A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Moby

Hozzászólás #36611 2019.02.11. 21:26

Micsu írta:nahat sztem van meg hova fejlodni, ezen az apexen is latni h nem kinai wannabe fejlesztok csinaltak
Az ölteleteket nem a fejlesztők találják ki. Hogy épp milyen minőségben bérprogramoztatják le, az itt ezen a szinten mindegy. De mondjuk teknóban a bfv sem a putriszint, és ott sem ez a baj. És lassan azt is a tej mellé fogják csomagolni ahogy elnézem az árát.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #36612 2019.02.11. 21:29

Moby írta:Az ölteleteket nem a fejlesztők találják ki. Hogy épp milyen minőségben bérprogramoztatják le, az itt ezen a szinten mindegy. De mondjuk teknóban a bfv sem a putriszint, és ott sem ez a baj. És lassan azt is a tej mellé fogják csomagolni ahogy elnézem az árát.
en itt inkabb a megvalositasra gondoltam, nem sokat lattam belole de 5 perc alapjan nem egy pubg, ami meg most is olyan gagyi hatast kelt h rossz nezni
De ez igaz a roere is, egy fos
Avatar
Moby

Hozzászólás #36613 2019.02.11. 21:30

Sőt, megkockáztatom, hogy az összes battleroyal klónból a bfv perecelt a legnagyobbat (nem néztem meg a számokat).
Avatar
Micsu

Hozzászólás #36614 2019.02.11. 21:40

Moby írta:Sőt, megkockáztatom, hogy az összes battleroyal klónból a bfv perecelt a legnagyobbat (nem néztem meg a számokat).
cod?
Avatar
Moby

Hozzászólás #36615 2019.02.11. 21:43

Micsu írta:en itt inkabb a megvalositasra gondoltam, nem sokat lattam belole de 5 perc alapjan nem egy pubg, ami meg most is olyan gagyi hatast kelt h rossz nezni
De ez igaz a roere is, egy fos
Fentvan a ps4-en, de nem vitt rá a lélek, hogy elindítsam. Túl sok nyomkodásba kerülne megnézni mit tud teknóban, és sokkal előrébb nem lennék a válasszal sem. A division2-t sem fogom játszani, de azt megnéztem, mert az első részét toltam 1-2 száz órát (szinte csak koopban), van valamennyi összehasonlítási alapom. Ezekről én nem tudok semmit, és nem is szívesen ismerkednék meg velük).

/ok, pubg-m van boxon, de talán 3x ha elidítottam, bőven elég is volt belőle. Ipaden többet nyomtam, és ott meglepően tisztességes munka ilyen tabletes szemmel. Persze a játék ettől még ugyanaz a putrifos. Ugrás, ülsz a bokorban, jön a köd, muszáj menni, lelőnek a világ másik feléről, repeat. Toltam teamben is, úgy is fos.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #36616 2019.02.11. 21:54

Moby írta:Nem bazdmeg, jól tölt le. Pont erről tettem be a képet. Mennyit kell gaben valagában eltölteni az ilyen fokú sérüléshez? :D
Nálam az szarnak számít :P De a tegnap megkezdett agyrémednek szólt, mely szerint BÁRMI van olyan jó, mint a Steam, amit ma is folytatni szerettél volna, csak ma nem volt elég szarasztím hozzá. Néha úgy kommentelsz, mintha az őrület közben nem vennél napokig levegőt. Ez nem tesz jót az agynak ám!

A Steam messze van a tökéletestől (ahogy írtam, a PC-s kliensek nálam is versenyképesek letöltésben vele), de kissé túltoltad a biciklit. Másrészt éppen az nem derült ki, hogy az országot átállítod-e, amikor őrjöngesz a sebesség miatt. Magyaron régen mindig lassabb volt, mint osztrákon. (Ázsiai országokra, például Mongóliára volt még menő állítani. Ami nem dicséret, de ha van megoldás, akkor érdemes élni vele. Biztos ennyi a trükk a tökéletes PSN-en is.
Avatar
Moby

Hozzászólás #36617 2019.02.11. 21:58

Egyébként ilyen division2 szintű koopolásra most is bőőven vevő lennék, sőt, futnék is pécét építeni neki, de ehhez kell egy jó csapat(meg egy jól működő játék). Mármint nem jó játékosok csapat, hanem akikkel jó és szórakoztató játszani. Anno az 1-nél találtam egy nagyon szórakoztató brigádot, akik hasonló életritmusban is éltek mint én. Persze az 1 egy rakás szar volt, tele volt csíterekkel és szoptunk feszt miattuk, de az a játék a kirepülő xp-n túl azért tudott nagyon "élő" és immerzív lenni. Szerettem vele játszani, amíg az állandó bajok szét nem verték a teamet, akikkel nyomtuk. De a pár hét amíg verettük kurvajó volt. Millió az egyhez, hogy ez mégegyszer összejöjjön bármilyen másik játékkal.
Avatar
eje75

