A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
DanielT

Hozzászólás #48861 2020.07.12. 12:21

Botond írta:Te direkt keresed magadnak a bajt, nekem az évek során ez állt össze. :D Amúgy az iPhone11pro-val kapcsolatban nekem továbbra is az a megélésem, hogy mindenben 10/10, kivéve a telefonálást. Az továbbra is kínszarás, megszakadnak másodpercekre a hívások, ilyen se kép se hang módon, aztán 2-3-4-5 másodperc után megint minden jó. 10ből 6 hívás eleve így indul, a többi olyan 1 perc környékén játsza ezt meg, aztán 10ből 2-3 hívásnál van második hullám is a csöndből. Konkrétan agyfasz, de mivel pár éve megkaptad tőled a nagy iskolát, hogy a telefon ma már nem is telefonálni van, így aztán maradt a háznál, mert a többi funkció hibátlan. Ahogy látom te tényleg mindent csinálsz ezzel a szarral, csak nem telefonálsz, lehet neked is váltani kellene 11pro-ra, vagy mindjárt itt a 12, addig mérgezheted magad ezzel a szarral. Géming vonalon is a nyitott rendszerről a zártra váltás hozta el a kánaánt, lehet telefon vonalon is ez a megoldás, nem?
Az a baj, hogy az iPhone már az előtt elvérzik nálam, mielőtt a rendszer szóba kerülne. Illetve mint említettem, felháborítóan elégedett volnam minden másodpercben a Huawei-el töltött évek alatt. Panaszkodtam arra bármikor? Naugye.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #48862 2020.07.12. 12:25

Botond írta:Ja, és lepergett a Terminátor:sötét végzet is. Szegény Schwarci és Linda Hamilton hattyúdala.
Engem az univerzum már a T3-tól is meg akart menteni, amikor a moziban 3 perc után szalaghiba+hangcsúszás miatt megállították a vetítést és visszaadták a jegy árát. Persze akkor még nem vettem a jelet és megnéztem következő nap.

Na azóta semmit aminek a nevében Terminator van, ahogy a Jurassic Parkokat sem a 3 után(az első után kellett volna ott megállni).

Rájöttem, hogy sokkal jobban járok, ha nem alázom meg magamnak a régi nagy címek emlékét, ezekkel az új szemetekkel. A mai világban, politikai környezetben, hálivúdi szemléletben már nem születhetnek jó folytatások. Felesleges reménykedni, bízni, mert nincs miben.
Avatar
Botond

Hozzászólás #48863 2020.07.12. 13:38

DanielT írta:Rájöttem, hogy sokkal jobban járok, ha nem alázom meg magamnak a régi nagy címek emlékét, ezekkel az új szemetekkel. A mai világban, politikai környezetben, hálivúdi szemléletben már nem születhetnek jó folytatások. Felesleges reménykedni, bízni, mert nincs miben.
Túl komolyan vesztek bizonyos dolgokat, de nem tudom eldönteni, hogy azért látom így, mert nektek nincs az életetekben semmi igazi probléma, vagy mert nekem van túl sok, és így már olyan dolgokra amik nem gyakorolnak azonnal is közvetlen hatást az életemre már nem is figyelek oda. Lehet az utóbbi.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #48864 2020.07.12. 16:30

arty írta:Jóreggelt!
Jóreggelt! Nagyjábol ugyanez a helyzet, pc maradt, de aok esetben inkább yt meg plex szervernek, pisiprő+vr+c9, és épp dani gangbang tlou2-je fut, és csak tátom a szám a látványtol. Nem is netto grafban baszós, hanem a kidolgozottsága a mapoknak, az apróságok, plusz a hdr, ami olyan amit max dolbyvision-ben lévő természetfilmekben látni.
Előtte meg letoltam az összes sony the game-et, volt pár ami emlékezetes, de közel sem osztom, hogy mind mestermű és tökéletes. Gow pl nekem nagyonnem, days gone tetszett, de félreraktam, nekem a kellőnél sokkal hosszabb. Guerilla robotdino rosszseggűsége meg nagyon igen, ahogyan a páokembör is, de ezek leginkább a közepe vége fele kaptak el.
Gamingen kivül született egy lányom a bratyó mellé, ház,, költözés, azota folyamatos felujitás, ujabban kert szépfüvesítése, de az hc cucc még nekem, nem én fogom bálintgazda örökségét továbbvinni valószínűleg.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #48865 2020.07.12. 17:35

