A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
Moby

Hozzászólás #29051 2018.05.20. 09:10

deep írta:Makett? Lego? Vagyis inkább LEPIN! Töredék ár, majdnem lego minőség.
Igen, a lego is nagyon megy, és minden aspektusában ugyanez. Egy valamirevaló lego 10-20K, plusz a videójátékok, és azok is rohadtul mennek nálunk. Ez sem más, ez a nintendo legója. Labo-lego.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29052 2018.05.20. 09:12

phpBB [media]

Tudtam én, hogy volt ez PS2-re is, de azt hittem, hogy csak vmi Lidl verzió. Mint ahogy a CoD 3, a SW: Force Unleashed, vagy a Woverine játék, hogy átportolták gyorsan a wii verziót vagy valami.
Így újrajátszva baromira érződik, mennyire limitálta a pályadizájnt a PS2 és magyarázza hogyan tudott a 2013-a reboot ekkorát lépni előre (mindjárt nem akkora kunszt, hogy nem kellett beleférni 32 MB RAM-ba egy 10 éves gépen).
Avatar
Botond

Hozzászólás #29053 2018.05.20. 09:36

deep írta:Makett? Lego? Vagyis inkább LEPIN! Töredék ár, majdnem lego minőség.
50+ doboz legot örököltek tőlem a gyerekek, kiváncsi vagyok a 30 éves lepin is 100%-osan fog e funkcionálni.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29054 2018.05.20. 11:00

Moby írta:Nekem nem csak a fejemben fordult meg, hanem meg is rendeltem, meg még ki is fizettem volna, ha a gyerek egyszer is a kezébe vette volna a switchet. De nem érdekelte őt, ezért eladtam Botondnak. Azzal együtt ha még itt lenne, még így is megvettem volna, hogy a gép nem érdekelte. Egy valami ugyanis biztosan érdekelte volna (és innen kell nézni ezt, de mivel nincs gyerekeket, cuki az egész téam megfejését olvasgatni :D) : a közös építés. Az már már kérdés, hogy ez megért volna-e húszezret. Ha utána még játszott volna vele valamennyit, akkor talán. De mivel gép sincs már, az egész kérdés elméleti.
Én csak a poén kedvéért reagáltam, maga az egész Labo-téma kevés érzelmet vált ki belőlem. De az tény, hogy az alapján, amit én láttam belőle, ez nem az, amire én vágytam volna gyerekként, és felnőttként is volt már napi szinten közöm gyerekhez. De valóban minden más lenne, ha lenne vér szerinti gyerekem tőled, mert akkor neki tuti kéne! :banplz:

Egyébiránt a te gyerekeidet és nevelési preferenciáidat te ismered, abban én nem vagyok kompetens.
Avatar
Moby

Hozzászólás #29055 2018.05.20. 13:46

Zóanagyvarázsló írta:Én csak a poén kedvéért reagáltam, maga az egész Labo-téma kevés érzelmet vált ki belőlem. De az tény, hogy az alapján, amit én láttam belőle, ez nem az, amire én vágytam volna gyerekként, és felnőttként is volt már napi szinten közöm gyerekhez. De valóban minden más lenne, ha lenne vér szerinti gyerekem tőled, mert akkor neki tuti kéne! :banplz:

Egyébiránt a te gyerekeidet és nevelési preferenciáidat te ismered, abban én nem vagyok kompetens.
A mintavétel alapján tuti nem kéne, hisz ezeknek sem kellett.
Avatar
arty

Hozzászólás #29056 2018.05.20. 16:50

DanielT írta:Áértem. A rendkívül egyértelmű rövidítésen kívül még az is nehezített pálya volt, hogy természetesen polcon van. De bazi nehéz és a környezet egyhangú, így nem sokáig bírom.
:D :D
motorstorm1-ben amugy a végső naaagyverseny(?) feloldásához fullaranynak kell lenni a teljes játéknak.... WTF? ezek megőőőrültek?
napi 1-2 versennyel lehet haladni... én ha leülök elé, 3-4 is lemegy (amiből 1-2-t legalább 20x próbálok, sokszor az utolsó kanyarban előznek be), de a végén "soselássamtöbbet" (a barna egyhanguság miatt). és mégis leülök elé, olyan egyedi a fizika, szerethető az AI falnakcsapása (futnak még a stílusban: Burnout is Flatout).

viszont ezeket a régi ps címeket nem egyszerű felpecselni - dashboardról nem megy, szerinte up2date, ingame pedig akkor jön a pecs, ha a nemműködő multiplayer szeróhoz kapcsolódás timeoutol... éééés utána imádkozol, hogy leszedje az updatet (kb 5x timeoutolt azis, volt h a letöltés utolsó százalékainál) :( pécét meghazudtoló szenvedés volt, utoljára ilyet a Rambo tudott :(
Avatar
arty

