A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1121 2016.04.02. 15:41

Botond írta:Lezárult a második ember kísérlet amit rajtam folytatott a 21. század! 1,5 hónapja kezdtem az új helyen, céges telefon persze, adtak egy Samsung j5-öst.
Nos, azt a telót elnézve, ezt a kísérletet inkább a 20. században kellett volna lefolytatni rajtad... :D Ráadásul Samsung La-G-UI

Billentyűzet meg Swiftkey, Droidon és iOS-en is.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1122 2016.04.02. 15:46

Úgy tűnik az MS kinyírta a hrivnya akciót a Win Store-ban. :( Így nem lesz Quantum Breakem.
Avatar
deep

Hozzászólás #1123 2016.04.02. 15:48

Botond írta:- random bug, hogy egyszercsak becsipog az emlékeztető, hogy fél óra múlva megbeszélés akárhol, ha szundit nyomok, akkor gémover, nem indul semmi, ha random nyomkodom akkor egyszercsak elindul a kamera, de semmi más, csak az újraindítás segít
- prediktív cuccot aki az androidon csinálta az egy kretén.
User error, swiftkeynél pl. nincs ilyen, nem ugat bele ha hozzáírsz, plusz megjegyzi amiket írsz és már azokból is dobál. És/vagy szarul állítottad be. Random bugok nyilván vannak, de az mindenhol van.
Avatar
arty

Hozzászólás #1124 2016.04.02. 17:39

:ravasz1:
aabyssx írta:Az elbaszott konzolok kiegyensúlyozatlanságát akarja másolni? Vagy valami i5-0,000125K? :vigyor:
kiegyensulyozatlansag??
Avatar
arty

Hozzászólás #1125 2016.04.02. 17:43

Botond írta:Lezárult a második ember kísérlet amit rajtam folytatott a 21. század! 1,5 hónapja kezdtem az új helyen, céges telefon persze, adtak egy Samsung j5-öst. Jó úgyse szívtam androiddal 2-2,5 éve, kap egy második esélyt. Na pénteken vettem egy 532 dualsim lumiát, a kurvaanyját az androidnak! Okok:

- random bug, hogy egyszercsak becsipog az emlékeztető, hogy fél óra múlva megbeszélés akárhol, ha szundit nyomok, akkor gémover, nem indul semmi, ha random nyomkodom akkor egyszercsak elindul a kamera, de semmi más, csak az újraindítás segít
- prediktív cuccot aki az androidon csinálta az egy kretén. iOS-é is klasszisokkal jobb, windowsfóné meg egyenesen csoda ehhez képest. Be akarom írni mondjuk, hogy keresztlányomé. Mi történik iOSen, meg wp-n? Elkezdem gépelni, hogy keresztl és itt bedobja, hogy keresztlányom, ráokézok és írok egy é-t a végére. Mi történik androidon? Bedobja szintén (vagy nem... De ebbe bele se menjünk...) leokézom, írom az é-t a végére, de akkor már másik szó ám, szal leveszi az ékezetet a lányról is(mert az nem én gépeltem oda!!!4) az eredmény keresztlanyomé!!!44 Kretének csinálták így és kész.

Jó, semmi baj, szerencsére nem kötelező, szal kuka. 2 év múlva újabb próba (akkor cserélik a céges telót).
te nem androidot lattal, hanem egy alja samuszart. 532 egy legalja genny, remelem naponta bizonygatod magadnak, h jol dontottel :D
Avatar
arty

Hozzászólás #1126 2016.04.02. 17:45

deep írta:User error, swiftkeynél pl. nincs ilyen, nem ugat bele ha hozzáírsz, plusz megjegyzi amiket írsz és már azokból is dobál. És/vagy szarul állítottad be. Random bugok nyilván vannak, de az mindenhol van.
Fleksy-re eskuszom, ott kiloheto a pred bevitel es helyette ott a szamsor - vagy barmi amit odateszel :p
Avatar
Botond

Hozzászólás #1128 2016.04.02. 19:51

deep írta:User error, swiftkeynél pl. nincs ilyen, nem ugat bele ha hozzáírsz, plusz megjegyzi amiket írsz és már azokból is dobál. És/vagy szarul állítottad be. Random bugok nyilván vannak, de az mindenhol van.
Jaja, iOS meg wp megy anélkül, hogy napokat rászánnék a finomhangolásra, az android meg nem, akkor ez nyilván nem az android hibája, hanem a useré, hiszen ez nem is egy sz*ros telefon, hanem fejlesztői környezet, ahol az átlagusert olyan hekkeré képezik, hogy álmában is fel tudja törni az FBI szervereket. Persze. 532es lumiába beírtam login/passwordom és még az appokat is visszarendezte úgy ahogy a 635ösön volt, beállította a magán és a céges levelezésem is hibátlanul, és a prediktív bevitelhez se kellett semmit csinálni, hanem kapásból jó. GÁZ! Bezzeg milyen jó lenne most még 3 hétig b*szogtatni, finomhangolni az androidot, hű az lenne a pöpecség ám! Lóf*szt! :D
Avatar
Botond

