A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Moby

Hozzászólás #47601 2020.06.02. 13:19

Én mondjuk csak aztat nemértem, hogy ha ennyire rossz ott a feketéknek, ottan az amerkában, akkor mér nem fogják magukat, és költöznek haza a óhazába? Ott nincsenek ilyen gonosz, fajgyűlölő fehérek! Csupa béke minden, mindenki fekete, nincs fajggyűlölet, písz van mindenhol, fegyverek se nincsenek! Nem vóna ott jobb nekik, szegényeknek? Hogy nem jut ez eszibe egyiknek sem? :vigyor3:
Deháthiszen így is hívatják magukat: afro-amerikai! Minek abba bele az amerika? Csak hosszabb, meg nem jó ott!
Avatar
Botond

Hozzászólás #47602 2020.06.02. 13:25

Micsu írta:Istenem mivel bantottalak meg ennyire hogy habzik a szad?
:D
2 posttal lejjebb ismertem el h hibaztam Nepallal kapcsolatan, alabb a helyesirasra gondoltam mert abba is nagyon szeretsz kapaszkodni.
Sztem mostmar nyugodj meg, nem akartalak megbantani, csak szimpla velemeny csere akart lenni.
Szimplán az a véleményem, hogy Tibetben nem kínaiak laktak többnyire, amikor a kínaiak megszállták, hanem tibetiek, ami amúgy több népcsoport, és a megszállás után kerültek oda kínaiak, akiket nem nyomnak el, nem azért megy a hajcihő, hogy a Tibetben élő kínaiakat felszabadítsák. Hongkongot meg elvitték az angolok az egyik ópiumháború után, a helyiek hozzászokták a nagy szabadsághoz, és most nem tetszik nekik, hogy ennek vége lesz. Ezt le lehet butítani odáig, hogy elveszik tőlük a szabadságot, és az rossz, mert szabadságot elvenni rossz, és a szabadság az jó, mint az amerikai filmekben, de sajnos egy bonyolult globális közösségben, meg egy milliárd fölötti lakosságú országban ez nem ennyire egyszerű, ahogy már többször próbáltam átadni. Ez egy szinttel odébb folyó harc és a közösségi jogok/célok/kötelességek harcolnak az egyéni szabadsággal (ez utóbbi kötelezettségek nélkül persze), aminek számos hátulütőjét látjuk a világban számos helyen, szóval ebben már nincs ilyen egyértelmű mondás, hogy márpedig az egyéni szabadságjogok mindenféle kötelezettségek nélkül, a csoport többi részének a hátrányára is érvényesíthető legyen. Csak ezt nehéz szexin csomagolni, meg a globális médiának is van egy hulláma amire fel lehet ülni, a twitter meg a reddit, ami amúgy tele van laposföldhívőkkel is, szóval a szentírástól messze van ami odakerül, az ilyen helyek pont arra jók, hogy Izaura kiszabadítására gyűjtsenek, meg aláírást gyűjtsenek, hogy tiltsák be a dihidrogénmonooxidot, mert évente rengeteg haláleset köthető hozzá. Több mint az amerikai vagy kínai rendőrökhöz. De tökmindegy, mert ez itt valóban senkit se érdekel, csak a látszáthápogás, hogy jajj szegények, most mi lesz velük. Az bazmeg, hogy rend lesz, érvényesül a közösségi cél, nem lesz olyan, hogy ha sok lóvéd van, akkor büntetlenül nem kell betartanod egy jogszabályt se, nem tudod a gyengébbtől erőből elvenni mindenét, nem a pénz fog érvényesülni, és ha jön a covid82, akkor meg lesz mondva, hogy mit kell csinálni és nem hal meg mindenki, ahogy az indokolt lenne egy ennyire túlnépesedett városokkal bíró országban. Értém én, hogy az egyéni szabadságjog megkövetelné hogy bármikor büntetőfékezhess, a rokikártyatrükközést, az építési hatósági előírások megszegését, aztán bontassák vissza ha tudják, de ez mind nem lesz a hongkongiaknak opció, akkor se, ha végtelen plusz kettő jüanja van.
A rasszizmus meg megint egy másik sztori. Nézz meg hbogo-n egy pearl harbort pl, ahol a polgárháború után közel 100 évvel is csak szakács a fekete katona max, meg az elnök csicskása is fekete, mert ugye nekik az való. Vagy 100 évvel a polgárháború után egyetemre akartam menni a feketék, és nehogymá. Érted, ne lopjon ne csaljon, éljen meg tisztességesen, de egyetemre ne járjon, ha meg felteszik a kérdést, hogy akkor egész pontosan hogy lenne ez a tisztes megélhetés, akkor meg a kurva anyjukat. Ez egy álláspont, valóban, ezt hívják rasszizmusnak. Akkor is, ha azt mondják rá, hogy ez nem az, attól még az lesz. Tudod, mint amikor rámondod, hogy elütés, de valójában fingod sincs miről beszélsz, mert a Tibet és a Nepál nem egy-két karakterrel különbözik, hogy bocs Ausztrália lett az Ausztria.
De ja, ez is jópofaság, hogy a helyesírással is csak náciznak az emberek, mert valójában semmi jelentősége, a legtöbb nagy koponya amúgy is analfabéta volt és számolni se tudott, ez a sikeres élet záloga, lehet vele menőzni, hogy az automata helyesírásjavítók korában még egy 3 soros szöveg se sikerül helyesírási hiba nélkül. Nem hogy mindig, hanem sose, még véletlenül se. Még a rasszista szövegek se. Az ilyen nem sudribunkó, ugyandehogy, hanem menőlaza. Ja. Pont az.
No ennyike röviden a véleményem a témában. :)
Avatar
Botond