Botond írta:De. Az is pont ilyenné silányult a végére, hogy reggel 10 percre belépek két napi küldire, amíg az asszony foglalja a fürdőt. De mindegy, amíg neked fun addig fun, aztán ha úgy érzékeled, hogy nem, akkor mehet megint egy kövér uninstall. Legalább annyit javult a helyzet, hogy az MS már nem méri neked, hogy az elmúlt 4 napban a napi tíz perc az kereken 6,5 óra. :zavart1:
Szerintem utoljára a WotLK körül trialeztem WoW-ot, szóval TALÁN ezt jobban tudod :zavart1:

Minden havi/heti/napi, amit csinálok (azaz nem mindent, mert a matchmakingre ritkán van kedvem várni) az heti másfél óra. Ha ennél többet töltök vele, akkor éppen játszom. Például az utóbbi hetekben a legós kiegekkel. Poén, jól elvagyok vele, de nem vált ki akkora érzelmeket, mint egy NFS- vagy Crew-kampány :idiota:

Egyébként azért tettem vissza, mert már hiányom volt, és elkezdtem a The Crew-t. Kb. az első tutorial küldetés teljesíthetetlen, mert jobb az ellen kocsija, ezért grindolni kellett. Csináltam 200 ugratást, úgy repült ki meg ki az ikszpé a rámpábul, hogy nem én kaptam ki 10 másodpercből, hanem az a csíra. Ehhez jött a TY-kategóriás körítés, és máris vettem inkább még egy SSD-t, hogy újra felférjen az FH4, ehhez meg hozzá se értem. Szóval tud a Ubi, menő ótókás cucc, zabáljátok! :buck:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #48866 2020.07.12. 18:21

Zóanagyvarázsló írta:Szóval tud a Ubi, menő ótókás cucc, zabáljátok! :buck:
Na, hát kedvenc céged prezije ma este 20:00 vagy 21:00 kor kezdődik, el ne felejtsd figyelemmel kísérni! Egy Crew DLC -t is bejelenthetnek! :nezze:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #48867 2020.07.12. 20:16

Ki ne hagyjátok, mert utána Zó kikérdezi! :nezze:

phpBB [media]
Avatar
Moby

Hozzászólás #48868 2020.07.12. 20:28

Mekee írta:költözés, azota folyamatos felujitás, ujabban kert szépfüvesítése, de az hc cucc még nekem, nem én fogom bálintgazda örökségét továbbvinni valószínűleg.
Hogy milyen gyorsan változik minden: talán két hónapja volt itt téma ez a lakás kontra ház. Akkor azt mondtam, hogy egy darabig nem is szeretnék költözni. Hát ez pont két hónapig tartott. A homeoffice állandósult, az eü helyzettől függetlenül, már nem nagyon járok be, hetente-kéthetente egyszer. Jó itt budán, de már így már nem köt ide különösebben semmi, a gépezet beindult, vidékiman leszek ismét, bár most vidékebbi, mint legutóbb. Valszeg viszlát gigabit, jó volt ez 5 évecske veled :(
Ja, és van két eladó lakásom, ha valaki keres (budán+halászteleken) :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #48869 2020.07.12. 20:33

DanielT írta:Ki ne hagyjátok, mert utána Zó kikérdezi! :nezze:
És mégios mi a tökömre számítotok itten? A sár&birkaszar ilyen izgalmas téma? Az egyetlen érdekesnek igérkező címükről (Gods&Monsters) kiderült, hogy kibaszott gyenge Zelda BOTW copy, amitől a kínaiaké is jobbnak igérkezik. Ezen kívül meg a büdös nagy semmi.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #48870 2020.07.12. 20:33

Moby írta:Hát ha úgy amúgy lenne (ahogy nincs), akkor nem hogy a városban nem ülnék autóba, de a városba se. Elmennék oda, amiről Zó mesélt, ahol a tehén házhoz jön leadni a tejet, és ha már ott van, főz magából egy jó pörkőttet is*, és ott laknék.


/*jó, nem biztos, hogy pont így mesélte, de valami ehhez nagyon hasonló dolog :idiota:
Korábban a kecske is jött, főleg sajtot hozott, de néha tejet is :idiota: Jelenleg le kell járni a gyalog 10 pernyire található piacra, iszonyatos a kín.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #48871 2020.07.12. 20:35

Moby írta:És mégios mi a tökömre számítotok itten? A sár&birkaszar ilyen izgalmas téma? Az egyetlen érdekesnek igérkező címükről (Gods&Monsters) kiderült, hogy kibaszott gyenge Zelda BOTW copy, amitől a kínaiaké is jobbnak igérkezik. Ezen kívül meg a büdös nagy semmi.
Stratégia nem volt? Engem maximum az érdekelne (mármint nem játszani, csak tudni róla), és az van is a Ubi kezében elég, de a Uplayből a The Crew-n kívül sosem indítottam el semmit, annyira nagy spanok vagyunk.
Avatar
Moby

