A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
DanielT

Hozzászólás #30941 2018.07.24. 12:36

Az első és utolsó videó, amit erről megnéztem. Your excellency... ki kellett vennem egy idő után a fülest, mert ezt nem lehet elviselni. Nézd meg a videót és megtudod.

Gondolom csatakra szopták Nintendofanbojfalván.

phpBB [media]
Avatar
arty

Hozzászólás #30942 2018.07.24. 12:45

Botond írta:Mivel a klasszik Xbox cuccok egy része megy x1en is, így nehezen tudom elképzelni ugyanezt. Persze a direkt klasszik Xbox cuccokat szerintem is lelövik majd idővel, az elég hasonló dolog lenne valóban. Vagy már le is lőtték?
Mindenesetre nintendón az új gépre is meg kell venni újra mindent, amiből készül port, ha jól érzékelem a dolgokat. Mondjuk új belépőként ez egyelőre nem érdekel, de ha három vagy nyolc év múlva lesz switch2 és azon újra meg kell venni a kedvenc hordozható címeket akkor zabos leszek.
a wii 2006 évvégi gép, hogy a nintendo hálózata is elindult-e akkor, azt nemtom
az x360 2005 novemberi cucc, a mai napig megy a live és nincs szó lelövésről

a klasszik xboxos cuccok anno valóban mentek a levesbe a "klasszik lájv" leállításakor (csak mondjuk azóta eltelt 15 év és kicsit jobban átszoktak az emberek ezen tartalmak bevásárlására... "picit" nagyobb lesz a veszteség feltehetően)
pláne jópofa a virtual console, ami ugye konzol a konzolon belül, SIMÁN alapnak kellett volna lennie, hogy az ottani játékaid mennek továb a wiiU-s virtual konzolba, majd a switchesbe, stb... mintahogy a snes cart se tűnt el a polcodról, amikor megvetted az n64-et....... anno............................. ;)
Avatar
Botond

Hozzászólás #30943 2018.07.24. 17:42

DanielT írta:Az első és utolsó videó, amit erről megnéztem. Your excellency... ki kellett vennem egy idő után a fülest, mert ezt nem lehet elviselni. Nézd meg a videót és megtudod.

Gondolom csatakra szopták Nintendofanbojfalván.

Ittjönneadfelemzés.mpeg4
Én utálom az fps-eket, alig játszom ilyenekkel, akik istenítik azokra is furcsán nézek, de pont ilyen színvonalú videót tudnék dobni a BF1ről, hivatkozva arra, hogy tizenhúsz órám azért belement. Ha ezt a videót azért linkelted, hogy legyen itt elrettentő példa is, hogy micsoda inkompetents kretének is szabadon kifejthetik a tömény faszságot YouTube-on, akkor értem a célod, de ha nem ez volt a cél, akkor joggal merül fel, hogy WTF m8?!
Vagy ahogy Róbert D. junior (a nagyon színvonalas vasember filmek címszereplője, ugye) is kifejtette a trópusi vihar című Zs kategóriás filmeposzban: “az a baj, hogy fullba tóta a kretént, sose tójjad fullba a kretént!”.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #30944 2018.07.24. 18:30

Botond írta:Vagy ahogy Róbert D. junior (a nagyon színvonalas vasember filmek címszereplője, ugye) is kifejtette a trópusi vihar című Zs kategóriás filmeposzban: “az a baj, hogy fullba tóta a kretént, sose tójjad fullba a kretént!”.
nahat te meg a win10 esete jut erről eszembe :banplz:
Avatar
arty

Hozzászólás #30945 2018.07.24. 19:39

ki vesz stream-Xboxot nextgenben?

(ha igaz a pletyka a set-top-box class moslékról, amit az MS esetleg kiprésel a végbelén... bukjon, essenek pofára az örök optimista ms-fost váráslók, dőljön má' végre be az egész hóbelevanc, stb)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #30946 2018.07.24. 22:09

Botond írta:Én utálom az fps-eket, alig játszom ilyenekkel, akik istenítik azokra is furcsán nézek, de pont ilyen színvonalú videót tudnék dobni a BF1ről, hivatkozva arra, hogy tizenhúsz órám azért belement. Ha ezt a videót azért linkelted, hogy legyen itt elrettentő példa is, hogy micsoda inkompetents kretének is szabadon kifejthetik a tömény faszságot YouTube-on, akkor értem a célod, de ha nem ez volt a cél, akkor joggal merül fel, hogy WTF m8?!
Vagy ahogy Róbert D. junior (a nagyon színvonalas vasember filmek címszereplője, ugye) is kifejtette a trópusi vihar című Zs kategóriás filmeposzban: “az a baj, hogy fullba tóta a kretént, sose tójjad fullba a kretént!”.
Hát a videó alapján ez egy tucatmoslék JRPG, amin a "grafikával" csavartak egyet. Vagy forradalom törént, mint minden Nintendo exkluzív esetében? Mit tudott ez hozzáadni a 30+ éves műfajhoz és a kb 500 előd játékhoz? JRPG toplistád hogy néz ki? :gonosz1:
Avatar
Botond

Hozzászólás #30947 2018.07.24. 22:19

DanielT írta:Hát a videó alapján ez egy tucatmoslék JRPG, amin a "grafikával" csavartak egyet. Vagy forradalom törént, mint minden Nintendo exkluzív esetében? Mit tudott ez hozzáadni a 30+ éves műfajhoz és a kb 500 előd játékhoz? JRPG toplistád hogy néz ki? :gonosz1:
A csávó egy kretén, aki a bummheccsátot keresi a cuccban, meg így indít, hogy rühelli a körökre osztott harcot. Nem való neki. Színes pónik sincsenek benne, ezt nem hozta fel egyedül hasonlóan releváns kritikának. Akármi a jrpg listám, akármit tett vagy nem tett a cucc hozzá, ez a srác egy kretén, a reviewja meg annyira out of scope, hogy arra kár több leütést pazarolni.
Avatar
Moby

Hozzászólás #30948 2018.07.24. 22:43

Amúgy ez tényleg egy kretén, nekem rejtély mit esztek rajta. Akárhány videóját láttam, irreleváns fasságoktól hemzsegett. Mégcsak nem is tolja stílusosan, szerintem kifejezetten aljaszar amit csinál.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #30949 2018.07.25. 00:05

arty írta:ki vesz stream-Xboxot nextgenben?