Hozzászólás #47603 2020.06.02. 13:26

Moby írta:Én mondjuk csak aztat nemértem, hogy ha ennyire rossz ott a feketéknek, ottan az amerkában, akkor mér nem fogják magukat, és költöznek haza a óhazába? Ott nincsenek ilyen gonosz, fajgyűlölő fehérek! Csupa béke minden, mindenki fekete, nincs fajggyűlölet, písz van mindenhol, fegyverek se nincsenek! Nem vóna ott jobb nekik, szegényeknek? Hogy nem jut ez eszibe egyiknek sem? :vigyor3:
Deháthiszen így is hívatják magukat: afro-amerikai! Minek abba bele az amerika? Csak hosszabb, meg nem jó ott!
És a hongkongiak miért nem költöznek át a UK-be? Merül fel a logikus kérdés. Otthagyták őket az angol törvények, tessék utánuk menni. Ilyen random, rasszista hülyeséget bármikor lehet kérdezni. :)
/szerk: De mondjuk amúgy is ennyi a megoldás, akinek vmi nem tetszik, az takarodjon a kurvaanyjába. Mikor be akarták vezetni a netadót, akkor is ennyit kellett volna mondani, hogy akinek nem tetszik, az húzzon innen az országból a faszba, nem kint hőbörögni az utcán. :) Jó terv, jól kitaláltad! Megtaláltad az unikális megoldást!
Avatar
Moby

Hozzászólás #47604 2020.06.02. 13:30

Botond írta:És a hongkongiak miért nem költöznek át a UK-be? Merül fel a logikus kérdés. Otthagyták őket az angol törvények, tessék utánuk menni. Ilyen random, rasszista hülyeséget bármikor lehet kérdezni. :)
Én abszolute ugyanúgy látom a kérdés egy tekintetben: kifejezhetetlenül tarkónszarom mindkettőt. Egy olyan országban állást foglalni ilyen kérdésekben, ahol _SENKI_ nem akarja, hogy a szomszédja cigány legyen...hát. Hogyismondjam.
Gáz.
Nem tudom mikor fogunk eljutni abba az állapotba evolúciós szinten, hogy vannak dolgok, amik belénk vannak kódolva, és a kikódolása nem megy azáltal, hogy szeretettel gondolok arra, hogy akarom. Mer olyan kérdéseket vet fel, amiben kettő perc alatt jut el a legszeretetteljesebben gondolkodni bíró arra az álláspontra, hogy afaszomteliazegésszel.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47605 2020.06.02. 13:34

Botond: Velos velemeny volt, van amivel egyet ertek van amivel nem, szerintem ez igy is van rendjen.
Avatar
Moby

Hozzászólás #47606 2020.06.02. 13:35

Azt meg az egészben különösen viccenek tartom, hogy egy olyan országbéli cég, ahol külön szó van arra a bármire, ami nem japán, ahol olyan vastagon vannak benne nyakig az idegenggyűlöletben, amennyire sehol máshol a földbolygón, 100% vegytisztán üzleti célokból beleáll egy ilyen kérdésbe, belőlem csak egy reakciót vált ki: A jóbüdöskurvaanyádatsony!
Avatar
Botond

Hozzászólás #47607 2020.06.02. 13:38

Moby írta:Én abszolute ugyanúgy látom a kérdés egy tekintetben: kifejezhetetlenül tarkónszarom mindkettőt. Egy olyan országban állást foglalni ilyen kérdésekben, ahol _SENKI_ nem akarja, hogy a szomszédja cigány legyen...hát. Hogyismondjam.
Gáz.
Nem tudom mikor fogunk eljutni abba az állapotba evolúciós szinten, hogy vannak dolgok, amik belénk vannak kódolva, és a kikódolása nem megy azáltal, hogy szeretettel gondolok arra, hogy akarom. Mer olyan kérdéseket vet fel, amiben kettő perc alatt jut el a legszeretetteljesebben gondolkodni bíró arra az álláspontra, hogy afaszomteliazegésszel.
Ezt meg lehet tenni, és emellé csak két dolgot kell megtenni. Az egyik, hogy nem kell csodálkozni, hogy semmi se változik és ugyanúgy meg lesznek késelve/agyonverve időnként emberek, mint eddig is, mert hát a struccpolitika nem hoz változást, a másik meg, hogy imádkozni kell nagyon és sokat, hogy ne a te gyereked legyen megkéselve 18 évesen. Argentínok pl megoldották a problémát, szép nagy kerítés van a város közepén, egyik oldalon van késelés, a másik oldalon meg fegyveres őrök, személyzet meg ilyesmi van. Ha van pénz a belső oldalra költözni, akkor nincs gond, akkor tarkón lehet szarni. Már rövidtávon. USÁkoknál is le tudott pörögni 150 év úgy, hogy még nem dőlt rájuk a probléma nagyondenagyon, de este pl megnézem a légionáriust a HBOGO-n, ami ezt a dilemmát feszegeti az ajánló alapján amivel Miklós kettő is szembesült, hogy a karhatalom csak egy ideig lő a tömegbe, amikor az anyja ott áll az első sorban, akkor fogy a lendület a tömegbelövésben.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47608 2020.06.02. 13:43

