A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
DanielT

Hozzászólás #34441 2018.12.11. 12:40

arty írta:Ez nem igaz.
Én pl szégyellem, hogy nem vagy buzi, szal' de... :miaz:
Avatar
arty

Hozzászólás #34442 2018.12.11. 12:42

Zóanagyvarázsló írta:A végén még a magyar lesz a legkönnyebb nyelv a világon, mert nincsenek benne nemek. Talán ezért is nem gondolkozom soha azon, hogy férfi vagyok-e, élem az életem, ahogy tetszik, és nem kell semmi ilyesmit latolgatnom. Nehéz is megértenem, hogy miért lenne jó, ha kitalálnék magamnak egy saját személyes névmást, ami nemi önazonosságra utalna. Minek? Mi köze hozzá bárkinek? Miért derüljön már ki a személyes névmásomból, hogy négy gyerekem van, bigámista vagyok, a két családom nem tud egymásról, és esténként buzibárba járok? Miért lenne jó az nekem? Ember vagyok, és kész, bazmeg!
könnyen beszélsz, fehér heteró barátom :)
Avatar
arty

Hozzászólás #34443 2018.12.11. 12:46

Mekee írta:Ez szerintem nemigazán eldöntendő kérdés, mivel nem egy játék, az égvilágon semmit nem ad hozzá az, hogy fagyival hadonászol. Látványra meg egyértelműen szebb.
ps3 demo alapján én nem akarnám ezt kontrollerrel, inkább hadonásznék, talán intuitivebb mozdulatokat, qteket dob az a verzió ... (olvasni hasonlókat)

Mekee írta:Nyilván elvárhatod egy üveg kólától is, hogy kólásanálszekszelve belenyomkodd a transznemű gépházadba, de kitalálni inkább az orális emberi bevitelre találták ki, ahogyan a netflixet is a tv-re, natív app-ból nézve otthon.
adja magát a kérdés: de akkor miért nézhető MÉGIS böngészőben? ráadásul az egyikben max minőségben??? beetetés? ;)

(a kóláról ellenben sehol nem olvastam rektális fogyasztáshoz gyártói segédletet)
Avatar
arty

Hozzászólás #34444 2018.12.11. 12:53

Moby írta:Hát ez eddig valahogy gecire nem jött össze, a szexualitás túlkommunkálása valahogy piszkosul nem oldotta meg a problémát. Az elfogadás sokat nőtt, de nem emiatt, és itt normális állapotokról nincs szó.
A probléma agyonhallgatása vagy a melegek megölése mennyire oldotta meg a problémát? És mi miatt nőtt az elfogadás szerinted, ha nem azért, mert "megint napi téma" (amugy szerintem dehogy az) ?
Avatar
Moby

Hozzászólás #34445 2018.12.11. 12:54

arty írta:Ez nem igaz.
Nem?
Ha azt mondta volna bele a mikrofonba, hogy hetero vagyok, akkor mindenki idegesen forgatta volna a szemét, és ma arról cikkezne a sajtó, hogy egy rókagúnyás fickó nyílta támadta a melegeket egy rangos eseményen. Így, hogy nem ezt mondta bele megtapsolták, és mi rogatunk róla, így egymás között. Nem ő teremtette ezt a helyzetet, de attól ez még van.
Avatar
Moby

Hozzászólás #34446 2018.12.11. 12:59

arty írta:A probléma agyonhallgatása vagy a melegek megölése mennyire oldotta meg a problémát? És mi miatt nőtt az elfogadás szerinted, ha nem azért, mert "megint napi téma" (amugy szerintem dehogy az) ?
Szerintem a szélsőséges (nem)megoldások között mindig találni egy valag működőt, bár azt is tudom, hogy bármilyen témáról is legyen szó, ezeket ignorálod elsőként. Én sem feltétlenül tudom ezeket, de azt még nemtudóként is könnyen megállapítom szimplán intuícióval, hogy minden véglet pont annyira taszít engem. Meg ezek a kikényszerített status quo-k.
Avatar
arty

Hozzászólás #34447 2018.12.11. 13:07

DanielT írta:A Rage 2 meg nem jön Steamre, hanem a csodálatos Bethesda Store-on vehető meg és a Bethesda Launcherből indítható! Remek! Legalább ezért se kell pénzt adni.
Kétéves szabály lép életbe.
Ha addig kitartanak only-bethesda-kliensen, mert a tömeg vevő a szarjukra, átgondolom... nem mintha a rage elég nagy húzócím lenne, de tuti lesz, ami majd hiányozna (pl egy wolfenstein3).
Avatar
arty

Hozzászólás #34448 2018.12.11. 13:28

Moby írta:Nem?
Ha azt mondta volna bele a mikrofonba, hogy hetero vagyok, akkor mindenki idegesen forgatta volna a szemét, és ma arról cikkezne a sajtó, hogy egy rókagúnyás fickó nyílta támadta a melegeket egy rangos eseményen. Így, hogy nem ezt mondta bele megtapsolták, és mi rogatunk róla, így egymás között. Nem ő teremtette ezt a helyzetet, de attól ez még van.
Szerintem az is helytelen lett volna, ahogy ennek sem itt lett volna a helye, ideje. Ezek ártanak az ügyüknek, csak valszeg a buborékjukból ez nem látszik... és attól, hogy az ilyen buborékokban megtapsolják a "bátorságát", attól még a sarki boltban lehet, hogy agyonverik, szitáválövik, kigúnyolják, stb.

Moby írta:Szerintem a szélsőséges (nem)megoldások között mindig találni egy valag működőt, bár azt is tudom, hogy bármilyen témáról is legyen szó, ezeket ignorálod elsőként. Én sem feltétlenül tudom ezeket, de azt még nemtudóként is könnyen megállapítom szimplán intuícióval, hogy minden véglet pont annyira taszít engem. Meg ezek a kikényszerített status quo-k.
én sem/nem tudok működő megoldást a képmutatásra, prűdségre, rasszizmusra, mindenféle fóbiákra... most épp a comingouttal és a téma nyomatásával próbálkozik az emberiség civilizáltabbnak tűnő fele, simán lehet h ebbe is belebukunk, akkor majd megpróbálunk megint valami mást (vagy csak egyszerűen legyilkoljuk a kisebbségeinket, noha ahoz képest ez a mostani helyzet még egész jó, de lehet valaki armageddonként éli meg ezeket a "kiállásokat" is és én vagyok csak túl civilizált, hogy nem látom a nagy egyenlőségjelet)
Avatar
Moby

Hozzászólás #34449 2018.12.11. 13:42

arty írta:most épp a comingouttal és a téma nyomatásával próbálkozik az emberiség civilizáltabbnak tűnő fele
Az én értkérencerben a legkevésbé sem mondható civilizáltnak, ha valaki a pofámba tolja a szexualitását kérdezés nélkül. Legyen az bármi is. Egészen már fogalmaink vannak a civilizált viselkedésről.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #34450 2018.12.11. 13:47

arty írta:könnyen beszélsz, fehér heteró barátom :)
Várjál, ezzel most azt mondod, hogy a fehér heterók születésüktől és nemi irányultságuktól fogva eredendően nem érezhetnek offenzívnak egy személyes névmást? Úgy feljelentelek ezért, hogy soha többé nem látod a gyerekeidet!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #34451 2018.12.11. 13:48

Moby írta:Az én értkérencerben a legkevésbé sem mondható civilizáltnak, ha valaki a pofámba tolja a szexualitását kérdezés nélkül. Legyen az bármi is. Egészen már fogalmaink vannak a civilizált viselkedésről.
Miattatok kell artynak falból "hagyományos" családban élnie :rinya:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #34452 2018.12.11. 13:57

DanielT írta:Milyen kurvajó a verseny! Nézzük az Epic Store nevezését a refund versenyszámban!