Hozzászólás #48872 2020.07.12. 20:36

Zóanagyvarázsló írta:Korábban a kecske is jött, főleg sajtot hozott, de néha tejet is :idiota: Jelenleg le kell járni a gyalog 10 pernyire található piacra, iszonyatos a kín.
Ez amúgy hol van? :) Van már elképzelés az új HQ lokációról, de még képlékeny, főleg ilyen házhozjönahurkakolbász érvek mentén :DD
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #48873 2020.07.12. 20:37

Moby írta:Hogy milyen gyorsan változik minden: talán két hónapja volt itt téma ez a lakás kontra ház. Akkor azt mondtam, hogy egy darabig nem is szeretnék költözni. Hát ez pont két hónapig tartott. A homeoffice állandósult, az eü helyzettől függetlenül, már nem nagyon járok be, hetente-kéthetente egyszer. Jó itt budán, de már így már nem köt ide különösebben semmi, a gépezet beindult, vidékiman leszek ismét, bár most vidékebbi, mint legutóbb. Valszeg viszlát gigabit, jó volt ez 5 évecske veled :(
Ja, és van két eladó lakásom, ha valaki keres (budán+halászteleken) :D
Olyan helyre költözni, ahol van gigabit. Vagy budai híd helyett vidéki alá költözöl?
Avatar
Moby

Hozzászólás #48874 2020.07.12. 20:37

Zóanagyvarázsló írta:Stratégia nem volt? Engem maximum az érdekelne (mármint nem játszani, csak tudni róla), és az van is a Ubi kezében elég, de a Uplayből a The Crew-n kívül sosem indítottam el semmit, annyira nagy spanok vagyunk.
Mire gondolsz? A soha meg-nem-jelenő Settlersre?
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #48875 2020.07.12. 20:40

Moby írta:Ez amúgy hol van? :) Van már elképzelés az új HQ lokációról, de még képlékeny, főleg ilyen házhozjönahurkakolbász érvek mentén :DD
Már sehol, sajnos eladták a kecskefarmot. Biztos az 5G miatt!

Spoiler
Amúgy Pearly City. Eredeti ángliusul, nehogy a honosítás elrontsa.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #48876 2020.07.12. 20:44

Moby írta:Mire gondolsz? A soha meg-nem-jelenő Settlersre?
Náluk van: Battle Isle (Incubationt beleértve), Panzer General, Anno, Settlers, Herpes of Might and Magic, World in Conflict, Imperialism. A Warlords talán nem, bár GOG-on ők árulják a Battlecry-okat (a simákat a Slitherine). Vétek, hogy mennyire nem használják ki. Pláne az XCOM-klónok korában. Maga az új XCOM is a régi X-COM átitatva egy kis Incubationnel.
Avatar
Moby

Hozzászólás #48877 2020.07.12. 21:02

Le is dölgött a uplay a k. anyjába :DDD
Avatar
DanielT

Hozzászólás #48878 2020.07.12. 21:18

Moby írta:És mégios mi a tökömre számítotok itten? A sár&birkaszar ilyen izgalmas téma? Az egyetlen érdekesnek igérkező címükről (Gods&Monsters) kiderült, hogy kibaszott gyenge Zelda BOTW copy, amitől a kínaiaké is jobbnak igérkezik. Ezen kívül meg a büdös nagy semmi.
Még mindig Vacsdogz Lízsön. A sarat meg a birkaszart leendő vidékimaaaan-ként meg a kebledre kéne ölelned! (szó szerint) :PP
Avatar
DanielT

Hozzászólás #48879 2020.07.12. 21:33

EGY NŐI VIKING HARCOS :SV:DSFDSFSFSDFSDFDS :DSADSADASDAS

A prezi összes játékának fejlesztői is "nők" voltak, azért az idézőjel, mert az egyik inkább egy lény.

Megnyalnátok mi? :finom:

asdsadsad.png
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #48880 2020.07.12. 21:39

Az Ubi már összekaphatná magát, mert a legutóbbi South Park óta semmi érdekeset nem csináltak. :oooo:
Új Farcry 3 DLC! :fogmosas:
Avatar
neoreg

Hozzászólás #48881 2020.07.12. 21:57

ennél nagyobb semmi csak akkor lehetett volna ez a Ubisoft Forward, ha 1 órán keresztül csak egy fekete képernyőt mutatnak
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #48882 2020.07.12. 22:09

DanielT írta:EGY NŐI VIKING HARCOS :SV:DSFDSFSFSDFSDFDS :DSADSADASDAS

A prezi összes játékának fejlesztői is "nők" voltak, azért az idézőjel, mert az egyik inkább egy lény.