Moby írta:Azt meg az egészben különösen viccenek tartom, hogy egy olyan országbéli cég, ahol külön szó van arra a bármire, ami nem japán, ahol olyan vastagon vannak benne nyakig az idegenggyűlöletben, amennyire sehol máshol a földbolygón, 100% vegytisztán üzleti célokból beleáll egy ilyen kérdésbe, belőlem csak egy reakciót vált ki: A jóbüdöskurvaanyádatsony!
#47579
Es Blizzard.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #47609 2020.06.02. 13:54

Most már twitteren egy csomó amcsit, akit követek mute-oltam, mert zavar ez a hisztéria. Erre itt is ez megy?
Én kettő dolgot sejtek:
1) holnap után-után - mint ahogy ez lenni szokott sajnos(?) a mai túlinformált világban -, már senki sem fog emlékezni semmire ebből, megy mindenki vissza a billentyűzete/telefonja mögé és foglalkozik a következő barom trenddel. Minden csoda/botrány ~3 napig tart;
2) még több erőltetett dájvörziti lesz a filmekben...
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #47610 2020.06.02. 13:54

DanielT írta:No, akkor én annyiban támogatnám a Sony rendkívül hiteles és őszinte kiállását a fekalájfok ügyében, hogy:

A saját Last of Us 2 példányom topikgangbang ribanccá teszem a végigjátszás után.

Teljesen ingyen elküldöm valakinek, aki végigjátszás után továbbküldi és így tovább, amíg van rá igény. Mivel Micsu kérte először, ezért vele kezdem.

Lehet jelentkezni, Micsu után Mekee-t terjesztem fel, mert ő volt a következő aki érdeklődött.

#MostegykicsitneadjatokpénztaSonynak
LOL
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #47611 2020.06.02. 13:54

Moby írta:Nekem előr volt rendelve digitben, de miután a sony bizonytalan időre felhagyott a videójátékkészítéssel, és pályát vátlva felcsapott politikai támogatócéggé, ma reggel visszamondtam az előrendelést. Még abban sem vagyok biztos, hogy érdekel-e a játék a közeljövőben, de esetleg egy ingyencigire lehet, hogy lenyomnám a ribanc fejét, miután mindenki átment már rajta :D
LOOOL
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47612 2020.06.02. 14:01

Moby írta:Én mondjuk csak aztat nemértem, hogy ha ennyire rossz ott a feketéknek, ottan az amerkában, akkor mér nem fogják magukat, és költöznek haza a óhazába? Ott nincsenek ilyen gonosz, fajgyűlölő fehérek! Csupa béke minden, mindenki fekete, nincs fajggyűlölet, písz van mindenhol, fegyverek se nincsenek! Nem vóna ott jobb nekik, szegényeknek? Hogy nem jut ez eszibe egyiknek sem? :vigyor3:
Deháthiszen így is hívatják magukat: afro-amerikai! Minek abba bele az amerika? Csak hosszabb, meg nem jó ott!
Nem tudnának beilleszkedni a sok Nobel díjas fizikus közé. Rendívül kompetitív a munkaerő piac...
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47613 2020.06.02. 14:05

Botond írta:Ezt meg lehet tenni, és emellé csak két dolgot kell megtenni. Az egyik, hogy nem kell csodálkozni, hogy semmi se változik és ugyanúgy meg lesznek késelve/agyonverve időnként emberek, mint eddig is, mert hát a struccpolitika nem hoz változást, a másik meg, hogy imádkozni kell nagyon és sokat, hogy ne a te gyereked legyen megkéselve 18 évesen.
Mintha degradáló jelzőként alkalmaznád a struccpolitikát, de azt meg elítélted, amikor a HK gyerek beordított a Blizz streambe, hogy kussoljon és tüntessen a 4 fal között. Na most akkor hogyan harcoljon bárki, hogy ne késeljék meg a gyereked? :help:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47614 2020.06.02. 14:23

aabyssx írta:Most már twitteren egy csomó amcsit, akit követek mute-oltam, mert zavar ez a hisztéria. Erre itt is ez megy?
Én kettő dolgot sejtek:
1) holnap után-után - mint ahogy ez lenni szokott sajnos(?) a mai túlinformált világban -, már senki sem fog emlékezni semmire ebből, megy mindenki vissza a billentyűzete/telefonja mögé és foglalkozik a következő barom trenddel. Minden csoda/botrány ~3 napig tart;
2) még több erőltetett dájvörziti lesz a filmekben...
Itt azért megy, mert emiatt nem tudunk péesötöt nézni csütörtökön és ez belénk tette az ideget. Szal' gaming related!
Avatar
Moby

