A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Botond

Hozzászólás #37031 2019.02.18. 21:42

Mekee írta:Remélem ez igaz, és a cyberpunk elől állítanak fel embereket miatta, hogy Botondnak itt is sok legyen a választék, és kiégjen a switch relé is. :vigyor5: :nemtudom:
Ez se vitte át PCn a lécet még, szóval lehet mire skyrimnak vége ez is sorra kerülhet. :)
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #37032 2019.02.18. 21:43

Moby írta:Nyomom már ezerrel :D Ma basztam rá egy filléres hűtőt, mer a gyári hangja kezdett a sírba vinni, meg ilyen 80-90 fok környékére ugrált játék közben. Mondanom sem kell porszáraz volt a paszta a gyári hűtő alatt, gondolom az IHS alatt is hasonló lehet, de legalább mostmár 65 fok fölé nem megy, meg kussol a kis geci.
RE2 second runt nyomom, de nem bírom sokáig 1 etapban, nagyon stresszes ez már az én koromban :D Egyébként egész jó kis gép lett nulla forintból, csak kéne még bele ram, meg egy nagyob ssd.
Claire szerintem is stresszesebb. jobban adta. :nezze:

baszki videokartya megyen 0 pengöböl, de egy csöves ram stick nem? :D
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #37033 2019.02.18. 21:44

Botond írta:Ez se vitte át PCn a lécet még, szóval lehet mire skyrimnak vége ez is sorra kerülhet. :)
annyit monnyatok ezt a Skyrim-et, hogy nekimegyek megegyszer. hatha... special edition, par nem tul extrem, de okos es picit vizualisan is pimpelös moddal. jo, hogy mar ingame lehet böngeszni es klikkre installalni a mod-okat :eljen:
Avatar
Moby

Hozzászólás #37034 2019.02.18. 21:46

SlickAdam írta:Claire szerintem is stresszesebb. jobban adta. :nezze:

baszki videokartya megyen 0 pengöböl, de egy csöves ram stick nem? :D
Najóhogy! Nem lehet itten meggondolatlan költekezésbe fogni amikor épp konfigot fogadok örökbe a saját fiókomból! :banplz:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #37035 2019.02.18. 21:46

SlickAdam írta:annyit monnyatok ezt a Skyrim-et, hogy nekimegyek megegyszer. hatha... special edition, par nem tul extrem, de okos es picit vizualisan is pimpelös moddal. jo, hogy mar ingame lehet böngeszni es klikkre installalni a mod-okat :eljen:
üdv a jelenben ádibá :P az uit is alakítsd át mert az egy hulladék alapból
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #37036 2019.02.18. 21:48

Micsu írta:üdv a jelenben ádibá :P az uit is alakítsd át mert az egy hulladék alapból
valami Sky UI-t lattam egyik videoban, az teccene, de nincs a böngeszhetö modok között. fajlokat ganyolni meg lusta vagyok. esetleg ha nagyon zavarna az alap. na meg elöszöris el kell kapnia.
Avatar
Moby

Hozzászólás #37037 2019.02.18. 21:50

SlickAdam írta:annyit monnyatok ezt a Skyrim-et, hogy nekimegyek megegyszer. hatha... special edition, par nem tul extrem, de okos es picit vizualisan is pimpelös moddal. jo, hogy mar ingame lehet böngeszni es klikkre installalni a mod-okat :eljen:
Én má elengedtem. Meg az üvöltvehányós psvr verza ilyen örökké sajgó sebeket ejtett rajtam. Emlékezni se akarok rá :vomit:
Avatar
Moby

Hozzászólás #37038 2019.02.18. 21:58

Na, jóvan, azé a sonynál nem teljesen hülyék dógoznak, úgyfest rájuk még számíthatunk egy darabig (aka percelt a psnow valszeg)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #37039 2019.02.18. 22:10

arty írta:gamepass 300ft-ért az alternatíva ... csodálkozunk?
Phil Spencer szerint 25%-kal megdobja az előrendeléseket a Game Pass :integet2:
Avatar
arty