"We need you to please provide the following information:

Your public IP address(es) (IPv4), which you can find by searching "What is my IP address" in your internet browser, if you use multiple devices, please include all IP addresses .
Date when you created your Epic Games account .
An invoice ID for any Epic Games purchase you made on the account (the Invoice ID begins with an "A," followed by 8 digits, example: A12345678) .
Locations (city, state/province) where you made purchases on the account
Original display name for the account
Last 4 digits of the first payment card used on the account
Date of your last login
Names of any PlayStation, Switch, Twitch, or Xbox accounts connected to your Epic Games account and the dates when they were connected ."

Meanwhile on Steam: klikkelj kettőt.

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúdejóaversenyvrrummvrumm!
Egyelőre röhejesek, de ez maximum béta. Persze amikor X év után azt mondják az Originre, hogy bezzeg a Steam is botladozott az első években, az baromság, de itt még érdemes lehet adni egy évet.

Az Epictől legalább mondtak már előremutató dolgot is, és a 30% visszanyesése (UE-t használó játékoknál pláne) egy jó kiindulási alap. Nyilván alapesetben egy gyengébb, de nem olcsóbb Steamet vár a hasonló próbálkozásoktól az ember, de ebből ki lehet még hozni egy - legalább akciókban - kulcsos árakkal operáló versenyképes klienst is. Amire a Steam is reagálhat.

A fragmentációnak nem örülök, de az sem különb ennél, ha fizikailag sok platformon játszom, és külön van PSN, Nintendo ID, Live meg RetroArch! Majd kiderül, mi lesz ebből, a nagykiadói erőlködéseknél nagyobb a potenciálja. Azért ne feledjük, az Origint annak idején többször bevédted, pedig az is egy igénytelen takonyhegy volt mindig is, most is az.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #34453 2018.12.11. 14:00

Botond írta:Windows boottal csak a steam indul,
Nálam is, és többnyire fölöslegesen, de tavaly szerintem azt is manuálisan indítottam szinte egész évben. A UPlay vicces, hogy évek óta telepítve van mindig, de még egy percre nem indítottam el vele játékot, csak a steames AC2 használta meg a Relevations, amit egy óra után eldobtam.
Avatar
Botond

Hozzászólás #34454 2018.12.11. 14:14

Zóanagyvarázsló írta:Azért ne feledjük, az Origint annak idején többször bevédted, pedig az is egy igénytelen takonyhegy volt mindig is, most is az.
Szerintem teljesen félreérted az origin szerepét a piacon. Az nem "jó" meg "steam" akar lenni, hanem elrettentő példa. Na és ezt hozza 10/10. Mindig is hozta, most is hozza, mindig is hozni fogja.
Avatar
Botond

Hozzászólás #34455 2018.12.11. 14:18

Zóanagyvarázsló írta:Nálam is, és többnyire fölöslegesen, de tavaly szerintem azt is manuálisan indítottam szinte egész évben. A UPlay vicces, hogy évek óta telepítve van mindig, de még egy percre nem indítottam el vele játékot, csak a steames AC2 használta meg a Relevations, amit egy óra után eldobtam.
Az ubi apránként felvásárolta az összes olyan kiadót, akiknek hajlandó vagyok leülni a játékai elé, szóval nálam pl többet futna, mint a steam, ha nem lenne steamworks cím a civ sorozat az 5. rész óta. Amúgy steamre is így keveredtem fel civ5 releasekor, hogy regisztrálni kellett a kulcsot, előtte mindent cd/dvd-n vettem. Az originnel ellentétben az uplay legalább fejlődött az évek során az "ótvarszar/origin" szint irányából a jó irányába, és bár messze nem ért oda, de legalább a "napiszintenemkibaszottidegesítő" megtisztelő szintig előrejutott.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #34456 2018.12.11. 14:28

Botond írta:Az ubi apránként felvásárolta az összes olyan kiadót, akiknek hajlandó vagyok leülni a játékai elé, szóval nálam pl többet futna, mint a steam, ha nem lenne steamworks cím a civ sorozat az 5. rész óta. Amúgy steamre is így keveredtem fel civ5 releasekor, hogy regisztrálni kellett a kulcsot, előtte mindent cd/dvd-n vettem. Az originnel ellentétben az uplay legalább fejlődött az évek során az "ótvarszar/origin" szint irányából a jó irányába, és bár messze nem ért oda, de legalább a "napiszintenemkibaszottidegesítő" megtisztelő szintig előrejutott.
Én is csak azért regisztráltam Steamre és Live-ra egyszerre, mert a DoW2 bétájához kellett, és hívtak hozzá játszani. Aztán ment magától. Lelkesen mondjuk csak a GOG-ra regisztráltam a DRM-mentesség és a retró miatt, és akkor még évekig nem is volt kliensük, ha csak az opcionális downloaderjüket nem nézzük.

Fejlődéspárti vagyok, de azért a Steammel szépen el lehet evickélni. És persze ott is változott sok minden jó értelemben is. A többi szinte mind riasztó, illetve az zavar a legkevésbé, ami nem álcázza magát túl soknak. A Battle.net store-nak megteszi, és engem nem zavar, hogy kvázi ingame vannak az achievementek. A Galaxy is fapados, de arra, hogy a Desperadost kényelmesebben installáljam, elég. Amikor valaki modern, nagy store akar lenni AAA merítéssel, ott jobban irritálnak a próbálkozások (Origin, UPlay). A Rockstar Social Club meg egy totális fölösleges fostömlő.
Avatar
arty

Hozzászólás #34457 2018.12.11. 15:03

Zóanagyvarázsló írta:Várjál, ezzel most azt mondod, hogy a fehér heterók születésüktől és nemi irányultságuktól fogva eredendően nem érezhetnek offenzívnak egy személyes névmást? Úgy feljelentelek ezért, hogy soha többé nem látod a gyerekeidet!
azt akarom mondani, hogy neked nem kell napi szinten megküzdened azzal, hogy meleg vagy :P

(a gyerekeim hiányát elviselem csak vihessem a prót magammal! :D amugy ha a végére jutok a detroitnak, mehetne még kastélyvánia! azaz ma vagy holnap!)

amugy a battle.net már nem csak sztór, de kliens is :( destiny2 pl oda exkluziv....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára arty 2018.12.11. 15:06-kor.
Avatar
arty

Hozzászólás #34458 2018.12.11. 15:04

Moby írta:Az én értkérencerben a legkevésbé sem mondható civilizáltnak, ha valaki a pofámba tolja a szexualitását kérdezés nélkül. Legyen az bármi is. Egészen már fogalmaink vannak a civilizált viselkedésről.
szerintem nagyon hasonlóak a fogalmaink.... "ennek sem itt lett volna a helye, ideje." ;)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #34459 2018.12.11. 15:43

arty írta:azt akarom mondani, hogy neked nem kell napi szinten megküzdened azzal, hogy meleg vagy :P

