A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
donatus13

Hozzászólás #11901 2016.10.22. 14:26

arty írta:Hinnék neked, ha nem lenne pécém. Amit te leírsz, az egy ordas kamu. Bizonyítékként olvasd vissza a topikot 30 oldal távolságban, kezdetnek :D

A beteszem a lemezt a primkóságra értettem, konzolon is lehet ám kattintani, ha valakinek arra van igénye.

Konzolból miért kell egyből kettő? :ravasz1:

Az élmény biztosan nem ugyanaz, de ezt mantrázhatod annak, akinek nincs 250-300k-ja erre a hobbira (vagy csak nem akar rá annyit szánni, mert mittomén --- kevés a szabadideje? ;) ).

Zó: amdnél picurit hamarabb volt auto-driverfrissítés ám :P (de ki az a barom, aki használja?)


Nézd, napi 40 gépet üzemeltetek csak a melóhelyen, normálisan összeválogatott cuccokkal minden lehet kényelmes. Ordas nagy kamu? A biosomat itthon pár kattintással frissítem netről. A VGA driver fent van pillanatok alatt. Máshoz még le sem szedtem kb. Linuxon meg megy apt-get install && apt-get upgrade. Steamet meg szerintem nem kell bemutatni.

Azt amit Zó ír az igaz,hogy steamen az auto update szét kúr néhány játékot, pl minden Paradox játékra jellemző, kijön egy nagyobb patch kezdheted elölről mert "incompatible version" lesz. Van ilyen igen, de azért kíváncsi vagyok mennyi idő alatt végzünk egy nagyobb frissítéssel Pc - vs konzol témában :) Egy szó mint száz, a mai PC-k már minden tekintetben jobban mint egy konzol. Az meg hogy ki mennyi pénzt szán rá azt én leszarom, magyarokból nem indulok ki sosem, 0 szintű piac vagyunk magas áfával, és amúgy is ki a szart érdekel az olcsó konzol amikor látszik, hogy sok a power PC is a neten :)

Szerk: Nem mellesleg már a konzolokon is van bug szép számmal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára donatus13 2016.10.22. 14:28-kor.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #11902 2016.10.22. 14:27

arty írta:Nem merem megguglizni az átlagot (boritékolható milyen videoajánlókat kapnék hónapokig...), de nem lehet olyan rossz a 11! :mf2:
Nem kell gugliznod, elég megkérdezned az asszonyt. De én azért belekevernék egy kis igazságszérumot a kávéjába.

Van viszont egy jó hírem: ha a gyerekek a postásra hasonlítanak, akkor mindez megspórolható :hehe:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #11903 2016.10.22. 14:28

eje75 írta:Nekem a felbontással, és a receheggyel van bajom... Utálom a recét, az a halálom! Az élsimítás a kerék után az emberiség második legnagyobb találmánya!! Még a 20 Ft-tossal működő emberszerű robotkurvákat várom, és aztán Én megkaptam mindent az élettől, amire vágytam! :nyes:
Egy fülest és a válási papírokat az asszonytól? :ravasz1:
Avatar
Moby

Hozzászólás #11904 2016.10.22. 14:29

arty írta:de valójában mindketten tudjuk, hogy az elvárásaitok totálisan elúsztak
Ez az ezerszer ismert, jól betanult terelés, ami ilyen konzoltopiktipikus. Ha ez a mostani az elvárásoknak megfelel konzolos szinten, akkor gondolom senki nem fogja venni a ps4prö-t, meg xbox mittudoménmit, amik hótteljesen ugyanezek, csupán magasabb elvárásoknak próbál megfelelni (nem jól). De akkor miért készülnek? Nem kell megválaszolni, ezt is mindketten tudjuk, és mostanra tényleg nagyon finghám az egész.
Avatar
eje75

Hozzászólás #11905 2016.10.22. 14:30

Zóanagyvarázsló írta:Egy fülest és a válási papírokat az asszonytól? :ravasz1:
Ja tényleg! Az asszony...Őt majdnem elfelejtettem... hát Ő nem robot...de a többi kb. stimmel :nyes: :nyes:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #11906 2016.10.22. 14:31

arty írta:És ha rosszkor szánod el magad a kattintásra? Akkor fehér csíkod lesz a játékban balszélen. (direkt nem írom, hogy ugye nem oly régen volt nv driver ami után a win többé nem bútolt :mf2: upsz, mégis leírtam!)
Vagy ha az annoversary 10es update szétbassza a windózt? (upsz, ez megint túl konkrét!)
De említettem már korábban is, mit összeszopnak a logitech kormányosok a csodás és erőszakos ms/logi driverfrissítési megoldással.