Hozzászólás #29057 2018.05.20. 17:03

insp írta:Megsporolok neked egz csalodast. Onrush = F.O.S.C.H. Papirkonnyu autok, gagyi az egesz. Meg kiprobalni sem erdemes...
Motorstorm-ok (barmelyik), de meg a GRAVEL is kategoriakkal jobb.
én lenyomtam pár kört Onrushban és nem papírkönnyűek a nagyobb kocsik (ugye az megvan, hogy osztályokba/szerepekbe soroltak a járművek ;) ), az igazi gond hogy kurvagyors az egész, igazán jól kivitelezni egy leszoriítást, aka "takedown": szinte lehetetlen. általában véletlenekből adódnak az események szvsz, nem tudatosan :( ennek megfelelően megengedőbb a fizika is, ritkábban van crash, hacsak nem az AI gépeit löködöd ki (de azok tényleg papírkönnyűek és így aztán élvezet: 0, egy idő után nem is erőltettem, holott a csapat győzelméhez ez fontos lenne)

aztán ott van a rush, aminek végre tényleg oda kéne basznia, le kéne vele tarolnom a mezőnyt, de töbször csak félrelöktem kicsit az elnszenvedőit :( (netkód miatt? vagy koncepció? nemértem)

sajnálom, hogy ennyire áramvonalassá egyszerüsítették és trendin szupergyosrá tették a játékot, sajna pont elveszett belőle, amit szerettem (amitől motorstorm a motorstorm).
kíváncsi leszek, lesz-e ennek piaca....

érdekesség: xbox one-on 30 frém, nem 60 :) (xbone x-en gondolom 60, de érdekes döntés a 30, tekintve h az együtt játszó boxosok közt lesz "szaggató" és "vajsima" gépes is...??? vagy azoknak má' úgyismindegy?)

---

és vicc, de pont megnéztem mellette a Gravel-t is - egyáltalán nem olyan szar, mint vártam, a korábbi milestone fosokkal szemben itt végre lehet rendesen csúszni, driftelni.
fillérekért egyszer talán berántom, ha lehet pécére (hátha kevésbé lesz "nyúlósfizikás" a 60 frémmel)
Avatar
arty

Hozzászólás #29058 2018.05.20. 17:15

benőmenő írta:Tudtam én, hogy volt ez PS2-re is, de azt hittem, hogy csak vmi Lidl verzió. Mint ahogy a CoD 3, a SW: Force Unleashed, vagy a Woverine játék, hogy átportolták gyorsan a wii verziót vagy valami.
Így újrajátszva baromira érződik, mennyire limitálta a pályadizájnt a PS2 és magyarázza hogyan tudott a 2013-a reboot ekkorát lépni előre (mindjárt nem akkora kunszt, hogy nem kellett beleférni 32 MB RAM-ba egy 10 éves gépen).
20 millió eladott új gép létezett eddigre, a currgen 2-3 éve "tombolt" már - szerinted mennyire érdekelte őket a ps2-es eladás (amik valszeg beleálltak már 1 éve a földbe)?
kizárt, hogy tech okokból lett olyan "kis cső" az underworld, szerintem csak utat kerestek, hátha ettől nőnek az eladások... legend után "várható" lépés ;)

a tr1 (tr anniversary! ;) ) is belefért a ps1 2 megájába, valszeg a 2013as tr is jöhetett volna akár ps2re is, butuskább graffal ... (gta san andreas...)

de amugy tényleg tisztességes portnak tűnik az underworld, ahoz képest!
Avatar
arty

Hozzászólás #29059 2018.05.20. 17:27

Uncharted: The Lost Legacy

A ps4em szarráment hdmije miatt kicsit megcsúsztam vele (najo, picit belejátszott azis, hogy PONT a "nagy openworld" részen álltam le vele), hihetetlen hogy miféle szemeteket toltam a szokásos ND gyöngyszem helyett/előtt.
Természetesen nagyon jó rész lett, Drake se hiányzott annyira, elketyegett így is a sztori*, karakterek, játékmenet. Én még midnig nem unom, ilyen minőségű tálalásban soha nem is fogom (pláne így h ennyire sorvad elfelé a lineáris szinglijáték séma).
A crushing nehézség pár perc hijján 14 órányi szórakozást biztosított, ez kb az U1-2-3 átlaga, ahoz képest, hogy kieg, nagyon korrekt.
Persze nem voltak annyira változatosak a helyszínek, mint korábban, ill. volt bőven asset újrahasznosítás is az elődből, node nem is kértek érte annyit, mint egy "rendes" részért.

