A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Botond

Hozzászólás #29121 2018.05.23. 19:02

Micsu írta:tobb fun nem feltetlen egyenlo azzal h tobb orat teszel valamibe, hogy is szamolhatjuk ezt konzisztensen mikor lehet hogy amit 5 ezerert vettem es 4 ora volt nagyobb fun volt mint amit 1 euroert es 50 ora? Van ra valami kepleted?
Nem tudom kinél hogy van, de nekem azokban a játékokban van sok órám, amit élvezek, adott esetben azokat újra is játszom, és hiába 4 óra hosszú, ha nagyon tetszik és 5x végigtolom akkor lesz benne húsz óra, míg hiába van vminek 120 órás sztori szála, ha az első 2 óra után beunom, vagy van olyan stratégia amivel nyomtam három partit, láttam, hogy szar, így megállt 12-13 óránál, míg a civ5ben van 700 óra, civ6ban meg 350 körül éppen most. Nyilván nincs erre sztenderd mérőszám, ilyen sose fogalmazódott meg Tinman szájából, ezt csak magadnak tudod belőni, hogy ebbe ennyi időt raktál ennyi pénzért vetted, míg a másikat olcsóbban vetted több óra is ment bele, na az jobb vétel volt. Amit a cikkben írnak, hogy megnézed vásárlás előtt, hogy howlongtobeat.com mit ír a te stílusodra (mert ott írnak speedrunt, maxolást, normál módra is időt), elosztod az árral és akkor látod, hogy ez még a rangedben van, vagy sem. Sose csinálok ilyet, de attól még el tudom képzelni, hogy ha rászorulnék, akkor ez nem lenne egy rossz támpont. Mint ahogy fingom sincs, hogy a.) mennyit eszik a kocsim, b.) mennyibe kerül a benzin, de attól még látom értelmét, és el tudom képzelni azt az élethelyzetet ahol ennek van relevanciája.
Avatar
Oldern the first

Hozzászólás #29122 2018.05.23. 20:12

DanielT írta:Ami _semmit_nem jelent. A GPU automatikusan szabályozza magát évek óta. Ráírnak egy számot, ami a BIOS-ban is szerepel az egyik fázishoz, amin _SO-HA_ nem üzemel a GPU.

Száz szónak is egy a vége, egyetlen márka van, amit nem ajánlanék a customok közül és az az ASUS. Mert bizonyítottan egy rohadt fos.

szerk: És nyilván nem azért vettem, mert egy szart akartam, hanem megvettem a tesztek szerint (az akkor megjelentek közül) a legjobbat, ami a legdrágább is volt. Board szinten elemeztem a power delivery rendszert, a hűtőbordát javították (mert korábban az is FOS volt), azt hittem minden oké lesz. Nem lett.
Asus Strix RX470-em van, ennyit én még driverrel, lehaló ventivel, kék halállal, kisfaszommal nem szoptam még az évek során, mint ezzel.

Ez volt a legolcsóbb, és ez volt a leggyengébb verzió is. És túlterhelve lazán 95+ fokos lesz a kártya egy része :D
Mondjuk amikor vettem, akkor volt 70k. Ennyiért ma még sidegrade-et se kapnék.
Avatar
donatus13

Hozzászólás #29123 2018.05.23. 23:06

phpBB [media]
Avatar
donatus13

Hozzászólás #29124 2018.05.23. 23:14

Ez az északi stílusú festés számomra kicsit rombolja a második vh hangulatát, de azért elfogadjuk hogy ez a trendi most és kell, de azért valahol jó lett volna nélküle.
Avatar
Moby

Hozzászólás #29125 2018.05.23. 23:15

Van szakáll, lehet tombolni! :banplz:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29126 2018.05.23. 23:51

donatus13 írta:BFV trailer
Kép
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29127 2018.05.24. 00:33

donatus13 írta:Ez az északi stílusú festés számomra kicsit rombolja a második vh hangulatát, de azért elfogadjuk hogy ez a trendi most és kell, de azért valahol jó lett volna nélküle.
Nekem fel se tűnt, anélkül is eltemette magát és a játékot a tréler. Uninstalláltam is a YouTube-ot.
Avatar
Botond

Hozzászólás #29128 2018.05.24. 01:26

Minek ilyen fost néztek? Inkább néztétek volna a Solo filmet imaxben, na az leadta. :) BF5 meg best played xboxon, ideje cserélni a ps4eket. :)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29129 2018.05.24. 01:31

Botond írta:Minek ilyen fost néztek? Inkább néztétek volna a Solo filmet imaxben, na az leadta. :) BF5 meg best played xboxon, ideje cserélni a ps4eket. :)
Elindultam az Imax felé,a tréler játékideje alatt a házból nem értem ki :(