Hozzászólás #1129 2016.04.02. 19:52

arty írta:te nem androidot lattal, hanem egy alja samuszart. 532 egy legalja genny, remelem naponta bizonygatod magadnak, h jol dontottel :D
Egy lényeges különbség van a samuhoz képest, nevezetesen, hogy jól működik, más most így hirtelen elsőre nincs. Szóval végülis ugyanott vagyok, csak elvertem 20k-t a semmire. :o
Avatar
Botond

Hozzászólás #1130 2016.04.02. 20:09

Mindeközben, a számomra nagy reményekkel indult, de reménykedésem ellenére is maximum erősen közepesre sikerült Grand Ages: Medieval finomítása leállt, és a projekt a kukában végezte. Mai napon a steamen készletkisöprési akció. :(



Egy realisztikus review:

"The only addictive thing about this game is the false belief that there is something possibly a player can do to spite its simplicity. After many hours, I decided that it was just my optimism keeping me going."
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1131 2016.04.02. 20:27

Éééééééééééééés igen. Egy újabb jó játék (Dex), ami az utolsó pálya legvégén szétbassza magát. Ez már komolyan mondom hihetetlen. Nincs elég lőszer, csak egy tárgyat kéne leszednem. És nem lehet. És jelen tudásom szerint vége, tölthetek vissza valami régi állást és csinálhatom újra az utolsó pályát egy ilyen elbaszott design miatt. :boxer: :boxer: :boxer: :boxer: :boxer:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1132 2016.04.02. 20:32

arty írta:Fleksy-re eskuszom, ott kiloheto a pred bevitel es helyette ott a szamsor - vagy barmi amit odateszel :p
És mi értelme van kilőni a prediktív bevitelt? :miaz: BTW Swiftnél azzal együtt is van számsor.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #1133 2016.04.02. 21:00

Botond írta:- prediktív cuccot aki az androidon csinálta az egy kretén. iOS-é is klasszisokkal jobb, windowsfóné meg egyenesen csoda ehhez képest. Be akarom írni mondjuk, hogy keresztlányomé. Mi történik iOSen, meg wp-n?
Onenote-ba egyszer a bevásárlólistán y-nal kezdtem el írni a joghurtot és feldobta a nagyon enteligens prediktív cucc, hogy döghús. :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1134 2016.04.02. 23:27

Leszedtem a Shardlight demót, de már az egyetlen abban lévő feladványnál elakadtam és youtubeot kellett hozzá használnom... hát, ez nem jó jel és elég nagy bullshit is volt a megoldás, nem annyira logikailag, mintsem játékmechanikailag. Nagyon nem mindegy, hogy bal, vagy jobb egérgombbal klikkel az ember a tárgyakra, mert mindkettőre mást mond, vagy történik. Ez micsoda baromság már?! Tárgy, vagy bármi egyéb nélkül a kézben persze.
Avatar
Moby

Hozzászólás #1135 2016.04.03. 00:42

DanielT írta:Leszedtem a Shardlight demót, de már az egyetlen abban lévő feladványnál elakadtam és youtubeot kellett hozzá használnom... hát, ez nem jó jel és elég nagy bullshit is volt a megoldás, nem annyira logikailag, mintsem játékmechanikailag. Nagyon nem mindegy, hogy bal, vagy jobb egérgombbal klikkel az ember a tárgyakra, mert mindkettőre mást mond, vagy történik. Ez micsoda baromság már?! Tárgy, vagy bármi egyéb nélkül a kézben persze.

Fű ez neked megint normandy ajtó :banplz: Megnéztem, nagyon tetszik (a narráció lehetne picit jobb), nem nagyon értem mi nem ment rajta, meg hogy mi volt a bullshit, de neked ezek kattkattkalandok anno nagyon kimaradhattak tényleg. Szuper, tetszik, végigtolnám/tolom majd. Kösz, hogy szótá a demóról! :puszis:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #1136 2016.04.03. 07:28

Legalább valami haszna is lett a 800 Ft-os Wolfinak,. :mf1:
Kép
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1137 2016.04.03. 08:01

Moby írta:Fű ez neked megint normandy ajtó :banplz: Megnéztem, nagyon tetszik (a narráció lehetne picit jobb), nem nagyon értem mi nem ment rajta, meg hogy mi volt a bullshit, de neked ezek kattkattkalandok anno nagyon kimaradhattak tényleg. Szuper, tetszik, végigtolnám/tolom majd. Kösz, hogy szótá a demóról! :puszis:
Dehogy maradtak ki a kattogó kalandok, ne viccelj, nagyon szeretem őket. Lásd Stasis hypolásom, de mondhatnám azt, is, hogy 10+ éve USA-ból vettem speckó kiadásos Syberia kollekciót, vagy a Dreamfallt nagy dobozos verzióban egyenesen a kinti kiadótól rendeltem elő. Spoilerben írom mi volt a bajom.