Hozzászólás #47615 2020.06.02. 14:41

Botond írta:Ezt meg lehet tenni, és emellé csak két dolgot kell megtenni. Az egyik, hogy nem kell csodálkozni, hogy semmi se változik és ugyanúgy meg lesznek késelve/agyonverve időnként emberek, mint eddig is, mert hát a struccpolitika nem hoz változást, a másik meg, hogy imádkozni kell nagyon és sokat, hogy ne a te gyereked legyen megkéselve 18 évesen. Argentínok pl megoldották a problémát, szép nagy kerítés van a város közepén, egyik oldalon van késelés, a másik oldalon meg fegyveres őrök, személyzet meg ilyesmi van. Ha van pénz a belső oldalra költözni, akkor nincs gond, akkor tarkón lehet szarni. Már rövidtávon. USÁkoknál is le tudott pörögni 150 év úgy, hogy még nem dőlt rájuk a probléma nagyondenagyon, de este pl megnézem a légionáriust a HBOGO-n, ami ezt a dilemmát feszegeti az ajánló alapján amivel Miklós kettő is szembesült, hogy a karhatalom csak egy ideig lő a tömegbe, amikor az anyja ott áll az első sorban, akkor fogy a lendület a tömegbelövésben.
Áhá. Szal ha közzéteszek egy nyilatkozatot, hogy kiáálok az amerkai fekete tesvéreimért, az egyfajta defense mágia, ami megvédi a gyerekemet 18 évesen? Mer akkor nyomom! De közben az ér, hogy puerto ricói meg kínai* rabszolgákkl olcsósítom a gyártáts/veszem olcsón a termékeikeit/randomfaszombármi az mehet? Mer akkor beleállok én is pároslábbal ebbe a "megoldásba" ! :D

/* stipistopi, egyik sem fekete! :nezze:
Avatar
Botond

Hozzászólás #47616 2020.06.02. 15:04

DanielT írta:Mintha degradáló jelzőként alkalmaznád a struccpolitikát, de azt meg elítélted, amikor a HK gyerek beordított a Blizz streambe, hogy kussoljon és tüntessen a 4 fal között. Na most akkor hogyan harcoljon bárki, hogy ne késeljék meg a gyereked? :help:
Neked és Mobynak is az a válaszom, hogy mindent lehet és mindennek az ellenkezőjét, csak tudni kell együttélni a következményekkel akkor is, ha tévedett az ember. :) És ezzel a bazári bölcsességgel zárom ezt a topikot részemről.
Avatar
Moby

Hozzászólás #47617 2020.06.02. 15:08

Én is csak egy olcsó bölcsességgel tudom zárni a témát: ha mindenki megbaszta a tlou2 lemezt, írjatok fel a sor végére! :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47618 2020.06.02. 15:11

Moby írta:Én is csak egy olcsó bölcsességgel tudom zárni a témát: ha mindenki megbaszta a tlou2 lemezt, írjatok fel a sor végére! :banplz:
Jegyezve, de más is figyeljen azé' :D
Avatar
Necro

Hozzászólás #47619 2020.06.02. 15:21

Én is elviszem egy körre ha már kellően lerongyolódott.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47620 2020.06.02. 15:50

LoL szegeny :D
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47621 2020.06.02. 17:04

Mimoza lelkuek ne nyissak meg.
Ez a rasszizmus melyik fajtaja mikor az nba jatekos veri a feher vandal tuntetot :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47622 2020.06.02. 17:18

Azt hinnétek, ahogy én is hittem, hogy ez nem igazi. De az.

Kép
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47623 2020.06.02. 17:26

Gondolom neki nem sikerult leirni :)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47624 2020.06.02. 17:27

Micsu írta:Gondolom neki nem sikerult leirni :)
Nem, sajnos itt teljesen érthetetlen okokból abbamaradt az üzengetés... :nemtudom:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47625 2020.06.02. 17:29

DanielT írta:Nem, sajnos itt teljesen érthetetlen okokból abbamaradt az üzengetés... :nemtudom:
Ugy gondolom hamarosan lesz ingyen ps4 Botondnak :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47626 2020.06.02. 17:38

Iszonyúan fullba' tolja valamelyik ügyeletes emberjogi forradalmár a rohadt billentyűzete mögött, hómofiszkában.

Kép
Avatar
Moby

Hozzászólás #47627 2020.06.02. 17:59

DanielT írta:Iszonyúan fullba' tolja valamelyik ügyeletes emberjogi forradalmár a rohadt billentyűzete mögött, hómofiszkában.