Hozzászólás #36618 2019.02.11. 21:59

Beszart a gépem, de csúnyán... a Resi2-nél kezdődött, hogy időről időre elment a kép... hang volt, de a kép elment...azt hittem a virágbolti verza bugzik, de már a BFV és a Forza alatt is csinálta... viszont ha nem játszok, nem jön elő.... ráadásul tegnap óta nem tudom bekapcsolni a power gombbal, csak ha kihúzom és bedugom... EZ mi a f.lehet?
Avatar
Botond

Hozzászólás #36619 2019.02.11. 22:02

eje75 írta:Beszart a gépem, de csúnyán... a Resi2-nél kezdődött, hogy időről időre elment a kép... hang volt, de a kép elment...azt hittem a virágbolti verza bugzik, de már a BFV és a Forza alatt is csinálta... viszont ha nem játszok, nem jön elő.... ráadásul tegnap óta nem tudom bekapcsolni a power gombbal, csak ha kihúzom és bedugom... EZ mi a f.lehet?
Táp vagy alaplapi kondik eldobták magukat. Mondjuk amennyit BF5özöl nem is csodálom, hogy tömegesen lettem öngyik a kondik a lapon...
Avatar
Moby

Hozzászólás #36620 2019.02.11. 22:03

eje75 írta:Beszart a gépem, de csúnyán... a Resi2-nél kezdődött, hogy időről időre elment a kép... hang volt, de a kép elment...azt hittem a virágbolti verza bugzik, de már a BFV és a Forza alatt is csinálta... viszont ha nem játszok, nem jön elő.... ráadásul tegnap óta nem tudom bekapcsolni a power gombbal, csak ha kihúzom és bedugom... EZ mi a f.lehet?
Nem bugzik a virágbolti, mingyá a végére érek ezen is :D kipróbáltam a fosnotin, nagyrészt 60fps-el süvít ezen is, gondoltam lekúrom ezen a B oldalt, de nem itt játszottam az A-t sem, hanem ps4-en, szal először el kell vinnem a végéig :D
Avatar
eje75

Hozzászólás #36621 2019.02.11. 22:05

Botond írta:Táp vagy alaplapi kondik eldobták magukat. Mondjuk amennyit BF5özöl nem is csodálom, hogy tömegesen lettem öngyik a kondik a lapon...
De csak gamint alatt jön elő? Kép elmegy, hang viszont van....azt hittem videókari, de gyanús, hogy be se tudom kapcsolni a power gombbal...
Avatar
Moby

Hozzászólás #36622 2019.02.11. 22:07

eje75 írta:De csak gamint alatt jön elő? Kép elmegy, hang viszont van....azt hittem videókari, de gyanús, hogy be se tudom kapcsolni a power gombbal...
Necronak volt ilyen bekapcsgomb betegsége, de ez inkább tápgond lesz. Jóhogy játék alatt, olyankor köll a kraft a cuccnak.
Avatar
Moby

Hozzászólás #36623 2019.02.11. 22:16

Ennek az re2.nek az egyetlen "hibája", hogy helyenként olyan durva a gore benne, ami inkompatibilissé teszi az összes családtaggal, aki nem én vagyok. Be kéne kössem a psvr-t a notira, úgy talán haladnék is vele...
Avatar
Botond

Hozzászólás #36624 2019.02.11. 22:17

Moby írta:Necronak volt ilyen bekapcsgomb betegsége, de ez inkább tápgond lesz. Jóhogy játék alatt, olyankor köll a kraft a cuccnak.
Nálam is volt már párszor, 90% szerintem is, hogy táp az kampeca, de egyszer nálam nem az volt a gond, hanem az alaplapon a kondik felpúposodtak még p3 időkben. Túlfesz talán vagy ilyesmi miatt. Szóval ja, valszeg új táp kell, de ha pech van, akkor alaplap csere is lehet a vége.
Avatar
Moby

Hozzászólás #36625 2019.02.11. 22:30

Vigyétek Danihoz. Széjjelforrasztja nektek. A másik irány már nem ennyire biztos, de a mókafaktor nem is abban van :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #36626 2019.02.11. 22:36

Forrasztás előtt event logba nézz be első körben.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #36627 2019.02.11. 22:42

