A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
DanielT

Hozzászólás #39411 2019.04.30. 19:06

Nagyon csúnyán be fogok perelni mindenkit mindenért! :banplz:

Főleg Botondot, aki a várható epizód hosszt elspoilerezte! :idiota:

Na jó, nyilván már hétfő reggel én is megnéztem...
Avatar
Moby

Hozzászólás #39412 2019.04.30. 23:57

Az elején is tetszett, de minél több időt vagyok benne, annál jobban ránt be. Sztorimesélés minőségében ebben a zsánerben a witcher3 szintjét verdesi. Ez egy kikúrt jó játék, az apró hibái ellenére is. Annyira elkapták a balanszot, hogy nemigaz. A hangulat meg...áh. Sony stúdiók nem tudnak hibázni.
phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #39413 2019.05.01. 07:51

Moby írta:Az elején is tetszett, de minél több időt vagyok benne, annál jobban ránt be. Sztorimesélés minőségében ebben a zsánerben a witcher3 szintjét verdesi.
Lehet, hogy már kicsit késő kérnem, de azért ne őrüljünk meg teljesen. :idiota:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39414 2019.05.01. 11:19

DanielT írta:Lehet, hogy már kicsit késő kérnem, de azért ne őrüljünk meg teljesen. :idiota:
Érdekes, hogy más PS4-ben utazó ismerőseim szerint meg PS3-as betegségekkel küzdő középszar,a sztori főleg.

Nekem persze nincs róla véleményem, csak azt tudom, hogy a marketinganyagok és a nem vadidegen játékosok helyzetjelentései nem motiválnak semennyire, ha élvezhetetlennek nem is tűnik, mert el tudok lenni a homokdobozban (mondjuk telepítettem egy hete egy AC-t, de nem visz rá a lélek, hogy elindítsam, maradt az FH4 és a retró így az MYZ lepörgése után). Tipikusan "játszanám egyszer", de erre csak azért van esélye, mert Sony-exkluzív, így PS5-ön EZÉRT megbécézem majd, de multiplatformként egyszerűen kimaradna. Aztán lehet, hogy imádni fogom, ki tudja, de erre nem fogadnék.

Eleve annyi sandbox van az utóbbi évekből, ami kimaradt, de nekem valóbb: The Witcher 3, GTA 5, Elex, Lego City Undercover, Just Cause 2-3, Fallout: New Vegas, Skyrim with mods, Watch Dogs 2, Far Cry 3, RDR, Mad Max, Saints Row XY, Zelda: BotW stb. Iszonyú telített ez a stílus, és nem párórás játékokról van szó.
Avatar
Moby

Hozzászólás #39415 2019.05.01. 12:18

Zóanagyvarázsló írta:Érdekes, hogy más PS4-ben utazó ismerőseim szerint meg PS3-as betegségekkel küzdő középszar,a sztori főleg.
Rossz társaságba keveredtél. Előfordul :) Gecijó játékokkal játszottam az idén, és nem is kevéssel, de ez eddig az év legjobbja nálam.
Avatar
Moby

Hozzászólás #39416 2019.05.01. 12:21

Eleve annyi sandbox van az utóbbi évekből, ami kimaradt, de nekem valóbb:... Mad Max...
Hát ez a lista ezen a ponton vált értelmezhetetlenné :D Szódával elmegy, de az az játék a középszar definíciója (meg a repetitív unalomé). gyakorlatilag sztori nélkül.
Mondjuk nekem majdnem mindegyik megvolt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Moby 2019.05.01. 12:21-kor.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39417 2019.05.01. 12:23

Moby írta:Rossz társaságba keveredtél. Előfordul :) Gecijó játékokkal játszottam az idén, és nem is kevéssel, de ez eddig az év legjobbja nálam.
Azért azt nehezemre esik elhinni, hogy a fromos férgek förmedvény Sekirójánál is jobb.
Avatar
Moby

Hozzászólás #39418 2019.05.01. 12:27

Zóanagyvarázsló írta:Azért azt nehezemre esik elhinni, hogy a fromos férgek förmedvény Sekirójánál is jobb.
ÉN jobban élvezem. Ha ez nem lett volna, akkor sem a sekiro dobtam volna be, mert igazság szerint nekem a Days Gone-ig a RE2 volt az év legjobbja. Nem volt rossz a sekiro, de from szinten sem baszott oda akkorát, mint mondjuk a BB. Messze nem, és nem is olyan erős sem stílusban, sem artban.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39419 2019.05.01. 12:31

Moby írta:Hát ez a lista ezen a ponton vált értelmezhetetlenné :D Szódával elmegy, de az az játék a középszar definíciója (meg a repetitív unalomé). gyakorlatilag sztori nélkül.
Mondjuk nekem majdnem mindegyik megvolt
Nem játszottam vele, így nem tudom, más ugye a Days Gone-nal van hasonlóan. Nem az jött le, hogy etalon, de szinte mindenki szórakoztató addiktív darabnak találta, a Mad Max meg nyilván Mad Max (ezért került ide, meg nyilván a Just Cause-os Rage 2-Ős Avalanche-ról könnyen beugrik), bírom a frencsájzt, bár egy posztapokaliptika manapság aztán tényleg csak akkor hiánypótló, ha jól/érdekesen van megcsinálva.

Persze írhattam volna helyette Batman: Arkham Knightot vagy inFamous: Second Sont is, azok kompatibilisebbek veled. Mondjuk Second Son kapott savat is, így nem tudom, hogy mi az aktuális verdikt, és mintha a Last Lightot is jobban szeretted volna. De engem a Spider-Man vagy az AC: Odyssey is jobban érdekel. Van, aminek kell a platformlogó (lásd még inFamous 1-2, KZ stb.).