Kép
Csak biztonságban akarja tudni a 18 éves gyerekét. Ez azért akceptálható.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47628 2020.06.02. 18:21

Valakinek ki kéne vonulnia egy Bruce Willis Die Hard 3 cosplayben az egyik tüntetésre. :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #47629 2020.06.02. 19:17

Én évek óta ezt mondom, hogy Sony a legalja, de hát ezt se hittétek el, mint ahogy a böngésző bugot okoz, aztán mindkettőről egy héten belül derül ki, hogy mégis. Furcsa az élet.
Amúgy ha nem törték fel őket, akkor teljesen érthetetlen. :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #47630 2020.06.02. 19:23

Botond írta:Én évek óta ezt mondom, hogy Sony a legalja, de hát ezt se hittétek el, mint ahogy a böngésző bugot okoz, aztán mindkettőről egy héten belül derül ki, hogy mégis. Furcsa az élet.
Amúgy ha nem törték fel őket, akkor teljesen érthetetlen. :D
Ha játékról van szó, akkor még mindig ott lakik az úristen, most pont épp az a baj, hogy identitászavarosak lettek, és ott tülekednek az első sorban, hogy rátolathassanak a faszra. Ha hajlandóak visszatérni a géminge, nekem oké, én várom őket.
Avatar
Moby

Hozzászólás #47631 2020.06.02. 21:03

Amúgy ez a #blacklivesmatter meddig fog most tartani? Mer én nem nagyon hallom ki a politikailag kötelező hiszti mögül, hogy ténylegesen ki és mit szeretne, és kitől, szal így nehéz megmondani, hogy mikor van elérve a cél. Me gondolom nem azt, hogy a rendőrök ne öldöshessék le a pógárokat csak úgy kényükre-kedvükre len az utszán, mer amennyire én tudom, azt most sem nagyon szabad nekik. Vagy ez most annyi, hogy mindenki bentartja a fingot a biztonságos 1-2 hétig, amire visszaáll az uáskban minden a normáls kerékvágásba (tehát amikor a hesteg blacklives már annyira azé nem matter) azt jóvan?
Vagy ez most nagyobb szabású akció arra, hogy amit a koronavírus véletlenül nem baszott szét, az meg legyen baszva manuálisan, szóval hónapokig tartó kriízis várható?
Avatar
Botond

Hozzászólás #47632 2020.06.02. 21:32

Moby írta:Amúgy ez a #blacklivesmatter meddig fog most tartani? Mer én nem nagyon hallom ki a politikailag kötelező hiszti mögül, hogy ténylegesen ki és mit szeretne, és kitől, szal így nehéz megmondani, hogy mikor van elérve a cél. Me gondolom nem azt, hogy a rendőrök ne öldöshessék le a pógárokat csak úgy kényükre-kedvükre len az utszán, mer amennyire én tudom, azt most sem nagyon szabad nekik. Vagy ez most annyi, hogy mindenki bentartja a fingot a biztonságos 1-2 hétig, amire visszaáll az uáskban minden a normáls kerékvágásba (tehát amikor a hesteg blacklives már annyira azé nem matter) azt jóvan?
Vagy ez most nagyobb szabású akció arra, hogy amit a koronavírus véletlenül nem baszott szét, az meg legyen baszva manuálisan, szóval hónapokig tartó kriízis várható?
Sínen vagyunk, mint József Attila! :)
Avatar
Mekee

Hozzászólás #47633 2020.06.02. 21:33

Moby írta:Azt meg az egészben különösen viccenek tartom, hogy egy olyan országbéli cég, ahol külön szó van arra a bármire, ami nem japán, ahol olyan vastagon vannak benne nyakig az idegenggyűlöletben, amennyire sehol máshol a földbolygón, 100% vegytisztán üzleti célokból beleáll egy ilyen kérdésbe, belőlem csak egy reakciót vált ki: A jóbüdöskurvaanyádatsony!
Jó, de ők egyformán utálnak mindenkit, az úgy ér, nem? Nincsen szín-szag-forma alapján megkülönböztetés
Avatar
Mekee

Hozzászólás #47634 2020.06.02. 21:36

DanielT írta:No, akkor én annyiban támogatnám a Sony rendkívül hiteles és őszinte kiállását a fekalájfok ügyében, hogy:

A saját Last of Us 2 példányom topikgangbang ribanccá teszem a végigjátszás után.

Teljesen ingyen elküldöm valakinek, aki végigjátszás után továbbküldi és így tovább, amíg van rá igény. Mivel Micsu kérte először, ezért vele kezdem.

Lehet jelentkezni, Micsu után Mekee-t terjesztem fel, mert ő volt a következő aki érdeklődött.

#MostegykicsitneadjatokpénztaSonynak
:vigyor3: Há okés, én vinném persze amikor jó Micsu után, ővótagyorsabb
Avatar
donatus13

Hozzászólás #47635 2020.06.02. 21:41

Hétvégén még behúztam az Age of empires 2 definitive edition-t is. Azt kell mondjam egész jól megcsinálták. Jól néznek ki az új épületanimációk. Sok kampány is van, és még a multi is stabil. Ha valaki szerette a régit és még nincs meg mindenképp megéri.
Avatar
Moby

Hozzászólás #47636 2020.06.02. 21:47

Mekee írta:Jó, de ők egyformán utálnak mindenkit, az úgy ér, nem? Nincsen szín-szag-forma alapján megkülönböztetés
Az úgy totálisan valid hiszen magam is pontosan így vagyok mindennel :vigyor3:
Avatar
Moby

Hozzászólás #47637 2020.06.02. 21:55

Botond írta:Sínen vagyunk, mint József Attila! :)