Amúgy meg SW-t manapság nem szívesen néznék moziban, nem voltak meggyőzőek az új filmek. A TFA esetében még új kezdetként elnéztem az újrahasznosítást, de a Rogue One-t untam (a csata végén látványos volt, meg mintha a robotot bírtam volna), a The Last Jedi meg retardált volt (azért szórakoztató tudott lenni). De majd a Solo!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29130 2018.05.24. 01:36

Botond írta:Ez is egy vélemény, meg Tinmané is egy. És ez azon ritka esetek egyike, amikor Tinmannal értek egyet. Ezek az ellenérvek amik felmerülnek, hogy miért szar egy ilyen mérés, meg az egyéb eltérítő tényezők arányaiban nem befolyásolják a rendszert, hogy te x forintért y időnyi szórakozást veszel, és aki minél olcsóbban akar minél többet szórakozni, annak bizony ez egy jó méricskélés. Az lehet, hogy nem a gmg.com ennek a megfelelő platformja, de ezt Tinman sem állította azokban a kommentjeiben amit anno a témában láttam. Szóval szerintem ez igenis egy jó mérőszám, max nem mindenkinek. De azért titokban mindenki erre optimalizál, hogy minél olcsóbban jusson a cucchoz, és titokban mindenki abban bízik, hogy az minél több funt tol az arcába.
Az simán jogos, hogy tartós multis játékért vagy sokszor újrajátszós RPG-ért stratégiáért szívesebben nyúl zsebbe az ember. Nem a game as service jegyében, hanem mert ezek tényleg hosszú távú programot kínálnak.

Ettől függetlenül a Ft/perc irtózatos túltolás tud lenni, és nemcsak azért, mert a GMG-n ótvarul mérik, hanem mert rengeteg játékot éppen az időhúzós bullshittel rontanak le, míg mások feszesebben sokkal jobban működnek.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29131 2018.05.24. 07:54

Moby írta:Van szakáll, lehet tombolni! :banplz:
Ja, ez a next level, amikor nemcsak ugyanaz a szakállgyerek formula lesz mindenben, hanem már konkrétan ugyanazok a szereplők is. Lásd itt a trikós Kratos. Nextebb level: ugyanazt a játékot adják el évente 3x, csak átragasztják a borítón a nevet. Mégnextebb level: Nem kapsz semmit, csak 3x átutalsz a SonyTheGameCég-nek 60 USD-t.

szerk: lopott kép, nem én karikáztam be, mert más is pörög ezen, hogy szakállaskratos.
Kép
Avatar
Moby

Hozzászólás #29132 2018.05.24. 08:05

DanielT írta:Ja, ez a next level, amikor nemcsak ugyanaz a szakállgyerek formula lesz mindenben, hanem már konkrétan ugyanazok a szereplők is. Lásd itt a trikós Kratos. Nextebb level: ugyanazt a játékot adják el évente 3x, csak átragasztják a borítón a nevet. Mégnextebb level: Nem kapsz semmit, csak 3x átutalsz a SonyTheGameCég-nek 60 USD-t.

szerk: lopott kép, nem én karikáztam be, mert más is pörög ezen, hogy szakállaskratos.
Kép
Na akkor ez már majdnem olyan, mint évente kiadni ugyanazt a multilövöldét más asstekkel. Jaj, csak rá ne találjon erre a formulára is a SonyTheGameCég :D Inkább ragasztgassák csak a neveket, az én 60USD-mre bátran számíthatnak! :wave:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29133 2018.05.24. 08:26

Moby írta:Na akkor ez már majdnem olyan, mint évente kiadni ugyanazt a multilövöldét más asstekkel. Jaj, csak rá ne találjon erre a formulára is a SonyTheGameCég :D Inkább ragasztgassák csak a neveket, az én 60USD-mre bátran számíthatnak! :wave:
Hát a multi lövöldének megvan az esélye, hogy gameplayt tartalmazzon és ne egy unalmas, gyűjtögetős genny legyen, sétálóspofázással, cinematik 30 frémmel.

A Ratchetet konkrétan legutóbb azért hagytam abba, mert rosszul lettem tőle. Régen láttam ilyen gyomorforgató/fejfájdító 30 frémes megoldást.
Avatar
Moby

Hozzászólás #29134 2018.05.24. 08:38

DanielT írta:Hát a multi lövöldének megvan az esélye, hogy gameplayt tartalmazzon ős ne egy unalmas, gyűjtögetős genny legyen, sétálóspofázással, cinematik 30 frémmel.

