A PC-s játékoknak leáldozott

A Leáldtopik új otthona
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10081 2016.09.25. 08:43

deep írta:A GT6ban már szinte nincs tearing, sokat javítottak rajta. Vedd meg azt :D
Öööö... nem.

phpBB [media]
Avatar
eje75

Hozzászólás #10082 2016.09.25. 08:55

Kipróbáltam megosztásban a QB-et... hát... elindult, de az áruházban az "Ez a termék telepítve van. Ezt a játékot most kipróbálhatja, és ha megvásárolja bármikor használhatja" megjegyzés nem nyugtatott meg... Moby-nak lesz igaza...addig qrjuk amíg lehet, mert szerintem ez az account sharing nem sokáig fog menni az tuti...
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10083 2016.09.25. 09:05

eje75 írta:Kipróbáltam megosztásban a QB-et... hát... elindult, de az áruházban az "Ez a termék telepítve van. Ezt a játékot most kipróbálhatja, és ha megvásárolja bármikor használhatja" megjegyzés nem nyugtatott meg... Moby-nak lesz igaza...addig qrjuk amíg lehet, mert szerintem ez az account sharing nem sokáig fog menni az tuti...
Ennek aztán semmi jelentősége, mert a Steames family sharinggel is felajánlja saját accra vásárlásra a játékot, ami tökéletesen logikus működés.

A féreg MS csak a felreérthető fogalmazással ijesztget, hogy ez nem ám a tiéd, próbálgassad, de fizessé'.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #10084 2016.09.25. 10:53

DanielT írta:Iszonyúan átfogó, ULTRA HOSSZÚ, Star Citizen cikket ajánlok az érdeklődők figyelmébe.

Honnan indult, hol tart, stb. Igazán minőségi oknyomozói munka!

"Inside the Troubled Development of Star Citizen"

Kotaku linkje
Ki olvas el ekkora regényt? Ez szinte hosszabb lett, mint az én tegnap napvilágra került irományom az emberiséget megosztó nyúlszexről.

Nem baj!

Kép
Avatar
Moby

Hozzászólás #10085 2016.09.25. 11:08

Zóanagyvarázsló írta:Ki olvas el ekkora regényt? Ez szinte hosszabb lett, mint az én tegnap napvilágra került irományom az emberiséget megosztó nyúlszexről.

Elolvastam. Nagyon jó. Tényleg. Minden bajomat leírtad benne. És minden joságát is. A súlyozás egész más nálam, és sokkal kevésbé vagyok elnéző neki. Mondjuk még mindig nem értem a végére.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #10086 2016.09.25. 11:16

Moby írta:Elolvastam. Nagyon jó. Tényleg. Minden bajomat leírtad benne. És minden joságát is. A súlyozás egész más nálam, és sokkal kevésbé vagyok elnéző neki. Mondjuk még mindig nem értem a végére.
megértelek bár annak fényében annyira nem hogy pl az évenkénti ACkat meg mindenmást eszel :)
Avatar
Moby

Hozzászólás #10087 2016.09.25. 11:22

Micsu írta:megértelek bár annak fényében annyira nem hogy pl az évenkénti ACkat meg mindenmást eszel :)
Gondolom nem eszel minden vacsorára argentin steaket. Na, pedig azzal kapcsolatban is más elvárásaid vannak, meg egy sajtburgerrel szemben is.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10088 2016.09.25. 12:13

A tegnapi szenvedést felülmúlva, az imént elindítottam a Quantum Breaket. Átvittem az első act-et, az egyetlen dolog, amit jól csináltak meg, az a jól működő, automatikus, seamless és fluid cover mechanika. Majd következett egy élőszereplős átvezető sorozatrész, amely megpecsételte a játék további sorsát. Quitshiftdel.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #10089 2016.09.25. 12:28

Moby írta:Gondolom nem eszel minden vacsorára argentin steaket. Na, pedig azzal kapcsolatban is más elvárásaid vannak, meg egy sajtburgerrel szemben is.
ez igaz, végülis a magas elvárás utána csalódásból következhet ez
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #10090 2016.09.25. 12:45

Megint vannak kulcsos akciók a CDG-n. Nem azért írom, mert itt bárkit is érdekelne rajtam kívül, de mintha arról szólt volna a fáma, hogy az Ace Combat az nem teljesen fos. Igaz ez, vagy csak valami fatális félreértésről van szó?