Kérem a következőt, léccilécci!/10

*U4 után persze csak lefelé vezethet az út :/

---

Zó! lehet h a magyar accomnak nem vagy barátja? arty977 vok! mikor kastélyvániázunk!? ;)
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29060 2018.05.20. 18:56

arty írta:20 millió eladott új gép létezett eddigre, a currgen 2-3 éve "tombolt" már - szerinted mennyire érdekelte őket a ps2-es eladás (amik valszeg beleálltak már 1 éve a földbe)?
kizárt, hogy tech okokból lett olyan "kis cső" az underworld, szerintem csak utat kerestek, hátha ettől nőnek az eladások... legend után "várható" lépés ;)
a tr1 (tr anniversary! ;) ) is belefért a ps1 2 megájába, valszeg a 2013as tr is jöhetett volna akár ps2re is, butuskább graffal ... (gta san andreas...)
de amugy tényleg tisztességes portnak tűnik az underworld, ahoz képest!
Bele sem merek gondolni milyen körülmények között lett olyan, amilyen. Eddig a kedvencem, hogy a kontrolleres button promptok mind alacsony felbontásúak, kivéve az Y-t, de az is néha HD, néha lowres, mint a többi. :fejvakaras:
Spoiler
tru_2018_05_20_09_51_23_059.jpg

tru_2018_05_20_09_57_27_061.jpg
Avatar
eje75

Hozzászólás #29061 2018.05.20. 20:21

DanielT írta:Ilyen magas körökben szerintem nem mozgunk. :)
Ilyen körökben senki nem mozog, akinek van egy csepp esze...ennyit biztos nem ér a cucc...de ez a duál aksis megoldás, ráadásul úgy, hogy a base station tölti közben a másikat.... qwa nagy.... Nem tudja valaki, hogy a PS4 pro-ról kijön az audió optical only-ban is? Vagy kell hozzá az USB-is? Tutorial videóban rádugják az USB-t, de szerintem csak a mikrofon miatt... Ha megy optical only, akkor tudnám használni a PS-re és USB-n a PC-re is egyszerre...
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29062 2018.05.20. 23:14

Elmagyaráztak néhány alapmechanikát ami a sava-borsát adja majd a Vampyrnak.
Volt stream is a fejlesztőkkel.
Megjelenés: Június 5. Xbox, PS4 és PC.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29063 2018.05.20. 23:27

És ha még nem lenne elég, tudom tovább is szapulni az áprilisi win10 frissítést.
Emiatt a fókuszsegéd hülyeség miatt nem látom mikor kapok üzeneteket telegrammon, hiába kapcsoltam már ki. Az alaplapi hangkártyával pedig még mindig áll a bál, nem tudom milyen driver lenne jó neki.
Az otthon henkölt desktop PC-n meg a controlled folder access szívatott, mert nem hagyta a játékokat a c/user/dokumentumokba menteni, és a nyomtatót is sikeresen megakadályozta a nyomtatásban. :falbav:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29064 2018.05.21. 09:18

Moby írta:A mintavétel alapján tuti nem kéne, hisz ezeknek sem kellett.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz sikeres, mindenesetre az megvan, hogy az első heti eredmények után nagyon bezuhantak az eladások. Lehet, hogy hogy két hét is kell ahhoz, hogy tönkre menjen a karton :buck:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29065 2018.05.21. 09:32

benőmenő írta:És ha még nem lenne elég, tudom tovább is szapulni az áprilisi win10 frissítést.
Emiatt a fókuszsegéd hülyeség miatt nem látom mikor kapok üzeneteket telegrammon, hiába kapcsoltam már ki. Az alaplapi hangkártyával pedig még mindig áll a bál, nem tudom milyen driver lenne jó neki.
Az otthon henkölt desktop PC-n meg a controlled folder access szívatott, mert nem hagyta a játékokat a c/user/dokumentumokba menteni, és a nyomtatót is sikeresen megakadályozta a nyomtatásban. :falbav:
Van ezeknél rosszabb is.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29066 2018.05.21. 09:35

arty írta:Zó! lehet h a magyar accomnak nem vagy barátja? arty977 vok! mikor kastélyvániázunk!? ;)
Nem az? Van valami ilyen nevű barátom (rajta kívül csak Totti van, meg "vissza nem jelölt" ismeretlenek), de nem tudom, hogy az melyik accod.

Tegnap nem voltam itthon, ma viszont szó játékról, de a voice chat esélytelennek tűnik. Én már nem voltam hajlandó időt elcseszni rá, csak addig jutottam, hogy fülesből tud szólni tévén keresztül, de a mikrofonnal nem tudok mit kezdeni. Persze úgy tutira megoldható, hogy tévéből szól a játék, PC-s hangfalból meg a voice chat :wow3:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29067 2018.05.21. 10:14

Zóanagyvarázsló írta:Van ezeknél rosszabb is.
Jézus! :guluszem1:
Ebből megint az lesz, hogy megunom és csinálok egy tiszta installt. Tiszta XP feeling. :idiota:
Avatar
Botond

Hozzászólás #29068 2018.05.22. 09:09

benőmenő írta:Jézus! :guluszem1:
Ebből megint az lesz, hogy megunom és csinálok egy tiszta installt. Tiszta XP feeling. :idiota:
Na ez az első bug ami nekem is feltűnt (vagyis ehhez hasonló), hogy ha sokat alttabozok akkor egyszercsak bedadog minden és mehet a reboot. Ezt korábban nem csinálta.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29069 2018.05.22. 09:17

Botond írta:Na ez az első bug ami nekem is feltűnt (vagyis ehhez hasonló), hogy ha sokat alttabozok akkor egyszercsak bedadog minden és mehet a reboot. Ezt korábban nem csinálta.
Nálam csak egy Diablo 3-etap volt azóta, és gyanúsan akadozott (korábban nem volt ilyen, amióta beállítottam). Most már sejtem miért, azóta ürítek játék előtt.
Avatar
Botond