Hozzászólás #37040 2019.02.19. 09:37

eje75 írta:Ha most azonnal felszólítanálak, hogy azonnal dobjál ki az ablakon és égess el mindenedet, ami kínából származik, és ezzel közvetve (sőt gyakran közvetlenül) a kínai kommunista pártot támogattad (már évek óta te aljas áruló), akkor valószínűleg a szőrös golyódon kívül nem lenne rajtad ruha, a lakásod meg néhány bútor kivételével (made in Polland, designed by Ikea) meg vaksötét, és töküres lenne... úgyhogy nekem Te itt ne, Te aljas kommunista szekértoló
naszal, itt megint elfelejtkezel a 2 éves* elv(em)ről... a kínai nyomulást akkor(iban) kellett volna megállítani, amikor kezdődött, de a hanyatló nyugat csak a gyors nyereséget látta az áthurcolt gyártásban :( mamár szinte döntési lehetőséged sincs, hogy made in japan vagy made in china cuccot vegyél - kvázi mindenki mindent ott gyártat. mondhatnám, hogy ez a vonat elment (és nem miattam, valszeg nem is miattad)

az epik sztórral most indul a kínai szoftverbolt biznisz, most tudod "csődbe vinni", megállítani, anélkül hogy óriási kényelmetlenséget okoznál magadnak (egy metróval... lol, bele is haltál volna, nyilván)
5 év múlva, a 7. bejáratott kínai kliens után kicsit késő lesz sírni...

*gigagyárak bedőléséhez valszeg több kellett volna mint 2 év, ill. a kormányzatok is tehettek volna ellene (extrém büntetővámokkal - csak nyilván az akkori politikai vezetés is nyakig bennevolt)
Avatar
arty

Hozzászólás #37041 2019.02.19. 09:39

Micsu írta:most mivel rosszabb amúgy a kínai kommunista rezsim mint bármi más? pár éve olyan szinten leszerepelt már a nagy amcsi demokrácia is hogy már az ember maga se tudja melyik rencer (:P) a legjobb mert mindenhol hataloméhes emberek irányítanak és minden hazugságra alapul
mivel rosszabb? nahaggyál... (megvannak a hátulütői a demokráciának is, de még mindig a legélhetőbb, mert mondjuk nehezebben visz el a fekete volga benne az akasztásodra, tárgyalás nélkül...)
Avatar
arty

Hozzászólás #37042 2019.02.19. 09:45

Mekee írta:Kiváló... az... Ha kiváló lenne, nem az utolsó helyről kéne megnyerni a 4 körös futamot, mert akkor kb elvétve 6. is lehetnél mázlival. Minden csak nem kiváló, mikor belédjön nyélgázon, mert neki az ideális ívén mész, tudomást sem véve csak a többi ai ról. Ezé fosputtony, már gt-k be is azvolt, de mostanra elég lett belőle, ezért szeretem a horizont, mer otis ugyanez van, de legalább lehagyom őket, és magamnak autókázok, meg élvezem a látványt és az autót. Ez ma egy autósjáték, csak grafikában tudnak fejlődni, minden más cca20 éves szint kis túlzással.
középmezőnyből indulsz, nem utolsó helyről, de való igaz h ALAPESETBEN egy intenzív, lökdösős versenyt generál a ~2 kör... viszont mehetsz hosszabbat, ez csak a te választásod ;) (nem mintha lenne igazi értelme: mire előreverekszel, a régi forzabug (miszerint az első 1-2 kocsi elhúz a mezőnytől) okán nehéz lesz nyerned (kompetitivebb nehézségen legalábbis + ha nem vagy ufó)

tény h elég agresszív (buta) az AI, de sokszor a kedves játékos a hibás (belső nézetből pl. egyáltalán nem látja át, hogy épp ő vág az AI elé, aki ha meglököd, bizony visszalök és az új modellben kicsit össze is ragadtok, ergo tuti kiforgat :) )

igenis lehet fasza versenyeket menni (jobbakat, mint kb bármi másban) és/de sajnos a többi ótósban se sokkal jobb a helyzet :/
Avatar
arty

Hozzászólás #37043 2019.02.19. 09:48

DanielT írta:Ehhe. ;) Hozhatod, bár ma rendeltem meg az álom pákámat (TS80), azzal még szívesebben csinálnám, legalább lenne projekt.

Fogalmam nincs mit tud a ghost és mit nem. A csiphez csak egy Hexen 2018 DVD kell majd és az formázza a satás notebook vincsit és már kész is.
mire VALÓJÁBAN átviszem, már nálad lesz a csúcspáka :D

jahogy a leírás a softmodról szólt? hát, az nem ilyen :P
ott is egy dvd-ről fut a teljes/komplett exploit/hdd hack, nem is kell pécén szórakozni! (eleve nem értem mi értelme a hdd-t klónozni? nagyobbra cserekor vesszen csak a régi, 8-10 gigás adata, mentések áthozhatók máshogy, a többi lényegtelen)
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #37044 2019.02.19. 10:00

Szerintem a Crackdown a múltban is egy említésre sem méltó, primitív szarság volt. Viszont most sokkal aktuálisabb, mint akkor. Ha megnézed ezeket MOBA, meg battle royal szarokat (mint pl. a Fortnite), mindegyik igénytelen, bugyuta, WTF szarság. Tökéletesen passzol a Crackdown.
Avatar
arty