A lényeg az, hogy óriási a merítés, pedig minden évben kiderül a számadások alapján, hogy sokat játszom, ha kevésbé is az aktualitásokkal, és a stratégiák nálam több időt visznek el, mint donatust leszámítva bárki mástól.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39420 2019.05.01. 12:33

Moby írta:ÉN jobban élvezem. Ha ez nem lett volna, akkor sem a sekiro dobtam volna be, mert igazság szerint nekem a Days Gone-ig a RE2 volt az év legjobbja. Nem volt rossz a sekiro, de from szinten sem baszott oda akkorát, mint mondjuk a BB. Messze nem, és nem is olyan erős sem stílusban, sem artban.
A Sekiro nyilván az idei évi eddigi legbipolárisabb Moby-élménye volt számomra, azért hoztam fel. Remélem, hogy ebben is sikerül felülmúlni :buck:
Avatar
Moby

Hozzászólás #39421 2019.05.01. 12:34

Zóanagyvarázsló írta:Nem játszottam vele, így nem tudom, más ugye a Days Gone-nal van hasonlóan. Nem az jött le, hogy etalon, de szinte mindenki szórakoztató addiktív darabnak találta, a Mad Max meg nyilván Mad Max (ezért került ide, meg nyilván a Just Cause-os Rage 2-Ős Avalanche-ról könnyen beugrik), bírom a frencsájzt, bár egy posztapokaliptika manapság aztán tényleg csak akkor hiánypótló, ha jól/érdekesen van megcsinálva.

Persze írhattam volna helyette Batman: Arkham Knightot vagy inFamous: Second Sont is, azok kompatibilisebbek veled. Mondjuk Second Son kapott savat is, így nem tudom, hogy mi az aktuális verdikt, és mintha a Last Lightot is jobban szeretted volna. De engem a Spider-Man vagy az AC: Odyssey is jobban érdekel. Van, aminek kell a platformlogó (lásd még inFamous 1-2, KZ stb.).

A lényeg az, hogy óriási a merítés, pedig minden évben kiderül a számadások alapján, hogy sokat játszom, ha kevésbé is az aktualitásokkal, és a stratégiák nálam több időt visznek el, mint donatust leszámítva bárki mástól.
Batman :AK is sokkal inkább ajánlott, mint a Mad Max, nadepláne a InFamous: mindkettő. Gecijók. Ezt még Dani is visszaigazolja szerintem :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #39422 2019.05.01. 12:37

Zóanagyvarázsló írta:A Sekiro nyilván az idei évi eddigi legbipolárisabb Moby-élménye volt számomra, azért hoztam fel. Remélem, hogy ebben is sikerül felülmúlni :buck:
Serkiroval kb ugyanazt történt mindenkivel a fórumokban, ami velem: totál hiányzik belőle a drogfaktor. BB-nél sok idő kellett lejönni a szerről, és melózni kellett érte, de 300 óra volt. És kínok. Abbahagyni. Ezt úgy dobtam platina, és 75 óra után, hogy semmiféle okot nem láttam még csak NG+2-ig is akár elvinni a karit. Sem arra, hogy elindítsam mégegyszer, vagy akár fennmaradjon a gépen. Nagyon beszédes, hogy a topikjai 1-2 lemaradót kivéve mostanra elhaltak. Jó játék, a from nem tud rossz játékot készíteni, csak saját magához képest, de...
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39423 2019.05.01. 12:52

Moby írta:Batman :AK is sokkal inkább ajánlott, mint a Mad Max, nadepláne a InFamous: mindkettő. Gecijók. Ezt még Dani is visszaigazolja szerintem :D
Jó, de annak idején az ment, hogy a PS3-as inFamousok jobbak voltak, azok meg nálam az erős közepes szinten vannak. Illetve akkor még nem játszottam újabbal náluk, a Sunset Overdrive azóta nagy szintlépés volt. Persze meglesznek majd, de bennem még nem vált ki erekciót a Sony-logó. Mondjuk a Horizon: Zero Dawnnál a grafbuzulás motiváció tud lenni, de ennyi.

Hihetetlen gyorsan elrepült ez a currentgenes 6 év, a PS3-as játékok egy részét ehhez képest majdhogynem frissen játszottam, most meg a remek játékok ellenére sem jutottam el a PS4-vágyig, és szinte minden érintett stílusnál az az érzésem, hogy van egy rakat multiplatform alternatíva (sandbox), vagy láttam belőle annyit (UC), vagy az a szint (KZ), hogy ne legyen kardinális kérdés a játékrengetegben. Reálisan a GoW, a Knack 1-2, esetleg a Drive Club tűnne többé-kevésbé hiánypótlónak, de az utóbbit kinyírták a születése előtt és után is.

Mondjuk a Batmannel is úgy vagyok, hogy lusta vagyok foglalkozni vele. Megvolt az AA, az AC, az AO és a 2D-s alig középszar Blackgate is kvázi maxolva, így mivel viszonylag új korukban játszottam velük, gondoltam, legalább az AA-t és az AC-t újrázom az AK előtt, itt el is úszott az egész egy időre.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39424 2019.05.01. 12:55

Moby írta:Serkiroval kb ugyanazt történt mindenkivel a fórumokban, ami velem: totál hiányzik belőle a drogfaktor. BB-nél sok idő kellett lejönni a szerről, és melózni kellett érte, de 300 óra volt. És kínok. Abbahagyni. Ezt úgy dobtam platina, és 75 óra után, hogy semmiféle okot nem láttam még csak NG+2-ig is akár elvinni a karit. Sem arra, hogy elindítsam mégegyszer, vagy akár fennmaradjon a gépen. Nagyon beszédes, hogy a topikjai 1-2 lemaradót kivéve mostanra elhaltak. Jó játék, a from nem tud rossz játékot készíteni, csak saját magához képest, de...
Nálam ez csak RPG-knél és stratégiáknál van meg, de azért általában könnyen szabadulok. Sandboxoknál is azért mellékküldizek előbb, mert a stáblista után valószínűleg maradnának annyiban, addig pedig jó esetben még élvezni is tudom. A DeS-újrázás befejezéséről mondjuk majdnem olyan nehezen mondtam le, mint egy jó kis kankóról.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #39425 2019.05.01. 13:24

Zóanagyvarázsló írta:A Drive Club tűnne többé-kevésbé hiánypótlónak, de az utóbbit kinyírták a születése előtt és után is.
A hónap idézete! :eljen: (mármint a fennmaradó időre is verhetetlen)

A Driveclub sztorija minden elemében egy tragédia, kivéve magát a játékot, a sokezredik kontent pecs után.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #39426 2019.05.01. 15:16

DanielT írta:A hónap idézete! :eljen: (mármint a fennmaradó időre is verhetetlen)

A Driveclub sztorija minden elemében egy tragédia, kivéve magát a játékot, a sokezredik kontent pecs után.
Még egy darabíg, mert lelövik a szervereket, és a store-ból is leszedik. Szerverek nélkül meg kb a felét kiírtják belőle.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #39427 2019.05.01. 15:18