(a gyerekeim hiányát elviselem csak vihessem a prót magammal! :D amugy ha a végére jutok a detroitnak, mehetne még kastélyvánia! azaz ma vagy holnap!)

amugy a battle.net már nem csak sztór, de kliens is :( destiny2 pl oda exkluziv....
De ahhoz mennyire kell akárminek lenni, hogy ez kitaláljak napi 10-féle személyes névmást, melynek a váltogatását napszakonként elvárom a többiektől, hogy ne érezzem magam megsértve? Miközben elvárom, hogy olyan információkat közeljenek ezzel rólam, amilyet adott esetben saját magukról sem akarnának? Ez egy olyan nyelvileg diszfunkcionális ökörség, amitől mi szerencsére mentesek vagyunk (nemcsak nemek nincsenek nálunk, de személyes névmásokat sem kell annyira gyakran használni), így lehetnék bármennyire buzi, nem kellene ezen görcsölnöm. Ugyanakkor az iskolában még csak becenevét sem maga választotta meg az ember, hanem kialakult, ráragasztották, mint az ókori Rómában a cognomeneket. Ezeken se volt értelme megsértődni normális közösségben. Értem én a nyelvi problémát, de sokan az önmegvalósítást és a toleranciát zsákutcákban keresik, irányultságtól függetlenül.

A hét nekem nem alkalmas a Kastélyvániára (a bibis ujjam is hatáseset még), csak a szombat. A jövő héten többnyire jó minden nap.
Avatar
arty

Hozzászólás #34460 2018.12.11. 16:23

Zóanagyvarázsló írta:De ahhoz mennyire kell akárminek lenni, hogy ez kitaláljak napi 10-féle személyes névmást, melynek a váltogatását napszakonként elvárom a többiektől, hogy ne érezzem magam megsértve? Miközben elvárom, hogy olyan információkat közeljenek ezzel rólam, amilyet adott esetben saját magukról sem akarnának? Ez egy olyan nyelvileg diszfunkcionális ökörség, amitől mi szerencsére mentesek vagyunk (nemcsak nemek nincsenek nálunk, de személyes névmásokat sem kell annyira gyakran használni), így lehetnék bármennyire buzi, nem kellene ezen görcsölnöm. Ugyanakkor az iskolában még csak becenevét sem maga választotta meg az ember, hanem kialakult, ráragasztották, mint az ókori Rómában a cognomeneket. Ezeken se volt értelme megsértődni normális közösségben. Értem én a nyelvi problémát, de sokan az önmegvalósítást és a toleranciát zsákutcákban keresik, irányultságtól függetlenül.

A hét nekem nem alkalmas a Kastélyvániára (a bibis ujjam is hatáseset még), csak a szombat. A jövő héten többnyire jó minden nap.
remélem a személyes névmásosdi csak a vicc szintjén marad (nem merek utánanézni), én csak a melegtémában szeretnék állást foglalni, a férfi-nő-egyéb gender témában nem :D

(nekem hétvége nem jó, hétfőn vindózvizsga - szal akkor jövőhét. megint tanulhatom legelejéről a pályát, persze szerintem már most se emlékeznék az útvonalra... esetleg ha ráérsz, told le egyedül és menjünk a hármas pályáról! :D )
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #34461 2018.12.11. 16:26

arty írta:remélem a személyes névmásosdi csak a vicc szintjén marad (nem merek utánanézni), én csak a melegtémában szeretnék állást foglalni, a férfi-nő-egyéb gender témában nem :D

(nekem hétvége nem jó, hétfőn vindózvizsga - szal akkor jövőhét. megint tanulhatom legelejéről a pályát, persze szerintem már most se emlékeznék az útvonalra... esetleg ha ráérsz, told le egyedül és menjünk a hármas pályáról! :D )
Már vicc ez az egész világ, mindennek leáldozott a Steamen és a magar frame rate-en kívül ;)

Egyedül biztos nem fogom játszani, az olyan, mintha guminőhöz folyamodnék, helyetted.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #34462 2018.12.11. 16:37

arty írta:remélem a személyes névmásosdi csak a vicc szintjén marad (nem merek utánanézni)

university of wisconsin
Canada's Bill C-16
...
:bdead:

a real amerikai feminism is kircsi amugy. :nezze:
phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #34463 2018.12.12. 08:05

SlickAdam írta:university of wisconsin
Canada's Bill C-16
...
:bdead:

a real amerikai feminism is kircsi amugy. :nezze:
Szerintem ez nem rossz dolog, hogy a potenciális elmebetegeken már előre látod és el tudod kerülni őket. Bennük volt az idiotizmus a before állapotban is. Nem a feminizmusra szűkítve, hanem bármi más bekattanásra ugyanúgy hajlamosak ezek.
Avatar
arty

Hozzászólás #34464 2018.12.12. 09:38

SlickAdam írta:university of wisconsin
Canada's Bill C-16
...
:bdead:

a real amerikai feminism is kircsi amugy. :nezze:
phpBB [media]
- az az egyetemi anyag elég kemény, pedig vannak értelmes és esetleg hasznos tartalmak is feltöltve ott :(
- nem látom mi azzal a gond, ha mostantól nem csak mondjuk a feketék ellen (mint csoport) nem lehet uszítani, de az "átműtöttek" ellen se (részleteiben persze nem ismerem a törvényt, simán lehet h bőőőven ad visszaélésre okot)
- video és a youtuber atomgáz (a kommentelők jórésze szintén elmebeteg, ahogy az ilyen videok alatt el is várható). a képeken szereplő lányoknak is tuti elmentek otthonról, de az már a maguk baja. +ez nem feminizmus, izé: a feminizmus nem ez, de szerintem ezt minden nem teljesen sötét ember tudja.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #34465 2018.12.12. 10:02

arty írta:- az az egyetemi anyag elég kemény, pedig vannak értelmes és esetleg hasznos tartalmak is feltöltve ott :(
- nem látom mi azzal a gond, ha mostantól nem csak mondjuk a feketék ellen (mint csoport) nem lehet uszítani, de az "átműtöttek" ellen se (részleteiben persze nem ismerem a törvényt, simán lehet h bőőőven ad visszaélésre okot)
- video és a youtuber atomgáz (a kommentelők jórésze szintén elmebeteg, ahogy az ilyen videok alatt el is várható). a képeken szereplő lányoknak is tuti elmentek otthonról, de az már a maguk baja. +ez nem feminizmus, izé: a feminizmus nem ez, de szerintem ezt minden nem teljesen sötét ember tudja.

