A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29681 2018.06.13. 20:24

Botond írta:Az hogy vmiben szar vagy nem azt jelenti, hogy az egy komplex gém, hanem csak azt, hogy hát kutyaszar vagy. :bohoc: Márió meg lószarhoz se ad mélységet és kiforrottságot, de még csak balanszt se. Az egy óvodásoknak való, nulla beállítási opcióval rendelkező vmi, amiben az hogy lila vagy rózsaszín az ejtőernyőd az nem olyan beállítás, mint amikor állítasz a szárny dőlésszögén vmelyik F1 szimulátorban. Bazzeg, ha a wizard of wor is Nintendo játék lenne akkor te abba is belemagyaráznád a komplexitást egy ugyanolyan alaplövöldével szemben. Semmit nem lehet állítani, csak nyomni az előrét, abban mi komplex? Mindkettőben lehet felvenni csillagot/dobozt amiből vagy turbó lesz vagy szopatás. A banán az kurvamély a lufihoz képest, Ja egy elmebeteg fanboi szerint. Mindegy. Fanboi vagy, ami nem baj, csak osszad az észt komplexitásról egy olyan játékban ahol a beállítások menü úgy néz ki, hogy press A to play.
még! egyre viccesebb dolgokat irsz. :taps: kedves read only pajtim is mar biztos lecsuszott felig a szekröl. :nezze:
Avatar
deep

Hozzászólás #29682 2018.06.13. 20:24

SlickAdam írta:lesz, megerösitettek.
Hol? Official confirmation nincs sehol. Csak találgatások vannak. Annyit írtak official hogy classic game modes. Az meg != kamera mód.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29683 2018.06.13. 21:03

deep írta:Hol? Official confirmation nincs sehol. Csak találgatások vannak. Annyit írtak official hogy classic game modes. Az meg != kamera mód.
allitolag EBBEN a streamben mondtak. nem nezem vegig, hogy felrehallas volt-e.
Avatar
Oldern the first

Hozzászólás #29684 2018.06.13. 22:26

Ez a Botond vs "alapvető gaming tudás olyan dolgokról, mint hogy mély játék-e a Mario Kart" elég kemény ütközet, még nem tudom hogy ki fog nyerni :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #29685 2018.06.13. 23:19

Greyfox írta:Nekem kijön a 6, 0 idén,2 jövőre ,4 tba.

Idén: Spidey, Tombi, RDR2 (ebből a listából, lesz még idén más is)
Jövőre: RE2, DL2, Metro, DMC5 (ebből a listából, lesz még jövőre más is)
TBA: cyberpunci, TLoU2, csucsima, DeSt

Szerintem én elleszek. Ha nagyon unatkozom, majd fúrok lukat más prójára is!
Avatar
Micsu

Hozzászólás #29686 2018.06.13. 23:25

spidert nagyon hypeolják, batman aahoz hasonlítják sokan, hogy hasonlóan igényes szuperhősös ip
Avatar
Botond

Hozzászólás #29687 2018.06.13. 23:31

SlickAdam írta:még! egyre viccesebb dolgokat irsz. :taps: kedves read only pajtim is mar biztos lecsuszott felig a szekröl. :nezze:
Amúgy én is ilyen frusztrált, terelős lószar dumát tolnék mint te, ha kilenc éves kislányoknak való játékban lemosnának a kilenc éves kislányok, mint a szart, mert az geci kellemetlen tényleg. Mondjuk a helyedben ezzel így nem dicsekedtem volna az is biztos. :nemtudom:
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29688 2018.06.14. 08:01

Botond írta:Amúgy én is ilyen frusztrált, terelős lószar dumát tolnék mint te, ha kilenc éves kislányoknak való játékban lemosnának a kilenc éves kislányok, mint a szart, mert az geci kellemetlen tényleg. Mondjuk a helyedben ezzel így nem dicsekedtem volna az is biztos. :nemtudom:
figyu mar, benned egyaltalan nem kelt furi erzest, hogy NULLA ismereted van a jatekrol azon kivül, hogy mario van benne es kart, es nekem (aki mar 100+ orat tolt bele) magyarazod, hogy egy faék egyszerüsegevel vetekszik? na ez a kellemetlen (kellene hogy legyen)... kabe olyan, mint ha EN magyaraznek neked szinten NULLA púval a Civilization-röl. de nem teszem, mert en nem akarom egetni magam. de nyomjad csak, mar harman röhögünk.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29689 2018.06.14. 08:05

Nyugika :D Rühes Nintendo csak az indulatokat kavarja...

Most volt a Checkpointban Zeldás dupla adás, azt se tudtam végighallgatni, pedig eddig minden rész, minden másodpercét.

Csiszolt a Mario Kart? Az. 25 éve ugyanazt csinálják, volt idő csiszolni.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29690 2018.06.14. 08:13

DanielT írta:Nyugika :D Rühes Nintendo csak az indulatokat kavarja...

Most volt a Checkpointban Zeldás dupla adás, azt se tudtam végighallgatni, pedig eddig minden rész, minden másodpercét.

Csiszolt a Mario Kart? Az. 25 éve ugyanazt csinálják, volt idő csiszolni.
az nem a nintendo, hanem az ignorancia E :nezze:
Avatar
Botond

Hozzászólás #29691 2018.06.14. 08:32

SlickAdam írta:figyu mar, benned egyaltalan nem kelt furi erzest, hogy NULLA ismereted van a jatekrol azon kivül, hogy mario van benne es kart, es nekem (aki mar 100+ orat tolt bele) magyarazod, hogy egy faék egyszerüsegevel vetekszik? na ez a kellemetlen (kellene hogy legyen)... kabe olyan, mint ha EN magyaraznek neked szinten NULLA púval a Civilization-röl. de nem teszem, mert en nem akarom egetni magam. de nyomjad csak, mar harman röhögünk.
Öt percnyi játék alapján annyit tudtál megállapítani az f1rs-ról, hogy nincs benne márió. :) Szóval ennyi alapján preferálod a MK8at. Meg persze a hülyeségek alapján, mert az hogy szebb az annyira szubjektív, hogy nagyon, Dodzy pl pörögve hány a máriótól, meg a hercegnőtől, neki lehet jobban bejön Alonso meg Vettel karikatúra feje, szóval ez nem ilyen egyetemes igazság, hogy szebb. A mechanika mélysége is ugyanaz, adott az autód, ami custom skines lehet a MK8ban, és fixen f1 kinézetű az f1rs-ben, mert az a neve alapján is f1 játék, szóval itt talán mélyebb a MK8, de az autó skineket nem tudom érdemi hozzáadott értéknek megadni sajnos, mert nekem meg jobban bejön az f1es skin, oszt helló objektivitás, de a szebb bemondásod alapján te is teljesen ellene vagy az objektív összehasonlításnak, szóval jól van ez így, aztán még ott vannak a játékmechanikai dolgok, hogy pl lehet állítani nehézséget, lehet, mindkettőben, mindkettőben köbcentiben, lehet állítani bármi mást ami szimulátor irányába mutat? Hát nem. Hogy épül fel a gémpléy? Mindkettőben körpálya van (ami nem azt jelenti, hogy szabályos kör alakúak, hanem hogy körbe kell menni, körökre van osztva a verseny), amin lehet menni előre, vicces fizikával, vannak powerupok, amik boostot adnak vagy ellenfélszopató valamit. Itt is súlyos vita lehet, hogy a lufi vagy a banán, de ez megint csak artbeli különbség, ami ízlés kérdése, aki túl tud ezen lendülni annak ganzegál. Osztán van e bajnokság? Van hát mindkettőben, és gyökeresen eltérően épülnek fel, mert mindkettőben ugyanúgy sok kisebb kupa van, amik 2-3-aztánegyretöbb versenyből épülnek fel tökegyforma módon. Pályadarabszámot nem számoltam, hogy mennyi van, de guglizás alapján a MK8ban jóval több. Szintén radikálisan eltérő, hogy mindkettőben van splitscreen, stb.
A f1rs egy mk klón, és ugyanazt tudja. Lehet verni a nyálat, de a gyerekeim belevertek sok órát mindkettőbe (f1rsbe nem ipaden, hanem x360on), nem csak az egyikbe, és nekik ugyanazt tudja mindkettő. Akinek jobban bejön a mario art, annak az való, akinek az f1 art, annak az, aki meg nem ilyen artbuzi annak meg tökmindegy. Ha butázol meg egyéb személyeskedést tolsz akkor is. Különbséget csak az talál aki valamiért nagyon elfogult az egyik irányba.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29692 2018.06.14. 09:21