(ha igaz a pletyka a set-top-box class moslékról, amit az MS esetleg kiprésel a végbelén... bukjon, essenek pofára az örök optimista ms-fost váráslók, dőljön má' végre be az egész hóbelevanc, stb)
Igen, kifejezetten jót tenne ennek az elkorcsosult iparágnak, ha kidőlne, kifejezetten. Sőt pc-nek is áldozzon má le, legyen csak sony the game. :vigyor5:
Avatar
Moby

Hozzászólás #30950 2018.07.25. 08:24

Mekee írta:Igen, kifejezetten jót tenne ennek az elkorcsosult iparágnak, ha kidőlne, kifejezetten. Sőt pc-nek is áldozzon má le, legyen csak sony the game. :vigyor5:
Tőlem mehet.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #30951 2018.07.25. 09:45

Moby írta:Amúgy ez tényleg egy kretén, nekem rejtély mit esztek rajta. Akárhány videóját láttam, irreleváns fasságoktól hemzsegett. Mégcsak nem is tolja stílusosan, szerintem kifejezetten aljaszar amit csinál.
Nem értitek a zsenialitását. :((((
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #30952 2018.07.25. 09:51

DanielT írta:Nem értitek a zsenialitását. :((((
en ertem, és bizonyara idegesitö a "your excellency", de jatekot nem az ö videoi alapjan iteli meg az ember fia. pont.
ha igen, akkor assa el magat E
küggyek ásót? :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #30953 2018.07.25. 19:01

DanielT írta:Nem értitek a zsenialitását. :((((
Én remélem lesz egy szakértői videója BF5ről is, ahol hasonlóan erősen indít, majd felhozza releváns témaként a fegyvertelen katona című filmet, ahol a csávó úgy kapott oscart, hogy egyszer se vett kezébe fegyvert, és benyögi, hogy ő amúgy irtózik a lőfegyverektől, szóval micsoda moslékfoslett a bf5 is, mert ugye meg lehetett volna fogni 2. VH témát lőfegyverek nélkül is (fegyvertelen katona jelenetek, meg tű a szénakazalban), és hentelni is lehet lőfegyver nélkül (mortalkombat kivégzés vágóképek, nyolc kivégzés 12 másodpercben, geciütősen), aztán mehetne még kicsit a bazmegelés, hogy ez a fos meg tele van lőfegyverrel, érted, ultragáz. Abból aztán mindenki tudná, hogy merre van előre. Várom, szólj, ha jön, akkor fel is iratkozom rá. Amíg ilyen nincs, addig viszont tartom a véleményem, irreleváns faszságokat dobál, teljesen kretén mondom, se nem vicces, se nem expert, pure kretén, ez a három perces videó is komoly pazarlás volt az életemből, pl ilyenek miatt nem nézek egy ilyen fost se sose, ha érdekel vmi, akkor belenézek a gépbe, nehogymár ilyen kretének alapján tájékozódjunk bazz.
Avatar
Botond

Hozzászólás #30954 2018.07.25. 19:40

Nodeviszont jön a Dott folytatás?! Fanmade cucc, otthon majd kipróbálom. :)
Avatar
Botond

Hozzászólás #30955 2018.07.25. 23:19

Úgyis csak én posztol ok, szóval jöjjön a szarawin10 napi epizódja. Hosszú lesz, sorry attól aki mégis elolvassa.
Szóval ugye kint vagyunk a halálfaszán nyaralni, és mivel repülővel jöttünk így minimalizáltuk a súlyt, a lányom elolvasta a Harry Potter 2. Könyvét otthon, a harmadikat hozta, és az majd kitart két hétig. Így is lett, első héten elfogyott, kéne negyedik kötet, ami otthon meg is van papír formában, szóval digitális nem veszem meg, kell egy biztonsági másolat PDF. Gugli barátom, mert az nem fújms, találok is 82csillió linket, amikben két tábor van a regisztráljon nálunk és mivel ügyesen felismertük, hogy spanyolban van így csak spanyolul írunk ki mindent, de cserébe nyelvet váltani nem lehet, de ezek kiesnek, nem regisztrálok, spanyolul megy vagy két tucat szó, azzal amúgy se jutnék messzire, bár gugli fordítóval biztos megugorható a sztori, de nem. A másik tábor a halott link. Illetve találtam egyet ahol zipben fent van, mert ugye az 1,6 megás PDF-ezt tömöríteni 1,59 megás zipre, az óriási adatforgalmat spórol meg... És itt indul a kaland a random encounterekkel és körökre osztott harccal, mint az octopathban.
iOSen kerestem, mert az iPad képernyője nagy, azon látok jól. Az mit csinál a zippes downloaddal? Felajánlja, hogy feltölti OneDrivera (fújms!), oszt ennyi. Oszt ennyi, de tényleg, de ez így nem olvasható, rohadjon meg! Na akkor szintet lépünk, elő a lumia950est ami egy Mini laptop végülis win10el, még ócska store is van rajta meg OneDrive. Letöltöm a zippet, mert lehet, még intéző is van meg minden. Nézek vmi uwp zippelőt és van, kizippelem, van PDF! Vissza e-mailezem az iPadre, már ott is az e-book olvasóban, boldogság! Igen, de nem mindig adom oda az iPadet a lányomnak, néha pörgetek Civ6-ot a medence vagy a tenger partján, csak rá kellene rakni a Nokia 3ra ami van neki. E-mail, oda is. Megnyitás, mert PDF mégiscsak, nem ZIP, de baszik rá. Töltsék fel guglidrájvra vagy menjek a picsába az élő opciók. Sima fos PDFet nem nyit meg. Jóvan, kibaszok én vele, e-book olvasót telepítek, hogy na majd az. Leszarja. Jóvan a kurva anyád, akkor menjé a felhőbe, onnan legyél offline elérhető és onnan nyisd meg, vagy a guglidrájv felhőből, vagy legalább töltsed már le a guglidrájvról bazzeg. De nem, szarik rám. Mert a win10 a szar, japersze. De win95ön edződtem, szóval akkor bazmeg kezdjük a trábölsútingot. Azt írja a manuál, hogy sztepván, minden fájl neve max nyolc karakter legyék, és csak és kizárólag az angol ABC alap, kis betűibő’ válogatva, mondhatni prémium szeleksön! Át is nevezem a rohadék fájlt fúrmányosan hpnegy.pdf-nek, teszek egy próbát és jó! Letölti, felismeri, gyerek olvassa itt is ott is, ahogy jut neki felület, otthon meg majd folytathatja papír alapon... az ötödikkel, de most az mindegy.
A win10 szar, akkor az android 8.0 mi a faszom?! Ilyen fosok megfogják?! ZIPet ki tudtam volna bontani vajon ezekután?! Bazmeg nem tudom ti hol éltek, de nekem win10en sose jönnek elő olyan szopók, mint iOS/android esetén...
Avatar
arty

Hozzászólás #30956 2018.07.25. 23:30

https://steamcommunity.com/games/593110/announcements/detail/1681416621092350263

érdemes beleolvasni a kommentekbe. ezt akár az MS is készíthette volna.

