A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Necro

Hozzászólás #47811 2020.06.09. 14:31

A Driveclub a legjobb autós cucc a PGR4 óta. Sajnos én megaláztam magam azzal hogy bár megvettem a season pass-t az utolsó két DLC evenetet nem töltöttem le (még nem jöttek ki amikor eladtam a PS-t), mostanra meg levették őket a store-ból, úgyhogy nicsenek beaktiválva a játékomban. :falbav:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #47812 2020.06.09. 14:39

Moby írta:Annak, aki ilyen szinten tájékozott, annak ez így volt, a többieknek pedig (és akkor most csak azokat mondom, amik itt is jót mentek):
2014:
-Infamousok
-Driveclub
2015:
-Bloodborne
-The Order 1886
-Until Dawn
2016
-Uncharted4

Épen volt 1 értékelhető...meg még egy pár :DD (mondjuk ennél több értékelhető volt, de ezekkel még a topik s futott egyet-egyet, nálam az értékelhetőben még bőven fent van a KZSF, Ratchet, és a Knack is)
A Bloodborne-ig nem volt egy nagy eresztés. Főleg amíg az Ölőzóna, Knack meg a Resogun voltak a systemseller gigaexek hónapokig. Multiplatform játékokban meg ment a 750TI+pentium G ellen is a kínszarás. Fun times. :hehe:
Avatar
Moby

Hozzászólás #47813 2020.06.09. 15:04

benőmenő írta:A Bloodborne-ig nem volt egy nagy eresztés. Főleg amíg az Ölőzóna, Knack meg a Resogun voltak a systemseller gigaexek hónapokig. Multiplatform játékokban meg ment a 750TI+pentium G ellen is a kínszarás. Fun times. :hehe:
Tehát jól értem, a ps4 vállalhatatlanul gáz volt 2014-ben, de a ps3 nemaz 2020-ban? :miaz:
Olyan cuki vagy mindig, amikor az első sorbból tolod a hardverbashinget! :szeret:
Spoiler
Kép

/Abba a szaaaaar ölőzóna multijába én azért belepakoltam párszáz órácskát. És hát nyilván nem azért, mert nem volt más mellette, vagy ne lett volna 750Ti-m, vagy annál éppen csak egyel jobb, hogy tanult kollégámat idézzem :banplz: A szinglije mondjuk valóban nem nagy szám. A Knack viszont fasza.
Avatar
Botond

Hozzászólás #47814 2020.06.09. 16:04

Ebből tudni, hogy tetőfokára hágott az izgalom, hogy minden labda könyörtelenül le van csapkodva. :banplz:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47815 2020.06.09. 16:30

Moby írta:És jön a szokásos magyarázkodás :D Figyi, szerintem maradjunk annyiban, hogy biztos találunk olyan témát is egyszer, amiben nem leszel annyira fingtalan, mint általában. Ha más nem, csak jön még egy forza horizon, amibe lesz még szalmabála! :banplz: Ezzel a kérdéssel meg maradjunk szimplán annyiban, hogy azért nem kaptál az előző két gen első három évében semmit, mert nem egyszerűen csak nem voltál ott. Az élet sokszor ilyen rémegyszerű elvek mentén működik :D
Mobybá, te biztos ott leszel, várjuk az élménybeszámolókat mert abból tanul a paraszt (én) viszont nekem start után pár hónappal ne gyere az abba hagyom a gaminget dumával :nezze: :eplus2:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47816 2020.06.09. 16:37

Jó kis leáldos sziporkák, egy jó kis fingod sincs GThez hiányzik még nekem :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #47817 2020.06.09. 16:41

Micsu írta:Jó kis leáldos sziporkák, egy jó kis fingod sincs GThez hiányzik még nekem :D
Utóbbit azé elkezdték adogolni módjával, de hát holnapra is kell vmi. :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #47818 2020.06.09. 16:48

Micsu írta:Mobybá, te biztos ott leszel, várjuk az élménybeszámolókat mert abból tanul a paraszt (én) viszont nekem start után pár hónappal ne gyere az abba hagyom a gaminget dumával :nezze: :eplus2:

Én biztos ott leszek...fasz mer már ilyeneket mondani. A tavalyi év után az is boldogság mindig, ha van holnap. Nem teszek én már ilyen felelőtlen, jövőre vonatkozó kijelentéseket. Ha minden összejön, akkor ott leszek ja. Rajtam tuti nem fog múlni a dolog.
Avatar
Botond

Hozzászólás #47819 2020.06.09. 17:14

Moby írta:Én biztos ott leszek...fasz mer már ilyeneket mondani. A tavalyi év után az is boldogság mindig, ha van holnap. Nem teszek én már ilyen felelőtlen, jövőre vonatkozó kijelentéseket. Ha minden összejön, akkor ott leszek ja. Rajtam tuti nem fog múlni a dolog.
Én egyszerű társasházlakóként örülök, ha egy ps3 összejön idén! Arra is van 1db ingyen játékom már!
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #47820 2020.06.09. 22:07