Hozzászólás #29070 2018.05.22. 09:25

Viszont júliusban jön végre a founder 1180as, aztán augusztusban a custom is. +50% az 1080asomhoz képest. Jóság! Ha ősszel jön a nyócmagos intel is, akkor karácsonykor nagy mérés lesz!
Avatar
Botond

Hozzászólás #29071 2018.05.22. 09:27

Zóanagyvarázsló írta:Nálam csak egy Diablo 3-etap volt azóta, és gyanúsan akadozott (korábban nem volt ilyen, amióta beállítottam). Most már sejtem miért, azóta ürítek játék előtt.
Mondanám, hogy ramot kell bővíteni, és én is szaladok 32 giga 3400mhz-est venni, de nekem nagyon úgy tűnt a jelek alapján, hogy ez a bug a vramot fossa tele, szóval lehet nvidia oldalról is jön majd vmi hotfix.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29072 2018.05.22. 09:43

Botond írta:Viszont júliusban jön végre a founder 1180as, aztán augusztusban a custom is. +50% az 1080asomhoz képest. Jóság! Ha ősszel jön a nyócmagos intel is, akkor karácsonykor nagy mérés lesz!
Szerintem a szokásos 1-2 hónapos custom csúszást rádobhatjuk, de kíváncsi vagyok. A 1080Ti-t a hangja miatt akarom kukázni, bár a szoba moddal érdektelenné kezd válni. Ne vegyetek ASUS-t!
Avatar
Botond

Hozzászólás #29073 2018.05.22. 09:57

DanielT írta:Szerintem a szokásos 1-2 hónapos custom csúszást rádobhatjuk, de kíváncsi vagyok. A 1080Ti-t a hangja miatt akarom kukázni, bár a szoba moddal érdektelenné kezd válni. Ne vegyetek ASUS-t!
Mert, mi történt vele, hogyhogy hangja lett? Húzod orrvérzésig vagy mi?
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29074 2018.05.22. 10:06

Botond írta:Mert, mi történt vele, hogyhogy hangja lett? Húzod orrvérzésig vagy mi?
Ha jól emlékszem, amikor megvette is panaszkodott rá. Sokat fogyaszt -> sokat fűt -> nagy a hangja.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29075 2018.05.22. 10:07

Botond írta:Mert, mi történt vele, hogyhogy hangja lett? Húzod orrvérzésig vagy mi?
Mindig ilyen volt, anyáztam is nem egyszer. Egy HULLADÉK, mert nem tud 1000 RPM alá menni a venti. 0 és 1000 között ugrál, nagyon élvezetes. Szal kénytelen voltam beállítani, hogy ne kapcsoljon ki soha.

Az Inno3D olyan lassan is tudott pörögni, hogy a szemgolyómmal meg mertem volna állítani.
Avatar
Botond

Hozzászólás #29076 2018.05.22. 10:30

DanielT írta:Mindig ilyen volt, anyáztam is nem egyszer. Egy HULLADÉK, mert nem tud 1000 RPM alá menni a venti. 0 és 1000 között ugrál, nagyon élvezetes. Szal kénytelen voltam beállítani, hogy ne kapcsoljon ki soha.

Az Inno3D olyan lassan is tudott pörögni, hogy a szemgolyómmal meg mertem volna állítani.
Ez a három pörgettyűs OC strix? Na még szerencse, hogy a múltkor egyik korrekt arc eladta előlem amikor már le volt beszélve, hogy mikor viszem oda a founder 1080asom+kp-t becserélni. :) Viszont 1180asból én továbbra is ezt a strix oc verziót gondolom majd, hogy az lesz a jó, gigabytehoz nincs bizalmam, a többi meg már 1080(ti) fronton is gatya volt. Vagy lehet megint türelmetlen leszek osztán beleugrok day1 a founderbe és szarok a farmra. :)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29077 2018.05.22. 10:35

Botond írta:Ez a három pörgettyűs OC strix? Na még szerencse, hogy a múltkor egyik korrekt arc eladta előlem amikor már le volt beszélve, hogy mikor viszem oda a founder 1080asom+kp-t becserélni. :) Viszont 1180asból én továbbra is ezt a strix oc verziót gondolom majd, hogy az lesz a jó
Persze, hogy az lesz a jó, amikor mondom, hogy egy okádék. :eljen: És az összes ilyen, 1060, 1070, 1080, stb.

Egyetlen másik márkánál nem láttam ezt hibaként.
Avatar
Botond

Hozzászólás #29078 2018.05.22. 10:44

DanielT írta:Persze, hogy az lesz a jó, amikor mondom, hogy egy okádék. :eljen: És az összes ilyen, 1060, 1070, 1080, stb.