- bizony ad. az a törveny nem csak a transzokrol szol. a "Xe"-ket is vedi, szabad utat ad az uj szemelyes nevmasoknak.
- aranyos, hogy azt hiszed, hogy az amerikai feminizmus meg mindig ott tart, hogy egyenlöseg meg kibalanszolt fizetes & ***. fasztot! nezz meg par videot es agyad lerobban (ugyhogy este tedd!) :D

phpBB [media]
Avatar
arty

Hozzászólás #34466 2018.12.12. 12:37

Detroit

"Hajnali" 0:30-ra ment végig, részben visszaadta a MAI* videojátékokba vetett hitem (részben meg nem, hiszen ez nem is klasszius videojáték, hanem interaktív mozi).
Felteszem a sokféle végkimenetel miatt kicsit lapos lett az utolsó pár jelenet (én sztorimra eső része), de összességében így is borzasztóan élveztem.
Adja az ég, hogy rá tudjam szánni magam egy második végkimenetelre - kollégával megdumáltuk, kinél mi történt: van bőven variáció.
De előbb mindenképpen a hevirénnel futok egy move-s kört :)

örökre a polcomon marad/10

*openworld, vanmitcsinálni, battleroyaleonly.

---

5 év alatt utolérte a 360 összeladását a ps4 - bénalink
Remélem még 2 évet kihúz ezzel a gennel a sony és nem 2019 karácsonyára jön a ps5, van itt még bőven tartalék. Plusz pótolnivalók - nekem.
Avatar
eje75

Hozzászólás #34467 2018.12.12. 12:42

Apák (de bárkit meghallgatok)! Ki, mit vesz a kölöknek karira? Gecire ötletem nincs a Sviccen kívül, de ha azt hazaviszem az asszony megöl, mert a gyereket tuti nem lehet majd kirobbantani előle... Még egy lego villanyvonat játszik, de majdnem annyi mint a Switch... Nem akarom a srácot elkapatni, de azt szeretném, hogy sokáig lekösse... Valaki feltörte már a kódot?
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #34468 2018.12.12. 12:47

eje75 írta:Apák (de bárkit meghallgatok)! Ki, mit vesz a kölöknek karira? Gecire ötletem nincs a Sviccen kívül, de ha azt hazaviszem az asszony megöl, mert a gyereket tuti nem lehet majd kirobbantani előle... Még egy lego villanyvonat játszik, de majdnem annyi mint a Switch... Nem akarom a srácot elkapatni, de azt szeretném, hogy sokáig lekösse... Valaki feltörte már a kódot?
Nintendo Switch (ugyis tolnad te is... win-win) + Nintendo Switch Parental Controls mobile app :nezze:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #34469 2018.12.12. 12:47

SlickAdam írta:- bizony ad. az a törveny nem csak a transzokrol szol. a "Xe"-ket is vedi, szabad utat ad az uj szemelyes nevmasoknak.
- aranyos, hogy azt hiszed, hogy az amerikai feminizmus meg mindig ott tart, hogy egyenlöseg meg kibalanszolt fizetes & ***. fasztot! nezz meg par videot es agyad lerobban (ugyhogy este tedd!) :D

[video]ja.avi[/video]
Tanulságos videó. Vajon a srácok a végén akkor is odamentek volna felháborodott lovagként, ha egy 130 kilós fickót kérdezget, aki szintén elhullajt egy könnycseppet? VICC az egész.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #34470 2018.12.12. 12:48

eje75 írta:Apák (de bárkit meghallgatok)! Ki, mit vesz a kölöknek karira? Gecire ötletem nincs a Sviccen kívül, de ha azt hazaviszem az asszony megöl, mert a gyereket tuti nem lehet majd kirobbantani előle... Még egy lego villanyvonat játszik, de majdnem annyi mint a Switch... Nem akarom a srácot elkapatni, de azt szeretném, hogy sokáig lekösse... Valaki feltörte már a kódot?
TS80-as forrasztópáka! :banplz:
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #34471 2018.12.12. 12:53

DanielT írta:Tanulságos videó. Vajon a srácok a végén akkor is odamentek volna felháborodott lovagként, ha egy 130 kilós fickót kérdezget, aki szintén elhullajt egy könnycseppet? VICC az egész.
multkor lattam meg egy faszat (de nem talalom...). feminista szarazföldi balna jatssza az arcat par fekete srac elött, nyomja a nonszensz szarsagait, aztan tul közel lep hozzajuk (szandekosan) es ugy arrebb lökik, hogy öröm nezni. fuuu de felhaborodik, te jo isten. aztan jön a rendörseg es ... öt viszik el. 10 percig röhögtem rajta, ahogy hatrabilincselt kezzel bög :D
Avatar
eje75

Hozzászólás #34472 2018.12.12. 12:54

DanielT írta:TS80-as forrasztópáka! :banplz:
Milyen kölköd van neked? Egy kiégett 40-es háztartási gép szerelő? :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #34473 2018.12.12. 13:27

eje75 írta:Apák (de bárkit meghallgatok)! Ki, mit vesz a kölöknek karira? Gecire ötletem nincs a Sviccen kívül, de ha azt hazaviszem az asszony megöl, mert a gyereket tuti nem lehet majd kirobbantani előle... Még egy lego villanyvonat játszik, de majdnem annyi mint a Switch... Nem akarom a srácot elkapatni, de azt szeretném, hogy sokáig lekösse... Valaki feltörte már a kódot?
Társast, meg rollert. Semmiféle gémingfaszt, a ps4-et is baszom ki a háztól, meg kurvára nem oké, hogy enyire rá vannak csavarodva, csak kényelmes, mer olyan mint a tévé, lerakod elé és elvan. Nálunk lassan befejeződik a totális videójáték/kütyü/tablet/randomelektronikszar mentesítés. A karácsonyi ajándéközönnek is befetéma van. Év közben mindenki megkap minden gecit. A karácsony az karifa, együttlét, jókaja, együttlét, fenyő+fahéjillat, meg Kevin, és minden másra szarok.
Elkezdtem már karácsonyra vásáolrni októberben(!) gondolván, hogy majd akkor nem lesz gondom. Vettem a nejem autójához ilyen baszokat, mer rajta volt a listán. Mi történt? Decemberben vettem neki másik autót... Pontosabban magamnak vettem egyet, de ha magamnak vettem, hát az övét is le kellett cserélnem, mer az úgy nem járja, hogy csak apunak jár új autó. És minden, amit vettem karácsonyra, az ment a levesbe, mer az nem jó az újhoz (meg nem is kell). Naszóval karácsony az gyerekek, meg gyerekek mellé kevin, kevin mellé karifa, meg bejgli. És szevasz.
Avatar
Moby

Hozzászólás #34474 2018.12.12. 13:38

Ja igen, ebben mondjuk tudok segíteni. A rollereket itt vettem. Kurvajó cuccaik vannak.
Társas meg mindenhol van, de ilyenért a régióba megyek :)
Avatar
eje75