Moby írta:Tehát jól értem, a ps4 vállalhatatlanul gáz volt 2014-ben, de a ps3 nemaz 2020-ban? :miaz:
Olyan cuki vagy mindig, amikor az első sorbból tolod a hardverbashinget! :szeret:
Spoiler
Kép
Ilyenkor a titkárnő elbaszta a kávédat, vagy csak fáj a feje? :miaz:
Itt egyedül az a cuki, ahogy a defense force-t tolod minden vélt hw bashing gyanújára.
Avatar
Moby

Hozzászólás #47821 2020.06.09. 22:29

benőmenő írta:Ilyenkor a titkárnő elbaszta a kávédat, vagy csak fáj a feje? :miaz:
Itt egyedül az a cuki, ahogy a defense force-t tolod minden vélt hw bashing gyanújára.
Az nem én vagyok. Én a játékokat védem, mert az a ps4 érában jóak voltak. Ami szar volt, és az valóban szar volt az utóbbi két genercióban, az a hardver. Sosem védtem. Védhetetlen. És gyak ennyi a dolga ps5-el a sonynak: ne basszák el (nagyon) a gépet. Játékot tudnak csinálni, ezt látom, és szerencsére még a szándék is megvan. Ezért sem olyan nagyon izgi ez a csütörtöki izé, mert azt fogják bemutatni, amivel tudjuk, hogy nem lesz baj. Amivel lehet baj, azt meg a fasztudja meddig nem fogjuk látni.
Avatar
eje75

Hozzászólás #47822 2020.06.09. 23:26

Banyek ha tudtam volna, hogy a föld legszarabb játékát végig lehet futni, sőt úszni, miközben a harc kimerül abban, hogy a falat csapkodom, akkor azt a 21 percet Én is rááldoztam volna az életemből...
phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47823 2020.06.10. 08:46

Moby írta:Az nem én vagyok. Én a játékokat védem, mert az a ps4 érában jóak voltak. Ami szar volt, és az valóban szar volt az utóbbi két genercióban, az a hardver. Sosem védtem. Védhetetlen. És gyak ennyi a dolga ps5-el a sonynak: ne basszák el (nagyon) a gépet. Játékot tudnak csinálni, ezt látom, és szerencsére még a szándék is megvan. Ezért sem olyan nagyon izgi ez a csütörtöki izé, mert azt fogják bemutatni, amivel tudjuk, hogy nem lesz baj. Amivel lehet baj, azt meg a fasztudja meddig nem fogjuk látni.
Legfőképp meg azért nem olyan izgi egyébként a csütörtök, mert nem a boltban leszünk, hogy átvegyük. Pokoli, hogy ezen a régi foson kell majd tolnom a Desperados 3-at, meg várhatok a Cyberpunkkal is. :szomoru1:

Meg esetleg újra nyomnám és maxolgatnám az Infamous Last Lightot is a várható tükörhatvannal, ahogy el tudok képzelni egy GOW újranyomást is. Ehelyett mi van? SEMMI.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #47824 2020.06.10. 11:16

Moby írta:Az nem én vagyok. Én a játékokat védem, mert az a ps4 érában jóak voltak. Ami szar volt, és az valóban szar volt az utóbbi két genercióban, az a hardver. Sosem védtem. Védhetetlen. És gyak ennyi a dolga ps5-el a sonynak: ne basszák el (nagyon) a gépet. Játékot tudnak csinálni, ezt látom, és szerencsére még a szándék is megvan. Ezért sem olyan nagyon izgi ez a csütörtöki izé, mert azt fogják bemutatni, amivel tudjuk, hogy nem lesz baj. Amivel lehet baj, azt meg a fasztudja meddig nem fogjuk látni.
Vannak a topikban olyanok, akik pár exkluzív (és multiplatformok vagy BC, esetleg a Switch előnyei) miatt is vesznek konzolt, másoknak meg nagyobb tüzijáték kell. Aki GIGAexek sorát várja (ha értékelhetőről is beszél) a maga tonnányi játéka mellőle, annak szinte bármely 3 évnyi exkluzív kevés lesz, az első hármaké főleg.

Lássuk be, az Until Dawn vagy az Order sem volt system seller, a Driveclub pedig a fejlesztési pokol szinonímája lett amitől játék lehetetETT jó, bár nem biztos, hogy a megjelenés évében). De az inFamousHÁROM és az UCNÉGY (ami már 3,5 év a starttól, de belefér) jól hangzik DT újdonságot követelő kommentje után. Azért te is a Last Light és Lost Legacy után kezdted igazán újra hájpolni a szériákat (addig a Second Son az 1-2-höz képest inferior volt málad, és csalódott voltál), Dani utálta az UC4-et, általában szeretik az ismerőseim, de "negyedik". Mindenen lehet fanyalogni, csak akarni kell, és ha már leáld, ez sikerült is annak idején.

Ne érts félre, engem mind érdekelne, ami a listádon van, volt rosszabb rajt is, de azt nem látom, hogy a multiplatformrengetegből ezekre muszáj volt váltani. Persze, ha játszottam volna velük, lehet, hogy rajonganék értük, de ugye új konzolt éppen meggyőző ígéretekkel lehet eladni. Szóval talán van némi relevanciája annak, hogy nem tudott a maga idejében lázba hozni a kínálat. Ez egy tök más hozzáállás, fölösleges győzködni egymást, hogy jó vagy gyenge eresztés volt. Neked jó volt, vettél, másnak meg kevés lett volna, nem vett. Nyilván van olyan, hogy valaki téved, csak magát igazolja, de szerintem jól látszanak a topikban a különböző attitűdök a konzolvásárláshoz.