Botond írta:Öt percnyi játék alapján annyit tudtál megállapítani az f1rs-ról, hogy nincs benne márió. :) Szóval ennyi alapján preferálod a MK8at. Meg persze a hülyeségek alapján, mert az hogy szebb az annyira szubjektív, hogy nagyon, Dodzy pl pörögve hány a máriótól, meg a hercegnőtől, neki lehet jobban bejön Alonso meg Vettel karikatúra feje, szóval ez nem ilyen egyetemes igazság, hogy szebb. A mechanika mélysége is ugyanaz, adott az autód, ami custom skines lehet a MK8ban, és fixen f1 kinézetű az f1rs-ben, mert az a neve alapján is f1 játék, szóval itt talán mélyebb a MK8, de az autó skineket nem tudom érdemi hozzáadott értéknek megadni sajnos, mert nekem meg jobban bejön az f1es skin, oszt helló objektivitás, de a szebb bemondásod alapján te is teljesen ellene vagy az objektív összehasonlításnak, szóval jól van ez így, aztán még ott vannak a játékmechanikai dolgok, hogy pl lehet állítani nehézséget, lehet, mindkettőben, mindkettőben köbcentiben, lehet állítani bármi mást ami szimulátor irányába mutat? Hát nem. Hogy épül fel a gémpléy? Mindkettőben körpálya van (ami nem azt jelenti, hogy szabályos kör alakúak, hanem hogy körbe kell menni, körökre van osztva a verseny), amin lehet menni előre, vicces fizikával, vannak powerupok, amik boostot adnak vagy ellenfélszopató valamit. Itt is súlyos vita lehet, hogy a lufi vagy a banán, de ez megint csak artbeli különbség, ami ízlés kérdése, aki túl tud ezen lendülni annak ganzegál. Osztán van e bajnokság? Van hát mindkettőben, és gyökeresen eltérően épülnek fel, mert mindkettőben ugyanúgy sok kisebb kupa van, amik 2-3-aztánegyretöbb versenyből épülnek fel tökegyforma módon. Pályadarabszámot nem számoltam, hogy mennyi van, de guglizás alapján a MK8ban jóval több. Szintén radikálisan eltérő, hogy mindkettőben van splitscreen, stb.
A f1rs egy mk klón, és ugyanazt tudja. Lehet verni a nyálat, de a gyerekeim belevertek sok órát mindkettőbe (f1rsbe nem ipaden, hanem x360on), nem csak az egyikbe, és nekik ugyanazt tudja mindkettő. Akinek jobban bejön a mario art, annak az való, akinek az f1 art, annak az, aki meg nem ilyen artbuzi annak meg tökmindegy. Ha butázol meg egyéb személyeskedést tolsz akkor is. Különbséget csak az talál aki valamiért nagyon elfogult az egyik irányba.
vaaaaaagy esetleg az van, hogy tudom milyen a jo kart jatek, így 5 perc is eleg lehet velemenyt alkotni egy klonrol. de lehet volt az 10 is, semmit nem szamit.

azt irtam, hogy SZEBB. ez nem szubjektiv dolog. ha szerinted nem szebb, legközelebb PC tuning helyett szemeszetre menj! te az ART-rol beszelsz. az mas.

vertek a kutya fület. lentebb meg video összehasonlitas volt, aztan sok-sok hsz utan benyögöd, hogy mindkettövel jatszottak... en nem tudom mivel jutottal el arra a szintre az eletben, hogy Tíàj-okat reggelizel, de nem az eszeddel az biztos. ezzel az uccso hsz-al is csak UJRA megerösitetted, hogy meg mindig nem tudsz semmit a jatekrol. csak annyit, amennyit alapos proba nelkül, videobol megallapitottak a gyerekeid is: körpááálya, kaaaaaart, iteeeeeem, boooost, multiiiiiii, split-screeeeen. nem probalkoztal esetleg jatek tesztelessel jany korodban? jo lettel volna benne E.
kivancsian varom a következöre lesz-e mar valamennyi szél benned. :banplz:

-------------------------------

tudnal ajanlani valami jo turn based strategy game-tet? varj! nem kell! keresek egyet steam-en! raszürök a legolcsobbra, ignoralom a user velemenyeket, csekkolom, hogy van-e benne terkep, lehet-e mozgatni egysegeket rajta, ... pipa, pipa, pipa! nyert ügyem van. ugyanaz, mint a zsáner legjobbja. szorjak csak a butak arra a penzt! Botond made me do it.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29693 2018.06.14. 09:55

SlickAdam írta:neki nagyon is sok a pú-ja, de ugy döntött a kenyelmet valasztja. amikor meg rajön a buhera, LUKat vag gyorsan.:D
Kényelem? Elfogadom én Moby döntését, de régen ő is amellett volt, hogy kényelmes a PC. Nehéz elképzelnem, hogy miben kényelmesebb a konzol. Arty is írja a fagyásokat, de abban meg nálam a PS3 csúcstartó. Az meg legfeljebb neopécé.

A SNES Mini viszont kényelmesebb, mint RetroArch, mert az utóbbi egy kula. A célnak megteszi, de antiintuitív benne bármit testre szabni.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29694 2018.06.14. 10:01

Zóanagyvarázsló írta:Kényelem? Elfogadom én Moby döntését, de régen ő is amellett volt, hogy kényelmes a PC. Nehéz elképzelnem, hogy miben kényelmesebb a konzol. Arty is írja a fagyásokat, de abban meg nálam a PS3 csúcstartó. Az meg legfeljebb neopécé.

A SNES Mini viszont kényelmesebb, mint RetroArch, mert az utóbbi egy kula. A célnak megteszi, de antiintuitív benne bármit testre szabni.
PC is kenyelmes, de összessegeben a konzol meg mindig kenyelmesEBB (mindket oldalon elöfodulhat kisebb-nagyobb szarakodas or korsz). meg a "konzol feeling", lehet arra vagyott. nem kell megertenünk, de az tisztan latszik, hogy az utobbi idöben sokkal többet jatszik es jobban szorakozik.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29695 2018.06.14. 10:03

Botond írta:Öt percnyi játék alapján annyit tudtál megállapítani az f1rs-ról, hogy nincs benne márió. :) Szóval ennyi alapján preferálod a MK8at. Meg persze a hülyeségek alapján, mert az hogy szebb az annyira szubjektív, hogy nagyon, Dodzy pl pörögve hány a máriótól, meg a hercegnőtől, neki lehet jobban bejön Alonso meg Vettel karikatúra feje, szóval ez nem ilyen egyetemes igazság, hogy szebb. A mechanika mélysége is ugyanaz, adott az autód, ami custom skines lehet a MK8ban, és fixen f1 kinézetű az f1rs-ben, mert az a neve alapján is f1 játék, szóval itt talán mélyebb a MK8, de az autó skineket nem tudom érdemi hozzáadott értéknek megadni sajnos, mert nekem meg jobban bejön az f1es skin, oszt helló objektivitás, de a szebb bemondásod alapján te is teljesen ellene vagy az objektív összehasonlításnak, szóval jól van ez így, aztán még ott vannak a játékmechanikai dolgok, hogy pl lehet állítani nehézséget, lehet, mindkettőben, mindkettőben köbcentiben, lehet állítani bármi mást ami szimulátor irányába mutat? Hát nem. Hogy épül fel a gémpléy? Mindkettőben körpálya van (ami nem azt jelenti, hogy szabályos kör alakúak, hanem hogy körbe kell menni, körökre van osztva a verseny), amin lehet menni előre, vicces fizikával, vannak powerupok, amik boostot adnak vagy ellenfélszopató valamit. Itt is súlyos vita lehet, hogy a lufi vagy a banán, de ez megint csak artbeli különbség, ami ízlés kérdése, aki túl tud ezen lendülni annak ganzegál. Osztán van e bajnokság? Van hát mindkettőben, és gyökeresen eltérően épülnek fel, mert mindkettőben ugyanúgy sok kisebb kupa van, amik 2-3-aztánegyretöbb versenyből épülnek fel tökegyforma módon. Pályadarabszámot nem számoltam, hogy mennyi van, de guglizás alapján a MK8ban jóval több. Szintén radikálisan eltérő, hogy mindkettőben van splitscreen, stb.
A f1rs egy mk klón, és ugyanazt tudja. Lehet verni a nyálat, de a gyerekeim belevertek sok órát mindkettőbe (f1rsbe nem ipaden, hanem x360on), nem csak az egyikbe, és nekik ugyanazt tudja mindkettő. Akinek jobban bejön a mario art, annak az való, akinek az f1 art, annak az, aki meg nem ilyen artbuzi annak meg tökmindegy. Ha butázol meg egyéb személyeskedést tolsz akkor is. Különbséget csak az talál aki valamiért nagyon elfogult az egyik irányba.
Tehát nem lehet a játékmenetben különbség, mert nem szim? Az Outrun is könnyű és casual, és minden klónja ugyanazt tudja?
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29696 2018.06.14. 10:11

