A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #45781 2020.03.22. 11:01

Az a baj, főleg a játék elején, nagyon lassan adagolja ez is a fegyókat. A 2016-os is azután kelt életre, amikor már megvolt az összes fegyver meg legalább 1 weapon mod mindre.
Namost a kevés ammo azért van, hogy muszáj legyen váltogatni a fegyverek között, illetve ha rátenyerelsz a láncfűrész gombra (1 egység magától visszatöltődik pickup nélkül) akkor megint ammo konfetti van. Viszont a játék jóval nehezebb lett, mert az ellenfelek agresszívabbak lettek és a legalapabb dögöket leszámítva mindnek van egy gimmick gyenge pontja, amit ha nem szedsz ki azzonnal, az Úr legyen irgalmas hozzád. És ultra-violence nehézségen, amin az előzőt is toltam kb. 3 melee hit vagy a legcsumpibb zombinak is. Ebből következően nem igazán van idő filózni, hogy most armor-t szedj, lőszert, vagy hp-t mert mire észbe kapsz már mindent IS kéne felvenni.
VRR képes monitor híján inkább nézem a tearinget, mert ilyen input laggal lehetetlen küldetés. Őszinte részvétem azoknak, akik ezt kontrollerel próbálják meg abszolválni. Nem is csodálkozom, hogy akiknek a DMC 5-ben a szimpla kitérés is túl komplikált volt telesírják a netet, hogy nehéz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára benőmenő 2020.03.22. 11:05-kor.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #45782 2020.03.22. 11:02

Én az új nyúlszexekben imádtam, hogy nincs semmiféle melee, ha nincs elém áram. Mozoghatok, futhatok, lőhetek, de egy kislányos pofont se tudok kiosztani. Mechanikailag értettem, de éppen az volt a baja, hogy túl életidegenül játékos felfogás volt. Akkor is, ha felfogtam, hogy a takedownokban videózott - messzemenően túltolt - mutatványokhoz kell nafta.
Avatar
Moby

Hozzászólás #45783 2020.03.22. 11:05

Zóanagyvarázsló írta:Így világosabb. Majd kipróbálva egyszer megtudom én is. Vagy kihagyom.
Egyébként önmagában nem is lenne akkora probléma, hogy elviszik kicsit ilyen resource managementbe, ha ehhez illeszkedne a játékmenet úgy egyébként. De az nem változott semmit. Ugyanaz az a zárt aréna- 1bites leveldesign, nyílik ha kiirtottál mindent. Ebbe ezt beleinjektálni...hát, ezt szüli. Eyy ilyen koncepciónélküli baromságot. Az egész alapkoncepció ilyen puttó baromság, ahol két frakció gyúrja egymást egész addig, míg bele nem lősz valamelyikbe, mert onnan már vállt vállnak vetve basznak téged. :wilting: Az egész játékról süt az abszolút ötlettelenség, az újrahasznosítás, a minimáleffort.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #45784 2020.03.22. 11:08

Moby írta:Egyébként önmagában nem is lenne akkora probléma, hogy elviszik kicsit ilyen resource managementbe, ha ehhez illeszkedne a játékmenet úgy egyébként. De az nem változott semmit. Ugyanaz az a zárt aréna- 1bites leveldesign, nyílik ha kiirtottál mindent. Ebbe ezt beleinjektálni...hát, ezt szüli. Eyy ilyen koncepciónélküli baromságot. Az egész alapkoncepció ilyen puttó baromság, ahol két frakció gyúrja egymást egész addig, míg bele nem lősz valamelyikbe, mert onnan már vállt vállnak vetve basznak téged. :wilting: Az egész játékról süt az abszolút ötlettelenség, az újrahasznosítás, a minimáleffort.
Ne is érts félre: nekem sem hangzik jól, amiket írsz róla.