Emlékszem, hogy vártam a Knacket (nem volt elalélás itt a bejelentéstől), de aggasztott, hogy nem lesz elég platformer, érdekelt viktoriánus filmlövöldének az Order (amit kb. én vártam a legjobban, nem volt óriási tetszésindexe akkor még itt), és nekem valónak tűnt a Driveclub, de Evolution és kamuzás. Na most ezekre a heveny launchos érzelmekre azért még ráközelíthet a PS5 is, és nehéz átéreznem, hogy most aggódni kell, bezzeg 2013-ban ömlöttek a játékbejelentések. Az Antonio Banderas-mémek és a az MS-fika vitte a hátán az ügyet, nem a játékok. Amikor 2014-ben vettem 750 Ti-t, Dani ki is jelentette, hogy megúszhatom ezt a generációt, mert az végig verni fogja a konzolokat (nyilván akkor vérpécésebb volt mint most, vagy mint te akár akkor). Az első három évét a PS5-nek is utólag tudjuk értékelni.
Avatar
Moby

Hozzászólás #47825 2020.06.10. 11:24

Zóanagyvarázsló írta:Lássuk be, az Until Dawn vagy az Order sem volt system seller, a Driveclub pedig a fejlesztési pokol szinonímája lett amitől játék lehetetETT jó, bár nem biztos, hogy a megjelenés évében).
Ezt én nem is állítottam, de Micsu felvetése nem a system seller játék volt, hanem a "valamirevaló exkluzív". System seller ténylegesen egy darab volt ebben a generációban vagy maximum kettő: God of War meg Spider-man. El is szélelték a szitemet elég rendesen. De ez nem azt jelenti, hogy ezek a legjobb játékok. Ezek a legnépszerűbb játékok. A szopókember még ps4 fanok körében is eléggé megosztó, de olyan cím, ami átüti a legvastagabb falakat is. Ha innen nézzük, az ittenieknek a system sellert nem is kéne emlegetni, mert ebben a topikban maximum a topikra lehetne értelmezni. Az meg most a semmin kívül mit reprezentál, hogy Micsunak, vagy nekem mi adja el a ps5-öt?
Avatar
Moby

Hozzászólás #47826 2020.06.10. 11:27

A másik meg: 2013-ben februárban elkezdték azt, amit most még júniusban sem csinálnak. Nyilván ennek számtalan oka van, de ez az év eddig azért olyan, hogy ami most történik, abból (remélem) nem igazán lehet leképezni a következő 6-7-8 évet. Ha igen, akkor felkötöm magam, de abban bennevagyok, hogy legyen egy dedikált leáld fa, és nyomhatjuk együtt is :D
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47827 2020.06.10. 11:33

eje75 írta:Banyek ha tudtam volna, hogy a föld legszarabb játékát végig lehet futni, sőt úszni, miközben a harc kimerül abban, hogy a falat csapkodom, akkor azt a 21 percet Én is rááldoztam volna az életemből...
phpBB [media]
Nah de mikor én mondom hogy futó szimulátor akkor meg én vagyok a hülye :idiota:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #47828 2020.06.10. 11:35

Moby írta:Ezt én nem is állítottam, de Micsu felvetése nem a system seller játék volt, hanem a "valamirevaló exkluzív". System seller ténylegesen egy darab volt ebben a generációban vagy maximum kettő: God of War meg Spider-man. El is szélelték a szitemet elég rendesen. De ez nem azt jelenti, hogy ezek a legjobb játékok. Ezek a legnépszerűbb játékok. A szopókember még ps4 fanok körében is eléggé megosztó, de olyan cím, ami átüti a legvastagabb falakat is. Ha innen nézzük, az ittenieknek a system sellert nem is kéne emlegetni, mert ebben a topikban maximum a topikra lehetne értelmezni. Az meg most a semmin kívül mit reprezentál, hogy Micsunak, vagy nekem mi adja el a ps5-öt?
De éppen azt mondom, hogy Micsu a valamirevaló alatt eleve mást ért, mint te. És mindketten elkezdtetek szubjektív érzésekről vitatkozni. Ebből így eleve nem lehetett sok mindent kihozni, mint vitából. Az az első három év, volt, akinek eladta itt, volt, akinek nem.