SlickAdam írta:PC is kenyelmes, de összessegeben a konzol meg mindig kenyelmesEBB (mindket oldalon elöfodulhat kisebb-nagyobb szarakodas or korsz). meg a "konzol feeling", lehet arra vagyott. nem kell megertenünk, de az tisztan latszik, hogy az utobbi idöben sokkal többet jatszik es jobban szorakozik.
Nem Moby döntését firtatva kérdezem, csak tényleg nehéz mire vélnem ezt a kényelmi dolgot. Lásd a store egy szemét a Steam mellett, bár gondolom, PS4-en jobb a helyzet (böngészőben nem fejlődött sokat, PS3-on meg gagyi továbbra is), igazi library sincs. Kényelmi kérdésnek számítanak nálam a töltési idők is. A PS3 itthon a kényelmetlen kacat a családban.

Az esetleges alkalmi problémákon (ami nagyrészt retróhoz vagy minden platformokon fosporttal rendelkező játékokhoz kötődik) túl nem tudom, hogy mi kényelmetlen a PC-ben. Jó, a Win 10 tud alkalomadtán tud érdekes lenni.

Persze a konzol mellett szól, hogy ha valami szar rajta, tudod, hogy nem kell szenvedned vele, jobb úgysem lesz. Legfeljebb egy kicsit hozhat ott is az SSD vagy fúrhatsz rá lyukat, de ennyi.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29697 2018.06.14. 10:17

Moby írta:Idén: Spidey, Tombi, RDR2 (ebből a listából, lesz még idén más is)
Jövőre: RE2, DL2, Metro, DMC5 (ebből a listából, lesz még jövőre más is)
TBA: cyberpunci, TLoU2, csucsima, DeSt

Szerintem én elleszek. Ha nagyon unatkozom, majd fúrok lukat más prójára is!
Komolyan ki fogod hagyni az AC: Odyssey-t? Nem hiszek neked! Azt persze tudtuk, hogy bejelentése óta fikázott Spider-Man jöhet, de az exeknek deklaráltan adsz esélyt. Esetleg kezd már tetszeni is, vagy csak ennyiről van szó?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29698 2018.06.14. 10:19

SlickAdam írta:nem kell megertenünk, de az tisztan latszik, hogy az utobbi idöben sokkal többet jatszik es jobban szorakozik.
Én is szinte csak PS4-en nyomtam az elmúlt hónapokban, de ennek egyetlen oka van: a szoftvertúszok miatti kényszer. És 4 év anyagát lehetett bepótolni egyben.

Bele lettem kényszerítve a kényelmesen fos minőségbe, boldogan verném szét kalapáccsal,ha kijöttek volna ezek a címek a kényelmetlen pc-re.

De legalább olcsó! Vagy drága, mert feleslegesen kellett vennem egy hulladék AMD konfigot a mostani atomgép mellé, nézőpont kérdése.
Avatar
Botond

Hozzászólás #29699 2018.06.14. 10:21

SlickAdam írta:vaaaaaagy esetleg az van, hogy tudom milyen a jo kart jatek, így 5 perc is eleg lehet velemenyt alkotni egy klonrol. de lehet volt az 10 is, semmit nem szamit.

azt irtam, hogy SZEBB. ez nem szubjektiv dolog. ha szerinted nem szebb, legközelebb PC tuning helyett szemeszetre menj! te az ART-rol beszelsz. az mas.

vertek a kutya fület. lentebb meg video összehasonlitas volt, aztan sok-sok hsz utan benyögöd, hogy mindkettövel jatszottak... en nem tudom mivel jutottal el arra a szintre az eletben, hogy Tíàj-okat reggelizel, de nem az eszeddel az biztos. ezzel az uccso hsz-al is csak UJRA megerösitetted, hogy meg mindig nem tudsz semmit a jatekrol. csak annyit, amennyit alapos proba nelkül, videobol megallapitottak a gyerekeid is: körpááálya, kaaaaaart, iteeeeeem, boooost, multiiiiiii, split-screeeeen. nem probalkoztal esetleg jatek tesztelessel jany korodban? jo lettel volna benne E.
kivancsian varom a következöre lesz-e mar valamennyi szél benned. :banplz:

-------------------------------

tudnal ajanlani valami jo turn based strategy game-tet? varj! nem kell! keresek egyet steam-en! raszürök a legolcsobbra, ignoralom a user velemenyeket, csekkolom, hogy van-e benne terkep, lehet-e mozgatni egysegeket rajta, ... pipa, pipa, pipa! nyert ügyem van. ugyanaz, mint a zsáner legjobbja. szorjak csak a butak arra a penzt! Botond made me do it.
Na ennyi a lényeg. Ennyi, hogy olyan szinten zsigerből tolod a hülyeséget meg a csapkodást, hogy már arra se emlékszem, hogy a videóból szakértést te dobtad be saját magadról, én végig arról beszéltem amit én a saját kis kezemmel bőséggel kipróbáltam. Az is zseniális, ahogy javasoltad az ikszedik kommentben, hogy kérdezzem meg a kölkeim, mint felhasználókat, és amikor megkérdem, akkor most jön, hogy egyszercsak bedobtam. Egyszercsak te dobtad be, én meg kérésednek megfelelően jártam el. De tökmindegy valóban, neked ilyen zsugorlátásod van, egészségedre. Ez sem engem, sem a gyerekeim nem akadályoz semmiben.
Avatar
Botond

Hozzászólás #29700 2018.06.14. 10:26

Zóanagyvarázsló írta:Tehát nem lehet a játékmenetben különbség, mert nem szim? Az Outrun is könnyű és casual, és minden klónja ugyanazt tudja?
Hát hogyne lehetne. Csak jelen esetben nincs. És ezt nem youtube videó alapján meg a főcímzene alapján állapítottam meg sem én, sem a gyerekeim, ellenben szakértőnkkel.
Outrun klónok most így nem ugranak be, de nem tartom kizártnak, hogy volt aki egy az egyben lemásolta max más skinekkel és az pontosan ugyanazt tudja. Aztán nyilván van olyan klón ami fos. És ezek nem a főcímzenénél derülnek ki, meg nem is youtube videókból. Abból annyi derül ki, hogy ez nem az outrun. De hogy egymáshoz képest meg egy abszolútértékes jó/rossz skálán hol helyezkedik el a klón az nem feltétlen. Kivéve persze Szakértőnknél, aki ránézésre látja, hogy nincs márió, nem is a nintendo csinálta ez csak fos lehet. :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #29701 2018.06.14. 10:30

Zóanagyvarázsló írta:Nem Moby döntését firtatva kérdezem, csak tényleg nehéz mire vélnem ezt a kényelmi dolgot. Lásd a store egy szemét a Steam mellett, bár gondolom, PS4-en jobb a helyzet (böngészőben nem fejlődött sokat, PS3-on meg gagyi továbbra is), igazi library sincs. Kényelmi kérdésnek számítanak nálam a töltési idők is. A PS3 itthon a kényelmetlen kacat a családban.