Amúgy nyilván az Arkham Knight érint innen a legjobban, de a Mad Max felé is erősen hajlok. Vagy az MK9-hez, olcsóbb lenne így újrajátszanom, mint megint előfizetnem Plusra.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10091 2016.09.25. 12:47

Zóanagyvarázsló írta:Megint vannak kulcsos akciók a CDG-n. Nem azért írom, mert itt bárkit is érdekelne rajtam kívül, de mintha arról szólt volna a fáma, hogy az Ace Combat az nem teljesen fos. Igaz ez, vagy csak valami fatális félreértésről van szó?

Amúgy nyilván az Arkham Knight érint innen a legjobban, de a Mad Max felé is erősen hajlok. Vagy az MK9-hez, olcsóbb lenne így újrajátszanom, mint megint előfizetnem Plusra.
KETTŐSZÖRÖ nyomtamö végigö az Ace Combatüt! Látod, még japánul is megtanultam a játék hatására. Maximálisan ajánlom, tévére kicsap, bedesszkedés ON. :eljen:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #10092 2016.09.25. 12:52

Moby írta:Elolvastam. Nagyon jó. Tényleg. Minden bajomat leírtad benne. És minden joságát is. A súlyozás egész más nálam, és sokkal kevésbé vagyok elnéző neki. Mondjuk még mindig nem értem a végére.
Én jobban nem mertem szidni, mert artyt lealázó hipokritizmus lenne, ha közel 100 óra jó szórakozás után lefosoznám, hogy aztán újrajátsszam :buck: De ettől még igenis zavaróan futószalagon gördült be, ami miatt - topiknyelvre lefordítva - DT-nek akkor sem tetszene, ha az első rész a kedvencük lett volna, míg mondjuk Totti bálványozná. Ki érti ezt? :fejvakaras:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #10093 2016.09.25. 12:54

DanielT írta:KETTŐSZÖRÖ nyomtamö végigö az Ace Combatüt! Látod, még japánul is megtanultam a játék hatására. Maximálisan ajánlom, tévére kicsap, bedesszkedés ON. :eljen:
Japánul? Vagyis CAPSLOCKUL?

Na jó, akkor megnézzük, a 125 ezres Deus Ex után ennyit talán megér :idiota:

Szerk.: Kooperatívban milyen?
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10094 2016.09.25. 13:26

Zóanagyvarázsló írta:Japánul? Vagyis CAPSLOCKUL?

Na jó, akkor megnézzük, a 125 ezres Deus Ex után ennyit talán megér :idiota:

Szerk.: Kooperatívban milyen?
Nem tudtam, hogy van benne coop. 4K-ra viszont lődd be.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10095 2016.09.25. 13:45

A FOScam egyébként egy hatalmas sikersztori eddig, teljesen beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a képminősége pedig minden alkalommal lenyűgöz.
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #10096 2016.09.25. 13:48

DanielT írta:Nem tudtam, hogy van benne coop. 4K-ra viszont lődd be.
Annyira fog ütni az 1080p-s Panán? Meglátjuk, megvettem, de várni kell. Mert egy pokol digitálisan a CDG, az egyenkénti tételvásárlással és a hétköznapra várással. Már majdhogynem konzolos élmény volt :violent: (Na jó, a PSN lefagyott volna közben tízszer.)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10097 2016.09.25. 14:04

Zóanagyvarázsló írta:Annyira fog ütni az 1080p-s Panán? Meglátjuk, megvettem, de várni kell. Mert egy pokol digitálisan a CDG, az egyenkénti tételvásárlással és a hétköznapra várással. Már majdhogynem konzolos élmény volt :violent: (Na jó, a PSN lefagyott volna közben tízszer.)
Tegnap nekem is volt egy kis PSN élményem. Megnéztem milyen demók vannak és a store kilistázott behányva a PS3 címek közé egy TONNA Vita cuccot is. Na, mondom megnézem má', ha ezeket is lejátssza a gép. Rányomok, install, completed. Play az nincs. Rányomok megint. Install, completed, indítani nem lehet. Szóval mégse fut. Viszont ténylegesen felinstallálta 2x, ott voltak szépen egymás alatt. Majd kaptam emailben egy 0.0 GBP-s számlát a Sony-tól a "vásárlásomért".