2020-at szerintem 2013-hoz érdemes mérni, akkor meg maguk a JÁTÉKbejelentések visszafogottak voltak. A marketing és a szituáció (most előnyből indulnak, lecserélődött a vezetés, változott a világ, Covid, George Floyd stb.) más volt. De ez már egyre redundásabb, mert azóta elolvastam az újabb kommentedet.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47829 2020.06.10. 11:47

Moby írta:Az nem én vagyok. Én a játékokat védem, mert az a ps4 érában jóak voltak. Ami szar volt, és az valóban szar volt az utóbbi két genercióban, az a hardver. Sosem védtem. Védhetetlen. És gyak ennyi a dolga ps5-el a sonynak: ne basszák el (nagyon) a gépet. Játékot tudnak csinálni, ezt látom, és szerencsére még a szándék is megvan. Ezért sem olyan nagyon izgi ez a csütörtöki izé, mert azt fogják bemutatni, amivel tudjuk, hogy nem lesz baj. Amivel lehet baj, azt meg a fasztudja meddig nem fogjuk látni.
Sztem a pro nem lett rossz konzol, hangos meg a kontrollerrel se vagyok megelégedve de már 3-4 cím letolása után jobban szeretem mint a ps3at.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47830 2020.06.10. 11:49

Én ezt a generációt a Pro megjelenéséig úgy éltem meg, mint a legszarabbat evör. (Szerencsére pont volt alternatíva egy Epiksztór nélküli másik világ) Mire azt megvettem, már fillérekért szórták az UntilOrderMindent, annyit meg megértek bőven. Teszemhozzá "irónikusan" nyomtam őket, még szánalommal és lenézéssel, csak aztán tényleg nem is voltak szarok. Alap gépen persze ezek is trágyamódon futottak, szóval ha nincs a frissített gép, lehet, hogy MINDENT kihagyok örökre. Szerencsére nem így lett és 2018-2019 -et simán vitte a gép szinte egyeduralkodóan nálam, 2020 meg már nem is kérdés ugye.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47831 2020.06.10. 11:53

DanielT írta: Teszemhozzá "irónikusan" nyomtam őket, még szánalommal és lenézéssel, csak aztán tényleg nem is voltak szarok.
Lehet ezt a fránya epic storet is csak szokni kéne :mf2: :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #47832 2020.06.10. 11:58

DanielT írta:Én ezt a generációt a Pro megjelenéséig úgy éltem meg, mint a legszarabbat evör. (Szerencsére pont volt alternatíva egy Epiksztór nélküli másik világ) Mire azt megvettem, már fillérekért szórták az UntilOrderMindent, annyit meg megértek bőven. Teszemhozzá "irónikusan" nyomtam őket, még szánalommal és lenézéssel, csak aztán tényleg nem is voltak szarok. Alap gépen persze ezek is trágyamódon futottak, szóval ha nincs a frissített gép, lehet, hogy MINDENT kihagyok örökre. Szerencsére nem így lett és 2018-2019 -et simán vitte a gép szinte egyeduralkodóan nálam, 2020 meg már nem is kérdés ugye.
Nekem 2020 a switch éve, már három hónapja vagyok a gép nélkül, de hétvégén végre hazaérek a társasházba!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47833 2020.06.10. 12:12

Rdr2 9k a ps storeon, az nem rossz ar digitben ;) (Outer Worlds is)
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47834 2020.06.10. 12:14

Dtnek is legyen mar jo hir.
“ God of War gameplay director confirms Sony Santa Monica will be involved with PS5 Future of Gaming showcase”
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #47835 2020.06.10. 14:13

DanielT írta:Én ezt a generációt a Pro megjelenéséig úgy éltem meg, mint a legszarabbat evör. (Szerencsére pont volt alternatíva egy Epiksztór nélküli másik világ) Mire azt megvettem, már fillérekért szórták az UntilOrderMindent, annyit meg megértek bőven. Teszemhozzá "irónikusan" nyomtam őket, még szánalommal és lenézéssel, csak aztán tényleg nem is voltak szarok. Alap gépen persze ezek is trágyamódon futottak, szóval ha nincs a frissített gép, lehet, hogy MINDENT kihagyok örökre. Szerencsére nem így lett és 2018-2019 -et simán vitte a gép szinte egyeduralkodóan nálam, 2020 meg már nem is kérdés ugye.
Mik voltak azok a játékok, amik 3 éven keresztül szórakoztattak ezen a tökéletes platformon? :rolleyes:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47836 2020.06.10. 14:23

2018 összefogaló kommentem

2019 összefoglaló kommentem

Idén pedig Final Fantasy VII eddig ami exkluzív, a többi multiplatorm volt.
Avatar
Moby

Hozzászólás #47837 2020.06.10. 15:06

DanielT írta:Én ezt a generációt a Pro megjelenéséig úgy éltem meg, mint a legszarabbat evör. (Szerencsére pont volt alternatíva egy Epiksztór nélküli másik világ) Mire azt megvettem, már fillérekért szórták az UntilOrderMindent, annyit meg megértek bőven. Teszemhozzá "irónikusan" nyomtam őket, még szánalommal és lenézéssel, csak aztán tényleg nem is voltak szarok. Alap gépen persze ezek is trágyamódon futottak, szóval ha nincs a frissített gép, lehet, hogy MINDENT kihagyok örökre. Szerencsére nem így lett és 2018-2019 -et simán vitte a gép szinte egyeduralkodóan nálam, 2020 meg már nem is kérdés ugye.
Hát az order meg a driveclub azok pontolyandok, hogy szögagyúgy futottak alapgépen is :) Pro patchet nem kaptak, 30lock van rajtuk, és tartják is, szal a boost se csinál velük szart se.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47838 2020.06.10. 15:08