Az amúgy komoly, hogy harcolnak egymással, de senki nem sérül közülük? Már a legelső részben ki lehetett a szörnyeket nyíratni egymással...
Avatar
DanielT

Hozzászólás #45785 2020.03.22. 11:09

Moby írta:Lehet, hogy nem volt világos: itt per cenként futsz bele olyanhelyzetbe, hogy:
- nincs semmilyen ammo, sem a fegyveredben, sem a pályán
- a meele lófaszt nem ér még a pöcs mobok ellen sem
- chaninsaw-ból kifogyott a nafta
Ergo nem tudsz már tenni SEMMIT. Pécén talán még könnyebb a helyzet, van pontos célzás, de konzolon....
Akkor ez is olyan, mint a Zelda? Hogy szénné pontozzák, de közben egy rakás szar?
Avatar
Moby

Hozzászólás #45786 2020.03.22. 11:11

DanielT írta:Akkor ez is olyan, mint a Zelda? Hogy szénné pontozzák, de közben egy rakás szar?
Igen, ebben a tekintetben a doom "low ammo" eternal NEKEM pont olyan, mint a Zelda NEKED :) Bár mostanában ezekből amúgy is túlkínálat van. Ld: Dreams.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #45787 2020.03.22. 11:37

Moby írta:Igen, ebben a tekintetben a doom "low ammo" eternal NEKEM pont olyan, mint a Zelda NEKED :) Bár mostanában ezekből amúgy is túlkínálat van. Ld: Dreams.
Azt látom óriási különbségnek a kettő között, hogy az egyikhez kell skill/agilitás/gyorsaság, a másikban meg almát szedsz relaxkában, lovagolsz a semmiben 3 órát és a bokoblinok hátán töröd a kardokat. (amikor esik, akkor meg persze elrakod, mer' jön a ríl SSD villám fizika).

Nekem valóban nem jött be a nihil/nyálcsorgatás,tehát a Doom potenciális GOTY lehet... :P
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #45788 2020.03.22. 11:51

DanielT írta:Nekem valóban nem jött be a nihil/nyálcsorgatás,tehát a Doom potenciális GOTY lehet... :P
Aki tolta orrvérzsig az Unreal-t, Quake játékokat, annak tuti, hogy ez a Single játékok non-plus ultrája. Nekem kezd egy kicsit gyors lenni, de azért még fun. Szigorúan bill+egérrel és vsync off*-al.
*Közben végső elkeseredésemben próbáltam, hogy hátha a gémer egér magas report rate-je kavar be, de nem. Ők ezt így komolyan gondolták. :wilting:
Avatar
Moby

Hozzászólás #45789 2020.03.22. 12:05

DanielT írta:Azt látom óriási különbségnek a kettő között, hogy az egyikhez kell skill/agilitás/gyorsaság, a másikban meg almát szedsz relaxkában, lovagolsz a semmiben 3 órát és a bokoblinok hátán töröd a kardokat. (amikor esik, akkor meg persze elrakod, mer' jön a ríl SSD villám fizika).

Nekem valóban nem jött be a nihil/nyálcsorgatás,tehát a Doom potenciális GOTY lehet... :P
Hát nemtudom. Szerintem ez a Doom kb a levegőbenhullaverés fps nézetű szinonímája, dehát kinek mi! Skill-t mondjuk tényleg igényel mindkettő, vannak olyan értelmifogyatékosságok, amik kifejezetten előnyös helyzetbe hozzák az embert ezekhez :D Én jóétvágyat kívánok hozzá. Szerencsére nekem letakarították már a tányéromról. Egy pár napig még érezni fogom a leheletemen, de remélem elmúlik idővel.
Avatar
eje75

Hozzászólás #45790 2020.03.22. 12:24

Bárkinek, aki a lenti szarzuhatag után elbizonytalanodott a szabadidejének értelmetlen elbaszásának mikéntjében, jó szívvel ajánlom a Nioh2 elnevezésű mesterművet... Tökéletesre csiszolt mechanika, rohad kemény, de soha nem igazságtalan kihívások, qwa jó level design, és olyan variációs mélységek jellemzik, amitől bármelyik souls játék alkotója zokogva követne el seppuku-t ... akit egy kicsit és érdekelnek a DS szerű játékok, adjon neki egy esélyt... Moby és Dani azonnal bekövetkező szükségszerűen károgása senki ne tántorítson el, hisz mindenki tudja, hogy Moby már beteg öregember, aki a gaming terén már a halált várja, Daninak pedig valami elbaszott kisgyermek fétise van, azt szeretné ha valaki bepúderezné, bepelenkázná, és utána 8 biten tolhatna valami kvarcjátékot... :banplz: legyen neki, de mi, felnőttek hagyjuk már a hülyéskedést... Én még az új Ori-t is félretettem miatta, ami nálam mindent elmond a helyzetről, hisz az Ori nálam benne van az első 3-ban, annyira imádom..
Avatar
Moby

