A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28351 2018.04.12. 10:50

Botond írta:Ja, pl a harmadikvilágbeli USA és UKban lehetne. Ott ugye nincs listás bohóckodás, indulnak az egyéni jelöltek és nyer aki nyer. Na most nézd meg az egyéni jelöltek hogy állnak, és mi lenne az arány, ha nem lenne lista.
De amúgy skippelhetnénk a témát? Mi köze ennek ahhoz, hogy a PC gémingnek leáldozott és a ps4 pro a jövő?!
USA-ban a többség Hillary-ra szavazott, asszem két millió szavazattal, mégis Trump nyert a bullshit electori rendszer miatt. Nálunk többen szavaztak az ellenzékre mint a fideszre és a fidesz kapott kétharmadot.

Okádék az egész.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #28352 2018.04.12. 10:54

Botond írta:Ja, pl a harmadikvilágbeli USA és UKban lehetne. Ott ugye nincs listás bohóckodás, indulnak az egyéni jelöltek és nyer aki nyer. Na most nézd meg az egyéni jelöltek hogy állnak, és mi lenne az arány, ha nem lenne lista.
De amúgy skippelhetnénk a témát? Mi köze ennek ahhoz, hogy a PC gémingnek leáldozott és a ps4 pro a jövő?!
Mondom, a gyakorlatban. Ha tovább olvastad volna a kommentemet, akkor láthattad volna, hogy éppen arra célzok: náluk sem fordul elő. Ha meg utánaolvasol, láthatod, mekkora többség szokott lenni.

Tegnap amúgy kaptam levelet a Ipontól, hogy zuhannak a VGA-árak! Ezt a fincsi olcsóságot majdnem meg is vettem.
Avatar
Moby

Hozzászólás #28353 2018.04.12. 11:01

DanielT írta:Akkor már csak azt kéne megtudni, hogy miben jobb a második rész és elég -e 1 db a játékból, vagy bármilyen okból érdemes mindkettőt tolni.
Mivel egy darabig toltam az első részt is, azt mondom: kéne, igen. Hogy miben jobb? Tudja faszom. Évek teltek el a két rész között nálam is, simán lehet, hogy semmiben, mármint a játék semmiben, csak nekem változtak a prioritásaim. Ezért is akarom meggnézni majd megint, de már ide-osa ugrálni nem akarok.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #28354 2018.04.12. 11:02

DanielT írta:USA-ban a többség Hillary-ra szavazott, asszem két millió szavazattal, mégis Trump nyert a bullshit electori rendszer miatt. Nálunk többen szavaztak az ellenzékre mint a fideszre és a fidesz kapott kétharmadot.

Okádék az egész.
A kampányok az adott választási rendszer ismeretében folynak (tudják, hogy mely államokat kell megszerezni még az sem egységes, hogy egy államban a győztes mindent visz-e), így a "mi lett volna ha" kérdésnél nem lehet csak úgy egyszerűen átváltani a szavazatokat. Ettől függetlenül nem csípem az amerikai rendszert.

De az nem parlamenti választás, a Fidesz támogatottsága minden minden hagyományos demokratikus rendszerben stabil többséget eredményezne, egy küszöb nélküli teljesen arányos, esetleg egy preferenciális rendszerben lehetne szoros, de az megint más kampányt és szövetségi politikát eredményezett volna. Persze a mostani magyar választási rendszer is távol esik attól, amit én ideálisnak tartok.
Avatar
Botond

Hozzászólás #28355 2018.04.12. 11:10

Zóanagyvarázsló írta:A kampányok az adott választási rendszer ismeretében folynak (tudják, hogy mely államokat kell megszerezni még az sem egységes, hogy egy államban a győztes mindent visz-e), így a "mi lett volna ha" kérdésnél nem lehet csak úgy egyszerűen átváltani a szavazatokat. Ettől függetlenül nem csípem az amerikai rendszert.

De az nem parlamenti választás, a Fidesz támogatottsága minden minden hagyományos demokratikus rendszerben stabil többséget eredményezne, egy küszöb nélküli teljesen arányos, esetleg egy preferenciális rendszerben lehetne szoros, de az megint más kampányt és szövetségi politikát eredményezett volna. Persze a mostani magyar választási rendszer is távol esik attól, amit én ideálisnak tartok.
Az ideális rendszer a monarchia, ahol van egy szakértő király akit a születését követő első naptól építenek fel arra, hogy amikor átveszi az irányítást akkor megfelelő szaktudás birtokában legyen és azt az ország és a nép javára tudja fordítani, mert ha nem akkor hamar elzavarják a f@szba. Lásd norvégia. Minden másban ahol benne van, hogy iksz időd van összelopni magad és spuri az nem működik. Csak ugye ez nálunk nettó irigységből kivitelezhetetlen, pedig Ottó például maximálisan alkalmas lett volna a feladatra. De most kiépül ugyanez a rendszer. Lehet picsogni, de valójában annyi a játék, hogy a piramison mindig fog ülni valaki, és mindig lesz aki a követ faragja, meg odahordja. Ez utóbbinak sosem lesz jó ha a piramison ülőhöz képest próbálod pozícionálni magad, és így aztán sose lesz jó bármi van. Mehet a picsogás itt nonstop, de három magyar emberből egy azt akarja, hogy legyen ez a rendszer, egy bármi mást akar a nyilas rémuralomtól kezdve kun béla vörös terrorjáig bezárólag bármit, csak dögöljön meg ezeknek a tehene, és van a harmadik aki meg ahhoz is hülye, hogy saját véleményt alakítson ki és inkább el se megy szavazni. Na most még azon is lehet picsogni, hogy nem kellene 2/3 csak 50-66% között vmi. Oké, előző ciklusban pont így volt, azt élvezte mindenki, igaz? Akkor meg mi a faszról beszélünk? Ez van, ebben a keretrendszerben kell érvényesülni, lehetne walking simulátor is az élet, de sajna a kezdőképernyőn a dark souls extrém opciót böktük meg, na akkor játszuk ezt, ne picsogjunk. Elpuhultatok a sok youtube nézésben, már nem megy a csellendzsinggémingelés. :P
Avatar
Moby