Egyetlen másik márkánál nem láttam ezt hibaként.
No de akkor mi a tutiság? Ha kell kraft is, meg csend is. Tegyük fel, hogy sose lesz már jobb kártya az 1080/1080ti-oknál, és mindenkinek azt kell venni, akkor ma mit ajánlanál a népeknek jó szívvel? Árat engedjük el, azt is tegyük fel, hogy hatósági fix áras mind, csak kraftra meg komfortra optimalizálunk. Szóval mi legyék akkor?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29079 2018.05.22. 10:49

Botond írta:No de akkor mi a tutiság? Ha kell kraft is, meg csend is. Tegyük fel, hogy sose lesz már jobb kártya az 1080/1080ti-oknál, és mindenkinek azt kell venni, akkor ma mit ajánlanál a népeknek jó szívvel? Árat engedjük el, azt is tegyük fel, hogy hatósági fix áras mind, csak kraftra meg komfortra optimalizálunk. Szóval mi legyék akkor?
Palit SuperJetstream, Zotac AMP Extreme és a Giga+MSI is teljesen frankó, egyiknek sincs ilyen undorító és irritáló hibája.

szerk: Ja és persze az Inno3D, amit annak idején szinte poénból vettem és a leghalkabb kártyám volt evör, imádtam.
Avatar
Botond

Hozzászólás #29080 2018.05.22. 11:01

DanielT írta:Palit SuperJetstream, Zotac AMP Extreme és a Giga+MSI is teljesen frankó, egyiknek sincs ilyen undorító és irritáló hibája.

szerk: Ja és persze az Inno3D, amit annak idején szinte poénból vettem és a leghalkabb kártyám volt evör, imádtam.
Csak hát ezekben mindben kevesebb a herC, és így kraftban van az ára a halkságnak. Na mindegy, addig még alszunk párat. Esetleg egy MSIre rá tudom magam dumálni, de tényleg max annyi, ilyen inno meg palit meg giga, hagyjukmár.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29081 2018.05.22. 11:08

Botond írta:Csak hát ezekben mindben kevesebb a herC, és így kraftban van az ára a halkságnak. Na mindegy, addig még alszunk párat. Esetleg egy MSIre rá tudom magam dumálni, de tényleg max annyi, ilyen inno meg palit meg giga, hagyjukmár.
hogyhogy kevesebb a herC? automatice boostol hömerseklettöl függöen. ezek a bika 8 slotos kartyak meg hütenek, mint a bolond, szoval... igen.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29082 2018.05.22. 11:08

Botond írta:Csak hát ezekben mindben kevesebb a herC, és így kraftban van az ára a halkságnak.
Nem. SEMMIFÉLE herc különbség nincs. Nulla és zéró. Mindegyiken nagyon jó a hűtés és 1%-on belül ugyanazt tudják, csak az ASUS képtelen a normális idle módra.

De ha már a herc kell, akkor a Zotac AMP Extreme mellett semmi nem rúg labdába. (Értsd, a többi mondjuk 2020-at tud, az meg 2023-at... kb ilyen drámai difik vannak)
Avatar
Botond

Hozzászólás #29083 2018.05.22. 11:43

DanielT írta:Nem. SEMMIFÉLE herc különbség nincs. Nulla és zéró. Mindegyiken nagyon jó a hűtés és 1%-on belül ugyanazt tudják, csak az ASUS képtelen a normális idle módra.

De ha már a herc kell, akkor a Zotac AMP Extreme mellett semmi nem rúg labdába. (Értsd, a többi mondjuk 2020-at tud, az meg 2023-at... kb ilyen drámai difik vannak)
Gyári adatok alapján van herc különbség, az hogy ha szárazjéggel hűtőd őket, akkor ugyanazt tudják, az nekem nem referenciapont. Gyárilag, üzembiztosan van szórás 3-5% ezeknél, amit kis házi overclockkal lehet simítani, de nem feltétlen az a cél, hogy megpandeljen idő előtt a cuccz. Ez a founder is egész jól bírja már két éve, még csak nem is üvölt, pedig ennek azért kellene.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29084 2018.05.22. 12:06

Botond írta:Gyári adatok alapján van herc különbség
Ami _semmit_nem jelent. A GPU automatikusan szabályozza magát évek óta. Ráírnak egy számot, ami a BIOS-ban is szerepel az egyik fázishoz, amin _SO-HA_ nem üzemel a GPU.

Száz szónak is egy a vége, egyetlen márka van, amit nem ajánlanék a customok közül és az az ASUS. Mert bizonyítottan egy rohadt fos.

szerk: És nyilván nem azért vettem, mert egy szart akartam, hanem megvettem a tesztek szerint (az akkor megjelentek közül) a legjobbat, ami a legdrágább is volt. Board szinten elemeztem a power delivery rendszert, a hűtőbordát javították (mert korábban az is FOS volt), azt hittem minden oké lesz. Nem lett.
Avatar
Moby

Hozzászólás #29085 2018.05.22. 12:40

DanielT írta:Ami _semmit_nem jelent. A GPU automatikusan szabályozza magát évek óta. Ráírnak egy számot, ami a BIOS-ban is szerepel az egyik fázishoz, amin _SO-HA_ nem üzemel a GPU.