Profizmus. :eljen: :eljen: :eljen:
Avatar
Zóanagyvarázsló

Hozzászólás #10098 2016.09.25. 14:22

DanielT írta:Tegnap nekem is volt egy kis PSN élményem. Megnéztem milyen demók vannak és a store kilistázott behányva a PS3 címek közé egy TONNA Vita cuccot is. Na, mondom megnézem má', ha ezeket is lejátssza a gép. Rányomok, install, completed. Play az nincs. Rányomok megint. Install, completed, indítani nem lehet. Szóval mégse fut. Viszont ténylegesen felinstallálta 2x, ott voltak szépen egymás alatt. Majd kaptam emailben egy 0.0 GBP-s számlát a Sony-tól a "vásárlásomért".

Profizmus. :eljen: :eljen: :eljen:
Én ebbe kezdő PSN-esként futottam bele. Gondoltam, hátha van PS3-verzió is, csak hülyén írja. Frászkarikát. Az lett, mint nálad.

A CDG meg már küldte is a kulcsokat vasárnap, szóval lepuktál, hogy nem csak a jatekaim.hu a tiéd!
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10099 2016.09.25. 14:29

Zóanagyvarázsló írta:Én ebbe kezdő PSN-esként futottam bele. Gondoltam, hátha van PS3-verzió is, csak hülyén írja. Frászkarikát. Az lett, mint nálad.

A CDG meg már küldte is a kulcsokat vasárnap, szóval lepuktál, hogy nem csak a jatekaim.hu a tiéd!
Minden. Az. Enyém.

De sajnos ugyanabban a szerencsétlen szituációban vagyok, mint Bono: "he's able to do so much, try to help so many people, but still seem like such a piece of shit." :szomoru1:
Avatar
Moby

Hozzászólás #10100 2016.09.25. 14:56

Zóanagyvarázsló írta:de mintha arról szólt volna a fáma, hogy az Ace Combat az nem teljesen fos. Igaz ez, vagy csak valami fatális félreértésről van szó?
Ace Combat k. jóak. De szerintem mondtuk eleget.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #10101 2016.09.25. 15:46

Közben a Quest for the interwebz bekötés folytatódik. Személyes, maximálisan off kálváriám, de ki kell adnom.
Spoiler
Recap: Aug. 30-án költöztem, és mivel a tulaj visszamondott egy hűségszerződést szept. 16-ig csak trékomot tudtunk volna kötni, magyarul semmit. Ez a dátum egyébként úgy derült ki, hogy a digi irodába amikor szeptember elején bementünk mondta az ügyintéző nő, a tulaj b@szott volna szólni. Meg egyébként is kell egy tulajdonosi hozzájárulást kitölteni, mivel nem a mi nevünkön van az ingatlan.
Ott hagytam abba, hogy visszaigazoltak az egyik gyereknek a lakásban, hogy bemehet aláírni szerződést (ő vállalta, hogy intézi a netet)...majd megint elhajtották, mert egy hónap alatt képtelen volt intézni a tulajjal a hozzájárulós papírt. Amikor rákérdeztem hogy ment és ezt előadta, annyit tudott hozzáfőzni, hogy "Akkó' felhívod?". :falbav:
Hívom a faszit, ő dolgozik, meg különben is a felesége nevén van. Nemérti, mert az előző lakó elintézte, stb., stb. Azért a személyi igazolvány számon kívül megadott mindent, és írassam alá a szomszéd nővel. Később sikerül elérni a feleséget, aki nagyon készséges és felajánlja, hogy ma délután ő feljön és kitölt egy lapot.
Ma csöng a telefon. A faszi az, hogy őkaztán ezért mégsem másznak fel Pestre, oldjam meg. :zavart2:
Jelenleg itt tartunk. Sírni tudnék. Talán a jövőhéten... :bdead:

Dat ték tho'! :hawaii:
Avatar
Moby

Hozzászólás #10102 2016.09.25. 15:57

benőmenő írta:Közben a Quest for the interwebz bekötés folytatódik. Személyes, maximálisan off kálváriám, de ki kell adnom.
Spoiler
Recap: Aug. 30-án költöztem, és mivel a tulaj visszamondott egy hűségszerződést szept. 16-ig csak trékomot tudtunk volna kötni, magyarul semmit. Ez a dátum egyébként úgy derült ki, hogy a digi irodába amikor szeptember elején bementünk mondta az ügyintéző nő, a tulaj b@szott volna szólni. Meg egyébként is kell egy tulajdonosi hozzájárulást kitölteni, mivel nem a mi nevünkön van az ingatlan.
Ott hagytam abba, hogy visszaigazoltak az egyik gyereknek a lakásban, hogy bemehet aláírni szerződést (ő vállalta, hogy intézi a netet)...majd megint elhajtották, mert egy hónap alatt képtelen volt intézni a tulajjal a hozzájárulós papírt. Amikor rákérdeztem hogy ment és ezt előadta, annyit tudott hozzáfőzni, hogy "Akkó' felhívod?". :falbav:
Hívom a faszit, ő dolgozik, meg különben is a felesége nevén van. Nemérti, mert az előző lakó elintézte, stb., stb. Azért a személyi igazolvány számon kívül megadott mindent, és írassam alá a szomszéd nővel. Később sikerül elérni a feleséget, aki nagyon készséges és felajánlja, hogy ma délután ő feljön és kitölt egy lapot.
Ma csöng a telefon. A faszi az, hogy őkaztán ezért mégsem másznak fel Pestre, oldjam meg. :zavart2:
Jelenleg itt tartunk. Sírni tudnék. Talán a jövőhéten... :bdead:

Dat ték tho'! :hawaii:

Te valamit nagyon elbaszol ám. Mégpedig itt: "visszaigazoltak az egyik gyereknek a lakásban, hogy bemehet aláírni szerződést". Mit igazoltak vissza? Ne a tulaj nevére kössél szerződést bazzeg, hanem a sdajátodra. Má lenne neted. "Nemérti, mert az előző lakó elintézte.". El hát. Anyósom is elintézte, ő lakik a másik lakásunkban. Nem is kellettem hozzá.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #10103 2016.09.25. 16:00

Moby írta:Te valamit nagyon elbaszol ám. Mégpedig itt: "visszaigazoltak az egyik gyereknek a lakásban, hogy bemehet aláírni szerződést". Mit igazoltak vissza? Ne a tulaj nevére kössél szerződést bazzeg, hanem a sdajátodra. Má lenne neted. "Nemérti, mert az előző lakó elintézte.". El hát. Anyósom is elintézte, ő lakik a másik lakásunkban. Nem is kellettem hozzá.
Nem a tulaj nevére kötött, hanem sajátra. Akkor most vagy az ügyintéző gecizik, vagy az szomszéd szobában heti 5 napot töltő amőba b@szott el valamit.
Szerk.: De a digis nyomtatványon is ez van, hogy a tulajnak bele kell egyeznie, hogy én tudjak szerződést kötni, mint bérlő. A mailt láttam és a gyerek nevén volt az igénylés.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára benőmenő 2016.09.25. 16:04-kor.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10104 2016.09.25. 16:02

Moby írta:Ace Combat k. jóak. De szerintem mondtuk eleget.
Szerintem voltak, a ps2 korszakban, ez az ujabb ez valami rettenet lebutitott valami lett, az automatán követő dogfight módjával együtt. szerintem.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10105 2016.09.25. 16:04

benőmenő írta:Nem a tulaj nevére kötött, hanem sajátra. Akkor most vagy az ügyintéző gecizik, vagy az szomszéd szobában heti 5 napot töltő amőba b@szott el valamit.
De a digis nyomtatványon is ez van, hogy a tulajnak bele kell egyeznie, hogy én tudjak szerződést kötni, mint bérlő.
Egyszer énis voltam vele igy, azt a hozzájárulásos papírt a kezembe nyomta, hogy alá kell iratni, dehátmondom mié? én nevemen van, mindegy, kimentem, aláirtam kint, visszamentem 2 perc múlva, és közöltem vele, hogy épp összefutottam vele az utcán, röhögött egyet, és bekötötték. :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #10106 2016.09.25. 16:08

benőmenő írta:Nem a tulaj nevére kötött, hanem sajátra. Akkor most vagy az ügyintéző gecizik, vagy az szomszéd szobában heti 5 napot töltő amőba b@szott el valamit.
De a digis nyomtatványon is ez van, hogy a tulajnak bele kell egyeznie, hogy én tudjak szerződést kötni, mint bérlő.
Szerintem hagyd az amőbádat kifejlődni, te meg vedd a kezedbe, és intézd el. Most ahol lakunk, névileg semmi közöm hozzá. Amikor leszerződtem még nem is laktunk itt címileg. Egy huncutkurva papír semmi nem volt kezemben semmiről. Bementem a digis irodába, megrendeltem, megkérdezték enyém-e az ingatlan, közöltem, hogy igen. Aláírtunk.
Avatar
Moby