Hozzászólás #45791 2020.03.22. 12:43

eje75 írta:Bárkinek, aki a lenti szarzuhatag után elbizonytalanodott a szabadidejének értelmetlen elbaszásának mikéntjében, jó szívvel ajánlom a Nioh2 elnevezésű mesterművet... Tökéletesre csiszolt mechanika, rohad kemény, de soha nem igazságtalan kihívások, qwa jó level design, és olyan variációs mélységek jellemzik, amitől bármelyik souls játék alkotója zokogva követne el seppuku-t ... akit egy kicsit és érdekelnek a DS szerű játékok, adjon neki egy esélyt... Moby és Dani azonnal bekövetkező szükségszerűen károgása senki ne tántorítson el, hisz mindenki tudja, hogy Moby már beteg öregember, aki a gaming terén már a halált várja, Daninak pedig valami elbaszott kisgyermek fétise van, azt szeretné ha valaki bepúderezné, bepelenkázná, és utána 8 biten tolhatna valami kvarcjátékot... :banplz: legyen neki, de mi, felnőttek hagyjuk már a hülyéskedést... Én még az új Ori-t is félretettem miatta, ami nálam mindent elmond a helyzetről, hisz az Ori nálam benne van az első 3-ban, annyira imádom..
Fúbazmeg. Micsoda alternatív kínálat. Doom helyett Nioh :DDD Hát ha ennyi lenne a kínálat, akkor tényleg jöhet a géminghalál :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #45792 2020.03.22. 12:57

eje75 írta:Daninak pedig valami elbaszott kisgyermek fétise van, azt szeretné ha valaki bepúderezné, bepelenkázná, és utána 8 biten tolhatna valami kvarcjátékot... :banplz: legyen neki, de mi, felnőttek hagyjuk már a hülyéskedést...
Énnemtom miről beszélsz. Lejöttem vidékre, 2 napot csesztem el rá, hogy működőképes legyen a Raspberry emugép, előszedtem egy újabb 14 colos Tv-t, szétszedtem letakarítottam és most éppen azt nézem, ahogy demózik a Calillacs & Dinosaurs, mint akkor amikor gyerekként nem volt pénzem játszani... :nemtudom:

:idiota:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #45793 2020.03.22. 13:01

DanielT írta:Énnemtom miről beszélsz. Lejöttem vidékre, 2 napot csesztem el rá, hogy működőképes legyen a Raspberry emugép, előszedtem egy újabb 14 colos Tv-t, szétszedtem letakarítottam és most éppen azt nézem, ahogy demózik a Calillacs & Dinosaurs, mint akkor amikor gyerekként nem volt pénzem játszani... :nemtudom:

:idiota:
De ugye SSD-ről demózik?! :ejnye1:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #45794 2020.03.22. 13:04

Zóanagyvarázsló írta:De ugye SSD-ről demózik?! :ejnye1:
Még jobb! MicroSD! Mivel pici a fizikai mérete, így keveset kell utaznia az adatnak, szal' 0.0 Flopsszal is 10x gyorsabb.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #45795 2020.03.22. 13:07

eje75 írta:Bárkinek, aki a lenti szarzuhatag után elbizonytalanodott a szabadidejének értelmetlen elbaszásának mikéntjében, jó szívvel ajánlom a Nioh2 elnevezésű mesterművet... Tökéletesre csiszolt mechanika, rohad kemény, de soha nem igazságtalan kihívások, qwa jó level design, és olyan variációs mélységek jellemzik, amitől bármelyik souls játék alkotója zokogva követne el seppuku-t ... akit egy kicsit és érdekelnek a DS szerű játékok, adjon neki egy esélyt... Moby és Dani azonnal bekövetkező szükségszerűen károgása senki ne tántorítson el, hisz mindenki tudja, hogy Moby már beteg öregember, aki a gaming terén már a halált várja, Daninak pedig valami elbaszott kisgyermek fétise van, azt szeretné ha valaki bepúderezné, bepelenkázná, és utána 8 biten tolhatna valami kvarcjátékot... :banplz: legyen neki, de mi, felnőttek hagyjuk már a hülyéskedést... Én még az új Ori-t is félretettem miatta, ami nálam mindent elmond a helyzetről, hisz az Ori nálam benne van az első 3-ban, annyira imádom..
ez is akkor mestermű mint a ds hogy a játékidőm 70%ban ellenfelek mellett kell elfutni? :idiota:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #45796 2020.03.22. 13:10

