meg a Boba Fett illatosító... ki a fasznak kellenek ezek??? Ahogy ismerem az EA-t tuti lehet majd "vicces" matricákat is venni a TIE fighter végére: "My other car is a star destroyer".... hogy szopna már le az összes marketinges piackutató köcsög, akik tönkreteszik a szórakozásom.....
Lázadó oldalon a "admiral Ackbar is my co-pilot" lehetne siker....
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49396 2020.07.25. 08:41

eje75 írta:A legundorítóbb az egészben ez a bólogatós Darth Wader baba, meg a Boba Fett illatosító... ki a fasznak kellenek ezek???
Akinek mindig is kellettek, a Sztárvársz célcsoportnak... 4-10 éves gyerekeknek.
Avatar
Botond

Hozzászólás #49397 2020.07.25. 08:55

DanielT írta:Akinek mindig is kellettek, a Sztárvársz célcsoportnak... 4-10 éves gyerekeknek.
Nálunk is a fiam a legnagyobb SW rajongó most. HBO GO-ra felkerült az összes, beleértve a rajzfilmeket is, szerintem ősszel ledarálja majd futópadozás közben. Eddig tiltottam, csak az ovis és iskolás társak elmeséléiből tudta mi van benne, de most már betöltötte a 10et, ennyi idősen már én is Belmondo filmeket néztem.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49398 2020.07.25. 08:58

Botond írta:Nálunk is a fiam a legnagyobb SW rajongó most. HBO GO-ra felkerült az összes, beleértve a rajzfilmeket is, szerintem ősszel ledarálja majd futópadozás közben. Eddig tiltottam, csak az ovis és iskolás társak elmeséléiből tudta mi van benne, de most már betöltötte a 10et, ennyi idősen már én is Belmondo filmeket néztem.
Helyes, ki kell termelni a következő 40 év "rajongóit" akik megszokásból hordják a pénzt ebbe az értéktelen mocsokgyárba. :eljen:
Avatar
Botond

Hozzászólás #49399 2020.07.25. 09:03

DanielT írta:Helyes, ki kell termelni a következő 40 év "rajongóit" akik megszokásból hordják a pénzt ebbe az értéktelen mocsokgyárba. :eljen:
Az a hajó 3 éves korában elment, amikor az ovis társakkal megbeszéltek mindent is a filmekről. Jogos kérdés, hogy ki a fasz aki 3 évesen hagy ilyesmit nézni a gyereknek... Kicsit túlbecsülöd a szülők szerepét. :D 3 éves korig, míg közösségbe nem kerül, addig tudod ezt nagy biztonsággal irányítani, onnan már csak ráigazítani tudsz a folyamatokra, de ilyen cunamikra, mint hogy mindenki SW-ról beszél, nos ezen nem tudsz segíteni, max ennyit, hogy 10 éves korig nem nézheti meg. Ez nem olyan, mint a PS4 acsi lista, hogy tudod álprofillal befolyásolni, hogy ne legyen szemét játék acsija a profilodon, ez egyel komplexebb. :nemtudom:
Avatar
Moby

Hozzászólás #49400 2020.07.25. 09:11

DanielT írta:Helyes, ki kell termelni a következő 40 év "rajongóit" akik megszokásból hordják a pénzt ebbe az értéktelen mocsokgyárba. :eljen:
Lehett volna ebből jót csinálni, ha nem ilyen kutyaütők kezébe kerül az egész, mint a disney, meg az ea. Még ma is (ld, Mandalorian). Az tény, hogy ma már csak a nosztalgia repíti a hátán az egész SW témát. És ennek égisze alatt megy a retekgyártás.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49401 2020.07.25. 09:32

Moby írta:Lehett volna ebből jót csinálni, ha nem ilyen kutyaütők kezébe kerül az egész, mint a disney, meg az ea. Még ma is (ld, Mandalorian). Az tény, hogy ma már csak a nosztalgia repíti a hátán az egész SW témát. És ennek égisze alatt megy a retekgyártás.
Jaja, milyen kurvajó filmek születtek az eredeti trilógia óta, aminek az utolsó része 37 éve jött ki. Micsoda fantasztikus 37 év volt ez a hűséges SW rajongóknak Lucas bácsi kezében! :eljen: :eljen: :eljen:

szerk: Jó, vonjátok le a 37 -ből amikor eladta az aranytojást tojó szarhalmot a Dizninek.
Avatar
Moby