Hozzászólás #37045 2019.02.19. 10:33

Zóanagyvarázsló írta:Phil Spencer szerint 25%-kal megdobja az előrendeléseket a Game Pass :integet2:
olvastam, de nem értem, hogy jön ki :nemtudom: lehet h a sok ingyen/kéccázér szórt demo-pass után az emberek nem kérnek a bérlésből és megveszik a játszott játékot??
Avatar
arty

Hozzászólás #37046 2019.02.19. 10:37

Moby írta:Na, jóvan, azé a sonynál nem teljesen hülyék dógoznak, úgyfest rájuk még számíthatunk egy darabig (aka percelt a psnow valszeg)
az új fővezérük szerint viszont erőteljesebben ráülnek a multi(only?) vonatra ők is, majd... :/
Avatar
arty

Hozzászólás #37048 2019.02.19. 10:48

Micsu írta:én rég éreztem már késztetést autos játékra, assetto corsat vmikor meg fogom venni csak még dlckel drágállom de most a dirt rally 2 az amivel szemezgetek, rally trophy jut róla eszembe ami jó, nameg már nincs hányingerem a látványtól meg a fizikától pedig ez nagy szó mert kódmester játékról van szó
én mostmár kivárnám a "folytatást" ;)

phpBB [media]


igaz, hogy csak egy szériát dolgoz fel, de szebb sokkal, nem kell szarrámoddolni, hogy legyen időjárás, stb ;)

egyelőre early access (de olcsóbb!), de Q1 2019 a tervezett megjelenés és egyelőre csak ~1 hetes csúszásban vannak (a netkód újraírása miatt)
szal bíztató!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #37049 2019.02.19. 10:51

arty írta:olvastam, de nem értem, hogy jön ki :nemtudom: lehet h a sok ingyen/kéccázér szórt demo-pass után az emberek nem kérnek a bérlésből és megveszik a játszott játékot??
A Crackdown ennek szerintem sem nyertese, ha olyanok pre-orderét (is) nézik nagyobb bázissal, ami benne sincs a Game Passban. Konkrétan a Doom és a Rage Game Passba kerülésével példálóznak, magyarul a régi részek promója segít. Meg hát nő így a bázis (Twitchen is), és jó kérdés, hogy mihez képest megy a +25%.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #37050 2019.02.19. 11:09

arty írta:én mostmár kivárnám a "folytatást" ;)

[video]garazs.avi[/video]

igaz, hogy csak egy szériát dolgoz fel, de szebb sokkal, nem kell szarrámoddolni, hogy legyen időjárás, stb ;)

egyelőre early access (de olcsóbb!), de Q1 2019 a tervezett megjelenés és egyelőre csak ~1 hetes csúszásban vannak (a netkód újraírása miatt)
szal bíztató!
Na végre! Valahogy kinéz egy garázsfos és a replay sem egy ebolás fekély! Megérte ez a 20+ év várakozás. :eljen:

Persze bottal se, soha. De nem is nekem szól.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #37051 2019.02.19. 11:14

Én még réges-régen gondolkodtam egy olyan poénon, hogy tákolok PVC-ből egy cockpitet, ami ótós játékokhoz jó lenne.
De a hosszú évek során már annyira megutáltam a (közúti) autóvezetést, hogy semmilyen autós játékhoz nem nyúltam, semmilyen autós "sportot" nem követek...
Avatar
Botond

Hozzászólás #37052 2019.02.19. 11:18

aabyssx írta:Én még réges-régen gondolkodtam egy olyan poénon, hogy tákolok PVC-ből egy cockpitet, ami ótós játékokhoz jó lenne.
De a hosszú évek során már annyira megutáltam a (közúti) autóvezetést, hogy semmilyen autós játékhoz nem nyúltam, semmilyen autós "sportot" nem követek...
Hát én a lambóvalanádasban amit el tudok képzelni a témában, felrepülő papírkönnyű autókkal, nulla törésmodellel szint amit el tudok képzelni, mert ami egy hajszállal közelebb áll a valósághoz az már engem is taszít hasonló okokból.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #37053 2019.02.19. 12:00

aabyssx írta:Én még réges-régen gondolkodtam egy olyan poénon, hogy tákolok PVC-ből egy cockpitet, ami ótós játékokhoz jó lenne.
De a hosszú évek során már annyira megutáltam a (közúti) autóvezetést, hogy semmilyen autós játékhoz nem nyúltam, semmilyen autós "sportot" nem követek...
gyerekeknek azert jo lett vna ;)
Avatar
Botond

Hozzászólás #37054 2019.02.19. 13:59

Benő! Na majd az AC3 az biztos 4k lesz switchen!
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #37055 2019.02.19. 16:48