Moby írta:de ez eddig az év legjobbja nálam.
Ezt valahogyan minden általad játszott játéknál elsütöd, vannak hullámvölgyek, de mind az év játékaként indul. :vigyor5:
Avatar
Moby

Hozzászólás #39428 2019.05.01. 15:54

Mekee írta:Ezt valahogyan minden általad játszott játéknál elsütöd, vannak hullámvölgyek, de mind az év játékaként indul. :vigyor5:
Bizonyítsd.l
Avatar
Moby

Hozzászólás #39429 2019.05.01. 16:08

Zóanagyvarázsló írta:Jó, de annak idején az ment, hogy a PS3-as inFamousok jobbak voltak, azok meg nálam az erős közepes szinten vannak. Illetve akkor még nem játszottam újabbal náluk, a Sunset Overdrive azóta nagy szintlépés volt. Persze meglesznek majd, de bennem még nem vált ki erekciót a Sony-logó. Mondjuk a Horizon: Zero Dawnnál a grafbuzulás motiváció tud lenni, de ennyi.

Hihetetlen gyorsan elrepült ez a currentgenes 6 év, a PS3-as játékok egy részét ehhez képest majdhogynem frissen játszottam, most meg a remek játékok ellenére sem jutottam el a PS4-vágyig, és szinte minden érintett stílusnál az az érzésem, hogy van egy rakat multiplatform alternatíva (sandbox), vagy láttam belőle annyit (UC), vagy az a szint (KZ), hogy ne legyen kardinális kérdés a játékrengetegben. Reálisan a GoW, a Knack 1-2, esetleg a Drive Club tűnne többé-kevésbé hiánypótlónak, de az utóbbit kinyírták a születése előtt és után is.

Mondjuk a Batmannel is úgy vagyok, hogy lusta vagyok foglalkozni vele. Megvolt az AA, az AC, az AO és a 2D-s alig középszar Blackgate is kvázi maxolva, így mivel viszonylag új korukban játszottam velük, gondoltam, legalább az AA-t és az AC-t újrázom az AK előtt, itt el is úszott az egész egy időre.
Ezeket mindig úgy írod nekem, mintha én agitálnálak, hogy vegyél ps4-et, te meg elmagyarázod nekem, hogy miért nem teszed. Nekem tök oké az is, ha egyáltalán nem foglalkozol ps4 játékokkal. Viszont ez az érvelés kicsit mindig olyan nekem, mint amikor grebbertől olvasom, hogy neki azért nem hiányzik a nő, mert egyel sem volt dolga, így nagyon könnyen skippeli el, illetve talál rá alternatívát :banplz: Én meg csak ugyanazt tudnám írni mindkét esetben: az azért nagyon nem ugyanaz. NAGYON. De nem teszem, nekem tök oké, ha valaki azt csinálja amit és ahogy csinál :)
Avatar
Botond

Hozzászólás #39430 2019.05.01. 16:42

Zóanagyvarázsló írta:és a stratégiák nálam több időt visznek el, mint donatust leszámítva bárki mástól.
Na!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39431 2019.05.01. 18:53

Botond írta:Na!
Switchtardok a butított álstratégiáikkal nem számítanak! Kár érted, kiváló ügynök voltál.
Avatar
Moby

Hozzászólás #39432 2019.05.01. 18:57

Zóanagyvarázsló írta:Switchtardok a butított álstratégiáikkal nem számítanak! Kár érted, kiváló ügynök voltál.
Switchtardró jut eszembe: ma vettem egy dióhármat :D A victor vrant se vittem még végig, meg nem is azé mer most olyan nagyon kell, csak ilyen flash vétel volt, viszonylag jó áron (meg ritkán látok belőle switchre).
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39433 2019.05.01. 19:09

Moby írta:Ezeket mindig úgy írod nekem, mintha én agitálnálak, hogy vegyél ps4-et, te meg elmagyarázod nekem, hogy miért nem teszed. Nekem tök oké az is, ha egyáltalán nem foglalkozol ps4 játékokkal. Viszont ez az érvelés kicsit mindig olyan nekem, mint amikor grebbertől olvasom, hogy neki azért nem hiányzik a nő, mert egyel sem volt dolga, így nagyon könnyen skippeli el, illetve talál rá alternatívát :banplz: Én meg csak ugyanazt tudnám írni mindkét esetben: az azért nagyon nem ugyanaz. NAGYON. De nem teszem, nekem tök oké, ha valaki azt csinálja amit és ahogy csinál :)
Nyilván szól annak is, hogy hatszázszor olvastam tőled az utóbbi időben, hogy a "Sony megcsinálta, nem tud hibázni" stb. (persze előtte ment az, hogy nem érdekel már téged az UC, nem olyan jó az új inFamous), és jó látni ezt a gyermeki lelkesedést és belelovalást a végletekbe, de ilyenkor mindig eszembe jut, és néha lamentálok miatta, hogy az AAA azért elvétve kínál kihagyhatatlan élményt, beleértve a Sonyt is (vagyis PS3-on is megéltem, hogy faszák, és ott még frissebbek voltak, de újra gyermek nem lettem). Sok a sokadik rész, sok a jól ismert formula századik csiszolgatása, és eközben gyakran az általam is várt, általad is rajongott multiplatform plusz egy sorok telepítésére is lusta vagyok. Szóval az ömlengést látom, a különlegest egy-két kivételtől nem.

A Shadow of the Colossus remake-je is mérsékelten motivál, mert rajongó PS3-on sem lettem, és nem volt az még rég, de a The Last Guardian legalább tényleg különleges élményt ígér, egyszerűen imádom ezt a videót:

phpBB [media]
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39434 2019.05.01. 19:13

Moby írta:Switchtardró jut eszembe: ma vettem egy dióhármat :D A victor vrant se vittem még végig, meg nem is azé mer most olyan nagyon kell, csak ilyen flash vétel volt, viszonylag jó áron (meg ritkán látok belőle switchre).
Na ilyesmit éppen azért nem vennék véletlenül se Switchre, mert úgyse single-re kéne. PC-n több a potenciális játékostárs ismeretségi körben és nem havidíjas a multi.