Nekem is egyhónapos az nvdriverem és lehet, hogy még egy évet is kihúznék vele, amennyit itt játszogatok...... :/ De lehet, hogy nem.
Igazad van, a garázszsimekkel nem számoltam. Meg azzal sem, ami alattuk van (MS). Még szerencse, hogy a konzol rájuk is tökéletes megoldás, kormányszopatás nélkül. Csak beteszed, és játszod :eljen:
Avatar
arty

Hozzászólás #11907 2016.10.22. 14:31

Zóanagyvarázsló írta:Régen a konzol és a PC nem volt ennyire felcserélhető sem a kínálatot, sem a beviteli eszközt, sem a felhasználói élményt tekintve. Illetve az utóbbi esetében nem ritkán más az előjel. Szóval azon kívül, hogy egy olcsóbb, kompakt PC, nem tudja magát újra definiálni a konzol, hogy VALÓBAN más lehessen, amire az ittenieknek igénye lehet.

A Nintendo kapcsán korábban már leírtam, hogy én mit szeretnék, amúgy maga a konzol vs PC megkülönböztetés 2016-ban már okafogyott.
A közös kínálat jó, hiszen a hostageware rossz. A DS4 támogatás nem baszódott el az anniverzary ápdéttel. A felhasználói élmény egyébként is iszonyat szubjektív: ha a gta5 intelenvidiapécén baszakszik, 1 perc a beállítás, abszolut nem macera, ÉRTEM!? SŐT! ÉLVEZET ELJÁTSZADOZNI AZ OPTIONSBAN!!! Jó dolog kiguglizni, hogy a windózdefender mikroakadást okoz a fakkomtudja miben! ÉSCSAK. EGY. PERC. ;)

Az újradefiniálásra meg voltak kísérletek - kinekt, move, wiccmót, psvr - de a leáldnak semmisejó :P
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #11908 2016.10.22. 14:32

eje75 írta:Ja tényleg! Az asszony...Őt majdnem elfelejtettem... hát Ő nem robot...de a többi kb. stimmel :nyes: :nyes:
:taps:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #11909 2016.10.22. 14:38

arty írta:A közös kínálat jó, hiszen a hostageware rossz. A DS4 támogatás nem baszódott el az anniverzary ápdéttel.
Tehát a hivatalosan soha nem támogatott Sony-kontroller nem megy az MS bétaoperendszerén exkluzív módban. OK. Kíváncsi vagyok, hogy a steames támogatása mit hoz, de a Sony nélkül nincsenek vérmes reményeim. Pedig jó lenne ha végre kábel nélkül szidhatnám az akksiját.

arty írta:A felhasználói élmény egyébként is iszonyat szubjektív: ha a gta5 intelenvidiapécén baszakszik, 1 perc a beállítás, abszolut nem macera, ÉRTEM!? SŐT! ÉLVEZET ELJÁTSZADOZNI AZ OPTIONSBAN!!! Jó dolog kiguglizni, hogy a windózdefender mikroakadást okoz a fakkomtudja miben! ÉSCSAK. EGY. PERC. ;)
Konzolon ez sokkal tovább tart, mert 24 órába is belekerülhet, mire kihozzák az iPontól a probléma megoldására összeállított 800k-s SQJ/Botond/eje-PC-t!

arty írta:Az újradefiniálásra meg voltak kísérletek - kinekt, move, wiccmót, psvr - de a leáldnak semmisejó :P
A leáld miatt szoktak ezek bukni, ezért nem tudod te se élvezni ezeket a csodákat :szomoru1:
Avatar
Moby

Hozzászólás #11910 2016.10.22. 14:40

eje75 írta:Nekem a felbontással, és a receheggyel van bajom... Utálom a recét, az a halálom! Az élsimítás a kerék után az emberiség második legnagyobb találmánya!! Még a 20 Ft-tossal működő emberszerű robotkurvákat várom, és aztán Én megkaptam mindent az élettől, amire vágytam! :nyes:
Az élsimítás egy rohadt kényszermegoldás. Az emberiség a raszterizáció egyetlen kibaszott nagy pozitívumát kibaszta a kukába a crt halálával. Már rég felbontásmentes vektorkijelzőket kéne bámulnunk(mármint nem a 30 évvel ezelőtti, oszcilloszkópból monitorrá avanzsált kijelzőket, de mondjuk annak a sokkal fejlettebb verzáját).
Avatar
arty

Hozzászólás #11911 2016.10.22. 14:47

Moby írta:Ez az ezerszer ismert, jól betanult terelés, ami ilyen konzoltopiktipikus. Ha ez a mostani az elvárásoknak megfelel konzolos szinten, akkor gondolom senki nem fogja venni a ps4prö-t, meg xbox mittudoménmit, amik hótteljesen ugyanezek, csupán magasabb elvárásoknak próbál megfelelni (nem jól). De akkor miért készülnek? Nem kell megválaszolni, ezt is mindketten tudjuk, és mostanra tényleg nagyon finghám az egész.
Én nem arról az elvárásról beszélek ám, hogy ne 27 frémmel menjen a dúmhuszonnégy... :) De hogy a 100 mérre levő fa lodol vagy az árnyék a halóban néhol zavaróan rajzolódik -> fosgen.... nos, ez erős. Pontosabban az itteni légkörben egyáltalán nem az, de érted... ez az itteni légkör :D Igen, a péestopikban ezek már sokkal inkább kibaszták a biztit.