Megjelent a Yakuza Kiwami steamen.
Avatar
Necro

Hozzászólás #37056 2019.02.19. 17:05

aabyssx írta:Megjelent a Yakuza Kiwami steamen.
Most fejeztem be a 0-t három hete. Jók ezek, de fél évig nem nyúlnék a következőhöz.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #37057 2019.02.19. 18:18

Nnna, az MSI kijavította az utolsó bejelentett hibámat is.
Most nincs kifogásom az alaplappal szemben. :vigyor:
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #37058 2019.02.19. 18:21

aabyssx írta:Megjelent a Yakuza Kiwami steamen.
es mar ki is került a viragboltba. a kis huncutok...
bezzeg a Metro sehol... Epic store-bol biztos nem veszem :nezze: bar lehet varni kell vele sokat. 300-400 euros GPU-n talan 2021-ben fog menni ultra-n (rtx nelkül), atom 60-al. 1080p-ben...
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #37059 2019.02.19. 18:26

Necro írta:Most fejeztem be a 0-t három hete. Jók ezek, de fél évig nem nyúlnék a következőhöz.
Nekem illene megvenni, mert támogatni kéne, hogy jöjjenek ezek. Csak hát én még PS2-őn játszottam ezeket és tudom a sztorit.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #37060 2019.02.19. 18:29

aabyssx írta:Nekem illene megvenni, mert támogatni kéne, hogy jöjjenek ezek. Csak hát én még PS2-őn játszottam ezeket és tudom a sztorit.
0-t letoltad? az "uj".
engem erdekelnek ezek pöcöre. sztem szavazni kell penztarcaval, hogy jöjjön több resz is. amugyis jo aron nyitnak...
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #37061 2019.02.19. 18:41

SlickAdam írta:0-t letoltad? az "uj".
engem erdekelnek ezek pöcöre. sztem szavazni kell penztarcaval, hogy jöjjön több resz is. amugyis jo aron nyitnak...
Igen, 0 megvolt. Jó volt.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #37062 2019.02.19. 18:48

DanielT írta:PS5 launcson is ott leszek ahogy nézem. Mert ez a világ szánalma már tényleg.

SZARRÁ korlátozva mindenféle kombinációban, hogy mivel használhatsz mit, melyik kártyán, milyen felbontásban, stb.

[video]DLSS_FAIL[/video]
Tyű, hogy ez mennyire nem működik...
...pedig van fantázia a technóban.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #37063 2019.02.19. 22:50

Upgrade cimu film ment le, kb semmit nem vartam tole igy kellemes csalodas volt ;)
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #37064 2019.02.19. 23:59

Micsu írta:Upgrade cimu film ment le, kb semmit nem vartam tole igy kellemes csalodas volt ;)
Nekem az a film is tökre bejött. Kiszámíthatónak indult, de aztán tök jól építkezett.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #37065 2019.02.20. 00:04

Ha valakit érdekel, akkor az új monitorommal egész elégedett vagyok. Ennek a srácnak a tesztje egész korrekt. Én sRGB módban használom, off helyett weak overdrive-val. Az IPS-bleed jobb, mint amire számítottam, illetve igazából csak azt sajnálom, hogy egy kicsit nem glossy.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #37066 2019.02.20. 07:47

aabyssx írta:Ha valakit érdekel, akkor az új monitorommal egész elégedett vagyok. Ennek a srácnak a tesztje egész korrekt. Én sRGB módban használom, off helyett weak overdrive-val. Az IPS-bleed jobb, mint amire számítottam, illetve igazából csak azt sajnálom, hogy egy kicsit nem glossy.
És a Freesync tapasztalatok?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #37067 2019.02.20. 07:50

Micsu írta:Upgrade cimu film ment le, kb semmit nem vartam tole igy kellemes csalodas volt ;)
Idei két megnézett filmből ez volt nekem is az egyik. Jó kis straight-to-VHS színvonalú filmecske, kár, hogy az elején nem tudtam, hogy mire számítsak kb.
Avatar
Moby

Hozzászólás #37068 2019.02.20. 08:37

SlickAdam írta:es mar ki is került a viragboltba. a kis huncutok...
bezzeg a Metro sehol... Epic store-bol biztos nem veszem :nezze: bar lehet varni kell vele sokat. 300-400 euros GPU-n talan 2021-ben fog menni ultra-n (rtx nelkül), atom 60-al. 1080p-ben...
Sőt, már gecifos Crackdown 3 is.
Avatar
kigyi

