A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
arty

Hozzászólás #10221 2016.09.27. 09:19

Zóanagyvarázsló írta:Máskor ilyenkor jön az ideológia, hogy miért működik nálad valami defektesen, de most egyből vagdalkozol. Ennyire kifogytál az ihletből, hogy pár hónap múlva miért érne kevesebbet ugyanaz a játék?

Egyébként elég elég marhára nem avul ugyanúgy minden szellemi termék, megszoktad, hogy más játékok pár hónap után bundle-be kerülnek. Mások meg évek múltán is relatíve drágák, mégis viszik. Nem artyn múlik, hogy mennyit érnek.
Nincs ideológia, ez tisztán érzelmi döntés - huszasért akkor is megimpulzusvettem volna, ha percet nem játszom decemberig (eleve csak multiznék haverral, netem meg továbbra sem stabil). Decemberre a backlogom tovább nő, addigra elég bosszantó lesz egy végigjátszatlan mafia3, deusex, a játék sokévesedik és az elmémben már nem ér egy huszast majd (tippre).
Avatar
arty

Hozzászólás #10222 2016.09.27. 09:19

Moby írta:Mikrofon off?
már első indítás óta :(
Avatar
Moby

Hozzászólás #10223 2016.09.27. 09:30

kigyi írta:Én sem értem mitől megy az egyik csoportnak és mitől nem megy a másiknak. Valamint arra is kíváncsi leszek most, hogy EYE megváltoztatta a jelszót mikor jön rá a rendszer, hogy hitelesíteni kellene magamat, mert elavultak az acc adatok. Ugyanis, ha nem jön rá akkor meg főleg gond van :D
Nem megy az egyik csoportnak sem, mert deepnek nem megy. Daninak megy, meg nekem. Néha szopóskodik daninak is, de leginkább megy neki. Nálam meg nem szopóskodik egyáltalán. Szal userenként változatos, hogy mit csinál, nem csoportonként.
Avatar
eje75

Hozzászólás #10224 2016.09.27. 09:35

kigyi írta:Én sem értem mitől megy az egyik csoportnak és mitől nem megy a másiknak. Valamint arra is kíváncsi leszek most, hogy EYE megváltoztatta a jelszót mikor jön rá a rendszer, hogy hitelesíteni kellene magamat, mert elavultak az acc adatok. Ugyanis, ha nem jön rá akkor meg főleg gond van :D
A saját accountodat nem érinti a jelszóváltás (arra gondolni se merek, hogy a fake-ben lennél bejelentkezve...), nekem sem kellett hitelesítenem magam, amikor visszaloggoltam a normálba.... Csak kiba..ott onnan is se perc alatt... Olvasgattam a neten, és igazából senkinek nem megy a megosztás, inkább az a fura, hogy az első csapatnak megy. Szerk: most látom, hogy nekik is szopósodik....Sincerely yours: EJE
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eje75 2016.09.27. 09:37-kor.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10225 2016.09.27. 09:36

Moby írta:Nem megy az egyik csoportnak sem, mert deepnek nem megy. Daninak megy, meg nekem. Néha szopóskodik daninak is, de leginkább megy neki. Nálam meg nem szopóskodik egyáltalán. Szal userenként változatos, hogy mit csinál, nem csoportonként.
Deepnek is megy, ami eleve csoda azok után, amit pl a gyűlöletéből táplálkozva a Windowsával művelt. :D Persze párszor őt is kidobta, de ez a 2400 Ft-os Forza ára a 18 ezressel szemben. Simán le lehet szervezni, hogy mikor, ki nyomja, day1 persze, hogy szopó van, pláne, hogy a Microsoft is a képletben szerepel. 1 hét és fel se fog tűnni, hogy nincs meg mindenkinek.

Azt kéne tudni, hogy van -e olyan, akinek soha, egyszer se ment? Nálunk Mekee, Bontondról nem tudok pontosat.
Avatar
Moby

Hozzászólás #10226 2016.09.27. 09:44

DanielT írta:Deepnek is megy, ami eleve csoda azok után, amit pl a gyűlöletéből táplálkozva a Windowsával művelt. :D Persze párszor őt is kidobta, de ez a 2400 Ft-os Forza ára a 18 ezressel szemben. Simán le lehet szervezni, hogy mikor, ki nyomja, day1 persze, hogy szopó van, pláne, hogy a Microsoft is a képletben szerepel. 1 hét és fel se fog tűnni, hogy nincs meg mindenkinek.