Moby írta:Hát az order meg a driveclub azok pontolyandok, hogy szögagyúgy futottak alapgépen is :) Pro patchet nem kaptak, 30lock van rajtuk, és tartják is, szal a boost se csinál velük szart se.
Tudom, nyilván nem azokról beszélek, amik ugyanúgy futnak E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :violent: :violent: :violent:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #47839 2020.06.10. 15:14

Moby írta:Tehát jól értem, a ps4 vállalhatatlanul gáz volt 2014-ben, de a ps3 nemaz 2020-ban? :miaz:
Olyan cuki vagy mindig, amikor az első sorbból tolod a hardverbashinget! :szeret:
Visszatérve, azt vágom hogy egy youngtimer konzol az minden csak nem menő, de amikor a Witcher 3 2015-ben a retek Phenom II x4-en jobban futott mint a szupercsárdzsolt csakaRAMon, azt nyugodtan lehet gáznak hívni szvsz.
Nyilván ezt ellensúlyozta a Bloodborne (erre céloztam az eredeti hsz-ben is) meg később még a GT Sport merült fel, mint ellenérv az újabb pc upgrade előtt.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47840 2020.06.10. 15:15

Moby írta:Hát az order meg a driveclub azok pontolyandok, hogy szögagyúgy futottak alapgépen is :) Pro patchet nem kaptak, 30lock van rajtuk, és tartják is, szal a boost se csinál velük szart se.
Nem a multkor magyarsztad hogy pro patchet mindegyik jatek kapott mivel csak igy tudnak futni pron?
Avatar
shaddam

Hozzászólás #47841 2020.06.10. 15:33

Üdv mindnekinek. Ó hát nem tudom mi tartott eddig idetalálni
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #47842 2020.06.10. 16:24

shaddam írta:Üdv mindnekinek. Ó hát nem tudom mi tartott eddig idetalálni
Üdv a Leáldon! :integet2:
Akik nem értenék miért pont most: az SG a szokásosnál is jobban összekakkantotta magát.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #47843 2020.06.10. 17:32

Ez az MS store továbbra is kabaré. Azt hogy csinálják, hogy böngészőben más ára van, mint universal app-ból? Ugyanaz a játék, ugyanúgy a sima verzió, és bevagyok jelentkezve mindkettőben.
Jegyzet 2020-06-10 172755.jpg
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47844 2020.06.10. 17:37

shaddam írta:Üdv mindnekinek. Ó hát nem tudom mi tartott eddig idetalálni
LEL! :D Helló! :integet2:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47845 2020.06.10. 17:37

benőmenő írta:Üdv a Leáldon! :integet2:
Akik nem értenék miért pont most: az SG a szokásosnál is jobban összekakkantotta magát.
ÉS TE ERRŐL HONNAN TUDSZ?!?!? :nezze: :boxer: :violent: :ticking:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47846 2020.06.10. 17:39

benőmenő írta:Ez az MS store továbbra is kabaré. Azt hogy csinálják, hogy böngészőben más ára van, mint universal app-ból? Ugyanaz a játék, ugyanúgy a sima verzió, és bevagyok jelentkezve mindkettőben.
Nade melyik böngészőben ugye?! :idiota:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47847 2020.06.10. 18:04

benőmenő írta:Üdv a Leáldon! :integet2:
Akik nem értenék miért pont most: az SG a szokásosnál is jobban összekakkantotta magát.
Ez mit jelent?
Avatar
Moby

Hozzászólás #47848 2020.06.10. 18:27

Micsu írta:Nem a multkor magyarsztad hogy pro patchet mindegyik jatek kapott mivel csak igy tudnak futni pron?
ööö...nem? :D A pro után kijött játékok mindegyike fut prón, pro módban. Natívan. Ami nem jelent semmit, nem kell, hogy más legyen, de tartalmazni a kell. Ezt a sony megköveteli. Ahogy júliustól nem lehet már benyújtani játékot certifikációra (nem jelenthet meg másképp a ps storeban), csak úgy, ha fut natívan ps5-ön is. Visszamenőleg nyilván nem lehet ezt megkövetelni, ezért vannak olyan játékok (jelesül order, driveclub, stb) amik utólag sem kaptak patchet. A prón is klasszik módban futnak (le van kapcsolva a harver vele futás közben).
Avatar
Moby

Hozzászólás #47849 2020.06.10. 18:30

Magyarán ami ősztől kijön a storeban, az kötelezően kell fusson PS5-ön is, nem BC-ben*. Ez nem garantálja, hogy jobb is lesz, vagy jobban fog futni, mintha BC-ben futna, de jó eséllyel azért több feature elérhető lesz ezeknél.