Hozzászólás #49402 2020.07.25. 10:03

DanielT írta:Jaja, milyen kurvajó filmek születtek az eredeti trilógia óta, aminek az utolsó része 37 éve jött ki. Micsoda fantasztikus 37 év volt ez a hűséges SW rajongóknak Lucas bácsi kezében! :eljen: :eljen: :eljen:

szerk: Jó, vonjátok le a 37 -ből amikor eladta az aranytojást tojó szarhalmot a Dizninek.
Én nem azt mondtam, hogy Lucas bácsi kezében jó helyen lenne. De vannak olyan kezek, amiben most is jó helyen van/lenne. Sokkal jobban, mint a disney.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49403 2020.07.25. 10:27

DanielT írta:Jaja, milyen kurvajó filmek születtek az eredeti trilógia óta, aminek az utolsó része 37 éve jött ki. Micsoda fantasztikus 37 év volt ez a hűséges SW rajongóknak Lucas bácsi kezében! :eljen: :eljen: :eljen:

szerk: Jó, vonjátok le a 37 -ből amikor eladta az aranytojást tojó szarhalmot a Dizninek.
Ha nem is film, az animációs sorozatok között vannak a Return of the Jedi után mindenre vagy arra is fújók által is elismertek. Nekem fingomsincs, mert sose érdekeltek komolyan.

Játék ugye volt sok jó, egyszerűen röhejes az EA-s vergődés. Persze a Fallen Order akár lehet még jó, nem néztem, de alig jön valami, ami meg igen, és kampány is van benne (BF2), az nagyon nem jött be eddig.
Avatar
Necro

Hozzászólás #49404 2020.07.25. 11:18

GT sport mostani állapotában alkalmas offline autózgatásra? (sose GT-ztem, 3000-ért lehet megnézném)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49405 2020.07.25. 11:24

Necro írta:GT sport mostani állapotában alkalmas offline autózgatásra? (sose GT-ztem, 3000-ért lehet megnézném)
Autózgatásra (autómodell+pálya megnézés) igen, bármiféle kielégítő és érdekes, izgalmas single player élményre nem.
Avatar
Necro

Hozzászólás #49406 2020.07.25. 11:36

DanielT írta:Autózgatásra (autómodell+pálya megnézés) igen, bármiféle kielégítő és érdekes, izgalmas single player élményre nem.
Köszi, akkor megnint nem veszem meg. Kéne valami értékelhet a PGR/Driveclub tengelyen, de lehet megint PGR4 lesz :D
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #49407 2020.07.25. 11:46

Én régen bírtam a Star Warst. Akkor is célcsoport volt a gyerek (talán nem ennyire kicsi gyerek), meg hülyeség is volt összességében akkor is - pl. Evokok legyőzik a birodalmat, meg hasonlók -, de nem volt ennyire nyáltenger, sokkal koszosabb, hitelesebb, vadnyugatosabb volt.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #49408 2020.07.25. 11:49

Death Stranding DF videót néztétek? Azt mondják, hogy a 4K DLSS mód jobban néz ki, mint a native 4K + TAA.
Ha elkezd rendesen működni ez a DLSS, akkor nyerek 20-30% póvát. Az egy fél videokártya-upgrade.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #49409 2020.07.25. 12:39

Botond írta:Jogos kérdés, hogy ki a fasz aki 3 évesen hagy ilyesmit nézni a gyereknek...
Jelen. Najo 3,5 már a fiam, nomeg nem hagyom, nem nézhette meg soha, jeleneteket mutogattam neki, főleg millenium falcont, mert mindig érdekelte miaza nagy 50centis tányér kirakva a nappaliban. Abban egyetértek, hogy nwkik még nem szabadna megnézni ilyesmit egyben, csak igy irányitottan pár jelenetet, ami érdekli, a totál tiltás szerintem rosszabb, mert csakazértis alapon működnek :)
Avatar
Mekee