Azt kéne tudni, hogy van -e olyan, akinek soha, egyszer se ment? Nálunk Mekee, Bontondról nem tudok pontosat.
Hát nálunk én két azonosíthatatlan gépnevet látok, szal az sem lenne baj, ha legalább felismerhető neveket adnátok a gépeknek (nem ti, a tied meg deepé beszédes). Persze abból ott nem látom ki nyomja, de az én friendlistem szerint mekee még el sem indította egyszersem. Vagy átkúrt minket a felhasználónevével :D Botondét meg nem is tudom(?). Botond egyáltalán nálunk van? :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10227 2016.09.27. 09:46

Moby írta:Hát nálunk én két azonosíthatatlan gépnevet látok, szal az sem lenne baj, ha legalább felismerhető neveket adnátok a gépeknek (nem ti, a tied meg deepé beszédes). Persze abból ott nem látom ki nyomja, de az én friendlistem szerint mekee még el sem indította egyszersem. Vagy átkúrt minket a felhasználónevével :D Botondét meg nem is tudom(?). Botond egyáltalán nálunk van? :D
Az Botond és Mekee szerintem. Botond tuti próbálta indítani pl.
Avatar
deep

Hozzászólás #10228 2016.09.27. 09:46

Moby írta:Nem megy az egyik csoportnak sem, mert deepnek nem megy. Daninak megy, meg nekem. Néha szopóskodik daninak is, de leginkább megy neki. Nálam meg nem szopóskodik egyáltalán. Szal userenként változatos, hogy mit csinál, nem csoportonként.
Hol tudtam menni 10 percet, hol azonnal kivágott. De amikor ment akkor is úgy szaggatott high beállításokkal a 1070en,hogy sugárban okádtam le a képernyőt.
Avatar
kigyi

Hozzászólás #10229 2016.09.27. 09:49

eje75 írta:A saját accountodat nem érinti a jelszóváltás (arra gondolni se merek, hogy a fake-ben lennél bejelentkezve...), nekem sem kellett hitelesítenem magam, amikor visszaloggoltam a normálba.... Csak kiba..ott onnan is se perc alatt... Olvasgattam a neten, és igazából senkinek nem megy a megosztás, inkább az a fura, hogy az első csapatnak megy. Szerk: most látom, hogy nekik is szopósodik....Sincerely yours: EJE
Bocsánat elírtam.
A többire: Természetesen csak a letöltés megkezdéséig voltam belogolva az acc-ba én azóta sem léptem be vele.Én arra gondoltam, hogy bejelentkezik valaki letölti a játékát idegen gépre, mint most mi ugye csak kicsit sem idegenre :D Aztán játszik logout és megy a dolgára. Valaki odaül elindítja játszik és a saját accjával tolja, de így akinek eredetileg megvan lehet nem tud játszani, mert kiírja neki majd otthon, hogy valakinél már fut egy példányban. Megváltoztatja a jelszót arra gondolván így a probléma megoldódik. Hát nem, mert a letöltött verzióval játszik tovább vérpistike. Szóval erre gondoltam, hogy nem jut eszébe az MS Strore-nak az, hogy közben változott a játékos acc jelszava akkor hitelesíteni kell a játék használatához?

Amúgy teljesen mindegy, mert így egyelőre szar az egész.
Avatar
eje75

Hozzászólás #10230 2016.09.27. 09:57

Moby írta:Hát nálunk én két azonosíthatatlan gépnevet látok
Meg lehet nézni? Hol? Sry, noob vagyok :nyes:
Avatar
kigyi

Hozzászólás #10231 2016.09.27. 10:08

Mondjuk az MS sincs a toppon Azt írja 19 órával ezelőtt játszottam a Forza-val :D Na persze :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10232 2016.09.27. 10:09

Jaigen. Xbox appban ne felejtsétek el kikapcsolni az alapból futó DVR felvételt... (Fosbox Shadowplay megoldása)
Avatar
kigyi

Hozzászólás #10233 2016.09.27. 10:13

DanielT írta:Jaigen. Xbox appban ne felejtsétek el kikapcsolni az alapból futó DVR felvételt... (Fosbox Shadowplay megoldása)
Azt sem tudtam, hogy van ilyen funkciója :D Nem merem kikapcsolni, még a végén az lesz a gondja és többé még odáig sem indul el, hogy valaki más játszik vele :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #10234 2016.09.27. 10:39

Teljesen új felismerések érnek. Megpandelt az irodai monitorom. Átmenetileg kidobozoltam egy kétfilléres benq fost, amit ügyfélnek szoktunk adni. TN. És teljes őrület, hogy mennyire megváltoztak a TN monitorok jellemzői az elmúlt...nemistudom hány éne volt asztali TN monitorom. Sok. 10 biztos. És banyek állítom, a VA panelek jobban színeződnek ódalra mint ez. És jók a színei. Mármint..ez egy olcsó monitor, de olyan feketéje, meg olyan szinten belőhető az egész, hogy már a századik specit olvasom róla, hogy ez tényleg TN-e. Merugye én csak notiban látok tn-t régóta, és azok pont olyan retkek, amilyen mindig is volt. És kibaszottul szedi a lábát. Scrollozós utánhúzás nyomokban sem. Ha nem lenne mattfos, komolyan mondom még tetszene is.
Mikor találta föl a tudomány a használható TN monitorokat? :fejvakaras:
Avatar
SlickAdam