Elolvastam. Továbbra sem tudom, hogy ki kitől és mi a gecit akar elérni az akciójával. Vagy ezt a kérdést nem meri senki feltenni, mer be vannak kulázva, hogy igazából senkisenemtudja?
Mi itten a lényeg? Ha most lekapcsolom nyóc percre a vellanyt, akkor nem csak az fog történni, hogy nem látok, hanem a világ is jobb hely lesz utána?
Avatar
Botond

Hozzászólás #47638 2020.06.02. 22:08

Moby írta:Elolvastam. Továbbra sem tudom, hogy ki kitől és mi a gecit akar elérni az akciójával. Vagy ezt a kérdést nem meri senki feltenni, mer be vannak kulázva, hogy igazából senkisenemtudja?
Mi itten a lényeg? Ha most lekapcsolom nyóc percre a vellanyt, akkor nem csak az fog történni, hogy nem látok, hanem a világ is jobb hely lesz utána?
Abban a kommentedben az utolsó mondatodra reagáltam, hogy “igen”. :banplz: Nem ezekre a kérdésekre. :zavart2:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47639 2020.06.02. 22:15

Botond írta:Sínen vagyunk, mint József Attila! :)
Nos, nehogy valaki a leáld médiabirodalmat szociális, de főleg #fekalájfen érzéketlenséggel vádolja, ezért topikcsendet rendelek el mostantól 8 perc 46 másodopercig.

Pszt.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47640 2020.06.02. 22:24

És meg is vagyunk, köszönöm szépen az együttműködést, jobb lett a világ instant. :eljen:
Avatar
eje75

Hozzászólás #47641 2020.06.02. 22:25

Nem mondjuk ki hangosan, de ezen a fórumon mindannyian tudjuk, mi tehet erről az egész rasszista, értelmetlen, sehová nem vezető erőszakról:
Spoiler
a videójátékok!!!!!!
Kép
Avatar
Moby

Hozzászólás #47642 2020.06.02. 22:29

DanielT írta:És meg is vagyunk, köszönöm szépen az együttműködést, jobb lett a világ instant. :eljen:
Frankón éreztem, ahogy a jóság szétárad a falakban, de azért a szertartás úgy lett volna igazi, ha kitöltöd mellé a kötelező formot is!
Spoiler
Kép
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #47643 2020.06.02. 22:32

Ki is ment a fejemből a tlou2. DT, a játékhoz egy prö-t is küldesz? Ha nem, egyből 3-at veszek! :banplz:
Ugyanakkor lehet beállnék a sorba, mert ugye az első részt nemtomhányéve vittem végig, és már arra sem emlékszem, hogy fiú -e vagy lány. :eplus2:
Avatar
Botond

Hozzászólás #47644 2020.06.02. 22:35

Greyfox írta:Ki is ment a fejemből a tlou2. DT, a játékhoz egy prö-t is küldesz? Ha nem, egyből 3-at veszek! :banplz:
Ugyanakkor lehet beállnék a sorba, mert ugye az első részt nemtomhányéve vittem végig, és már arra sem emlékszem, hogy fiú -e vagy lány. :eplus2:
Az eseményeket elnézve lehet ezt az egyszerű skatulyázást el kellene engedni, és annyiban maradni, hogy ők maguk se tudják, hogy fiú vagy lány vagy egyéb vagy is! :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #47645 2020.06.02. 22:39

Igen, nagyon látszik a vénülő leáld csapat átlagéletkora ezekből a posztokból, amikor ilyen prehisztórikus gondolkodás mentén, bináris kérdésként fogalmazzátok meg nemeket :rolleyes: Ennyire azért ne őrüljünk bele az öregedésbe, ha kérhetem! Mi lesz a következő? Rákérdeztek a bőrszínére??? :ijedt:
Avatar
Moby

Hozzászólás #47646 2020.06.02. 22:42

eje75 írta:Nem mondjuk ki hangosan, de ezen a fórumon mindannyian tudjuk, mi tehet erről az egész rasszista, értelmetlen, sehová nem vezető erőszakról:
Spoiler
a videójátékok!!!!!!
Kép
Meg az 5G!
Avatar
Botond

Hozzászólás #47647 2020.06.02. 22:54

eje75 írta:Nem mondjuk ki hangosan, de ezen a fórumon mindannyian tudjuk, mi tehet erről az egész rasszista, értelmetlen, sehová nem vezető erőszakról:
Spoiler
a videójátékok!!!!!!
Kép
Úgy voltak vele, 30-36 millió új munkanélküli, mi baj történhetne még. Hát már tudják! :banplz:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #47648 2020.06.02. 23:18

Moby írta:Elolvastam. Továbbra sem tudom, hogy ki kitől és mi a gecit akar elérni az akciójával. Vagy ezt a kérdést nem meri senki feltenni, mer be vannak kulázva, hogy igazából senkisenemtudja?
Mi itten a lényeg? Ha most lekapcsolom nyóc percre a vellanyt, akkor nem csak az fog történni, hogy nem látok, hanem a világ is jobb hely lesz utána?
Az ERADICATE THE POLICE és hasonló transzparenseket elnézve nem Botond eszményi kínai rendőrállamára vágynak. De biztos kevesebb 18 évest késelnek meg, ha beérik az átgondolt programjuk.