Száz szónak is egy a vége, egyetlen márka van, amit nem ajánlanék a customok közül és az az ASUS. Mert bizonyítottan egy rohadt fos.

szerk: És nyilván nem azért vettem, mert egy szart akartam, hanem megvettem a tesztek szerint (az akkor megjelentek közül) a legjobbat, ami a legdrágább is volt. Board szinten elemeztem a power delivery rendszert, a hűtőbordát javították (mert korábban az is FOS volt), azt hittem minden oké lesz. Nem lett.
Ja, kurvajó, hogy egyetlen kibaszott teszt, review sem említette a hibát. Persze bányászkártyaként ez a hiba többé nem jelentkezhetett, szal végül nem volt ez végül akkora dráma :ravasz1:
Avatar
deep

Hozzászólás #29086 2018.05.22. 13:35

Botond írta:No de akkor mi a tutiság? Ha kell kraft is, meg csend is. Tegyük fel, hogy sose lesz már jobb kártya az 1080/1080ti-oknál, és mindenkinek azt kell venni, akkor ma mit ajánlanál a népeknek jó szívvel? Árat engedjük el, azt is tegyük fel, hogy hatósági fix áras mind, csak kraftra meg komfortra optimalizálunk. Szóval mi legyék akkor?
Az MSI-t (gaming x verzió) csak ajánlani tudom. Nagyon bevált.
Avatar
arty

Hozzászólás #29087 2018.05.22. 13:45

Botond írta:Na ez az első bug ami nekem is feltűnt (vagyis ehhez hasonló), hogy ha sokat alttabozok akkor egyszercsak bedadog minden és mehet a reboot. Ezt korábban nem csinálta.
asszem itt az ideje leváltani valami kisebb gpura, frissítés óta talán ha egy félpercet forzáztam :/
Avatar
arty

Hozzászólás #29088 2018.05.22. 13:55

DanielT írta:Száz szónak is egy a vége, egyetlen márka van, amit nem ajánlanék a customok közül és az az ASUS. Mert bizonyítottan egy rohadt fos.
asszem valamikor valaki tanácsára hájperformanszra raktam a gput (is, meg a power profilt is) és így az én ócsó gigám is csinálja, legalábbis rémlik h hallottam már h a csendben egy pillanatra felpörren, aztán megin' kuss :/
Avatar
Botond

Hozzászólás #29089 2018.05.22. 14:21

deep írta:Az MSI-t (gaming x verzió) csak ajánlani tudom. Nagyon bevált.
Kösz, akkor már csak egy GTX1180 releaset kell kivárni. Izgis!
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29090 2018.05.22. 16:39

Szerencsére, mire a nekem való pleb kártyák megjelennek már kiderül mi a tuti. Az MSI Armornak 575 RPM a minimuma, ha jár.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29091 2018.05.22. 17:34

Ezért vagyok feliratkozva ide. Sikerült megvilágítania a Labo azon oldalát, amit a legtöbb review elfelejt. Mégpedig, hogy a garázs mód egy kevésbé autista minecraft. Így már nem nehéz látni, hogy az idősebb kölkök miért zabálhatják. Bár nekik már lehet vannak programozható Lego robotjaik, meg Raspberry Pi-juk.
phpBB [media]
Avatar
Moby

Hozzászólás #29092 2018.05.22. 19:35

Botond írta:Kösz, akkor már csak egy GTX1180 releaset kell kivárni. Izgis!
Az inkább izgis, hogy addigra vajon 400 alatt vagy felett lesz az euro :)
Avatar
Mekee

Hozzászólás #29093 2018.05.22. 19:56

arty írta:asszem itt az ideje leváltani valami kisebb gpura, frissítés óta talán ha egy félpercet forzáztam :/
Cserélhetünk, nekem még mindíg ketyeg az imént is magasságokba emelt superior Inno 1070 :)
Avatar
Micsu

Hozzászólás #29094 2018.05.22. 20:07

az epic 100 millió dollár összdíjazást tol egy évre a froniteba, nem gyengén tejelhet a gém :wilting:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29095 2018.05.22. 20:25

Micsu írta:az epic 100 millió dollár összdíjazást tol egy évre a froniteba, nem gyengén tejelhet a gém :wilting:
SKINEKBŐL. Totális agybaj.
Avatar
deep

Hozzászólás #29096 2018.05.22. 20:52

DanielT írta:SKINEKBŐL. Totális agybaj.
Nem csoda, hogy alig fejleszt valaki single játékot, ha a hulladék is így tejel.
Avatar
deep

Hozzászólás #29097 2018.05.22. 21:24

Itt ott anyáztam, de azért ez kurvajó volt. (tudjuk DT, szakáll, gyerek...)
Csatolmányok
boi.jpg
Avatar
Micsu

Hozzászólás #29098 2018.05.22. 21:28

deep írta:Nem csoda, hogy alig fejleszt valaki single játékot, ha a hulladék is így tejel.
nah csak azért jár a plusz pont a sonynak hogy még tolja a lóvét a platformexcl címekbe amik ezekhez a játékokhoz képest jóval kevesebb dellát hoznak, nem a felemás gépükért :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29099 2018.05.22. 22:07

deep írta:Itt ott anyáztam, de azért ez kurvajó volt. (tudjuk DT, szakáll, gyerek...)
Szép teljesítmény, megérdemelsz egy igazi trófeát!