Az esetleges alkalmi problémákon (ami nagyrészt retróhoz vagy minden platformokon fosporttal rendelkező játékokhoz kötődik) túl nem tudom, hogy mi kényelmetlen a PC-ben. Jó, a Win 10 tud alkalomadtán tud érdekes lenni.

Persze a konzol mellett szól, hogy ha valami szar rajta, tudod, hogy nem kell szenvedned vele, jobb úgysem lesz. Legfeljebb egy kicsit hozhat ott is az SSD vagy fúrhatsz rá lyukat, de ennyi.
Youtubeon látta, hogy a konzol kényelmesebb, és akkor az úgy is van, mert ő a szakértő. :) Ilyen objektív dolgokkal, mint játékkínálat, letöltési sebesség, store kezelhetőség ne fárasszad, arról meséljél, hogy hány frémes a márió. NAUGYE! A pixel meg nem számít, messze ülsz akkor úgyis 720p minden. Mint a switchen. Messze ülök tőle a kertben akkor az is 720p. Meg ha közel akkor is, de na, ÉRTED!
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29702 2018.06.14. 10:38

Botond írta:Egyszercsak te dobtad be, én meg kérésednek megfelelően jártam el. De tökmindegy valóban, neked ilyen zsugorlátásod van, egészségedre. Ez sem engem, sem a gyerekeim nem akadályoz semmiben.
visszaolvastam, valoban azt irtad, hogy jatszanak mindkettövel, ezt felreolvastam, elnezest.
remeltem, hogy a gyerekek erzekelik, hogy melyik a jobb jatek... most persze jöhetne az, hogy ezzel akkor el is dölt a vita, de nem. picik, casual nyomjak bizonyara (easy to learn, hard to master), nem csoda, hogy mindkettö egy szinten van naluk. kivancsi vagyok, hogy olyan nagyon-nagyon alap dologgal tisztaban vannak-e peldaul, hogy a coin-ok nem csak disznek vannak a palyan vagy hogy megnyissanak vele (szerinted felesleges... lol) body part-okat, hanem picit hozzaadnak a vegsebesseghez is futam közben. 10-ig nö ugye, az a max, onnantol "csak" minimalis boost-ot eredmenyeznek.
vagy hogy eszrevettek-e mar, hogy nem minden karakternek ugyanolyan a sulya, ami hatassal van a gyorsulasra ill. vegsebessegre. vagy hogy erzik-e, hogy bizonyos kerekek nem müködnek olyan jol homokon vagy viz alatt...
ugye-ugye.

de tenyleg en vagyok a hülye, hogy egyaltalan leallok vitatkozni egy trollal. ha erdekel a tema, utananezel magadnak. többet en nem irok erröl. vagy csak vesd be meg-melyebbre a teves kepet a MK-rol a buksiba es menj vissza a superior iPad-re! tovabbi szep napot! :puszis:
Avatar
Botond

Hozzászólás #29703 2018.06.14. 10:43

SlickAdam írta:visszaolvastam, valoban azt irtad, hogy jatszanak mindkettövel, ezt felreolvastam, elnezest.
remeltem, hogy a gyerekek erzekelik, hogy melyik a jobb jatek... most persze jöhetne az, hogy ezzel akkor el is dölt a vita, de nem. picik, casual nyomjak bizonyara (easy to learn, hard to master), nem csoda, hogy mindkettö egy szinten van naluk. kivancsi vagyok, hogy olyan nagyon-nagyon alap dologgal tisztaban vannak-e peldaul, hogy a coin-ok nem csak disznek vannak a palyan vagy hogy megnyissanak vele (szerinted felesleges... lol) body part-okat, hanem picit hozzaadnak a vegsebesseghez is futam közben. 10-ig nö ugye, az a max, onnantol "csak" minimalis boost-ot eredmenyeznek.
vagy hogy eszrevettek-e mar, hogy nem minden karakternek ugyanolyan a sulya, ami hatassal van a gyorsulasra ill. vegsebessegre. vagy hogy erzik-e, hogy bizonyos kerekek nem müködnek olyan jol homokon vagy viz alatt...
ugye-ugye.

de tenyleg en vagyok a hülye, hogy egyaltalan leallok vitatkozni egy trollal. ha erdekel a tema, utananezel magadnak. többet en nem irok erröl. vagy csak vesd be meg-melyebbre a teves kepet a MK-rol a buksiba es menj vissza a superior iPad-re! tovabbi szep napot! :puszis:
Ezeket szépen kitapasztaltad MK8ban, de gondolom az 5 perces rátekintéssel meg youtube videókon láttad, hogy hasonló elemek vannak az f1rs-ben is, hogy ott van boxutca, javítani kell, mert a sérülés levesz a végsebességből, hogy ugyanígy vannak gyűjthető lófaszok amivel shortcut nyitható meg a pályán, stb.
Nincs azzal baj, hogy ha ismersz egy játékot, de ha kettő közül csak egyet ismersz akkor nehéz összehasonlítani. Illetve nem tudom minek kellett nyomni kezdetektől fogva a cirkuszt, hogy nadehátazmárió, amikor kerek mondatokban csak sikerült leírni, hogy a súly, meg a kerék, meg a fizika.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29704 2018.06.14. 10:51

Botond írta:Hát hogyne lehetne. Csak jelen esetben nincs. És ezt nem youtube videó alapján meg a főcímzene alapján állapítottam meg sem én, sem a gyerekeim, ellenben szakértőnkkel.
Outrun klónok most így nem ugranak be, de nem tartom kizártnak, hogy volt aki egy az egyben lemásolta max más skinekkel és az pontosan ugyanazt tudja. Aztán nyilván van olyan klón ami fos. És ezek nem a főcímzenénél derülnek ki, meg nem is youtube videókból. Abból annyi derül ki, hogy ez nem az outrun. De hogy egymáshoz képest meg egy abszolútértékes jó/rossz skálán hol helyezkedik el a klón az nem feltétlen. Kivéve persze Szakértőnknél, aki ránézésre látja, hogy nincs márió, nem is a nintendo csinálta ez csak fos lehet. :D
Én egyiket sem próbáltam, csak fura, hogy "ugyanaz" a kettő. Azért a Nintendo szokott fejlődni. Na majd SNES MInin megnézem az eredeti MK-t, úgyis ugyanaz az is.
Avatar
Botond

Hozzászólás #29705 2018.06.14. 11:01

Zóanagyvarázsló írta:Én egyiket sem próbáltam, csak fura, hogy "ugyanaz" a kettő. Azért a Nintendo szokott fejlődni. Na majd SNES MInin megnézem az eredeti MK-t, úgyis ugyanaz az is.
Define eltérő. 98,67%-os egyezőség az belefér az ugyanaz a kategóriába, vagy csak a 100%-os egyezőség? Mert akkor már a márió skinnél bukó, ugye, ha az utóbbi. Lehet lovagolni a szavakon, persze.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29706 2018.06.14. 13:23

Botond írta:Define eltérő. 98,67%-os egyezőség az belefér az ugyanaz a kategóriába, vagy csak a 100%-os egyezőség? Mert akkor már a márió skinnél bukó, ugye, ha az utóbbi. Lehet lovagolni a szavakon, persze.
Az biztos, hogy az ugyanazok az alapfeature-ök, tehát ugyanaz(t a színvonalat képviseli) a két játék szintű érvelést nem tudom komolyan venni.