/szóval bármennyire terelt a CDPR a cp2077 nextgen verzákkal kapcsolatban, ez tonképp eldőlt, mire jön a gép, a ps5-re már a rá való verza fog letöltődni a storeból.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47850 2020.06.10. 18:47

Moby írta:ööö...nem? :D A pro után kijött játékok mindegyike fut prón, pro módban. Natívan. Ami nem jelent semmit, nem kell, hogy más legyen, de tartalmazni a kell. Ezt a sony megköveteli. Ahogy júliustól nem lehet már benyújtani játékot certifikációra (nem jelenthet meg másképp a ps storeban), csak úgy, ha fut natívan ps5-ön is. Visszamenőleg nyilván nem lehet ezt megkövetelni, ezért vannak olyan játékok (jelesül order, driveclub, stb) amik utólag sem kaptak patchet. A prón is klasszik módban futnak (le van kapcsolva a harver vele futás közben).
:eljen:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47851 2020.06.10. 19:14

Moby írta:Magyarán ami ősztől kijön a storeban, az kötelezően kell fusson PS5-ön is, nem BC-ben*. Ez nem garantálja, hogy jobb is lesz, vagy jobban fog futni, mintha BC-ben futna, de jó eséllyel azért több feature elérhető lesz ezeknél.


/szóval bármennyire terelt a CDPR a cp2077 nextgen verzákkal kapcsolatban, ez tonképp eldőlt, mire jön a gép, a ps5-re már a rá való verza fog letöltődni a storeból.
Ezt szerintem annyival érdemes lenne pontosítani, hogy PS4 játék módban kell futniuk PS5-ön. Pont nem a CDPR-ből nézném ki, hogy csinálnak két verziót, de másnál simán el tudnám képzelni _ELVILEG_. Nyilván futna a "csúnyább" mondjuk 30 frémes PS4-es dobozban eladott gém a gépen, de lehetne egy PS5 dobozos, más fícsörökkel.

" ps5-re már a rá való verza fog letöltődni a storeból" Vagy tehát 1-1ben, mindenféle enhancement nélkül a PS4-es...
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47852 2020.06.10. 19:20

Elkezdtem délután kínomban az UC1-et trófeavadászat miatt. A Naughty ebben szerintem a legalja... egyszerűen szánalmasak a feladatok. A TLOU2 meg pl 0%-on van nálam, pedig csak kb az utolsó 15 percet nem csináltam meg ezzel a profilommal. Ocsmány sunyi gyűjtögetés, full agyhalál mennyiségű és típusú killek. Bleh.

Viszont az UC1-et továbbra is szeretem, ez lesz a negyedik full végigjátszás, ha letolom most.
Avatar
Moby

Hozzászólás #47853 2020.06.10. 19:35

DanielT írta:Ezt szerintem annyival érdemes lenne pontosítani, hogy PS4 játék módban kell futniuk PS5-ön.
Nem. Nincs olyan, hogy ps4 mód. Az a BC. Van ps4 játék, és van ps5 játék. A kettő között nincs semmi, és semmi köze ahhoz, hogy a ps5 képes futtatni ps4 játékokat. Nincs átmenet. A sony pedig azt írja elő, hogy a benyújtott játéknak kompatibilisnek kell lennie a ps5-el. Azt nem írja elő, hogy a ps5 verziónak bármiben különböznie kell a ps4-től. Nade pont ezt írtam korábban is. Ez em arról szhól, hogy szebb lesz-e vagy sem, de simán el tudom képzelni, hogy lesznek olyan system-wide feature-ök, amik a BC játékoknál nem lesz elérhető, itt meg igen. Vagy nem lesz ilyen, és akkor nem sok különbség lesz aközött, hogy 0 efforttal átportol ps5-re, vagy sosem létezett belőle ps5 verzió, de ez ma sincs másképp.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Moby 2020.06.10. 19:41-kor.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47854 2020.06.10. 19:38

DanielT írta:Elkezdtem délután kínomban az UC1-et trófeavadászat miatt. A Naughty ebben szerintem a legalja... egyszerűen szánalmasak a feladatok. A TLOU2 meg pl 0%-on van nálam, pedig csak kb az utolsó 15 percet nem csináltam meg ezzel a profilommal. Ocsmány sunyi gyűjtögetés, full agyhalál mennyiségű és típusú killek. Bleh.

Viszont az UC1-et továbbra is szeretem, ez lesz a negyedik full végigjátszás, ha letolom most.
Tengeralattjaros resz a kedvencem. Tlou2 nalam is 0%on van meg de de sztem masnal is :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #47855 2020.06.10. 19:45

Na, lehet, hogy a bloombergnek lesz igaza, és nemcsak bemutatják holnap a gépet, de eldurrantják a preorder rakétát is. Az amazon már tízeli a placeholdereket, bár a 2TB eléggé fasságak tűnik, meg a 600fontos ár is, de már csak egyet kell aludni, hogy kiderüljön, hogy kiderül-e valami :D
Kép
Avatar
Moby

Hozzászólás #47856 2020.06.10. 19:51

Én továbbra is 70-30-ra teszem, hogy a gépet SEM fogják holnap bemutatni :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47857 2020.06.10. 19:54