Hozzászólás #10235 2016.09.27. 10:49

Moby írta:Teljesen új felismerések érnek. Megpandelt az irodai monitorom. Átmenetileg kidobozoltam egy kétfilléres benq fost, amit ügyfélnek szoktunk adni. TN. És teljes őrület, hogy mennyire megváltoztak a TN monitorok jellemzői az elmúlt...nemistudom hány éne volt asztali TN monitorom. Sok. 10 biztos. És banyek állítom, a VA panelek jobban színeződnek ódalra mint ez. És jók a színei. Mármint..ez egy olcsó monitor, de olyan feketéje, meg olyan szinten belőhető az egész, hogy már a századik specit olvasom róla, hogy ez tényleg TN-e. Merugye én csak notiban látok tn-t régóta, és azok pont olyan retkek, amilyen mindig is volt. És kibaszottul szedi a lábát. Scrollozós utánhúzás nyomokban sem. Ha nem lenne mattfos, komolyan mondom még tetszene is.
Mikor találta föl a tudomány a használható TN monitorokat? :fejvakaras:
tipus? kene valami monitor lohugyert, mert a regi mar NAGYON gaz.
Avatar
Moby

Hozzászólás #10236 2016.09.27. 10:50

SlickAdam írta:tipus? kene valami monitor lohugyert, mert a regi mar NAGYON gaz.
Hát ez picike. GL2250. Dehogy egyáltalán létezik ilyen TN panel? Fillérekért? Totális őrület.Meghogy egyálatlán, LÉTEZIK ILYEN TN-BEN?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10237 2016.09.27. 10:51

Moby írta:Teljesen új felismerések érnek. Megpandelt az irodai monitorom. Átmenetileg kidobozoltam egy kétfilléres benq fost, amit ügyfélnek szoktunk adni. TN. És teljes őrület, hogy mennyire megváltoztak a TN monitorok jellemzői az elmúlt...nemistudom hány éne volt asztali TN monitorom. Sok. 10 biztos. És banyek állítom, a VA panelek jobban színeződnek ódalra mint ez. És jók a színei. Mármint..ez egy olcsó monitor, de olyan feketéje, meg olyan szinten belőhető az egész, hogy már a századik specit olvasom róla, hogy ez tényleg TN-e. Merugye én csak notiban látok tn-t régóta, és azok pont olyan retkek, amilyen mindig is volt. És kibaszottul szedi a lábát. Scrollozós utánhúzás nyomokban sem. Ha nem lenne mattfos, komolyan mondom még tetszene is.
Mikor találta föl a tudomány a használható TN monitorokat? :fejvakaras:
Én má' írtam ezt (vagy csak akartam?) korábban. A notimban korábban a matt IPS volt: Szép színek, gyors, nem volt foltos a feketéje... és IPS se volt. Amikor szétszedtem, akkor láttam a gyári kódot és onnan derítettem ki. Hát ennyire lettek jók a TN-ek. :) Notiban is van jó, legalábbis.

Persze, amikor méregetni kezdjük, akkor kiderülnek a hiányosságok, de már abszolút vállalható a jobb féle(!) belőlük.
Avatar
Moby

Hozzászólás #10238 2016.09.27. 10:54

DanielT írta:Én má' írtam ezt (vagy csak akartam?) korábban. A notimban, amibe most tettem a csillogós TN-t, korábban a matt IPS volt: Szép színek, gyors, nem volt foltos a feketéje... és IPS se volt. Amikor szétszedtem, akkor láttam a gyári kódot és onnan derítettem ki. Hát ennyire lettek jók a TN-ek. :)
Na ez biztos nem IPS. Lefele szépen inverzbe fordul, ahogy az elvárható egy TN-től, de ez ódalra, meg fentről annyira nem érhető tetten, hogy nemigaz. De nem is ez a meglepő, hanem úgy az egész összhatás. Nagyon-nagyon messze a legjobb TN, amit valaha láttam. És ezen tapasztalat útján simán feltételezhetem azt is, hogy léteznek ettől sokka jobb TN-ek is mamá.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10239 2016.09.27. 10:56

Moby írta:Na ez biztos nem IPS. Lefele szépen inverzbe fordul, ahogy az elvárható egy TN-től, de ez ódalra, meg fentről annyira nem érhető tetten, hogy nemigaz. De nem is ez a meglepő, hanem úgy az egész összhatás.
Én is ezt mondom. A betekintési szög meg azért nem tűnt fel, mert a notit reflexből mindig behúzom ahogy jó és már szemből is van.
Avatar
Moby