Van egy ötletem: minden gettótöltelék kapjon folyamatosan filmszerepet a diverzitás jegyében, és akkor nem lesz alkalom lelőni őket, sem nekik késelni! :nezze:

Spoiler
Szegény Brandon Lee, ha olvasná ezt!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #47649 2020.06.02. 23:20

donatus13 írta:Hétvégén még behúztam az Age of empires 2 definitive edition-t is. Azt kell mondjam egész jól megcsinálták. Jól néznek ki az új épületanimációk. Sok kampány is van, és még a multi is stabil. Ha valaki szerette a régit és még nincs meg mindenképp megéri.
Én leragadtam az AoE1 DE-ben. Képtelen vagyok teljesíteni Babilóniával az első pályát (amikor egyetlen pappal kezdünk), ami annak idején simán ment. Fórumok alapján addig kell próbálkozni, amíg azt nem dobja a random, hogy kevésbé agresszív a gép. (Hard alatt nem próbáltam még, de eddig könnyű volt úgy minden.)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #47650 2020.06.02. 23:37

Következő Epic-áldozat: Total War: Troy. Az első 24 órában ingyen osztják. A megjelenés napján.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47651 2020.06.02. 23:58

Zóanagyvarázsló írta:Az ERADICATE THE POLICE és hasonló transzparenseket elnézve nem Botond eszményi kínai rendőrállamára vágynak. De biztos kevesebb 18 évest késelnek meg, ha beérik az átgondolt programjuk.

Van egy ötletem: minden gettótöltelék kapjon folyamatosan filmszerepet a diverzitás jegyében, és akkor nem lesz alkalom lelőni őket, sem nekik késelni! :nezze:

Spoiler
Szegény Brandon Lee, ha olvasná ezt!
Én sokkal jobb munkalehetőséget is tudok javasolni, ahol szintén nem lesz alkalom lelőni őket... :D

Feliratokat bekapcsolni, tekerni nem ér. :nezze:

phpBB [media]
Avatar
donatus13

Hozzászólás #47652 2020.06.03. 07:57

Zóanagyvarázsló írta:Következő Epic-áldozat: Total War: Troy. Az első 24 órában ingyen osztják. A megjelenés napján.

Nem baj ez, hadd nyomják. Meg amúgy is ingyen lesz, azért lehet adni neki egy esélyt. Még a kínai korszakos tw-t se vettem meg pedig arra vártam a legjobban, hamarosan pótolnom kell azt is.
Avatar
Botond

Hozzászólás #47653 2020.06.03. 08:37

Zóanagyvarázsló írta:Következő Epic-áldozat: Total War: Troy. Az első 24 órában ingyen osztják. A megjelenés napján.
Ami aug 13, szóval odébb van az még. Viszont 12 hónapig epix exclu lesz, és egyelőre nem xplatform a multi, vagyis, amikor kijön 12 hónap múlva a steames, nem lesz közös multi azokkal akik ott veszik.
Avatar
donatus13

Hozzászólás #47654 2020.06.03. 08:44

Botond írta:Ami aug 13, szóval odébb van az még. Viszont 12 hónapig epix exclu lesz, és egyelőre nem xplatform a multi, vagyis, amikor kijön 12 hónap múlva a steames, nem lesz közös multi azokkal akik ott veszik.

Ezekkel a játékokkal amúgy sem multizok már, és nem is nagyon akarok. Eléggé változó mikor és mennyi időre jön meg a kedvem játszani, a single player legnagyobb előnye pedig, hogy nem kell alkalmazkodnom senkihez :D Na meg total war játékokban a multi az inkább csak hátrány mert úgy lelassul a köridő, hogy kiolvasol két könyvet közben.
Avatar
Botond

Hozzászólás #47655 2020.06.03. 08:46

donatus13 írta:Ezekkel a játékokkal amúgy sem multizok már, és nem is nagyon akarok. Eléggé változó mikor és mennyi időre jön meg a kedvem játszani, a single player legnagyobb előnye pedig, hogy nem kell alkalmazkodnom senkihez :D Na meg total war játékokban a multi az inkább csak hátrány mert úgy lelassul a köridő, hogy kiolvasol két könyvet közben.
Hát ja, nem pöröghet minden annyira, mint a civ6 multi. :)
Settlersről semmi hír, az se jelenik meg idén már. Facebook oldalukra is még mindig csak artworköket raknak fel, szerintem alfa is jövőre lesz max. :(
Avatar
Botond

Hozzászólás #47656 2020.06.03. 09:04

Cyberpunk2077 bemutató is csúsztatva, hogy ne késeljék meg Moby gyerekét, az is megy a gangbang listára? :) Csak azért kérdezem, mert 4-5 komolyabb címnél elmegyek és veszek vhol egy előrelukasztottspermafoltosnagyonésagyonhasznált ps4et akkor vagy prőt. :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47657 2020.06.03. 10:15