Moby írta:Nem. Nincs olyan, hogy ps4 mód. Az a BC. Van ps4 játék, és van ps5 játék. A kettő között nincs semmi, és semmi köze ahhoz, hogy a ps5 képes futtatni ps4 játékokat. Nincs átmenet. A sony pedig azt írja elő, hogy a benyújtott játéknak kompatibilisnek kell lennie a ps5-el. Azt nem írja elő, hogy a ps5 verziónak bármiben különböznie kell a ps4-től. Nade pont ezt írtam korábban is. Ez em arról szhól, hogy szebb lesz-e vagy sem, de simán el tudom képzelni, hogy lesznek olyan system-wide feature-ök, amik a BC játékoknál nem lesz elérhető, itt meg igen. Vagy nem lesz ilyen, és akkor nem sok különbség lesz aközött, hogy 0 efforttal átportol ps5-re, vagy sosem létezett belőle ps5 verzió, de ez ma sincs másképp.
Jó, akkor nem kell módot váltania, de ez szerintem a lényegen nem változtat: Lehet PS4 -es és PS5-ös kiadás is ugyanabból a játékból. Mint a PS1 időkben! A kör bezárult! :banplz:
Avatar
shaddam

Hozzászólás #47858 2020.06.10. 20:15

benőmenő írta:Üdv a Leáldon! :integet2:
Akik nem értenék miért pont most: az SG a szokásosnál is jobban összekakkantotta magát.
Totti megvan még? :hehe:
Avatar
Botond

Hozzászólás #47859 2020.06.10. 20:23

shaddam írta:Totti megvan még? :hehe:
Meghalt pár éve. :(
Avatar
shaddam

Hozzászólás #47860 2020.06.10. 20:25

Botond írta:Meghalt pár éve. :(
Ne szopass
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #47861 2020.06.10. 20:30

Micsu írta:Ez mit jelent?
Chattel be se tölt(ött?) a fórum, meg ilyenek:
Spoiler
Jegyzet 2020-06-10 201602.jpg
Avatar
Moby

Hozzászólás #47862 2020.06.10. 20:35

shaddam írta:Ne szopass
Nem szopat.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #47863 2020.06.10. 22:01

@Dt kösz a listát, átfutottam, hátha felfedezek valamit a tlou2 mellé ami érdekel, de egyedül a days gone szúrt szemet. 2 zombis cucc egymás után meg sok lenne :D
Vicces, hogy azóta detroit, beyond, hzd meg death stranding is lassan pc-n tolható.

Más: RT a kezdetekben itt volt, miért is tűnt el? Volt valami konflikt?
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47864 2020.06.10. 22:04

Greyfox írta:@Dt kösz a listát, átfutottam, hátha felfedezek valamit a tlou2 mellé ami érdekel, de egyedül a days gone szúrt szemet. 2 zombis cucc egymás után meg sok lenne :D
Vicces, hogy azóta detroit, beyond, hzd meg death stranding is lassan pc-n tolható.

Más: RT a kezdetekben itt volt, miért is tűnt el? Volt valami konflikt?
A Tlou nem zombis, múltkor megmagyarázta pár fanboy :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47865 2020.06.10. 22:32

Greyfox írta:Más: RT a kezdetekben itt volt, miért is tűnt el? Volt valami konflikt?
Szerintem senki nem tudja igazán rajta kívül. Még én se, pedig még kérdeztem is steamcseten, de annyira zavaros volt a válasz, hogy semmit nem tudtam belőle kihámozni.
Avatar
Botond

Hozzászólás #47866 2020.06.10. 22:48

DanielT írta:Szerintem senki nem tudja igazán rajta kívül. Még én se, pedig még kérdeztem is steamcseten, de annyira zavaros volt a válasz, hogy semmit nem tudtam belőle kihámozni.
Epixtore miatt.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47867 2020.06.10. 22:53

DanielT írta:Szerintem senki nem tudja igazán rajta kívül. Még én se, pedig még kérdeztem is steamcseten, de annyira zavaros volt a válasz, hogy semmit nem tudtam belőle kihámozni.
Pedig most az amd is megy felfele :P
Avatar
Botond

Hozzászólás #47868 2020.06.10. 22:57

Lepörgött AC4 immár harmadik alkalommal is, harmadik platformon és élveztem újfent. Most nem mentem 100%-ig (lehet egyelőre), csak 94%-ig, de minden pixelét imádtam. 31 óra volt kereken. Nem rage2 féle 10/10, de nekem még mindig a sorozat csúcsa. A karib tenger színeit nagyon elkapta a switches port is, jópofa, hogy a joyconnal lehet célozni, viszont nagyon sötét. Gammát fel kell tolni annyira, hogy az már nem szép, szóval nonstop állítgatás volt, barlangban felteker, kint leteker. Kb ennyi gondom volt vele. Jöhetnek a dlc-k és a rogue. Már ami még belefér ebbe a pár napba, míg hazaérek. Kurvajóvótismét/10
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47869 2020.06.10. 23:01

Botond írta:Epixtore miatt.
Hat az miatt ketlem mivel epic basher volt o is :)
Avatar
Botond

Hozzászólás #47870 2020.06.10. 23:05

Micsu írta:Hat az miatt ketlem mivel epic basher volt o is :)
Igen, de páran itt ellenkeztünk vele, és egyikünkre megneheztelt nagyon, és ezért inkább lelépett a feszkózás helyett.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #47871 2020.06.10. 23:07

Botond írta:Nekem 2020 a switch éve, már három hónapja vagyok a gép nélkül, de hétvégén végre hazaérek a társasházba!
Lassan nekem be is kell melegíteni a Halo-izmaimat.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47872 2020.06.10. 23:42