A Ratchetet konkrétan legutóbb azért hagytam abba, mert rosszul lettem tőle. Régen láttam ilyen gyomorforgató/fejfájdító 30 frémes megoldást.
Az esélye megvan rá, az én 60 dodómra viszont konkrétan semmi. Azt megtartom a gyűjtögetős gennyekre. Azokkal legalább játszom is :D De értem amit mondasz, és tökéletesen biztos vagyok benne, hogy a BFV-öt is fogod annyit csapatni mint a legutóbbit! :P És ha már játékra nem is feltétlenül alkalmas, példaként a nagybüdössemmire bármikor! :DD
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29135 2018.05.24. 08:46

Moby írta:Az esélye megvan rá, az én 60 dodómra viszont konkrétan semmi. Azt megtartom a gyűjtögetős gennyekre. Azokkal legalább játszom is :D De értem amit mondasz, és tökéletesen biztos vagyok benne, hogy a BFV-öt is fogod annyit csapatni mint a legutóbbit! :P És ha már játékra nem is feltétlenül alkalmas, példaként a nagybüdössemmire bármikor! :DD
Na, akkor még azt írd le, hogy a GOW-tól izgalmasabb és intenzívebb pillanatokat kaptál, mint a BF1-től, amiről nem bírtál leszakadni egy időben, amikor ráéreztél.

BTW 116 órám van benne.
Avatar
Botond

Hozzászólás #29136 2018.05.24. 08:48

DanielT írta:Hát a multi lövöldének megvan az esélye, hogy gameplayt tartalmazzon és ne egy unalmas, gyűjtögetős genny legyen, sétálóspofázással, cinematik 30 frémmel.

A Ratchetet konkrétan legutóbb azért hagytam abba, mert rosszul lettem tőle. Régen láttam ilyen gyomorforgató/fejfájdító 30 frémes megoldást.
PS4et vettél. Konkrétan házhoz mentél a lófaszért? Akkor meg mirű beszélsz? Édesapám örökérvényességű bölcsessége kívánkozik ide, hogy aki keresi a bajt, az jó eséllyel meg is találja. Na. Akkor meg? Ott a süvöltő Ti, azon is van végtelen+2 jó játék amit még nem játszottál rongyosra, hozd azt a fókuszba, ne a szarokat. A szarokra nem adod oda a 60 dodót se, meg az 5öt se nagyon akcióban és mission completed.
@Zó: Semmi világmegváltó nem volt a Solo film se, IMAXben legalább garantáltan jól nézett ki, a történet 12 egy tucat, de mégis, kellemes volt. Én is éppen vártam nagyon a BF5 bejelentést (nem...), és közben Dodzyval toltuk a civ6 multit (épp szarráver, ha jól értelmeztem a nagy csendet amiben tette vette a junitjait, meg azt, hogy el kellett menteni az állást mikor leléptem :D) amikor becsörgött a haver, hogy na ezt el is felejtettük, szóval 20:30kor nekikezdtük szervezni a programot, hogy a 21:50est elérjük úgy hogy még két gyerekeket le kellett fektetnie, plusz a neje 21:30ra ér haza. Jól felépített terv volt, és vmi habkönnyűt kaptunk cserébe, sokat nem kell belegondolni. Nem az az instant klasszikus, de szerintem még ötször se fogom megnézni, a Rogue One legalább 2-3x nézhető volt, ez szerintem még ennyit se ér. A 8. részből konkrétan egy kockára se emlékszem az annyira ütős volt szerintem.
Avatar
Moby

Hozzászólás #29137 2018.05.24. 09:15

DanielT írta:Na, akkor még azt írd le, hogy a GOW-tól izgalmasabb és intenzívebb pillanatokat kaptál, mint a BF1-től, amiről nem bírtál leszakadni egy időben, amikor ráéreztél.

BTW 116 órám van benne.
Nem kell leírnom semmit, szerintem elég beszédes, hogy következő gow preorder amint lehet, BFV (hat, akármi) meg bottal se. Mit kellene leírnom? :D
Ha nagyon multizni támadna kedvemm huszonötször inkább tolnám ehelyett a forniteot. Deviszont ez olyan hatalmas intenzitással történik meg, hogy fent sincs a gépen.
Avatar
Botond

Hozzászólás #29138 2018.05.24. 09:28

Moby írta:Nem kell leírnom semmit, szerintem elég beszédes, hogy következő gow preorder amint lehet, BFV (hat, akármi) meg bottal se. Mit kellene leírnom? :D
Ha nagyon multizni támadna kedvemm huszonötször inkább tolnám ehelyett a forniteot. Deviszont ez olyan hatalmas intenzitással történik meg, hogy fent sincs a gépen.
iOSen vagy várod az android verziót? :) Meg asszem lesz switchre is!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29139 2018.05.24. 10:17