(tépem a hajam, hiszen évek óta szinte minden porcikáját kedveltem ennek a fosnak, de ekkora mellényúlás régen volt :( )
Avatar
arty

Hozzászólás #30957 2018.07.25. 23:44

Botond írta:Bazmeg nem tudom ti hol éltek, de nekem win10en sose jönnek elő olyan szopók, mint iOS/android esetén...
alapból nincs pdf olvasó a nokián*, viszont ha drive van, az "megpróbálja" sajnos kezelni, de sajna csak ugy tudja, ahogy leírtad - fosul :( (pontosabban megpróbál magához láncolni, mindent fel a felhőbe, elolvassa, aztán ad neked aszerint reklámot... gondolom mostanság a lánynál a HP5 könyv reklámok mennek, esetleg a 6-7, ha van annyi :D )

természetesen nálam a fentiek SOHA nem jöttek elő ;) (ellenben a feleségem csamcsungján igen)

*vagy ha van, a drive elkúrja a társítást gondolom :( direkt. lánc. tudod... ;)
Avatar
Micsu

Hozzászólás #30958 2018.07.25. 23:45

Botond írta:Úgyis csak én posztol ok, szóval jöjjön a szarawin10 napi epizódja. Hosszú lesz, sorry attól aki mégis elolvassa.
Szóval ugye kint vagyunk a halálfaszán nyaralni, és mivel repülővel jöttünk így minimalizáltuk a súlyt, a lányom elolvasta a Harry Potter 2. Könyvét otthon, a harmadikat hozta, és az majd kitart két hétig. Így is lett, első héten elfogyott, kéne negyedik kötet, ami otthon meg is van papír formában, szóval digitális nem veszem meg, kell egy biztonsági másolat PDF. Gugli barátom, mert az nem fújms, találok is 82csillió linket, amikben két tábor van a regisztráljon nálunk és mivel ügyesen felismertük, hogy spanyolban van így csak spanyolul írunk ki mindent, de cserébe nyelvet váltani nem lehet, de ezek kiesnek, nem regisztrálok, spanyolul megy vagy két tucat szó, azzal amúgy se jutnék messzire, bár gugli fordítóval biztos megugorható a sztori, de nem. A másik tábor a halott link. Illetve találtam egyet ahol zipben fent van, mert ugye az 1,6 megás PDF-ezt tömöríteni 1,59 megás zipre, az óriási adatforgalmat spórol meg... És itt indul a kaland a random encounterekkel és körökre osztott harccal, mint az octopathban.
iOSen kerestem, mert az iPad képernyője nagy, azon látok jól. Az mit csinál a zippes downloaddal? Felajánlja, hogy feltölti OneDrivera (fújms!), oszt ennyi. Oszt ennyi, de tényleg, de ez így nem olvasható, rohadjon meg! Na akkor szintet lépünk, elő a lumia950est ami egy Mini laptop végülis win10el, még ócska store is van rajta meg OneDrive. Letöltöm a zippet, mert lehet, még intéző is van meg minden. Nézek vmi uwp zippelőt és van, kizippelem, van PDF! Vissza e-mailezem az iPadre, már ott is az e-book olvasóban, boldogság! Igen, de nem mindig adom oda az iPadet a lányomnak, néha pörgetek Civ6-ot a medence vagy a tenger partján, csak rá kellene rakni a Nokia 3ra ami van neki. E-mail, oda is. Megnyitás, mert PDF mégiscsak, nem ZIP, de baszik rá. Töltsék fel guglidrájvra vagy menjek a picsába az élő opciók. Sima fos PDFet nem nyit meg. Jóvan, kibaszok én vele, e-book olvasót telepítek, hogy na majd az. Leszarja. Jóvan a kurva anyád, akkor menjé a felhőbe, onnan legyél offline elérhető és onnan nyisd meg, vagy a guglidrájv felhőből, vagy legalább töltsed már le a guglidrájvról bazzeg. De nem, szarik rám. Mert a win10 a szar, japersze. De win95ön edződtem, szóval akkor bazmeg kezdjük a trábölsútingot. Azt írja a manuál, hogy sztepván, minden fájl neve max nyolc karakter legyék, és csak és kizárólag az angol ABC alap, kis betűibő’ válogatva, mondhatni prémium szeleksön! Át is nevezem a rohadék fájlt fúrmányosan hpnegy.pdf-nek, teszek egy próbát és jó! Letölti, felismeri, gyerek olvassa itt is ott is, ahogy jut neki felület, otthon meg majd folytathatja papír alapon... az ötödikkel, de most az mindegy.
A win10 szar, akkor az android 8.0 mi a faszom?! Ilyen fosok megfogják?! ZIPet ki tudtam volna bontani vajon ezekután?! Bazmeg nem tudom ti hol éltek, de nekem win10en sose jönnek elő olyan szopók, mint iOS/android esetén...
android = gánydroid, tudhatnád :D
jobban jártál volna ha kivittétek volna a 4. kötetet is de nyomtátok a csöveskedést, ez lett a vége: konklúzió: ne csöveskedj ha nem muszáj :D
Avatar
Micsu

Hozzászólás #30959 2018.07.25. 23:49

arty írta:https://steamcommunity.com/games/593110/announcements/detail/1681416621092350263

érdemes beleolvasni a kommentekbe. ezt akár az MS is készíthette volna.