Megnyalnátok mi? :finom:
Engem speciel jobban zavar, hogy egyik játék sem tűnt jónak, vagy érdekesnek. :(
Avatar
kigyi

Hozzászólás #48883 2020.07.12. 22:18

DanielT írta:EGY NŐI VIKING HARCOS :SV:DSFDSFSFSDFSDFDS :DSADSADASDAS

A prezi összes játékának fejlesztői is "nők" voltak, azért az idézőjel, mert az egyik inkább egy lény.

Megnyalnátok mi? :finom:

asdsadsad.png
Ja, hogy ez nő volt hát jobb, hogy mondtad, mert nem jöttem volna rá. Volt egy orrkarikás is hát az valami förtelemre sikerült....
Avatar
Botond

Hozzászólás #48884 2020.07.12. 22:28

Moby írta:Le is dölgött a uplay a k. anyjába :DDD
Szerencsére színházban voltam így megkíméltem az idegeim. A nagyon vidék az merre lesz? Egészen ilyen élhető kisvárosokig menekülsz, mint Eger vagy Veszprém, vagy totális falusi megoldás lesz az agglomeráción kívül? Én annyi pro tippet adnék, hogy Halásztelekből okulva ne a fővárostól délre nézelődj, mert az uralkodó széljárás több ezer éve ugyanaz a Kárpát-medencében, és az biza minden fost délre visz ki a városból, szóval azok csak látszólag jó helyek. Illetve érdemes megnézni vidéki kisvárosok esetén mik vannak benne a szélcsendes időben a szmogriadósok között az első húszban, mint Miskolc, Hatvan, Salgótarján, Székesfehérvár és azokat is kerülni nagy ívben. :)
Avatar
kigyi

Hozzászólás #48885 2020.07.12. 22:31

Botond írta:Szerencsére színházban voltam így megkíméltem az idegeim. A nagyon vidék az merre lesz? Egészen ilyen élhető kisvárosokig menekülsz, mint Eger vagy Veszprém, vagy totális falusi megoldás lesz az agglomeráción kívül?
Viccelsz? Hát Zalába megy biztos :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #48886 2020.07.12. 22:37

Van remény! Kibaszták a kreatív igazgatót, lehet a következő ubiforwardon már mást fog jelenteni a kreatívság! :wow2:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #48887 2020.07.12. 22:40

Botond írta:Szerencsére színházban voltam így megkíméltem az idegeim. A nagyon vidék az merre lesz? Egészen ilyen élhető kisvárosokig menekülsz, mint Eger vagy Veszprém, vagy totális falusi megoldás lesz az agglomeráción kívül? Én annyi pro tippet adnék, hogy Halásztelekből okulva ne a fővárostól délre nézelődj, mert az uralkodó széljárás több ezer éve ugyanaz a Kárpát-medencében, és az biza minden fost délre visz ki a városból, szóval azok csak látszólag jó helyek. Illetve érdemes megnézni vidéki kisvárosok esetén mik vannak benne a szélcsendes időben a szmogriadósok között az első húszban, mint Miskolc, Hatvan, Salgótarján, Székesfehérvár és azokat is kerülni nagy ívben. :)
Dunaújváros is nagy szmogéllovas szokott lenni. Hozzánk képest néha Eger is, legalábbis én többször láttam eddig felmerülni a nevét, de már sajnos mi sem vagyunk falu. Még csak az kéne, hogy időköltözzön Moby a családjával! Az egy teljes taxiállomással ér fel! Bár az ipari park felszámolása most magasabb prioritás.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #48888 2020.07.12. 22:41

Botond írta:Te direkt keresed magadnak a bajt, nekem az évek során ez állt össze. :D Amúgy az iPhone11pro-val kapcsolatban nekem továbbra is az a megélésem, hogy mindenben 10/10, kivéve a telefonálást. Az továbbra is kínszarás, megszakadnak másodpercekre a hívások, ilyen se kép se hang módon, aztán 2-3-4-5 másodperc után megint minden jó. 10ből 6 hívás eleve így indul, a többi olyan 1 perc környékén játsza ezt meg, aztán 10ből 2-3 hívásnál van második hullám is a csöndből.?
?? wtf? Van egy pár a környékemen, és ilyet egyik sem csinál. Szolgáltató, sim ok? Ha igen, vinném vissza mint a huzat. Nem garis már?
Nekem az utóbbi időben egy gondom volt, valamelyik nap a waze-t indítottam, és se szó se beszéd bezárta magát. 2x próbáltam, aztán átálltam google maps-re. Aztán pár óra múlva kaptam egy notification-t, hogy valami szerver gáz volt waze oldalon..
Avatar
donatus13

Hozzászólás #48889 2020.07.13. 00:02

arty írta:Jóreggelt!