Tetszik vagy sem, a topik jórészének már nem feltétlenül a géming maga (és pláne nem a klasszikus géming) a hobbi - hanem a gémingel való foglalkozás, nosztalgiázás, stb - ebbe persze beleférhet letolni egy mafia3-at, de érdemes magatokat (magunkat...) összevetni az átlagpistivel a forzatopikból, csak hogy képben legyünk ;) Lenézheted, megkülönböztetheted magad tőle, aki 45 frémmel és medium részletességgel is kurvára elégedett, csak azé jusson eszedbe önmagad 20 évvel ezelőttije is ;)
Avatar
Moby

Hozzászólás #11912 2016.10.22. 14:53

arty írta:Lenézheted, megkülönböztetheted magad tőle, aki 45 frémmel és medium részletességgel is kurvára elégedett, csak azé jusson eszedbe önmagad 20 évvel ezelőttije is ;)
Én soha nem az adott platform vásárlóiról beszéltem, hanem a platformról magáról. Nem nézek én le senkit...vagyis ez így nemigaz, de ha igen, hát nem ezért.
Avatar
arty

Hozzászólás #11913 2016.10.22. 15:02

Zóanagyvarázsló írta:Tehát a hivatalosan soha nem támogatott Sony-kontroller nem megy az MS bétaoperendszerén exkluzív módban. OK. Kíváncsi vagyok, hogy a steames támogatása mit hoz, de a Sony nélkül nincsenek vérmes reményeim. Pedig jó lenne ha végre kábel nélkül szidhatnám az akksiját.

Konzolon ez sokkal tovább tart, mert 24 órába is belekerülhet, mire kihozzák az iPontól a probléma megoldására összeállított 800k-s SQJ/Botond/eje-PC-t!

A leáld miatt szoktak ezek bukni, ezért nem tudod te se élvezni ezeket a csodákat :szomoru1:
A one kontrollerrel is van szopás. Amíg csak a 360 volt és az xinput kváziszabvány lett általa, igazad volt - azóta vérszemet kapott a sok kontihuszár, s a sokféleséggel egyből leáldozott :P

Konzolon nincs rá megoldás, ergo akkor jársz el helyesen, ha a problémát IGNORÁLOD :D (a moby által is hovatkozott topikokban a gyakorlatban is láthatod, s ezt most nem véleményként írom az "ignoránsokról" - csak ténymegállapítás) - Melyik állatfaj lesz boldogabb a nap végén? ;)

Bukni?! Nem bukott egyikse... nekem van kinektem, movet is épp újra készülök venni :P (najo, wii-t csak a szomszédét próbáltam és az sajna valóban használhatatlan kategória - lcdn nézhetetlen, a mozgásérzékelés-funkcio miatt a kontroller atombéna, stb ... nem is csoda, hogy ez lett mindből a legsikeresebb :P :D )
Avatar
Micsu

Hozzászólás #11914 2016.10.22. 15:10

arty írta:mennyibe került egy "középkategóriás" pc? és mennyibe egy ps4/xbón?

na, leesett az "értelme"? (vagy írjam még a beteszem a lemezt és nem drájvert kezdek frissíteni mantrát, pluszban?)
nemtom de mentem civ6ozni
60 ezres konzolra jovo 6 oras coverlovoldeket meg ugrabugrakat meghagyom neked :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #11915 2016.10.22. 15:20

arty írta:Konzolon nincs rá megoldás, ergo akkor jársz el helyesen, ha a problémát IGNORÁLOD :D (a moby által is hovatkozott topikokban a gyakorlatban is láthatod, s ezt most nem véleményként írom az "ignoránsokról" - csak ténymegállapítás) - Melyik állatfaj lesz boldogabb a nap végén? ;)
)
Ezt kérdezd meg Tasmantól, Deeptől, tőlem, Botondtól, eje75-től, meg az azóta a konzoltopikokból elszállingozóktól, akik mind sikeresen ignorálták a problémákat. Van egy lista az sg ps4 fórumában a fejlécben a launchkori userek id-jével. Ma hányat látsz ott? Kibaszott vicces az egész.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #11917 2016.10.22. 15:54

arty írta:A one kontrollerrel is van szopás. Amíg csak a 360 volt és az xinput kváziszabvány lett általa, igazad volt - azóta vérszemet kapott a sok kontihuszár, s a sokféleséggel egyből leáldozott :P

Konzolon nincs rá megoldás, ergo akkor jársz el helyesen, ha a problémát IGNORÁLOD :D (a moby által is hovatkozott topikokban a gyakorlatban is láthatod, s ezt most nem véleményként írom az "ignoránsokról" - csak ténymegállapítás) - Melyik állatfaj lesz boldogabb a nap végén? ;)

Bukni?! Nem bukott egyikse... nekem van kinektem, movet is épp újra készülök venni :P (najo, wii-t csak a szomszédét próbáltam és az sajna valóban használhatatlan kategória - lcdn nézhetetlen, a mozgásérzékelés-funkcio miatt a kontroller atombéna, stb ... nem is csoda, hogy ez lett mindből a legsikeresebb :P :D )
Milyen szopás van kontrollerekkel azon a szenny Win 10-en?