(tépem a hajam, hiszen évek óta szinte minden porcikáját kedveltem ennek a fosnak, de ekkora mellényúlás régen volt :( )
a legtöbb embernek az fáj hogy nincs offline mód ami alap sztem is bár gondolom hamar pótolják, igazándiból nem nyúltak bele nagyon a régibe, kb ua mint volt
Avatar
Botond

Hozzászólás #30960 2018.07.26. 00:08

Micsu írta:android = gánydroid, tudhatnád :D
jobban jártál volna ha kivittétek volna a 4. kötetet is de nyomtátok a csöveskedést, ez lett a vége: konklúzió: ne csöveskedj ha nem muszáj :D
Ja, komplett könyvtárat kellett volna hozni. Bár asszem ez az utolsó lökés, hogy átrakjam e-bookra, amúgy is kezd megtelni a szobája könyvvel, és még csak 9 éves...
Avatar
arty

Hozzászólás #30961 2018.07.26. 00:27

Micsu írta:a legtöbb embernek az fáj hogy nincs offline mód ami alap sztem is bár gondolom hamar pótolják, igazándiból nem nyúltak bele nagyon a régibe, kb ua mint volt
meg hogy a gépindulás után az üres desktop helyett ez a gané uj friendsablak fogad... és nem találok opciot, hogy NE.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #30962 2018.07.26. 06:49

Botond írta:*user error wall of text*
Egy pdf olvasó app tuti megoldja. A drájvos hülyeségek előtt értetlenül állok, a gdrivenak is van offline pdf olvasója, azt használom amióta van (bár ez csak pleb android 7.0).
Screenshot_2018-07-26-06-46-46-021_android.png
Avatar
DanielT

Hozzászólás #30963 2018.07.26. 08:14

Botond írta:Úgyis csak én posztol ok, szóval jöjjön a szarawin10 napi epizódja. Hosszú lesz, sorry attól aki mégis elolvassa.
Szóval ugye kint vagyunk a halálfaszán nyaralni, és mivel repülővel jöttünk így minimalizáltuk a súlyt, a lányom elolvasta a Harry Potter 2. Könyvét otthon, a harmadikat hozta, és az majd kitart két hétig. Így is lett, első héten elfogyott, kéne negyedik kötet, ami otthon meg is van papír formában, szóval digitális nem veszem meg, kell egy biztonsági másolat PDF. Gugli barátom, mert az nem fújms, találok is 82csillió linket, amikben két tábor van a regisztráljon nálunk és mivel ügyesen felismertük, hogy spanyolban van így csak spanyolul írunk ki mindent, de cserébe nyelvet váltani nem lehet, de ezek kiesnek, nem regisztrálok, spanyolul megy vagy két tucat szó, azzal amúgy se jutnék messzire, bár gugli fordítóval biztos megugorható a sztori, de nem. A másik tábor a halott link. Illetve találtam egyet ahol zipben fent van, mert ugye az 1,6 megás PDF-ezt tömöríteni 1,59 megás zipre, az óriási adatforgalmat spórol meg... És itt indul a kaland a random encounterekkel és körökre osztott harccal, mint az octopathban.
iOSen kerestem, mert az iPad képernyője nagy, azon látok jól. Az mit csinál a zippes downloaddal? Felajánlja, hogy feltölti OneDrivera (fújms!), oszt ennyi. Oszt ennyi, de tényleg, de ez így nem olvasható, rohadjon meg! Na akkor szintet lépünk, elő a lumia950est ami egy Mini laptop végülis win10el, még ócska store is van rajta meg OneDrive. Letöltöm a zippet, mert lehet, még intéző is van meg minden. Nézek vmi uwp zippelőt és van, kizippelem, van PDF! Vissza e-mailezem az iPadre, már ott is az e-book olvasóban, boldogság! Igen, de nem mindig adom oda az iPadet a lányomnak, néha pörgetek Civ6-ot a medence vagy a tenger partján, csak rá kellene rakni a Nokia 3ra ami van neki. E-mail, oda is. Megnyitás, mert PDF mégiscsak, nem ZIP, de baszik rá. Töltsék fel guglidrájvra vagy menjek a picsába az élő opciók. Sima fos PDFet nem nyit meg. Jóvan, kibaszok én vele, e-book olvasót telepítek, hogy na majd az. Leszarja. Jóvan a kurva anyád, akkor menjé a felhőbe, onnan legyél offline elérhető és onnan nyisd meg, vagy a guglidrájv felhőből, vagy legalább töltsed már le a guglidrájvról bazzeg. De nem, szarik rám. Mert a win10 a szar, japersze. De win95ön edződtem, szóval akkor bazmeg kezdjük a trábölsútingot. Azt írja a manuál, hogy sztepván, minden fájl neve max nyolc karakter legyék, és csak és kizárólag az angol ABC alap, kis betűibő’ válogatva, mondhatni prémium szeleksön! Át is nevezem a rohadék fájlt fúrmányosan hpnegy.pdf-nek, teszek egy próbát és jó! Letölti, felismeri, gyerek olvassa itt is ott is, ahogy jut neki felület, otthon meg majd folytathatja papír alapon... az ötödikkel, de most az mindegy.
A win10 szar, akkor az android 8.0 mi a faszom?! Ilyen fosok megfogják?! ZIPet ki tudtam volna bontani vajon ezekután?! Bazmeg nem tudom ti hol éltek, de nekem win10en sose jönnek elő olyan szopók, mint iOS/android esetén...
Szép történet! :D Én hónpok óta nem tudok pdf-et megnyitni Gmail mellékletként a telefonon. Kellemes élmény.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #30964 2018.07.26. 08:41

Botond írta:Én remélem lesz egy szakértői videója BF5ről is, ahol hasonlóan erősen indít
phpBB [media]
Avatar
Micsu

Hozzászólás #30965 2018.07.26. 10:49

Botond írta:Ja, komplett könyvtárat kellett volna hozni. Bár asszem ez az utolsó lökés, hogy átrakjam e-bookra, amúgy is kezd megtelni a szobája könyvvel, és még csak 9 éves...
az dícséretes de a költői túlzásokat hagyjuk meg máskorra
1 könyv vagy 3 könyv a bőröndbe kb tök mind1 szvsz, főleg ha egy kis gyereknek külön bőröndje van, simán el kell férnie mindennek 2 hétre, nem olyan nagy idő az ám :)
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #30966 2018.07.26. 11:01

phpBB [media]
Avatar
Botond

Hozzászólás #30967 2018.07.26. 11:09

Micsu írta:az dícséretes de a költői túlzásokat hagyjuk meg máskorra
1 könyv vagy 3 könyv a bőröndbe kb tök mind1 szvsz, főleg ha egy kis gyereknek külön bőröndje van, simán el kell férnie mindennek 2 hétre, nem olyan nagy idő az ám :)
A fene se gondolta, hogy nem tart ki a sokszáz oldalas könyvből egy.
Avatar
arty

Hozzászólás #30968 2018.07.26. 11:45

Botond írta:A fene se gondolta, hogy nem tart ki a sokszáz oldalas könyvből egy.
szép kis nyaralás... -> user error (apa error! :D )
Avatar
DanielT

Hozzászólás #30969 2018.07.26. 11:53

benőmenő írta:
phpBB [media]
Ennyike.
Avatar
Botond

Hozzászólás #30970 2018.07.26. 12:40

arty írta:szép kis nyaralás... -> user error (apa error! :D )
De szerencsére hoztam win10et, így megoldottam! :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #30971 2018.07.26. 13:18

BOY!
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #30972 2018.07.26. 18:12

DanielT írta:BOY!
:nezze:

---------------------------------

phpBB [media]
Avatar
donatus13

Hozzászólás #30973 2018.07.27. 10:58

arty írta:https://steamcommunity.com/games/593110/announcements/detail/1681416621092350263

érdemes beleolvasni a kommentekbe. ezt akár az MS is készíthette volna.