Hozzászólás #10240 2016.09.27. 10:56

Nem is értem mi a fasznak adunk ilyent a vakparasztoknak :DD
Avatar
Moby

Hozzászólás #10241 2016.09.27. 11:09

Na, ennek az uwp-s retkes gecinek a képit a steam in-home streaming át sem tudja lökni :violent: Már látom előre mekkora ragecunami lesz a geow4 is, de akármilyen is, részemről az az utolsó uwp-s vásárlás. Ezt így még kettőezerér se. Ez az egész szemétgeci trágyadomb konzolravaló. A koszréjder, meg a qb-nál leszartam volna azt is, ha nem is futnak, mer azok leszaromkategóriás játékok. De ezzel játszanék, méghozzá szívesen, de ezek a kontár tetvek ellehetetlenítik minden létező aspektusát.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10242 2016.09.27. 11:48

Moby írta:Na, ennek az uwp-s retkes gecinek a képit a steam in-home streaming át sem tudja lökni :violent: Már látom előre mekkora ragecunami lesz a geow4 is, de akármilyen is, részemről az az utolsó uwp-s vásárlás. Ezt így még kettőezerér se. Ez az egész szemétgeci trágyadomb konzolravaló. A koszréjder, meg a qb-nál leszartam volna azt is, ha nem is futnak, mer azok leszaromkategóriás játékok. De ezzel játszanék, méghozzá szívesen, de ezek a kontár tetvek ellehetetlenítik minden létező aspektusát.
Szerencsére az MS 99%-ban moslékot gyárt, szóval szerintem nekem soha többé nem kell vele találkoznom.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10243 2016.09.27. 12:10

Üszköspatkányok:

"Halo 5: Forge and Forza Horizon 3 are the first games encrypted with Microsoft’s new secure appx format

Via this new secure encrypted appx format, when the user installs an application from the Windows Store, it will get encrypted on-the-fly using the Encrypting File System feature of Windows.

Once encrypted, these application files will not be accessible for modification even if full access permissions are granted.

This basically means that PC gamers won’t be able to mod the games at all. "
Avatar
deep

Hozzászólás #10244 2016.09.27. 12:14

DanielT írta:Üszköspatkányok:
This basically means that PC gamers won’t be able to mod the games at all. "
Szép új világ. Ezzel tuti belopják magukat a pc gamerek szívébe.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10245 2016.09.27. 12:15

deep írta:Szép új világ. Ezzel tuti belopják magukat a pc gamerek szívébe.
Az hagyján, de vannak elméletek (szokás szerint), hogy ez a titkosítás bassza agyon a CPU -t és ezért (is) fut szarul.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10246 2016.09.27. 13:49

Mekee majd nemsokára hazaér és kiprobálja! :)
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10247 2016.09.27. 13:51

Moby írta:Már látom előre mekkora ragecunami lesz a geow4 is
Konkrétan én eddig be se logoltam azt az accot, de nem is fogom, nem idegeskedek olyan miatt ami nemis erdekel annyira.
Forza sajnos pont az ami érdekelne :/
Avatar
Guardian Hero

Hozzászólás #10248 2016.09.27. 14:16

Moby írta:Na, ennek az uwp-s retkes gecinek a képit a steam in-home streaming át sem tudja lökni :violent: Már látom előre mekkora ragecunami lesz a geow4 is, de akármilyen is, részemről az az utolsó uwp-s vásárlás. Ezt így még kettőezerér se. Ez az egész szemétgeci trágyadomb konzolravaló. A koszréjder, meg a qb-nál leszartam volna azt is, ha nem is futnak, mer azok leszaromkategóriás játékok. De ezzel játszanék, méghozzá szívesen, de ezek a kontár tetvek ellehetetlenítik minden létező aspektusát.


Én át tudtam tolni Steam Link-re, persze ez nem a MS érdeme...

UWP Hook
Avatar
Moby

Hozzászólás #10249 2016.09.27. 14:37

Guardian Hero írta:Én át tudtam tolni Steam Link-re, persze ez nem a MS érdeme...

UWP Hook
Én nem erről beszéltem. Én is el tudom indítani steamről. Az In-home streaming nem viszi át a képét.
Avatar
eje75

Hozzászólás #10250 2016.09.27. 15:26

Na, megjött a válasz az Acer monitorral kapcsolatban, október közepére talán beérkezik, de nem meri ígérni :wilting: na...ilyenem se lesz, az már tuti,maradnak a G-sync nélküliek. Ha 25 gaminggel eltöltött év alatt elvoltam a G-sync nélkül, akkor ezt a párat már csak leélem... vagy veszek egy AMD kártyát :nyes:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10251 2016.09.27. 15:32

eje75 írta:Na, megjött a válasz az Acer monitorral kapcsolatban, október közepére talán beérkezik, de nem meri ígérni :wilting: na...ilyenem se lesz, az már tuti,maradnak a G-sync nélküliek. Ha 25 gaminggel eltöltött év alatt elvoltam a G-sync nélkül, akkor ezt a párat már csak leélem... vagy veszek egy AMD kártyát :nyes:
Nemááár. Tényleg az EGYETLEN értelmes upgrade a G-Sync. Bármit hamarabb adj fel, mint azt. BÁRMIT.
Avatar
eje75