Hozzászólás #10107 2016.09.25. 16:17

Én eleve leszarom ezeket a hozzájárulásos izékat. Annyi ilyen van az életemben, hogy nem lehetne így működni. Ha valaki szopóskodik valami hasonló kapcsán, megmondom, hogy kérje le takarneten a tulajdoni lapot háromezerér, aztán böngéssze a 27 oldalon, hogy én most tulajdonos vagyok, meg mennyire... Akar szolgáltatni vagy nem?
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #10108 2016.09.25. 16:35

Moby írta:Én eleve leszarom ezeket a hozzájárulásos izékat. Annyi ilyen van az életemben, hogy nem lehetne így működni. Ha valaki szopóskodik valami hasonló kapcsán, megmondom, hogy kérje le takarneten a tulajdoni lapot háromezerér, aztán böngéssze a 27 oldalon, hogy én most tulajdonos vagyok, meg mennyire... Akar szolgáltatni vagy nem?
Oké, de én még soha nem intéztem ilyet, szóval ha a digis nő azt mondja, hogy a szomszéd kutyájának az eboltási könyve kell, nem fogok asztalt csapkodni fing nélkül.
A gond az, hogy a másik két lakó még ott tart, hogy az Ikeában nem tudnak venni egy asztalt maguknak, vagy (és ez most véresen kurvára komoly) nekem kellett az egyiknek megmutatni hogyan húzza fel a paplanhuzatot. Érettségizett, elvileg felnőtt emberekről beszélünk. :errenincsismárszmájli:
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #10109 2016.09.25. 16:43

phpBB [media]


Fractured Space. Ingyenes steamen. Nézzétek meg, jó fajta.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10110 2016.09.25. 18:25

TasManXT írta:[video]űrbenforgás.mp4[/video]

Fractured Space. Ingyenes steamen. Nézzétek meg, jó fajta.
Újabb űrbenforgós játék, érdekes hajódesign, színes lövések, szokásos sors: Ütős trailer után valós gameplay nyomozás, megnézés és a büdös életben nem fogok hozzáérni. :((
Avatar
Micsu

Hozzászólás #10111 2016.09.25. 22:31

benőmenő írta:Közben a Quest for the interwebz bekötés folytatódik. Személyes, maximálisan off kálváriám, de ki kell adnom.
Spoiler
Recap: Aug. 30-án költöztem, és mivel a tulaj visszamondott egy hűségszerződést szept. 16-ig csak trékomot tudtunk volna kötni, magyarul semmit. Ez a dátum egyébként úgy derült ki, hogy a digi irodába amikor szeptember elején bementünk mondta az ügyintéző nő, a tulaj b@szott volna szólni. Meg egyébként is kell egy tulajdonosi hozzájárulást kitölteni, mivel nem a mi nevünkön van az ingatlan.
Ott hagytam abba, hogy visszaigazoltak az egyik gyereknek a lakásban, hogy bemehet aláírni szerződést (ő vállalta, hogy intézi a netet)...majd megint elhajtották, mert egy hónap alatt képtelen volt intézni a tulajjal a hozzájárulós papírt. Amikor rákérdeztem hogy ment és ezt előadta, annyit tudott hozzáfőzni, hogy "Akkó' felhívod?". :falbav:
Hívom a faszit, ő dolgozik, meg különben is a felesége nevén van. Nemérti, mert az előző lakó elintézte, stb., stb. Azért a személyi igazolvány számon kívül megadott mindent, és írassam alá a szomszéd nővel. Később sikerül elérni a feleséget, aki nagyon készséges és felajánlja, hogy ma délután ő feljön és kitölt egy lapot.
Ma csöng a telefon. A faszi az, hogy őkaztán ezért mégsem másznak fel Pestre, oldjam meg. :zavart2:
Jelenleg itt tartunk. Sírni tudnék. Talán a jövőhéten... :bdead:

Dat ték tho'! :hawaii:
vegye egy lakast, minden gond megoldodik ;)
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10112 2016.09.25. 22:49