Botond írta:Semmi világmegváltó nem volt a Solo film se, IMAXben legalább garantáltan jól nézett ki, a történet 12 egy tucat, de mégis, kellemes volt. Én is éppen vártam nagyon a BF5 bejelentést (nem...), és közben Dodzyval toltuk a civ6 multit (épp szarráver, ha jól értelmeztem a nagy csendet amiben tette vette a junitjait, meg azt, hogy el kellett menteni az állást mikor leléptem :D) amikor becsörgött a haver, hogy na ezt el is felejtettük, szóval 20:30kor nekikezdtük szervezni a programot, hogy a 21:50est elérjük úgy hogy még két gyerekeket le kellett fektetnie, plusz a neje 21:30ra ér haza. Jól felépített terv volt, és vmi habkönnyűt kaptunk cserébe, sokat nem kell belegondolni. Nem az az instant klasszikus, de szerintem még ötször se fogom megnézni, a Rogue One legalább 2-3x nézhető volt, ez szerintem még ennyit se ér. A 8. részből konkrétan egy kockára se emlékszem az annyira ütős volt szerintem.
Pedig a TLJ hozott annyi idiotizmust, hogy emlékezni lehessen rá, és a klasszikus karakterek (klasszikus színészekkel) is voltak benne.
Avatar
arty

Hozzászólás #29140 2018.05.24. 10:38

DanielT írta:Hát a multi lövöldének megvan az esélye, hogy gameplayt tartalmazzon és ne egy unalmas, gyűjtögetős genny legyen, sétálóspofázással, cinematik 30 frémmel.
A Ratchetet konkrétan legutóbb azért hagytam abba, mert rosszul lettem tőle. Régen láttam ilyen gyomorforgató/fejfájdító 30 frémes megoldást.
Anno a 20 frémtől se voltál szarul, de most a blurozott 30-tól is lebetegszel.
Nahaggyámá'.

Jatudom, beleszoktál a tutiba, meg megöregedtél.
Oképersze.
Avatar
arty

Hozzászólás #29141 2018.05.24. 10:43

donatus13 írta:
phpBB [media]
no, az új bad company 3-ban időbenvisszamennek skóciába harcolni? (vagy a kékre festett skótok is csak brévhartos-hálivúdis csúsztatás?)

delegalább lesz szinglije!

szerk: megnéztem. bad company. bf5nek komolytalan.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #29142 2018.05.24. 10:59

Moby írta:Az esélye megvan rá, az én 60 dodómra viszont konkrétan semmi. Azt megtartom a gyűjtögetős gennyekre. Azokkal legalább játszom is :D De értem amit mondasz, és tökéletesen biztos vagyok benne, hogy a BFV-öt is fogod annyit csapatni mint a legutóbbit! :P És ha már játékra nem is feltétlenül alkalmas, példaként a nagybüdössemmire bármikor! :DD
nahát ezt úgy írtad le mint ha 4 órád lenne a bfben közben meg mégse :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #29143 2018.05.24. 11:11

Micsu írta:nahát ezt úgy írtad le mint ha 4 órád lenne a bfben közben meg mégse :)
Nem nem így írtam, nem arról írtam ami volt, hanem ami lesz. A BFV-ben nem 4 órám lesz. 0 lesz benne.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #29144 2018.05.24. 11:18

Moby írta:Nem nem így írtam, nem arról írtam ami volt, hanem ami lesz. A BFV-ben nem 4 órám lesz. 0 lesz benne.
pedig a trailer alapján azt hittem neked tetszik :D
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29145 2018.05.24. 11:30

DanielT írta:Na, akkor még azt írd le, hogy a GOW-tól izgalmasabb és intenzívebb pillanatokat kaptál, mint a BF1-től, amiről nem bírtál leszakadni egy időben, amikor ráéreztél.
BTW 116 órám van benne.
Nekem csak 34 órám van benne, de a 3-hoz, vagy a 4-hez képest egy rakás szar konkrétan az 1.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29146 2018.05.24. 12:16

benőmenő írta:Nekem csak 34 órám van benne, de a 3-hoz, vagy a 4-hez képest egy rakás szar konkrétan az 1.
Hát mivel a 4-ben nekem 1000, így nyilván nem én fogom megvédeni az 1-et.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29147 2018.05.24. 12:49

Moby írta:Nem nem így írtam, nem arról írtam ami volt, hanem ami lesz. A BFV-ben nem 4 órám lesz. 0 lesz benne.
Nagyon kemény vagy ma! :taps: A Bone BF1 kalandod után várom ez hova fut ki. :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #29148 2018.05.24. 12:49

Micsu írta:pedig a trailer alapján azt hittem neked tetszik :D
Hánaná! Szakáll van a videónak a borítóképén, e! Jóhogy tetszik! :banplz: Jó-jó, csak félig. Na.
Avatar
Moby