Botond írta:Igen, de páran itt ellenkeztünk vele, és egyikünkre megneheztelt nagyon, és ezért inkább lelépett a feszkózás helyett.
Az epikszar újabb áldozata. Dejó, hogy van! :eljen: :eljen: :eljen: :eljen: Mennyire szuper azóta a géming!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47873 2020.06.11. 10:49

Moby írta:Én továbbra is 70-30-ra teszem, hogy a gépet SEM fogják holnap bemutatni :D
No, akkor álljon itt az én tippem, amiben 100%-ra teszem, hogy bemutatják a gépet! :nezze:

Ja és ugye leírtam, hogy mit szeretnék látni, ezzel szemben mit sejtek a valóságnak:

- HZD2 techdemó SSD

- Szopókember techdemó SSD (amit korábban villantottak, csak most részletesen)

- Gran Turismo Sport SSD edition, magasabb frémmel és pár extra

- Fél óra pofázás az "új" audio bullshitről

- Hangzatosan bejelentik, hogy minden korábbi Sony exkluzív futni fog PS5-ön is. (Tapsvihar!!!!!!) Pedig ez az égvilágon semmit nem jelent önmagában, ettől nem lesz 4K 60 a Bloodborne.

- Valami kötelező időkitöltő sporthulladék

- TLOU2 + Tsushima harmincadszor is trailerezve, kihasználva az alkalmat

- Nem mondanak se árat, se megjelenési dátumot, nehogy konkrét infóval is szolgáljanak a parasztvakításon kívül. Nemnem. Azt nem szabad!
Avatar
Botond

Hozzászólás #47874 2020.06.11. 10:56

Zóanagyvarázsló írta:Lassan nekem be is kell melegíteni a Halo-izmaimat.
Bizony-bizony, komoly héló maraton felé haladunk! :D
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #47875 2020.06.11. 11:01

Botond írta:Epixtore miatt.
lol. Ha mindenki lelepne mert valamiben nem ert egyet a masikkal, akkor a vegen Dt maradna. Egy ideig, aztan 1 evvele ezelotti onmagaval konfliktusba keveredne, es lelepne o is :)
Avatar
Botond

Hozzászólás #47876 2020.06.11. 11:05

Greyfox írta:lol. Ha mindenki lelepne mert valamiben nem ert egyet a masikkal, akkor a vegen Dt maradna. Egy ideig, aztan 1 evvele ezelotti onmagaval konfliktusba keveredne, es lelepne o is :)
Elolvastam Totti halála körüli kommenteket, és gondolkoztam rajta, hogy Dt kommentjeit idemásolom sajátként, hogy megnézzem milyen gyorsan küldd el anyámba, hogy hogyan mondhatok ilyeneket, justforfun, de aztán éjjel nem volt ilyenre időm, mert be akartam fejezni az AC4-et harmadszor is. :D
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47877 2020.06.11. 11:11

DanielT írta:No, akkor álljon itt az én tippem, amiben 100%-ra teszem, hogy bemutatják a gépet! :nezze:

Ja és ugye leírtam, hogy mit szeretnék látni, ezzel szemben mit sejtek a valóságnak:

- HZD2 techdemó SSD

- Szopókember techdemó SSD (amit korábban villantottak, csak most részletesen)

- Gran Turismo Sport SSD edition, magasabb frémmel és pár extra

- Fél óra pofázás az "új" audio bullshitről

- Hangzatosan bejelentik, hogy minden korábbi Sony exkluzív futni fog PS5-ön is. (Tapsvihar!!!!!!) Pedig ez az égvilágon semmit nem jelent önmagában, ettől nem lesz 4K 60 a Bloodborne.

- Valami kötelező időkitöltő sporthulladék

- TLOU2 + Tsushima harmincadszor is trailerezve, kihasználva az alkalmat

- Nem mondanak se árat, se megjelenési dátumot, nehogy konkrét infóval is szolgáljanak a parasztvakításon kívül. Nemnem. Azt nem szabad!
Es Cory mit fog bejelenteni? Mert ezt o maga nyilatkozta.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47878 2020.06.11. 11:18

Botond írta:Elolvastam Totti halála körüli kommenteket, és gondolkoztam rajta, hogy Dt kommentjeit idemásolom sajátként, hogy megnézzem milyen gyorsan küldd el anyámba, hogy hogyan mondhatok ilyeneket, justforfun, de aztán éjjel nem volt ilyenre időm, mert be akartam fejezni az AC4-et harmadszor is. :D
He? Nemtom ezzel mire akarsz utalni, de eléggé meglepne, ha Tottival kapcsolatban bármi negatívot írtam volna.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47879 2020.06.11. 11:19

Micsu írta:Es Cory mit fog bejelenteni? Mert ezt o maga nyilatkozta.
Jó kérdés, 2 év telt el a GOW óta, egy 2 év múlva megjelenő folytatást akár be is jelenthet.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47880 2020.06.11. 11:27

Lehet, hogy ez is launch cím lesz! :idiota:

phpBB [media]

Vissza: “Leáldozott.hu”