(tépem a hajam, hiszen évek óta szinte minden porcikáját kedveltem ennek a fosnak, de ekkora mellényúlás régen volt :( )
Számomra az is csoda hogy megcsinálták, discord mellett az egész steam chat egy felesleges hulladék, a voice chat kb minden ismerősömnel szar, nálam is, egyetlen ember aki miatt használnom kellett az Botond :D igaz neken minden szarom volt már ts mumble stb.... De hála égnek discord kezdi szarrá nyomni mindet így végül tényleg eljuthatunk az 1 kliens korához. Remélem egyszer csak only steam korszak is eljön.
Avatar
Botond

Hozzászólás #30974 2018.07.27. 11:33

donatus13 írta:Számomra az is csoda hogy megcsinálták, discord mellett az egész steam chat egy felesleges hulladék, a voice chat kb minden ismerősömnel szar, nálam is, egyetlen ember aki miatt használnom kellett az Botond :D igaz neken minden szarom volt már ts mumble stb.... De hála égnek discord kezdi szarrá nyomni mindet így végül tényleg eljuthatunk az 1 kliens korához. Remélem egyszer csak only steam korszak is eljön.
Steam VoiceChat javult vmit ezzel az update-el?
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #30975 2018.07.27. 12:13

2nite bics
Kép
Avatar
Micsu

Hozzászólás #30976 2018.07.27. 12:53

Szakadok xd
Csatolmányok
8AF375F6-B211-4162-A0DD-C81286950461.jpeg
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #30977 2018.07.27. 17:38

Hellblade: Senua's Sacrifice

Nagyon jó kis walking sim volt erre a pszichózisos témára (azt meg hatásvadászat nélkül nem lehet átadni, szóval ezt nem hoznám fel ellenük). Az egész látvány - a visszafogotz FoV-jával és a HUD-mentességével - nagyon ütött, a hangok meg Cloud II-vel agyonvertek (mi tudja ezt megközelíteni? eddig semminek se jött össze nálam). Érdekes lett volna több és komolyabb játékmenettel, de nehéz elképzelnem, hogy működött volna az igzpíriensz mellé. A Ninja Theorytól meg pláne nem kellett több, eddig csak a legmechanikásabbnak tűnő játékukat kukáztam (DmC). Szerintem az eddigi legjobbuk. Ami volt kis és repetitív mechanika benne, az éppen megfelelően kapcsolódott narrációhoz, és hardon pár részen adott neki egy kis súlyt, bár itt-ott pár puzzle-t és harci egyaránt részt kivágtam volna. Tetszett az is, ahogy a pályák reagáltak a hős emlékeire, félelmeire, és persze lazábban, de kapcsolódtak a mitológiai - nem túltolt - felolvasások is.

Hosszabbnak egy perccel nem kellett volna lennie, és - hacsak nem győznek meg az ellenkezőjéről- semmiféle folytatás/frencsájzépítés nem kell ide.

hajátékmenetetvagysokoldalastúlbyonyolítottsztoritakarszkerüldmesszirehainteraktívpszichózisosélménytakkormegkinehagydmertannakbizonyfasza/10
Avatar
Moby

Hozzászólás #30978 2018.07.27. 21:16

Zóanagyvarázsló írta:Hellblade: Senua's Sacrifice

Nagyon jó kis walking sim volt erre a pszichózisos témára (azt meg hatásvadászat nélkül nem lehet átadni, szóval ezt nem hoznám fel ellenük). Az egész látvány - a visszafogotz FoV-jával és a HUD-mentességével - nagyon ütött, a hangok meg Cloud II-vel agyonvertek (mi tudja ezt megközelíteni? eddig semminek se jött össze nálam). Érdekes lett volna több és komolyabb játékmenettel, de nehéz elképzelnem, hogy működött volna az igzpíriensz mellé. A Ninja Theorytól meg pláne nem kellett több, eddig csak a legmechanikásabbnak tűnő játékukat kukáztam (DmC). Szerintem az eddigi legjobbuk. Ami volt kis és repetitív mechanika benne, az éppen megfelelően kapcsolódott narrációhoz, és hardon pár részen adott neki egy kis súlyt, bár itt-ott pár puzzle-t és harci egyaránt részt kivágtam volna. Tetszett az is, ahogy a pályák reagáltak a hős emlékeire, félelmeire, és persze lazábban, de kapcsolódtak a mitológiai - nem túltolt - felolvasások is.

Hosszabbnak egy perccel nem kellett volna lennie, és - hacsak nem győznek meg az ellenkezőjéről- semmiféle folytatás/frencsájzépítés nem kell ide.

hajátékmenetetvagysokoldalastúlbyonyolítottsztoritakarszkerüldmesszirehainteraktívpszichózisosélménytakkormegkinehagydmertannakbizonyfasza/10
és még ezt az audio is lehetett überelni: én rátótam a dolby atmost. Szerencsére igzbogzra is van, nem csak win10-re. Az még felszorozza kettővel a világbüntetést.
Avatar
Botond

Hozzászólás #30979 2018.07.27. 21:27

SlickAdam írta::nezze:

---------------------------------

Lukasswitch.avi]
Ilyenkor jövünk rá, hogy lukfúró mesterünk mennyivel is előzte meg a korát! Amúgy szerintem az lenne a jó, ha az usbc-n kiadná a képet amit handheld tud a tvre.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #30980 2018.07.28. 10:04

Moby írta:és még ezt az audio is lehetett überelni: én rátótam a dolby atmost. Szerencsére igzbogzra is van, nem csak win10-re. Az még felszorozza kettővel a világbüntetést.
Akkor gondolom, én anélkül játszottam, mert csesztek a menüben bekapcsolhatóvá tenni, mint az Overwatchban.
Avatar
Moby

Hozzászólás #30981 2018.07.28. 10:10

Zóanagyvarázsló írta:Akkor gondolom, én anélkül játszottam, mert csesztek a menüben bekapcsolhatóvá tenni, mint az Overwatchban.
Ezt nem a játék tudja. Fizetős cucc, 30 nap triallal. Win/xbox sztórból tölthető le.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Moby 2018.07.28. 10:13-kor.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #30982 2018.07.28. 10:12