Annak örülök, ha van rá sok minden, de inkább az a maroknyi játék érdekelne, melyről még el is hiszem a circle jerknek, hogy különleges.
Avatar
Moby

Hozzászólás #39435 2019.05.01. 19:33

Zóanagyvarázsló írta:Nyilván szól annak is, hogy hatszázszor olvastam tőled az utóbbi időben, hogy a "Sony megcsinálta, nem tud hibázni" stb. (persze előtte ment az, hogy nem érdekel már téged az UC, nem olyan jó az új inFamous), és jó látni ezt a gyermeki lelkesedést és belelovalást a végletekbe, de ilyenkor mindig eszembe jut, és néha lamentálok miatta, hogy az AAA azért elvétve kínál kihagyhatatlan élményt, beleértve a Sonyt is (vagyis PS3-on is megéltem, hogy faszák, és ott még frissebbek voltak, de újra gyermek nem lettem). Sok a sokadik rész, sok a jól ismert formula századik csiszolgatása, és eközben gyakran az általam is várt, általad is rajongott multiplatform plusz egy sorok telepítésére is lusta vagyok. Szóval az ömlengést látom, a különlegest egy-két kivételtől nem.

A Shadow of the Colossus remake-je is mérsékelten motivál, mert rajongó PS3-on sem lettem, és nem volt az még rég, de a The Last Guardian legalább tényleg különleges élményt ígér, egyszerűen imádom ezt a videót:
Ezek a játékok nem a formulákban vagy a zsánerben érdekesek, és a sony nem is ezt csinálja meg, hanem a nagyon erős sztoriorientáltságot. Ez az a közös pont, ami a relative gyenge exkluzívokban is kivétel nélkül nagyon erősen ott van. Ez mindegy, hogy szendbox, csőlövölde, horror, qte mozi, vagy h&S. Ezt próbálják másolni egyre többen, de ennyire ez nem megy senkinek, csak nagyon-nagyon ritkán jön össze a sonyn kívül. A sonynál meg mindig. Ha valaki ezt szereti, az erre nem talál semmilyen alternatívát. Maximum olyat, ami hunyorogva, távolról. És pár évente beesik 1-1, éppen valamilyen zsánerben. A sony viszont lepakolja az évente kettőt-hármat, üzemszerűen. Illetve talán mostmár nem, lélegeztetőgépre került ez a generáció már. Hogy te ebből mit látsz ez a te dolgod. Youtubeon mondjuk nehéz látni, és te folyamatosan ismerősök véleményével jössz, de olyat még nem olvastam tőled, hogy te magad kipróbáltad volna az ismerősöknél. De mondom: nekem ez sem gond. Nekem az teljesen oké, hogy folyamatosan az lesz a téma, hogy miért szar a switch, meg miért nincs semmi ps4-re, amit érdemes megvenni, ésatöbbi, én meg majd csak játszok ezekkel, és ömlengek. És közben a százhuszonhétezredik youtuber véleménye relevánsabb, mert ő szerinte is szar :) Nekem ez tök oké. Higgyétek el, semmiféle érdekeltségem nincs abban, hogy bárki bármivel játsszon. Nekem se több, se kevesebb ettől nem lesz a zsebemben, és ez sem akadályoz meg a days gone élvezettel játszásában, hogy én vagyok az egyetlen a topikban, aki szerint jó :D És az egyetlen is aki játssza. Hm. Ha nem tudnám, hogy ez nemigaz, még összefüggést is látnék e kettő között! ^.^
Szal a világ és topik béke miatt maradjunk annyiban, hogy a Days Gone szar, én meg csak irogatom a fasságaimat, de ez meg úgysem érdekel senkit, ilyenmódon az univerzum egységén nem üt rést az sem, ha én másként nyilatkozok róla :) Ebben a minőségemben rögtön magamhoz is ragadnám a jogot, hogy kifejezzem: szerintem a The Last Guardian egy szar. :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #39436 2019.05.01. 19:41

Zóanagyvarázsló írta:Na ilyesmit éppen azért nem vennék véletlenül se Switchre, mert úgyse single-re kéne. PC-n több a potenciális játékostárs ismeretségi körben és nem havidíjas a multi.

Annak örülök, ha van rá sok minden, de inkább az a maroknyi játék érdekelne, melyről még el is hiszem a circle jerknek, hogy különleges.
Nekem ninc smás. Illetve multizni is tudok. Idegenekkel. Akik akkor és ott éppen ott vannak. Coop viszont már nem megy. Nadehát eldarálok én magamban victor vrannal is. Ezzel is menni fog.
Avatar
Botond

Hozzászólás #39437 2019.05.01. 19:47

Zóanagyvarázsló írta:Switchtardok a butított álstratégiáikkal nem számítanak! Kár érted, kiváló ügynök voltál.
Ez a civ6 acsi maxolás, vagy a civ5 acsimaxolás és sokezeróra meló leírása? :D (randompélda)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39438 2019.05.01. 20:14