Ja, mondtam, hogy megsédelem rendesen majd, ilyen lett(teljes méretben nézni):

Akinek tetszik, töltse le, játék könyvtárba copy, ennyi. DT CRT

Shardlight Demo.exe_DX9_20160403_055343.png


Spoiler
Le kellett a domború platnit másolni a papírral, ez tiszta sor, még mondják is. Amin elakadtam, hogy nem találtam meg, hogy mivel, ugyanis a megoldás az, hogy a viasz kell a fenti lámpából. Namost! Természetesen rányomtam a lámpára bal klikkel még amikor először voltam a szobában és csak annyit mondott, hogy egy old lamp. Kész, vége, ok, értem, hogy az, mentünk toávbb. Viszont mint kiderült, ha jobb klikkel nyomok a lámpára, akkor meg azt mondja, hogy benne van a gyertya, stb. Ez micsoda eszement baromság?! Miért mond másik klikkre mást? Miért kell 2 fajtával végignyomni mindent?! Ráadásul ott volt a falon a nedves graffiti, ami tökéletes megoldás lett volna, hogy a papírt rányomva a festékre, megcsinálom a hordozó közeget a nyomdázáshoz. Erre mire lehetett használni? SEMMIRE. Akkor mi a fasznak emeli ki a csaj, hogy "hú, a festék még nedves". Iszonyatos félrevezetés.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1138 2016.04.03. 08:06

benőmenő írta:Legalább valami haszna is lett a 800 Ft-os Wolfinak,. :mf1:
Kép
10 percet bírtam ki a bétával, a második meccs végét ki se vártam, quit. Ez az a súlytalan, fejetlen csirke multi, ami engem már nem tud lekötni. Ehhez képest a COD, agysebészek sakkmeccse.

A grafika tetszik, jó a felületek plasztikussága, a fények, nagyon "térben van" minden, ezt elég tudja az Idtech 5 engine. A single még jó lehet, azt továbbra is várom.
Avatar
Moby

Hozzászólás #1139 2016.04.03. 09:57

benőmenő írta:Legalább valami haszna is lett a 800 Ft-os Wolfinak,. :mf1:
Kép

800ft-os wolfi???? :ticking:
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #1140 2016.04.03. 10:39

Moby írta:800ft-os wolfi???? :ticking:
2,5 euro volt.
Kép
Ha steamen veszem egy árva buznyákot nem kaptak volna tőlem, mert ment volna a refund ezért a technológiai torszülött hibás termékért.
Avatar
Moby

Hozzászólás #1141 2016.04.03. 11:02

DanielT írta:10 percet bírtam ki a bétával, a második meccs végét ki se vártam, quit. Ez az a súlytalan, fejetlen csirke multi, ami engem már nem tud lekötni. Ehhez képest a COD, agysebészek sakkmeccse.

A grafika tetszik, jó a felületek plasztikussága, a fények, nagyon "térben van" minden, ezt elég tudja az Idtech 5 engine. A single még jó lehet, azt továbbra is várom.
Bevallom, a singlehöz megjött a kedvem :)
Avatar
kigyi

Hozzászólás #1142 2016.04.03. 11:03

benőmenő írta:Legalább valami haszna is lett a 800 Ft-os Wolfinak,. :mf1:
Kép
Fura, hogy nekem nincs Doom Beta, pedig meg vannak a wolfik itt is :(
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #1143 2016.04.03. 11:10

nagyon nagyon közel már ez a 8 nap:
dark_souls_2_screens_GoingThroughCave.jpg
Avatar
eje75

Hozzászólás #1144 2016.04.03. 12:34

DanielT írta:Úgy tűnik az MS kinyírta a hrivnya akciót a Win Store-ban. :( Így nem lesz Quantum Breakem.

Ne már :( ez komoly? :falbav: Mikor próbáltad?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1145 2016.04.03. 13:54

eje75 írta:Ne már :( ez komoly? :falbav: Mikor próbáltad?
Tegnap és írják fórumszerte, hogy már nem él a lehetőség.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1146 2016.04.03. 14:21

Dark Souls 3 Sajtó megvesztegető kit:

Kép
Kép

Többi kép a tartalmáról
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1147 2016.04.03. 14:27

Ez a fickó, pedig miután végigvitte gitárral és aztán dob irányítással a DS-t, most hang vezérléssel tette ugyanezt... :wilting:

Többször majdnem feladta, de végül 485 halál után megcsinálta. :eljen:

phpBB [media]
Avatar
Moby

Hozzászólás #1148 2016.04.03. 15:00

DanielT írta:Dark Souls 3 Sajtó megvesztegető kit:

Kép
Kép

Többi kép a tartalmáról

:(((
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #1149 2016.04.03. 15:22

aabyssx írta:Az elbaszott konzolok kiegyensúlyozatlanságát akarja másolni? Vagy valami i5-0,000125K? :vigyor:
Stratégiáknál gyakran megesik, hogy aránytalanul CPU-igényesek. A 2007-es Supreme Commanderrel máig ki lehet fektetni bármit, miközben VGA alig kell neki. A StarCraft II-ben is fontos a jó frame. Szóval úgy vettem CPU-t, hogy ezekkel ne szívjak, plusz emulációhoz is az kell, arty még az AMD-t is elhagyta miatta, mert i5 kell neki. A gyakorlatban persze nem jutottam el addig, hogy emuláljak is valamit.