Hozzászólás #28356 2018.04.12. 11:14

Moby írta:Mivel egy darabig toltam az első részt is, azt mondom: kéne, igen. Hogy miben jobb? Tudja faszom. Évek teltek el a két rész között nálam is, simán lehet, hogy semmiben, mármint a játék semmiben, csak nekem változtak a prioritásaim. Ezért is akarom meggnézni majd megint, de már ide-osa ugrálni nem akarok.
Na, szal szerintem akinek megy a steampunk, az szerintem mindkét részt nagyon tudja kajálni. Nagyon egyedi a világa, jók a karakterek, jó a sztorija is. Van progressz, érdekes az egész. Szerintem ez a dishonored azért ütötte át nálam a falat, mert ezen keresztül kellett ráeszméljek, hogy a HL2 (az 1. nem)-nek volt egy nagyon finom steampunk beütése, vagy nagyon könnyen lehetett volna azzá tenni. A dishonored2 nyomokban emlékeztet a HL2-re. És ennyire nem tudatosan, de ott volt bennem ez már az első résznél is.
Avatar
Botond

Hozzászólás #28357 2018.04.12. 11:17

Moby írta:Na, szal szerintem akinek megy a steampunk, az szerintem mindkét részt nagyon tudja kajálni. Nagyon egyedi a világa, jók a karakterek, jó a sztorija is. Van progressz, érdekes az egész. Szerintem ez a dishonored azért ütötte át nálam a falat, mert ezen keresztül kellett ráeszméljek, hogy a HL2 (az 1. nem)-nek volt egy nagyon finom steampunk beütése, vagy nagyon könnyen lehetett volna azzá tenni. A dishonored2 nyomokban emlékeztet a HL2-re. És ennyire nem tudatosan, de ott volt bennem ez már az első résznél is.
Kijutottam a tutorialból! Már négy szívecském van! Haladok tovább a sztorival. :) TVn játszást elengedtem, handheldben tolom.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #28358 2018.04.12. 11:18

Botond írta:Az ideális rendszer a monarchia, ahol van egy szakértő király akit a születését követő első naptól építenek fel arra, hogy amikor átveszi az irányítást akkor megfelelő szaktudás birtokában legyen és azt az ország és a nép javára tudja fordítani, mert ha nem akkor hamar elzavarják a f@szba. Lásd norvégia. Minden másban ahol benne van, hogy iksz időd van összelopni magad és spuri az nem működik. Csak ugye ez nálunk nettó irigységből kivitelezhetetlen, pedig Ottó például maximálisan alkalmas lett volna a feladatra. De most kiépül ugyanez a rendszer. Lehet picsogni, de valójában annyi a játék, hogy a piramison mindig fog ülni valaki, és mindig lesz aki a követ faragja, meg odahordja. Ez utóbbinak sosem lesz jó ha a piramison ülőhöz képest próbálod pozícionálni magad, és így aztán sose lesz jó bármi van. Mehet a picsogás itt nonstop, de három magyar emberből egy azt akarja, hogy legyen ez a rendszer, egy bármi mást akar a nyilas rémuralomtól kezdve kun béla vörös terrorjáig bezárólag bármit, csak dögöljön meg ezeknek a tehene, és van a harmadik aki meg ahhoz is hülye, hogy saját véleményt alakítson ki és inkább el se megy szavazni. Na most még azon is lehet picsogni, hogy nem kellene 2/3 csak 50-66% között vmi. Oké, előző ciklusban pont így volt, azt élvezte mindenki, igaz? Akkor meg mi a faszról beszélünk? Ez van, ebben a keretrendszerben kell érvényesülni, lehetne walking simulátor is az élet, de sajna a kezdőképernyőn a dark souls extrém opciót böktük meg, na akkor játszuk ezt, ne picsogjunk. Elpuhultatok a sok youtube nézésben, már nem megy a csellendzsinggémingelés. :P
A norvég király funkciója nagyrészt reprezentatív, szerintem te Szaúd-Arábiára gondoltál, bár ott most konkrétan a koronaherceg viszi a bizniszt, nem maga az uralkodó.

Ők annyira jól nyomják, hogy sok ezer király herceg van, szinte külön "szakszervezettel", járnak tüntetni, ha megvonnak egy kis apanázst. Néha lecsuknak vagy egy tucatot, még ritkábban lefejeznek egyet. Nem tudom, hogy ennek melyik játék felel meg, de érdekelne!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zóanagyvarázsló 2018.04.12. 11:19-kor.
Avatar
Moby

Hozzászólás #28359 2018.04.12. 11:19

Botond írta:Kijutottam a tutorialból! Már négy szívecském van! Haladok tovább a sztorival. :) TVn játszást elengedtem, handheldben tolom.
Zelda? :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28360 2018.04.12. 11:22

Botond írta:Az ideális rendszer a monarchia, ahol van egy szakértő király akit a születését követő első naptól építenek fel arra, hogy amikor átveszi az irányítást akkor megfelelő szaktudás birtokában legyen és azt az ország és a nép javára tudja fordítani, mert ha nem akkor hamar elzavarják a f@szba.
Ja, kurvára szeretném, ha születési előjog okán egy ilyen geci Orbán család, fogyatékos fattyainak alattvalói legyünk, azért, mert őt szarta a világra az anyja. Így is azok vagyunk, de van esély a leváltásra.