DanielT írta:Még jobb! MicroSD! Mivel pici a fizikai mérete, így keveset kell utaznia az adatnak, szal' 0.0 Flopsszal is 10x gyorsabb.
Ha Cerny olvassa a fórumot, már tervezi is újrafelé a PS5-öt!
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #45797 2020.03.22. 13:11

Micsu írta:ez is akkor mestermű mint a ds hogy a játékidőm 70%ban ellenfelek mellett kell elfutni? :idiota:
Csak én vagyok ilyen filthy casual itt, hogy inkább bevállalom a Souls-okban a happy grind-ot az ellenfelek mellett futás helyett? :lama:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #45798 2020.03.22. 13:37

benőmenő írta:Csak én vagyok ilyen filthy casual itt, hogy inkább bevállalom a Souls-okban a happy grind-ot az ellenfelek mellett futás helyett? :lama:
Huszadszor gondolom te se ölsz le mindenkit egy boss próba előtt, de ja. Én is többnyire lecsapkodom a népet, hiszen van XP haszna.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #45800 2020.03.22. 14:14

Melyik fejlesztők? A 1st party? :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #45801 2020.03.22. 14:30

SSD. SSD. SSD.
The SSD.
SSD.


SSD.

Tehát jobb a HARDVER!!négy!

De a legjobb ez: " olyan szempontokból is, melyekről egyelőre még nem beszélhetnek.". Fú bazdmeg, ez a ködösítés... :D Bármilyen szempont az, szerintem jobb lenne, ha soha nem is beszélnének róla, mert amiről eddig beszéltek, azokról sorra derült mindről egytől-egyig, hogy szarabb, mint a korábbi csodavárás. Többek között psszopó Jason Schreier-é is :D Az már mindennek a teteje lesz, ha még abban is szarabb lesz, amiről eddig szó sem esett.
Ezzel szemben az XSX eddig azt hozta, amit korábban vártak, vagy jobbat. És amikor már a puszta tényeket nem lehet nyilvánvaló hülyeségekkel megerőszakolni, olyankor jönnek ezek a lebegtetések, a "nembeszélhetünkmégróla" dolgokról. A sok idióta fanboit mondjuk jól is lehet ezzel lakatni. Lesz mibe kapaszkodni megint. Egy darabig.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #45802 2020.03.22. 14:37

Vajon akkor mit mondanának, hogy ha több lenne a FLOPSZ!? Hogy annak ellenére is jobb gép, mint az XSX? A FLOPSZOK se tudják visszafogni a vadállatot?
Avatar
Moby

Hozzászólás #45803 2020.03.22. 14:57

DanielT írta:Vajon akkor mit mondanának, hogy ha több lenne a FLOPSZ!? Hogy annak ellenére is jobb gép, mint az XSX? A FLOPSZOK se tudják visszafogni a vadállatot?
Akkor nem SSD lenne, hanem SSD AND FLOPS!
Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy az ilyen firkászok arról miért nem írnak, hogy nem a flopszokkal van itt a többség gondja, hanem azzal, hogy hova tűnt a sok bullshit, amivel végigturnézták a csodavárás időszakát. Mint a remastering by emulation, meg a többi. Elvitte a cicca a flopszokkal együtt? Vagy ezekkel mi van? Ezekről kurva nagy kuss van. Ehelyett amiről lehet most beszélni azok olyan dolgok, amikről nem lehet most beszélni :D Óriási. A sony fullba nyomja a kretént.
Avatar
Moby

Hozzászólás #45804 2020.03.22. 16:53

Megfelelő kontent mellett ez a C9...aztajóbüdöskurvaélet :OOOOOO
Avatar
eje75

Hozzászólás #45805 2020.03.22. 17:34

Micsu írta:ez is akkor mestermű mint a ds hogy a játékidőm 70%ban ellenfelek mellett kell elfutni? :idiota:
He? :wilting: ne nyomd má fullba....
bekesijozsi0208

Hozzászólás #45806 2020.03.22. 19:15

Hellósztok!