Még mindig az a terv, hogy jobb VGA megy majd ehhez a procihoz (i5 4590), ami már csak azért is vállaltam be, mert úgyis tartja az árát, nem bukja el vele az ember már másnapra a pénzt. Egyelőre viszont elvétve használom csak ki a GTX 750 Ti-t is.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #1150 2016.04.03. 15:43

DanielT írta:Dehogy maradtak ki a kattogó kalandok, ne viccelj, nagyon szeretem őket. Lásd Stasis hypolásom, de mondhatnám azt, is, hogy 10+ éve USA-ból vettem speckó kiadásos Syberia kollekciót, vagy a Dreamfallt nagy dobozos verzióban egyenesen a kinti kiadótól rendeltem elő. Spoilerben írom mi volt a bajom.

Ja, mondtam, hogy megsédelem rendesen majd, ilyen lett(teljes méretben nézni):

Akinek tetszik, töltse le, játék könyvtárba copy, ennyi. DT CRT

fullthrottle.jpg


Spoiler
Le kellett a domború platnit másolni a papírral, ez tiszta sor, még mondják is. Amin elakadtam, hogy nem találtam meg, hogy mivel, ugyanis a megoldás az, hogy a viasz kell a fenti lámpából. Namost! Természetesen rányomtam a lámpára bal klikkel még amikor először voltam a szobában és csak annyit mondott, hogy egy old lamp. Kész, vége, ok, értem, hogy az, mentünk toávbb. Viszont mint kiderült, ha jobb klikkel nyomok a lámpára, akkor meg azt mondja, hogy benne van a gyertya, stb. Ez micsoda eszement baromság?! Miért mond másik klikkre mást? Miért kell 2 fajtával végignyomni mindent?! Ráadásul ott volt a falon a nedves graffiti, ami tökéletes megoldás lett volna, hogy a papírt rányomva a festékre, megcsinálom a hordozó közeget a nyomdázáshoz. Erre mire lehetett használni? SEMMIRE. Akkor mi a fasznak emeli ki a csaj, hogy "hú, a festék még nedves". Iszonyatos félrevezetés.
Te viccelsz. Ezer éve alap, hogy több dolgot csinálhatsz, ah egy tárgyra rákattintasz. A szöveges kalandjátékoknál még te írtad be az igét, majd később ugye már választani lehetett, mint a Maniac Mansionben. Mára talán az a leggyakoribb, hogy van a bal és a jobb klikk, ebből az egyik a vizsgál, a másik a használ (amibe már beletartozik a felvesz, kinyit, húz, beszél stb. is).

Nálam a Ful Throttle-féle megoldás a nyerő (szem, száj, kéz és láb):

fullthrottle.jpg


Illetve az eggyel kevesebb lehetőséget tartalmazó Monkey Island 3-é (kéz, szem, csőr):

monkeyisland3.jpg
A Grim Fandango Remastered is ezt az utat követi az új - superior - egeres irányítással (bár én kontrollerel játszottam végig, de még azzal is használtam).

Nyilván a tárgyhasználat az külön van. Hasonló amúgy a Monkey Island 2 SE és a Day of the Tentacle Remastered kontrollerekhez kitalált tárcsás megoldása, csak ott nem fix számú a cselekedetek lehetősége, hanem szituációfüggő.

Amellett, hogy gyakran konkrét játékmechanikai jelentősége is van, gyakran a poénok egy része a sok csak dísznek jelen lévő lehetőségekből fakad, a legtöbb kalandjáték sokkal kevesebb lenne a poénopciók nélkül. Bár a Telltale egyklikkes Sam & Maxből is tudott vicceset csinálni.

Egyébként a legtöbb játék főmenüjéből elérhető a stáblista, szóval egyetlen klikkel eljuthatsz akár oda is, nem kell szenvedned :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zóanagyvarázsló 2016.04.03. 15:44-kor.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #1151 2016.04.03. 15:43

Melllényomtam. Túl sok az opció a fórumban :fogmosas:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #1152 2016.04.03. 15:46

TasManXT írta:Nálam ki van lőve, de gondoltam nem zavarlak össze. :vigyor: Az időt attól még ki kell várni, hogy nem látod.
Viszont a tex override-ot bekapcsoltam. Próbáld ki ezt. Csak írd felül a dsfix könyvtáron belül. Amit tartalmaz: jobb betűtípus, hd texture, illetve a képernyőn megjelenő controller hint is egy letisztultabb megjelenés.