Kép
Avatar
arty

Hozzászólás #29100 2018.05.22. 22:40

Mekee írta:Cserélhetünk, nekem még mindíg ketyeg az imént is magasságokba emelt superior Inno 1070 :)
ha nem 1:1 gondolod, hanem rátennél 2 szeneslapátnyi zsét, érdekel! :D (és ha komolyak a szándékaid, megmondom meddig garis még, meg ilyenek, hátha mindketten jóljárunk ;) )

1 kérdés (bárkihez): wiiu emunak kell-e az erős gpu? látszólag 1070 is elég "mindenre" ami cemu (zelda nemérdekel)

---

deep :wilting: :worship:
Avatar
arty

Hozzászólás #29101 2018.05.22. 22:54

gog.com-on ingyé van az Unreal 1/Gold
galaxy kliensből pöccröff és máris suhant 1360x768/32bit/60fps-el (1080p nem volt választható), gog :worship: :worship: :worship:

... életemben először ment úgy le a loop a kastély körül, hogy közben egy framedrop se volt :D
és ráadásul a voodoon nem is így nézett ki! (valójában... mert az emlékeimben persze sokkal szebb volt, mint most :) ráadásul nem voltak árnyékok se, gondolom az valami konzolos extraparancs lett volna, mint a kvékben :/ )

pár pályát eltoltam, de gamepad belövésére nem volt türelem, wsadzve meg nem élmény.
újabb 20 év múlva találkozunk ;)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #29102 2018.05.22. 23:20

arty írta:gog.com-on ingyé van az Unreal 1/Gold
galaxy kliensből pöccröff és máris suhant 1360x768/32bit/60fps-el (1080p nem volt választható), gog :worship: :worship: :worship:

... életemben először ment úgy le a loop a kastély körül, hogy közben egy framedrop se volt :D
és ráadásul a voodoon nem is így nézett ki! (valójában... mert az emlékeimben persze sokkal szebb volt, mint most :) ráadásul nem voltak árnyékok se, gondolom az valami konzolos extraparancs lett volna, mint a kvékben :/ )

pár pályát eltoltam, de gamepad belövésére nem volt türelem, wsadzve meg nem élmény.
újabb 20 év múlva találkozunk ;)
Steamen is ingyenes.
Avatar
Moby

Hozzászólás #29103 2018.05.23. 00:52

deep írta:Itt ott anyáztam, de azért ez kurvajó volt. (tudjuk DT, szakáll, gyerek...)

Nojsz! :eljen:
Utána olyan űr maradt, hogy szinte semmi nem ment le. Csak ez, de ez nagyon. Annyira, hogy mára ez jutott:
Spoiler
Kép

Jöhet a következ Sony the game. Várom!
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29104 2018.05.23. 08:03

Mekkorát fordult a topik! :D
Az i7 + Tiáj 3d Markolás után most prőre lukvágás meg achiwhorekodás. :nevetes1:
Avatar
Botond

Hozzászólás #29105 2018.05.23. 08:24

Moby írta:Az inkább izgis, hogy addigra vajon 400 alatt vagy felett lesz az euro :)
Mintha számítana... ;)
Avatar
Botond

Hozzászólás #29106 2018.05.23. 08:24

benőmenő írta:Mekkorát fordult a topik! :D
Az i7 + Tiáj 3d Markolás után most prőre lukvágás meg achiwhorekodás. :nevetes1:
Kimaxolják a fiatalok a sárban hempergős igénytelenkedést az uborkaszezonban, de jönnek az új procik, vga-k, lesz itt még vérre menő harc karácsonykor a ranglistán. :)
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29107 2018.05.23. 09:00

Botond írta:Kimaxolják a fiatalok a sárban hempergős igénytelenkedést az uborkaszezonban, de jönnek az új procik, vga-k, lesz itt még vérre menő harc karácsonykor a ranglistán. :)
aztan mesz vissza civilizalodni a vagodeszkan / majmokat terelgetni szviccsen :nezze:
te is inkabb kurvazni jarnal a felesleges penzedböl, ott is szivesen kiertekelik a pecert. E
Avatar
Botond

Hozzászólás #29108 2018.05.23. 09:21

SlickAdam írta:aztan mesz vissza civilizalodni a vagodeszkan / majmokat terelgetni szviccsen :nezze:
te is inkabb kurvazni jarnal a felesleges penzedböl, ott is szivesen kiertekelik a pecert. E
Olyanért nem fizetek, amit megkaphatok ingyen is. :) Ma este szerintem végre belenézek márióanyulakellenkirályságba. A majmos játékot sajna még nem szereztem be, viszont alkuszok egy lego city undercoverre, az lesz a hétvégi nagy dobás. :o Addig is pörgetjük Dodzyval a civ6 multit. Közepesen sikeresen. :D
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #29109 2018.05.23. 09:40