Moby írta:Ezt nem a játék tudja. Fizetős cucc, 30 nap triallal. Win/xbox sztórból tölthető le.
Tudom, hogy van ilyen, de akkor az OW-ben kamu, vagy vettek hozzá valami játékba beépíthető licencet? Vagy ahhoz is kéne a szoftver?
Avatar
Moby

Hozzászólás #30983 2018.07.28. 10:31

Zóanagyvarázsló írta:Tudom, hogy van ilyen, de akkor az OW-ben kamu, vagy vettek hozzá valami játékba beépíthető licencet? Vagy ahhoz is kéne a szoftver?
Ahhoz is kell a szoftver. Az ott annyut jelent, hogy dolby atmoshoz mixelve.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #30984 2018.07.28. 11:41

Moby írta:Ahhoz is kell a szoftver. Az ott annyut jelent, hogy dolby atmoshoz mixelve.
Ja, értem. Csak azt hittem, hogy volt abban valami logika, amikor azt DT bepipáltatta velem, tudván, hogy addig fülesem se volt, és nem is Win 10-en nyomultam.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #30985 2018.07.28. 17:10

Zóanagyvarázsló írta:Ja, értem. Csak azt hittem, hogy volt abban valami logika, amikor azt DT bepipáltatta velem, tudván, hogy addig fülesem se volt, és nem is Win 10-en nyomultam.
Nyilván még én leszek a hibás! :boxer: BTW szentül meg vagyok győződve, hogy az Overwatchban saját Atmos cucc van, írják is, hogy a füles a rendszerben sima sztereóra legyen állítva.

szerk: Tessék: "Blizzard’s Overwatch includes built-in Dolby Atmos support, and it works even if you’re not running Windows 10’s Creators Update."
Avatar
Moby

Hozzászólás #30986 2018.07.28. 17:47

DanielT írta:Nyilván még én leszek a hibás! :boxer: BTW szentül meg vagyok győződve, hogy az Overwatchban saját Atmos cucc van, írják is, hogy a füles a rendszerben sima sztereóra legyen állítva.

szerk: Tessék: "Blizzard’s Overwatch includes built-in Dolby Atmos support, and it works even if you’re not running Windows 10’s Creators Update."
igen, elolvastam, az overwatchba lelicenszekték tokvonó.
Avatar
eje75

Hozzászólás #30987 2018.07.28. 18:00

Szia Botond!

Nagyon kéne a segítséged! A múltkori önzetlen jótanácsod nem segített, hiába töröltem le a GeforceE-t, még mindig előfordul random, hogy a HDMI audiót nem tudom kiválasztani a hangkimenetnél. A hiba a win10 update után jött elő, és nem tudom megoldani. Mit baszok el? Mert nyilván Én baszok el valamit, nem az update... tudnál segíteni mi lehet az? Hogy egyáltalán áram alá helyezem ezt a fozst, az lehet a gond? Az, hogy ne kapcsoljam be, sajnos itt nem opció, mert ezért vettem, hogy használjam :wilting: Az meg, hogy 2018-ban ki kihúzom, bedugom annyira oldszkúl...

Előre is köszi!

Your pal: eje

Spoiler
Az jó isten szarjon a szíve közepébe annak, aki lekódolta ez a hányadék update-et
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #30988 2018.07.28. 19:05

Viszem tovább ezt az Emelkedő Sír Fosztogatót, de valami irtó kínos.
Következő a szcenárió: Lara borzadva nézi a görögtűzzel megégetett embereket, akiken Spec Ops szintű naturalizmussal van demonstrálva mennyire embertelen egy szar halál lehet. 20 másodperc múlva a következő szobában már mi lőjük belefele a katonák pofájába E. :bdead:
Avatar
eje75

Hozzászólás #30989 2018.07.28. 19:06

Ma előfizettem a Netflix-re.... nézi valaki innen a Lost in Space-t? Az első rész lement: ez végig ilyen lesz? Mert az első résztől konkrétan magam alá fostam, olyan qwa jó volt... + a Narcos első részét is megnéztem, attól is kész vagyok.. 3000 Ft-ért vicc, de kinek van erre ideje? :wilting:
Avatar
Moby

Hozzászólás #30990 2018.07.28. 19:27

eje75 írta:Ma előfizettem a Netflix-re.... nézi valaki innen a Lost in Space-t? Az első rész lement: ez végig ilyen lesz? Mert az első résztől konkrétan magam alá fostam, olyan qwa jó volt... + a Narcos első részét is megnéztem, attól is kész vagyok.. 3000 Ft-ért vicc, de kinek van erre ideje? :wilting:
én kb végignéztem az évadot, szerintem szar. A vörös kiscsaj nagyon jó benne, anyukát meg basznám naphosszat, nagyon jó kis milf, és kb ennyit tudok elmondani róla.Engem irritált és idegesített az egész. Gecijó képi világ mellé színjátszószakkörös fos volt.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #30991 2018.07.28. 19:29

DanielT írta:Nyilván még én leszek a hibás! :boxer: BTW szentül meg vagyok győződve, hogy az Overwatchban saját Atmos cucc van, írják is, hogy a füles a rendszerben sima sztereóra legyen állítva.

szerk: Tessék: "Blizzard’s Overwatch includes built-in Dolby Atmos support, and it works even if you’re not running Windows 10’s Creators Update."
Helyes, akkor remélem, most, hogy már nem "AAA indie-k", az MS az Atmos II-székházat építette Moby múltkori mozgóképén a Ninja Theorynak.
Avatar
Moby

Hozzászólás #30992 2018.07.28. 19:35

Zóanagyvarázsló írta:Helyes, akkor remélem, most, hogy már nem "AAA indie-k", az MS az Atmos II-székházat építette Moby múltkori mozgóképén a Ninja Theorynak.

Én kevés ilyen varázslatra mondok bármi jót, de ez a dolby atmos tényleg fasza.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #30993 2018.07.28. 19:58

Moby írta:Én kevés ilyen varázslatra mondok bármi jót, de ez a dolby atmos tényleg fasza.
Meg a HDR. Meg a VR. Meg a... :mf2:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #30994 2018.07.28. 19:58

eje75 írta:Ma előfizettem a Netflix-re.... nézi valaki innen a Lost in Space-t? Az első rész lement: ez végig ilyen lesz? Mert az első résztől konkrétan magam alá fostam, olyan qwa jó volt... + a Narcos első részét is megnéztem, attól is kész vagyok.. 3000 Ft-ért vicc, de kinek van erre ideje? :wilting:
A Narcos fantasztikus. 10/10 simán nálam.