Hozzászólás #37069 2019.02.20. 09:16

aabyssx írta:Ha valakit érdekel, akkor az új monitorommal egész elégedett vagyok. Ennek a srácnak a tesztje egész korrekt. Én sRGB módban használom, off helyett weak overdrive-val. Az IPS-bleed jobb, mint amire számítottam, illetve igazából csak azt sajnálom, hogy egy kicsit nem glossy.
na most már nekem is van róla tapasztalatom szombat óta én is boldog tulajdonosa vagyok egynek.
Avatar
Botond

Hozzászólás #37070 2019.02.20. 09:48

Moby írta:Sőt, már gecifos Crackdown 3 is.
Mekkora vajon az a kör, aki ezzel akar játszani, de nem befizeti a gémpasszt kéccázé', hanem neki kezd torrentezni?
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #37071 2019.02.20. 10:45

DanielT írta:És a Freesync tapasztalatok?
Működik az NVidia kártyával displayporton keresztül, 48-75Hz tartományban támogatja, LFC nincs. Nagyon sokat segít, ha beeseget 60 FPS alá, viszont én azért észreveszem az ingadozást. Az én szememmel csak nagyon kicsi range használható. Úgyhogy továbbra is a legjobb a diszkrét 60 fps, de nincs gond, ha beeseget 50-55 közé, nem kell annyira nagy overheadet hagyni a beállításokkal.
Vsync ON módban használom 60Hz-en, hogy ha időnként valami data streaming szarság miatt nagyobbat esik, mint a Freesync tartomány, akkor se legyen tearing. Illetve így nem kell külső, vagy belső frame rate limitert használni.
Engedhetném 75 köré is, de inkább aludjon a kártya és legyen az egész gép hűvösebb, csendesebb!
Avatar
eje75

Hozzászólás #37072 2019.02.20. 10:54

Eddig reménykedtem hogy a Samu S10+ leaked képek hamisak és NEM lesz a kijelzőn egy lik a kamerának
Spoiler
de lesz... hát ez de ocsmány... Minden nap amikor a kezembe veszem majd köpni fogom...
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #37073 2019.02.20. 11:03

Tegnap toltuk Switchen a Mario Tennist. A közös verdikt: Ez egy rohadt flash játék, amit 15k-ért árulnak.
A nigériai herceg a fasorban sincs a Nintendohoz képest.
Avatar
kigyi

Hozzászólás #37074 2019.02.20. 11:05

aabyssx írta:Működik az NVidia kártyával displayporton keresztül, 48-75Hz tartományban támogatja, LFC nincs. Nagyon sokat segít, ha beeseget 60 FPS alá, viszont én azért észreveszem az ingadozást. Az én szememmel csak nagyon kicsi range használható. Úgyhogy továbbra is a legjobb a diszkrét 60 fps, de nincs gond, ha beeseget 50-55 közé, nem kell annyira nagy overheadet hagyni a beállításokkal.
Vsync ON módban használom 60Hz-en, hogy ha időnként valami data streaming szarság miatt nagyobbat esik, mint a Freesync tartomány, akkor se legyen tearing. Illetve így nem kell külső, vagy belső frame rate limitert használni.
Engedhetném 75 köré is, de inkább aludjon a kártya és legyen az egész gép hűvösebb, csendesebb!
Én 75Hz-en használom a freesync teljesen rendben működni látszik amióta átállítottam, hogy ne csak teljes képernyős módban hanem az ablakos alkalmazásoknál is használja azóta rendben van a cucc. Majd meglátjuk hosszú távon mi lesz vele még csak tegnap kapcsoltam be ezt a funkciót :D
Avatar
Necro

Hozzászólás #37075 2019.02.20. 11:07

Viszont jön a Darkest Dungeon 2.
phpBB [media]
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #37076 2019.02.20. 11:08

benőmenő írta:Tegnap toltuk Switchen a Mario Tennist. A közös verdikt: Ez egy rohadt flash játék, amit 15k-ért árulnak.
A nigériai herceg a fasorban sincs a Nintendohoz képest.
melyik idiota vasarol 15k-ert jatekot, hogy ilyen konkluziora jusson? videokbol tökeletesen latni, hogy flash jatek-e.
gameplay meg nem az...

igaza van Moby-nak. az agyhalott nintendo-fanbojokhoz kepest a hater-ek legalabb akkora szerencsetlenek, talan meg nagyobbak...
Avatar
Moby

Hozzászólás #37077 2019.02.20. 11:21

Viszont tegnap belelestem a DQ11-be. Hosszú idő után az első jrpg, amit egyáltalán megnéztem. És még tetszene is, de...
bazdmeg okádék midi prüntyögés van alatta zene címszóval :wilting: És a szerencsétlenek, akik megveszik ps4-re így kell lenyomják. PC-re is ilyen alapból, de steamfórumról letölhető a mod, ami berakja alá ugyanazokat a zenéket a Tokyo Metropolitan Symphony Orchestra interpretálásában.
De a sztorinak itt még nincs vége.
Az abszolút szuperior verza a Switches lesz, abban gyárilag a nagyzenekari zenék vannak, plusz választható angol/japó beszédhangok.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #37078 2019.02.20. 11:26

Moby írta:Viszont tegnap belelestem a DQ11-be.
nem is tudtam, hogy kijött pc-re is. mik vannak... :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #37079 2019.02.20. 11:28

SlickAdam írta:nem is tudtam, hogy kijött pc-re is. mik vannak... :)
A vonatkozó link Enélkül neki se állj, mer borzalom.