Nincs jó rendszer, minden mellett legalább annyi hátrány van, mint amennyi előnyét véljük meglátni, a legideálisabb helyzetet feltételezve is.

A demokráciánál jobbat még nem találtak fel, csak sajnos az emberek hülyék. Iskolázottsághoz és/vagy IQ teszthez kellene kötni a szavazást és 75 év felett kuss van. Ez persze soha nem lesz, pedig még a tuskók érdekét is ez szolgálná.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28361 2018.04.12. 11:27

Moby írta:Na, szal szerintem akinek megy a steampunk, az szerintem mindkét részt nagyon tudja kajálni. Nagyon egyedi a világa, jók a karakterek, jó a sztorija is. Van progressz, érdekes az egész. Szerintem ez a dishonored azért ütötte át nálam a falat, mert ezen keresztül kellett ráeszméljek, hogy a HL2 (az 1. nem)-nek volt egy nagyon finom steampunk beütése, vagy nagyon könnyen lehetett volna azzá tenni. A dishonored2 nyomokban emlékeztet a HL2-re. És ennyire nem tudatosan, de ott volt bennem ez már az első résznél is.
Nekem nem különösebben jön be a steampunk, de legalább más, mint a többi fos, szal' lehet a Dishonored első rész fog következni WD2 után.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #28362 2018.04.12. 11:34

DanielT írta:Ja, kurvára szeretném, ha születési előjog okán egy ilyen geci Orbán család, fogyatékos fattyainak alattvalói legyünk, azért, mert őt szarta a világra az anyja. Így is azok vagyunk, de van esély a leváltásra.

Nincs jó rendszer, minden mellett legalább annyi hátrány van, mint amennyi előnyét véljük meglátni, a legideálisabb helyzetet feltételezve is.

A demokráciánál jobbat még nem találtak fel, csak sajnos az emberek hülyék. Iskolázottsághoz és/vagy IQ teszthez kellene kötni a szavazást és 75 év felett kuss van. Ez persze soha nem lesz, pedig még a tuskók érdekét is ez szolgálná.
Szerintem alapítani kéne egy Leáldozott Pártot. Néhány javaslat programpontnak:

- a 60 fps alatti filmek és játékok betiltása
- kriptoidiótaságok betiltása, a bányászoknak a gépük által összeizzadt mennyiséggel arányos lószerszámot nyomtatunk ki 3D-nyomtatóval, és feltoljuk az ánuszukba
- évente lehetne nyíltan szavazni a GotY-ról, akik igénytelen játékra teszik a voksukat, jutalmul meghívott észak-koreai szakértők segítségével működtetett átnevelőtáborba mennek
- PotY is lenne újra, az alapján készülnének el a Stop [PotY neve] plakátok és törvény
- Pecinával felvásároltatjuk a GameStar mögött álló céget, és bezáratjuk az újságot
- a foshardveres konzolokat rekviráljuk, és azokból építünk a határra kerítést, arra az esetre, ha jön a Flood
- minden vidámparkban átnevezzük Mobyra a hullámvasutat
Avatar
Micsu

Hozzászólás #28363 2018.04.12. 11:43

Moby írta:Én most nyomom(gatom) a dishonored2-t. valszeg ez lesz az első steampunk játék amit végigjátszok, ami elég nagy fegyvertény az esetemben :) (ha végigmegy szerintem belepróbálok az elsőbe megint, de az nem tudta átütni a falat elsőre).
az egy is jó volt :P
Avatar
Micsu

Hozzászólás #28364 2018.04.12. 11:44

arty írta:szerintem nem vagy képben a realitásokkal (jóhogynem titánt vársz egy 399$-os konzolba! ;) ), de tőlem annyit ütöd az ellenzéket, amennyit jólesik (nyilván mindenkinek szüksége van bűnbakokra, magyarázatra a kellemetlen helyzetre)

moby: "Mondjuk nekem nem is dolgom tudni. A legnagyobb baj, hogy ugyanilyen fingtalanok azok is, akik amúgy azt állítják magukról, hogy tudják." - kik állítják és mit állítanak??? pont ugyan olyan emberek, mint te változást akarnak és tesznek érte. én annyit látok, hogy vannak/voltak próbálkozások, kísérletek, hogy mi válik-válhat be. még azt se mondanám, hogy ezek elvetélt ötletek lettek volna, csupán a méret, a "hangerő" volt esetleg kevés abban az általad is említett kurva nagy zajban.

azért azt nem kell elfelejteni, hogy a "fingtalan csapat" a szavazatok több mint felét azé' csak bezsebelte... namost ez ebben a rendszerben még mindig technikai K.O., egen, evvan (és igen, tudom h más rendszerben meg akár héthatod is lehetett volna)
most azért kéne leborulni mert 10 párt ért el annyit a jobb és bal oldalon mint a fityesz? ne nevetes már :)
Avatar
Micsu

Hozzászólás #28365 2018.04.12. 11:46

újabb gigaex
nyomjátok megint a negatívat, mikor a legsikeresebb gowot sikerült elkészíteni :P

easy allies laza 10et ráhagyított

phpBB [media]
Avatar
Micsu

Hozzászólás #28366 2018.04.12. 11:47

Zóanagyvarázsló írta:Szerintem alapítani kéne egy Leáldozott Pártot. Néhány javaslat programpontnak:

- a 60 fps alatti filmek és játékok betiltása
- kriptoidiótaságok betiltása, a bányászoknak a gépük által összeizzadt mennyiséggel arányos lószerszámot nyomtatunk ki 3D-nyomtatóval, és feltoljuk az ánuszukba
- évente lehetne nyíltan szavazni a GotY-ról, akik igénytelen játékra teszik a voksukat, jutalmul meghívott észak-koreai szakértők segítségével működtetett átnevelőtáborba mennek
- PotY is lenne újra, az alapján készülnének el a Stop [PotY neve] plakátok és törvény
- Pecinával felvásároltatjuk a GameStar mögött álló céget, és bezáratjuk az újságot
- a foshardveres konzolokat rekviráljuk, és azokból építünk a határra kerítést, arra az esetre, ha jön a Flood
- minden vidámparkban átnevezzük Mobyra a hullámvasutat


hhaha +1
és legyen ez a végszó

elég helyen kell így is a politikát olvasni úgy hogy nem is érdekel már igazándiból
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28367 2018.04.12. 11:50

Micsu írta:most azért kéne leborulni mert 10 párt ért el annyit a jobb és bal oldalon mint a fityesz? ne nevetes már :)
Ezt úgy is lehet értelmezni, hogy az emberek többsége mást akart, mint a fidesz és ez tény. És úgy akart mást, hogy az ellenzéki pártok között egyetlen dologban volt konszenzus: Senki nem volt hajlandó semmilyen együttműködésre, vagy koalíciós lehetőségre a fidesszel.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28368 2018.04.12. 11:50

Zóanagyvarázsló írta:Szerintem alapítani kéne egy Leáldozott Pártot. Néhány javaslat programpontnak:

- a 60 fps alatti filmek és játékok betiltása
- kriptoidiótaságok betiltása, a bányászoknak a gépük által összeizzadt mennyiséggel arányos lószerszámot nyomtatunk ki 3D-nyomtatóval, és feltoljuk az ánuszukba
- évente lehetne nyíltan szavazni a GotY-ról, akik igénytelen játékra teszik a voksukat, jutalmul meghívott észak-koreai szakértők segítségével működtetett átnevelőtáborba mennek
- PotY is lenne újra, az alapján készülnének el a Stop [PotY neve] plakátok és törvény
- Pecinával felvásároltatjuk a GameStar mögött álló céget, és bezáratjuk az újságot
- a foshardveres konzolokat rekviráljuk, és azokból építünk a határra kerítést, arra az esetre, ha jön a Flood
- minden vidámparkban átnevezzük Mobyra a hullámvasutat
Én már meg is választanálak minden vezető tisztség betöltésére! :taps: :taps: :taps:

szerk: Szerintem is jó lesz ez végszónak, baszódjon meg a politika. Tök nyugodt vagyok egyébként, amióta nem olvasok még index főoldalt/főcímeket se. Semmiről nem tudok és ha tudnék se lenne jobb tőle. Velvet+Totalcar bookmarkolva, tökéletes. :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #28369 2018.04.12. 12:02

Zóanagyvarázsló írta:Szerintem alapítani kéne egy Leáldozott Pártot. Néhány javaslat programpontnak:

- a 60 fps alatti filmek és játékok betiltása
- kriptoidiótaságok betiltása, a bányászoknak a gépük által összeizzadt mennyiséggel arányos lószerszámot nyomtatunk ki 3D-nyomtatóval, és feltoljuk az ánuszukba
- évente lehetne nyíltan szavazni a GotY-ról, akik igénytelen játékra teszik a voksukat, jutalmul meghívott észak-koreai szakértők segítségével működtetett átnevelőtáborba mennek
- PotY is lenne újra, az alapján készülnének el a Stop [PotY neve] plakátok és törvény
- Pecinával felvásároltatjuk a GameStar mögött álló céget, és bezáratjuk az újságot
- a foshardveres konzolokat rekviráljuk, és azokból építünk a határra kerítést, arra az esetre, ha jön a Flood
- minden vidámparkban átnevezzük Mobyra a hullámvasutat
A PotY visszasírásával ésszel bánjatok. Rámdobtátok annak idején a wd2 miatt is, és kvázi mindenkire, aki tolta/tolja/tolni fogja :miaz: Ugyanitt a hullámvasutak átnevezésére is rögtön benyújtanék egy indítványt! :banplz:
Avatar
Botond

Hozzászólás #28370 2018.04.12. 12:05

Moby írta:Zelda? :D
Azaz! Ma meg jön haza a trónörökös, szerintem ő is követelni fogja a 84es márió adagját. :D Pedig haladni kellene normális cuccokkal is, amik ki is néznek valahogy, de ha ti igénytelenkedtek, akkor én is, mert mi mind egyéniségek vagyunk! :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #28371 2018.04.12. 12:06

Zóanagyvarázsló írta:Szerintem alapítani kéne egy Leáldozott Pártot. Néhány javaslat programpontnak:

- a 60 fps alatti filmek és játékok betiltása
- kriptoidiótaságok betiltása, a bányászoknak a gépük által összeizzadt mennyiséggel arányos lószerszámot nyomtatunk ki 3D-nyomtatóval, és feltoljuk az ánuszukba
- évente lehetne nyíltan szavazni a GotY-ról, akik igénytelen játékra teszik a voksukat, jutalmul meghívott észak-koreai szakértők segítségével működtetett átnevelőtáborba mennek
- PotY is lenne újra, az alapján készülnének el a Stop [PotY neve] plakátok és törvény
- Pecinával felvásároltatjuk a GameStar mögött álló céget, és bezáratjuk az újságot
- a foshardveres konzolokat rekviráljuk, és azokból építünk a határra kerítést, arra az esetre, ha jön a Flood
- minden vidámparkban átnevezzük Mobyra a hullámvasutat
Ebben csak az a szomorú, hogy idén, ha minden a terv szerint halad, akkor se 9700k se gtx2080 nem lesz, szóval megint nem lesz mit mérni az év végén. :( Csak a ps4pro! :(
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28372 2018.04.12. 12:09

Moby írta:A PotY visszasírásával ésszel bánjatok. Rámdobtátok annak idején a wd2 miatt is, és kvázi mindenkire, aki tolta/tolja/tolni fogja :miaz: Ugyanitt a hullámvasutak átnevezésére is rögtön benyújtanék egy indítványt! :banplz:
Hm. Pedig én ezt a WD2-t még annak ellenére sem gyűlöltem "látatlanban", hogy minden arra predesztinálta.