Józsi vagyok, frissen regisztrált új tag, de régi nagy játékos. Nagyon király, hogy ilyen aktív ez a csoport, alig várom hogy aktívabbanhttps://hu.flatfy.com/becsatlakozzak hozzátok :)

Addigis egy gyors kezdőkérdés, van itt vki aki fontolja PS5 vásárlását? nekem nagyon bejön, bár a várható ára kicsit borsos úgyh elgondolkoztam, van-e olyan alternatíva, ami kicsit olcsóbb. Elvileg idén ősszel jön ki, bár nem tudom most a covid19 miatt ez nem fog-e csúszni jövő évre. Mit gondoltok erről?
Avatar
Moby

Hozzászólás #45807 2020.03.22. 19:33

Tisztázzuk előre: PS5 lyukasztást nem vállalok! Aki megveszi azt a szart, magára vessen. Hozzám ne hozza! :D
bekesijozsi0208

Hozzászólás #45808 2020.03.22. 19:36

Moby írta:Tisztázzuk előre: PS5 lyukasztást nem vállalok! Aki megveszi azt a szart, magára vessen. Hozzám ne hozza! :D


szar? :D na mesélj!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #45809 2020.03.22. 19:41

bekesijozsi0208 írta:szar? :D na mesélj!
meg nem jelent meg a konzol de ha visszaolvasol par oldalt leirtak paran az eszreveteleiket a revealrol
Avatar
DanielT

Hozzászólás #45810 2020.03.22. 19:43

bekesijozsi0208 írta:Hellósztok!

Józsi vagyok, frissen regisztrált új tag, de régi nagy játékos. Nagyon király, hogy ilyen aktív ez a csoport, alig várom hogy aktívabbanhttps://hu.flatfy.com/becsatlakozzak hozzátok :)

Addigis egy gyors kezdőkérdés, van itt vki aki fontolja PS5 vásárlását? nekem nagyon bejön, bár a várható ára kicsit borsos úgyh elgondolkoztam, van-e olyan alternatíva, ami kicsit olcsóbb. Elvileg idén ősszel jön ki, bár nem tudom most a covid19 miatt ez nem fog-e csúszni jövő évre. Mit gondoltok erről?
Hellósz Józsi!

Hogy találtál ide? :D

PS5 -nél olcsóbb alternatíva minden ennél kisebb számú PS! :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #45811 2020.03.22. 19:44

bekesijozsi0208 írta:szar? :D na mesélj!
Kb három oldalnyi kommentet olvass vissza, és teljesen képbe kerülsz. És üdv minálunk!
Avatar
Botond

Hozzászólás #45812 2020.03.22. 19:44

Pl több a nevében a play meg a station, ez rögtön két szempont!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #45813 2020.03.22. 19:46

DanielT írta:Hellósz Józsi!

Hogy találtál ide? :D

PS5 -nél olcsóbb alternatíva minden ennél kisebb számú PS! :banplz:
Szerintem a PSX is olcsóbb :idiota:
bekesijozsi0208

Hozzászólás #45814 2020.03.22. 19:48

Botond írta:Kb három oldalnyi kommentet olvass vissza, és teljesen képbe kerülsz. És üdv minálunk!


Oh... szuper! Máris kezdem! :D Köszi!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #45815 2020.03.22. 19:54

PS5 SSD mé' a világ legjobb dolga topikból:

"Because it's a game changer and can enable game design out of reach for Xbox.

Xbox - most powerful by 18%
PS5 - faster data processing by 125%

Let those percentages sink in."

SZINKELŐDJENEK A PERCENTÁGÉK! BEHOLD BICSIZ!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #45816 2020.03.22. 19:55

Botond írta:Kb három oldalnyi kommentet olvass vissza, és teljesen képbe kerülsz. És üdv minálunk!
Szerintem ha végzett a bannerban található linkekkel, még akkor is vár rá 655 oldal karanténos olvasgatás.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #45817 2020.03.22. 19:58

DanielT írta:PS5 SSD mé' a világ legjobb dolga topikból:

"Because it's a game changer and can enable game design out of reach for Xbox.

Xbox - most powerful by 18%
PS5 - faster data processing by 125%

Let those percentages sink in."

SZINKELŐDJENEK A PERCENTÁGÉK! BEHOLD BICSIZ!
de jó, innentől akkor felesleges kb gput fejleszteni, ssd rlz
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #45818 2020.03.22. 20:10

Micsu írta:de jó, innentől akkor felesleges kb gput fejleszteni, ssd rlz
Az már a Cellhez sem kellett, csak visszafogta, amikor mégis mellérakták.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #45819 2020.03.22. 20:15