Meg a szuperiorverza.
phpBB [media]
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #37080 2019.02.20. 11:34

Moby írta:A vonatkozó link Enélkül neki se állj, mer borzalom.
de nem ertem, hogy hogyan letezhetnek ugyanazok a zenek orchestra verzioban is? geci draga felvenni azokat es nem tettek bele egyik verzaba se (switch verza meg nincs ugye)? :fejvakaras:
Avatar
Moby

Hozzászólás #37081 2019.02.20. 11:35

SlickAdam írta:de nem ertem, hogy hogyan letezhetnek ugyanazok a zenek orchestra verzioban is? geci draga felvenni azokat es nem tettek bele egyik verzaba se (switch verza meg nincs ugye)? :fejvakaras:
Úgy, hogy azokat kiadták mellé cd-n, illetve talán a távolkeleten eleve úgy jelenik meg a játék, hogy az van alatta, de ebben nem vagyok biztos. A cd biztos, arról vannak bemoddolva a zenék.
Avatar
Moby

Hozzászólás #37082 2019.02.20. 11:38

Ottvan. E.
Kép
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #37083 2019.02.20. 11:40

Moby írta:Ottvan. E.
japcsi nonszensz :wilting:
switch-es videoban menö, hogy at lehet valtani 2D-s verzara. :eljen:
Avatar
Moby

Hozzászólás #37084 2019.02.20. 11:42

SlickAdam írta:japcsi nonszensz :wilting:
switch-es videoban menö, hogy at lehet valtani 2D-s verzara. :eljen:
Naja. A máriótenisz árát lehet, hogy el lehet költeni jobban is. Persze ehhez nem árt, hogy az ember ne akarjon mindenáron tátott szájjal nekirohanni a faszerdőnek :idiota:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #37085 2019.02.20. 11:49

Moby írta:Úgy, hogy azokat kiadták mellé cd-n, illetve talán a távolkeleten eleve úgy jelenik meg a játék, hogy az van alatta, de ebben nem vagyok biztos. A cd biztos, arról vannak bemoddolva a zenék.
Ez van, a BD-re nem fért rá, CD kellett neki. Mennyire problémamentes a PC-set switchesre moddolni? Afelől azért vannak kétségeim, hogy Switchen ez 60 fps lesz, és tényleg az lesz a superior.

A japó karattyolást amúgy általában bírom, de a Dragon's Dogma megvolt úgy (is) PS3-on, ezért annál legalább nem zavart a hiánya (persze bele lehet moddolni), a Bayonettában meg kb. az intró után váltottam angolra, mert a játék pörgősségéhez kevésbé ment a feliratfüggőség. Kíváncsi vagyok, hogy a japán szinkron előkerül-e a DQ11-ben már modként vagy DLC-ként, eddig, ha jól tudom, nem is létezett.
Avatar
Moby

Hozzászólás #37086 2019.02.20. 11:49

Mindenesetre tényleg elég jó lenyomtata a japó kreténségnek ez a játék. Pedig amúgy az első pár óra után egész jónak meg érdekesnek/élvezhetőnek tűnik. De ezek a nyomorultak képtelenek felszolgálni egy jól sikerült japómarha steaket anélkül, hogy meg ne szórnák szárított kutyaszarral :/
Avatar
Micsu

Hozzászólás #37087 2019.02.20. 11:50

SlickAdam írta:melyik idiota vasarol 15k-ert jatekot, hogy ilyen konkluziora jusson? videokbol tökeletesen latni, hogy flash jatek-e.
gameplay meg nem az...

igaza van Moby-nak. az agyhalott nintendo-fanbojokhoz kepest a hater-ek legalabb akkora szerencsetlenek, talan meg nagyobbak...
lehet o is ugy vette 15ert mint moby szokta a ps4re a cimeket, 2ks jatekberles bar lehet elnezem mert ki tudja nincsendora van e hasznalt warez
Itt a legnagyobb gond az h a wiiukor szavaztak a szemet ellen az emberek most nem tettek :( ok a leg szerencsetlenebbek
Avatar
Micsu