Moby írta:Ezek a játékok nem a formulákban vagy a zsánerben érdekesek, és a sony nem is ezt csinálja meg, hanem a nagyon erős sztoriorientáltságot. Ez az a közös pont, ami a relative gyenge exkluzívokban is kivétel nélkül nagyon erősen ott van. Ez mindegy, hogy szendbox, csőlövölde, horror, qte mozi, vagy h&S. Ezt próbálják másolni egyre többen, de ennyire ez nem megy senkinek, csak nagyon-nagyon ritkán jön össze a sonyn kívül. A sonynál meg mindig. Ha valaki ezt szereti, az erre nem talál semmilyen alternatívát. Maximum olyat, ami hunyorogva, távolról. És pár évente beesik 1-1, éppen valamilyen zsánerben. A sony viszont lepakolja az évente kettőt-hármat, üzemszerűen. Illetve talán mostmár nem, lélegeztetőgépre került ez a generáció már. Hogy te ebből mit látsz ez a te dolgod. Youtubeon mondjuk nehéz látni, és te folyamatosan ismerősök véleményével jössz, de olyat még nem olvastam tőled, hogy te magad kipróbáltad volna az ismerősöknél. De mondom: nekem ez sem gond. Nekem az teljesen oké, hogy folyamatosan az lesz a téma, hogy miért szar a switch, meg miért nincs semmi ps4-re, amit érdemes megvenni, ésatöbbi, én meg majd csak játszok ezekkel, és ömlengek. És közben a százhuszonhétezredik youtuber véleménye relevánsabb, mert ő szerinte is szar :) Nekem ez tök oké. Higgyétek el, semmiféle érdekeltségem nincs abban, hogy bárki bármivel játsszon. Nekem se több, se kevesebb ettől nem lesz a zsebemben, és ez sem akadályoz meg a days gone élvezettel játszásában, hogy én vagyok az egyetlen a topikban, aki szerint jó :D És az egyetlen is aki játssza. Hm. Ha nem tudnám, hogy ez nemigaz, még összefüggést is látnék e kettő között! ^.^
Szal a világ és topik béke miatt maradjunk annyiban, hogy a Days Gone szar, én meg csak irogatom a fasságaimat, de ez meg úgysem érdekel senkit, ilyenmódon az univerzum egységén nem üt rést az sem, ha én másként nyilatkozok róla :) Ebben a minőségemben rögtön magamhoz is ragadnám a jogot, hogy kifejezzem: szerintem a The Last Guardian egy szar. :banplz:
Jó, de miután megerősítetted, hogy amit keresnék bennük, az nincsen meg, miről beszélünk? Vidékiként kevésbé egyszerű átugrani valakihez PS4-ezni, pláne ha sokat utazom értelmesebb dolgokért helyette és kedvem se lenne. Egyszerűbb konzolt venni, mint szarakodni. Mások véleményét is azért hoztam fel, mert a komplett, általam sem sokra tartott szaksajtót lehúztad azért, mert nem szeretik a Days Gone-t, ezért jeleztem, hogy azért vannak olyanok, akiknek adok a véleményére, de nem jött be nekik. (Egyébként soha nem szaroztam le, és nem is minősítettem.) Szóval örülök, hogy élvezed és megy az SG-n a felszopás, de az is csak egy szubjektív véleményburok. Másrészt nyilván a PS3-as élményeim meghatározzák, hogy mit várok el ugyanazoktól a stúdióktól ugyanazokon a frencsájzokban, illetve a játékok egy része eleve remaster és remake.

Ez az egész sztoriorientáltság kevéssé mozgat. Örülök, ha van ebből a szempontból minőség, de nem ez mozgat játékokban. De azért az hülyeség, hogy ebben ne lenne alternatíva. Ment itt a rajongás a Witcher 3-ra és a GTA 5-re, máig referenciák számodra is (számomra nem, mert ezek is plusz egy sorok), a Batmanekben is volt sztori (szerintem a prevgenben jobb is, mint bármely PS3-exkluzív akció-kalandban). A Quantic Dream éppen veszti el Sony-exkluzív jellegét, de ugye értük is csak mértékkel tudok lelkesedni, és sztoris QTE-mozi is van más is. A Detroit még nem volt meg, de a többit bírtam annak idején, ennek ellenére a Telltale a jobb próbálkozásai sztorira jobban bejöttek. Ugye én nem játszom PS4-en, téged meg hidegen hagy az azóta nem érdemtelenül kimúlt Telltale, a topikkedvenc Life is Strange-et utálod, szóval a csúcs az kétségtelenül az Until Dawn! Ahogy sztoris FPS-ben a KZ!

Érdekes, hogy a Sunset Overdrive tőlem hozta azt sztoriban és humorban, mint a Ratchetek PS2-3-on, nem kellett a Sony-logó. De erre kézenfekvő az a válasz, hogy a Ratchet-remake és a Spider-Man a szintlépés, a prevgen nem számít, azóta jobb a sztori mindenben, lásd még Bad Company vs Battlefield X.

Ez a "Sonynak MINDIG sikerül, másnak meg elvétve esetleg" duma ezért tűnik kissé fejvakarósnak. Tudom én, hogy sok a jó minőségűnek számító sztoriorientált játék PS4-en, de... Nincs itt semmi baj, szívesen olvasom a minőségi propagandát tőled a PS4-gyen folyó Kánaánról. És ezt komolyan mondom.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39439 2019.05.01. 20:15

Botond írta:Ez a civ6 acsi maxolás, vagy a civ5 acsimaxolás és sokezeróra meló leírása? :D (randompélda)
Te írtad egyszer, hogy a Switch óta már a PC-s Civ se pálya. Switchen azért megy a Civ 6?
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39440 2019.05.01. 20:20

Moby írta:Nekem ninc smás. Illetve multizni is tudok. Idegenekkel. Akik akkor és ott éppen ott vannak. Coop viszont már nem megy. Nadehát eldarálok én magamban victor vrannal is. Ezzel is menni fog.
Nyilván preferencia kérdése, és ja, a kooperatív miatt fontosak az ismerősök. De azért nekem kellett annak idején az Overwatchhoz is, és minden komolyabban kompetitív cucchoz is jól jönnek. Ha már szopni kell, jobb azt olyanokkal, akik értik, ha magyarul szidod a női felmenőiket Éváig, és tudják, hogy a következő sörözésnél még egy pofont is kaphatnak. Stratégiában meg egymás ellen sem árt, mert egyedül kínlódani a félistenek között az ótvar matchmaking miatt nem feltétlen szórakoztató, illetve 2v2-ben vagy 3v3-ban összedolgozni tudni sem árt. Forzában is kevésbé élem meg embereknek a vadidegeneket.
Avatar
Botond

Hozzászólás #39441 2019.05.01. 20:21

Zóanagyvarázsló írta:Te írtad egyszer, hogy a Switch óta már a PC-s Civ se pálya. Switchen azért megy a Civ 6?
Ja, hogy ez ilyen eheti reprezentatív mérés? Azt hittem hosszabb időtávot öleltél fel. :) Amúgy a héten csak anno1800 ment, az stratégiának számít? :)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39442 2019.05.01. 20:32

Botond írta:Ja, hogy ez ilyen eheti reprezentatív mérés? Azt hittem hosszabb időtávot öleltél fel. :) Amúgy a héten csak anno1800 ment, az stratégiának számít? :)
Még egyszer, máshogy: arra céloztam, hogy panaszkodták korábban, már a Civ se érdekel semmi, csak a Switch. Az eredeti kommentből simán csak azért maradtál ki, mert elfelejtettem a létezésedet. Remélem ezzel boldoggá tettelek :P
Avatar
Botond

Hozzászólás #39443 2019.05.01. 20:36

Zóanagyvarázsló írta:Még egyszer, máshogy: arra céloztam, hogy panaszkodták korábban, már a Civ se érdekel semmi, csak a Switch. Az eredeti kommentből simán csak azért maradtál ki, mert elfelejtettem a létezésedet. Remélem ezzel boldoggá tettelek :P
:mf2:
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #39444 2019.05.01. 20:58