4K? Hagyjuk már, LOL. NÉGYSZER 4K-nyi pixel, már alakul.

phpBB [media]
Avatar
Botond

Hozzászólás #10113 2016.09.25. 23:07

Micsu írta:vegye egy lakast, minden gond megoldodik ;)
Not likely. Én kettőt is vettem és éppen foglalóztam volna a harmadikat és akkor kezdődtek a gondok. Szalz mindenre azért nem megoldás a lakás. :p
Avatar
Micsu

Hozzászólás #10114 2016.09.25. 23:26

Botond írta:Not likely. Én kettőt is vettem és éppen foglalóztam volna a harmadikat és akkor kezdődtek a gondok. Szalz mindenre azért nem megoldás a lakás. :p
szidjuk az mst b+, pedig egy lakás vagy net family sharing megoldaná benő problémáját :D
Avatar
donatus13

Hozzászólás #10115 2016.09.26. 08:37

Új steam UI jön

"More interesting, is the promise of new "global customer preferences" which will allow users to permanently filter out categories on the home page they're not interested in."

Mióta vártam erre istenem.
Avatar
benőmenő

Hozzászólás #10116 2016.09.26. 09:46

Micsu írta:szidjuk az mst b+, pedig egy lakás vagy net family sharing megoldaná benő problémáját :D
Olyanom már van, csak attól 270 km-re járok suliba, ami kicsit komplikálja a dolgokat. :D
Avatar
TasManXT

Hozzászólás #10117 2016.09.26. 12:38

Forza 3 mulithoz és egyebekhez aki gondolja vegyen fel: TasManTW
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10118 2016.09.26. 13:18

Forza 3 már ma este 6-kor jön a szingapúri gengsztereknek:

"You own this

Release date: 9/26/2016, 6:00:00 PM"
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10119 2016.09.26. 13:18

Ja, engem is lehet felvenni, D4nielT néven.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #10120 2016.09.26. 14:20

donatus13 írta:Új steam UI jön

"More interesting, is the promise of new "global customer preferences" which will allow users to permanently filter out categories on the home page they're not interested in."

Mióta vártam erre istenem.
bar mindig foltozgattak azert en varom ;) Tinmannek megtudnak e majd felelni :fogmosas:
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10121 2016.09.26. 14:22

Jajam, engem is vegyetek fel: MorPh3uS85
Avatar
deep

Hozzászólás #10122 2016.09.26. 14:37

DanielT írta:Ja, engem is lehet felvenni, D4nielT néven.
Én elvileg a régi accommal fogom tolni (Deepsith) , akinek nem voltam meg ( :hehe: ) annak legyek.
Avatar
eje75

Hozzászólás #10123 2016.09.26. 15:10

deep írta:Én elvileg a régi accommal fogom tolni (Deepsith) , akinek nem voltam meg ( :hehe: ) annak legyek.
Nem talállak...a h biztos a t után van? Nem az s után? :banplz:
Avatar
Moby

Hozzászólás #10124 2016.09.26. 15:13

DanielT írta:Ja, engem is lehet felvenni, D4nielT néven.
Ez mán hanyadik nicked bazzeg? Mindenkit fővettem jóle.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10125 2016.09.26. 15:28

Moby írta:Ez mán hanyadik nicked bazzeg? Mindenkit fővettem jóle.
Ott még csak a második. A 360-as eredeti accom megvan, de valamiért nem azt használom. Csak elfelejtettem, miért nem. :idiota:
Avatar
kigyi

Hozzászólás #10126 2016.09.26. 15:30

DanielT írta:Forza 3 már ma este 6-kor jön a szingapúri gengsztereknek:

"You own this

Release date: 9/26/2016, 6:00:00 PM"


Még jó, hogy éppen szingapúriak vagyunk akkor este 6-kor csapatás van :D Én nem tudom mi a nick nevem az ms store-hoz :D
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10127 2016.09.26. 15:35

kigyi írta:Még jó, hogy éppen szingapúriak vagyunk akkor este 6-kor csapatás van :D Én nem tudom mi a nick nevem az ms store-hoz :D
Hát nekem csak holnap lesz belőle, addíg is jó stutteringet, meg 100-on pörgetett egyamagos cpu használatot mindenkinek! :wilting: Btw, rákattintottam, aszongya túl korán jöttem, nézzem meg az áruházban a megjelenést, MS módi, hogy ott egy szó nincs írva, vagycsak jól eldugták.
Avatar
kigyi