Hozzászólás #37088 2019.02.20. 11:51

Necro írta:Viszont jön a Darkest Dungeon 2.
phpBB [media]
neki kene ugrani megint az elsonek is mert anno abba hagytam ;)
Avatar
arty

Hozzászólás #37089 2019.02.20. 11:56

SlickAdam írta:melyik idiota vasarol 15k-ert jatekot, hogy ilyen konkluziora jusson? videokbol tökeletesen latni, hogy flash jatek-e.
gameplay meg nem az...

igaza van Moby-nak. az agyhalott nintendo-fanbojokhoz kepest a hater-ek legalabb akkora szerencsetlenek, talan meg nagyobbak...
szóval a sokadik mario teszisz(!!!!!)ben te látod a 15 ezres production value-t? ;)
(nézted már, hogy mennyiért megy a Féderer licenszt, jobb grafikát felvonultató aktuális teniszjáték ÉS mennyikért mennek az egyszerűbb, de azért még ízléses indie partijátékok?)
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #37090 2019.02.20. 12:01

arty írta:szóval a sokadik mario teszisz(!!!!!)ben te látod a 15 ezres production value-t? ;)
(nézted már, hogy mennyiért megy a Féderer licenszt, jobb grafikát felvonultató aktuális teniszjáték ÉS mennyikért mennek az egyszerűbb, de azért még ízléses indie partijátékok?)
az, hogy sokadik resz, teljesen irrelevans.
a kesz produktumban latom-e? nem. nekem ez nincs meg es nem is lesz. eszmeletlen, hogy mi mindent össze tudtok haluzni.:D
viszont tele lehetne vagni ugy tartalommal, hogy igenis megerne a 15k-t.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #37091 2019.02.20. 12:09

arty írta:szóval a sokadik mario teszisz(!!!!!)ben te látod a 15 ezres production value-t? ;)
(nézted már, hogy mennyiért megy a Féderer licenszt, jobb grafikát felvonultató aktuális teniszjáték ÉS mennyikért mennek az egyszerűbb, de azért még ízléses indie partijátékok?)
Minden Mario Tennis helyett kéne egy Forza és egy Halo, mert azokból nincs elég.
Avatar
Moby

Hozzászólás #37092 2019.02.20. 12:12

Zóanagyvarázsló írta:Ez van, a BD-re nem fért rá, CD kellett neki. Mennyire problémamentes a PC-set switchesre moddolni? Afelől azért vannak kétségeim, hogy Switchen ez 60 fps lesz, és tényleg az lesz a superior.

A japó karattyolást amúgy általában bírom, de a Dragon's Dogma megvolt úgy (is) PS3-on, ezért annál legalább nem zavart a hiánya (persze bele lehet moddolni), a Bayonettában meg kb. az intró után váltottam angolra, mert a játék pörgősségéhez kevésbé ment a feliratfüggőség. Kíváncsi vagyok, hogy a japán szinkron előkerül-e a DQ11-ben már modként vagy DLC-ként, eddig, ha jól tudom, nem is létezett.
Frémben biztosan nem a szviccses lesz a superior, de ha csak valaki nem frémfüggő, ez nem egy platformer, itt annyira ennek talán nincs szerepe (az inkább kérdéses, hogy handheldben mennyire lesz rendben, eléggé kéri a pc-t is). Megjelenés után biztos kijön valamilyen formában pc-re is a teljes audiokészlet. Engem a japó audió nem mozgat, én valszeg így is pc-n nyomom majd le.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #37093 2019.02.20. 12:20

aabyssx írta:Működik az NVidia kártyával displayporton keresztül, 48-75Hz tartományban támogatja, LFC nincs. Nagyon sokat segít, ha beeseget 60 FPS alá, viszont én azért észreveszem az ingadozást. Az én szememmel csak nagyon kicsi range használható. Úgyhogy továbbra is a legjobb a diszkrét 60 fps, de nincs gond, ha beeseget 50-55 közé, nem kell annyira nagy overheadet hagyni a beállításokkal.
Vsync ON módban használom 60Hz-en, hogy ha időnként valami data streaming szarság miatt nagyobbat esik, mint a Freesync tartomány, akkor se legyen tearing. Illetve így nem kell külső, vagy belső frame rate limitert használni.
Engedhetném 75 köré is, de inkább aludjon a kártya és legyen az egész gép hűvösebb, csendesebb!
Há' ennek így vajmi kevés értelme van. Vészinkkel adod hozzá a lagot, cserébe soha nem esik 55-re, mert lebassza 30-ra a double bufferelt.