Hozzászólás #34475 2018.12.12. 13:40

Moby írta:Társast, meg rollert. Semmiféle gémingfaszt, a ps4-et is baszom ki a háztól, meg kurvára nem oké, hogy enyire rá vannak csavarodva, csak kényelmes, mer olyan mint a tévé, lerakod elé és elvan. Nálunk lassan befejeződik a totális videójáték/kütyü/tablet/randomelektronikszar mentesítés. A karácsonyi ajándéközönnek is befetéma van. Év közben mindenki megkap minden gecit. A karácsony az karifa, együttlét, jókaja, együttlét, fenyő+fahéjillat, meg Kevin, és minden másra szarok.
Elkezdtem már karácsonyra vásáolrni októberben(!) gondolván, hogy majd akkor nem lesz gondom. Vettem a nejem autójához ilyen baszokat, mer rajta volt a listán. Mi történt? Decemberben vettem neki másik autót... Pontosabban magamnak vettem egyet, de ha magamnak vettem, hát az övét is le kellett cserélnem, mer az úgy nem járja, hogy csak apunak jár új autó. És minden, amit vettem karácsonyra, az ment a levesbe, mer az nem jó az újhoz (meg nem is kell). Naszóval karácsony az gyerekek, meg gyerekek mellé kevin, kevin mellé karifa, meg bejgli. És szevasz.
Két dolog jut erről eszembe... Egy: Te nagyon rendes férj vagy... Nem kell még egy feleség? Egy 40-es faszi? Dugnod nem kell, veszekedni se fog veled a gaming miatt, sőt :coop - budy-d lesz.. Leszarja ha későn, sörszagúan jössz haza a qwáktól, mert Ő utánad fog hazaérni még részegebben... Tulképpen semmit nem kell tenned vele, csak venni neki egy új autót.. Deal? :banplz: ...Kettő :amit irtál megerősít hogy ne Switch legyen... Hétvégenként engedek 1-2 óra Forza-t, de már hétfőn kérdezheti, hogy : hétvége van már? Kedden pedig már könyörög, hogy csak 10 percet... Olyan ez nekik mint a drog... Nem kell ez még... Később esetleg... Eddig marad a lego vonat..
Avatar
Moby

Hozzászólás #34476 2018.12.12. 13:56

eje75 írta:Két dolog jut erről eszembe... Egy: Te nagyon rendes férj vagy... Nem kell még egy feleség? Egy 40-es faszi? Dugnod nem kell, veszekedni se fog veled a gaming miatt, sőt :coop - budy-d lesz.. Leszarja ha későn, sörszagúan jössz haza a qwáktól, mert Ő utánad fog hazaérni még részegebben... Tulképpen semmit nem kell tenned vele, csak venni neki egy új autót.. Deal? :banplz: ...Kettő :amit irtál megerősít hogy ne Switch legyen... Hétvégenként engedek 1-2 óra Forza-t, de már hétfőn kérdezheti, hogy : hétvége van már? Kedden pedig már könyörög, hogy csak 10 percet... Olyan ez nekik mint a drog... Nem kell ez még... Később esetleg... Eddig marad a lego vonat..
Csábító az ajánlatod, de nőből is volt már olyan velem, akivel együtt jártam csajozni, de olyan csak egy, aki két csodás fiúgyeremeket szült nekem, és elvisel tizensok éve a bipoláris zavaraimmal együtt, őt meg nem tudod túldobni, és hát nem mellesleg pénzem sincs több autóra egyelőre :D
Avatar
Micsu

Hozzászólás #34477 2018.12.12. 14:03

SlickAdam írta:multkor lattam meg egy faszat (de nem talalom...). feminista szarazföldi balna jatssza az arcat par fekete srac elött, nyomja a nonszensz szarsagait, aztan tul közel lep hozzajuk (szandekosan) es ugy arrebb lökik, hogy öröm nezni. fuuu de felhaborodik, te jo isten. aztan jön a rendörseg es ... öt viszik el. 10 percig röhögtem rajta, ahogy hatrabilincselt kezzel bög :D
phpBB [media]

8:48 de nekem az előtte lévő a kedvencem, this is rape :ASDD:
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #34478 2018.12.12. 14:24

Micsu írta:8:48 de nekem az előtte lévő a kedvencem, this is rape :ASDD:
azaz, epik :nyes:
Avatar
eje75

Hozzászólás #34479 2018.12.12. 14:27

Moby írta:Csábító az ajánlatod, de nőből is volt már olyan velem, akivel együtt jártam csajozni, de olyan csak egy, aki két csodás fiúgyeremeket szült nekem, és elvisel tizensok éve a bipoláris zavaraimmal együtt, őt meg nem tudod túldobni, és hát nem mellesleg pénzem sincs több autóra egyelőre :D
Lol :nyes: közben rájöttem, hogy ezt a Lego 60198 vonatot egy app-ról is lehet vezérelni... Kreatív és geek egyszerre...Gecijó... Behúzom...
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #34480 2018.12.12. 14:28

Moby írta:Társast, meg rollert. Semmiféle gémingfaszt, a ps4-et is baszom ki a háztól, meg kurvára nem oké, hogy enyire rá vannak csavarodva, csak kényelmes, mer olyan mint a tévé, lerakod elé és elvan. Nálunk lassan befejeződik a totális videójáték/kütyü/tablet/randomelektronikszar mentesítés.
ez dicseretes. kivancsi vagyok ki is tartotok-e az uj rendszer mellett. van egy tippem, hogy daddy fog megtörni elöször, de NE legyen igazam :)
Avatar
Botond

Hozzászólás #34481 2018.12.12. 14:34

eje75 írta:Két dolog jut erről eszembe... Egy: Te nagyon rendes férj vagy... Nem kell még egy feleség? Egy 40-es faszi? Dugnod nem kell, veszekedni se fog veled a gaming miatt, sőt :coop - budy-d lesz.. Leszarja ha későn, sörszagúan jössz haza a qwáktól, mert Ő utánad fog hazaérni még részegebben... Tulképpen semmit nem kell tenned vele, csak venni neki egy új autót.. Deal? :banplz: ...Kettő :amit irtál megerősít hogy ne Switch legyen... Hétvégenként engedek 1-2 óra Forza-t, de már hétfőn kérdezheti, hogy : hétvége van már? Kedden pedig már könyörög, hogy csak 10 percet... Olyan ez nekik mint a drog... Nem kell ez még... Később esetleg... Eddig marad a lego vonat..
Idén én is a Moby vonatra csatlakozom fel, és nem kapnak semmi extrát. Eddig minden évben kaptak legot, meg ilyen olyan játékokat komolyabb vagyonokért. Na most a legot azt olyan szinten sikerült túltolni, hogy ha eladnám kilós öntöttként ami van akkor lehetnél az én feleségem is, meg még random vki a topikból, mert azért két rendes, nem fapad felszereltségű autó kijönne belőle az tuti. Az elmúlt két hét projektje az volt, hogy összerakjuk az ömlesztve, ikeás dobozokban tárolt legóból az egyik rendőrséget (a háromból, bele se menjünk hogy lett három...), és tesóm meg a faszija, szüleim meg lényegiben boldog boldogtalan idejárt kalálkában túrni a padlót 5 centi vastagon a 20 nm szoba teljes terjedelmében ellepő elemeket, hogy akkor hol a fehér kettes olyan karral, ami a következő lépésben kell. Na szal lego nincs. Tőlem. Tesóm azért vesz neki. Meg szüleim is, ha nem sikerült meggyőzni őket a rollerről. Ami amúgy szintén van nekik, de csak a szüleimnél, itthon nincs, és most már olyan környéken lakunk, hogy itt is lehetne használni. Ilyen elektromos kütyüt meg sose vennék neki alkalomra. A switchet is csak úgy random vettem, aztán jó lett, a játékokat is hozzá. Ha ezt egyszer alkalomra venném, dedikáltan neki, akkor egyből jönne a hápogás, hogy de hát az övé és akkor miért nem nyomhatja kedden leckeírás helyett orrvérzésig. Így meg nem, hétvégén van 1 óra géming. Minden harmadik-negyedik hétvégén. Tegnap is inkább társasozás, Police 007 pörgött, a három kölök meg a csajom próbált elkapni vacsora után, kevés sikerrel. Szóval én is a társasra szavazok még, lányom tick-tack boomot szeretne, én meg ticket to rideot, szóval lehet a fiam azt kap. :) Van még ilyen baszottnagy hotwheels parkolója vagy mi, ahhoz lehet veszek plusz utakat meg carrera autópályája, ahhoz is lehet veszek pár plusz kanyart, de igazándiból nem akarok már én tárgyakat. Táborhegyen 1 milla 1 nm, ha nagyobba akarok költözni az csak +10nm esetén is egy autó ára. :D Szóval nem csinálunk itt raktárat, élményt fognak kapni, ha akarják ha nem. :D Megyünk karácsony előtt wellnessezni megint, széttombolhatják magukat, aztán karácsonykor család, társas, kártyázás, bejgli (Kevin nincs, az 12+os film :D) és ennyi. Ami megmarad a legovonat/ps4/egyéb random drága faszság árából abból meg elmegyünk jövőre tavasszal wellnessezni, random európai várost nézni meg ilyesmi.
Minden lószart megkapnak év közben, nincs mit karácsonyra venni, én meg nem vagyok hajlandó kényszeresen elkölteni százezreket, hogy tudják szeretem őket. Ha eddig nem jöttek rá, akkor ez az a pont, ahol elengedem ezt a projektet, hogy meggyőzzem őket erről. :D
Amin még gondolkozok az egy nyuszi. Azzal nyúz mind a kettő, hogy kellene vmi állat. Mennyire formabontó lenne karácsonyra venni nekik nyuszit és nem húsvétra, hát nem? :)
Avatar
Botond