Hozzászólás #49410 2020.07.25. 12:40

aabyssx írta:Death Stranding DF videót néztétek? Azt mondják, hogy a 4K DLSS mód jobban néz ki, mint a native 4K + TAA.
Ha elkezd rendesen működni ez a DLSS, akkor nyerek 20-30% póvát. Az egy fél videokártya-upgrade.
Tökéletes volt az prőn is egyszer, nemhinném, hogy valaha még elővenném megint. C9en néztem meg hogy nézhetett volna ki, ha előbb megveszem...
Avatar
Botond

Hozzászólás #49411 2020.07.25. 13:07

Mekee írta:Jelen. Najo 3,5 már a fiam, nomeg nem hagyom, nem nézhette meg soha, jeleneteket mutogattam neki, főleg millenium falcont, mert mindig érdekelte miaza nagy 50centis tányér kirakva a nappaliban. Abban egyetértek, hogy nwkik még nem szabadna megnézni ilyesmit egyben, csak igy irányitottan pár jelenetet, ami érdekli, a totál tiltás szerintem rosszabb, mert csakazértis alapon működnek :)
Ovis kiscsoportban mindenki kívülről fújta az összes jelenetet. Én se tiltom, van sw Legoja, mert az tetszett neki, meg elmondtam mi meg hogy, de nem nézettem meg vele, hogy apa levágja a fia kezét meg ilyeneket. Szóval célirányosan, kisgyerek kompatibilis részeket nézni az teljesen oké, és teljesen más, mint “cenzúra” nélkül odabaszni neki az egészet, hogy nézzed!
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #49412 2020.07.25. 13:26

Emlékszem anno nem volt szabad az oviban elkotyogni, hogy a Harry Pottert megnézni visz majd a nagynéném, merthogy az idősebb gyerekeknek való.
Na most azt tudni kell, hogy kb. ekkora már olyan szinten néztem rongyosra a Jurassic Parkot, hogy újra fel kellett venni egy friss kazira, amikor adták a tv-ben. :idiota:
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #49413 2020.07.25. 16:09

Mekee írta:Tökéletes volt az prőn is egyszer
Az nekem nem elég prő. Van abban in 27,3 FPS rendesen.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #49414 2020.07.25. 20:40

Fú, ez az NFS Carbon...anno valamiért abbamaradt, mert jött valami érdekesebb...hát az Undergroundok és a Most Wanted után ez valamai harmat gyenge. Kevés autó, még kevesebb tuning és customizációs lehetőség, soundtrack pedig lényegében nincs, csak valami alibi gagyizás saját szerzemnyekkel, azokból is kb. az 5. verseny után már hallottam mindet. Ráadásul tetten érhető a borzasztó prostreet irányítás, igaz ez még nem annyira gáz, de az autó néha 210-el is úgy elkezd betapadni váratlanul, hogy fennakadok a belső betonszegőn, máskor meg 90-nél, gáz nélkül is csak tenyerelek a kanyarodáson és megy kifelé az egyébként oversteer-re és grip-re hangolt autóm. :fejvakaras:
Nehézséget nem is lehet állítani, és olyan össze-vissza difficulty spike-ok vannak, hogy a fal adja a másikat. De tényleg, a tolatva célbaérésből rögtön átcsap kínszarásba, majd megint vissza. Ugyanez a rendőrökkel is, egyszer lehetetlen leszakítani őket, aztán talán szánalomból egyszercsak eltűnnek. Ritka amikor ennyire rá lehet mutatni egy konkrét pontra az idővonalon, hogy NA itt halt meg a széria.
Nem biztos hogy eljutok a végéig/10.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #49415 2020.07.25. 22:47