Moby írta:Nem nagyon értem, ha amúgy teknóban rendben is lenne, mit lehet még ehhez hozzátenni, amit nem sikerült a pubgfortnitebfvcodrnadomfaszom tengelyen? Egyszerűen nincs ennyi ebben a battleroyal ötletben. Mármint ennyi sem, volt, ami volt azt tonképp elvitte az első kettő.
A gunplay okés, a mozgás pedig bár nem annyira parkour, mint a titanfallokban azért ott is érződik az előélete a gárdának. Futásból guggolva lehet csúszkálni, mérsékelten magas tereptárgyakra felkapaszkodni. Továbbá vannak kihelyezett drótkötelek és léggömbök. Utóbbival emelkedés után jetpackkal lehet valamennyit repkedni, így lehet nagyobb távokat abszolválni. A jetpack miatt a drótkötelek mindkét irányba használhatóak, ami megint csak növeli a mobilitást.
Jutott bele egy kis hero shooter is, mert a kör elején választani kell egy karaktert, akinek lesz egy passzív és egy aktív képessége, illetve titánhívás helyett lehet van egy ultimate képesség, amiből eddig csak az airstrikeot láttam.
Amiben még más, hogy itt szinte kötelező 3 fős squadokban menni, és szükség is lesz rá, mert nagyon hamar lehet halni, a társak viszont fel tudnak szedni. Itt is van, hogy csak felsegítenek, vagy ha nem tudják ezt időben megtenni, felszedhetik a zászlódat és egy respawn beaconnél visszahozhatnak a játékba.
És azt is jól kitalálták, hogy ne kelljen a recsegő mikrofonos ruszkikkal barkóbázni, mert egy gombnyomásra lehet mindenfélét pingelni, amit bemond a karakter és a squadban mindenkinek látszik félreérthetetlen piktogramokkal, hogy lőszert, fegyvert, vagy ellenfélt láttál, esetleg csak iránymutatás merre kéne orientálódni, hogy körön belül maradjatok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benőmenő 2019.02.11. 22:44-kor.
Avatar
Moby

Hozzászólás #36628 2019.02.11. 22:43

Ma jöttem rá, hogy van elfekvőben valamelyik fiókban egy 3770K-m valami tucsingmentes lapban (b75 tán), rammal, táppal. Elvileg csak vga-t kéne tukni bele. Elkaristol az még valamennyire játékra, vagy ezzel ne sértsem meg a szent sztímot? :D
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #36629 2019.02.11. 22:51

Moby írta:Ma jöttem rá, hogy van elfekvőben valamelyik fiókban egy 3770K-m valami tucsingmentes lapban (b75 tán), rammal, táppal. Elvileg csak vga-t kéne tukni bele. Elkaristol az még valamennyire játékra, vagy ezzel ne sértsem meg a szent sztímot? :D
Én is szeretnék arra eszmélni, hogy van egy fél konfig i7-tel a fiókban. :banplz:
A Steam pedig nyilván nem szent, csak a többi sztór annyira fos (ide értve a konzolosokat is), hogy mellettük még a szarasztímnek is örül az ember, mert az legalább egyben van és nem ken össze mindent. :idiota:
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #36630 2019.02.11. 23:03

Moby írta:Ma jöttem rá, hogy van elfekvőben valamelyik fiókban egy 3770K-m valami tucsingmentes lapban (b75 tán), rammal, táppal. Elvileg csak vga-t kéne tukni bele. Elkaristol az még valamennyire játékra, vagy ezzel ne sértsem meg a szent sztímot? :D
phpBB [media]
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #36631 2019.02.11. 23:37

Ha valakit érdekel monitor téma: az új AOC Q3279VWFD8 elég okés. Ha valaki el tudja viselni az IPS glowt és backlight bleedet, akkor ez egy nagyon jó ár/értékű, 32"-es, 1440p, Freesync monitor. Az elődjében (Q3279VWF) egy nagyon érdekes VA panel van, durva kontraszttal, de sajnos az erősségei mellett fájdalmas gyengéi voltak. Lehet, hogy megpróbálom majd levideózni, mielőtt a régit visszaviszem.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #36632 2019.02.11. 23:42

Moby írta:Ma jöttem rá, hogy van elfekvőben valamelyik fiókban egy 3770K-m valami tucsingmentes lapban (b75 tán), rammal, táppal. Elvileg csak vga-t kéne tukni bele. Elkaristol az még valamennyire játékra, vagy ezzel ne sértsem meg a szent sztímot? :D
Az pár (kurva szarul megírt) játékon kívül pont elég stabil 60 FPS-hez. Ha engedi a lap a korlátozott húzást, akkor azt a 4.0, 4.1 all core-t érdemes beállítani. Lehet, hogy extra fesz sem kell hozzá. Milyen gyors DDR3 memóriád van hozzá?
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #36633 2019.02.11. 23:56

SlickAdam írta:dehogynem. 2060 neki is.
fun fact: en nem kapok, mert amazon nem vesz reszt a zakcioban. irok is nekik minnya... :D
Lehet, hogy én sem kapok, mert elég "olcsón" vettem, és nem emlékszem, hogy lett volna kupon a dobozban. De annyira nem érdekelt, hogy még annak sem néztem utána. Abban sem vagyok biztos, hogy kupont adnak. :D:D:D
A Vega bundle a Resi 2-vel és a DMC5-tel viszont állat. Az kéne.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #36634 2019.02.12. 00:35

aabyssx írta:Lehet, hogy én sem kapok, mert elég "olcsón" vettem, és nem emlékszem, hogy lett volna kupon a dobozban. De annyira nem érdekelt, hogy még annak sem néztem utána. Abban sem vagyok biztos, hogy kupont adnak. :D:D:D
A Vega bundle a Resi 2-vel és a DMC5-tel viszont állat. Az kéne.
nezd meg valahol, hogy az üzlet reszt vesz-e az akcioban. a kod nem dobiban van, hanem 2-3 hettel vasar utan kell küldeniük
Avatar
eje75