*Néha meg fog akadni mikor egy új területet betölt, de megéri a textúrák miatt. :papakacsint:
Nekem gyorsabbnak tűnik a logók nélkül, szinte egyből jön az auto-save-es kiírás (SSD-ről játszom). A pakkot köszönöm, majd alkalomadtán megnézem.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1153 2016.04.03. 16:05

Zóanagyvarázsló írta:Te viccelsz. Ezer éve alap, hogy több dolgot csinálhatsz, ah egy tárgyra rákattintasz. A szöveges kalandjátékoknál még te írtad be az igét, majd később ugye már választani lehetett, mint a Maniac Mansionben. Mára talán az a leggyakoribb, hogy van a bal és a jobb klikk, ebből az egyik a vizsgál, a másik a használ (amibe már beletartozik a felvesz, kinyit, húz, beszél stb. is).
Egyébként a legtöbb játék főmenüjéből elérhető a stáblista, szóval egyetlen klikkel eljuthatsz akár oda is, nem kell szenvedned :P
Értem, de ebben valahogy megtévesztő, hogy egyik klikk se ad ki menüt, látszólag nincs különbség köztük. Az sem segít egyébként, hogy az elején mutatja a játék, hogy melyik klikk micsoda, de el se tudom olvasni, olyan gyorsan elveszi... Mindegy, most már kiderült, ez nem fog visszatartani.

A stáblistás poén jó volt, biztos a családod is boldogan emlegeti majd fel, amikor küldik a csomagot a munkatáborba! :mf2:
Avatar
Moby

Hozzászólás #1154 2016.04.03. 17:43

Tehnap belekezdtem a madmaxbe. Tök jól szórakoztam vele. Semmi kiemelkedő, de tisztességesen össze van pakolva. Kicsit sajnálom, hogy megjelenéskor megvettem, most meg humble monthlyban van, dehát evvan.
Avatar
arty

Hozzászólás #1155 2016.04.03. 18:27

Botond írta:Egy lényeges különbség van a samuhoz képest, nevezetesen, hogy jól működik, más most így hirtelen elsőre nincs. Szóval végülis ugyanott vagyok, csak elvertem 20k-t a semmire. :o
A difi annyi, hogy winfónon lehetőséged sincs változtatni "bármin", ergo szeretned KELL, amit kapsz. De mivel neked ez megy, no problémó! Bár mindenben ilyen megalkuvó... izé, öö... alkalmazkodó tudnál lenni ;)))
Avatar
arty

Hozzászólás #1156 2016.04.03. 18:28

DanielT írta:És mi értelme van kilőni a prediktív bevitelt? :miaz: BTW Swiftnél azzal együtt is van számsor.
+1 sornyi hely a tartalomnak.
Avatar
arty

Hozzászólás #1157 2016.04.03. 18:30

benőmenő írta:Legalább valami haszna is lett a 800 Ft-os Wolfinak,. :mf1:
nebax h nem játszottad, mi több: nem tetszett a wolf?!?!?
Avatar
arty

Hozzászólás #1158 2016.04.03. 18:54

assetto forumon a fejlesztők csináltak szavazást, hogy ha "te lennél a lead designer, mi lenne most a játékkal kapcsolatban az egyes számú prioritásd"

magasan a VR implementáció nyert :O
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1159 2016.04.03. 19:02

arty írta:assetto forumon a fejlesztők csináltak szavazást, hogy ha "te lennél a lead designer, mi lenne most a játékkal kapcsolatban az egyes számú prioritásd"

magasan a VR implementáció nyert :O
2006-ban meg arra szavaztak volna, hogy a motion control a jövő. Utána a 3D tv.
Avatar
Moby

Hozzászólás #1160 2016.04.03. 19:23

DanielT írta:2006-ban meg arra szavaztak volna, hogy a motion control a jövő. Utána a 3D tv.
Túl azon, hogy mennyire felbontásgázos most (bár hozzáteszem a CV1-et nem próbáltuk még), azt azért látni, hogy ez az immerzió új szintje, és nincs abban semmi csoda, hogy erre a szimeknél sokan ácsingóznak. Angry Joe CV1 review-ját láttad amúgy?
És még neked is van remény, úgyfest már gyógymód is van a vr okozta motionsicknesshez.,
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1161 2016.04.03. 19:26

Moby írta:Túl azon, hogy mennyire felbontásgázos most (bár hozzáteszem a CV1-et nem próbáltuk még), azt azért látni, hogy ez az immerzió új szintje, és nincs abban semmi csoda, hogy erre a szimeknél sokan ácsingóznak. Angry Joe CV1 review-ját láttad amúgy?
És még neked is van remény, úgyfest már gyógymód is van a vr okozta motionsicknesshez.,
Láttam Joe videóját és annyira gagyi, illetve elfogultan pozitív volt, hogy inkább nem reklámoztam.