Mindenesetre én örülök, hogy nem kell ignorálnom minden mocskot, de ha akarom megtehetem. A kényszerre meg ott a Mafia III és a Windows Store-os melléfogások. Szerencsém van, annyira érintenek, mint a garázsszimek. Egyébként kellett ignorálnom a minap is: widescreen moddal a Warrior Within frametime-jai sem tökéletesek, sőt a Dawn of Waré sem (abba gyárilag tákoltak utoljára widescreent, amihez viszont kameramod kell, mert az egyetlen játéka világon, amelyből a nagyobb felbontástól nem Liliput lesz, hanem Brobdingnag).

A Kinecttel és a Move-val meg nem tudom mit akarsz, az MS és a Sony cseszik rájuk. Megölték őket. A tetemüket viszont birtokolhatod, mint IGAZI JÁTÉKOS. És a nap végén még boldog is lehetsz emiatt ;)
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #11918 2016.10.22. 15:55

Micsu írta:nemtom de mentem civ6ozni
60 ezres konzolra jovo 6 oras coverlovoldeket meg ugrabugrakat meghagyom neked :D
Neki úgyis minden 3D-s ugrabugra lövölde, szóval azokból hagyd inkább nekem! Nem mintha olyan sok nem egygombos lenne.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #11919 2016.10.22. 15:57

SlickAdam írta::gun: :finom:
Kép
Kíváncsi leszek, a videók hozták az ICO-hangulatot, de rejtélyes okokból érzek némi megkésettséget. Nem nem azért, mert az elődei elavultak.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #11920 2016.10.22. 16:24

SlickAdam írta::gun: :finom:
Kép
6/10? :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #11921 2016.10.22. 16:30

:love12:
SlickAdam írta::gun: :finom:
Kép
Madálsziszo, és a csodálatos kamera kalandjai :)
Avatar
Micsu

Hozzászólás #11922 2016.10.22. 18:20

Sikergen
Csatolmányok
image.png
Avatar
DanielT

Hozzászólás #11923 2016.10.22. 18:26

Micsu írta:Sikergen
Telefon után a második legsikeresebb. Nincs itt semmi gond.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #11924 2016.10.22. 19:09

Ev vegere majd lesz +100%, bar az is vmi kozmetika lenne mert a fing emelkedett 100%al
Avatar
Moby

Hozzászólás #11925 2016.10.22. 19:28

Nem túl friss, de egyenes megdöbbentő, mitöbb, totális agyfasz. Vettek 20db asus pg279q-t (260K /db), és megnézték mit tud BLB-ben, miután voltak visszajelzések, hogyhát vannak gondok.

Az eredmény. Az összes LCD-t le kéne darálni a kurva anyjába. Már előre rettegek a következő monitor vásárlástól :(
Avatar
DanielT

Hozzászólás #11926 2016.10.22. 19:57

Moby írta:Nem túl friss, de egyenes megdöbbentő, mitöbb, totális agyfasz. Vettek 20db asus pg279q-t (260K /db), és megnézték mit tud BLB-ben, miután voltak visszajelzések, hogyhát vannak gondok.

Az eredmény. Az összes LCD-t le kéne darálni a kurva anyjába. Már előre rettegek a következő monitor vásárlástól :(
Betiltani. Mondtam már korábban egyébként, hogy ez konkrétan fogyasztói peres kategória. Hányinger!
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #11927 2016.10.22. 20:53

Moby írta:Nem túl friss, de egyenes megdöbbentő, mitöbb, totális agyfasz. Vettek 20db asus pg279q-t (260K /db), és megnézték mit tud BLB-ben, miután voltak visszajelzések, hogyhát vannak gondok.

Az eredmény. Az összes LCD-t le kéne darálni a kurva anyjába. Már előre rettegek a következő monitor vásárlástól :(
Vissza kell küldeni egy szálig. Egyszer csak észreveszik magukat, mint a steam refundnál.
Már-már a 6 éve 30k-ért vásárolt fujitsu-siemens csodámat juttatják eszembe. :wilting:
Spoiler
WP_20161022_20_46_21_Pro.jpg
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #11928 2016.10.22. 21:01

benőmenő írta:6 éve
8 lesz az inkább.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #11929 2016.10.22. 22:07

benőmenő írta:Vissza kell küldeni egy szálig. Egyszer csak észreveszik magukat, mint a steam refundnál.
Már-már a 6 éve 30k-ért vásárolt fujitsu-siemens csodámat juttatják eszembe. :wilting:
Spoiler
WP_20161022_20_46_21_Pro.jpg
Ez nem IPS, mert homogén világít. Természetes* az összes hátulról megvilágított képernyő esetén. Ami a gond az a felhősödéses, light-bleedes FOS, amit az IPS kijelzők produkálnak.