Moby írta:Akkor nem SSD lenne, hanem SSD AND FLOPS!
Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy az ilyen firkászok arról miért nem írnak, hogy nem a flopszokkal van itt a többség gondja, hanem azzal, hogy hova tűnt a sok bullshit, amivel végigturnézták a csodavárás időszakát. Mint a remastering by emulation, meg a többi. Elvitte a cicca a flopszokkal együtt? Vagy ezekkel mi van? Ezekről kurva nagy kuss van. Ehelyett amiről lehet most beszélni azok olyan dolgok, amikről nem lehet most beszélni :D Óriási. A sony fullba nyomja a kretént.
Nyilván lesz majd egy video ahol a feature öket mutatják be, ez inkább hw, de nagyon ügyesen elkúrták, amolyan MS módon, hogy igy nyomják a nemistudommit :D
Avatar
Mekee

Hozzászólás #45820 2020.03.22. 20:17

Moby írta:Megfelelő kontent mellett ez a C9...aztajóbüdöskurvaélet :OOOOOO
Hát nálam ez napolódik, vagy nem, de az meg legalább biztos. :buck:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #45821 2020.03.22. 20:18

Mekee írta:Nyilván lesz majd egy video ahol a feature öket mutatják be, ez inkább hw, de nagyon ügyesen elkúrták, amolyan MS módon, hogy igy nyomják a nemistudommit :D
Segítek: bullshitnek hívják. Illetve most már cernyshitnek.
Avatar
Moby

Hozzászólás #45822 2020.03.22. 20:22

DanielT írta:Xbox - most powerful by 18%
És még mindig nem veszik észre, hogy a sony eladott egy olyan specit, ami soha egyetlen pillanatig nem volt igaz. Vagy maximum csak akkor, ha nincs rá szükség :D Óriási.
Avatar
Moby

Hozzászólás #45823 2020.03.22. 20:25

Micsu írta:de jó, innentől akkor felesleges kb gput fejleszteni, ssd rlz
Ami van, azt is ki kéne venni. Minek? Legyen inkább több SSD benne!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #45824 2020.03.22. 20:43

Moby írta:Ami van, azt is ki kéne venni. Minek? Legyen inkább több SSD benne!
Az SLI-vel mindig csak a baj van, de két SSD az pöccre megy!
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #45825 2020.03.22. 20:49

Médiában akciós volt a c9, rendeltem is egyet.
Majd nézünk rajta bbc earth-öt, az lesz a tavaszi\nyári utazás. :nemtudom:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #45826 2020.03.22. 20:56

Knights Of The Old Republic II - Sith Lords

Már tavaly elkezdtem de nemrég kezdtem el folytatni majd szépen lepergett a credits de immár a jó oldalon. :)
Elég rosszul öregedett a grafika bár lehet modokkal turbózni én most ezt kihagytam, ezt a részt az obsidian fejlesztette viszont le se tagadhatná a bioware rpgk sutaságait, néha az irányítás is kiakasztott.
Viszont a story és a párbeszédek is bőven megütik a star wars filmek színvonalát, az utóbbi sok esetben meg köröket ver rá.
Ezek a star wars játékok hiányoznak nekem a mostani felhozatalból.

Kép
Avatar
Micsu

Hozzászólás #45827 2020.03.22. 20:58

Greyfox írta:Médiában akciós volt a c9, rendeltem is egyet.
Majd nézünk rajta bbc earth-öt, az lesz a tavaszi\nyári utazás. :nemtudom:
a cosmos 3. évadját se hagyd ki, ma debutál a natgeon asszem
Avatar
DanielT

Hozzászólás #45828 2020.03.22. 21:12

Greyfox írta:Médiában akciós volt a c9, rendeltem is egyet.
Majd nézünk rajta bbc earth-öt, az lesz a tavaszi\nyári utazás. :nemtudom:
Kéne a fejlécbe lassacskán egy C9 számláló! :D
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #45829 2020.03.22. 21:29

:banplz:
IMG_20200322_212445.jpg

Ja és üdv Józsi! Utólag is boldog névnapot! :integet2:
Avatar
Moby

Hozzászólás #45830 2020.03.23. 08:08

Greyfox írta:Médiában akciós volt a c9, rendeltem is egyet.
Majd nézünk rajta bbc earth-öt, az lesz a tavaszi\nyári utazás. :nemtudom:
Ja, amikor rendeltem pont nem volt nálunk rendelhetőben, úgyhogy alzától rendeltem tizessel drágábban. Ha lett volna ennyiért, inkább innen vettem volna :eljen:
Amióta megvan teljesen átszoktam a filmnézéssel is. Ez egy nagyon más szint, mint az ipaden filmezni :D Mára betáraztam az Interstellar sokadik újranézését. Csak most UHD-ban, HDR-el. De a napokban lement lassan a teljes Disney animációs kínálat UHD@HDR-ben. Nem igazán bírom már HDD-vel az 50-70 gigás mozikat. Mondjuk sávszéllel nincs gond :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #45831 2020.03.23. 08:10