Hozzászólás #34482 2018.12.12. 14:35

eje75 írta:Lol :nyes: közben rájöttem, hogy ezt a Lego 60198 vonatot egy app-ról is lehet vezérelni... Kreatív és geek egyszerre...Gecijó... Behúzom...
Akkor te még befele mész abba az erdőbe, amiből mi már kifele jövünk Mobyval. Vagy legalábbis ezzel hitegetjük magunkat. :D
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #34483 2018.12.12. 14:36

SlickAdam írta:ez dicseretes. kivancsi vagyok ki is tartotok-e az uj rendszer mellett. van egy tippem, hogy daddy fog megtörni elöször, de NE legyen igazam :)
bar az internet joval nagyobb problema, mint a jatszadozas. jatszas legalabb fejleszt nehany dolgot es koncentral az ember.
itten-E, ajanlott olvasmany mindenkinek, viragboltbol: kit-kat
Avatar
Botond

Hozzászólás #34484 2018.12.12. 14:46

SlickAdam írta:bar az internet joval nagyobb problema, mint a jatszadozas. jatszas legalabb fejleszt nehany dolgot es koncentral az ember.
itten-E, ajanlott olvasmany mindenkinek, viragboltbol: kit-kat
Minden hasznos mértékkel, minden káros egy másik mértékkel. Ez a mérték, amit nehéz eltalálni számos esetben.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #34485 2018.12.12. 15:00

Botond írta:Minden hasznos mértékkel, minden káros egy másik mértékkel. Ez a mérték, amit nehéz eltalálni számos esetben.
az oke, de kabe SENKI nem hasznalja ugy, hogy csupan hasznos legyen. mindenki erintett itt a topikban. tizenhuszon eve logunk a neten ember... . nem a szocialis halo a gond magaban (de az is felgyorsitja a rothadast durvan).
a kibaszott Elon Musk mar chip-et akar beled ültetni, hogy az internet kiterjesszen, mar csak a savszel hianyzik. hat az anyukajaba ültessen...
de tenyleg erdemes elolvasni, nem hosszu. elmagyarazza eleg jol, hogy mi a gond (nem csak a függöseg, az nyilvanvalo). meg vegigmegy azon is, hogy a multban hogyan valtoztattak meg a nagy emberi talalmanyok a gondolkodast. az idö ("nem igen volt" az se regen), az iras, olvasas, könyv, ...
Avatar
Moby

Hozzászólás #34486 2018.12.12. 15:06

SlickAdam írta:ez dicseretes. kivancsi vagyok ki is tartotok-e az uj rendszer mellett. van egy tippem, hogy daddy fog megtörni elöször, de NE legyen igazam :)
Egyelőre magammal vagyok a legszigorúbb. Belökte ide Deep a fingpénzért vett Oledjét. Természetesen az ára miatt azonnal meg is rendeltem én is, gondolván, hogy hát családi tévének tökéletes egy ilyen fhd oled, de legalábbis sok nagyságrenddel jobb, mint a csumpi ips lg, ami a falon van. Már bent ültem az autóban, hogy megyek érte, amikor lepörgött előttem, hogy most veszekl egy tévét, ami csak szerintem fasza, de én pont nem is nézem, akik meg nézik, azoknak meg hótmindegy, ők ugyanis a bútorok. Merthogy nálunk főleg a bútorok tévéznek, egy keveset az emberek, akik nem én vagyok, én meg semmit. Szóval, kiszáltam az autóból, bementem, levettem a kabátom, és nagyon komolyan elgondolkoztam azon is, hogy az ips lg-t is tonképp legjobb lene beletoszni a kukába. Ha filmet akarok nézni (ami sorozoat, most éppen GOT, az is néha) azt az ipaden teszem, a bútorok meg így is gecire unhatják már a nikdzsuniort. És a pont az i-re, hogy tévé van a konyhában is, amire többször felesküdtem, hogy belebaszom valamelyik széket. Ez nem normális dolog. Minden szart megveszünk, mer jók a paraméterei, meg olcsón van, meg akciós, meg másnak is van, csak azt nem tudom megmagyarázni, hogy mi szükségünk van rá. Ez eddig ment így.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #34487 2018.12.12. 15:08

Moby írta:Egyelőre magammal vagyok a legszigorúbb. Belökte ide Deep a fingpénzért vett Oledjét. Természetesen az ára miatt azonnal meg is rendeltem én is, gondolván, hogy hát családi tévének tökéletes egy ilyen fhd oled, de legalábbis sok nagyságrenddel jobb, mint a csumpi ips lg, ami a falon van. Már bent ültem az autóban, hogy megyek érte, amikor lepörgött előttem, hogy most veszekl egy tévét, ami csak szerintem fasza, de én pont nem is nézem, akik meg nézik, azoknak meg hótmindegy, ők ugyanis a bútorok. Merthogy nálunk főleg a bútorok tévéznek, egy keveset az emberek, akik nem én vagyok, én meg semmit. Szóval, kiszáltam az autóból, bementem, levettem a kabátom, és nagyon komolyan elgondolkoztam azon is, hogy az ips lg-t is tonképp legjobb lene beletoszni a kukába. Ha filmet akarok nézni (ami sorozoat, most éppen GOT, az is néha) azt az ipaden teszem, a bútorok meg így is gecire unhatják már a nikdzsuniort. És a pont az i-re, hogy tévé van a konyhában is, amire többször felesküdtem, hogy belebaszom valamelyik széket. Ez nem normális dolog. Minden szart megveszünk, mer jók a paraméterei, meg olcsón van, meg akciós, meg másnak is van, csak azt nem tudom megmagyarázni, hogy mi szükségünk van rá. Ez eddig ment így.
da truth
Avatar
Moby