*És persze kaka.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #11930 2016.10.22. 22:30

Na, hát tegnap óta beleszaladt 11 óra a BF1-be. :) Jó czücc ez, bár mélységében nem ér a BF4 közelébe, abban annyi mechanika volt, annyi féle kombináció fegyverek és egyéb téren.
Avatar
Moby

Hozzászólás #11931 2016.10.22. 22:35

DanielT írta:Na, hát tegnap óta beleszaladt 11 óra a BF1-be. :) Jó czücc ez, bár mélységében nem ér a BF4 közelébe, abban annyi mechanika volt, annyi féle kombináció fegyverek és egyéb téren.
Szerintem pont ugyanolyan jó, mint a BF4. Én pont ugyanannyira élvezem ezt is. Pont ugyanannyira nem hal meg az enemy ha eltalálom. Mindegy mivel. Najó nem, a tank lövegétől meghal, mástól nem. Én viszont meghalok attól is, ha a mapon véletlenül az irányomba lő valaki más.
Mintha a trial meg ez nem is ugyanaz a játék lenne. Mintha az én fegyvereimen valami sérülésmódosító lenne. Unom és idegesít, vagy idegesít és unom. Megint megvettem a nem-szórakozást. :eljen:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #11932 2016.10.22. 22:51

Moby írta:Szerintem pont ugyanolyan jó, mint a BF4. Én pont ugyanannyira élvezem ezt is. Pont ugyanannyira nem hal meg az enemy ha eltalálom. Mindegy mivel. Najó nem, a tank lövegétől meghal, mástól nem. Én viszont meghalok attól is, ha a mapon véletlenül az irányomba lő valaki más.
Mintha a trial meg ez nem is ugyanaz a játék lenne. Mintha az én fegyvereimen valami sérülésmódosító lenne. Unom és idegesít, vagy idegesít és unom. Megint megvettem a nem-szórakozást. :eljen:
Nyomd a single-t, az talán testhezállóbb. :ravasz1:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #11933 2016.10.22. 22:52

A 4k monitor excelre lesz? :nevetes2:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #11934 2016.10.22. 22:59

Micsu írta:A 4k monitor excelre lesz? :nevetes2:
:eplus2:
Avatar
Moby

Hozzászólás #11935 2016.10.23. 01:08

DanielT írta:Nyomd a single-t, az talán testhezállóbb. :ravasz1:
Nyomnám ha nem volna istentelenül geciszar. Ehhez képest még a kvantumbrék is jó játék :(

/vagyis pont olyan, ami ebben elvárható: alibifos.
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #11936 2016.10.23. 01:10

Sajnálom, hogy nem készült videó a tegnapi/mai 57-0 etapról. Az a tankos menet egyszerűen csodás volt, a végén már 10 assualt jött rám egyszerre gránátot dobálva minden irányból, de egyszerűen nem bírtak velem. Rohadt jó, mikor minden lőállásban van valaki és szüretelnek. Most törölném le, mert olyan tökéletes volt a menet, hogy ezt már nem fogom tudni felülmúlni.
Avatar
Moby

Hozzászólás #11937 2016.10.23. 08:46

Micsu írta:A 4k monitor excelre lesz? :nevetes2:
Bármire, ami megjelenik rajta. Excelre pont nem, office sincs már ezen a gépen.
Avatar
Moby

Hozzászólás #11938 2016.10.23. 08:52

TasManXT írta:Sajnálom, hogy nem készült videó a tegnapi/mai 57-0 etapról. Az a tankos menet egyszerűen csodás volt, a végén már 10 assualt jött rám egyszerre gránátot dobálva minden irányból, de egyszerűen nem bírtak velem. Rohadt jó, mikor minden lőállásban van valaki és szüretelnek. Most törölném le, mert olyan tökéletes volt a menet, hogy ezt már nem fogom tudni felülmúlni.
Elképesztően ostobák voltak. Bármikor szétkaphattak volna egy összehangolt támadással, de jöttek inkább kettesével. Én a jobb1/bal1-ből annyira nem élveztem, kacsavadászat volt az egész. Mondjuk avval a puttyogtatóval sok embert nem is találtam el, annyira pontatlan az, hogy az is csoda, hogy a zeppelint eltaláltam vele. Mondjuk le is szedtem a k.anyjába. Annyit lőttem bele, hogy a hangjával álmodtam...Előtte viszont argonne forestet élveztem. Először mióta a véglegessel játszok, pedig nem is volt különösebben jók, de volt lendülete, eje nagyon jó támogatás volt, illetve a kör végére elkezdték hasznosítani, hogy mást sem csinálok csak spotolok.
Avatar
kigyi

Hozzászólás #11939 2016.10.23. 09:56

TasManXT írta:Sajnálom, hogy nem készült videó a tegnapi/mai 57-0 etapról. Az a tankos menet egyszerűen csodás volt, a végén már 10 assualt jött rám egyszerre gránátot dobálva minden irányból, de egyszerűen nem bírtak velem. Rohadt jó, mikor minden lőállásban van valaki és szüretelnek. Most törölném le, mert olyan tökéletes volt a menet, hogy ezt már nem fogom tudni felülmúlni.
A post időpontjából arra következtetetk az pont azután volt, hogy leléptem, de előtte is jó volt aludtam is szerintem pár percet a tankjobb2-ben :D