Hozzászólás #36635 2019.02.12. 07:01

DanielT írta:Forrasztás előtt event logba nézz be első körben.
Ha ezt nekem írtad, akkor segítenél, hogy mit kell nézni ott? Tök hülye vagyok hozzá, életemben nem jártam még az event logban. Annyit találtam, hogy a hardver eseményekben 0 az események száma. Máshol vannak jelentések, de tökre nem értem, mit jelentenek.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #36636 2019.02.12. 08:08

eje75 írta:Ha ezt nekem írtad, akkor segítenél, hogy mit kell nézni ott? Tök hülye vagyok hozzá, életemben nem jártam még az event logban. Annyit találtam, hogy a hardver eseményekben 0 az események száma. Máshol vannak jelentések, de tökre nem értem, mit jelentenek.
Neked persze. Egyéni nézetek - Felügyeleti események. Ott minden fontos megvan, a piros felkiáltójeleseket kellene főleg nézni, az probléma időpontja körül, hátha van gyanús.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #36637 2019.02.12. 08:10

aabyssx írta:Az pár (kurva szarul megírt) játékon kívül pont elég stabil 60 FPS-hez. Ha engedi a lap a korlátozott húzást, akkor azt a 4.0, 4.1 all core-t érdemes beállítani. Lehet, hogy extra fesz sem kell hozzá. Milyen gyors DDR3 memóriád van hozzá?
Extra fesz biztosan nem kell hozzá. Az all core setting meg egyéb, szorzóállítós cucc pedig elvileg nem létezik olyan lapban, ami nem tuning támogatós. Buszfrekvenciát tud húzni rajta.
Avatar
Botond

Hozzászólás #36638 2019.02.12. 09:37

Boldog BenedekFeco napot mindenkinek! :D
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #36639 2019.02.12. 09:57

DanielT írta:Extra fesz biztosan nem kell hozzá. Az all core setting meg egyéb, szorzóállítós cucc pedig elvileg nem létezik olyan lapban, ami nem tuning támogatós. Buszfrekvenciát tud húzni rajta.
Ja, de nem lehet kizárni. Pl. az én régi asrock lapom engedte +400MHz-el húzni a nem K-s CPU-t. 4GHz all-core-on használtam a non-K 3570-et is. Úgyhogy egy pillantást megér, hátha.
Avatar
arty

Hozzászólás #36640 2019.02.12. 09:58

Moby írta:Sőt, megkockáztatom, hogy az összes battleroyal klónból a bfv perecelt a legnagyobbat (nem néztem meg a számokat).
bfv-be már jött a br mód egyáltalán?
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #36641 2019.02.12. 10:44

Moby írta:Egyébként ilyen division2 szintű koopolásra most is bőőven vevő lennék, sőt, futnék is pécét építeni neki, de ehhez kell egy jó csapat(meg egy jól működő játék). Mármint nem jó játékosok csapat, hanem akikkel jó és szórakoztató játszani. Anno az 1-nél találtam egy nagyon szórakoztató brigádot, akik hasonló életritmusban is éltek mint én. Persze az 1 egy rakás szar volt, tele volt csíterekkel és szoptunk feszt miattuk, de az a játék a kirepülő xp-n túl azért tudott nagyon "élő" és immerzív lenni. Szerettem vele játszani, amíg az állandó bajok szét nem verték a teamet, akikkel nyomtuk. De a pár hét amíg verettük kurvajó volt. Millió az egyhez, hogy ez mégegyszer összejöjjön bármilyen másik játékkal.
Én "folyton" ezt csinálom játékokban, bár a gyakorlatban inkább 2-3 fő szokott lenni a csapat. Manapság, amikor hódít a co-op, már ez is kinyitja a lehetőségeket rendesen.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #36642 2019.02.12. 10:50

megneztem nött-e a pecer 2016 legvege ota

TEAM N-TEL: Intel i7 6700K (4.4 GHz OC) + MSI GTX 1070 + 16GB RAM
vs
TEAM RÍZENSÁJZE: Ryzen 5 2600X (Stock) + Zotac RTX 2060 + 16GB RAM

FIRESTRIKE:
- N-TEL: 16493 (graphics: 19861| physics: 14275| combined: 8091)
- RÍZENSÁJZE: 16423 (graphics: 19311 | physics: 18144 | combined: 7255)

gondoltam a rosszabb procit ellensulyozza a jobb GPU. de forditva törtent. a GTX1070 picivel az RTX elött vegzett graphics tesztben, a Ryzen pedig az Intel elött physics-ben.