Az új avatarod is üt! :DD
Avatar
DanielT

Hozzászólás #30995 2018.07.28. 20:01

benőmenő írta:Viszem tovább ezt az Emelkedő Sír Fosztogatót, de valami irtó kínos.
Következő a szcenárió: Lara borzadva nézi a görögtűzzel megégetett embereket, akiken Spec Ops szintű naturalizmussal van demonstrálva mennyire embertelen egy szar halál lehet. 20 másodperc múlva a következő szobában már mi lőjük belefele a katonák pofájába E. :bdead:
Én meg kb 1 hónap kihagyással befejeztem végre a Last of Us re-walkthrought. Az utolsó chaptert levettem easy-re hard-ról, mert ugyan baszódjanak már meg, ha kérhetem. Köszönöm.

Hát nem sok géming ment mostanában.
Avatar
Moby

Hozzászólás #30996 2018.07.28. 20:02

DanielT írta:Meg a HDR. Meg a VR. Meg a... :mf2:
ezek mind működő technológiák. Az audiovarázslatok nagyrésze működésképtelen fos. Ez a dolby atmos amiről az egyetlen, ami nem rontja el az eredetit. Sőt.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #30997 2018.07.28. 20:10

Moby írta:ezek mind működő technológiák. Az audiovarázslatok nagyrésze működésképtelen fos. Ez a dolby atmos amiről az egyetlen, ami nem rontja el az eredetit. Sőt.
Szerintem a hangkártyával kapott virtual 3d is kurvajól működik.
Avatar
Botond

Hozzászólás #30998 2018.07.28. 21:21

eje75 írta:Ma előfizettem a Netflix-re.... nézi valaki innen a Lost in Space-t? Az első rész lement: ez végig ilyen lesz? Mert az első résztől konkrétan magam alá fostam, olyan qwa jó volt... + a Narcos első részét is megnéztem, attól is kész vagyok.. 3000 Ft-ért vicc, de kinek van erre ideje? :wilting:
Igen, én meg pont ezért mondtam le, mert wishlisteltem végtelen plusz kettő cuccot és nem kopott. Meg persze van mellette hbo go a trónok harca meg a szinkronos mesék miatt, és hát ott is alig pörög vmi, de legalább havi két mese, szóval az nyert, az maradt.
HDMI azóta nekem nem bugzol, szóval passz.
Ami a géminget illeti, itt Barcelona meg környéke tele van plakátolva switchel. Vegyes azt, mert van rajta Márió ilyen, olyan amolyan cucc, meg splatoon2 és lehet vele családilag négyen tolni az erdő közepén és a tengerparton (ez két kép), és ennyi, és konkrétan tegnapról mára minden óriásplakát ez a tömegközlekedési megállókban. Mindegyik, még elvétve se láttam bármi mást, csak switch. Vicces.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #30999 2018.07.28. 21:46

eje75 írta:Ma előfizettem a Netflix-re.... nézi valaki innen a Lost in Space-t? Az első rész lement: ez végig ilyen lesz? Mert az első résztől konkrétan magam alá fostam, olyan qwa jó volt... + a Narcos első részét is megnéztem, attól is kész vagyok.. 3000 Ft-ért vicc, de kinek van erre ideje? :wilting:
Narcos tényleg 10/10. Mindhunter, stranger things szintén. Lost in space-nek még nem adtam esélyt.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #31000 2018.07.28. 22:37

Botond írta:Igen, én meg pont ezért mondtam le, mert wishlisteltem végtelen plusz kettő cuccot és nem kopott. Meg persze van mellette hbo go a trónok harca meg a szinkronos mesék miatt, és hát ott is alig pörög vmi, de legalább havi két mese, szóval az nyert, az maradt.
HDMI azóta nekem nem bugzol, szóval passz.
Ami a géminget illeti, itt Barcelona meg környéke tele van plakátolva switchel. Vegyes azt, mert van rajta Márió ilyen, olyan amolyan cucc, meg splatoon2 és lehet vele családilag négyen tolni az erdő közepén és a tengerparton (ez két kép), és ennyi, és konkrétan tegnapról mára minden óriásplakát ez a tömegközlekedési megállókban. Mindegyik, még elvétve se láttam bármi mást, csak switch. Vicces.
Na várjál, az említett játékok mellett ezeken a plakátokon nem egy magyar turista van ott a gyerekeivel, és egy nagy WANTED felirat?
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #31001 2018.07.28. 22:41

Botond írta:Ami a géminget illeti, itt Barcelona meg környéke tele van plakátolva switchel. Vegyes azt, mert van rajta Márió ilyen, olyan amolyan cucc, meg splatoon2 és lehet vele családilag négyen tolni az erdő közepén és a tengerparton (ez két kép), és ennyi, és konkrétan tegnapról mára minden óriásplakát ez a tömegközlekedési megállókban. Mindegyik, még elvétve se láttam bármi mást, csak switch. Vicces.
de hat nalad is az van. :nezze: ménem a pöcöt vitted, hogy megmutasd a sok gyökernek E?
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #31002 2018.07.28. 22:43

sok csilivili szart lestek azon a Netflix-en. mikor ott van a Trailer Park Boys... en arra vagyok ratekeredve. :idiota:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #31003 2018.07.28. 23:01

SlickAdam írta:sok csilivili szart lestek azon a Netflix-en. mikor ott van a Trailer Park Boys... en arra vagyok ratekeredve. :idiota:
ebből a trailer is bőven elég volt :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #31004 2018.07.28. 23:07

SlickAdam írta:de hat nalad is az van. :nezze: ménem a pöcöt vitted, hogy megmutasd a sok gyökernek E?
Hoztam annak is a lényegi részét, mert Civ6 is van nálam, igaz iPaden. ;)
@Zó: Nem, engem még nem köröznek, bár ma is komoly közönsége volt a Sagrada família árnyékában a Márió odysseynek, mivel fél órával korábban odaértünk, mint ahogy időpontunk volt. :D
Lepörgött az is, meg a nyuszis márió is közel maxolva, majd otthon írok róluk pár keresetlen gondolatot.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #31005 2018.07.29. 00:16

Botond írta:Hoztam annak is a lényegi részét, mert Civ6 is van nálam, igaz iPaden. ;)
@Zó: Nem, engem még nem köröznek, bár ma is komoly közönsége volt a Sagrada família árnyékában a Márió odysseynek, mivel fél órával korábban odaértünk, mint ahogy időpontunk volt. :D
Lepörgött az is, meg a nyuszis márió is közel maxolva, majd otthon írok róluk pár keresetlen gondolatot.
Hácészakértés mindig jöhet!