Botond írta:Olyanért nem fizetek, amit megkaphatok ingyen is. :) Ma este szerintem végre belenézek márióanyulakellenkirályságba. A majmos játékot sajna még nem szereztem be, viszont alkuszok egy lego city undercoverre, az lesz a hétvégi nagy dobás. :o Addig is pörgetjük Dodzyval a civ6 multit. Közepesen sikeresen. :D
ingyen persze... szamolj csak utana! :D vmi kis hamvas luxusprostitualt, az kell, nem 1180... a mostani vasad sincs kihajtva.
Avatar
Moby

Hozzászólás #29110 2018.05.23. 10:15

Botond írta:Mintha számítana... ;)
Mittudomén :) Nekem spec nem számít. Nem veszek. Tőlem lehet bármennyi :D
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29111 2018.05.23. 11:13

Ezzel a BF1-el nem tudom mit csináltak, de mostmár full low-on sincs meg még a 60 frém sem, a korábbi med-high 100+-hoz képest. #fakezűDICE :wilting:
Avatar
Botond

Hozzászólás #29112 2018.05.23. 11:21

Moby írta:Mittudomén :) Nekem spec nem számít. Nem veszek. Tőlem lehet bármennyi :D
Csak a luk, mi? Pedig Ádám szerint az drága dolog, ha csak a lukra optimalizál az ember. :D
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29113 2018.05.23. 13:17

Elkapott a kísértés és rákerestem itthon mennyiért vesztegetik a dobozos Dark Souls Remastert, erre nem árulják sehol a PC verziót. :guluszem1:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29114 2018.05.23. 14:42

benőmenő írta:Elkapott a kísértés és rákerestem itthon mennyiért vesztegetik a dobozos Dark Souls Remastert, erre nem árulják sehol a PC verziót. :guluszem1:
Ami nem létezik (dobozos verzió), azt nem is fogod megtalálni.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #29115 2018.05.23. 14:42

Meanwhile: "Sunset Overdrive rated for PC in Korea"
Avatar
Botond

Hozzászólás #29117 2018.05.23. 15:44

Ez is egy vélemény, meg Tinmané is egy. És ez azon ritka esetek egyike, amikor Tinmannal értek egyet. Ezek az ellenérvek amik felmerülnek, hogy miért szar egy ilyen mérés, meg az egyéb eltérítő tényezők arányaiban nem befolyásolják a rendszert, hogy te x forintért y időnyi szórakozást veszel, és aki minél olcsóbban akar minél többet szórakozni, annak bizony ez egy jó méricskélés. Az lehet, hogy nem a gmg.com ennek a megfelelő platformja, de ezt Tinman sem állította azokban a kommentjeiben amit anno a témában láttam. Szóval szerintem ez igenis egy jó mérőszám, max nem mindenkinek. De azért titokban mindenki erre optimalizál, hogy minél olcsóbban jusson a cucchoz, és titokban mindenki abban bízik, hogy az minél több funt tol az arcába.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29118 2018.05.23. 15:46

DanielT írta:Ami nem létezik (dobozos verzió), azt nem is fogod megtalálni.
Igen, utána megtaláltam ezt az infót is.
Reseterán volt ez a kép az indító posztban és az kavart be. Azért egy GFWL logó nélküli Dark Souls (fém?)doboznak még tudnék helyet szorítani a polcon. :rinya:
De ha ők így állnak hozzá, akkor veszek a kínaiban Verbát meg DVD tokot, aztán nyomtatok egyet. :idiota:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #29119 2018.05.23. 17:15

Botond írta:Ez is egy vélemény, meg Tinmané is egy. És ez azon ritka esetek egyike, amikor Tinmannal értek egyet. Ezek az ellenérvek amik felmerülnek, hogy miért szar egy ilyen mérés, meg az egyéb eltérítő tényezők arányaiban nem befolyásolják a rendszert, hogy te x forintért y időnyi szórakozást veszel, és aki minél olcsóbban akar minél többet szórakozni, annak bizony ez egy jó méricskélés. Az lehet, hogy nem a gmg.com ennek a megfelelő platformja, de ezt Tinman sem állította azokban a kommentjeiben amit anno a témában láttam. Szóval szerintem ez igenis egy jó mérőszám, max nem mindenkinek. De azért titokban mindenki erre optimalizál, hogy minél olcsóbban jusson a cucchoz, és titokban mindenki abban bízik, hogy az minél több funt tol az arcába.
tobb fun nem feltetlen egyenlo azzal h tobb orat teszel valamibe, hogy is szamolhatjuk ezt konzisztensen mikor lehet hogy amit 5 ezerert vettem es 4 ora volt nagyobb fun volt mint amit 1 euroert es 50 ora? Van ra valami kepleted?
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #29120 2018.05.23. 17:57

Ez a puzzle szoba egy bugtenger. Először a második kígyófej nem akart bezáródni, most meg ez. Sebaj, töltsük vissza harmadjára. :wilting:
Akkor is simán kirepül Lara alól, ha már rajta áll.
phpBB [media]

Vissza: “Leáldozott.hu”