TIMESPY:
- N-TEL: 16493 (graphics: 6243| cpu: 5765)
- RÍZENSÁJZE: 16423 (graphics: 7476| physics: 6475)

ez rendben vanik
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #36643 2019.02.12. 11:10

SlickAdam írta:megneztem nött-e a pecer 2016 legvege ota

TEAM N-TEL: Intel i7 6700K (4.4 GHz OC) + MSI GTX 1070 + 16GB RAM
vs
TEAM RÍZENSÁJZE: Ryzen 5 2600X (Stock) + Zotac RTX 2060 + 16GB RAM

FIRESTRIKE:
- N-TEL: 16493 (graphics: 19861| physics: 14275| combined: 8091)
- RÍZENSÁJZE: 16423 (graphics: 19311 | physics: 18144 | combined: 7255)

gondoltam a rosszabb procit ellensulyozza a jobb GPU. de forditva törtent. a GTX1070 picivel az RTX elött vegzett graphics tesztben, a Ryzen pedig az Intel elött physics-ben.

TIMESPY:
- N-TEL: 16493 (graphics: 6243| cpu: 5765)
- RÍZENSÁJZE: 16423 (graphics: 7476| physics: 6475)

ez rendben vanik
Azt eddig is tudtuk, hogy a 3D Mark szereti a több szálat, csak sajnos a tényleges játékokban meg emulátoroknál nem feltétlen ez számít. De nyilván relevánsabb, mint a Cinebench.
Avatar
Botond

Hozzászólás #36644 2019.02.12. 11:13

SlickAdam írta:FIRESTRIKE:
- N-TEL: 16493
- RÍZENSÁJZE: 16423
TIMESPY:
- N-TEL: 16493
- RÍZENSÁJZE: 16423

ez rendben vanik
Nem, ez nem vanik rendben, vhol vmit elírtál, mert kizárt, hogy mindkét teszt ugyanazt az eredményt adta. :nezze:
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #36645 2019.02.12. 11:13

SlickAdam írta:TIMESPY:
- N-TEL: 16493 (graphics: 6243| cpu: 5765)
- RÍZENSÁJZE: 16423 (graphics: 7476| physics: 6475)

ahh, copy-paste. nem irtam at a Firestrike pontokat... szoooval:

TIMESPY:
- N-TEL: 6166 (graphics: 6243| cpu: 5765)
- RÍZENSÁJZE: 7306 (graphics: 7476| physics: 6475)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #36646 2019.02.12. 11:19

Botond írta:Nem, ez nem vanik rendben, vhol vmit elírtál, mert kizárt, hogy mindkét teszt ugyanazt az eredményt adta. :nezze:
Én a Timespy-eredményeket már nem is néztem. Még decemberben sem szokott ennyire érdekelni a pöcsméregetés. Sok értelme nincs az egésznek, ha a CEMU-ban elbukott (megengedve, hogy user error volt), PC-s játékokhoz meg úgyis elég, de inkább gyengébb kicsivel, mint az i7. Ehhez semmiféle 3D Mark nem kell.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #36647 2019.02.12. 11:24

Zóanagyvarázsló írta:Én a Timespy-eredményeket már nem is néztem. Még decemberben sem szokott ennyire érdekelni a pöcsméregetés. Sok értelme nincs az egésznek, ha a CEMU-ban elbukott (megengedve, hogy user error volt), PC-s játékokhoz meg úgyis elég, de inkább gyengébb kicsivel, mint az i7. Ehhez semmiféle 3D Mark nem kell.
persze, hogy nincs ertelme. nem azert futtattam le, hogy megmutassam a Rájzen erejet :D
Avatar
Necro

Hozzászólás #36648 2019.02.12. 11:27

Konfig ajánlót nem kellene lassan frissíteni?
Avatar
kigyi

Hozzászólás #36649 2019.02.12. 11:35

aabyssx írta:Ha valakit érdekel monitor téma: az új AOC Q3279VWFD8 elég okés. Ha valaki el tudja viselni az IPS glowt és backlight bleedet, akkor ez egy nagyon jó ár/értékű, 32"-es, 1440p, Freesync monitor. Az elődjében (Q3279VWF) egy nagyon érdekes VA panel van, durva kontraszttal, de sajnos az erősségei mellett fájdalmas gyengéi voltak. Lehet, hogy megpróbálom majd levideózni, mielőtt a régit visszaviszem.
Én kíváncsi lennék rá pont egy ilyenen gondolkodtam msot hirdetem a régit, ha elmegy vennem kell valamit helyette. Haver pont ezt a típust vette kb 1 hónapja és ő is azt mondja nagyon korrekt monitor ezért a pénzért.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #36650 2019.02.12. 11:36

Necro írta:Konfig ajánlót nem kellene lassan frissíteni?
Ja, több Ryzent és Radeon VII-et! Mondjuk az utóbbiból az országba sem jut annyi összesen soha, amennyi oszlop van a táblázatban.
Avatar
kigyi