Ha már stratégia, a napokban vettem elő a sc2 kampányt. Mindhárom megvan, szép papírdobozban, jó ránézni.
Anno abbamaradt a kampány, mert elmentem online irányba.
Ez még a mai napig rohadtjól néz ki, nem látszik rajta a 8(!!!) év, az 1440p jót tesz neki, 4k-n milyen lehet..
A sztori is leköt, már a zerg kampány végefelé járok.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #39445 2019.05.01. 22:03

Greyfox írta:Ha már stratégia, a napokban vettem elő a sc2 kampányt. Mindhárom megvan, szép papírdobozban, jó ránézni.
Anno abbamaradt a kampány, mert elmentem online irányba.
Ez még a mai napig rohadtjól néz ki, nem látszik rajta a 8(!!!) év, az 1440p jót tesz neki, 4k-n milyen lehet..
A sztori is leköt, már a zerg kampány végefelé járok.
Engem is vitt előre, bár a protossoknál belefáradtam, hiba volt egymás után a három kampányba beleugranom, pláne hardon (majd minden pálya legalább kétszer megvolt). Mondjuk a sztori az szerintem egy popcornvicc, legalábbis én jókat derültem a

Spoiler
Pengék Királynőjéből újra emberré majd visszaváltozó Kerriganen, a romantikus szenvelgéseiken Raynorral és a már-már kedves állatokká változtatott zerg gyilkológépeken.

Szórakoztatott, de próbáltam nem túl komolyan venni.

A kampányok játszatták magukat, és az achievementek is érdekes kihívásokat kínáltak, de emiatt a hard+achievementezés miatt fogyott el a lendület. Szoktam folytatgatni, csak az öreg fejemnek kevésbé való tempós játékmenet miatt mindig erőt kell gyűjtenem hozzá. Számomra, aki mindig bénázott zergekkel, itt éppen velük volt a legkönnyebb.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #39446 2019.05.02. 10:27

"Rocket league bought by Epic Games, will no longer be available on Steam"

Ecsém! Micsoda verseny a vásárlók kegyeiért! Állatira élvezem, hogy ennyire ki vagyok szolgálva!
Avatar
Moby

Hozzászólás #39447 2019.05.02. 10:29

DanielT írta:"Rocket league bought by Epic Games, will no longer be available on Steam"

Ecsém! Micsoda verseny a vásárlók kegyeiért! Állatira élvezem, hogy ennyire ki vagyok szolgálva!
Na ez így ferdítés kérem! Nem a rocket league-et vették meg, hanem az egész Psyonixot! :nezze: :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #39448 2019.05.02. 10:33

Moby írta:Na ez így ferdítés kérem! Nem a rocket league-et vették meg, hanem az egész Psyonixot! :nezze: :banplz:

Elnézéskéket kérek! Akkor most már mégjobb nekem! :nezze:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #39449 2019.05.02. 10:41

Felvasarlunk mindenkit = normalis konkurencia, verseny par ember fejeben

:D
Avatar
Botond

Hozzászólás #39450 2019.05.02. 11:00

DanielT írta:"Rocket league bought by Epic Games, will no longer be available on Steam"

Ecsém! Micsoda verseny a vásárlók kegyeiért! Állatira élvezem, hogy ennyire ki vagyok szolgálva!
Leveszik és menjél át epicre a meglévő RL-eddel, vagy csak nem árulják ott többet, és akinek megvan az maradhat ott vele? Nem mintha számítana, csak érdekel, hogy meddig mentek el.
/szerk: gugli barátom, nincs kötelező migráció, csak nem lehet újat venni majd steamen egy idő után.
/szerk2: azóta kint a cáfolat is, Dani féknyúzt terjeszt
Avatar
Micsu

Hozzászólás #39451 2019.05.02. 11:07

DanielT írta:Elnézéskéket kérek! Akkor most már mégjobb nekem! :nezze:
megveheted a metrot is mar humblen 60 ojroert, verseny
Avatar
DanielT

Hozzászólás #39452 2019.05.02. 11:13

Ha valaki egy alaposat szeretne okádni a bullshittől, érdemes elolvasni ezt a BLOG BEJEGYZÉST, hogy miért is csodálato s dolog ez.

Ilyen gyöngyszemekre lehet számítani:

"In the long-term, we expect to bring Rocket League to the Epic Games store and to leverage our new relationship to grow the game in ways we couldn’t do on our own before. We believe that bringing Rocket League to new audiences with more support is a win for everybody."

Akkora win lesz ez mindenkinek mint állat! Mert eddig lehetetlen lett volna megcsinálni dolgokat, de most említett dolgok már lehetségesek! És az új audience meg annyira állatkirályságos dolgokat hoz, hogy atyaúristendejólesz. :eljen:

Büdös tetvek.
Avatar
deep

Hozzászólás #39453 2019.05.02. 12:09

DanielT írta:Büdös tetvek.
Hát ez tényleg elég kemény. Már megjelent játékot eladni és levenni steamről... Hubazzeg. Azt hittem azért van egy határ de úgy tűnik nemigen.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #39454 2019.05.02. 12:19

Ez már tényleg pofátlan húzás. :levele:
Avatar
Botond

Hozzászólás #39455 2019.05.02. 12:32

deep írta:Hát ez tényleg elég kemény. Már megjelent játékot eladni és levenni steamről... Hubazzeg. Azt hittem azért van egy határ de úgy tűnik nemigen.
Azt most ne vegyük figyelembe, hogy kint a hivatalos cáfolat és ordas nagy kamu az egész, hanem csak hőbörögjünk tovább, úgy jobban telik a nap!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #39456 2019.05.02. 12:36

Botond írta:Azt most ne vegyük figyelembe, hogy kint a hivatalos cáfolat és ordas nagy kamu az egész, hanem csak hőbörögjünk tovább, úgy jobban telik a nap!
Tehát továbbra is megvehető lesz Steamen, miután felkerült Epicre? Ezt így felelősséged tudatában le mernéd írni?

Nem veszik el a meglévő tulajoktól? Nem hát, mert törvénytelen lenne, de csak ez az egyetlen oka.