Nem igazán találom a helyem még, de vannak értelmesebb körök is néha. Sniper medált csinálgattam, már azért nem tudtam lőni a végén, mert ott volt a feladat és tudtam nehéz lesz az nekem.
Összességében jó lesz ez és együtt könynebb is sokkal mint random emberekkel.
Avatar
eje75

Hozzászólás #11940 2016.10.23. 11:36

kigyi írta:A post időpontjából arra következtetetk az pont azután volt, hogy leléptem, de előtte is jó volt aludtam is szerintem pár percet a tankjobb2-ben :D

Nem igazán találom a helyem még, de vannak értelmesebb körök is néha. Sniper medált csinálgattam, már azért nem tudtam lőni a végén, mert ott volt a feladat és tudtam nehéz lesz az nekem.
Összességében jó lesz ez és együtt könynebb is sokkal mint random emberekkel.
Ja, együtt tényleg sokkal jobb.... tasman 2x is bebizonyította, hogy egy értelmes, ügyes tankossal simán lehet hozni az egész kört, eddig csak idiótákat fogtam ki, akikkel 2 perc alatt beszoptam, mint hülyegyerek a kakasos nyalókát a Szovátai búcsúban... ráadásul még kell szokni a fegyverek szórását, mert nagyon másnak érzem, mint a BF4-ben...tegnap este azért csipával összejött egy 31-11-es kör is!
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #11941 2016.10.23. 13:52

Moby írta:Elképesztően ostobák voltak. Bármikor szétkaphattak volna egy összehangolt támadással, de jöttek inkább kettesével. Én a jobb1/bal1-ből annyira nem élveztem, kacsavadászat volt az egész. Mondjuk avval a puttyogtatóval sok embert nem is találtam el, annyira pontatlan az, hogy az is csoda, hogy a zeppelint eltaláltam vele. Mondjuk le is szedtem a k.anyjába. Annyit lőttem bele, hogy a hangjával álmodtam...Előtte viszont argonne forestet élveztem. Először mióta a véglegessel játszok, pedig nem is volt különösebben jók, de volt lendülete, eje nagyon jó támogatás volt, illetve a kör végére elkezdték hasznosítani, hogy mást sem csinálok csak spotolok.
Volt egy pillanat amikor nagyon közel voltak, hogy kiszedjenek.. A B ponton bevetettek ellenünk mindent. Szerencsére a zeppelint is hatékonyan kerültem, mert ott csak a bombázós állás az ami kárt tud bennünk tenni, de lassú mint a fos.
Avatar
Moby

Hozzászólás #11942 2016.10.23. 14:52

Hát persze...
phpBB [media]
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #11943 2016.10.23. 15:37

Moby írta:Hát persze...
[video]bullshitBF1.flv[/video]
pfff. jo jatekot mindenkinek!
Avatar
Moby

Hozzászólás #11944 2016.10.23. 15:54

SlickAdam írta:pfff. jo jatekot mindenkinek!
ilyen képességekkel talán tizen rendelkeznek a világon. Nem nagy az esélye, hogy beléjük botlasz.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #11945 2016.10.23. 16:33

Ha valaki ne lenne még feliratkozva:

phpBB [media]
Avatar
Necro

Hozzászólás #11946 2016.10.23. 18:00

Azt jól látom hogy BF1ben nincs gyakorlópálya? Szeretnék megtanulni repülni, de nem gondolom hogy az éles játék a legjobb hely rá...
Avatar
Micsu

Hozzászólás #11947 2016.10.23. 18:22

DanielT írta:Ha valaki ne lenne még feliratkozva:

phpBB [media]
:eljen:
Avatar
deep

Hozzászólás #11948 2016.10.23. 18:48

Necro írta:Azt jól látom hogy BF1ben nincs gyakorlópálya? Szeretnék megtanulni repülni, de nem gondolom hogy az éles játék a legjobb hely rá...
Üres szervert tudom ajánlani.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #11949 2016.10.23. 18:57

deep írta:Üres szervert tudom ajánlani.
Pedig milyen jó volt BF4-ben a Testing range, amikor a hdmi-driveres meg mantlis fagyásokat trábülsútoltam. :szomoru1:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #11950 2016.10.23. 22:27

DanielT írta:Ha valaki ne lenne még feliratkozva:

[video]crusaders.mp4
Micsoda játékok! :eljen: Akámilyen fos lehet a videó, ha erre időt szánnak, az már dicséretes :) (Majd megnézem, most ittas vagyok, meccsről estem ide.)
Avatar
Bucser

Hozzászólás #11951 2016.10.24. 00:37

Na szep jo napot!

Az indulaskori feliratkozas ota nem sok idom volt jatszani (ha csak NBa 2k16 nem hivhato annak bar az mar majdnem muna... Mi lenne ha madden is lenne megint PC-n:)

De ami a lenyeg!! A lassan tobb mint 3 eves Gigabyte 670 OC2GB-t lecsereltem egy MSI 1080 Gamer X 8GB-re.

Na most kellene valami ami igazan megizzasztja es nem ugy hivjak hogy BF1 vagy Gears of War 4 vagy Witcher 3.