Hozzászólás #10252 2016.09.27. 15:54

DanielT írta:Nemááár. Tényleg az EGYETLEN értelmes upgrade a G-Sync. Bármit hamarabb adj fel, mint azt. BÁRMIT.
Értem, és tényleg tuti jó dolog, de 32 colban nem gyártja az IPAR....Acer se... különben is: egészen megszerettem a tearing-et, régen nem tudtam mi az, azt hittem feature, ha nem volt, kerestem hol kell bekapcsolni...mióta megvan az 1080 alig látom... hiányzik...
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10253 2016.09.27. 16:45

Nos...
Kiprobáltam forzát, elsőre fekete kép a t10 után, aztán elindult, stuttering hegyek voltak... Msaa kikapcs, world car detail med, shadow high, azon kivul minden ultra, ugyis stuttering.
Kiléptem restart, most meg ugyananazzal a beallitassal 60, neha random leesik 45 re, de stuttering sehol. Mindent felvettem vissza ultrara, ugyanannyi fps, most majd kiserletezek vele.
Kilepni nem lepett ki, semmi mas hasznalja uzenet semmi. (Bar lehet h most telleg nem hasznalja mas)
Egy 1,5 oraja fut.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10254 2016.09.27. 16:47

Mekee írta:Nos...
Kiprobáltam forzát, elsőre fekete kép a t10 után, aztán elindult, stuttering hegyek voltak... Msaa kikapcs, world car detail med, shadow high, azon kivul minden ultra, ugyis stuttering.
Kiléptem restart, most meg ugyananazzal a beallitassal 60, neha random leesik 45 re, de stuttering sehol. Mindent felvettem vissza ultrara, ugyanannyi fps, most majd kiserletezek vele.
Kilepni nem lepett ki, semmi mas hasznalja uzenet semmi. (Bar lehet h most telleg nem hasznalja mas)
Egy 1,5 oraja fut.
Ultra textúrákat felejtsd el, medium max. Nincs elég VRAM-od.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10255 2016.09.27. 17:38

DanielT írta:Ultra textúrákat felejtsd el, medium max. Nincs elég VRAM-od.
Persze, csak felűrő feszegetem a határokat. Nagyjabol belőtem, bar igy is van hogy leesik 50-55 re, de ha minden minimumon vann akkoris, szoval ezmá a csodafosport
Avatar
Botond

Hozzászólás #10256 2016.09.27. 18:13

Moby írta:Hát nálunk én két azonosíthatatlan gépnevet látok, szal az sem lenne baj, ha legalább felismerhető neveket adnátok a gépeknek (nem ti, a tied meg deepé beszédes). Persze abból ott nem látom ki nyomja, de az én friendlistem szerint mekee még el sem indította egyszersem. Vagy átkúrt minket a felhasználónevével :D Botondét meg nem is tudom(?). Botond egyáltalán nálunk van? :D
Írtam be nevet, de most is DESKTOP-DVJ52QA néven futok... Ja és Windows password beírás után belépésnél az első üzenet, hogy másik eszközön fut felugrott mielőtt bármit nyomni tudtam volna... :phone:
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10257 2016.09.27. 18:16

Botond írta:Írtam be nevet, de most is DESKTOP-DVJ52QA néven futok... Ja és Windows password beírás után belépésnél az első üzenet, hogy másik eszközön fut felugrott mielőtt bármit nyomni tudtam volna... :phone:
Engem most baszott ki. Szoval ja. Tuti hogy egyszerrecsak egyikőnk tudja tolni. :(
Avatar
Moby

Hozzászólás #10258 2016.09.27. 18:37

Na, az van, hogy nekem valami killer accountom van. Bárki bentvan, én belépek, kikúrja. Ha én bentvagyok, senki nem tud bejönni. Engem bárki ellenében beenged.
Nézem az accountomat mi lehet...röhögjetek ki, de nem lehet ennek ahhoz köze, hogy nekem van live előfizetésem az accountomon? :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #10259 2016.09.27. 18:40

Még mielőtt megnyúznátok: egy user a pröhardveren berakott egy kódot, hogy vett 24 hónapos előfizetést, de nem tud vele mit kezdeni...nos én voltam annyira geciparaszt, hogy ahelyett, hogy leírtam volna neki a megoldást, beaktiváltam az accountomra :DDD Szal nem adtam pénzt. Arty ne bánts! :D

/pontosabban hiába írtam volna le a megoldást, valaki más addigra beaktiválta volna. De mondjuk meg sem fordult a fejemben elmondani :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10260 2016.09.27. 18:46

Moby írta:Még mielőtt megnyúznátok: egy user a pröhardveren berakott egy kódot, hogy vett 24 hónapos előfizetést, de nem tud vele mit kezdeni...nos én voltam annyira geciparaszt, hogy ahelyett, hogy leírtam volna neki a megoldást, beaktiváltam az accountomra :DDD Szal nem adtam pénzt. Arty ne bánts! :D