De én fing nélkül nem akarok beleszólni, csak az itt elhangzottaknak külső szemlélőként nem volt sok értelme, én nem jutottam közelebb az igazság megsejtéséhez.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29707 2018.06.14. 13:24

Ténylegottaszakáll, jóvan! Ubifos módra gondolom a purdé majd DLC-ben jön.

phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29708 2018.06.14. 13:31

Emmeg nagyon jó összefoglaló, külön kedvencem a Fifa 2018 letöltés közönség reakció. :D

phpBB [media]
Avatar
Micsu

Hozzászólás #29709 2018.06.14. 14:24

DanielT írta:Ténylegottaszakáll, jóvan! Ubifos módra gondolom a purdé majd DLC-ben jön.

phpBB [media]
hát ha a főszereplőt nézzük még belefér a borosta kategóriába :P
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29710 2018.06.14. 14:50

DanielT írta:Emmeg nagyon jó összefoglaló, külön kedvencem a Fifa 2018 letöltés közönség reakció. :D
aztakur... az a FIFA-s moment eleg durva. bar nem tudom mit vartak USA-ban...
Avatar
Botond

Hozzászólás #29711 2018.06.14. 14:57

Zóanagyvarázsló írta:Az biztos, hogy az ugyanazok az alapfeature-ök, tehát ugyanaz(t a színvonalat képviseli) a két játék szintű érvelést nem tudom komolyan venni.

De én fing nélkül nem akarok beleszólni, csak az itt elhangzottaknak külső szemlélőként nem volt sok értelme, én nem jutottam közelebb az igazság megsejtéséhez.
Ha nem ugyanaz, akkor azt meg lehet fogalmazni egész mondatokban, mert az hogy nemlátodbazmegdehülyevagyezteljesenmás az nem elég konkrét, és még annyira se bizonyítja, hogy ég és föld a kettő, mint az azonos feature set azt hogy tökegyforma. De mindegy is, számomra marginális a különbség, és az is inkább ízlés vagy fanboiság kérdése, nem pedig teljesen objektív dologokon nyugszik. Mert persze a súly mint tényező behozása az vérhc cucc, szemben mondjuk a sérülésmodellel. Persze mindkettő a nagyon marginális szinten van hatásra a játékra, és tényleg csak a topligában jön ki ez, de abba már bele se menjünk, hogy mi a nagyobb próság a pályához belőni előre kis táblázat alapján az ideális versenyző/gépjármű/kerék kombót és így könnyítve magadnak a dolgot, vagy végigmenni kocc nélkül, mert aki koccol az lassul legyen a kocc fallal vagy másik playerrel. Ha már proság, ugye. Plusz f1rs-ben is van olyan, hogy nem mindenki ugyanazt a boostert kapja, hanem attól függően, hogy melyik csapatot választod változik a booster fajta, tehát ugyanúgy egy tényező az autóválasztás ahogy máriókartban. De tökmindegy, a márió mélyebb mert csak. Mert ő tolta HCban és felmosták vele a padlót. Mert a kis táblából nem tudtam kinézni, hogy hogyan lejtene felé a pálya. :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #29712 2018.06.14. 15:03

Zóanagyvarázsló írta:Kényelem? Elfogadom én Moby döntését, de régen ő is amellett volt, hogy kényelmes a PC. Nehéz elképzelnem, hogy miben kényelmesebb a konzol.
Semmiben. Ugyanolyan kényelmes a pc, vagy kényelmesebb, ez már csak nézőpont kérdése. Ez nálam nem kényelem kérdés. Pécén nem tolhatom a sonythegameket. Sonyn viszont tolhatom a mindenthegameket. Szarabb fps-el, de a helyzet ugyebár az, hogy a 7-800K-s vason állandó szopásban voltam a frémmel. Persze a pécén a 4K@60-ért basztattam, de lófasz pénzért könnyebben rántom meg a vállam, lépek túl rajta, ami ráadásul nem esik nehezemre. De igazából ez nem a ps4-ről szól. A zelda kapcsán tört el bennem ez az egész, ami azon a kis marokofoson több élményt adott, mint sok évnyi pécézés, multihempregés, 4k@60, és az építgetés együttvéve. Ami mind jó, meg élvezetes, de valójában ilyen oldalvíz a gémingben, és jobban álvezem átadni magam a játéknak, és beleszarni mindezek közepébe. Na azóta is azt teszem, a ps4-en.
Avatar
donatus13

Hozzászólás #29713 2018.06.14. 15:08

@Arty

Ha hiszed ha nem, én nagy platformer kedvelő vagyok függetlenül attól hogy már nem játszom egyáltalán, de tényleg a Mariokat már azért nem játszom, és azért nem veszek nintendo konzolt, mert hányok ettől a tartalomtól. Leszarnám az egészet, legyen bármi más, más színek akár csak szürke mint a gray souls, vagy teljesen más karakterek, ne gomba, meg teknős meg stb.

Én kibaszottul meguntam a nintendo játékokat. Wii-m volt ,szerettem, szép volt, jó volt a mario galaxy, de marioval többet nem játszom.

Galaxy előtt nem is tudom mi volt az utolsó márió amivel játszottam, de még valami 2d-s kazettás fos volt.

Továbbra is elismerem ,hogy nagyon jó minőségű játékok komolyan veszik a készítésüket, de nekem sok.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29714 2018.06.14. 15:43

Most nézem csak, boldog 30. születése napját Ediosnak! :integet2:
(remélem jól írtam a nevét :D )
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29715 2018.06.14. 16:26

Ezt pedig ideje ismét megnézni, 2009-ben milyen frankó volt az E3. :D Most vettem pl észre, hogy real life bomba hatástalanításra is demózták a Kinect nevű, kiválóan működő és nagyon sikeres terméket.

phpBB [media]
Avatar
Micsu

Hozzászólás #29716 2018.06.14. 16:34

benőmenő írta:Most nézem csak, boldog 30. születése napját Ediosnak! :integet2:
(remélem jól írtam a nevét :D )
ő még él ? :D
Avatar
Micsu

Hozzászólás #29717 2018.06.14. 16:35

DanielT írta:Ezt pedig ideje ismét megnézni, 2009-ben milyen frankó volt az E3. :D Most vettem pl észre, hogy real life bomba hatástalanításra is demózták a Kinect nevű, kiválóan működő és nagyon sikeres terméket.

[video]szle[/video]
igen, pont mondtam hogy jó hogy nem kell ezt lesni de egyébként kicsit hiányzik is, sajnos ekkora égés és poénok már nincsenek e3on manapság :P
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29718 2018.06.14. 20:52

te Dani én elkezdtem ezt a szakáll szimet és elég jonak erzem. hard-on egybül, ugy ajanlottak. nem gyerekjatszma, lehet megiscsak jatszanod kene vele. talan a Boi ellen megoldas, ha franciaul inditod vagy valami ... :nezze: :idiota:
teccik na
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29719 2018.06.14. 20:54

SlickAdam írta:te Dani én elkezdtem ezt a szakáll szimet és elég jonak erzem. hard-on egybül, ugy ajanlottak. nem gyerekjatszma, lehet megiscsak jatszanod kene vele. talan a Boi ellen megoldas, ha franciaul inditod vagy valami ... :nezze: :idiota:
Ha meghallanám franciául karattyolni azt a kis patkányt, az egyik plazma tévével törném össze a másikat.

Kap esélyt az a "GOW", de nem sietek vele.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29720 2018.06.14. 20:59

DanielT írta:Ha meghallanám franciául karattyolni azt a kis patkányt, az egyik plazma tévével törném össze a másikat.