Botond írta:Cyberpunk2077 bemutató is csúsztatva, hogy ne késeljék meg Moby gyerekét, az is megy a gangbang listára? :) Csak azért kérdezem, mert 4-5 komolyabb címnél elmegyek és veszek vhol egy előrelukasztottspermafoltosnagyonésagyonhasznált ps4et akkor vagy prőt. :D
Hát olyan formán mindenképpen szopóra kerültek már ők is, hogy Pc örökmegtartós helyett könzöl lesz belőle.
Avatar
donatus13

Hozzászólás #47658 2020.06.03. 11:30

Botond írta:Hát ja, nem pöröghet minden annyira, mint a civ6 multi. :)
Settlersről semmi hír, az se jelenik meg idén már. Facebook oldalukra is még mindig csak artworköket raknak fel, szerintem alfa is jövőre lesz max. :(

Settlersnél a blogot érdemes nézni, de én is egyre jobban kételkedem abban ,hogy idén kihozzák.
Avatar
Botond

Hozzászólás #47659 2020.06.03. 12:20

Na gamepodon nem bántak ilyen kesztyűs kézzel a trials of manával, repült a 40 pont rá. Moby, tójjad, illik az idei szériádba!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #47660 2020.06.03. 12:23

donatus13 írta:Ezekkel a játékokkal amúgy sem multizok már, és nem is nagyon akarok. Eléggé változó mikor és mennyi időre jön meg a kedvem játszani, a single player legnagyobb előnye pedig, hogy nem kell alkalmazkodnom senkihez :D Na meg total war játékokban a multi az inkább csak hátrány mert úgy lelassul a köridő, hogy kiolvasol két könyvet közben.
Na de ha a saját körében csatázik, head-to-headben irányíthatod az ellenséget, kooperatívban pedig adhat neked csapatokat kooperálni. Az építkezések pedig kiadhatók a másik körében is. Persze nyilván lassít a játékon, de annyira nem vészesen, szerintem lehet találni tervezni vagy bámészkodni valót.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47661 2020.06.03. 12:31

Botond írta:Na gamepodon nem bántak ilyen kesztyűs kézzel a trials of manával, repült a 40 pont rá. Moby, tójjad, illik az idei szériádba!
Mi az a gamepod? :whatever:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #47662 2020.06.03. 12:37

Úristen, ennél cukibb dolog nincs. :DD

phpBB [media]
Avatar
deep

Hozzászólás #47663 2020.06.03. 12:49

DanielT írta:Úristen, ennél cukibb dolog nincs. :DD

[video]pffff.avi[/video]
Önmagában valóban cuki. De miért csinálják szándékosan olyanra, hogy a kutyának se kelljen? EGY(!) játék per gép? WTF? És használhatatlanul kicsi természetesen. 14 ezer forintnyi yen, ami itt lesz 20k huf. LOL.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára deep 2020.06.03. 12:52-kor.
Avatar
Botond

Hozzászólás #47664 2020.06.03. 12:51

deep írta:Önmagában valóban cuki. De miért csinálják szándékosan olyanra, hogy a kutyának se kelljen? EGY(!) játék per gép? WTF? És használhatatlanul kicsi természetesen.
4 játék, mindegyik színen másik 4 játék. A használhatatlanul kicsi rész stimmel, és hogy eleve nagyítót is adnak mellé az ennek csak a beismerése. Érthetetlen. Mindegy, úgyis Japán only lesz gondolom, nem hiszem, hogy több nyelvet elbír. Ilyen április elsejei tréfának nem rossz júniusban.
Avatar
deep

Hozzászólás #47665 2020.06.03. 12:53

Botond írta:4 játék, mindegyik színen másik 4 játék. A használhatatlanul kicsi rész stimmel, és hogy eleve nagyítót is adnak mellé az ennek csak a beismerése. Érthetetlen. Mindegy, úgyis Japán only lesz gondolom, nem hiszem, hogy több nyelvet elbír. Ilyen április elsejei tréfának nem rossz júniusban.
Én úgy látom a videóból, hogy minden szín egy db játék.
Avatar
deep

Hozzászólás #47666 2020.06.03. 12:57

deep írta:Én úgy látom a videóból, hogy minden szín egy db játék.
Ja közben látom máshol, hogy valóban 4/szín. Still lol.
Avatar
Botond

Hozzászólás #47667 2020.06.03. 12:59

deep írta:Still lol.
Ezt nem is vitattam. :vigyor:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #47668 2020.06.03. 13:19

deep írta:Önmagában valóban cuki. De miért csinálják szándékosan olyanra, hogy a kutyának se kelljen? EGY(!) játék per gép? WTF? És használhatatlanul kicsi természetesen. 14 ezer forintnyi yen, ami itt lesz 20k huf. LOL.
Ennel meg a sega series x is tobbet erne :D
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #47669 2020.06.03. 13:24

DanielT írta:Úristen, ennél cukibb dolog nincs. :DD

hülyejapókjapóhülyék.avi
Ha a japó idiotizmus maga a cukiság, akkor tényleg nincs.
Avatar
Necro

Hozzászólás #47670 2020.06.03. 13:30

Dani! Mi lett a 80 dolcsis warezhandheldeddel?

Vissza: “Leáldozott.hu”