Hozzászólás #36651 2019.02.12. 11:50

Zóanagyvarázsló írta:Én a Timespy-eredményeket már nem is néztem. Még decemberben sem szokott ennyire érdekelni a pöcsméregetés. Sok értelme nincs az egésznek, ha a CEMU-ban elbukott (megengedve, hogy user error volt), PC-s játékokhoz meg úgyis elég, de inkább gyengébb kicsivel, mint az i7. Ehhez semmiféle 3D Mark nem kell.
Azt én sem, mert minek nézegetni nem tesztjátékot akarok űzni. Amúgy is egyszer felkerültem a topic elejére elég is volt :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #36652 2019.02.12. 11:52

Necro írta:Konfig ajánlót nem kellene lassan frissíteni?
Hát az evolúciót tekintve max az árakat kell updatelni. :zavart2:
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #36653 2019.02.12. 12:09

SlickAdam írta:ahh, copy-paste. nem irtam at a Firestrike pontokat... szoooval:

TIMESPY:
- N-TEL: 6166 (graphics: 6243| cpu: 5765)
- RÍZENSÁJZE: 7306 (graphics: 7476| physics: 6475)
6445 a cpu score-om az 4.0-ra lockolt x-nélkülivel. Ez egyrészt jófejség az AMD-től, mert engedi húzni az olcsót is; de nem szép tőle, hogy egy jobb auto boostért több pénzt kér.
Mondjuk ez eltörpül az Intel K és HT árazása mellett...
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #36654 2019.02.12. 12:13

Botond írta:Hát az evolúciót tekintve max az árakat kell updatelni. :zavart2:
Az árak miatt biztosan nem releváns az ajánló.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #36655 2019.02.12. 12:13

Botond írta:Hát az evolúciót tekintve max az árakat kell updatelni. :zavart2:
nameg az sqj után mehetne a switch a mindent verő platform :kocsog:
Avatar
Necro

Hozzászólás #36656 2019.02.12. 12:15

aabyssx írta:Mondjuk ez eltörpül az Intel K és HT árazása mellett...
~3 éve megy a 6600K-m 4.5Ghz-en, egyáltalán nem érzem vérlázítónak hogy egy tizessel többe került mint a sima.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #36657 2019.02.12. 12:16

aabyssx írta:Az árak miatt biztosan nem releváns az ajánló.
A 250 GB-os SSD is vicc a Tier 2-ben.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #36658 2019.02.12. 12:16

aabyssx írta:Ez egyrészt jófejség az AMD-től, mert engedi húzni az olcsót is; de nem szép tőle, hogy egy jobb auto boostért több pénzt kér.
jobb auto boost-ert es hozza passzolo (majdnem...) jobb procihütöert.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #36659 2019.02.12. 12:18

mar vagy 2 hete elküldtem Daninak a frissitett (nem tökeletes nyilvan, csak iranymutato) ajanlot, csak baszik berakni. biztos mert büdös vagyok
Avatar
Micsu

Hozzászólás #36660 2019.02.12. 12:20

SlickAdam írta:mar vagy 2 hete elküldtem Daninak a frissitett (nem tökeletes nyilvan, csak iranymutato) ajanlot, csak baszik berakni. biztos mert büdös vagyok
lehet inkább szakemberekre akarja bízni :banplz: :nezze: :mf2:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #36661 2019.02.12. 12:21

deep írta:Azt a buzit csak azért gyűlölöm kiemelten, mert állandóan emlegeted. Az egész megélhetési stream jelenséget gyűlölöm úgy ahogy van. Okádok tőle, hogy valaki csak azért játszik, hogy nézzék, és fizessenek érte. A sok buzi meg nézi. És fizet.
Akkor ezt szeretni fogod: mostmár rajzolt anime kislányt is lehet nézni, ahogy játszik és kommentálja. :banplz:
phpBB [media]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benőmenő 2019.02.12. 12:24-kor.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #36662 2019.02.12. 12:21

Micsu írta:lehet inkább szakemberekre akarja bízni :banplz: :nezze: :mf2:
elözöt is en csinaltam (arakrol nem tehetek :D), bics :mf2:
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #36663 2019.02.12. 13:03

kigyi írta:Én kíváncsi lennék rá pont egy ilyenen gondolkodtam msot hirdetem a régit, ha elmegy vennem kell valamit helyette. Haver pont ezt a típust vette kb 1 hónapja és ő is azt mondja nagyon korrekt monitor ezért a pénzért.
Elkezdtem videózni, de nagyon macera, sok idő lenne, mire igényes cuccot összehoznék. Ha a VA-ban gondolkodsz, akkor leírom, hogy miért ne. Vannak róla amúgy youtube videók. Azokat megerősítem.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #36664 2019.02.12. 13:10