Én szerencsére PC-re is találtam gyerekjátékot magamnak. Nagyon szerettem volna a DMC3-at folytatni, de a Hellblade után kellett egy kis könnyedebb élmény, így belenéztem az A Hat in Time-ba. Nem szabadultam belőle, már 11 órás a kapcsolatunk.

Kickstarter-szökevény, a dán fejlesztők a kért 30 ezer helyett majd' 300 ezer dollárt gyűjtöttek össze. Az első két órája alapján beszippantani esélytelen, a jó esetben is eléggé középszerűnek tűnő Yooka-Laylee 175 ezer font helyett több mint 2 millió fontot ért az adakozóknak (köztük nekünk). Eddig mindenben jobb, grafikában is, és szinkronizált.

Van is róla meme:

Kép

Persze engem minden csepp Psychonauts-utánérzéssel meg lehet venni kilóra (a kép kicsit szar, de a lényeg látszik):

hatintimepsy.jpg
Mondjuk leginkább régi rajongóknak készült, legalábbis akármennyire cukkancs, azért egy-egy szereplő, ha nem is csúnyán beszélve, de elég durva tervezett fizikai erőszakot tud előadni verbálisan. Tehát angolul folyékonyan beszélő/olvasó négyéveseknek csak fenntartásokkal ajánlanám (papíron az Odyssey-hez hasonlóan 7 éves kortól ajánlott).
Avatar
DanielT

Hozzászólás #31006 2018.07.29. 08:11

Zóanagyvarázsló írta:Hácészakértés mindig jöhet!

Én szerencsére PC-re is találtam gyerekjátékot magamnak. Nagyon szerettem volna a DMC3-at folytatni, de a Hellblade után kellett egy kis könnyedebb élmény, így belenéztem az A Hat in Time-ba. Nem szabadultam belőle, már 11 órás a kapcsolatunk.

Kickstarter-szökevény, a dán fejlesztők a kért 30 ezer helyett majd' 300 ezer dollárt gyűjtöttek össze. Az első két órája alapján beszippantani esélytelen, a jó esetben is eléggé középszerűnek tűnő Yooka-Laylee 175 ezer font helyett több mint 2 millió fontot ért az adakozóknak (köztük nekünk). Eddig mindenben jobb, grafikában is, és szinkronizált.

Van is róla meme:

Kép

Persze engem minden csepp Psychonauts-utánérzéssel meg lehet venni kilóra (a kép kicsit szar, de a lényeg látszik):

hatintimepsy.jpg
Mondjuk leginkább régi rajongóknak készült, legalábbis akármennyire cukkancs, azért egy-egy szereplő, ha nem is csúnyán beszélve, de elég durva tervezett fizikai erőszakot tud előadni verbálisan. Tehát angolul folyékonyan beszélő/olvasó négyéveseknek csak fenntartásokkal ajánlanám (papíron az Odyssey-hez hasonlóan 7 éves kortól ajánlott).
Sose láttam, hallottam, vagy akár szagoltam. WTF. Videó alapján elég kis egyszerűke gyűjtögetőke... de szép.

Zó próbálja eltitkolni, de ha valakit érdekel, Humble havi akcióban van éppen, tehát 3k-ért csomagban vehető. Ehunvan.
Avatar
arty

Hozzászólás #31007 2018.07.29. 10:24

Zóanagyvarázsló írta:A Hat in Time

a jó esetben is eléggé középszerűnek tűnő Yooka-Laylee 175 ezer font helyett több mint 2 millió fontot ért az adakozóknak (köztük nekünk). Eddig mindenben jobb, grafikában is, és szinkronizált.
grafikában???? ez az alsó lenne a GRAFIKA?! :D :D :D ÁHÁHÁHÁHÁÁÁ!!!!! :D

szerk: néztem videokat, tényleg jópofa/cuki. képzeletben felírtam a végtelen listámra :)

---

anno a sonic racing transformedet bőőőőven a mario előtt toltam, már csak szép emlék volt az összevetéshez.... de most toltam kicsit utána (ujratelepítés steamen megoldotta, hogy elinduljon): 5796246498x vérhácébb.
vicc nélkül. mediumon.
hardon már kb játszhatatlan nekem, és még volna felette is egy.... (youtubewarriorok persze ott is tudnak nyerni, de azok ugye nem emberek)
van pálya, ahol azt se látom mi történik, csak lerepülök, kilőnek, leelőznek, eldriftelnek mellettem :/
mediumon persze simán csak kurvanehéz ezis, de legalább el tudom képzelni, hogy nem utolsóként beérnék... talán... egyszer... (örülök neki, hogy már végigtoltam a karriert, még1x nem lenne hozzá erőm)
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #31008 2018.07.29. 10:45

arty írta:anno a sonic racing transformedet bőőőőven a mario előtt toltam, már csak szép emlék volt az összevetéshez.... de most toltam kicsit utána (ujratelepítés steamen megoldotta, hogy elinduljon): 5796246498x vérhácébb.
vicc nélkül. mediumon.
hardon már kb játszhatatlan nekem, és még volna felette is egy.... (youtubewarriorok persze ott is tudnak nyerni, de azok ugye nem emberek)
van pálya, ahol azt se látom mi történik, csak lerepülök, kilőnek, leelőznek, eldriftelnek mellettem :/
mediumon persze simán csak kurvanehéz ezis, de legalább el tudom képzelni, hogy nem utolsóként beérnék... talán... egyszer... (örülök neki, hogy már végigtoltam a karriert, még1x nem lenne hozzá erőm)
A Sonic Racing nehéz??? Oké, tényleg nem szórja ingyen az első helyeket, de egy Motorstorm mazochistától ezt fura hallani.
Általában a húgommal tolom otthon split screenben, aki még mindig megkérdezi melyik gomb mit csinál a kontrolleren...vérhácé, az. :buck:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #31009 2018.07.29. 10:58

benőmenő írta:Általában a húgommal tolom otthon split screenben, aki még mindig megkérdezi melyik gomb mit csinál a kontrolleren...vérhácé, az. :buck:
Akkor ajánlom neki a Dark Souls-t, az menni fog simán. Zeldára viszont rá se merjen gondolni! :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #31010 2018.07.29. 18:40

Ez a hat in time whislistán van nálam egy ideje, de őszintén szólva az SMO-ra is olyan kurvára ráuntam, hogy az embertelen. Valahogy ezek a 3d ugribugrik nem viszik már át a lécet.

Vissza: “Leáldozott.hu”