A konzolon tolással tehettél szert behozhatatlan előnyre. :idiota:
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #28373 2018.04.12. 13:08

Botond írta:Ebben csak az a szomorú, hogy idén, ha minden a terv szerint halad, akkor se 9700k se gtx2080 nem lesz, szóval megint nem lesz mit mérni az év végén. :( Csak a ps4pro! :(
ember! "a pc-s jatekoknak lealdozott" :nezze:
Avatar
Botond

Hozzászólás #28374 2018.04.12. 13:14

SlickAdam írta:ember! "a pc-s jatekoknak lealdozott" :nezze:
Persze, ezért is áltunk át a 3d markra, mert az nem játék! Az komoly dolog! Mint a medve! Asse játék. Na, és ehhez nem jön semmise, hogy lehessen mérni az epeent, marad a játszás. Gyász. :(
Avatar
Guardian Hero

Hozzászólás #28375 2018.04.12. 13:43

DanielT írta:A demokráciánál jobbat még nem találtak fel, csak sajnos az emberek hülyék. Iskolázottsághoz és/vagy IQ teszthez kellene kötni a szavazást és 75 év felett kuss van. Ez persze soha nem lesz, pedig még a tuskók érdekét is ez szolgálná.


Vagy még egyszerűbb, egy kétismeretlenes egyenletrendszer a szavazólapra, helyes megoldással együtt érvényes a voks. A világ rögtön jobb hely lenne...
Avatar
Botond

Hozzászólás #28376 2018.04.12. 13:52

Guardian Hero írta:Vagy még egyszerűbb, egy kétismeretlenes egyenletrendszer a szavazólapra, helyes megoldással együtt érvényes a voks. A világ rögtön jobb hely lenne...
Akkor már cenzus. Aki nem fizet be az államkasszába évente 10 millát legalább az ne szóljon bele, hogy a többiek befizetése mire megy el. Mert ugye erről van szó, nem okoskodásról, hanem hogy befizet aki befizet és azt újraosztják, hogy a nagyon okos bölcsészek se haljanak éhen. :)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28377 2018.04.12. 16:37

SOKKOLÓ HÍR!!!

Forza Horizon 4 confirmed by Microsoft Spain, reveal at e3.
Avatar
Botond

Hozzászólás #28378 2018.04.12. 16:46

DanielT írta:SOKKOLÓ HÍR!!!

Forza Horizon 4 confirmed by Microsoft Spain, reveal at e3.
Az hagyján, de késik a W10 tavaszi nagy update, mert vmi bug van benne, és ugye microsoftnál quality first, szóval csak akkor adják ki, amikor a szokásos tökéletességet elérte!
Avatar
eje75

Hozzászólás #28379 2018.04.12. 18:52

DanielT írta:szerk: Szerintem is jó lesz ez végszónak, baszódjon meg a politika.
Egyébként ja, szarni rá :shakehead: ...költsük inkább a pézt a webshopban.... kértem a tagfelvételem a Pártba, de a kérelmemhez megjegyzésként hozzáfűztem, hogy szeretnék EU-s pénzből vadászházat építtetni, utána pedig beköltözni, ebben kérem feltétlen segítségüket, mivel az általam olvasott médiák szerint csak ehhez, meg a stadionokon építés ürügyén történő sikkasztáshoz értenek... még nem jött válasz, kíváncsi leszek.... Más: hétfőn megyek magán orvoshoz megint 50e-ért, mert az államiban 4 hónapra lenne időpont... mondtam is a feleségemnek, hogyha meghalnék gyújtson értem gyertyát a stadionban
Ja, és a témához az utolsó hozzászólásom: választások tisztaságáról a véleményem
Spoiler
2002.gif
Nem tudom elhinni, hogy ezekre szavazott bárki is... egyszerűen hihetetlen...
Avatar
eje75

Hozzászólás #28380 2018.04.12. 18:57

Botond írta:Az hagyján, de késik a W10 tavaszi nagy update, mert vmi bug van benne, és ugye microsoftnál quality first, szóval csak akkor adják ki, amikor a szokásos tökéletességet elérte!
Hát Én inkább valahogy azt érzem, hogy a Nagyúr személyesen vett kezelésbe az új update-kel...
Spoiler
microsoft.gif
Avatar
eje75

Hozzászólás #28381 2018.04.12. 19:03

Letoltam a Horizon Zero-t a DLC-vel, valami 50 valahány óra alatt: a Nioh után életem legjobb játéka volt... mind a történetről (első játék volt, ahol MINDENT elolvastam, annyira jó volt a story), mint a megvalósításról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, elképesztő, hogy ebből a szaros kávédarálóból micsoda látványt tudtak kihozni, konkrétan befozstam 4K-s monitoron a látványtól... Gtx2080? Az meg minek? Nem powa kell ide, hanem kompetens játékfejlesztői tudás....
Avatar
Moby

Hozzászólás #28382 2018.04.12. 19:12

eje75 írta:Letoltam a Horizon Zero-t a DLC-vel, valami 50 valahány óra alatt: a Nioh után életem legjobb játéka volt... mind a történetről (első játék volt, ahol MINDENT elolvastam, annyira jó volt a story), mint a megvalósításról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, elképesztő, hogy ebből a szaros kávédarálóból micsoda látványt tudtak kihozni, konkrétan befozstam 4K-s monitoron a látványtól... Gtx2080? Az meg minek? Nem powa kell ide, hanem kompetens játékfejlesztői tudás....
Hiába pofázom én ezeknek, hogy gecijó a sztorija...
Avatar
Micsu

Hozzászólás #28383 2018.04.12. 19:26

DanielT írta:SOKKOLÓ HÍR!!!