/pontosabban hiába írtam volna le a megoldást, valaki más addigra beaktiválta volna. De mondjuk meg sem fordult a fejemben elmondani :D
Asszem vissza kell hoznunk a Paraszt of Dö Yír versenyt, csak azért, hogy ezzel a húzásoddal toronymagasan megnyerd! :banplz: :banplz: :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #10261 2016.09.27. 18:48

DanielT írta:Asszem vissza kell hoznunk a Paraszt of Dö Yír versenyt, csak azért, hogy ezzel a húzásoddal toronymagasan megnyerd! :banplz: :banplz: :banplz:
Mentségemre szóljón T. esküdtszék, hogy nem kérdezett, csak bebaszta a kódot. De a tényekhez az is hozzátartozik, hogy tonképp az sem érdekelt volna különösebben, ha kérdez előbb :banplz: Mégiscsak egy százdolláros kódról beszélünk :DD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Moby 2016.09.27. 18:49-kor.
Avatar
Moby

Hozzászólás #10262 2016.09.27. 18:49

De most próbáljunk meg fókuszálni a kérdés valódi tartalmára :)
Avatar
kigyi

Hozzászólás #10263 2016.09.27. 18:50

eje csapatából valaki tolja/tudja tolni most?
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10264 2016.09.27. 18:57

Moby írta:De most próbáljunk meg fókuszálni a kérdés valódi tartalmára :)
Arra hogy ms bérencként felülbírálási jogod van felettünk? :banplz:
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10265 2016.09.27. 18:57

Moby írta:Mentségemre szóljón T. esküdtszék, hogy nem kérdezett, csak bebaszta a kódot. De a tényekhez az is hozzátartozik, hogy tonképp az sem érdekelt volna különösebben, ha kérdez előbb :banplz: Mégiscsak egy százdolláros kódról beszélünk :DD
Amire neked gecinagy szükséged volt! :idiota:
Avatar
Moby

Hozzászólás #10266 2016.09.27. 18:58

Mekee írta:Arra hogy ms bérencként felülbírálási jogod van felettünk? :banplz:
A live előfizetésre vonatkozót.
Avatar
Moby

Hozzászólás #10267 2016.09.27. 18:58

DanielT írta:Amire neked gecinagy szükséged volt! :idiota:
Akkor még volt one-om bazzeg. Mit kerestem különben ott? Ez volt az amúgy, elmentettem anno.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10268 2016.09.27. 19:00

Moby írta:Akkor még volt one-om bazzeg. Mit kerestem különben ott? Ez volt az amúgy, elmentettem anno.
Ja, végülis felajánlotta. Akkor nem voltál akkora féreg. :)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10269 2016.09.27. 19:14

Csak félig néztem a spoilerek miatt, mert ez a single kampány még érdekel is.

phpBB [media]
Avatar
eje75

Hozzászólás #10270 2016.09.27. 19:24

kigyi írta:eje csapatából valaki tolja/tudja tolni most?
Csak most értem haza, bekapcsoltam a gépet, betöltötte az asztalt és MÁRIS feldobta az ablakot, hogy másik gépen fut.. közelében se voltam az indításának :nyes:
Avatar
Moby

Hozzászólás #10271 2016.09.27. 19:28

Eje75, Botond: nincs már live goldos fiókotok?
Esetleg azt lehet kipróbálni, hogy valaki, akinek nem fut vesz 14 napos goldot. Az "csak" 3 euro. A baj az, hogy az nem teljes jogú gold, szal legjobb lenne egy legalább 3 hónapos, vagy egy olyan accounttal letesztelni, amin szintén van gold.
Avatar
Botond

Hozzászólás #10272 2016.09.27. 19:31

Moby írta:Eje75, Botond: nincs már live goldos fiókotok?
De nekem 2017 vagy 2018 júniusáig goldos a fiókom.
Avatar
Moby

Hozzászólás #10273 2016.09.27. 19:31

Botond írta:De nekem 2017 vagy 2018 júniusáig goldos a fiókom.
És azt használod a winen is?
Avatar
Moby

Hozzászólás #10274 2016.09.27. 19:33

Na, szal nem ez. Botondnak is van goldja, és nála nem megy.
Avatar
arty

Hozzászólás #10275 2016.09.27. 19:47

Moby írta:Még mielőtt megnyúznátok: egy user a pröhardveren berakott egy kódot, hogy vett 24 hónapos előfizetést, de nem tud vele mit kezdeni...nos én voltam annyira geciparaszt, hogy ahelyett, hogy leírtam volna neki a megoldást, beaktiváltam az accountomra :DDD Szal nem adtam pénzt. Arty ne bánts! :D

/pontosabban hiába írtam volna le a megoldást, valaki más addigra beaktiválta volna. De mondjuk meg sem fordult a fejemben elmondani :D
Ennyi. Jövőre 100000% h 20k lesz egy hónap :DDD
Avatar
insp

Hozzászólás #10276 2016.09.27. 20:04

eje75 írta:Csak most értem haza, bekapcsoltam a gépet, betöltötte az asztalt és MÁRIS feldobta az ablakot, hogy másik gépen fut.. közelében se voltam az indításának :nyes:
Detto.