Hivatalos cáfolat meg a tököm az.
Avatar
Moby

Hozzászólás #39457 2019.05.02. 12:42

Botond írta:Azt most ne vegyük figyelembe, hogy kint a hivatalos cáfolat és ordas nagy kamu az egész, hanem csak hőbörögjünk tovább, úgy jobban telik a nap!
Nincs hivatalos cáfolat. A twit arról szól, hogy a játék elérhető marad a steamen, nem arról, hogy meg is lehet majd vásárolni továbbra is. Nem hivatalos cáfolat annyi, hogy nyilatkoztak az usgamernek, hogy még nem tudják mi lesz a sorsa. Egyelőre még megvásárolható, és perpill nincs arról konkrét terv, hogy ezen változtassanak.
Avatar
Botond

Hozzászólás #39458 2019.05.02. 13:00

Moby írta:Egyelőre még megvásárolható, és perpill nincs arról konkrét terv, hogy ezen változtassanak.
Értem, szóval ez a rész nem cáfolja azt, hogy leveszik, meg azt, hogy aki ott vette meg annak is epicen keresztül kell ezentúl használni? Akkor szerinted egész konkrétan hogyan nézne ki a cáfolat? :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #39459 2019.05.02. 13:02

DanielT írta:Tehát továbbra is megvehető lesz Steamen, miután felkerült Epicre? Ezt így felelősséged tudatában le mernéd írni?
Nem, én azt írtam le, hogy ők le merik és le is írták ezt. Nekem ugye semmi közöm ezekhez, nekik viszont van, és ők azt mondják, hogy maradnak, ami kicsit fontosabb, hogy ők mit írnak erről, mint én, mert én nem döntöm el, ellenben velük, akik meg de.
Avatar
Moby

Hozzászólás #39460 2019.05.02. 13:08

Botond írta:Értem, szóval ez a rész nem cáfolja azt, hogy leveszik, meg azt, hogy aki ott vette meg annak is epicen keresztül kell ezentúl használni? Akkor szerinted egész konkrétan hogyan nézne ki a cáfolat? :D
Én egyetlen hírben sem olvastam olyat, hogy leveszik. Csak azt, hogy nem lehet többé a steamen megvásárolni. Viszont gémsztárt meg ilyeneket nem olvasok, szóval nem kizárt, hogy hülyeségeket is cáfolni kell, ez esetben cáfolat :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #39461 2019.05.02. 13:11

Moby írta:Én egyetlen hírben sem olvastam olyat, hogy leveszik. Csak azt, hogy nem lehet többé a steamen megvásárolni. Viszont gémsztárt meg ilyeneket nem olvasok, szóval nem kizárt, hogy hülyeségeket is cáfolni kell, ez esetben cáfolat :D
Csak ugye ezt is leírták, hogy nem terveznek ilyet, hogy nem lehet többé a steamen megvásárolni. Szóval nekem kezd úgy tűnni, hogy vagy te, vagy Dani tervezi, hogy többé ne lehessen megvásárolni steamen, mert ugye epicék ilyet nem terveznek. Ez esetben felmerül, hogy egész pontosan kinek is a k*rvaanyját?! :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #39462 2019.05.02. 13:17

Botond írta:Csak ugye ezt is leírták, hogy nem terveznek ilyet, hogy nem lehet többé a steamen megvásárolni. Szóval nekem kezd úgy tűnni, hogy vagy te, vagy Dani tervezi, hogy többé ne lehessen megvásárolni steamen, mert ugye epicék ilyet nem terveznek. Ez esetben felmerül, hogy egész pontosan kinek is a k*rvaanyját?! :banplz:
Nem, és olyan vagy, mint a sajtó: mindig csak egy-egy szót ferdítesz/felejtesz, hogy pontosan olyanná formálódjon az igazság, ahogy te szeretnéd :D A nem tervezünk ilyet kb azt jelenti, hogy nincs szándékunkban, de ettől még akár meg is történhet. Az egyelőre nem tervezünk ilyet meg leginkább azt jelenti, hogy most nem fogunk bejelenti semmit, akkor sem ha lenne mit.
De legyünk pontosak: "Rocket League remains available for new purchasers on Steam, and long-term plans will be announced in the future.".
Avatar
Botond

Hozzászólás #39463 2019.05.02. 13:46

Moby írta:Nem, és olyan vagy, mint a sajtó: mindig csak egy-egy szót ferdítesz/felejtesz, hogy pontosan olyanná formálódjon az igazság, ahogy te szeretnéd :D A nem tervezünk ilyet kb azt jelenti, hogy nincs szándékunkban, de ettől még akár meg is történhet. Az egyelőre nem tervezünk ilyet meg leginkább azt jelenti, hogy most nem fogunk bejelenti semmit, akkor sem ha lenne mit.
De legyünk pontosak: "Rocket League remains available for new purchasers on Steam, and long-term plans will be announced in the future.".
Tehát akkor mégiscsak te tervezel ilyesmit, mert ő nem terveznek, te meg már híreszteled, hogy lesz ilyen!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #39464 2019.05.02. 13:55

Nem lesz megvásárolható máshol az első rész se hamarosan és a második rész sorsa sem kérdéses.

Mondhatnak bármit hivatalosan, a józan ész és tapasztalat a napnál világosabbá teszi, hogy mi történik.
Avatar
Botond

Hozzászólás #39465 2019.05.02. 14:00

DanielT írta:Nem lesz megvásárolható máshol az első rész se hamarosan és a második rész sorsa sem kérdéses.

Mondhatnak bármit hivatalosan, a józan ész és tapasztalat a napnál világosabbá teszi, hogy mi történik.
Holnapi alaptalan rémhírnek bedobhatnád, hogy a borderlands0-1-2 is lekerül a steamről, vagy a korábbi metrók.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #39466 2019.05.02. 14:09

Botond írta:Holnapi alaptalan rémhírnek bedobhatnád, hogy a borderlands0-1-2 is lekerül a steamről, vagy a korábbi metrók.
Azokat a fejlesztőket is megvette az Epic, minden tulajdonukkal együtt? Erről nem olvastam, de ha igen, akkor így lesz.
Avatar
Botond

Hozzászólás #39467 2019.05.02. 14:13

DanielT írta:Azokat a fejlesztőket is megvette az Epic, minden tulajdonukkal együtt? Erről nem olvastam, de ha igen, akkor így lesz.
Á, de ha már alaptalanul feltételezzük a legrosszabbakat, akkor már ilyen apróságok ne szabjanak határt a fantáziánknak!
Avatar
Moby