Hozzászólás #10128 2016.09.26. 18:04

Hát ez nem megy srácok kiírja, hogy egy másik eszköztön már fut nálam nem indítható... Pedig saját acc-al vagyok belépve.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10129 2016.09.26. 18:27

kigyi írta:Hát ez nem megy srácok kiírja, hogy egy másik eszköztön már fut nálam nem indítható... Pedig saját acc-al vagyok belépve.
Nekem is kiírta. Anyád. Indítottam újra. Megint kiírta. Anyád. Indítottam újra. Ezt még 2x. Aztán jobb belátásra tért. :D

(Nem a felajánlott "indítás itt" opcióval, janem simán kék üzenet bezár, parancsikon start)

Már csapatom a fesztivált, én vagyok Muffler, a Festival Boss.
Avatar
kigyi

Hozzászólás #10130 2016.09.26. 18:32

DanielT írta:Nekem is kiírta. Anyád. Indítottam újra. Megint kiírta. Anyád. Indítottam újra. Ezt még 2x. Aztán jobb belátásra tért. :D

(Nem a felajánlott "indítás itt" opcióval, janem simán kék üzenet bezár, parancsikon start)

Már csapatom a fesztivált, én vagyok Muffler, a Festival Boss.
Parancsikonról próbáltam én is, de semmi.
Avatar
eje75

Hozzászólás #10131 2016.09.26. 18:38

kigyi írta:Parancsikonról próbáltam én is, de semmi.
Hát ez érdekes lesz :(
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10132 2016.09.26. 18:46

eje75 írta:Hát ez érdekes lesz :(
Há ez tényleg, ha egyszerre csak egyvalaki tudja használni.
Avatar
Micsu

Hozzászólás #10133 2016.09.26. 18:52

Kép

made in paraszt :D
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10134 2016.09.26. 18:53

Mekee írta:Há ez tényleg, ha egyszerre csak egyvalaki tudja használni.
Az olyan, mintha kölcsönadnánk a lemezt, csak nem kell mászkálni. Az se vészes. :)

De nem tudok mit mondani, ki vagyok lépve a lopóaccal a store-ból is, sőt, oda is beléptem a sajáttal. Xbox appban is a sajáttal vagyok, a játék is így ismer fel ott.

A stutteringet 1 settinggel megoldottam, ahogy már olvastam máshol: textúrák low-ra. Kanapéról semmit nem veszek észre és a szaggatós trágya egyből kisimult.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10135 2016.09.26. 19:01

Micsu írta:Kép

made in paraszt :D
Most akkor megy nalad is meg dt-nél is egyszerre?
Avatar
eje75

Hozzászólás #10136 2016.09.26. 19:11

Mekee írta:Há ez tényleg, ha egyszerre csak egyvalaki tudja használni.
Most értem haza, nekem egyből indult, hiba nélkül...
Avatar
kigyi

Hozzászólás #10137 2016.09.26. 19:18

eje75 írta:Most értem haza, nekem egyből indult, hiba nélkül...


Már nekem is belenyugodott, lehet valaki belépve az eredeti acc-ba próbált vele menni és azért írogatta folyton...
Avatar
eje75

Hozzászólás #10138 2016.09.26. 19:19

eje75 írta:Most értem haza, nekem egyből indult, hiba nélkül...
aztán random kidobál a picsába
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10139 2016.09.26. 19:23

Nálam semmi gond, én viszont azért léptem ki, mert az eventekig autózni kell, hogy el lehessen kezdeni. Amíg ki nem derül, hogy ezt menüből lehet -e csinálni, vagy épp az ellenkezője, addig én nem fogok foglalni accot...