Necro írta:~3 éve megy a 6600K-m 4.5Ghz-en, egyáltalán nem érzem vérlázítónak hogy egy tizessel többe került mint a sima.
Az a tízes arányaiban eléggé nagy volt a CPU árához képest. Főleg úgy, hogy a K nélkülit is lehetne húzni (max. nem ugyanannyira, mint a tisztábbra sikerült chipet és kicsit több fesz kéne neki). De licence-el korlátozzák. Ez csak a profitmaximalizálásról szól, semmi technológiai korlát nincs benne. Nem szabad védeni! Az AMD is mellé teszi az X-et, de nem korlátozza a gyengébbre sikerült chipet. Illetve a drágább mellé ad kicsivel jobb hűtőt is.
Az, meg hogy generációkon át az i7 ár gyakorlatilag HT engedélyezés volt...
...ideje volt, hogy konkurenciájuk legyen.
Avatar
Moby

Hozzászólás #36665 2019.02.12. 14:06

Zóanagyvarázsló írta:Én "folyton" ezt csinálom játékokban, bár a gyakorlatban inkább 2-3 fő szokott lenni a csapat. Manapság, amikor hódít a co-op, már ez is kinyitja a lehetőségeket rendesen.
A folyton azt jelenti, hogy van egy állandó társaság, akik hasonló játékokra szenzitívek, vagy folyton találsz jó tarsaságot? Ha utóbbi, azt hogy? Valami tuti recept jöhetne :D A milliószor emlegett leáld team sem állt össze gyak egyetlen játékra sem.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #36666 2019.02.12. 14:39

Moby írta:A folyton azt jelenti, hogy van egy állandó társaság, akik hasonló játékokra szenzitívek, vagy folyton találsz jó tarsaságot? Ha utóbbi, azt hogy? Valami tuti recept jöhetne :D A milliószor emlegett leáld team sem állt össze gyak egyetlen játékra sem.
zoval most kezdjuk a halo warst ez azert nagy szo :D
Egyebkent en csak csgoval multizom, semmi mas, felolem mehet bar itt max beno tolja o is casualt :)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #36667 2019.02.12. 15:38

SlickAdam írta:mar vagy 2 hete elküldtem Daninak a frissitett (nem tökeletes nyilvan, csak iranymutato) ajanlot, csak baszik berakni. biztos mert büdös vagyok
ÉVEZREDEK ÓTA bent. Nem tudom miről beszélsz... :miaz:

Spoiler
:miaz: :miaz: :miaz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #36668 2019.02.12. 16:33

aabyssx írta:Az pár (kurva szarul megírt) játékon kívül pont elég stabil 60 FPS-hez. Ha engedi a lap a korlátozott húzást, akkor azt a 4.0, 4.1 all core-t érdemes beállítani. Lehet, hogy extra fesz sem kell hozzá. Milyen gyors DDR3 memóriád van hozzá?
Előszedtem ezt a kotvány szart, elkezdtem nézegetni milyen vga-t érdemes ebbe pakolni, és hogy kevés hozzá a fióktáp, meghogy nagyobb ssd is kéne bele, és hogy vajon mennyin fog ez menni, meg nincs a lapon m.2, meg mit fogok én ezzel szopni, és elcsomagoltam az egészet, és visszapakoltam oda, ahol eddig volt.
Az idén sem épitettem pécét/10 :DD Könnyebb egy sekirot esetleg elskippelni, mint valami hitvány szarral bohóckodni. Az utolsó konfigot megbaszót építeni meg annyi pénz, amennyit én ebbe már nem teszek,
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #36669 2019.02.12. 16:40

Moby írta:Előszedtem ezt a kotvány szart, elkezdtem nézegetni milyen vga-t érdemes ebbe pakolni, és hogy kevés hozzá a fióktáp, meghogy nagyobb ssd is kéne bele, és hogy vajon mennyin fog ez menni, meg nincs a lapon m.2, meg mit fogok én ezzel szopni, és elcsomagoltam az egészet, és visszapakoltam oda, ahol eddig volt.
Az idén sem épitettem pécét/10 :DD Könnyebb egy sekirot esetleg elskippelni, mint valami hitvány szarral bohóckodni. Az utolsó konfigot megbaszót építeni meg annyi pénz, amennyit én ebbe már nem teszek,
mi a pöcsömnek az M.2? hacsak nem mozgatsz gennyes nagy fajlokat nonstop, nemigazan erzed az elönyet. le lett tesztelve csillioszor vs sata ssd (boot, gaming, ...).

siman összeraknam a helyedben. szinte egy kesz konfig.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #36670 2019.02.12. 16:48

Képeljétek, van új MSI Bios. Működik a voltage offset CPU szorzó módosítással is. A nyereség fogyasztásban = totálisan semmi. :vigyor:
De esik. Örülünk. :idiota:
(Talán a VRM kicsit hűvösebb. Azt nemtom, nem mértem, nem figyeltem, nem is nagyon érdekelt.)
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #36671 2019.02.12. 16:50

(Azóta még 2 bugot találtam és nyitottam nekik jegyet. :D )
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #36672 2019.02.12. 16:52

SlickAdam írta:mi a pöcsömnek az M.2? hacsak nem mozgatsz gennyes nagy fajlokat nonstop, nemigazan erzed az elönyet. le lett tesztelve csillioszor vs sata ssd (boot, gaming, ...).