Viszont az ipadre holnap elvileg megérkezik a teljes egérsupportot tartalmazó fw végre, szal úgy néz ki az RDP bajaimra is lesz végre gyógyszer. Ha tényleg pöpecül megy minden, lehet berántok majd egy ideit belőle. Ez a tizenheteske már nagyon kiöregedett és kiszolgált szegényke.
Avatar
Botond

Hozzászólás #45832 2020.03.23. 08:31

Moby írta:Viszont az ipadre holnap elvileg megérkezik a teljes egérsupportot tartalmazó fw végre, szal úgy néz ki az RDP bajaimra is lesz végre gyógyszer. Ha tényleg pöpecül megy minden, lehet berántok majd egy ideit belőle. Ez a tizenheteske már nagyon kiöregedett és kiszolgált szegényke.
Nekem is a 17eseke van, erre már azt írja a civ6 is, hogy a legnagyobb mapot az új kieggel nem kellene erőltetni. Szóval én is erősen filózok a váltáson. Már csak azért is, mert apunak hat éves az ipadje, neki jó lenne ez a 3 éves pro facebookozni, facetimeozni meg böngészni, mert másra nem nagyon használja. De ahogy nagyon bölcsen mondtad most még nincs itt az ideje az nagyértékű IT cuccok vásárlásának.
Interstellart, ford vs ferrarit és a the martiant én is jópárszor lepörgetten UHD&HDR-ben, igaz csak QLEDen, de így is arconbaszó. :)
Rájöttem, hogy tulajdonképpen szinte csak Matt Damon filmjeim vannak itunes-en, és azokban meg szinte mind. :D
Avatar
Mekee

Hozzászólás #45833 2020.03.23. 10:35

Moby írta:Ja, amikor rendeltem pont nem volt nálunk rendelhetőben, úgyhogy alzától rendeltem tizessel drágábban. Ha lett volna ennyiért, inkább innen vettem volna :eljen:
Amióta megvan teljesen átszoktam a filmnézéssel is. Ez egy nagyon más szint, mint az ipaden filmezni :D Mára betáraztam az Interstellar sokadik újranézését. Csak most UHD-ban, HDR-el. De a napokban lement lassan a teljes Disney animációs kínálat UHD@HDR-ben. Nem igazán bírom már HDD-vel az 50-70 gigás mozikat. Mondjuk sávszéllel nincs gond :D
Áh, nincs hnr ncoreon, ugyhogy egyszerélünk :)
Én sw-okat szedtem le, fiammal nézzük, mármint ő néha belenéz, ha csata vagy valami űrhajó van, de el kellene ezt is napolnom c9-ig, de kb a játékokat is
Avatar
Mekee

Hozzászólás #45834 2020.03.23. 10:38

Jah, hát végülis lement a gow, ahogy a játék se, a vége sem volt valami nagy durranás, kipipáltam, hogy megvolt, totálhidegen hagyott végig, lehet nem törlöm, s belenézek majd rendes kijelzővel, mert sajna csak a látvány ami valamit is ér ebben a játékban.
Aztán days gone pörög most, ezzel egész jol elvagyok, de látom, hogy ez is belefog fulladni a sandbox mivoltába sajnos
Avatar
Micsu

Hozzászólás #45835 2020.03.23. 11:19

Moby írta: Ez egy nagyon más szint, mint az ipaden filmezni :D
Nyugtass meg hogy ezt a gyerekektől hallottad hogy milyen :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #45836 2020.03.23. 11:24

Micsu írta:Nyugtass meg hogy ezt a gyerekektől hallottad hogy milyen :)
Néztem velük. Ezek a animációs filmek szórakoztatóak nekem is. Simán megnézek egy így neveld a sárkányod trilógiát velük. Persze nem egyben, az azért elég tömény lenne.
Avatar
deep