Hozzászólás #29149 2018.05.24. 12:53

DanielT írta:Nagyon kemény vagy ma! :taps: A Bone BF1 kalandod után várom ez hova fut ki. :D
Bone BF1? Olyanom nem volt. BF4 kalandom volt Bone-on, de az sem volt hosszú. BF1-et egyszer indítottam el ONEX-en, de nem volt própeccselve, nem volt rajta mit nézni. PS4-re meg sosem volt meg. Pécén kívül nem játszottam én BF1-et.
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #29150 2018.05.24. 21:02

E! Dodzylla rámírt aztá benéztem, hogy mi van. Anti-divatszakáll hadjárat? :D:D
Avatar
aabyssx

Hozzászólás #29151 2018.05.24. 21:05

Amúgy nem vettem még semmit.
De tökre AMD szimpatizáns vagyok. Jó dolog, hogy nem szarok a Ryzenek, és kicsit csipkednie kell az Intelnek is magát. Az áruk is jó, lehet, hogy majd kukázok egyet később.
GPU-ból is jó lenne AMD cucc, mert az egyik monitorom Freesynces. Viszont a videokártyák árazása még agyrém.
Avatar
eje75

Hozzászólás #29152 2018.05.24. 22:00

donatus13 írta:
phpBB [media]
Ez valami fan made trailer, vagy mi a tosz? :wilting: Értem Én, hogy kell a junik battlefield experience, de akkora kavarodás volt a képernyőn, hogy nem tudtam megállapítani, ki kivel van... nagy robbanások voltak, meg bohócruhások lövöldöztek bohócruhásokra, meg feltűnt egy nő is, akinek Gardena talajlazító volt a keze helyén
Spoiler
Kép
... nagyon remélem, hogy csak izgalmukban túltolták az élményt, mert ez így egy rohadt nagy katyvasz volt... Mind1, E3-on nyomatják majd a multit, meglátjuk... Viszont le a kalappal a prezijük előtt, a mulatt srác volt az első, akin röhögtem bemutató közben...mindengyik próbál vicces lenni, de inkább kínosak, mint jó fejek, viszont ez a srác qwa nagy szöveget nyomott.... nekem úgy tűnt, hogy a Dice-os srácokat is meglepte, mert látszott rajtuk, hogy őszintén, szívből röhögnek a szövegén... Nagy arc volt... Most már csak azt nem tudom, hogy hogy szőnek bele a történetbe valami gyereket? :wilting: Egy Tigris tank áthajt a házukon, miközben a Ő a tejbegrízt halózza a kertben, meghal az egész családja, amitől egy dúvaddá válik, és vérgőzös 6 évesként csatlakozik az ellenállók vezéréhez, aki véletlenül egy szakállas, tetovált félmeztelen pacák lesz, aki egy szőnyegbombázás meghitt pillanatában fiává fogadja? Valami ilyet tudok elképzelni.... :banplz:
Avatar
deep

Hozzászólás #29153 2018.05.25. 00:01

Hiánypótló videó
phpBB [media]
Avatar
Botond

Hozzászólás #29154 2018.05.25. 08:51

deep írta:Hiánypótló videó
nagyigazságok.avi
Tényleg hiánypótló, mondjuk én pl sose gondoltam volna, hogy akinek nincs pénze az olcsó hw-t vesz, és ha azon felbassza ultrára a dolgokat akkor leesik a frémrét. Megdöbbentő mik ki nem derülnek. Tényleg teljesen illeszkedik a topik konzolos igénytelenkedésébe ez a vegyük le lowra, kenjük be sárral, osztán jó lesz az videós útmutató. Szólhatna erről is a pc géming, de nem erről szól, erről a konzol géming szól. A PC gémingben nem a settingsben turkálsz, hanem adagolsz még kraftot. A FullHD felbontást meg eleve hagyjuk meg a gagyi telefonoknak, mert a komolyabbak már ott is 1440p körül vannak, 1080p már csak a nosztalgiavonaton ülőknek van akár tvben akár monitorban akár telefonban. :o Régen minden jobb volt, még a nosztalgia is!
Avatar
Necro

Hozzászólás #29155 2018.05.25. 09:02

deep írta:Hiánypótló videó
Azért nem látom ezt életszerűnek mert utólag könnyű lóbáni hogy a 30% különbséget okozó beállítás szart se számít a látványban, de egy tesztlabor nélkül ezt az ember otthon egyesével nem fogja kimérni komponensenként.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29156 2018.05.25. 09:31

Necro írta:Azért nem látom ezt életszerűnek mert utólag könnyű lóbáni hogy a 30% különbséget okozó beállítás szart se számít a látványban, de egy tesztlabor nélkül ezt az ember otthon egyesével nem fogja kimérni komponensenként.
Viszont gondolatébresztő lehet azoknak, akik kevésbé rutinosak. Konkrét példákat is direkt kiemel, hogy miket kell megnézni a sok lehetőség közül.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29157 2018.05.25. 09:38