Forza Horizon 4 confirmed by Microsoft Spain, reveal at e3.
Kép
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28384 2018.04.12. 19:53

Moby írta:Hiába pofázom én ezeknek, hogy gecijó a sztorija...
Nekem se a sztorival volt bajom. Bírtam a csajt.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #28385 2018.04.12. 19:58

eje75 írta: Nem powa kell ide, hanem kompetens játékfejlesztői tudás....
hát igen, sonyéknál azért van uc, horizon, gow amik technikailag is nagyon jók, errefel a bonex meg hivatalosan is világ multitemetője lett, eladásokat meg se merem nézni
Avatar
arty

Hozzászólás #28386 2018.04.12. 22:32

Zóanagyvarázsló írta:- a 60 fps alatti filmek és játékok betiltása
ééés én már ki is léptem :D
Avatar
arty

Hozzászólás #28387 2018.04.12. 22:36

Micsu írta:hát igen, sonyéknál azért van uc, horizon, gow amik technikailag is nagyon jók, errefel a bonex meg hivatalosan is világ multitemetője lett, eladásokat meg se merem nézni
emesnél kétévente van horizon, ez nem lehet érv! és régebben "gow" is volt kétévente... :D
Avatar
arty

Hozzászólás #28388 2018.04.12. 22:45

két df videot ajánlanék, hátha valaki nincs feliratkozva ;)

phpBB [media]

Szerintem egyébként ez még 720p-ben is vállalható, de a 16xAF azért oda se ártott volna.
Fel nem foghatom, hogy 8/16x AF miért nem ALAP?! még kanapétávról is látni, basszus.

phpBB [media]

DT, te ne kattints, úgyis kb 9 mp-nél kilőnéd valami banális kifogással :mf2:

---

hátha nem jártok a boxos topikba esgén - azér lássuk már, hogy exklu ugyan nincs, de vannak jóságok (visszakompatible címek):

Original Xbox (games releasing on April 17):
Blinx: The Time Sweeper
Breakdown
Conker: Live & Reloaded
The Elder Scrolls III: Morrowind
Hunter: The Reckoning
Jade Empire
Panzer Dragoon Orta
SSX 3
Original Xbox games releasing on April 26:
Destroy All Humans!
Full Spectrum Warrior
Mercenaries: Playground of Destruction
MX Unleashed
Panzer Elite Action: Fields of Glory (Europe only)
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront II
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars: Jedi Starfighter
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
Star Wars: Republic Commando

X360 címek, amik kaptak 4k peccset:
Darksiders
Gears of War 2
Portal 2
Red Dead Redemption
Star Wars: The Force Unleashed

új játék a listán: Sonic Generations (ezt egyébként má' nagyon végig kéne nyomni, orrbaszájba dícsérik, állatjól néz ki, pécén 60frém is kihozható némi tráblsúting árán)

---

A Forza Horizon 4-et nem kommentálnám, PONT úgy túlhasználják ezek a kretének a forza ip-t, mint előtte elcsiszatolták a geowot és a hélót is.
Nyilván déj1, pedig már a hárommal is szenvedek (sok az egyéb játék, régen jobban fúkuszáltam az ótókákra).
Avatar
Micsu

Hozzászólás #28389 2018.04.12. 22:57

8 eves cimtol azert alap lett vna a 60 fps (rdr)
Avatar
arty

Hozzászólás #28390 2018.04.12. 23:12

Micsu írta:8 eves cimtol azert alap lett vna a 60 fps (rdr)
4k fontosabb (propagandacélokra), ill. könnyebben megoldható - lehet h a fizika is a frémhez van lokkolva, ilyen hekkeket nehezebb kitesztelni, szal valahol érthető (is, meg nem is)

nomeg a cpu nem lett akkora powerhouse a prevgenhez képest (mag-2-mag), lehet nem is bírná a bogz, ellenben a gpu nyers erőben a több pixelt elbírja, az világosan látszik a címek alapján (amit a 360 nem bírt 30-al se 720p-ben, az itt simán 30 4k-ban is)

---

24-25 ezer ft lesz az xbox classic duke kontrollerje (xbónhoz jó)
a mikrofos megkötései miatt csak vezetékes lehet
az az oled aztán nagyon kellett rá........... :( :(
xboxkonti.jpg
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #28391 2018.04.13. 09:39

arty írta:ééés én már ki is léptem :D
Nyugi, te kiérdemelted, hogy ne a Pártban, hanem az átnevelőtáborban kezdj, de ott nem biztos, hogy érteni fogják a "kilépés" szót :hehe:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28392 2018.04.13. 10:23

Zóanagyvarázsló írta:Nyugi, te kiérdemelted, hogy ne a Pártban, hanem az átnevelőtáborban kezdj, de ott nem biztos, hogy érteni fogják a "kilépés" szót :hehe:
Egyelőre hagyjuk futni, folytassa csak az áldásos tevékenységét... Aztán majd elkezdjük nyomni a "STOP Arty" Plakátokat és kerítést húzunk köré. Jól fog jönni ez az ellenségkép a céljainkhoz. :nezze:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28393 2018.04.13. 10:24