Hozzászólás #45837 2020.03.23. 14:36

Mekee írta:Jah, hát végülis lement a gow, ahogy a játék se, a vége sem volt valami nagy durranás, kipipáltam, hogy megvolt, totálhidegen hagyott végig, lehet nem törlöm, s belenézek majd rendes kijelzővel, mert sajna csak a látvány ami valamit is ér ebben a játékban.
Aztán days gone pörög most, ezzel egész jol elvagyok, de látom, hogy ez is belefog fulladni a sandbox mivoltába sajnos
Days Gone a legkevésbé sandbox játék. Legalábbis ebben zavart legkevésbé eddig.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #45838 2020.03.23. 15:00

deep írta:Days Gone a legkevésbé sandbox játék. Legalábbis ebben zavart legkevésbé eddig.
Sandbox az, csak MŰKÖDŐ ÉS ÉLVEZETES mechanikákkal. Jó benne létezni.
Avatar
deep

Hozzászólás #45839 2020.03.23. 15:24

DanielT írta:Sandbox az, csak MŰKÖDŐ ÉS ÉLVEZETES mechanikákkal. Jó benne létezni.
Így értettem, hogy a legkevésbé alibi sandbox.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #45840 2020.03.23. 15:51

Moby írta:Néztem velük. Ezek a animációs filmek szórakoztatóak nekem is. Simán megnézek egy így neveld a sárkányod trilógiát velük. Persze nem egyben, az azért elég tömény lenne.
Szerintem inkább az iPad-mozi szorul magyarázatra.
Avatar
Botond

Hozzászólás #45841 2020.03.23. 16:04

Zóanagyvarázsló írta:Szerintem inkább az iPad-mozi szorul magyarázatra.
Egyik legjobb dolog a világon. :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #45842 2020.03.23. 16:33

Zóanagyvarázsló írta:Szerintem inkább az iPad-mozi szorul magyarázatra.
Hogy magyarázod el egy süket embernek az operát? :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #45843 2020.03.23. 16:48

Most, hogy már páran tapasztalhatják itt is az LCD-n túli világot, látnotok kéne pl egy weboldal scrollt CRT-n... HÁT SÍROK minden alkalommal. 17"-es Trinitron képcsöves EIZO.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #45844 2020.03.23. 17:02

Moby írta:Hogy magyarázod el egy süket embernek az operát? :D
Mondjad azt, hogy nem a látványért nézel filmeket.
Spoiler
Kép
Avatar
Moby

Hozzászólás #45845 2020.03.23. 17:55

DanielT írta:Most, hogy már páran tapasztalhatják itt is az LCD-n túli világot, látnotok kéne pl egy weboldal scrollt CRT-n... HÁT SÍROK minden alkalommal. 17"-es Trinitron képcsöves EIZO.
Itt amúgy pont az a korosztály lebzsel, akik nem láttak CRT-n weboldal scrollt :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #45846 2020.03.23. 18:04

Moby írta:Itt amúgy pont az a korosztály lebzsel, akik nem láttak CRT-n weboldal scrollt :D
10+ éve nem láttál az tuti és akkor még nem ilyen frémmel ment a bönzsésző.
Avatar
Moby

Hozzászólás #45847 2020.03.23. 18:14

DanielT írta:10+ éve nem láttál az tuti és akkor még nem ilyen frémmel ment a bönzsésző.
Hát nem, de különösebb vágyat sem érzek, hogy böngészőt görgessek a látványért :D
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #45848 2020.03.23. 18:17

Moby írta:Hogy magyarázod el egy süket embernek az operát? :D
Néztem már tableten meccset, tévé hiányában egész jó alternatíva volt, de kicsi az igazi élményhez, és ha többen nézik, végképp nem lehet arcba húzni sem. Nem hiszem el, hogy egy film nagyobbra nö rajta.

Persze sokan telefonon is filmeznek, nekem pedig egy tréler vagy egy sajtótájékoztató is gáz úgy. Azt mondják meg lehet szokni, de nyilván a fakírágyat is. Azt sem eröltetem.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #45849 2020.03.23. 18:20

DanielT írta:10+ éve nem láttál az tuti és akkor még nem ilyen frémmel ment a bönzsésző.
Én 2014-ig (2015-ig?) CRT-n játszottam. A Max Payne 3 volt az utolsó, ami azon ment végig.

Szerettem a 21"-os Eizómat, de a mérete és képaránya miatt felejtös már.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zóanagyvarázsló 2020.03.23. 18:22-kor.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #45850 2020.03.23. 18:21

Moby írta:Hogy magyarázod el egy süket embernek az operát? :D
Jó kérdés bár én egy videóval elmagyarázom neked az ipades filmnézést
phpBB [media]

Vissza: “Leáldozott.hu”