Kap esélyt az a "GOW", de nem sietek vele.
en se akartam még, de ebben a mostani PS akcioban (MO-n is van ugye, kb 14-15K most) gondoltam elintezem izibe, aztan eBay.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29721 2018.06.14. 21:01

SlickAdam írta:en se akartam még, de ebben a mostani PS akcioban (MO-n is van ugye, kb 14-15K most) gondoltam elintezem izibe, aztan eBay.
Jatekaimon már 11k-ért ömlenek, szal érdemes lenne hazaköltöznöd onnan a gányból. :nezze:
Avatar
arty

Hozzászólás #29722 2018.06.14. 21:23

DanielT írta:Mi a hórihorgas atyaúristen az a 6 ebből? Nekem csak BFV, de annak se örülök, hogy WWII lett és ez enyhe kifejezés. És olcsóbban esetleg a JC4, ha jó lesz és nem olyan szedett-vedett kaka mint a 3.
spiderman
tombraider
forzahorizon4
asscreed:o
rdr2
jc4
bfV is (csakaszingli!) - mondjuk olyan bf1-es konstrukcióban, mint a bf1 (hétvégi triálban a szinglit ottfelejtették végigjátszhatóan)

persze "jóérzés" végiggondolni, hogy ezekből 6 openworld, 1 meg inkább multi.... :(
Avatar
arty

Hozzászólás #29723 2018.06.14. 21:30

SlickAdam írta:nem arrol van szo, hogy a MK vérhc (tud az lenni amugy...). hanem hogy az egy fenyesre csiszolt gyémánt, zsánerben tökeletes gameplay-el, csodalatos latvannyal, atom 60-al, ...
amaz meg egy otvaras kart jatek.
nemar, hogy nem latjatok. meg jatszani se kene, csak megnezni 2 videot.
vagy nektek a The Crew ugyanolyan jo, mint a legjobb Forza Horizon rész? mert ugye "óóótóóó a füben" E! :rolleyes: (bar a szakadek a F1 Stars es MK8 között joval nagyobb)
anno néztem videokat, LEHET vérhácéként is tolni, biztosan vannak is akik ebben élik ki a maximalizmusukat, de nehéz elhinnem, hogy általános lenne :P (nemond, h anno ti is nem csak funoltatok, hanem vérkomoly banjokságot toltatok belőle, geroval, norbival, tottival!)

félórákat elbaromkodni (nálunk erre van mindkettő) viszont egyformán jók (pláne h a félórák közt hónapok telnek el). a kartjáték az szerintem inkább fun/party cucc, ennek megfelelő közönséggel.
és nyilván ha mindkettő rendelkezésre áll, akkor inkább mariokartoznék, de ha nem: perfekt megfelel az f1stars is pótléknak ( vagy a sonic, de azt kevesen szeretik valamiért :/ )

"arty nekem többet jatekokkal kapcsolatban ne irjatok" - elbeszélünk egymás mellett :( te a SAJÁT, ÉRTŐ szempontodból ítéled a kartjátékokat, én meg azt mondom, hogy a közönsége lesz*rja a mélységét...
Avatar
arty

Hozzászólás #29724 2018.06.14. 21:48

Botond írta:Az hogy vmiben szar vagy nem azt jelenti, hogy az egy komplex gém,
ez már egyszer előkerült (de lehet csak tottival, chaten) és én akkor utánajártam és csak a felszín annyi, hogy tolod előre, meg elpuffantod a tekikatonát (tudom, tilos így hívni :D ) ... VISZONT ettől a tudástól sem éreztem igényt arra, hogy kombó-drifteljek, vagy hogy a karrierjének nekiálljak (viszont a kölkök ellen mentem 4P splitscreent, ill haver ellen is), mer' szerintem kiddibb, mint a sonic (vagy akár az LBP kart vagy a modnationracers vagy akár a ... nos, az én kedvencem (multira): turbo joy ride :P (nem, nem kinektes!!!)

phpBB [media]

bocs!
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29725 2018.06.14. 21:55

arty írta:anno néztem videokat, LEHET vérhácéként is tolni, biztosan vannak is akik ebben élik ki a maximalizmusukat, de nehéz elhinnem, hogy általános lenne :P (nemond, h anno ti is nem csak funoltatok, hanem vérkomoly banjokságot toltatok belőle, geroval, norbival, tottival!)

félórákat elbaromkodni (nálunk erre van mindkettő) viszont egyformán jók (pláne h a félórák közt hónapok telnek el). a kartjáték az szerintem inkább fun/party cucc, ennek megfelelő közönséggel.
és nyilván ha mindkettő rendelkezésre áll, akkor inkább mariokartoznék, de ha nem: perfekt megfelel az f1stars is pótléknak ( vagy a sonic, de azt kevesen szeretik valamiért :/ )

"arty nekem többet jatekokkal kapcsolatban ne irjatok" - elbeszélünk egymás mellett :( te a SAJÁT, ÉRTŐ szempontodból ítéled a kartjátékokat, én meg azt mondom, hogy a közönsége lesz*rja a mélységét...
persze, hogy csak LEHET. gyerekek nagyon sirnanak, hogy full hardcore cim lenne. easy to learn, hard to master. es valoban, SG-n csak fel-komolykodtunk, erre irtam, hogy utana a FB csoportban nem tudtam hol vagyok. az a lenyeg, hogy tud PRO is lenni, tehat több van benne, mint Botond gondolja. erröl szolt a diskurzus.

amugy ha online mész, gyakran belefutsz pro jatekosokba. onnan latni, hogy mindegy mit ad a gep, hany kek tekit, az a srac / csaj fel körrel nyer mindig es nem erted miert.:) ha japan zaszlo van valaki neve mellett, erdemes futni :D lol. van hogy egy egesz csoport ilyenbe csöppen az ember. borzalom
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SlickAdam 2018.06.14. 21:58-kor.
Avatar
arty

Hozzászólás #29726 2018.06.14. 21:57

SlickAdam írta:tudnal ajanlani valami jo turn based strategy game-tet? varj! nem kell! keresek egyet steam-en! raszürök a legolcsobbra, ignoralom a user velemenyeket, csekkolom, hogy van-e benne terkep, lehet-e mozgatni egysegeket rajta, ... pipa, pipa, pipa! nyert ügyem van. ugyanaz, mint a zsáner legjobbja. szorjak csak a butak arra a penzt! Botond made me do it.
F1 RACE STARS™ is a brand new world of FORMULA ONE™ fun as you’ve never seen it before!
ALL REVIEWS:
Mostly Positive (419)

Joy Ride Turbo
User Score 7.9
ez boxos, szal metán néztem csak

Sonic Racing (Transformers)
Compete across land, water and air in incredible transforming vehicles that change from cars to boats to planes mid-race.
RECENT REVIEWS:
Very Positive (39)
ALL REVIEWS:
Overwhelmingly Positive (5,968)

ha nem ár alapján választasz, ezek mindegyikével elégedett lehetsz (továbbra sem arról van szó, hogy az MK8-at nem lehet jobb/mélyebb egy 100 órákat kartozónak...), de pl a modnation racers szeróit mostanság lövik le és rengetegen sírtak a sonynál érte h nemár (meg is hosszabbították pár hónappal az onlányt!)
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29727 2018.06.14. 21:59

arty írta:ezek mindegyikével elégedett lehetsz
onnan indultunk, hogy superior iPad es mi a MK8 alternativaja (vele egyenrangu) azon a superior masinan. hat szerinte az F1 Stars ... :)
Avatar
arty

Hozzászólás #29728 2018.06.14. 22:02

SlickAdam írta:persze, hogy csak LEHET. gyerekek nagyon sirnanak, hogy full hardcore cim lenne. easy to learn, hard to master. es valoban, SG-n csak fel-komolykodtunk, erre irtam, hogy utana a FB csoportban nem tudtam hol vagyok. az a lenyeg, hogy tud PRO is lenni, tehat több van benne, mint Botond gondolja. erröl szolt a diskurzus.

amugy ha online mész, gyakran belefutsz pro jatekosokba. onnan latni, hogy mindegy mit ad a gep, hany kek tekit, az a srac / csaj fel körrel nyer mindig es nem erted miert.:) ha japan zaszlo van valaki neve mellett, erdemes futni :D lol. van hogy egy egesz csoport ilyenbe csöppen az ember. borzalom
és azt gondolod, hogy az f1-el nem szórakoztatok volna jókat? hogy az a sekélyessége miatt esetleg nem lett volna fun? (bár fogalmam sincs, hogy ott is nincs-e mélység, mert annál már elmondhatatlanul nemérdekel, nincs több időm kart-hácéket nézni :D te pl utánajártál? ;) nehezebb is lenne, lévén nem 10 milliók játszák, kisebb a merítés mint az MK esetén...)