Ja, nagyon szeretnék még elektródákat is, lehetőleg a seggembe, ne csak a fülem mögé! :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #1162 2016.04.03. 19:31

Ha tényleg működik, a köv generáció szsvsz valamilyen módon már beépítve fogja tartalmazni.
Avatar
Botond

Hozzászólás #1163 2016.04.03. 19:42

arty írta:A difi annyi, hogy winfónon lehetőséged sincs változtatni "bármin", ergo szeretned KELL, amit kapsz. De mivel neked ez megy, no problémó! Bár mindenben ilyen megalkuvó... izé, öö... alkalmazkodó tudnál lenni ;)))
Nem állhat ki mindenki olyan sziklaszilárdan a meggyőződése mellett, mint te! Van aki megalkuszik, és intelvidiára cseréli az atiamdt akármilyen gerinces is, nem úgy mint te, aki szilárdan kiállsz az elveid mellett és nem kötsz alantas kompromisszumokat, mint én! :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #1164 2016.04.03. 19:43

Botond írta:Nem állhat ki mindenki olyan sziklaszilárdan a meggyőződése mellett, mint te! Van aki megalkuszik, és intelvidiára cseréli az atiamdt akármilyen gerinces is, nem úgy mint te, aki szilárdan kiállsz az elveid mellett és nem kötsz alantas kompromisszumokat, mint én! :)
Benne nem ez a óriási, hanem még onnan is szidja :D Azzal a procival renderelteti a fontokat, amivel ideírja, hogy dögöljenek meg :D Minden alkalommal paff vagyok a sráctól :nevetes2:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #1165 2016.04.03. 21:09

Moby írta:Benne nem ez a óriási, hanem még onnan is szidja :D Azzal a procival renderelteti a fontokat, amivel ideírja, hogy dögöljenek meg :D Minden alkalommal paff vagyok a sráctól :nevetes2:
Tinman és Totti hiányában arty a topik a legnagyobb kincse :szeret:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1166 2016.04.03. 21:22

Zóanagyvarázsló írta:Tinman és Totti hiányában arty a topik a legnagyobb kincse :szeret:
Becsüljük is meg! :puszis:
Avatar
donatus13

Hozzászólás #1167 2016.04.03. 21:46

Egyébként, ha valaki gépet akar tesztelni dobja fel a planetary annihilationt. Ma megölte a gépem :D úgy laggoltam a multiba 1 milliárd egységnél hogy ki kellett lépjek :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1168 2016.04.03. 22:33

Kár, hogy a shot nem adja vissza, hogy mozgásban milyen fantasztikus és legalább akkora kár, hogy már nem érhető el legálisan minden idők egyik legzseniálisabb arcade játéka.

Outrun 2006 Coast to Coast, 4K downsamling és egyéb fincsiségek.

screenshot_2016-04-03_22-25-09.png
screenshot_2016-04-03_22-28-03.png


Itt egy videó is a hangulat kedvéért, de a képminsőség finoman szólva nem üt úgy, mint amikor a fenti képek suhannak 60-nal. :)

phpBB [media]


Bónuszként pedig egy szupi érdekes cikk
Avatar
Moby

Hozzászólás #1169 2016.04.03. 22:46

Soha egyik meg sem közelítette az eredetit(főleg felhőminőségben). Mármint az arcade verziót. És az otthon semmilyen eszközzel nem volt reprodukálható. Az csak azon a kijelzőn, csak eredetiben hasította ketté a világot.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #1170 2016.04.03. 23:04

DanielT írta:és legalább akkora kár, hogy már nem érhető el legálisan minden idők egyik legzseniálisabb arcade játéka.
Badarság. Csont nélkül elérem, pedig a szekrény tetején van.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1171 2016.04.03. 23:20

Zóanagyvarázsló írta:Badarság. Csont nélkül elérem, pedig a szekrény tetején van.
Melyik kiadás? :( Nyomtad már valaha, vagy még túl korai? Elvégre, csak 4-5 éve, hogy nem árulhatják, licenszgondok miatt. :D
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #1172 2016.04.03. 23:33

DanielT írta:Melyik kiadás? :( Nyomtad már valaha, vagy még túl korai? Elvégre, csak 4-5 éve, hogy nem árulhatják, licenszgondok miatt. :D
Legjobb Választás. Játszottam vele, amikor te felhoztad, hogy milyen jó, még emlékeztettelek is rá, hogy én már évekkel korábban szóltam. Csak te hajdanán ugye lehurrogtál, hogy a Live-on található Outrun az igazi, nem a szar PC-s ;) Más résszel/porttal viszont nem játszottam sosem.

Pár éve is feltettem, hogy a DualShock 3-mal csapassam, de akkor dobott egy crash-t, én meg többet bosszúból nem értem hozzá, de meg kéne már nézni Win 8-on is DS4-gyel. Van valami trükkje, amiről jó, ha tudok?

Tényleg nagy kár egyébként, hogy nem kapható sehol, pedig a Sega igyekszik minden egykori játékát elérhetővé tenni. Kár, hogy ennél gondok vannak.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #1173 2016.04.03. 23:38

A boxos után most PS4-logós Overwatch-videó jött.

phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1174 2016.04.04. 05:58

Zóanagyvarázsló írta:Legjobb Választás. Játszottam vele, amikor te felhoztad, hogy milyen jó, még emlékeztettelek is rá, hogy én már évekkel korábban szóltam. Csak te hajdanán ugye lehurrogtál, hogy a Live-on található Outrun az igazi, nem a szar PC-s ;) Más résszel/porttal viszont nem játszottam sosem.