Szerintem sorsoljuk ki, akkor legalabb egyvalaki nem lesz idegbeteg :)

Egy majdani topik irl talalkozo kereteben meg fizeti a nyertes a tobbiek soret :kacsint:
Avatar
eje75

Hozzászólás #10277 2016.09.27. 20:06

eje75 írta:Csak most értem haza, bekapcsoltam a gépet, betöltötte az asztalt és MÁRIS feldobta az ablakot, hogy másik gépen fut.. közelében se voltam az indításának :nyes:
Most toltam 30 percet és nem dobott ki.... nem goldos a fiókom, decemberben lejárt...
Avatar
kigyi

Hozzászólás #10278 2016.09.27. 20:17

eje75 írta:Most toltam 30 percet és nem dobott ki.... nem goldos a fiókom, decemberben lejárt...
Király, hát nekem nem megy.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10279 2016.09.27. 20:20

Na, én meg azért léptem ki megint, mert a FASZOM FOG KOCSIKÁZNI IKONOKHOZ. Mocskos undorító féreg, aki az autós cuccokba ezt beleokádja. Ezt az immerziókiller időelbaszást! Ebben a játékban pláne vicces, mert 90%-ban full vakon lehet odamenni, mert nyíl egyenesen, mindenen átvágva megoldható. Tartom a gázt és várok. Miközben a totális illúzióját rombolja le az autó, táj, bármi tiszteletének.

HULLADÉK. FOS. SZEMÉT. És _nagyon_ messze van az az unlock, amivel meg tudnám úszni ezt.

Design: -999999999999/10
Avatar
arty

Hozzászólás #10280 2016.09.27. 20:33

DanielT írta:Na, én meg azért léptem ki megint, mert a FASZOM FOG KOCSIKÁZNI IKONOKHOZ. Mocskos undorító féreg, aki az autós cuccokba ezt beleokádja. Ezt az immerziókiller időelbaszást! Ebben a játékban pláne vicces, mert 90%-ban full vakon lehet odamenni, mert nyíl egyenesen, mindenen átvágva megoldható. Tartom a gázt és várok. Miközben a totális illúzióját rombolja le az autó, táj, bármi tiszteletének.

HULLADÉK. FOS. SZEMÉT. És _nagyon_ messze van az az unlock, amivel meg tudnám úszni ezt.

Design: -999999999999/10
Háténnemtom. Ezer éve megvan az unlock, aminek megszerzése szinte a legjobb része volt a játéknak - kocsikázás, szabadon az akkor még ismeretlen tájakon.
Ezzel kezdtem ugyanis a karriert, hogy ezt megszerezzem, mert IDŐNKÉNT(!) tényleg jól jön a gyorsutazás.

És bár nem kéne, de még most is általában levezetem az "ikonig" a távot, persze nem mindenen át! Rendesen az úton, általában H váltós autóval, hogy kapcsolgathassak és szim-töréssel, hogy legyen tét: ha összetöröm a kocsit, akkor vánszorgás lesz a célig a roncsal. Ha útközben jön valami próbb AI, akivel lehet versenyezni, arra is rányomok - és általában kikapok, mert ezek a g*cik vágnak ám :D (na ezt a dizájnelemet utálom, az ótók 95%-a közútra való és a susnyásba speed/2-t kéne tudnia :( )

Még 1 kérdésem van, mer' gyanús vagy: _UGYE_ kormánnyal tolod? :ravasz1:
Avatar
eje75

Hozzászólás #10281 2016.09.27. 20:37

eje75 írta:Most toltam 30 percet és nem dobott ki.... nem goldos a fiókom, decemberben lejárt...
Most még 30-at és nem dobott ki...nem értem..
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10282 2016.09.27. 20:37

arty írta:Háténnemtom. Ezer éve megvan az unlock, aminek megszerzése szinte a legjobb része volt a játéknak - kocsikázás, szabadon az akkor még ismeretlen tájakon.
Ezzel kezdtem ugyanis a karriert, hogy ezt megszerezzem, mert IDŐNKÉNT(!) tényleg jól jön a gyorsutazás.