Necro írta:Azért nem látom ezt életszerűnek mert utólag könnyű lóbáni hogy a 30% különbséget okozó beállítás szart se számít a látványban, de egy tesztlabor nélkül ezt az ember otthon egyesével nem fogja kimérni komponensenként.
Ez szerintem azoknak is szól, akik ész nélkül benyomják a 4xSupersampling AA-t, majd hőbörögnek, hogy bezzeg a Tíáj sem elég a fullgraf@60-ra.
A leírás bármilyen egyezése valódi személlyel pusztán a véletlen műve, különösen, ha az illető az SG-n fórumozik.
Avatar
arty

Hozzászólás #29158 2018.05.25. 09:38

Botond írta:Tényleg hiánypótló, mondjuk én pl sose gondoltam volna, hogy akinek nincs pénze az olcsó hw-t vesz, és ha azon felbassza ultrára a dolgokat akkor leesik a frémrét. Megdöbbentő mik ki nem derülnek. Tényleg teljesen illeszkedik a topik konzolos igénytelenkedésébe ez a vegyük le lowra, kenjük be sárral, osztán jó lesz az videós útmutató. Szólhatna erről is a pc géming, de nem erről szól, erről a konzol géming szól. A PC gémingben nem a settingsben turkálsz, hanem adagolsz még kraftot. A FullHD felbontást meg eleve hagyjuk meg a gagyi telefonoknak, mert a komolyabbak már ott is 1440p körül vannak, 1080p már csak a nosztalgiavonaton ülőknek van akár tvben akár monitorban akár telefonban. :o Régen minden jobb volt, még a nosztalgia is!
miért érezted, hogy megtekintés nélkül ki kell szólnod a 1080as burkodból? :falbav: :gonosz2:

---

amugy az árnyékminőség fejtegetésével pl egyetértek, nekem a mid-low mindig "reálisabbnak" tűnt (csak sajnos általában az árnyék megjelenítési távolságát is csökkenti a setting :/ )
Avatar
Botond

Hozzászólás #29159 2018.05.25. 10:09

arty írta:miért érezted, hogy megtekintés nélkül ki kell szólnod a 1080as burkodból? :falbav: :gonosz2:

---

amugy az árnyékminőség fejtegetésével pl egyetértek, nekem a mid-low mindig "reálisabbnak" tűnt (csak sajnos általában az árnyék megjelenítési távolságát is csökkenti a setting :/ )
Megnéztem. A túl éles az árnyék és az nem realisztikus résznél be is ugrott, hogy SGn anno SQJ mekkora harcot viselt a topik ellen, hogy márpedig legyen tűéles és pont és azért is vette a 2db 970est a fiókvga mellé. Jót is mosolyogtam ezen az emléken, szóval azért nem volt teljesen haszontalan a videó. De ez már nagyon régen volt, baziöregek vagyunk.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29161 2018.05.25. 11:09

Jó, hogy mondod! Gyorsan kipróbáltam telón, frankón működik. :eljen:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29162 2018.05.25. 11:10

Eddig ez a kedvenc az éles vs nem éles témában (nyilván a softshadow volt a magasabb beállítás és több erőforrást is evett.
Dead Space 3
High
Soft high
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #29163 2018.05.25. 18:41

Botond írta:A FullHD felbontást meg eleve hagyjuk meg a gagyi telefonoknak, mert a komolyabbak már ott is 1440p körül vannak, 1080p már csak a nosztalgiavonaton ülőknek van akár tvben akár monitorban akár telefonban.
Naja. Főleg azoknak, akik a telót 2cm-ről, a tv-t pedig 1-m-ről nézik.Kb. két helyen látom értelmét a nagyobb felbontásnak (inkább ppi-nek): 60 col fölötti tv-nél, és 20" fölötti monitornál, de főleg monitornál (vagy monitornak használt tv-nél), mert ott a képátmérő / felbontás / nézőtávolság szentháromság már szépen érezteti a különbséget..
Avatar
Oldern the first

Hozzászólás #29164 2018.05.25. 19:51

RIP TotalBiscuit :(
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29166 2018.05.26. 09:46

benőmenő írta:20 eurós spawn pont :eljen:
https://clips.twitch.tv/InnocentRelievedNuggetsCoolCat
Tegnap megnéztem megosztott könyvtáron keresztül, tökjó. Lehetne több az apró grafikai pluszokból, de ami van az általában jobbá tette.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29167 2018.05.26. 09:49