Megvettem tegnap a Dishonored 1-et és már látom, hogy hol bukott el ez többszöri megnézés után is. Hát ez a "harc", ez a ragdoll reakció, ez a ... ez a... MI A SZAR EZ?!?!?
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #28394 2018.04.13. 10:33

arty írta:hátha nem jártok a boxos topikba esgén - azér lássuk már, hogy exklu ugyan nincs, de vannak jóságok (visszakompatible címek)
Tehát egy rakat pre és pre-prevgen cím, amik kb. 2-3 kivételével mindig is própeccselve elérhetőek voltak pc-n, meg egy 20+k-s vezetékes kontroller. Nem is értem miért nem veszik a skorpijőt. :bdead:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28395 2018.04.13. 10:34

arty írta:hátha nem jártok a boxos topikba esgén.
A feltételezés is sértő, hogy nem! :schmoll2:
Avatar
Botond

Hozzászólás #28396 2018.04.13. 10:44

benőmenő írta:Tehát egy rakat pre és pre-prevgen cím, amik kb. 2-3 kivételével mindig is própeccselve elérhetőek voltak pc-n, meg egy 20+k-s vezetékes kontroller. Nem is értem miért nem veszik a skorpijőt. :bdead:
Előző körben bekerült a Crimson Skies, az egyetlen cím a classic xboxról amire esetleg ránéznék ha lenne x1-em (nincs, soselesz), na azt pont nincs magyar storeban, csinálni kell hozzá valamilyen accot külföldre. Hát dögöljenek meg!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #28397 2018.04.13. 11:43

DanielT írta:Egyelőre hagyjuk futni, folytassa csak az áldásos tevékenységét... Aztán majd elkezdjük nyomni a "STOP Arty" Plakátokat és kerítést húzunk köré. Jól fog jönni ez az ellenségkép a céljainkhoz. :nezze:
Igaz, taktikai okokból ez a célszerűbb, hasznos ő nekünk, és amúgy is kiválóan szórakozom, amikor csak kommentel.
Avatar
Botond

Hozzászólás #28398 2018.04.13. 11:48

Zóanagyvarázsló írta:Igaz, taktikai okokból ez a célszerűbb, hasznos ő nekünk, és amúgy is kiválóan szórakozom, amikor csak kommentel.
A redipléjervan gémerfilmben is többször elhangzik arti neve, szóval már széles körben elkezdte ő is terjeszteni nézeteit!!!!44
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #28399 2018.04.13. 11:51

Botond írta:Előző körben bekerült a Crimson Skies, az egyetlen cím a classic xboxról amire esetleg ránéznék ha lenne x1-em (nincs, soselesz), na azt pont nincs magyar storeban, csinálni kell hozzá valamilyen accot külföldre. Hát dögöljenek meg!
Ja, én is azt látom, hogy éppen azt nem adják magyar accra, ami kéne, ami elég dühítő. Bár követni se tudom a felületüket, annyira antiintiutív. Rákattintok például a BC-s listán egy játékra, behozza belépve, de fogalmam nincs, hogy azt csak 360-ra tudnám megvenni magyarként vagy One-ra is, külön utána kell olvasni.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #28400 2018.04.13. 11:53

Botond írta:A redipléjervan gémerfilmben is többször elhangzik arti neve, szóval már széles körben elkezdte ő is terjeszteni nézeteit!!!!44
A játékospályafutása alapján felmerül bennem a kérdés, ő abban a filmben az, mint Kenny a South Parkban? Á, inkább Butters lesz, ha a személyiségjegyekből indulunk ki.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #28401 2018.04.13. 12:29

DanielT írta:Megvettem tegnap a Dishonored 1-et és már látom, hogy hol bukott el ez többszöri megnézés után is. Hát ez a "harc", ez a ragdoll reakció, ez a ... ez a... MI A SZAR EZ?!?!?
az ugye tiszta, hogy ez egy sunnyogos jatek? harc... asszondja. :falbav:
Avatar
Botond

Hozzászólás #28402 2018.04.13. 12:35

SlickAdam írta:az ugye tiszta, hogy ez egy sunnyogos jatek? harc... asszondja. :falbav:
Biztos ki kell menni vhol egy ajtón és azt érti "harc" alatt. :bohoc:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #28403 2018.04.13. 13:17

SlickAdam írta:az ugye tiszta, hogy ez egy sunnyogos jatek? harc... asszondja. :falbav:
Nem olyan, mint a Deus Ex vagy az Alpha Protocol, hogy izomból is játszható?
Avatar
Moby

Hozzászólás #28404 2018.04.13. 13:21

DanielT írta:Megvettem tegnap a Dishonored 1-et és már látom, hogy hol bukott el ez többszöri megnézés után is. Hát ez a "harc", ez a ragdoll reakció, ez a ... ez a... MI A SZAR EZ?!?!?
Ugyanez a soulsokban nem zavart? E! :nezze:

/mmint a ragdoll. Harcolni ebben nem nagyon kéne, csak ha nagyon nem megy másképp, de akkor is inkább szníkelve.
Avatar
Botond

Hozzászólás #28405 2018.04.13. 13:24

Moby írta:Ugyanez a soulsokban nem zavart? E! :nezze:

/mmint a ragdoll. Harcolni ebben nem nagyon kéne, csak ha nagyon nem megy másképp, de akkor is inkább szníkelve.
Na majd swiccsen hasítani fog az is! Ma majdnem vettem egy tiájt, utolsó pillanatban beszéltem le magam róla, pedig még az 1080ast is be tudnám számíttatni. :o És a 8700k fölött is remegett a kezem, már csak 100k. Kurva uborkaszezon!
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #28406 2018.04.13. 14:57

Zóanagyvarázsló írta:Nem olyan, mint a Deus Ex vagy az Alpha Protocol, hogy izomból is játszható?
gondolom jatszHATO ugy is, csak szvsz nem erdemes...
Avatar
Moby

Hozzászólás #28407 2018.04.13. 15:09

Zóanagyvarázsló írta:Nem olyan, mint a Deus Ex vagy az Alpha Protocol, hogy izomból is játszható?
De, de ez az fps-ben kardozás ez eddig kevés játékban jött be :) Na, pláne nem egy olyanban fog. ami nem is igazán erre épít.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #28408 2018.04.13. 15:21

Zóanagyvarázsló írta:Nem olyan, mint a Deus Ex vagy az Alpha Protocol, hogy izomból is játszható?
de jatszhato izombol is kis odafigyelessel
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28409 2018.04.13. 16:20

Szníkelnék, mint a kurvaég, de ha 4-en vannak egy területen és meglát az egyik, ott már hentelés lesz...