benőmenő írta:Fú, ez az NFS Carbon...anno valamiért abbamaradt, mert jött valami érdekesebb...hát az Undergroundok és a Most Wanted után ez valamai harmat gyenge. Kevés autó, még kevesebb tuning és customizációs lehetőség, soundtrack pedig lényegében nincs, csak valami alibi gagyizás saját szerzemnyekkel, azokból is kb. az 5. verseny után már hallottam mindet. Ráadásul tetten érhető a borzasztó prostreet irányítás, igaz ez még nem annyira gáz, de az autó néha 210-el is úgy elkezd betapadni váratlanul, hogy fennakadok a belső betonszegőn, máskor meg 90-nél, gáz nélkül is csak tenyerelek a kanyarodáson és megy kifelé az egyébként oversteer-re és grip-re hangolt autóm. :fejvakaras:
Nehézséget nem is lehet állítani, és olyan össze-vissza difficulty spike-ok vannak, hogy a fal adja a másikat. De tényleg, a tolatva célbaérésből rögtön átcsap kínszarásba, majd megint vissza. Ugyanez a rendőrökkel is, egyszer lehetetlen leszakítani őket, aztán talán szánalomból egyszercsak eltűnnek. Ritka amikor ennyire rá lehet mutatni egy konkrét pontra az idővonalon, hogy NA itt halt meg a széria.
Nem biztos hogy eljutok a végéig/10.
Azért visszaültem elé és csak lepörgött. Mobynak tudnám ajánlani, elég jól illeszkedne a 2020-ban elé kerülő játékokról alkotott prekoncepcióiba. :nezze:
Avatar
arty

Hozzászólás #49416 2020.07.26. 05:51

benőmenő írta:Fú, ez az NFS Carbon...anno valamiért abbamaradt, mert jött valami érdekesebb...hát az Undergroundok és a Most Wanted után ez valamai harmat gyenge. Kevés autó, még kevesebb tuning és customizációs lehetőség, soundtrack pedig lényegében nincs, csak valami alibi gagyizás saját szerzemnyekkel, azokból is kb. az 5. verseny után már hallottam mindet. Ráadásul tetten érhető a borzasztó prostreet irányítás, igaz ez még nem annyira gáz, de az autó néha 210-el is úgy elkezd betapadni váratlanul, hogy fennakadok a belső betonszegőn, máskor meg 90-nél, gáz nélkül is csak tenyerelek a kanyarodáson és megy kifelé az egyébként oversteer-re és grip-re hangolt autóm. :fejvakaras:
Nehézséget nem is lehet állítani, és olyan össze-vissza difficulty spike-ok vannak, hogy a fal adja a másikat. De tényleg, a tolatva célbaérésből rögtön átcsap kínszarásba, majd megint vissza. Ugyanez a rendőrökkel is, egyszer lehetetlen leszakítani őket, aztán talán szánalomból egyszercsak eltűnnek. Ritka amikor ennyire rá lehet mutatni egy konkrét pontra az idővonalon, hogy NA itt halt meg a széria.
Nem biztos hogy eljutok a végéig/10.
nfs-nél kb 6 részre rá lehet mutatni, hogy itt halt meg ;) kinek hol....

nekem nem maradt meg a carbon különösen negativumként, számomra az underground1-el már padlót fogott a széria, onnantól már majd' mindegy volt :(
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #49417 2020.07.26. 08:44

arty írta:nfs-nél kb 6 részre rá lehet mutatni, hogy itt halt meg ;) kinek hol....

nekem nem maradt meg a carbon különösen negativumként, számomra az underground1-el már padlót fogott a széria, onnantól már majd' mindegy volt :(
A The Run az NFS Rage 2-je.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #49418 2020.07.26. 09:05

Zóanagyvarázsló írta:A The Run az NFS Rage 2-je.
Ennyike. :eljen:

De ha már meghalás, nálam az Undergroundnál halt meg. Utána 2 életjel a 2010 és a Run, azóta megint bűzölgő rohadás.