Pár éve is feltettem, hogy a DualShock 3-mal csapassam, de akkor dobott egy crash-t, én meg többet bosszúból nem értem hozzá, de meg kéne már nézni Win 8-on is DS4-gyel. Van valami trükkje, amiről jó, ha tudok?

Tényleg nagy kár egyébként, hogy nem kapható sehol, pedig a Sega igyekszik minden egykori játékát elérhetővé tenni. Kár, hogy ennél gondok vannak.
Ja tényleg, rémlik, hogy már megbeszéltük egyszer. Nincs trükk, megy frankón, a kontrollernek már be kell kapcsolva lenni, amikor indítod.
Avatar
arty

Hozzászólás #1175 2016.04.04. 07:37

ha alaplapon a cpu mellett 2x4-es (cpupova)csatlakozó van, elmegy attól még a gép, hogy csak egy 2x2-es van rádugva (régebbi a táp) ?

cpukonn35g.jpg
Avatar
arty

Hozzászólás #1176 2016.04.04. 07:40

Botond írta:Nem állhat ki mindenki olyan sziklaszilárdan a meggyőződése mellett, mint te! Van aki megalkuszik, és intelvidiára cseréli az atiamdt akármilyen gerinces is, nem úgy mint te, aki szilárdan kiállsz az elveid mellett és nem kötsz alantas kompromisszumokat, mint én! :)
intelenvidiára a racionalitás űzött, míg te most megszokásból winfónozol (meg mert a gagyicamcung gagyi, jéé), amellett a platform mellett nincs - nem lehet érv! :D
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #1177 2016.04.04. 07:51

arty írta:ha alaplapon a cpu mellett 2x4-es (cpupova)csatlakozó van, elmegy attól még a gép, hogy csak egy 2x2-es van rádugva (régebbi a táp) ?

cpukonn35g.jpg
TDP-től függ. Anno a Phenom II (125W TDP) már attól stabilabb és jobban húzható lett, hogy egy sima 4 pin -> 8 pin átalakítóval dugtam be.
A Wolfi meg egynek jó lett volna, ha nem iDtech 5-tel csinálják meg. Bár amit mondtak róla, hogy a generáció, meg az évtized fps-e az szimplán nem igaz. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy a gőznácik számomra abszolút nem adtak hozzá semmi pluszt az élményhez. Valami helikopter hangár meg börtönből tudóst kiszabadítós témára emlékszem utoljára.
Nem volt túl érdekes, így a sokadik technikai hülyeség után szemrebbenés nélkül nyomtam rá a shiftdelt.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #1178 2016.04.04. 08:00

arty írta:intelenvidiára a racionalitás űzött, míg te most megszokásból winfónozol (meg mert a gagyicamcung gagyi, jéé), amellett a platform mellett nincs - nem lehet érv! :D
A winfón meg igen is valid opció az alsó kategóriában. Amikor látom, hogy egy Galaxy S3 mennyit gondolkodik egy egyszerű telefonkönyv megnyitásánál, vagy hogy egyes LG-k mennyivel lomhábban ébrednek fel koppintásra, mint a gagyzor winfónom, akkor nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy röhögjek.
Nyilván 100k fölött már a droidok sem mind lomha vackok, de aki nem hajlandó annyit kidobni egy telefonért ez nem fogja vigasztalni. Persze az M$ van olyan ügyes, hogy pont a működő termékeit ne tudja eladni, népszerűsíteni. :zavart2:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1179 2016.04.04. 08:19

arty írta:intelenvidiára a racionalitás űzött
Na MIATTAD van ilyen helyzetben az AMD és a piac! :P Azért pár év után csak sikerült leírnod, hogy miért jutott a topikban kb mindenki más is ide, csak egy(?) lépéssel korábban ismerte fel, hogy mi a racionális döntés.

A lapra simán rádughatod, 4 pinnel is, ha egyébként elég lenne a táp, illetve azon az ágon eleget tud leadni a cucc.
Avatar
arty

Hozzászólás #1180 2016.04.04. 08:28

DanielT írta:Kár, hogy a shot nem adja vissza, hogy mozgásban milyen fantasztikus és legalább akkora kár, hogy már nem érhető el legálisan minden idők egyik legzseniálisabb arcade játéka.

Outrun 2006 Coast to Coast, 4K downsamling és egyéb fincsiségek.

Itt egy videó is a hangulat kedvéért, de a képminsőség finoman szólva nem üt úgy, mint amikor a fenti képek suhannak 60-nal. :)

Bónuszként pedig egy szupi érdekes cikk
túl steril - az én agyamnak legalábbis :) pre-prevgen grafnál (de néha prevgennél is) nekem a zsizsi egyenesen hozzáad, elfed sutaságokat, nem pedig méginkább kihangsúlyozza a bevilágítatlanságot, a lowpoly világot, stb.