siman összeraknam a helyedben. szinte egy kesz konfig.
Én SATA SSD-vel simán beérném - be is érem -,
bányász-580-at raknék bele, Freesyncelve,
illetve console equivalent settings @ 1080p @ 60 FPS használnám.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #36673 2019.02.12. 16:57

aabyssx írta:Képeljétek, van új MSI Bios. Működik a voltage offset CPU szorzó módosítással is. A nyereség fogyasztásban = totálisan semmi. :vigyor:
De esik. Örülünk. :idiota:
(Talán a VRM kicsit hűvösebb. Azt nemtom, nem mértem, nem figyeltem, nem is nagyon érdekelt.)
ez meg a FireStrike meresemböl
Spoiler
dat stock boost! :nezze: (nyilvan nem all core, de na... (4.2 GHz hivatalosan)
Kép
Avatar
Moby

Hozzászólás #36675 2019.02.12. 17:03

SlickAdam írta:mi a pöcsömnek az M.2? hacsak nem mozgatsz gennyes nagy fajlokat nonstop, nemigazan erzed az elönyet. le lett tesztelve csillioszor vs sata ssd (boot, gaming, ...).

siman összeraknam a helyedben. szinte egy kesz konfig.
Megláttam ezt a gennyes giga lapot, és az élettől is elment a kedvem :D 8 giga ram van csak benne, most álljak neki még ddr3-at vadászni, a procira is rosszul emlékeztem, nem K-s, gyári hűtő van rajta...áááááh, az egész cucc egy vödör csatornalé, némi békanyállal a tetején :D Nem megy nekem ez az Aby-féle kukaturkálás. Azthittem legalább belöki a motort, és dacból elrohank venni valami normálisat, de semmi ilyesmit nem mozdított meg bennem.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #36676 2019.02.12. 17:18

Micsu írta:zoval most kezdjuk a halo warst ez azert nagy szo :D
Egyebkent en csak csgoval multizom, semmi mas, felolem mehet bar itt max beno tolja o is casualt :)
Videós haverral toltunk pár versengőt, néha még nyertünk is, csak ő annyira ráfüggött, hogy a rank különbség miatt macerás volt meccset keresni, aztán ez el is vette a kedvem. Idén el sem indítottam még.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #36677 2019.02.12. 17:24

Moby írta:Megláttam ezt a gennyes giga lapot, és az élettől is elment a kedvem :D 8 giga ram van csak benne, most álljak neki még ddr3-at vadászni, a procira is rosszul emlékeztem, nem K-s, gyári hűtő van rajta...áááááh, az egész cucc egy vödör csatornalé, némi békanyállal a tetején :D Nem megy nekem ez az Aby-féle kukaturkálás. Azthittem legalább belöki a motort, és dacból elrohank venni valami normálisat, de semmi ilyesmit nem mozdított meg bennem.
Nem K-san is okés a cucc.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #36678 2019.02.12. 17:31

Moby írta:Megláttam ezt a gennyes giga lapot, és az élettől is elment a kedvem :D 8 giga ram van csak benne, most álljak neki még ddr3-at vadászni, a procira is rosszul emlékeztem, nem K-s, gyári hűtő van rajta...áááááh, az egész cucc egy vödör csatornalé, némi békanyállal a tetején :D Nem megy nekem ez az Aby-féle kukaturkálás. Azthittem legalább belöki a motort, és dacból elrohank venni valami normálisat, de semmi ilyesmit nem mozdított meg bennem.
oke. akkor tedd bele az egeszet egy dobiba es mondom a cimemet. a postaköltseget meg küldöm paypal-on. kösssssz :vigyor2:

(most rozsdáljon el a fiokban E?!)
Avatar
Botond

Hozzászólás #36679 2019.02.12. 17:32

Moby írta:Megláttam ezt a gennyes giga lapot, és az élettől is elment a kedvem :D 8 giga ram van csak benne, most álljak neki még ddr3-at vadászni, a procira is rosszul emlékeztem, nem K-s, gyári hűtő van rajta...áááááh, az egész cucc egy vödör csatornalé, némi békanyállal a tetején :D Nem megy nekem ez az Aby-féle kukaturkálás. Azthittem legalább belöki a motort, és dacból elrohank venni valami normálisat, de semmi ilyesmit nem mozdított meg bennem.
Van egy 450es tápom (vagy 500as?), amit egy hónapot használtam, azóta dobozban van, azt fel tudom ajánlani a projektbe. :D
Avatar
Micsu

Hozzászólás #36680 2019.02.12. 17:34

benőmenő írta:Videós haverral toltunk pár versengőt, néha még nyertünk is, csak ő annyira ráfüggött, hogy a rank különbség miatt macerás volt meccset keresni, aztán ez el is vette a kedvem. Idén el sem indítottam még.
igen, mi is dmg meg lem körül vagyunk bár most mióta ingyenes lett annyi a csaló hogy lementem mgere :(

Vissza: “Leáldozott.hu”