Hozzászólás #34488 2018.12.12. 15:27

Új bútorok érkeznek a héten, a régiekből kipakolás egy hegynyi lomot termelt, amit természetesen nekem kellett eltakarítani nagyrészt. Ott áltam a szarok előtt, és egyet dologra tudtam gondolni: a sportszergyártók a kibaszott szobabiciklikből gazdagodnak meg, amik ott állnak ruhafogasként minden háztartásban. És akkor most tegye fel a kezét, akinek van otthon legalább egy, évek óta ruhafogasként funkcionáló szobabiciklije! :banplz: Őrület. A modern életünk rákos sejtei ezek. A szobabicikli, ami minden háztratásban ottvan, a szagelszívó amit soha senki nem kapcsol be, de nem tudsz konyhát venni szagelszívó nélkül. Meg deep oled tévéje! :idiota: A sok felesleges szarral együtt, amit bepakolunk a karácsonyfa alá minden évben.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #34489 2018.12.12. 15:29

SlickAdam írta:bar az internet joval nagyobb problema, mint a jatszadozas. jatszas legalabb fejleszt nehany dolgot es koncentral az ember.
itten-E, ajanlott olvasmany mindenkinek, viragboltbol: kit-kat
Nem tudom megnyitni, pedig még extensiont is töltöttem le hozzá Chrome-ba. :( Legit mobi file ez? Nem valami feminista korrupt kaka?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #34490 2018.12.12. 15:32

Moby írta:Új bútorok érkeznek a héten, a régiekből kipakolás egy hegynyi lomot termelt, amit természetesen nekem kellett eltakarítani nagyrészt. Ott áltam a szarok előtt, és egyet dologra tudtam gondolni: a sportszergyártók a kibaszott szobabiciklikből gazdagodnak meg, amik ott állnak ruhafogasként minden háztartásban. És akkor most tegye fel a kezét, akinek van otthon legalább egy, évek óta ruhafogasként funkcionáló szobabiciklije! :banplz: Őrület. A modern életünk rákos sejtei ezek. A szobabicikli, ami minden háztratásban ottvan, a szagelszívó amit soha senki nem kapcsol be, de nem tudsz konyhát venni szagelszívó nélkül. Meg deep oled tévéje! :idiota: A sok felesleges szarral együtt, amit bepakolunk a karácsonyfa alá minden évben.
Soha nem építettem be a szagelszívót, nyilván meg se vettem, pedig a helye ott van. Szobabiciklim sincs és 0 db közeli felesleges kacatom akad otthon. Kicseszett tudatos vásárló vagyok nagyon-nagyon régen.

Mondjuk a következő lakásban lehet, hogy mégis lesz, mert jól néz ki. :D
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #34491 2018.12.12. 15:35

DanielT írta:Nem tudom megnyitni, pedig még extensiont is töltöttem le hozzá Chrome-ba. :( Legit mobi file ez? Nem valami feminista korrupt kaka?
nekem megnyilott. az ingyenes Kindle progival olvastam meg par honapja
Avatar
Botond

Hozzászólás #34492 2018.12.12. 15:35

Moby írta:Új bútorok érkeznek a héten, a régiekből kipakolás egy hegynyi lomot termelt, amit természetesen nekem kellett eltakarítani nagyrészt. Ott áltam a szarok előtt, és egyet dologra tudtam gondolni: a sportszergyártók a kibaszott szobabiciklikből gazdagodnak meg, amik ott állnak ruhafogasként minden háztartásban. És akkor most tegye fel a kezét, akinek van otthon legalább egy, évek óta ruhafogasként funkcionáló szobabiciklije! :banplz: Őrület. A modern életünk rákos sejtei ezek. A szobabicikli, ami minden háztratásban ottvan, a szagelszívó amit soha senki nem kapcsol be, de nem tudsz konyhát venni szagelszívó nélkül. Meg deep oled tévéje! :idiota: A sok felesleges szarral együtt, amit bepakolunk a karácsonyfa alá minden évben.
Nincs bicikli, bár gondoltam rá, de túl hangos. Futópadot vettem, és használom is ~napi szinten. Nekem az az esti kanapén heverős tvzés, hogy ipaden elindítok egy filmet/sorozatot, feltámasztom a futópad ipadtartó részére és akkor egy óra kocogás hegymenetben. Tettem jó vastag matracot alá, hogy alsó szomszéd ne őrüljön meg, meg a felső szinten alvó gyerekeim se. Persze felmerül a kérdés, hogy akkor kanapét meg TVt minek vettem. :idiota: És még egy dologgal eldicsekednék! Sikerült szagelszívó nélküli konyhás lakást vennem! :)
Avatar
Botond

Hozzászólás #34493 2018.12.12. 15:36

DanielT írta:Soha nem építettem be a szagelszívót, nyilván meg se vettem, pedig a helye ott van. Szobabiciklim sincs és 0 db közeli felesleges kacatom akad otthon. Kicseszett tudatos vásárló vagyok nagyon-nagyon régen.

Mondjuk a következő lakásban lehet, hogy mégis lesz, mert jól néz ki. :D
Majd este ránézek a steam librarydra mennyi értékben van sose el nem indított játékod és kiszámolom, hogy abból tudatosan vásárolva hány szobabicikli jönne ki! :wow2:
Avatar
Moby

Hozzászólás #34494 2018.12.12. 15:37

DanielT írta:Soha nem építettem be a szagelszívót, nyilván meg se vettem, pedig a helye ott van. Szobabiciklim sincs és 0 db közeli felesleges kacatom akad otthon. Kicseszett tudatos vásárló vagyok nagyon-nagyon régen.

Mondjuk a következő lakásban lehet, hogy mégis lesz, mert jól néz ki. :D
A mienket sem én vettem, én másik szobában lévő, más felesleges szarért vagyok felelős :) De mostmár négyen halmozzuk a szemetet, és kurvára résen kell lenni, mert csak egy picit nem figyelek oda, és máris csinálom én is a többivel együtt. Pedig a nejem nagyon tudatos...bizonyos dolgokban. És mindenki csak kicsit, bizonyos dologban legyen nem kellően tudatos (és hát...az, na), és máris elönt minket a saját szarunk.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #34495 2018.12.12. 15:39

mindenesetre a PÁRAelszívó az hasznos. pörög mindig :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #34496 2018.12.12. 15:50

SlickAdam írta:mindenesetre a PÁRAelszívó az hasznos. pörög mindig :D
Igen, csak az egy gurulós basz, amit a nejem akkor kapcsol be amikor tereget, nem a konyhának az a designrésze, amiről tudjuk, hogy ott van, de nem használjuk, mer akkor már hamar nem olyan szép :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #34497 2018.12.12. 15:56

Botond írta:Majd este ránézek a steam librarydra mennyi értékben van sose el nem indított játékod és kiszámolom, hogy abból tudatosan vásárolva hány szobabicikli jönne ki! :wow2:
Nyugodtan. :) Ott is rohadt nagy rend van, ingyenes cuccot se unlockolok rá, ami nem kell.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #34498 2018.12.12. 16:03

Asztaku! Nem semmi 1st world problémáink vannak ám. ;) Elhalmozott, kényeztetett gyerekek/család? Ez hasonló krízis, mint az, hogy melyik nyomorult szerencsétlent milyen gender neutral utalással kell hivatkozni.