---

Ilyen indíttatásból - és mert jogi buzugárság miatt nincs 5 eurós steames verza - nyomtam le a hétvégén a James Bond 007: Blood Stone -t PS3-on (teljesen vállalható verza: frémperfekt, fasza blúrral). Legjobb 007 game az utóbbi évekből (amikkel én egyáltalán játszottam: Legends, Goldeneye reloaded, Quantum of solace), korrekt lövölde (nem kell fél tár az ellenfelekbe, találattól megtántorodnak, stb - imádom!), legjobb ótókás-motorcsónakos részek akciójátékban ever (a PGR örökgés ;) ), tps (nem-fps, nekem "Daniel Craig" miatt ez most plusz). Sztori elég banális, a vége (vége?! egy kicseszett to be continued?!) pedig megbocsájthatatlan - pláne a studiobezárás tényének ismeretében.

Ha egy JB játékot játszol végig ehéten, ez legyen az/10
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1181 2016.04.04. 08:39

arty írta:túl steril - az én agyamnak legalábbis :) pre-prevgen grafnál (de néha prevgennél is) nekem a zsizsi egyenesen hozzáad, elfed sutaságokat, nem pedig méginkább kihangsúlyozza a bevilágítatlanságot, a lowpoly világot, stb.
Tudom mire gondolsz, de ez az Outrun esetében nem igaz, pont azért toltam 4K-ra, mert 1080p-n volt zsizsi és idegesített. A játék sebességével suhanva gyönyörű.

Egyébként a zsizsegés szerintem semmin nem segít, ha valami, akkor séder kell a prevgenre. Outrunnal próbáltam, nem jó vele, illetve nagyon sokat kellene konfigolni az alapvetően 240p-re kitalált séderen.

Jamest lehet, hogy megnézem, köszi!
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #1182 2016.04.04. 08:44

DanielT írta:Dark Souls 3 Sajtó megvesztegető kit:

Kép
Kép

Többi kép a tartalmáról

Általában negatív a véleményem a különböző kacat editionokról, de ez fasza, a kis ládikót tudnám mire használni... Lehet lebarkácsolom! :zavart1:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1183 2016.04.04. 08:45

Greyfox írta:Általában negatív a véleményem a különböző kacat editionokról, de ez fasza, a kis ládikót tudnám mire használni... Lehet lebarkácsolom! :zavart1:
Elég jó projekt, simán megcsinálható, én támogatom az ötletet!
Avatar
Moby

Hozzászólás #1184 2016.04.04. 08:47

arty írta:Ilyen indíttatásból - és mert jogi buzugárság miatt nincs 5 eurós steames verza - nyomtam le a hétvégén a James Bond 007: Blood Stone -t PS3-on (teljesen vállalható verza: frémperfekt, fasza blúrral). Legjobb 007 game az utóbbi évekből (amikkel én egyáltalán játszottam: Legends, Goldeneye reloaded, Quantum of solace), korrekt lövölde (nem kell fél tár az ellenfelekbe, találattól megtántorodnak, stb - imádom!), legjobb ótókás-motorcsónakos részek akciójátékban ever (a PGR örökgés ;) ), tps (nem-fps, nekem "Daniel Craig" miatt ez most plusz). Sztori elég banális, a vége (vége?! egy kicseszett to be continued?!) pedig megbocsájthatatlan - pláne a studiobezárás tényének ismeretében.

Ha egy JB játékot játszol végig ehéten, ez legyen az/10
Bármennyire agyfasz, ez nekem annyira kimaradt, hogy a létezéséről is most hallok először. LOL
Avatar
arty

Hozzászólás #1185 2016.04.04. 08:52

kösz a tápsegítséget benő & dt!
Avatar
Greyfox

Hozzászólás #1186 2016.04.04. 08:57

DanielT írta:Kár, hogy a shot nem adja vissza, hogy mozgásban milyen fantasztikus és legalább akkora kár, hogy már nem érhető el legálisan minden idők egyik legzseniálisabb arcade játéka.

Outrun 2006 Coast to Coast, 4K downsamling és egyéb fincsiségek.


És még van pofád játszani vele? :nezze:
Csatolmányok
dddfewf.png
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1187 2016.04.04. 09:09

Greyfox írta:És még van pofád játszani vele? :nezze:
LEL! Persze, múzeumba is szívesen járok, ráadásul akkoriban (is) AMD proci volt a gépemben, szóval teljesen korhű! :D
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #1188 2016.04.04. 09:24

phpBB [media]
Avatar
DanielT

Hozzászólás #1189 2016.04.04. 09:44

Egy újabb review, ami szórakoztatóbb, mint a játék. :eljen:

Van eleje, vége, koncepciója, tartalma, nincs filler nongém bullshit! Jöhet a következő és akkor már a Season Pass-t is letudtam. :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #1190 2016.04.04. 09:47

Szerintem pont olyan szar, mint a játék. Ugyanúgy kiugrottam belőle útközben, mint abból. Mondhatni mindkettő tldr.

Vissza: “Leáldozott.hu”