DanielT írta:Tegnap megnéztem megosztott könyvtáron keresztül, tökjó. Lehetne több az apró grafikai pluszokból, de ami van az általában jobbá tette.
Ez nem is vita tárgya. De hogy a többi jól dokumentált szar benne maradt, és hogy ennyi év után pénzért adják, ami normál esetben egy day1 patch, az továbbra is nevetséges.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29168 2018.05.26. 10:26

benőmenő írta:Ez nem is vita tárgya. De hogy a többi jól dokumentált szar benne maradt, és hogy ennyi év után pénzért adják, ami normál esetben egy day1 patch, az továbbra is nevetséges.
Ja, undorító az egész, ez nem vitás.
Avatar
arty

Hozzászólás #29169 2018.05.26. 10:27

Áháháháháháhááááá :DDD
Remélem picurit azé' most bosszankodik pár vásárlójuk. Még sok ilyet kívánok minden almásnak (a cégnek meg pusztulást).
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #29170 2018.05.26. 11:01

arty írta:Áháháháháháhááááá :DDD
Remélem picurit azé' most bosszankodik pár vásárlójuk. Még sok ilyet kívánok minden almásnak (a cégnek meg pusztulást).
Kifizettem legalább 80-ezret egy 2017-es ipadért, ami kb. 4 évig megbízhatóan működik, és még ezt sem tudja! Őrület!
Bár hirtelen azt sem tudom, miért létezik ilyen opció úgy egyáltalán.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29171 2018.05.26. 11:07

Greyfox írta:Kifizettem legalább 80-ezret egy 2017-es ipadért, ami kb. 4 évig megbízhatóan működik
Na, kb 4 évente jön már a tönkretevő/lassító update? Régebben 2 volt, milyen kedvesek. :idiota:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29172 2018.05.26. 11:13

Detroit ficcen valakinek valamikor?

Nekem lesz hamarosan egy kölcsön példány, de vettem is volna, ha nincs kollégának.
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #29173 2018.05.26. 12:00

DanielT írta:Na, kb 4 évente jön már a tönkretevő/lassító update? Régebben 2 volt, milyen kedvesek. :idiota:
Még a nemtomhányévvel ezelőtt air is nagyon faszán megy, le sem cseréltem volna, ha mutter androidos csodája nem lassult volna vállalhatatlan szintre - így megkapta az air-t. Amit telefon vonalon művelnek az nekem sem szimpi, de szerintem a tabletjeik tökéletesek.
Avatar
Moby

Hozzászólás #29174 2018.05.26. 12:48

DanielT írta:Detroit ficcen valakinek valamikor?

Nekem lesz hamarosan egy kölcsön példány, de vettem is volna, ha nincs kollégának.
Kép
Avatar
arty

Hozzászólás #29175 2018.05.26. 13:12

Greyfox írta:Kifizettem legalább 80-ezret egy 2017-es ipadért, ami kb. 4 évig megbízhatóan működik, és még ezt sem tudja! Őrület!
Bár hirtelen azt sem tudom, miért létezik ilyen opció úgy egyáltalán.
... a stockholm szindrómás minta almavásárló :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára arty 2018.05.26. 13:13-kor.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29176 2018.05.26. 13:12

Moby írta:Kép
Jó, hát egy ekkora LUKidomártól nem is vártunk kevesebbet! :eljen:
Avatar
arty

Hozzászólás #29177 2018.05.26. 14:51

phpBB [media]


Tehát van lejjebb a GT tetőnézeténél, noha erről kivételesen most nem a CM tehet, hanem élőben így néznek ki a gépek: a pilóta egy karámból bámul kifelé.
Sajnos az "FPS" nézetben általában nagyon lent ülünk, nem látni be a pályát, a sisak feletti kamera szokott "ideális" lenni, de az eddigiek alapján a '18as innen élvezhetetlennek tűnik.
karam346.jpg
Avatar
eje75

Hozzászólás #29178 2018.05.26. 15:07

DanielT írta:Detroit ficcen valakinek valamikor?

Nekem lesz hamarosan egy kölcsön példány, de vettem is volna, ha nincs kollégának.
Én behúztam, de olyan beteg vagyok, hogy nincs erőm hozzanyúlni se... Qwa kölyöktől április eleje óta harmadszor kapom vissza a torok gyíkot... Este talán nekikezdek..
Avatar
Moby

Hozzászólás #29179 2018.05.26. 15:24

eje75 írta:Én behúztam, de olyan beteg vagyok, hogy nincs erőm hozzanyúlni se... Qwa kölyöktől április eleje óta harmadszor kapom vissza a torok gyíkot... Este talán nekikezdek..
Szintén zenész, csak nekem hányósfosós gyíkot hoztak ajciba. Zsinórban harmadszor. Pár órát tudtam tegnap óta beletenni, eddig tetszik nagyon.
Avatar
Moby

Hozzászólás #29180 2018.05.26. 15:28

Délelőtt pábzsít nyomattam ágyban, ipaddel :DD Nem volt erőm felkelni se, de valamit játszottam volna. Ezt találtam.
Az a szomorú valóság, hogy a maga végtelen igénytelenségében végtelenül szórakoztató is.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29181 2018.05.26. 15:43

Moby írta:Délelőtt pábzsít nyomattam ágyban, ipaddel :DD Nem volt erőm felkelni se, de valamit játszottam volna. Ezt találtam.
Az a szomorú valóság, hogy a maga végtelen igénytelenségében végtelenül szórakoztató is.
RIP PS4 PRO :rinya:

Készüljetek!