Akar 4K-ban is johet az ajanlat. A Tv meg mindig a Pc-re van kotve jatekhoz:) Mert ugye nem csak a kozolparasztok tudnak a kanaperol jatszani:) :banplz:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #11952 2016.10.24. 01:48

Bucser írta:Na szep jo napot!

Az indulaskori feliratkozas ota nem sok idom volt jatszani (ha csak NBa 2k16 nem hivhato annak bar az mar majdnem muna... Mi lenne ha madden is lenne megint PC-n:)

De ami a lenyeg!! A lassan tobb mint 3 eves Gigabyte 670 OC2GB-t lecsereltem egy MSI 1080 Gamer X 8GB-re.

Na most kellene valami ami igazan megizzasztja es nem ugy hivjak hogy BF1 vagy Gears of War 4 vagy Witcher 3.

Akar 4K-ban is johet az ajanlat. A Tv meg mindig a Pc-re van kotve jatekhoz:) Mert ugye nem csak a kozolparasztok tudnak a kanaperol jatszani:) :banplz:
mafia 3 :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #11953 2016.10.24. 07:40

Bucser írta:Na szep jo napot!

Az indulaskori feliratkozas ota nem sok idom volt jatszani (ha csak NBa 2k16 nem hivhato annak bar az mar majdnem muna... Mi lenne ha madden is lenne megint PC-n:)

De ami a lenyeg!! A lassan tobb mint 3 eves Gigabyte 670 OC2GB-t lecsereltem egy MSI 1080 Gamer X 8GB-re.

Na most kellene valami ami igazan megizzasztja es nem ugy hivjak hogy BF1 vagy Gears of War 4 vagy Witcher 3.

Akar 4K-ban is johet az ajanlat. A Tv meg mindig a Pc-re van kotve jatekhoz:) Mert ugye nem csak a kozolparasztok tudnak a kanaperol jatszani:) :banplz:
Ejha! Ez aztán az ütős upgrade! :wow2:

Crysis 3, Ryse, GTAV, Metro Last Light?

BF1-et pedig ne hagyd ki, hisz az most a csúcs, engine és optimalizáció szempontból is, ha meg akarod nézni mit tud a tech. 4 Euróért ott a 10 órás trial, techdemónak tökéletes. Ráadásul ha már befizetted a pénzt, akkor ott az új Mirrors Edge, ami szintén nyomható vele 10 órát. Ezen kívül az új NFS 1 hónapig korlátlanul tolható és még jópár címet tudsz próbálgatni. (Origin Access)

A 4K-t meg ne erőltesd, mert az semmi másra nem jó, csak, hogy az új kártyán is láss valamit szarul futni. Kivéve persze régebbi címek.
skinnyman

Hozzászólás #11954 2016.10.24. 09:42

DanielT írta:Ejha! Ez aztán az ütős upgrade! :wow2:

Crysis 3, Ryse, GTAV, Metro Last Light?

BF1-et pedig ne hagyd ki, hisz az most a csúcs, engine és optimalizáció szempontból is, ha meg akarod nézni mit tud a tech. 4 Euróért ott a 10 órás trial, techdemónak tökéletes. Ráadásul ha már befizetted a pénzt, akkor ott az új Mirrors Edge, ami szintén nyomható vele 10 órát. Ezen kívül az új NFS 1 hónapig korlátlanul tolható és még jópár címet tudsz próbálgatni. (Origin Access)

A 4K-t meg ne erőltesd, mert az semmi másra nem jó, csak, hogy az új kártyán is láss valamit szarul futni. Kivéve persze régebbi címek.

Nemreg neztem benchmark eredmenyeket, es azok szerint az 1080 teljesitmenye BF1 full nativ 4K/High-on kb pont 60 fps folott van kicsit (1% LOW). De ha pont nincs meg, lejjebbviszi az ember a resolution scaling-et 5-10%-kal es csokolom.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #11955 2016.10.24. 09:55

Hogy ez milyen szupi élmény! És mesélheted másnap, hogy a sebet a fejeden hegymászás közben szerezted, csak a részletekbe nem szabad belemenni.

phpBB [media]
Avatar
arty

Hozzászólás #11956 2016.10.24. 10:07

Necro írta:Azt jól látom hogy BF1ben nincs gyakorlópálya? Szeretnék megtanulni repülni, de nem gondolom hogy az éles játék a legjobb hely rá...
van amugy már joy támogatás a véglegesben? vagy tovbbra is csak gamepad?
Avatar
arty

Hozzászólás #11957 2016.10.24. 10:12

DanielT írta:És mesélheted másnao, hogy a sebet a fejeden hegymászás közben szerezted, csak a részletekbe nem szabad belemenni.
:DDDDDD

Tegnap a JustDance2017-ben Justin Bieber Sorryjára olyan jól mozogtam, hogy még a 10 éves lányom is sikerült felülmúlni pontokban, egyszer.
Erre tudnál javasolni valami frappánsat, hogy irigyeljenek a kollegák, ha/ahogy elmesélem? :hawaii:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #11958 2016.10.24. 10:25

arty írta::DDDDDD

Tegnap a JustDance2017-ben Justin Bieber Sorryjára olyan jól mozogtam, hogy még a 10 éves lányom is sikerült felülmúlni pontokban, egyszer.
Erre tudnál javasolni valami frappánsat, hogy irigyeljenek a kollegák, ha/ahogy elmesélem? :hawaii:
Erre egy örökérvényű javaslatom van: Egy férfi nem táncol.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #11959 2016.10.24. 11:31

"Battlefield 1 is off to a strong sales start: in the UK it outsold the combined week one sales of Battlefield 4 and Hardline.