És bár nem kéne, de még most is általában levezetem az "ikonig" a távot, persze nem mindenen át! Rendesen az úton, általában H váltós autóval, hogy kapcsolgathassak és szim-töréssel, hogy legyen tét: ha összetöröm a kocsit, akkor vánszorgás lesz a célig a roncsal. Ha útközben jön valami próbb AI, akivel lehet versenyezni, arra is rányomok - és általában kikapok, mert ezek a g*cik vágnak ám :D (na ezt a dizájnelemet utálom, az ótók 95%-a közútra való és a susnyásba speed/2-t kéne tudnia :( )

Még 1 kérdésem van, mer' gyanús vagy: _UGYE_ kormánnyal tolod? :ravasz1:
Kormánnyal a tököm. Ez az utazgatás meg _időelbaszás_filler_bullshit_nongém. :levele: :levele: :levele:
Avatar
Moby

Hozzászólás #10283 2016.09.27. 20:50

Ezzel a gangbanggel a végére jól felsültünk. Az alany is gecironda, és senkinek nem állt fel. Temessük el valahova ezt az egész sztorit, és ne beszéljünk róla többé senkinek :banplz:
Avatar
deep

Hozzászólás #10284 2016.09.27. 20:51

Moby írta:Ezzel a gangbanggel a végére jól felsültünk. Az alany is gecironda, és senkinek nem állt fel. Temessük el valahova ezt az egész sztorit, és ne beszéljünk róla többé senkinek :banplz:
+1
Avatar
Moby

Hozzászólás #10285 2016.09.27. 20:53

Ja a geow4 is lefújva, nyilván az sem fog menni. Mekee ha még nem léptél, szerintem már ne mozdulj. Eje75-el majd valamit kitalálunk, de inkább ne fúrjuk magunkat mélyebbre az arconpörgéssel.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10286 2016.09.27. 20:59

Én átveszem a forzát ha senki nem kiván vele játazani már :)
Nemtom, én elvagyok vele, open autoka, alig csinaltam versenyeket, maszkaltam ideoda, fotoztam. Csak felbasz a kidobálás, dehát sajnos evvan, beszoptuk ezt igy.
Legalább biztositotta az ms, hogy ezentul bármit adnak ki, tuti ne vegye innen senki :)
Avatar
kigyi

Hozzászólás #10287 2016.09.27. 20:59

eje75 írta:Most még 30-at és nem dobott ki...nem értem..
Majd mesélj milyen a game :D Legalább neked megy rendesen ezek szerint.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10288 2016.09.27. 21:00

Moby írta:Ezzel a gangbanggel a végére jól felsültünk. Az alany is gecironda, és senkinek nem állt fel. Temessük el valahova ezt az egész sztorit, és ne beszéljünk róla többé senkinek :banplz:
Én nem látok semmilyen problémát. Day1 nem nyomja mindenki teljes értékűen, de engem ez nem izgat. Mindenki hozzá fog férni és olyan áron, amire 10 évig kellene várni. Én szerintem 1 hét alatt bőőőőőőőőven kiveszem belőle, ami nekem kell, aztán csá.

Sőt, én most kiszállok akár több hétre, ott van nektek, nyomjátok. Mintha kölcsön lenne adva a lemez, no problem. Beszéljük meg az ütemezést és rotációban mehet.
Avatar
arty

Hozzászólás #10289 2016.09.27. 21:07

DanielT írta:Kormánnyal a tököm. Ez az utazgatás meg _időelbaszás_filler_bullshit_nongém. :levele: :levele: :levele:
Sajna "rendes" eventlistás "árkád" cucc már nemigazán van a piacon.

Sejtettem, hogy lesz gondod a sallangal, de azé' magadnak is nehezíted - kezdve h nem kormánnyal nyomod, zéró immerzoót engedsz, ésatöbbi. Te tudod...
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10290 2016.09.27. 21:10

Moby írta:Ja a geow4 is lefújva, nyilván az sem fog menni. Mekee ha még nem léptél, szerintem már ne mozdulj. Eje75-el majd valamit kitalálunk, de inkább ne fúrjuk magunkat mélyebbre az arconpörgéssel.
Hát ahogy gondolod, nem léptemmer... Ah hagyjuk is, mert ugy felbasztak ma bankban.
Spoiler
Bementem hogy na akkó igy lassan a 3. Hét után ugyan adják már oda a kárfyám, ha egy hetet igértek max. Nincs. És a kiscsaj megnézte a rendszerben, nem is lett rögzitve, hogy én átkértem az uj kártyám masik fiokba. (azt feltételeztem hogy majd de kenyelmes lesz nekem inkabb oda menni mint a regi lakcimemhez kozelihez)
Ugy felbaszott, de visszafogtam mert o kedves volt, meg nem ő tehet rola, de kihivattam a fiokvezetőt elmagyaráztam melyik nap melyik ügyintézőnél voltam, mert ezt biztos nem hagyom már annyiban. Àtbaszott és nem csinalt semmit? Nem volt kedve már dolgozni? Legazivesebben az ilyet a földről is eltörölném. Ki fog nekem kártéritést fizetni emiatt? Hogy gyakorlatilag se paypal se semmi már 3 hete. Ok asszonyé oké, de akkoris

Vissza: “Leáldozott.hu”