Pc only maradtam, konzolokkal továbbra se akarom szennyezni magam. Baszó ryzen configom van amin legends of runaterrázom, monster trainnel, és sc2 cooppal, azon kívül szarok mindenre már. Az Epic felfutásában bízom , hogy elérkezzen a steam,psn és minden más store pusztulása, hogy hallgathassam a leáldosok jajveszékelését. Most az időm többi részét a nagy motoros jogsi viszi el. Nem mintha ezeket nem tudtad volna csak nem akartam kimaradni az eseménysorozatból :DDDDDD
Avatar
Botond

Hozzászólás #48890 2020.07.13. 00:26

Greyfox írta:?? wtf? Van egy pár a környékemen, és ilyet egyik sem csinál. Szolgáltató, sim ok? Ha igen, vinném vissza mint a huzat. Nem garis már?
Nekem az utóbbi időben egy gondom volt, valamelyik nap a waze-t indítottam, és se szó se beszéd bezárta magát. 2x próbáltam, aztán átálltam google maps-re. Aztán pár óra múlva kaptam egy notification-t, hogy valami szerver gáz volt waze oldalon..
Az iPhone-os ismerősök, főleg x-xs-11 és változatai esetén sokszor tapasztalom ezt, hogy elmegy másodpercekre a hang, meg általánosan szar a hangminőség. Ez a 4G hangátállás vegyesen sikerült szerintem mindegyik szolgáltatónál.
Avatar
Botond

Hozzászólás #48891 2020.07.13. 08:08

Itt lehet regisztrálni a PC-s ingyen watchdogs2ért azoknak akik nem szédülnek a 60 fps-től.
Avatar
Moby

Hozzászólás #48892 2020.07.13. 08:55

Átaludtam az egész ubi szart, de ahogy nézem jól tettem :DD
Avatar
Botond

Hozzászólás #48893 2020.07.13. 09:15

Moby írta:Átaludtam az egész ubi szart, de ahogy nézem jól tettem :DD
Ja, nem volt se settlers, se heroes of might&magic, se anno, se imperialism, bár ez utóbbit ma már elsősorban mobiljátékként tudnám elképzelni. Az mondjuk ütős lesz, ha ezeket kiadják az új arm-os mekre, és esetleg élnek az instant portolás iphone/ipad irányba gombbal. Egy tabletes anno1404HE például óriásit ütne szerintem. No mindegy, ilyesmi nem volt, csak messzisíráshat meg egyéb lövöldék.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #48894 2020.07.13. 09:37

Botond írta:Az iPhone-os ismerősök, főleg x-xs-11 és változatai esetén sokszor tapasztalom ezt, hogy elmegy másodpercekre a hang, meg általánosan szar a hangminőség. Ez a 4G hangátállás vegyesen sikerült szerintem mindegyik szolgáltatónál.
Sosem hallottam ilyet. A cégnél is van jócskán a típusból, és elég érzékenyek az ilyen típusú hibákra, egy panasz nem jött. Remélem így is marad.
Avatar
donatus13

Hozzászólás #48895 2020.07.13. 09:56

Botond írta:Ja, nem volt se settlers, se heroes of might&magic, se anno, se imperialism, bár ez utóbbit ma már elsősorban mobiljátékként tudnám elképzelni. Az mondjuk ütős lesz, ha ezeket kiadják az új arm-os mekre, és esetleg élnek az instant portolás iphone/ipad irányba gombbal. Egy tabletes anno1404HE például óriásit ütne szerintem. No mindegy, ilyesmi nem volt, csak messzisíráshat meg egyéb lövöldék.