Amúgy én azt vettem észre, hogy már nem is nagyon lehet örömöt szerezni az elkényeztetett, elhalmozott gyerekeknek anyagi dolgokkal. Pár divatbaromságon kívül az élményeket már jobban értékelik. Pl. belépő cyberjumpra, íjászatra, élményfürdőbe, elvinni kedvenc éttermébe (ahol amúgy rántott húst eszik rizzsel, vagy bolognai spagettit), elutazni valahova, amit bírnak, meg hasonló baromságok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aabyssx 2018.12.12. 16:05-kor.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #34499 2018.12.12. 16:08

Amúgy én (asszem múltkor is írtam) toleránsnak gondolom magamat, de a túltolás már zavar. Pl. megint volt egy film, amibe leszbótiniket is erőltettek (pedig totál irreleváns volt az egész sztoriban). Meg egy másik, ami direkt erről szólt volna - azt már meg sem néztem.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #34500 2018.12.12. 16:11

aabyssx írta:elvinni kedvenc éttermébe (ahol amúgy rántott húst eszik rizzsel, vagy bolognai spagettit
Ettől most indokolatlan mértékben ideges lettem. :D De tényleg. Hát ez mi.

szerk: Mentő körülmény, ha egy 990 Ft-os kifőzde a sarkon.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #34501 2018.12.12. 16:13

arty írta:ezt aláírom, a ryzen2 + árvágás hozta el a "kánaánt" :) kár, hogy nincs miért cserélnem... (6700k@4500, biztosan limitál pár játékban, amit persze nem játszom/nem pécén játszom és/de szerintem akkor se nyúlnék a géphez, ha 5gigás/8-16-os ryzen3 jönne ötvenezerér'... szegény amd :( )
Én válogattam már össze Ryzen2 configot online, megnéztem mennyiből jönne ki, de nem futottam még bele olyanba, ami megérné a rendelést.
PS4-re van sajnos pár cím, ami exkluzív és érdekelne. De taszít a PS4 vásárlás is.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #34502 2018.12.12. 16:15

DanielT írta:Ettől most indokolatlan mértékben ideges lettem. :D De tényleg. Hát ez mi.
szerk: Mentő körülmény, ha egy 990 Ft-os kifőzde a sarkon.
A nagyobbik gyerek személyisége. Szeret étterembe járni. De nem az étel érdeki, hanem az élmény. :D
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #34503 2018.12.12. 16:19

Nem vágom ezt a GOW fix 30 vs ulocked FPS-t. Rossz a 30 FPS limiter, frame pacing?
Mert vsyncelt fix 30 folyamatosabb 60 Hz-es kijelzőn, mint a vsyncelt 31-49 FPS.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #34504 2018.12.12. 16:21

aabyssx írta:Nem vágom ezt a GOW fix 30 vs ulocked FPS-t. Rossz a 30 FPS limiter, frame pacing?
Mert vsyncelt fix 30 folyamatosabb 60 Hz-es kijelzőn, mint a vsyncelt 31-49 FPS.
A pacing jó, mégis okádék az élmény. És az unlocked inkább 45-60, tehát ezerszer jobb. Tearing nincs, mer' triple buffered vsync.
Avatar
Botond

Hozzászólás #34505 2018.12.12. 16:22

DanielT írta:Ettől most indokolatlan mértékben ideges lettem. :D De tényleg. Hát ez mi.

szerk: Mentő körülmény, ha egy 990 Ft-os kifőzde a sarkon.
Ugyanez van nálunk is. Járunk étterembe, mert én nem főzök túl sok mindent, még kedvenc éttermük is van, és mit kérnek? Az egyik bolognait a másik meg kirántott húst kompérral rendel mindig. Aztán ha le kell adni szüleimnél a rendelést a hétvégére, akkor maximumra van járatva a kulináris élmények élvezése és jöhet a tarhonyás husi.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #34506 2018.12.12. 19:35

DanielT írta:A pacing jó, mégis okádék az élmény. És az unlocked inkább 45-60, tehát ezerszer jobb. Tearing nincs, mer' triple buffered vsync.

+1. Ég és föld. Nem is értem, miért a locked 30 a default.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #34507 2018.12.12. 19:38

DanielT írta:Nyugodtan. :) Ott is rohadt nagy rend van, ingyenes cuccot se unlockolok rá, ami nem kell.
+1
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #34508 2018.12.12. 21:07

DanielT írta:A pacing jó, mégis okádék az élmény. És az unlocked inkább 45-60, tehát ezerszer jobb. Tearing nincs, mer' triple buffered vsync.
Fura, mert annak is nagyon szarnak kéne lennie. Nincs megoldás arra, hogy kisimítsa valami.
Csak a variable rate refresh oldaná meg. De az meg nincs.
Télleg, az milyen kár, hogy ennyire szanaszét-fos állapotban van ...jórészt az NVidia proprietary szarja miatt (G-sync). :(
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #34509 2018.12.12. 21:09

Botond írta:Ugyanez van nálunk is. Járunk étterembe, mert én nem főzök túl sok mindent, még kedvenc éttermük is van, és mit kérnek? Az egyik bolognait a másik meg kirántott húst kompérral rendel mindig. Aztán ha le kell adni szüleimnél a rendelést a hétvégére, akkor maximumra van járatva a kulináris élmények élvezése és jöhet a tarhonyás husi.
Jórész ezért vannak a gyerekmenük a jobb éttermekben is (szerencsére). Mert amíg nem alakul ki az ízlésük, addig ezeket preferálják.
Avatar
Moby

Hozzászólás #34510 2018.12.12. 21:11

aabyssx írta:Fura, mert annak is nagyon szarnak kéne lennie. Nincs megoldás arra, hogy kisimítsa valami.
Csak a variable rate refresh oldaná meg. De az meg nincs.
Télleg, az milyen kár, hogy ennyire szanaszét-fos állapotban van ...jórészt az NVidia proprietary szarja miatt (G-sync). :(
Nincs az szanaszét állapotban, csak kb leszarja mindenki. A gyártók, a játékosok, mindenki. A cucc tudná, az xboxban ottvan. Néhány samsung tudja és ennyi. Ok, ez még nem a HDMI2.1-el eljövő VRR, de azzal sem lesz más a helyzet. Igény sincs rá, szándék sincs rá. A megoldás kézenfekvő*, ráadásul ingyen van. Szerintem a sony is be tudná kapcsolni a ps4-re, ha akarná.



/*kézenfekvő,de nem jó, legalábbis a freesync az xboxban is eléggé esetlegesen működik, jórészt mer a devek is leszarják, és telibasszák olyan megoldásokkal a programokat, amik adaptív ki/be kapcsolgatják a vsnycet.

Vissza: “Leáldozott.hu”