FUCK. THIS. SHIT.
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10140 2016.09.26. 19:26

eje75 írta:aztán random kidobál a picsába
Akkor azt kéne meglesni hogy ténylegesen osszebeszelni, es egyszerre probalni.
Kidobálás lehet attol hogy mas epp inditaná, és aki használja azt kivágja. De ne legyen igy, jobb lenne ha csak valami random ms balfaszkodás lenne.
Avatar
eje75

Hozzászólás #10141 2016.09.26. 19:27

eje75 írta:aztán random kidobál a picsába
Szerintem ez inkább bug, töltés közben vág ki mindig... újrarakom a picsába...
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10142 2016.09.26. 19:28

Mekee írta:Akkor azt kéne meglesni hogy ténylegesen osszebeszelni, es egyszerre probalni.
Kidobálás lehet attol hogy mas epp inditaná, és aki használja azt kivágja. De ne legyen igy, jobb lenne ha csak valami random ms balfaszkodás lenne.
Küzdenek szerintem most a hitelesítéssel és egyebekkel. Valszeg sok Szingapúri indítja éppen. :D
Avatar
Moby

Hozzászólás #10143 2016.09.26. 19:30

eje75 írta:Szerintem ez inkább bug, töltés közben vág ki mindig... újrarakom a picsába...

Hiába rakod újra. Nálam sem indul el. Appcrash mn den inditásnál. Mindent kipróbáltam. Fos.
Avatar
kigyi

Hozzászólás #10144 2016.09.26. 19:35

Moby írta:Hiába rakod újra. Nálam sem indul el. Appcrash mn den inditásnál. Mindent kipróbáltam. Fos.
Tiltsd le a mikrofont, nem vicc. Nekem sem indult el aztán mindkét mikrofon bemenetre és a vonalbemenetre toltam egy tiltást, na azóta nincs crash.

Akinek nem megy, hogy ez hol van jobb oldalt hangszóró a tálcán, jobb klikk ott rögzítőeszközök és tilts mindent ami ott van (jegyezd meg, hogy megtetted, mert aztán nem lesz csevegés skype-on, vagy disq-on, ha nem jössz rá, hogy ezt ezért tiltottad, majd javítják azt mondta MS support :D ) Nekem bejött és furcsa, hogy tudják mi okozza ez nem jellemző rájuk.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10145 2016.09.26. 19:38

kigyi írta:Tiltsd le a mikrofont, nem vicc. Nekem sem indult el aztán mindkét mikrofon bemenetre és a vonalbemenetre toltam egy tiltást, na azóta nincs crash.
Így akarja meggátolni az MS, hogy kollaboráljunk! :banplz:
Avatar
kigyi

Hozzászólás #10146 2016.09.26. 19:39

DanielT írta:Nálam semmi gond, én viszont azért léptem ki, mert az eventekig autózni kell, hogy el lehessen kezdeni. Amíg ki nem derül, hogy ezt menüből lehet -e csinálni, vagy épp az ellenkezője, addig én nem fogok foglalni accot...

FUCK. THIS. SHIT.
Én már saját kocsit is kaptam kb 15 perc a kezdés után és mehetsz csapatni.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10147 2016.09.26. 19:42

kigyi írta:Én már saját kocsit is kaptam kb 15 perc a kezdés után és mehetsz csapatni.
Az már nekem is megvan. Mégis oda kell mászni az egyes eseményekhez, mielőtt el tudnám kezdeni.
Avatar
kigyi

Hozzászólás #10148 2016.09.26. 19:43

DanielT írta:Az már nekem is megvan. Mégis oda kell mászni az egyes eseményekhez, mielőtt el tudnám kezdeni.
Mondjuk ez igaz, de nekem még a kontrollert szoknom kell (lusta vagyok felcsavarozni a G25-öt).
Avatar
Mekee

Hozzászólás #10149 2016.09.26. 19:48

Ja igen, ezt olvastam is hogy mikrofont tiltani kell, ezt a 30k-s betateszterek is megerősitették redditen is pl.
Meg sokaknak jo lett a stuttering ugy h letiltottak az elso procimagot, igy a maradékot használta jobban. :)
Yt-on van video 100+ fps melletti jatszhatatlan stutteringről, dual titan x-en :levele:

DT: nem lesz teleport, mindig menni kell a versenyekre, ha lesz több ilyen fesztivàlhelyszin azok között ugrálhatsz csak.
Avatar
DanielT

Hozzászólás #10150 2016.09.26. 19:50

Mekee írta:DT: nem lesz teleport, mindig menni kell a versenyekre, ha lesz több ilyen fesztivàlhelyszin azok között ugrálhatsz csak.
Pedig esküdni mernék, hogy Arty azt kamuzta, hogy ez így megy. Ha tudtam volna, hogy nem, itt senkinek nincs Forzája, mert leszarom. :D

Vissza: “Leáldozott.hu”