Might and magic volt, mobilra.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #48896 2020.07.13. 10:10

DanielT írta:Olvassál csak szépen vissza! :nezze:

Na akkor részemről egy kis spoiler: az epiksztór+ötvenlauncser+win10 miatt eladtam a pécét. Only PS4 ríl konzolgémer lettem végre megint. :hawaii:
Szerintem szót fogadott, és azóta is buzgón olvas.
Avatar
Botond

Hozzászólás #48897 2020.07.13. 10:19

donatus13 írta:Might and magic volt, mobilra.
Nem néztem, színházban voltam, de még maga az ubisoft se tett ki egy fél sort se, hogy ilyesmiről bármi szó lett volna. Nomindegy.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #48898 2020.07.13. 10:32

Zóanagyvarázsló írta:Szerintem szót fogadott, és azóta is buzgón olvas.
Buzogjon csak, az manapság életbiztosítás! :nezze:
Avatar
Botond

Hozzászólás #48899 2020.07.13. 12:21

Greyfox írta:Sosem hallottam ilyet. A cégnél is van jócskán a típusból, és elég érzékenyek az ilyen típusú hibákra, egy panasz nem jött. Remélem így is marad.
Na belementem a setupba, mert ugye a múltkor már volt szenvedés a voltével, akkor be is kapcsoltam jól. Na most vmi oknál fogva ez mára már úgy nézett ki, hogy az e-simen be is van kapcsolva, de a sima sim-nél nem, most visszakapcsoltam. Izgatottan várom az első hívást, hogy ez javít e vmin.
Avatar
Moby

Hozzászólás #48900 2020.07.13. 12:45

Botond írta:Na belementem a setupba, mert ugye a múltkor már volt szenvedés a voltével, akkor be is kapcsoltam jól. Na most vmi oknál fogva ez mára már úgy nézett ki, hogy az e-simen be is van kapcsolva, de a sima sim-nél nem, most visszakapcsoltam. Izgatottan várom az első hívást, hogy ez javít e vmin.
Azzal az a baj, hogy az csak akkor megy, ha mindkét fél támogatja. Szóval teljesen biztos nem oldja meg a problémát (de elvileg azokban az esetekben meg kéne, amikor működni fog).
Avatar
Micsu

Hozzászólás #48901 2020.07.13. 13:25

Moby írta:Átaludtam az egész ubi szart, de ahogy nézem jól tettem :DD
Loszar volt kb ja, a Valhalla minden kepkockajatol hanytam, mivel az fc3 volt az utolso fc jatek amivel jatszottam egy jo fct mar tolnek.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #48902 2020.07.13. 16:29

DT mindig szeret kiborulni az idióta játékcímeken a launcherekben, ezért nem is értem miért szerepel nála 10/10-es remekműként a *lecsekkolja mégegyszer*: WATCH_DOGS® 2
Tehát a becsületes neve fonetikusan a /kiabálás ON vacsaláhúzásdogzregiszteredtrédmárkkettő /kiabálás off :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #48903 2020.07.13. 16:53

benőmenő írta:DT mindig szeret kiborulni az idióta játékcímeken a launcherekben, ezért nem is értem miért szerepel nála 10/10-es remekműként a *lecsekkolja mégegyszer*: WATCH_DOGS® 2
Tehát a becsületes neve fonetikusan a /kiabálás ON vacsaláhúzásdogzregiszteredtrédmárkkettő /kiabálás off :banplz:
Kiborultam én emiatt is biztosan, hidd el. :D Épp Deep újságolta tegnap(?), hogy 10 év után rendbe tették a Resident Evil neveket Steamen.

De ok, vegyünk le tőle egy pontot, szal 9/10 valóban nem Rage 2 szint. :nezze:
Avatar
Botond

Hozzászólás #48904 2020.07.13. 17:38

DanielT írta:10 év után rendbe tették a Resident Evil neveket Steamen.
Az mi a fasztot jelent, hogy rendbetették a neveket? :D Minden szereplő gendersemleges nevet kapott az röghözkötött csökevény férfi meg női keresztnevek helyett, vagy mi? :D
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #48905 2020.07.13. 17:54

Botond írta:Az mi a fasztot jelent, hogy rendbetették a neveket? :D Minden szereplő gendersemleges nevet kapott az röghözkötött csökevény férfi meg női keresztnevek helyett, vagy mi? :D
Például a Resi 7-nek már nem az a neve Steamen, hogy "RESIDENT EVIL VII BIOHAZARD / BIOHAZARD VII RESIDENT EVIL", hanem csak úgy szimplán "Resident Evil 7 Biohazard".
Avatar
deep

Hozzászólás #48906 2020.07.13. 17:55

Botond írta:Az mi a fasztot jelent, hogy rendbetették a neveket? :D Minden szereplő gendersemleges nevet kapott az röghözkötött csökevény férfi meg női keresztnevek helyett, vagy mi? :D
Összevissza voltak a címek, volt ami caps lock végig, volt ami Resident Evil/BIOHAZARD mint az ökörhugyozás. Nem volt 2 egyforma, nem viccelek. Majd megpróbálom előkeresni a képet róla, lefotóztam anno. Most már mindegyik egyformán Resident Evil.
Avatar
deep