Hozzászólás #39468 2019.05.02. 14:47

Botond írta:Tehát akkor mégiscsak te tervezel ilyesmit, mert ő nem terveznek, te meg már híreszteled, hogy lesz ilyen!
Én nem tervezek semmit. Én két állítást tettem: az epik felvásárolja a psyonixot, meg hogy hivatalosan nem cáfolták azt az értesülést, hogy a steamen nem lesz megvásárolható a rocket league-et. Ha e kettőből bármelyik nem igaz, én vállalom a rám háruló terheket :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #39469 2019.05.02. 14:48

Botond írta:Á, de ha már alaptalanul feltételezzük a legrosszabbakat, akkor már ilyen apróságok ne szabjanak határt a fantáziánknak!
Igaz, teljesen alaptalan a feltételezés, hogy az Epic exkluzívnak vesz meg dolgokat. Én kérek elnézést! :eljen:
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #39470 2019.05.02. 14:54

Hát, ezekkel az exkluzivitásokkal nem vagyunk előrébb, az biztos. A pozitív példa az lenne, ha meg akarnám venni az egyik új Assassin's Creedet, akkor megnézem Steamen, majd megnézem Uplayen, és megveszem ott, ahol olcsóbb, vagy amelyik store szolgáltatásai jobban tetszenek.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #39471 2019.05.02. 14:58

Amúgy az exkluzivitásnak a legrosszabb példája továbbra sem az Epic store szerintem, hanem a konzolexkluzívok, amik nem csak egy internetes regisztrációra, hanem hardvervásárlásra (és silány minőségre) kényszerítenek.
Olyan hardver vásárlására, ami lassan több generáció óta tökre konform, architekturálisan szinte semmi sem választja el a versenytársaitól, vagy gagyi pécéktől. Lehetne simán minden multiplatform...
Avatar
Micsu

Hozzászólás #39472 2019.05.02. 15:00

aabyssx írta:Hát, ezekkel az exkluzivitásokkal nem vagyunk előrébb, az biztos. A pozitív példa az lenne, ha meg akarnám venni az egyik új Assassin's Creedet, akkor megnézem Steamen, majd megnézem Uplayen, és megveszem ott, ahol olcsóbb, vagy amelyik store szolgáltatásai jobban tetszenek.
jah kár hogy epicen egy fillérel se olcsóbb semmi mint bárhol máshol, verseny
Avatar
Botond

Hozzászólás #39473 2019.05.02. 15:04

Moby írta:Én nem tervezek semmit. Én két állítást tettem: az epik felvásárolja a psyonixot, meg hogy hivatalosan nem cáfolták azt az értesülést, hogy a steamen nem lesz megvásárolható a rocket league-et. Ha e kettőből bármelyik nem igaz, én vállalom a rám háruló terheket :D
#39462-ben írtad a cáfolatot az utóbbira.
Avatar
Botond

Hozzászólás #39474 2019.05.02. 15:05

DanielT írta:Igaz, teljesen alaptalan a feltételezés, hogy az Epic exkluzívnak vesz meg dolgokat. Én kérek elnézést! :eljen:
Leírnak valamit, te meg az ellenkezőjét kész tényként kezeled. Ez nettó rémhírkeltés.
Avatar
Botond

Hozzászólás #39475 2019.05.02. 15:06

aabyssx írta:Amúgy az exkluzivitásnak a legrosszabb példája továbbra sem az Epic store szerintem, hanem a konzolexkluzívok, amik nem csak egy internetes regisztrációra, hanem hardvervásárlásra (és silány minőségre) kényszerítenek.
Olyan hardver vásárlására, ami lassan több generáció óta tökre konform, architekturálisan szinte semmi sem választja el a versenytársaitól, vagy gagyi pécéktől. Lehetne simán minden multiplatform...
Szinte szó szerint ugyanezt írtam az első ilyen jujjazepic síránkozásnál, és meg is lett magyarázva, hogy miért látom rosszul. :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #39476 2019.05.02. 15:26

Botond írta:Szinte szó szerint ugyanezt írtam az első ilyen jujjazepic síránkozásnál, és meg is lett magyarázva, hogy miért látom rosszul. :D
Tehát, ha van rosszabb, akkor valójában nem is rossz. :miaz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #39477 2019.05.02. 15:32

aabyssx írta:Amúgy az exkluzivitásnak a legrosszabb példája továbbra sem az Epic store szerintem, hanem a konzolexkluzívok, amik nem csak egy internetes regisztrációra, hanem hardvervásárlásra (és silány minőségre) kényszerítenek.
Olyan hardver vásárlására, ami lassan több generáció óta tökre konform, architekturálisan szinte semmi sem választja el a versenytársaitól, vagy gagyi pécéktől. Lehetne simán minden multiplatform...
Egy fél(vagy egész) évvel ezelőtt kvázi lehülyéztél mindenkit a pécé miatt. Mostmegmár rágyújtanád a konzolokra a házat is :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #39478 2019.05.02. 15:34

aabyssx írta:Amúgy az exkluzivitásnak a legrosszabb példája továbbra sem az Epic store szerintem, hanem a konzolexkluzívok, amik nem csak egy internetes regisztrációra, hanem hardvervásárlásra (és silány minőségre) kényszerítenek.
Olyan hardver vásárlására, ami lassan több generáció óta tökre konform, architekturálisan szinte semmi sem választja el a versenytársaitól, vagy gagyi pécéktől. Lehetne simán minden multiplatform...
Naja.l Meg lehetne az is, hogy nem járok be dolgozni mondjuk soha, csak minden hónapban ráírnak a számlámra egy szabad szemmel is jól látható összeget. Vagy sűrűbben. Ez utóbbi hiánya inkább aggaszt, mint a konzolexkluk léte :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #39479 2019.05.02. 15:45

Tök jó GoT kritika. Mármint tökre egyetértek vele, pontosan így éltem meg. Leszámítva az utalásokat a könyvekre. Én nem olvastam.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #39480 2019.05.02. 15:51

Moby írta:Egy fél(vagy egész) évvel ezelőtt kvázi lehülyéztél mindenkit a pécé miatt. Mostmegmár rágyújtanád a konzolokra a házat is :D
Emiatt rajtad kívül bárki beszólhat Aby-nak. :mf2:

Vissza: “Leáldozott.hu”