Spoiler
Kép
Avatar
Moby

Hozzászólás #29182 2018.05.26. 15:45

DanielT írta:RIP PS4 PRO :rinya:

Készüljetek!

Spoiler
Kép
Jó az ötlet, gondolkodom...
Avatar
Moby

Hozzászólás #29183 2018.05.26. 15:51

Ilyen csendes próért mondjuk megérte a LUK. Amikor elkészült megpróbáltam megmérni a hangját. Nem sikerült :(
phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29184 2018.05.26. 15:56

Moby írta:Ilyen csendes próért mondjuk megérte a LUK. Amikor elkészült megpróbáltam megmérni a hangját. Nem sikerült :(
Ez nagyon szép, meg jó, meg elhiszem, hogy halkabb, de megnéznék egy 1 órás HZD etap végi eredményt is.
Avatar
Moby

Hozzászólás #29185 2018.05.26. 16:03

DanielT írta:Ez nagyon szép, meg jó, meg elhiszem, hogy halkabb, de megnéznék egy 1 órás HZD etap végi eredményt is.
ugyanilyen 1 óra után is. Semmi nem változik. Nem tudok stand nélkül 1 órát videózni, kénytelen leszel bemondásra elhinni.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29186 2018.05.26. 16:17

Moby írta:ugyanilyen 1 óra után is. Semmi nem változik. Nem tudok stand nélkül 1 órát videózni, kénytelen leszel bemondásra elhinni.
Mértem egyet most nálam. Jéghidegen boot után 40, Infamousban szaladgálva annyit mint nálad kb a HZD ment, 41 db, 10 perc után 52 decibel.
Avatar
Moby

Hozzászólás #29187 2018.05.26. 16:24

DanielT írta:Mértem egyet most nálam. Jéghidegen boot után 40, Infamousban szaladgálva annyit mint nálad kb a HZD ment, 41 db, 10 perc után 52 decibel.
Az u4 menüt intísd el. Nem véletlenül kezdtem azzal. Az szinte azonnal jetengine. De a HZD is ilyen. Mire betölt, egy gyári pró már üvölt. De csinálok majd egy 20 perces videót. Azt még vállalom :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Moby 2018.05.26. 16:25-kor.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29188 2018.05.26. 16:25

Moby írta:Az u4 menüt intísd el. Nem véletlenül kezdtem azzal. Az szinte azonnal jetengine.
Mindenképp elindítanám, ha ne adtam volna el okádva azonnal, ahogy volt rá lehetőségem.
Avatar
eje75

Hozzászólás #29189 2018.05.26. 18:04

Moby írta:Szintén zenész, csak nekem hányósfosós gyíkot hoztak ajciba. Zsinórban harmadszor. Pár órát tudtam tegnap óta beletenni, eddig tetszik nagyon.
Ó, igen.... A good old hányosfosós: most is emlékszem a 2017 januárira.. Az majdnem elvitt... Egyedül maradtam itthon, és annyira kiszáradtam, hogy már hallucináltam... De szép is volt... Most csak a hívjatok papot-ig jutottam el... Lassan lebegtem a fény felé, és már hallottam a fanfárokat is (a feleségem szerint csak fingottam párat álmomban :idiota: )... Mind1 ópiát származékokkal kb. 5%-ra töltöttem vissza az életerőmet, este ránézek mit tud...
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29190 2018.05.26. 18:19

eje75 írta:Ó, igen.... A good old hányosfosós: most is emlékszem a 2017 januárira.. Az majdnem elvitt... Egyedül maradtam itthon, és annyira kiszáradtam, hogy már hallucináltam... De szép is volt... Most csak a hívjatok papot-ig jutottam el... Lassan lebegtem a fény felé, és már hallottam a fanfárokat is (a feleségem szerint csak fingottam párat álmomban :idiota: )... Mind1 ópiát származékokkal kb. 5%-ra töltöttem vissza az életerőmet, este ránézek mit tud...
Veled vagyunk, kitartás! A fingfanfár zengte dicsőséges visszatérted az élők közé! :taps:

Vissza: “Leáldozott.hu”