"superior iPad es mi a MK8 alternativaja (vele egyenrangu) azon a superior masinan"

na EZEN átlendültem és ráharaptam a csontra.... de ha ez is a valódi téma: szerintem a kartjátékok ÁTLAG-KÖZÖNSÉGÉNEK ez kb így lehet.
neked nem. botond kölkeinek igen. az enyémeknek is (még tán nekemis), bár mk-val és joy ride-al többet tolták/tuk ;)
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29729 2018.06.14. 22:07

arty írta:és azt gondolod, hogy az f1-el nem szórakoztatok volna jókat? hogy az a sekélyessége miatt esetleg nem lett volna fun? (bár fogalmam sincs, hogy ott is nincs-e mélység, mert annál már elmondhatatlanul nemérdekel, nincs több időm kart-hácéket nézni :D te pl utánajártál? ;) nehezebb is lenne, lévén nem 10 milliók játszák, kisebb a merítés mint az MK esetén...)
demo-t elinditottam, mentem par kört es annyi. egyszerüen nem volt elvezetes iranyitani, söt, kimondottan rossz volt. ezt csak tenyleg kiprobalva erzi az ember. ugyhogy nem, nem jartam jobban utana. makostesztat se kenyszeritem le a torkomon, mert nekem nem finom. de minek is jarna utana barki is, mikor eleg felmenni a meta-ra vagy elolvasni a g365 tesztjet es azonnal lehet tudni, hogy ez egy közepszerü kart klon, amiben benne vannak az alapok so-so minösegben + egy-ket nem egy hu de nagy extra gameplay elem.

ja es amit elfelejtettem: akkor nem volt nintendom, ugyhogy kimondottan vagytam egy jo kart-ra. még így, éhesen SE kellett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SlickAdam 2018.06.14. 22:09-kor.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29730 2018.06.14. 22:09

arty írta:Sonic Racing (Transformers)
Compete across land, water and air in incredible transforming vehicles that change from cars to boats to planes mid-race.
RECENT REVIEWS:
Very Positive (39)
ALL REVIEWS:
Overwhelmingly Positive (5,968)
Hm, most néztem belőle először mozgó anyagot és látom, hogy Sumo Digital csinálta... Hmhmhmhm.. még a végén felugrik wishlistre.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29731 2018.06.14. 22:10

DanielT írta:Hm, most néztem belőle először mozgó anyagot és látom, hogy Sumo Digital csinálta... Hmhmhmhm.. még a végén felugrik wishlistre.
amugy a sonic kart-ok jobban sikerült kart klonok. tenyleg jok. de akkor mar az uj reszt majd, volt treler E3-on:
phpBB [media]

phpBB [media]
Avatar
arty

Hozzászólás #29732 2018.06.14. 22:24

donatus13 írta:@Arty
Ha hiszed ha nem, én nagy platformer kedvelő vagyok függetlenül attól hogy már nem játszom egyáltalán, de tényleg a Mariokat már azért nem játszom, és azért nem veszek nintendo konzolt, mert hányok ettől a tartalomtól. Leszarnám az egészet, legyen bármi más, más színek akár csak szürke mint a gray souls, vagy teljesen más karakterek, ne gomba, meg teknős meg stb.
Én kibaszottul meguntam a nintendo játékokat. Wii-m volt ,szerettem, szép volt, jó volt a mario galaxy, de marioval többet nem játszom.
Galaxy előtt nem is tudom mi volt az utolsó márió amivel játszottam, de még valami 2d-s kazettás fos volt.
Továbbra is elismerem ,hogy nagyon jó minőségű játékok komolyan veszik a készítésüket, de nekem sok.
akkor ott a donkey! szerintem az még jobb is, mert klasszikusabb platformernézetes (mint az eléggé elháromdésedett fő-marioszéria - nem a 3d land!!!) :) én ezt a zsigeri gyűlöletet nem értem, pláne hogy nem nyomtad MINDEN marioval, csak egykettővel, ráadásul azok is nagyon mások lehettek, időben is távol... de oké

...azé nézz utána, nincs-e emu-moddolt főhősös 3d land ;)
Avatar
arty

Hozzászólás #29733 2018.06.14. 22:29

DanielT írta:Hm, most néztem belőle először mozgó anyagot és látom, hogy Sumo Digital csinálta... Hmhmhmhm.. még a végén felugrik wishlistre.
kíváncsi leszek, hogy csak én voltam kartamatőr vagy a maxcsillag elérhetetlen álom a 100órázós slickadamaken kívül mindenkinek :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #29734 2018.06.14. 22:46

SlickAdam írta:onnan indultunk, hogy superior iPad es mi a MK8 alternativaja (vele egyenrangu) azon a superior masinan. hat szerinte az F1 Stars ... :)
Onnan indultunk, hogy handheld géming, és a switch habkönnyű szórakozás kivéve ha bárki alternatívát hoz fel, mert akkor vérre menő kőprofiság már, nem könnyed szórakozás. Az autóversenyzésnek amúgy is csúcsa a kartozás, bármelyik F1 szimulátor elbújhat mögötte, dik.
Arty is elmondta neked többféle módon, hogy a homokvár építést is lehet verseny szinten tolni, éves edzéstervet összerakni az évi rendes homokvár építő világbajnokságra, de attól még a hídtervező mérnökök simán kókler bohócnak tartanak ugyanúgy, a többi homoképítő kisgyerek meg ugyanúgy elvan a vödörrel meg lapáttal mint eddig és te azért hajtogatod, hogy mélység. Hajtogassad. Nyuszismáriónál is ezt nem értetted, hogy az a tbs-ben a kartozás. A kartozás fokozása nem a súllyal vagy sérüléssel játszunk, hanem a szimulátor, ahogy a nyuszismárió se tud xcom lenni, mert nem arra találták ki, challengekkel együtt sem (elkezdtem azokat is csapatni, azok is a gyerekeimnek valók, hiszen ugyanazon korlátos számú elemből építkezik, mint az egész gém, így az egész komplexitása is ennek megfelelően végesebb, mint egy felnőtt tbsnél lehet).
/szerk: hugyészaré volt ma az overcooked, berántottam az mit tud, mintha coopban az is jópofaság lenne, kiváncsi vagyok, ha csak fele annyi coop funt ad mint a kalaposmárió vagy a máriókart, akkor már megérte
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Botond 2018.06.14. 22:49-kor.
Avatar
Botond

Hozzászólás #29735 2018.06.14. 22:47

arty írta:kíváncsi leszek, hogy csak én voltam kartamatőr vagy a maxcsillag elérhetetlen álom a 100órázós slickadamaken kívül mindenkinek :D
Vagy akkora mélység van benne, ami a szimulátoraidban sosem lesz!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29736 2018.06.15. 02:41

Botond írta:Vagy akkora mélység van benne, ami a szimulátoraidban sosem lesz!
Nincs értelme szembeállítani hardcore-ság szempontjából a szimulátorokat és az arcade-et.

A Fight Night Round talán hardcore-abb, mint a Tekken, mert élethűbb akar lenni? És a Total War mint a StarCraft? De bármelyik CoD vagy random háborús FPS is életszagúbb egy Quake-nél vagy UT-nél, aztán tudjuk, hogy azért elég keményen e-sport szinten játszották ezeket. A Battletoads meg kölköknek való, mert békaemberekkel nyomulhatsz benne, és ezért kiddie?

Lehet hardcore-nak lenni azzal, hogy a valóságot szimulálja egy rétegstratégia vagy - FPS, és egy szimulátor is lehet az a hardcore-ságával, de a játékoknál nem ez az egyetlen mérce. Meg hát az XCOM is durván casual a Jagged Alliance 2-höz képest.