According to Chart-Track, which deals with physical sales only, Battlefield 1 week one sales came in just under those of Ubisoft's The Division."

Hihetetlen, hogy azt a moslék Divisiont hogy be tudták adni a hordának... vagyis a No Man's Sky és egyebek ismeretében, dehogy hihetetlen. Sok a fogalmatlan konzumer idióta. Nagyon-nagyon sok.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #11960 2016.10.24. 11:41

DanielT írta:Erre egy örökérvényű javaslatom van: Egy férfi nem táncol.
:nyes: :nyes: :nyes:
Avatar
arty

Hozzászólás #11961 2016.10.24. 12:54

DanielT írta:Erre egy örökérvényű javaslatom van: Egy férfi nem táncol.
Ez stimmt, amit én produkáltam a kinekt előtt, az táncnak nem volt nevezhető :zavart1:

---

intel és a verseny
ez a szargyáros is csak kb ott tud(na) érvényesülni, ahol ő mondja a játékszabályokat ....
Avatar
Moby

Hozzászólás #11962 2016.10.24. 12:58

DanielT írta:Erre egy örökérvényű javaslatom van: Egy férfi nem táncol.
Senki sem ültetheti artyt a sarokba! ^.^
Spoiler
Kép
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #11963 2016.10.24. 13:01

DanielT írta:Erre egy örökérvényű javaslatom van: Egy férfi nem táncol.
ez a béna férfiak szövege :nezze:
(nem, en se tancolok, mert bena vagyok hozza)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #11964 2016.10.24. 13:21

arty írta:ez a szargyáros is csak kb ott tud(na) érvényesülni, ahol ő mondja a játékszabályokat ....
Ejha, akkor veszek desktop chipet a Qualcomm-tól! Ha már ilyen penge cég! Betonkeverőt és sajtot is jót csinálnak? Az is kéne. :wilting:
Avatar
Moby

Hozzászólás #11965 2016.10.24. 14:31

DanielT írta:Ejha, akkor veszek desktop chipet a Qualcomm-tól! Ha már ilyen penge cég! Betonkeverőt és sajtot is jót csinálnak? Az is kéne. :wilting:
Jó, csak aztán számolj is be róla, ne úgy, mint az új házadról, amit egy másik fórumon kellett megtudnom. Szépamúgy :eljen:
Spoiler
Kép

Spoiler
PRÖhardver. Tottálisan színvonalazonos :P
Avatar
DanielT

Hozzászólás #11966 2016.10.24. 14:52

Moby írta:Jó, csak aztán számolj is be róla, ne úgy, mint az új házadról, amit egy másik fórumon kellett megtudnom. Szépamúgy :eljen:
Spoiler
Kép

Spoiler
PRÖhardver. Tottálisan színvonalazonos :P
Elég menő! Az ott egy faragónak a kurblija az asztalon? :D Hardcore! :hehe:
Avatar
Micsu

Hozzászólás #11967 2016.10.24. 16:46

Battlefíd: Mafia Dlc 2.0 :banplz:

úgy látszik megvan az új gaming trend: FALONÁTLÁTÁS

Kép
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #11968 2016.10.24. 16:55

Ma megtudtam nézni és rohadt nagy cod 2 flash volt a fél képernyőt kitakaró minimapot leszámítva. Can't w8 to play!
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #11969 2016.10.24. 20:32

DanielT írta:Ejha! Ez aztán az ütős upgrade! :wow2:

Crysis 3, Ryse, GTAV, Metro Last Light?

BF1-et pedig ne hagyd ki, hisz az most a csúcs, engine és optimalizáció szempontból is, ha meg akarod nézni mit tud a tech. 4 Euróért ott a 10 órás trial, techdemónak tökéletes. Ráadásul ha már befizetted a pénzt, akkor ott az új Mirrors Edge, ami szintén nyomható vele 10 órát. Ezen kívül az új NFS 1 hónapig korlátlanul tolható és még jópár címet tudsz próbálgatni. (Origin Access)

A 4K-t meg ne erőltesd, mert az semmi másra nem jó, csak, hogy az új kártyán is láss valamit szarul futni. Kivéve persze régebbi címek.
A Mirror's Edge: Catalystból rövidesen a teljes jár az előfizetés mellé. Én már arra várok.
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #11970 2016.10.24. 23:16

The PS4 version runs with an unlocked frame-rate, ranging from 20fps at lowest right up to a 60fps peak - though this generally settles in the middle at 30-35fps. :falbav:
phpBB [media]


szerk.: amugy sokkal jobban nez ki, mint a regi verziok (inkl. pc-s). kar, hogy konzol only ez a remaszti.:(

Vissza: “Leáldozott.hu”