Hardon kezdtem, szal éberek is az őrök, azonnal ugranak.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28410 2018.04.13. 16:21

Moby írta:Ugyanez a soulsokban nem zavart? E! :nezze:

/mmint a ragdoll. Harcolni ebben nem nagyon kéne, csak ha nagyon nem megy másképp, de akkor is inkább szníkelve.
A soulsban van egy fantasztikus harc mechanika, aminek a végén az elhullott tetemet rugdalhatod, ami tökéletes. Ebben meg csapsz és elrepül a papírmasé figura, pokol az összes melee összetűzés.
Avatar
eje75

Hozzászólás #28411 2018.04.13. 18:35

Na jó...kész vagyok, mint a matek lecke... ez valami qwa jó cucc lesz...
phpBB [media]
Avatar
Micsu

Hozzászólás #28412 2018.04.13. 19:05

DanielT írta: aminek a végén az elhullott tetemet rugdalhatod, ami tökéletes.
Kép
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #28413 2018.04.13. 22:49

eje75 írta:Na jó...kész vagyok, mint a matek lecke... ez valami qwa jó cucc lesz...
gow/10.mp4
Csak beletekergettem, de egyre biztatóbb a cucc. A rivjúkra nem bíznám az életem, de az jó kiindulóalap, hogy az Ascension után nem hidegen fogadták (jó, ezt tudtuk előre), és a performance is jobb. Várom a spoilermentes véleményeket a hájplovagoktól.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #28414 2018.04.13. 23:22

Zóanagyvarázsló írta:Csak beletekergettem, de egyre biztatóbb a cucc. A rivjúkra nem bíznám az életem, de az jó kiindulóalap, hogy az Ascension után nem hidegen fogadták (jó, ezt tudtuk előre), és a performance is jobb. Várom a spoilermentes véleményeket a hájplovagoktól.
letolnám amúgy én is mivel 8 éve nem toltam gowot , ucvel is így vagyok
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #28415 2018.04.14. 01:37

Micsu írta:letolnám amúgy én is mivel 8 éve nem toltam gowot , ucvel is így vagyok
Őszintén szólva nem tudom, hogy játszanám-e, ha valaki a kezembe nyomná egy Próval együtt. Érdekel meg minden, de mostanában alig jutok el játékig, ami nem co-op. Egyszerűen semmit sincs kedvem elindítani, de ha sikerül, rá tudok kattanni. Mostanában nyilván más volt a prioritás, de az a téma már - és ez így jó - lecsengett itt.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28416 2018.04.14. 08:12

Micsu írta:letolnám amúgy én is mivel 8 éve nem toltam gowot
És ha ezt tolnád, akkor sem változna a helyzet. :miaz: Remélem a következő részben nem csak favágás és gyereknevelés lesz, hanem már be is kell pelenkázni, az addigra ágybavizelő korba érő háború istenét.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #28417 2018.04.14. 09:19

Ebből mi fog kisülni... Ha tippelnem kéne, nem fog jót tenni a "legenda" megítélésének, hogy találkozni fognak vele az emberek 2018-ban.

Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #28418 2018.04.14. 10:00

DanielT írta:Ebből mi fog kisülni... Ha tippelnem kéne, nem fog jót tenni a "legenda" megítélésének, hogy találkozni fognak vele az emberek 2018-ban.

a többseg szemeben tuti nem. en mindenesetre sosenem jatszottam öket, de nagyon szerettem volna. szerencsere at tudok szellemülni ilyesmihez, biztos belekukkantok a pakkba.
Avatar
insp

Hozzászólás #28419 2018.04.14. 11:30

DanielT írta:És ha ezt tolnád, akkor sem változna a helyzet. :miaz: Remélem a következő részben nem csak favágás és gyereknevelés lesz, hanem már be is kell pelenkázni, az addigra ágybavizelő korba érő háború istenét.
En erre veszek egy PRO-t, PS3-mat is a GOW 3 miatt vettem anno.

Ez viszont szomoru (Gamepod-rol):

"ezúttal is parádés helyszíneket és eseményeket prezentál a képfrissítés bármiféle csökkenése nélkül (igaz, a PS4 Pro úgy búg alatta, mintha felszállni készülne)"

Valaki erositse vagy cafolja majd pliz. :shakehead:
Avatar
Moby

Hozzászólás #28420 2018.04.14. 11:36

insp írta:En erre veszek egy PRO-t, PS3-mat is a GOW 3 miatt vettem anno.

Ez viszont szomoru (Gamepod-rol):

"ezúttal is parádés helyszíneket és eseményeket prezentál a képfrissítés bármiféle csökkenése nélkül (igaz, a PS4 Pro úgy búg alatta, mintha felszállni készülne)"

Valaki erositse vagy cafolja majd pliz. :shakehead:
Ezt maximum eje75 fogja. Az enyém le lett pasztázva, bekussolta a pofáját.

Vissza: “Leáldozott.hu”