Szal Vsync OFF, RTSS limiter 60-ra és jó vagy.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #37094 2019.02.20. 12:46

DanielT írta: soha nem esik 55-re, mert lebassza 30-ra a double bufferelt.
Nem így működik. Ilyenkor más a vsync viselkedése.
Pl. 60Hz módban, vsyncelve, toollal 55 fps-re limitálva is sima.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #37095 2019.02.20. 13:08

aabyssx írta:Nem így működik. Ilyenkor más a vsync viselkedése.
Pl. 60Hz módban, vsyncelve, toollal 55 fps-re limitálva is sima.
Szerintem ha vsyncet használsz bármilyen formában adaptív synces monitornál, az alapjaiban ássa alá az egész lényegét.
Avatar
Botond

Hozzászólás #37096 2019.02.20. 13:22

Zóanagyvarázsló írta:Ez van, a BD-re nem fért rá, CD kellett neki. Mennyire problémamentes a PC-set switchesre moddolni? Afelől azért vannak kétségeim, hogy Switchen ez 60 fps lesz, és tényleg az lesz a superior.
Ez a DQ11 ez nem az, ahol körökre osztott harc van? Vagy az a három királyságos? Körökre osztott harcnál mennyire kritikus a 60 fps? Vagy az átvezető videóknál? Vagy a világban barangolásnál? Szerintem ez pont az a cím, ahol inkább a quality cuccokra kellene rámenni, nem a 60 fpsre akár docked akár handheld. Ha nem ez a körökre osztott, akkor persze az előbbiek tárgytalan, de most így hirtelen nem rémlik melyik jrpg a körökre osztott harcos, de asszem ez.
Mindegy, felraktam a wishlistre a superior verzát, majd skyrim/octopath duó után ideális lesz.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #37097 2019.02.20. 13:52

Botond írta:Ez a DQ11 ez nem az, ahol körökre osztott harc van? Vagy az a három királyságos? Körökre osztott harcnál mennyire kritikus a 60 fps? Vagy az átvezető videóknál? Vagy a világban barangolásnál? Szerintem ez pont az a cím, ahol inkább a quality cuccokra kellene rámenni, nem a 60 fpsre akár docked akár handheld. Ha nem ez a körökre osztott, akkor persze az előbbiek tárgytalan, de most így hirtelen nem rémlik melyik jrpg a körökre osztott harcos, de asszem ez.
Mindegy, felraktam a wishlistre a superior verzát, majd skyrim/octopath duó után ideális lesz.
Nem mondom, hogy kritikus, de ha 60 fps-hez van szokva az ember, akkor azért csak jobban folyik PC-n, pláne a valós időben mászkálós részeknél. De ha Switchen a 30-at se tartja, az mindenképp rossz, legalábbis engem a Total Warhammerben is zavart, amikor a birodalmi térképen ugrált a framerate az előző procival, és a HoMM V akadásai is éveken át kísértettek. Persze ez a hullámzás és kamerahasználat szükségességének mértékétől is nagyban függ.

Nyilván nem kérdés, hogy nálam csak PC-n jöhet szóba, neked meg eddig is mindegy volt.
Avatar
arty

Hozzászólás #37098 2019.02.20. 14:02

SlickAdam írta:az, hogy sokadik resz, teljesen irrelevans.
a kesz produktumban latom-e? nem. nekem ez nincs meg es nem is lesz. eszmeletlen, hogy mi mindent össze tudtok haluzni.:D
viszont tele lehetne vagni ugy tartalommal, hogy igenis megerne a 15k-t.
nem irreleváns, mert wiiu-s asseteket lehet újrahasznosítani, ergo "mégolcsóbb" az előállítás ;)
nem haluztam semmit, csak megkérdeztem, hogy szerinted oké-e a mariotennisz így/ennyiért.

(benő meg szintén csak megemlítette, hogy azé' ez így nemoké, ennyiért, amit ezekszerint "mindannyian" osztunk is)
Avatar
arty

Hozzászólás #37099 2019.02.20. 14:06

Zóanagyvarázsló írta:Minden Mario Tennis helyett kéne egy Forza és egy Halo, mert azokból nincs elég.
ezt most így mire???

deoké, mondjuk hogy nem az előzőekre reagáltál, hanem valóban kérdezed ;) ;) ;)
- forzából nemhogy elég van, de túl sok is. tudtommal kicsit vissza is vesznek a tempóból és idén nem jön FM8
- Halo5 lassan 4 éve jött ki... ott jöhetne már a következő, remélem nem várják be a nextgent (bár félek currgenen visszaállnak a 30frémre :/ )
- mintahogy egy reálisan árazott Virtua Tennis-re is beneveznék, elég régen jött az utolsó
Avatar
Micsu

Hozzászólás #37100 2019.02.20. 14:09

arty írta:ezt most így mire???
ms bash? barhol bármikor ;)

Vissza: “Leáldozott.hu”