Hozzászólás #48907 2020.07.13. 18:23

Na, csak jobb, mint eddig.
IMG-3617409b618cc0204bb296167bcad240-V.jpg
Vót'

IMG_20200713_182048.jpg
Lett
Avatar
DanielT

Hozzászólás #48908 2020.07.13. 18:27

deep írta:Na, csak jobb, mint eddig.
IMG-3617409b618cc0204bb296167bcad240-V.jpg

IMG_20200713_182048.jpg
Egy Biohazardot csak odacsempésztek, nem bírtáki ki! :eljen:
Avatar
Botond

Hozzászólás #48909 2020.07.13. 18:28

deep írta:Összevissza voltak a címek, volt ami caps lock végig, volt ami Resident Evil/BIOHAZARD mint az ökörhugyozás. Nem volt 2 egyforma, nem viccelek. Majd megpróbálom előkeresni a képet róla, lefotóztam anno. Most már mindegyik egyformán Resident Evil.
Vágom, nekem azok kimaradtak így nem zavarták a szépérzékem. :)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #48910 2020.07.13. 18:43

Botond írta:Vágom, nekem azok kimaradtak így nem zavarták a szépérzékem. :)
Már elnézést, de neked mi nem maradt ki?! :miaz:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #48911 2020.07.13. 18:45

DanielT írta:Már elnézést, de neked mi nem maradt ki?! :miaz:
A definitív Civ élmény iPaden. :nezze:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #48912 2020.07.13. 18:55

DanielT írta:Már elnézést, de neked mi nem maradt ki?! :miaz:
ez?
phpBB [media]

Ráadásul nem is kérnek sokat ezért a jó portért és 2015os játékért :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #48913 2020.07.13. 20:14

DanielT írta:Már elnézést, de neked mi nem maradt ki?! :miaz:
Mondjuk erre már én is gondoltam, hogy az ízlést szabványosítani kellene, és akinek eltér az súlyos következményekkel kellene, hogy szembenézzen. Építhetnénk erre egy társadalmat, ami a totális elnyomáson alapul, és a másként gondolkodókat azonnal és véglegesen bünteti! Örülök, hogy te is ilyen haladó szellem vagy, aki ezt az ügyet szolgálná! Következő lépésnek az emberek készülhetnének öntőformában, hogy külsőre is egyformák legyenek! :idiota:
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #48914 2020.07.13. 20:33

Átfutottam az ubi előadást. Engem talán az Assasin's Creed re-skin érdekel majd leárazva. Vikingnőharcosvezér nem csak baromság, hanem nagyon béndzsán is néz ki. Szerencsére nem kötelező azt választanai. Lassan ezt extrának érzem.
Watch Dogs ...passz. Majd ránézek 15 EUR közelében, hogy ér-e valamit.
Avatar
Moby

Hozzászólás #48915 2020.07.13. 20:37

Hát akkor búcsú a Skull&Bones-tól is, bár engem sosem mozgatott különösebben: Ubisoft has rebooted Skull & Bones
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Moby 2020.07.13. 20:40-kor.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #48916 2020.07.13. 20:40

Moby írta:Hát akkor búcsú a Skull&Bones-ról is, bár engem sosem mozgatott különösebben: Ubisoft has rebooted Skull & Bones
Mi zavar ennyire?
Avatar
Micsu

Hozzászólás #48917 2020.07.13. 20:41

aabyssx írta:Átfutottam az ubi előadást. Engem talán az Assasin's Creed re-skin érdekel majd leárazva. Vikingnőharcosvezér nem csak baromság, hanem nagyon béndzsán is néz ki. Szerencsére nem kötelező azt választanai. Lassan ezt extrának érzem.
Watch Dogs ...passz. Majd ránézek 15 EUR közelében, hogy ér-e valamit.
Wacsdogzban legalább London adja, de ez a vikinges faszság még jól se néz ki szvsz.
Avatar
Moby

Hozzászólás #48918 2020.07.13. 20:42

Micsu írta:Mi zavar ennyire?
A skull&Bones-ban? Semmi. Hidegen hagy.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #48919 2020.07.13. 20:44

Áh, ez még mindig brutál. :bdead:
Konkrétan Skelligén (soktízóra játék után) is volt hogy csak baktattam Keszeg hátán és élveztem a látványt, itt meg egy zsizsmerákoló pacadzsungellé kellett butítani a grafot, hogy elfusson úgy-ahogy. :shakehead:

Aaby: Nem tudom a vikinges krédótól mit vársz, mert itt max a tapasztott parasztházat meg a bárányszart tudod majd nézegetni csak a helyszínből adódóan.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #48920 2020.07.13. 21:12

Moby írta:A skull&Bones-ban? Semmi. Hidegen hagy.
Azt nem ertettem miert bucsuzol tole, mivel lesz, ezert gondoltam valami uj info miatt bucsuzol :)
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #48921 2020.07.13. 22:07

benőmenő írta::
Aaby: Nem tudom a vikinges krédótól mit vársz, mert itt max a tapasztott parasztházat meg a bárányszart tudod majd nézegetni csak a helyszínből adódóan.
Ja, ez aggasztó kicsit, mert nekem fontos a nézelődés. És az Odyssey növényzetes látványa sem volt valami túl jó. Nem ez az erősségük, hanem az épületek.
Avatar
Moby

Hozzászólás #48922 2020.07.13. 22:23

Micsu írta:Azt nem ertettem miert bucsuzol tole, mivel lesz, ezert gondoltam valami uj info miatt bucsuzol :)
Hát ha erre a fasztudja hány év után most nyomtam egy rebootot, akkor erre szerintem aligha kéne már számítani :)
Avatar
Botond

Hozzászólás #48923 2020.07.13. 22:35

Moby írta:Hát ha erre a fasztudja hány év után most nyomtam egy rebootot, akkor erre szerintem aligha kéne már számítani :)
Sea of thieves mellett nem lett volna piaca, két ilyen szupertermék nem fér meg egymás mellett! :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #48924 2020.07.13. 22:57

Botond írta:Sea of thieves mellett nem lett volna piaca, két ilyen szupertermék nem fér meg egymás mellett! :banplz:
Egyébként egy mostanitól jobb gamerkorszakomban azt még toltam is volna coopban, ha lett volna kikkel.
Avatar
Moby

Hozzászólás #48925 2020.07.14. 00:13

Elkezdtem nézni ezt az Old Guardot.
- A legelemibb logikát nélkülöző, valami ultraszar történek. Csekk.
- Girlpower. Csekk.
- BLM. Csekk.
- Melegek. Csekk.
Nem ment sajnos végig, mert annyira lebilincselő a története, hogy szekunder szégyenérzetem volt csupán amiatt, hogy nézőként válok részéve ennek a szarhalomnak.
Tökkéletes Nótidog játék lehetne belőle/10. Hibátlan 2020-as prezentáció.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #48926 2020.07.14. 08:02

Akkor annal tan meg a Midway is jobb :(
Avatar
Botond

Hozzászólás #48927 2020.07.14. 08:06

Micsu írta:Akkor annal tan meg a Midway is jobb :(
Midway nem került fel se Netflixre, se HBOGO-ra, moziba meg pont nem jutottam el, szóval azt nagyon várom, hogy vajon mit sikerült összehozni, megugrották e az előző feldolgozás szintjét, amit VHS másolós korszakban rongyosra néztem. Még iTunesban sincs fent, hogy 3-4ezerért befizethessek rá, nem is értem hogy tűnhetett el ennyire a semmibe. Na mindegy, várós azé!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #48928 2020.07.14. 11:13

phpBB [media]

Igazad volt Botond, annyira nem is rossz port a switch Outer Worlds portja :zavart1: :banplz: :banplz:
Oké h Switch de erre ki bólintott rá hogy ezt így adják ki?
Avatar
Micsu

Hozzászólás #48929 2020.07.14. 11:17

phpBB [media]

Én ebbe biztos beleteszek pár 10 órát, főleg hogy van Joy meg minden :P
Avatar
Botond

Hozzászólás #48930 2020.07.14. 12:23

Micsu írta:Igazad volt Botond, annyira nem is rossz port a switch Outer Worlds portja :zavart1: :banplz: :banplz:
Oké h Switch de erre ki bólintott rá hogy ezt így adják ki?
És ha linkel vki két DF videót, amiben vminek a PS4 portját szídják, akkor a PS4 tulajdonosság is szégyen lesz? Vagy most hogy linkelted ezt a két videót így már a Zelda is hulladék, meg a mariókart is szarul fut, vagy egész pontosan milyen áttörést remélsz attól, hogy nem 100% a switchen jól sikerült játékok aránya? :D
Még várom benő kommentjét, hogy a PS2 cuccaihoz képest hogyan néz ki.

Vissza: “Leáldozott.hu”