Nem baj, majd jön nekünk a Phoenix Point Julian Golloptól:

phpBB [media]
Avatar
donatus13

Hozzászólás #29737 2018.06.15. 06:15

Tudom már csak nyivákolni járok ide, de úgy örülnék már valami tényleg jól sikerült rts-nek az utóbbi néhány évben meg csömörlöttem a turn based játékoktól. Bár steamen továbbra is kb 0 órán állok szóval lehet végül már mindentől :szomoru1:
Avatar
Botond

Hozzászólás #29738 2018.06.15. 07:32

Zóanagyvarázsló írta:Nincs értelme szembeállítani hardcore-ság szempontjából a szimulátorokat és az arcade-et.
Persze, hogy nincs, egy arcade cuccnak pont az a lényege, hogy nem HC.
Avatar
arty

Hozzászólás #29739 2018.06.15. 08:05

Botond írta:Vagy akkora mélység van benne, ami a szimulátoraidban sosem lesz!
phpBB [media]


ebbe azé' bennelesz ;) (jót tesz a garázsszimeknek is az UE4)
Avatar
arty

Hozzászólás #29740 2018.06.15. 08:13

Zóanagyvarázsló írta:Nincs értelme szembeállítani hardcore-ság szempontjából a szimulátorokat és az arcade-et.
A Fight Night Round talán hardcore-abb, mint a Tekken, mert élethűbb akar lenni?
vannak pokoli nehéz árkád cuccok, de a mariokart (easy to learn... by slickadam ;) ) nem ilyen, így ott szerintem van: a 6 éves kölköm időnként megnyeri a 150cc kategoriás MK8 versenyt vs. assettoban egy kanyart nem tud rendesen bevenni...
Tekkennel szembe tedd oda mondjuk a shrek superslamet és akkor kb jó is a hasonlat :P (bár very easyn sztem kb minden verekedős elmegy, még kiskölköknek is)
Avatar
Botond

Hozzászólás #29741 2018.06.15. 08:34

arty írta:ebbe azé' bennelesz ;) (jót tesz a garázsszimeknek is az UE4)
Ez is ilyen kartos cucc, mint a f1rs, meg a mk8, meg a sonicos? Vagy az arcadeot ennyire felpuhítjuk, hogy lehessen hülyeséget belemagyarázni? Akkor linkeljen már valaki az pénzbedobósfentrőljönnekalegyekéslentrőllövömazűrhajóval játékot is, hogy ehunemirőlbeszélsz.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29742 2018.06.15. 08:40

arty írta:kíváncsi leszek, hogy csak én voltam kartamatőr vagy a maxcsillag elérhetetlen álom a 100órázós slickadamaken kívül mindenkinek :D
Ezt sajnos nem tőlem fogod megtudni, rég meg se próbálok fullaranyra tolni versenyeket... a GT4 leszoktatott róla. :D

A Mario Kart meg akkor hardcore, ha über profi minden ellenfél, de ez a Pong-ra is igaz, vagy bármilyen játékra.

Erről a hardcoreságról a "Zelda (harc) olyan mint a Dark Souls" bullshit jut eszembe... Azmegafaszom. Pac007 ritkánkommentelő barátom, aki többnyire easy-n játszik mindent, simán végignyomta a 2 kislányával...

Ez a túlmisztikfikáló Nintendo agyhalál. A Mario Kart egyszerű mint a bot, azzal tud kihívást nyújtani, hogy azonos képességűek a járművek. A pályaismerettel és a power upok okos használatával lehet előnyre szert tenni és nyilván ha sokat nyomja az ember, egyre jobb lesz. Hűha, de meglepő.

De ha már balanszolt és csiszolt játékmenet, meg hardcoreság, lehet rámenni a Pug on a Field rekordom megdöntésére! (498 ezer pont, világelső prő pléjer vagyok)

Play store link

Kép
Avatar
Botond

Hozzászólás #29743 2018.06.15. 08:45

DanielT írta:Ezt sajnos nem tőlem fogod megtudni, rég meg se próbálok fullaranyra tolni versenyeket... a GT4 leszoktatott róla. :D

A Mario Kart meg akkor hardcore, ha über profi minden ellenfél, de ez a Pong-ra is igaz, vagy bármilyen játékra.

Erről a hardcoreságról a "Zelda (harc) olyan mint a Dark Souls" bullshit jut eszembe... Azmegafaszom. Pac007 ritkánkommentelő barátom, aki többnyire easy-n játszik mindent, simán végignyomta a 2 kislányával...

Ez a túlmisztikfikáló Nintendo agyhalál. A Mario Kart egyszerű mint a bot, azzal tud kihívást nyújtani, hogy azonos képességűek a járművek. A pályaismerettel és a power upok okos használatával lehet előnyre szert tenni és nyilván ha sokat nyomja az ember, egyre jobb lesz. Hűha, de meglepő.

De ha már balanszolt és csiszolt játékmenet, meg hardcoreság, lehet rámenni a Pug on a Field rekordom megdöntésére! (498 ezer pont, világelső prő pléjer vagyok)

Play store link

Kép
Végre valaki megfogta a lényeget, köszönöm!
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #29744 2018.06.15. 08:47

Minden kivansagom igy teljesuljon, 30€ a nioh :)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29745 2018.06.15. 08:48

Zóanagyvarázsló írta:Nem baj, majd jön nekünk a Phoenix Point Julian Golloptól:
Na, szupi, legalább 10 óra youtube mókának nézek elébe. :)
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29746 2018.06.15. 09:37

DanielT írta:Erről a hardcoreságról a "Zelda (harc) olyan mint a Dark Souls" bullshit jut eszembe... Azmegafaszom. Pac007 ritkánkommentelő barátom, aki többnyire easy-n játszik mindent, simán végignyomta a 2 kislányával...
mert ugy is lehet. easy-vé tette maganak, sherlock. egyetlen guardian-t vagy lynel-t se huzott karoba, "test of strength" shrine-t is a legegyszerübbet max. ugyhogy faék a játék of korsz, meg lett allapitva E! Gran Turismo is gyerekjatekkent lett feljegyezve a kodexben, miutan bobby röhögve megcsinalta az összes jogsit bronzra... right?

kabare
Avatar
Botond

Hozzászólás #29747 2018.06.15. 09:52

SlickAdam írta:mert ugy is lehet. easy-vé tette maganak, sherlock. egyetlen guardian-t vagy lynel-t se huzott karoba, "test of strength" shrine-t is a legegyszerübbet max. ugyhogy faék a játék of korsz, meg lett allapitva E! Gran Turismo is gyerekjatekkent lett feljegyezve a kodexben, miutan bobby röhögve megcsinalta az összes jogsit bronzra... right?

kabare
Nyugi, mindenki hülye, csak te vagy helikopter. :D
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29748 2018.06.15. 10:21

Botond írta:Persze, hogy nincs, egy arcade cuccnak pont az a lényege, hogy nem HC.
De csak ha autós? Vagy csak ha kart? Mert a "hardcore arcade" példáim közül egyre sem mertél reagálni.

Nem a Mario Karttal vitatkozom, hanem az érveléseddel, amivel a véleményedet a magamfajta fingnélküli számára kevésbé hitelessé teszed.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29749 2018.06.15. 10:25

DanielT írta:Erről a hardcoreságról a "Zelda (harc) olyan mint a Dark Souls" bullshit jut eszembe... Azmegafaszom. Pac007 ritkánkommentelő barátom, aki többnyire easy-n játszik mindent, simán végignyomta a 2 kislányával...
Úgy könnyű, hogy a Soulsokban direkt nincs (nagyon) easy. A DMC-kben meg a Bayonettában van, és egyéb csomó hardcore cuccban van. A Ninja Gaidenben meg megint nincs, te ettől nem lesz automatikusan casual a többi. Mondjuk én az automatic easy módokat nem erőltetném, hogy artynak rosszabb legyen.

A Nintendo-fanboyság persze létező dolog.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29750 2018.06.15. 10:30

Ha már kart, és a Crash Team Racinggel játszottam, az is szórakoztató volt, de annyira nem az én asztalom a téma, én a köztesebb stílus kedvelője vagyok. Nekem a Carmageddon/Fallout/normálisabb NFS/OutRun-vonal(ak) jött(ek) be. Vagyis konkrétan ezek, ha az őskövületeket nem nézem (Test Drive 1, Street Rod, a motoros Road Rash már határeset, mert a windowsos verzió nem annyira öreg), lényegében más ótóka le sem kötött. Kínomban már valamlyik Dirt kipróbálásán gondolkozom. Bár az arcade, tehát vércasual WipeOut HD ígéretes volt a próba erejéig. A Jak II-ben és a Ratchet 2 is bejöttek a hasonló stílusú versenyzős részek.

A Forza Horizon 3 meg fekete képernyő nálam a mai napig, mert MS.

Vissza: “Leáldozott.hu”