A közönségkedvenc első Most Wantedet is gyűlöltem, hát hogy néz má' ki?! Húgyfilteres open-genny broáfság.
Avatar
deep

Hozzászólás #49419 2020.07.26. 09:30

arty írta:nfs-nél kb 6 részre rá lehet mutatni, hogy itt halt meg ;) kinek hol....

nekem nem maradt meg a carbon különösen negativumként, számomra az underground1-el már padlót fogott a széria, onnantól már majd' mindegy volt :(
Nézzünk egy gyors számvetést ha már felhoztuk :D
The Need for Speed (1994) - tök keveset játszottam vele, pécém ekkor még nem volt, ps1-em már akkor lett amikor a 2. rész már megjelent.
Need for Speed II (1997) - ez pörögött rendesen ps1-en, aztán később pécé is.
Need for Speed III: Hot Pursuit (1998) - PS1 verzió szintén, warezban, fejjel lefelé 45 fokban állított PS1-en mert haldoklott a fejm de így még olvasott :D
Need for Speed: High Stakes (1999) - ez már pécén, nagyon sokat ment.
Need for Speed: Porsche Unleashed (2000) - szintén pc, elképzelhetetlenül sokat.
Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002) - szintén.
Need for Speed: Underground (2003) - utáltam a soundtrackjét, nem bírtam sose a reppet, de a játék valamiért mégis bejött. Pedig nagyon buta volt :D
Need for Speed: Underground 2 (2004) - na nálam valahol itt kezdődött a hanyatlás. Nem motivált egyáltalán, főleg az openwolrd bénaság miatt. Talán psp-n ment egy kicsit a rivals.
Need for Speed: Most Wanted (2005) - Án ezt kajáltam, pécén ment, csak ne lett volna sárga...
Need for Speed: Carbon (2006) - Talán 1 percre próbáltam ki x360-on (?) de láttam hogy uundorítóan néz ki, undorítóan fut és undorító az egész. Kuka.
Need for Speed: ProStreet (2007) - Valaemennyit tologattam pécén, de nem tudtam befogadni. 1-2 óra után elbúcsúztunk.
Need for Speed: Undercover (2008) - Ezt DT-vel a 2008-as games covention-ön láttuk és már ott megállapítottuk, hogy kuka :D
Need for Speed: Shift (2009) - Kipróbálásig jutott, nem jött át.
Need for Speed: Nitro (2009) - Azt se tudtam, hogy ez létezik, Wii - DS only.
Need for Speed: World (2010) - Erről se nagyon hallottam, teljes skip.
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) - PS3-on nyomtam ki belőle a szuszt is.
Shift 2: Unleashed (2011) - Blehhh.
Need for Speed: The Run (2011) - Fura módon ez bejött. Eltekintve a QTE átvezetőktől. 2-3x is végigment.
Need for Speed: Most Wanted (2012) - Open world = skip.
Need for Speed Rivals (2013) - Hulladék.
Need for Speed: No Limits (2015) - Hulladék.
Need for Speed (2015) - Nem nézne ki rosszul, Underground remake, de csak éjszaka, neon, pimpelés... öreg vagyok én már ehhez.
Need for Speed Payback (2017) - Hulladék.
Need for Speed Heat (2019) - Hulladék.
Avatar
Botond

Hozzászólás #49420 2020.07.26. 10:47

deep írta:Nézzünk egy gyors számvetést ha már felhoztuk :D
The Need for Speed (1994) - tök keveset játszottam vele, pécém ekkor még nem volt, ps1-em már akkor lett amikor a 2. rész már megjelent.
Need for Speed II (1997) - ez pörögött rendesen ps1-en, aztán később pécé is.
Need for Speed III: Hot Pursuit (1998) - PS1 verzió szintén, warezban, fejjel lefelé 45 fokban állított PS1-en mert haldoklott a fejm de így még olvasott :D
Need for Speed: High Stakes (1999) - ez már pécén, nagyon sokat ment.
Need for Speed: Porsche Unleashed (2000) - szintén pc, elképzelhetetlenül sokat.
Én eddig jutottam. Na nem az olvasásban, hanem az NFS játékokkal. Második és a Porsche sokat pörgött PC-n, aztán a többi max 10 percekig jutott, de a többsége odáig se, pedig szerintem van egy tucatnyi NFSem PC/x360 platformokon, de Porsche óta nem mozgat meg. Az jóvót!

Vissza: “Leáldozott.hu”